Info
x
Lacrimi...deznadejde...speranta
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 17:14
Silviu , dacă o să continui să te chinui cu întrebări retorice , o să ajungi să-ți faci și ție rău !! E de ajuns , cred eu , ce clipe trăiești tu acum ...
De ce nu poți avea încredere în ajutorul Celui de Sus ?? Dacă inima ta vibrează , ființa ta vibrează cu a Celui de Sus , ajutorul va veni !! Nu trebuie să ne batem noi capul CUM !! Interesant este să nu ne pierdem ÎNCREDEREA !!! Ai ÎNCREDERE ! În esență , așa ca ca o explicație , e simplu ! Știu că pentru tine nu e ! Știu prin ce treci !! Nu te cunosc personal , nu mă cunoști , dar nu știu de ce , sufăr umăr la umăr cu tine ! În felul meu însă - mă rog ! Mă rog pentru sănătatea Elenei , pentru a ta ... ce va urma nu putem ști !! Ce știm însă este că putem avea ÎNCREDERE ! Încrederea asta dispare , totul se termină !! Tu ce crezi Silviu , se va termina? Încrederea ne spune că nu !! EA este , FĂRĂ DE SFÎRȘIT !!! Iar dacă noi suntem cu tine ... și iată - virtual chiar - asta spune multe , mult mai mult decât 2000 de volume de cărți pline cu cuvinte... Elena , dragul meu , acum , nu te are numai pe tine , singur , de partea ei ...Ne are și pe noi !!! Deci suntem mulți , mulți zeci , sute , milioane , miliarde ... Și jos pălăria , pentru OMUL care ești !!!! În fața ta , eu , o să am mereu capul plecat ! Din STIMĂ , din RESPECT !!! SĂNĂTATE ! Așa să vă ajute Dumnezeu !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 11:59
M-am intors.
Era sa zic: I am back ... Dar nu dadea bine ... Elena se simte un picut mai bine. Maicutele pe mana carora incapusem si-au dat seama ca nu le tine cu un guster ca mine si ne-au abandonat. Ele o "sfatuisera" pe Elena sa renunte la leacul lui nenea Iulica si era cat pe-aci sa reuseasca. Restul sfaturilor erau bune. Dar, s-au dat disparute singure refuzand sa mai raspunda la telefon. Asa ca, Elena, Bondarul, a reluat picaturile si, mai mult, de azi face ozonoterapie si mai ia si suplimente alimentare. Ceea ce este foarte bine. Nu s-a dat batuta ! Eu sunt mai tampit, dar sunt in revenire de forma. Poate pentru ca, cu mine, toata lumea vorbeste pe sleau... cu ea, nu. Lucru bun. Nu sunt eu personajul principal. Sunt in rol secundar. Va tin la curent. Doamne Ajuta !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 12:10
Bravo, Silviu.
Ne-ai dat vesti bune. Ii dorim Elenei toata sanatatea din lume.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 12:11
Slava Domnului!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 12:11
Sanatate si putere amandurora!
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 12:13
Doamne ajuta!
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 12:13
Silviu draga....Dumnezeu sa-ti ajute sa iei cele mai bune solutii,impreuna cu Elena.Noi continuam sa ne rugam pentru voi....
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 12:17
De la: Silviu, la data 2010-04-16 11:59:31M-am intors. cred ca insfirsit incepe sa se faca cunoscuta vrerea lui dumnezeu.... poate a considerat ca v-a incercat destul si i-ti trimite ingerul pazitor... doamne ajuta,pe toata lumea!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 19/02/2009 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 16:58
...........Ma gandeam eu ca: .......... cineva acolo sus..........va iubeste! Raporteaza abuz de limbaj |
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 18:44
nu prea stiu in ce masura sunteti la curent cu problema lui Silviu...asadar omul zice ca ar fi o operatie de facut prin germania..daca nu a zis aici spuneti ca va spun eu..sau zice el..cand o intra...pretul e pe undeva pe la 5000...de euro...silviu cand intri pe 9am te rog sa-mi scrii ce doreste sotia ta sa faca : operatie sau ceea ce am inceput deja sa discutam!
de omnia dubitandum
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 23:03
Daca poate un ceai mic de cimbru dimineata si unul desalvie seara si nu contravine picaturilor. Eu m-am ferit sa va dau sfaturi dar am muscat momeala, o fac insufletita de vestile astea bune "pe surse". Stim amandoi ca poti sa le ignori asa ca m-am gandit ca nu fac un rau trezindu-ma vorbind (virtual). Va pup !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 23:30
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-16 23:03:52 draga mea, nu-s intr-o stare prea grozava...sesisez o unda de malitiozitate in postarea ta! te intreb daca poti fi malitioasa dupa ce citesti asta: " Cancer ovarian. Operat in sept.2007. Histerectomie totala. 8 sedinte de chimio. Recidiva. Operata din nou in ian.2009 de bont vaginal. 23 sedinte radioterapie. Test papanicolau pozitiv. Programata la o noua operatie de extirpare totala a bontului vaginal." Hm???! Omul acesta, sotia lui ...ei trebuiesc ajutati cumva! Cum ii vine fiecaruia SA AJUTE! Daca te-am judecat gresit, scuza-ma! Raporteaza abuz de limbaj
de omnia dubitandum
|
|
9am185833 10 mesaje Membru din: 16/04/2010 |
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 23:45
Timp de 6 luni cite 2 litri de ceai ,4 lingurite de soc ,4 lingurite de musetel,6 lingurite de tei ,2 lingurite de menta,se fierb in 3 litri de apa pina ramin 2 litri,se strecoara ,se raceste si se bea in timpul zilei inainte cu 30 de minute de fiecare masa.Se indulceste doar cu miere de albine poliflora.
In perioada celor 6 luni nu se consuma carne,doar peste, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 00:02
Buna seara tuturor, cu toata prietenia, respectul si afectiunea. Si un buna seara special unei familii deosebite, pe care am cunoscut-o personal zilele acestea si pentru care, cuvintele sunt prea searbade pentru a descrie corect frumusetea si omenia tuturor membrilor sai. Un buna seara cu multa dragoste Elenei si lui Silviu, un buna seara plin de bucuria de a constata ca lucrurile se re-aseaza in matca cea buna. Draga Silviu, te rog sa nu te mai indoiesti de existenta lui Dumnezeu! EL EXISTA! Pe mine m-a convins in mai multe randuri, si acum, chiar in aceste zile, mi-a mai dovedit-o odata. Binecuvantat sa fie Dumnezeu ca a facut la timp lucrarea Sa cea buna si a ales graul de neghina. "Doamne, arma impotriva diavolului, Crucea Ta ne-ai dat-o noua..." Cred ca tu intelegi bine ceea ce vreau eu sa spun. In varful dealului, al aceluiasi deal pe care l-ati urcat voi in urma cu o saptamana, eu am primit confirmarea existentei Sale si pe aceea ca miracolul Sau a inceput sa se infaptuiasca. Din ochiul sec, a tasnit si s-a prelins lacrima. Aceea a multumirii si inseninarii. Vei vedea (veti vedea) ca va fi bine! Va fi foarte bine! Trebuie numai sa nu va mai lasati prada ispitiei, care poate aparea in orice moment si care imbraca straie diverse. Ramaneti constanti si perseverenti in ceea ce ati inceput, nu va clatinati in increderea si credinta voastra. Ganditi-va la pilda lui Iov cel prea incercat in credinta si statornicia lui. Dupa lacrimi si suferinte, chipurile si sufletele voastre, ale noastre, se vor lumina de zambet si seninatate! O sa vedeti ca bucurosi vom inalta impreuna cu voi pentru voi, catre cer ruga nostra de multumire. In seara asta am citit pe acest topic, o stire pe care o asteptam, pe care o speram si care mi-a revarsat in suflet o mare multumire si liniste. Misca-ti aripioarele Bondarel! Ai sa vezi ca vei reusi sa iti reiei zborul! Doamne ajuta! Raporteaza abuz de limbaj
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 00:04
De la: 9am185833, la data 2010-04-16 23:45:27 Timp de 6 luni cite 2 litri de ceai ,4 lingurite de soc ,4 lingurite de musetel,6 lingurite de tei ,2 lingurite de menta,se fierb in 3 litri de apa pina ramin 2 litri,se strecoara ,se raceste si se bea in timpul zilei inainte cu 30 de minute de fiecare masa.Se indulceste doar cu miere de albine poliflora. are oase ceaiul ala? ceaiul nu se fierbe asa....i se creaza efectul inversala ceai e bun pt. baie
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 00:37
Ceaiul din frunze si flori se prepara : apa clocotita se adauga peste flori - frunze ...se lasa aprox. 5 min la infuzat .
Decoctul se prepara de regula din radacini si tulpini si se fierbe cca 30 min > Daca fierbi atata florile de musetel ..distrugi toate principiile active.. ...Poate ca functioneaza ...doar ...placebo !
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 04:35
De la: Copil_Pribeag, la data 2010-04-17 00:02:19 multumim Elena pt cuvintele frumoase si pt ca ii incurajezi chiar fiind la distanta...d-zeu te va rasplati!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 00:49
Aseara, pana sa citesc mesajul lui Silviu eram vlaguita dupa vreo doua nopti dormite prost si cateva zile cu alergatura si incurcaturi. Ma pregateam sa ma bag in pat si sa las totul balta in casa pentru a doua zi. Dupa ce am citit mesajul lui Silviua, mi-am facut curat in toata casa, aspirator, spalat pe jos, tot, tot, in mai putin de o ora, mi-am facut baie, m-am spalat la cap si am dormit fara nici o apasare. Ca sa vezi cat conteza o veste buna, cat conteaza psihicul omului. Vroiam sa las totul vraiste si nici sa ma spal nu mai aveam forta. Cu toate astea o veste buna m-a facut sa fac totul la patru ace in doi timpi si trei miscari. Se poate Silviu. Daca voi ati reusit sa transmiteti atata optimism la modul cel mai real atunci e clar ca trebuie sa aveti in vedere ca SE POATE. Cu toti avem momente proaste in care simtim ca nu mai putem nimic si cu toate astea invariabil vin momente mai bune. Trebuie sa stim ca raul trece peste minute, ore, zile dar trece. Conteaza enorm starea pshicului.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 00:56
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-18 00:49:39Aseara, pana sa citesc mesajul lui Silviu eram vlaguita dupa vreo doua nopti dormite prost si cateva zile cu alergatura si incurcaturi. Ma pregateam sa ma bag in pat si sa las totul balta in casa pentru a doua zi. Dupa ce am citit mesajul lui Silviua, mi-am facut curat in toata casa, aspirator, spalat pe jos, tot, tot, in mai putin de o ora, mi-am facut baie, m-am spalat la cap si am dormit fara nici o apasare. Ca sa vezi cat conteza o veste buna, cat conteaza psihicul omului. Vroiam sa las totul vraiste si nici sa ma spal nu mai aveam forta. Cu toate astea o veste buna m-a facut sa fac totul la patru ace in doi timpi si trei miscari. Se poate Silviu. Daca voi ati reusit sa transmiteti atata optimism la modul cel mai real atunci e clar ca trebuie sa aveti in vedere ca SE POATE. Cu toti avem momente proaste in care simtim ca nu mai putem nimic si cu toate astea invariabil vin momente mai bune. Trebuie sa stim ca raul trece peste minute, ore, zile dar trece. Conteaza enorm starea pshicului. ei ,da,asta este tot de la d-zeu!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 01:09
Eu tot n-am inteles?! maicutzele au sfatuit-o pe Elena sa nu ia leacurile?! Nu-mi vine sa cred !!
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 01:13
De la: Horus, la data 2010-04-18 01:09:25Eu tot n-am inteles?! maicutzele au sfatuit-o pe Elena sa nu ia leacurile?! Nu-mi vine sa cred !! se mai intimpla sa greseasca si ele! nu sint de condamnat ca si ele sint supuse greselii ca si noi...
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 01:17
De la: Merry, la data 2010-04-18 01:13:21De la: Horus, la data 2010-04-18 01:09:25Eu tot n-am inteles?! maicutzele au sfatuit-o pe Elena sa nu ia leacurile?! Nu-mi vine sa cred !! Dupa umila mea parere .. ele nu trebuiau sa amestece,, lucrurile,,!! ce are partea spirituala cu lumea materiala??? ele au alta ,, misiune,!
|
lumida 733 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 02:09
Doamne ajuta sa fie bine.
Multa putere va doresc si ma rog pentru voi. Raporteaza abuz de limbaj
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 02:13
De la: lumida, la data 2010-04-18 02:09:42Doamne ajuta sa fie bine. sa ne rugam impreuna pt Elena si o sa fie bine!!! Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 19:36
De la: cristianvitu, la data 2010-04-16 23:30:28De la: broscuta_super_verde, la data 2010-04-16 23:03:52 Cunosc cele precizate de tine dar aici nu e nimic in plus, nu strica ce ai spus. Sunt probabil useri noi care nu sunt in clar cu situatia. Nu-ti face probleme ca m-as supara daca ai judecat gresit cele spuse de mine. A fost un mesaj al meu lapidar, pe fondul cunoscut si se refera la niste lucruri general cunoscute ca adjuvante. Cimbrul ar putea contribui la reducerea acumularii de lichid iar salvia la reducerea durerilor si inflamatiilor. Este vorba de niste ceaiuri, in cantitati mici care daca se intampla sa nu faca bine, cu siguranta nu fac rau. Cimbrul se numara printe cele cateva plante considerate citostatice natuirale. Cimbrul negru este folosit din vechime ca cel mai important stimulator al imunitatii. Se comercializeaza in farmacii sub forma de capsule cu denumirea de BARAKA. Numai bine.
|
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:23
Abia acum am remarcat mesajul tau anterior referitor la operatie. Probabil postam in acelasi timp si da, unul dupa altul suna malitios. Se intampla in virtual. Ai inceput sa zici ceva cu oepratie dar nu ai continuat. Esti un user nou ? Ne cunoastem ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 08:29
Salut !
Ieri s-a dus la judetean sa-i scoata lichidul pentru a 8-a oara. Nu s-a reusit. Au facut mai multe incercari dar nu s-a reusit. Aseara am fost la oncologie pentru ca avea dureri foarte mari. Ia-au facut un calmant injectie. Azi se va duce la comisie, unde urmeaza sa fie investigata si sa i se recomande "tratamentul" pentru calmarea durerilor si ce-or mai crede de cuviinta. N-o sa mai spun o vorba despre Dumnezeu. Faca-se voia Sa ! Mi-a spus sa-l chem pe preot, "poate asta ma va ajuta". Trece prin chinuri groaznice. La spital, sa vorbesti despre terapii alternative, este sinucigas. Doctorii se uita la tine ca la un nebun care si-a omorat nevasta... Daca are cineva, in format electronic, cartea "Pelerinul Roman" a unui diacon, sa mi-o trimita. Eu cred ca sansele ei de supravietuire, acum, sunt minime, daca nu inexistente. Arata ca un schelet. 46 kg. Si un abdomen imens, de gravida. Merge cocosata si are dureri din ce in ce mai mari si de nesuportat. Nu poate sta in nici o pozitie. La nici un tratament n-a reactionat pozitiv, n-a aparut nici macar un semn de vindecare, nici in timpul previzionat nici dupa trecerea lui. Se pare co glanda s-a defectat de mult timp, tiroida cel mai probabil, lucru care a dus la aparitia cancerului si la deteriorarea treptata a intregului sistem imunitar. Medicina alopata, cu metodele ei, a dat gres. Medicina alternativa, terapia Gerson urmata 6 luni, a dat gres, nu numai ca n-a oprit procesul, dar l-a si accentuat, tratamentele cu ceaiuri si suplimente alimentare, ciuperci minune (Ganoderma), spanz, picaturi, tot felul de preparate care de care mai faimoase, n-au impiedicat procesul degenerativ in cazul ei. La altii ni s-a spus ca a avut efect. Poate ca ea a inceput prea tarziu. Nimeni nu stie. Va multumesc pentru incurajarile voastre. Acum am primit sarcina sa gasesc undeva inGermania, un aparat care omoara cancerul prin "coacerea" celulelor canceroase, recomandat la televizor de un tip, Ion Balanescu. Toata lumea se pricepe la cancer. In afara de noi... Doamne Ajuta ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 11:32
..Eu nu ma pricep la cancer
am avut in viata apropiati care s-au dus, am prietena care a scapat
in sensul ca au trecut zece ani de la operatie si traieste, dar este in permanenta alerta din cauza vulnerabilitatii maxime de care este constienta
.ma pricep la oameni, am toata increderea in inteligenta si discernamantul tau si de aceea nu mi-am permis sa-ti dau sfaturi in domeniul in care evident esti documentat maxim. Stiu ca ti-ai deschis mintea si inima pentru orice ar fi putut sa o ajute pe Elena, ti-ai propus sa nu-I refuzi nici o sansa, si am fost din tot sufletul alaturi de tine, convins ca as fi facut la fel. Daca lucrurile sunt asa cum spui ce-a mai mare bucurie pe care o poti oferi este iubirea. Aminteste-ti ca si cand sufera este femeie, ca poate-si trece in revista viata , ofera-i bucurii in masura in care poate sa le suporte. Nu zic sa abandonati speranta, zic doar sa nu uiti ca poti sa-i oferi bucurie si alinare asa cum nimeni altcineva nu-i poate darui. Suntem alaturi de tine mult mai multi decat cei care scriu aici sau pe mesaje, ii cunosc pe o parte dintre cei care va urmaresc atent si ca si mine considera ca daca nu te pot ajuta efectiv, cel mai bun ajutor ar fi sa te lase in pace, asa cum si-ar dori daca ar fi cazul cu ei Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 12:02
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 314 mesaje Membru din: 31/05/2009 |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 13:08
Eu am in biblioteca Pelerinul Roman de Diacon Gheorghe Babut, editia 1992. In format electronic n-am, insa cautind pe internet pelerinul roman, la categoria carti ortodoxe (1377) vei gasi sa comanzi cartea. Daca vrei ti-o expediez eu prin posta.
Nu am intrat niciodata aici, poate tocmai stiind f bine ce inseamna clipele prin care treci. Aceasta boala ca si alte complicatii, mi-a rapit sotul, matusa, verisoara, la 46, 41 respectiv 27 ani. Toti frumosi la chip si buni la suflet. Am cunoscut durerea pustiului pina in cele mai negre colturi. PLATON scria: In divinitate exista o ideie despre fiecare om, dupa aceasta ideie merge omul in lume si tot dupa ea pleaca din lume. Iubire si speranta sa va aduca bunul DUMNEZEU. Tirziu mi-am dat si eu seama ca legile lui nu corespund mereu cu judecatile noastre. Abia cind le-am inteles mi-am gasit linistea interioara. Dumnezeu e in noi, nu in afara noastra. Sa stii ca in cancer au fost situatii cind totul era la limita de jos, nu se mai intrevedea nici o speranta, dupa care un tratament a dat roade, indiferent de care, medical, naturist, etc Cineva internat cu verisoara mea, a urmat acelasi tratament naturist ca verisoara, traieste si acum. Incercati cu dragoste, rabdare si incredere in DUMNEZEU, tot ce credeti ca o poate ajuta pe draga ELENA. Din suflet ii doresc vindecare. |
|
|
|

Silviu draga....Dumnezeu sa-ti ajute sa iei cele mai bune solutii,impreuna cu Elena.Noi continuam sa ne rugam pentru voi....
are oase ceaiul ala? ceaiul nu se fierbe asa....i se creaza efectul invers
multumim Elena pt cuvintele frumoase si pt ca ii incurajezi chiar fiind la distanta...d-zeu te va rasplati!