back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Lacrimi...deznadejde...speranta

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 14:34

Multumesc pentru gandurile voastre bune.
Elena se simte cand rau, cum a fost ieri, cand mai bine, cum este azi.
Nu mai scriu des pentru ca n-am nimic nou de povestit.
Lichidul se reface mai des, o doare mai tot timpul, mai ales seara si noaptea, suntem in dilema pentru ca nu se poate urma simultan si cu leacul lui nenea Iulica si cu chimioterapia (si nici asta nu e sigura ca i se va face pentru ca este foarte slabita) si tot asa.
Speram sa poata suporta deplasarea la manastirea Prislop, de langa Hateg, si ne vom ruga sa o ajute de acolo din mormantul sau, Arsenie Bocca...

N-am dat in mintea copiilor, dar asta credem ca se mai poate face acum.

Sa va rugati si voi pentru insanatosirea ei.

Doamne Ajuta !

pentru Elena si pentru toti oamenii ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 14:49

De la: Silviu, la data 2010-04-08 14:34:13Multumesc pentru gandurile voastre bune.
Lichidul se reface mai des, o doare mai tot timpul, mai ales seara si noaptea, suntem in dilema pentru ca nu se poate urma simultan si cu leacul lui nenea Iulica si cu chimioterapia (si nici asta nu e sigura ca i se va face pentru ca este foarte slabita) si tot asa.
Speram sa poata suporta deplasarea la manastirea Prislop, de langa Hateg, si ne vom ruga sa o ajute de acolo din mormantul sau, Arsenie Bocca...

Doamne Ajuta !

Silviu tu sti ca aveti toata sustinerea noastra!

Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 22:01

De la: Silviu, la data 2010-04-08 14:34:13Multumesc pentru gandurile voastre bune.

Doamne Ajuta !

.........Ma voi ruga sa reusiti !........si sa dea Domul sa ajungeti cu bine acolo, pentru ca locul emana o incarcatura energetica deosebit de mare!

lumida

733 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 22:34

Silviu ...sunt alaturi de voi, sa va dea Dumnezeu sanatate si multa putere.
Ma voi ruga pentru sanatatea sotiei tale.

Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 14:03

"In fiecare an, in prima vineri dupa Pasti, Biserica Ortodoxa sarbatoreste Izvorul Tamaduirii. Este un praznic inchinat Maicii Domnului, menit sa arate rolul Fecioarei Maria in lucrarea mantuirii oamenilor. Numele de Izvorul Tamaduirii aminteste de o serie de minuni savarsite la un izvor aflat in apropierea Constantinopolului.

Potrivit traditiei, Leon cel Mare, cu putin timp inainte de a ajunge imparat, se plimba printr-o padure din apropierea Constantinopolului. Intalneste un batran orb care ii cere sa-i dea apa si sa-l duca in cetate. Leon va cauta in apropiere un izvor, dar nu va gasi.

La un moment dat, a auzit-o pe Maica Domnului spunandu-i: "Nu este nevoie sa te ostenesti, caci apa este aproape! Patrunde, Leone, mai adanc in aceasta padure si luand cu mainile apa tulbure potoleste setea orbului si apoi unge cu ea ochii lui cei intunecati". Leon va face ascultare si astfel, va gasi un izvor din care ii va da orbului sa bea. Ii va spala fata cu aceasta apa, iar orbul va incepe sa vada.

Dupa ce a ajuns imparat, Leon a construit langa acel izvor o biserica. Mai tarziu, imparatul Justinian (527-565), care suferea de o boala grea, s-a vindecat dupa ce a baut apa din acest izvor. Ca semn de multumire a construit o biserica si mai mare. Aceasta biserica a fost distrusa de turci in anul 1453.

De-a lungul timpului, apa acestui izvor a vindecat multe boli si a tamaduit diferite rani si suferinte."

(Izvorul Tamaduirii - praznic inchinat Maicii Domnului) crestinortodox.ro

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 13:24

Silviu ce faci baiatule?
mai zi- ne si noua macar ce mai faci tu?

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:17

Buna ziua tuturor!
Imi permit eu sa va aduc o veste referitoare la situatia Elenei. Ieri dupa amiaza am vorbit cu ei. Elena era foarte slabita, abia i se auzea vocea. Spunea ca nu a dormit de vreo doua zile si doua nopti din cauza durerilor. Lichidul se formeaza mult mai repede decat pana acum 2 saptamani si spunea ca simte tumorile atat pe cea din zona ficatului cat si pe cea de la splina, parca mai marite. In sfarsit, in concluzie, imi spunea ca din punctul ei de vedere lucrurile se inrautatesc, si ca mersul la mormant langa Hateg a vlaguit-o, ca era deja foarte slabita si aceasta calatorie a necesitat un efort mult prea mare pentru puterile ei de suportare.
Mai spunea si ca au inceput sa i se umfle picioarele, deorece nu mai poate sa urineze si nici scaunul nu mai este regulat ca inainte; din cauza lichidului din perineu se pare, dupa parerea unei doctorite, ca rinichii ei nu mai reusesc sa filtreze. Eu stiu ca exista inca sanse, dar are nevoie urgent de injectie intravenoasa cu vitamina C si aport sporit de clorura de magneziu. In plus, i-ar fi foarte utila o cura rapida cu Sarurile Epson, care i-ar curata ficatul, bila si rinichii de toate toxinele, si evident si intestinul. Eu, de aici i le-as putea duce, dar eu ajung in tara miercuri seara si pana reusesc sa i le trimit ei... pot ajunge maxim la sfarsitul saptamanii... Daca stiti pe cineva care pleaca asta-seara, maine sau chiar si miercuri dimineata din Italia spre Bucuresti, sau Ploiesti, Brasov, sau undeva aproape de Valenii de Munte, va rog sa imi dati un mesaj pe foriingrau@gmail.com
Intre timp, va propun ca in aceasta seara, la ora 20:00 a Romaniei respectiv ora 19:00 a Italiei, sa ne unim sufletele si gandurile intr-un Tatal Nostru si rugaciune pentru ca Dumnezeu sa ii redea fortele necesare sa combata, sa invinga tot raul care o face sa sufere atat! Este inca o incercare, dar Elena va birui!
Doamne ajuta!
Doamne ajuta!

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perch il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:35

Multumim, Copil Pribeag. Doamne ajuta!

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:43

Amin...Amin....Amin....

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:43

De la: Merry, la data 2010-04-12 13:24:03Silviu ce faci baiatule?
mai zi- ne si noua macar ce mai faci tu?

Ce sa mai fac ... pe la manastiri, incerc orice ...
Nu mai depinde de mine.
Elena a hotarat sa urmeze postul negru lunea, miercurea si vinerea si sa se roage.
Nu mai vrea sa se ia dupa nimeni si sa mai primeasca nici un leac.
Ce as mai putea eu sa fac ?
Privesc si tac.
Nu mai am lacrimi, nu mai sufar, toate astea s-au terminat.
Mi-a ramas doar un imens sentiment de neputinta.
Maaaare de tot.
Ce sa va mai povestesc ?
N-am ce sa va mai spun.
Aproape ca mi s-au terminat si vorbele.
Nu mi le mai gasesc.
Incerc sa-mi mai dau cu parerea pe la forumul cu Basescu, asa ca sa-mi mai mut gandurile, sa mai uit ...
N-am nimic de spus decat ca nu vrea chimio, nici nu cred ca i-ar mai face cineva la cat e de slabita, nu mai vrea nici un leac, pentru ca a constatat ca nu se vede nici o ameliorare sau stationarea a starii ei de sanatate ci dimpotriva ...
Nici nu prea mai asculta de mine cand ii spun despre ce a zis unul sau altul, ma mai si repede, ca s-a saturat sa fie cobai, eu nu stiu incotro s-o apuc ...
Va multumesc tuturor pentru suportul vostru moral, dar mai mult de atat nu vad ce s-ar mai putea face.
Pentru ca nu mai vrea nimic.
Azi e prima zi de post negru.
Si zice ca se simte bine.
Deocamdata.
N-o sa mai manance carne de loc.
O sa respecte ce i-a spus o maicuta care i-a spus ca se va vindeca si va trai 100 de ani, chiar daca situatia ei este disaperata. Daca va face ce i-a spus ea. Maicuta.
Si e hotarata sa faca.
Nu ma intrebati pe mine de ce. Nu mai pot sa o influentez. Si nici nu stiu cum, pentru ca nici eu nu prea mai stiu ce ar fi de facut.

Dar sunt convins ca rugaciunile voastre vor ajuta.
Va multumesc tuturor !
Doamne Ajuta !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:01

De la: Copil_Pribeag, la data 2010-04-12 14:17:01Buna ziua tuturor!
Imi permit eu sa va aduc o veste referitoare la situatia Elenei. Ieri dupa amiaza am vorbit cu ei. Elena era foarte slabita, abia i se auzea vocea. Spunea ca nu a dormit de vreo doua zile si doua nopti din cauza durerilor. Lichidul se formeaza mult mai repede decat pana acum 2 saptamani si spunea ca simte tumorile atat pe cea din zona ficatului cat si pe cea de la splina, parca mai marite. In sfarsit, in concluzie, imi spunea ca din punctul ei de vedere lucrurile se inrautatesc, si ca mersul la mormant langa Hateg a vlaguit-o, ca era deja foarte slabita si aceasta calatorie a necesitat un efort mult prea mare pentru puterile ei de suportare.
Mai spunea si ca au inceput sa i se umfle picioarele, deorece nu mai poate sa urineze si nici scaunul nu mai este regulat ca inainte; din cauza lichidului din perineu se pare, dupa parerea unei doctorite, ca rinichii ei nu mai reusesc sa filtreze. Eu stiu ca exista inca sanse, dar are nevoie urgent de injectie intravenoasa cu vitamina C si aport sporit de clorura de magneziu. In plus, i-ar fi foarte utila o cura rapida cu Sarurile Epson, care i-ar curata ficatul, bila si rinichii de toate toxinele, si evident si intestinul. Eu, de aici i le-as putea duce, dar eu ajung in tara miercuri seara si pana reusesc sa i le trimit ei... pot ajunge maxim la sfarsitul saptamanii... Daca stiti pe cineva care pleaca asta-seara, maine sau chiar si miercuri dimineata din Italia spre Bucuresti, sau Ploiesti, Brasov, sau undeva aproape de Valenii de Munte, va rog sa imi dati un mesaj pe foriingrau@gmail.com
Intre timp, va propun ca in aceasta seara, la ora 20:00 a Romaniei respectiv ora 19:00 a Italiei, sa ne unim sufletele si gandurile intr-un Tatal Nostru si rugaciune pentru ca Dumnezeu sa ii redea fortele necesare sa combata, sa invinga tot raul care o face sa sufere atat! Este inca o incercare, dar Elena va birui!
Doamne ajuta!
Doamne ajuta!

PUNE-LE LA AVION SAU AUTOCAR SI IMEDIAT CUM AJUNG LE VOI DUCE EU! ITI VOI TRIMITE NR DE TEL PT A LUA LEGATURA!

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:15

Bine, Copil Pribeag.
Doamne ajuta!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 19:29

Copil Pribeag azi am vorbit si eu cu Elena si pot sa-ti spun ca era mai puternica decit Silviu...
el este mai darimat ca oricind si are nevoie de noi...la ora 8 seara sa fim un singur suflet....
doamne ajuta!
RUGACIUNE PENTRU CEI BOLNAVI:

Atotputernicule Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de (numele), pentru ca este bolnav (bolnava).
Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe el (ea), si ridica-l (o) din patul de suferinta.
Goneste duhul de slabiciune din el (ea) si indeparteaza de la el (ea) durerea, ranile, febra si slabiciunile.
Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din dragostea Ta pentru oameni.
Dumnezeule ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Cristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor.
Amin.!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 20:20

Silviu si Elena veti fi totdeauna impreuna cu noi:
forum.antena1.ro/viewtopic.php?f=13&t=14210

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 09:50

Nu trebuie sa-mi mai trimita nimeni, nimic.
Elena nu mai vrea nimic.
Trimiteti degeaba.
Va multumesc pentru bunele voastre intentii.
Doamne Ajuta !

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 12:19

A gandi pozitiv inseamna a-ti creea un scop in sine, o certitudine ca lumea nu este un capat de ata. A gandi pozitiv inseamna in primul rand a avea incredere in tine, a reusi sa vezi mereu si parte buna a lucrurilor. Asta inseamna ca, atunci cand crezi ca nu exista o iesire dintr-un impas, fie el cat de mic, sa crezi in sansa ca maine va fi altfel. Nu e bine sa vezi numai partea goala a paharului! Totdeauna este loc si pentru mai bine. Daca totul ar fi roz, nu ar mai exista critica! Si nici sensul gandirii pozitive!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 12:24

De la: florinpreda999, la data 2010-04-13 12:19:06A gandi pozitiv inseamna a-ti creea un scop in sine, o certitudine ca lumea nu este un capat de ata. A gandi pozitiv inseamna in primul rand a avea incredere in tine, a reusi sa vezi mereu si parte buna a lucrurilor. Asta inseamna ca, atunci cand crezi ca nu exista o iesire dintr-un impas, fie el cat de mic, sa crezi in sansa ca maine va fi altfel. Nu e bine sa vezi numai partea goala a paharului! Totdeauna este loc si pentru mai bine. Daca totul ar fi roz, nu ar mai exista critica! Si nici sensul gandirii pozitive!

nu citisem articolul asta din kudika...

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 12:26

De la: pik_nik, la data 2010-04-13 12:24:28
De la: florinpreda999, la data 2010-04-13 12:19:06A gandi pozitiv inseamna a-ti creea un scop in sine, o certitudine ca lumea nu este un capat de ata. A gandi pozitiv inseamna in primul rand a avea incredere in tine, a reusi sa vezi mereu si parte buna a lucrurilor. Asta inseamna ca, atunci cand crezi ca nu exista o iesire dintr-un impas, fie el cat de mic, sa crezi in sansa ca maine va fi altfel. Nu e bine sa vezi numai partea goala a paharului! Totdeauna este loc si pentru mai bine. Daca totul ar fi roz, nu ar mai exista critica! Si nici sensul gandirii pozitive!

www.kudika.ro/articol/wellness/8183/Avantajele-gandirii-pozitive.html

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 12:30

De la: pik_nik, la data 2010-04-13 12:24:28

Mai femeio/ individule sau ce esti ...!!! nici aici nu te abtii??? crezi ca te lauda cineva pt istetime???
Esti josnic!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 12:49

Asa o fi.
dar dupa ce o sa afli ca ai cancer, o sa te operezi, o sa faci 8 sedinte de chimioterapie care te vor capia, o sa ti se spuna ca a aparut o recidiva, o sa te operezi din nou, o sa faci si 25 de sedinte de radioterapie, analize, CT-uri, RMN-uri al caror numar nu ti-l mai amintesti, o sa faci tot ce ti se spune, o sa incerci terapii alternative, o sa platesti vreo 10.000 euro si o sa vrei sa mai chelutuiesti numai sa te faci bine, o sa te umpli de datorii si n-o sa-ti pese pentru ca gandesti pozitiv si consideri ca trebuie sa faci tot ce poti ca sa scapi de boala, o sa urmezi timp de alte 6 luni o terapie infernala despre care ti se spune ca te va vindeca, dupa ce o sa te duci la 1.000 de km sa-ti procuri ce-ti este necesar, dupa toatea astea o sa-ti faci un control si o sa vezi ca esti plin de metastaze, o sa incerci alta terapie alternativa dupa ce ai vazut un vindecator la televizor, nu ti se intampla nimic bun, starea ta se agraveaza, nici macar nu stationeaza, te misti si incerci alt leac, il iei si pe ala si ti se spune ca dupa prima cura apar semnele de vindecare si ele nu apar, ba mai mult, iti este si mai rau, sar in ajutorul tau multi oameni de inima, te ajuta cu bani si sfaturi, urmezi constiincios tot ce crezi ca te va ajuta si totusi ti-e din ce in ce mai rau, slabesti pe zi ce trece, tumoarea devine din ce in ce mai palpabila, mananci din ce in ce mai putin si nici nu mai sti ce sa manaci din noianul de sfaturi pe care le primesti, lichidul de ascita se reface din ce in ce mai des, noapte nu-ti gasesti o pozitie, nici o pozitie in care sa dormi, si ti se mai umfla si picioarele, semn rau ... ai greata mai tot timpul, mergi la manastiri, te rogi la moaste, la icoane, te rogi in pat, in genunchi, te rogi oriunde, te gandesti ca rugaciunile tale nu sunt tocmai alea care ar trebui, iti iei carti religioase sa nu gresesti nimic, te rogi cu cuvintele tale si, cu toate astea iti este din ce in ce mai rau, citesti carti despre gandirea pozitiva, repeti ce ti se spune acolo pana nu mai poti ... si ... iti este tot mai rau, starea ta se agraveaza, dar ti se spune sa gandesti ... pozitiv, sa fi plin de speranta, sa crezi in miracole ...
Iti lasi privirea in jos si-ti vezi abdomenul umflat, simti durere continua la ficat, picioarele iti sunt umflate, obosesti cand te duci pana la bucatarie sau la baie ...
Sunt foarte frumoase cuvintele despre gandirea pozitiva, mobilizatoare, dau bine, dar dupa ce ti se intampla toate cate ti le-am insirat, cata valoare mai au ?
Ca sa nu mai spun ca uneori, ca acum, suna a mustrare ...
Ca si cum tu n-ai vrea sa te faci bine, ca si cum nu ti-ai dori un miracol.
E cineva care nu-si doreste un miracol ?
Ma indoiesc.
Nu pot decat sa baniuesc ce este in sufletul Elenei pentru ca eu am fost si sunt cel mai aproape de ea.
Sper sa nu fie ce este in al meu acum.
Sper sa gandesca asa cum ziceti voi aici.
Si mai sper sa se intample miracolul de care vorbiti ...
Ma rog sa fiu numai eu ala raul, care gandeste negativ, iar voi toti sa aveti dreptate si sa fie ca voi: sa se intample miracolul ala de care vorbiti.
La mine s-a cam terminat gandirea pozitiva.
Din pacate.

Doamne Ajuta !

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2010, ora 18:26

Silviu, parca mi-e teama sa intreb. V-ati gandit la o noua operatie pentru extirparea tumorilor care provoaca raul in abdomen ? Ati vazut, Cristi Minculescu avea ficatul praf si un abdomen care aproape pleznea. Cu toate astea a facut operatia, e pe picioare si canta din nou. Eu la a doua operatie m-am urcat pe masa cu zambetul pe buze ca intr-o limuzina de lux. Nu mai suportam ceea ce mi se intamplat timp de de doi ani dupa care ajunsesem sa nu pot dormi nici 15 min. Ma ridicam din pat de parca eram pe jar. Nici in picioare nu mai stateam, de miscat ma miscam numai sprijinindu-ma din aproape in aproape de cate un obiect. Fiecare pas era o durere insuportabila fiindca de la mijloc in jos nu ma mai ajuta nimic. Singura pozitie suportabila era pe WC. Acolo imi petreceam noptile si zilele. Plangeam non-stop, amanam operatia fiindca puiul era prea mic. Am asteptat pana a facut 4 ani, sa invete sa vorbeasca, sa manance, sa mearga sa stie ce sa ceara celor din jur. Ultimii doi ani pana la operatie au fost cumpliti dar am avut noroc. Cand au taiat a tasnit lichidul cu puroi. Mi-au spalat cu furtunasul toate intestinele si au curatat bine totul. In ce priveste alimentatia, pot sa-ti spun ca la reanimare in prima zi dupa operatie, fostul sot l-a intrebat pe doctor ce fel de ceai sa-mi aduca fiindca se stie ca dupa operatie ai voie doar lichide. Am ramas surprinsi cand i-a spus : "Nu ii aduci ceai. Sa manance 1 Kg de carne fiarta de vita pe zi. Al meu tot n-a priceput si a intrebat : Supa de vita ? iar doctorul i-a raspuns ferm:Sa manance 1 Kg de carne fiarta de vita pe zi, asta am spus. Din prima zi dupa operatie asta am mancat iar a doua zi cand a intrat in cabinet mi-a spus in loc de buna ziua : Sa-mi spui ca ai tras macar un partz. Scuze pentru detalii dar vreau sa sa intelegi ca exista fel si fel de experiente si din fiecare se poate deduce cate ceva.
Pledoaria mea era pentru a va gandi la operatie. Daca nu curatati raul ala de acolo, abia apoi lupti pentru refacere. Stiu ca e foarte slabita dar raul trebuie extirpat in general. Orice operatie e neplacuta mai ales din cauza revenirii din anestezie dar pentru a scapa de dureri e sigura solutie. Sa urci in "limuzina" cu Dumnezeu inainte.
Nu pot sa compar situatia mea cu a Elenei. Recidiva mea a fost dupa 10 ani de la prima operatie,eram mai tanara acum 5 ani si am avut noroc de acelasi medic deosebit care a stiut sa ma readuca la viata. Lucrurile nu au mai degenerat de atunci dar recunosc ca refuz sa merg la un control. De cinci ani nu am mai calcat pe acolo dar mi-am propus sa merg vazand prin ce treceti voi. E bine sa nu lasi nimic pana nu mai poti. In ce priveste alimentatia, ea trebuie sa fie una echilibrata care sa contina toate principiile alimentare, inclusiv carne preparata usor. Altfel iti vlaguiesti energia vitala care e esentiala. Imi cer scuze de pe acum daca te-am deranjat cu ceva in ce-am spus. Voi stitit cel mai bine ce puteti dar logic ar fi sa mergeti la cutit pentru a scapa de durere. Imbratiseaz-o pe Elena din partea mea si transmite-i curajul de care are nevoie. Nu trebuie sa ne fie teama de nimic. Nu trebuie sa traim cu teama nici o clipa. Durerea e greu de indurat pana si o durere de masea te face uneori sa-ti vina sa sari de la balcon, cu totii stim asta dar uitam imediat ce ne trece.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 07:04

Nu am inteles de ce anume ai suferit si te-ai operat.
Elena are metastaze peste tot.
Unde sa o opereze ?
La ce ?
Nu este afectat numai ficatul si si rinichii si vezica si colonul si se pare sa s-a intins si la plamani.
Nu mai poate manca.
Am mai fost operata de doua ori.
A facut terapia Gerson 6 luni.
Nimeni nu stie ce sa manance.
Tu ai mancat carne.
Ei i se spune sa nu manance carne.

Iti multumesc pentru gandurile bune, dar sfaturile sunt inaplicabile.
Nici nu cred ca mai vrea cineva s-o opereze.
Din cate mi-au spus unii medici, anestezia ....

In fine, multumesc.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 07:43

Silviu,vad ca tu te astepti la cei mai rau...cel putin daca nu mai speri la fel ca noi incearca si nu ii mai arata Elenei disperarea din sufletul tau ...
eu tot mai sper si ma rog pt voi...
doamne ajuta!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 08:16

De la: Merry, la data 2010-04-14 07:43:57Silviu,vad ca tu te astepti la cei mai rau...cel putin daca nu mai speri la fel ca noi incearca si nu ii mai arata Elenei disperarea din sufletul tau ...
doamne ajuta!

Bineinteles ca nu-i arat. Aici a ramas locul unde pot sa vorbesc.
La voi.
Pentru ca m-ati sprijinit.
Moartea nu e "ceva rau".
E absenta vietii.
Vine peste toti.
Va veni si peste mine si peste voi, candva.
Mi-e cuida ca ea, un om foarte bun, de exceptie, trebuie sa treaca dincolo in chinuri groaznice.
Ma gandesc la faptul ca Dumnezeu ar fi putut sa inventeze ceva mai bland pentru trecerea asta. Mai scurt. Fara suferinta. Fara atata suferinta.
Ma opresc aici pentru ca cine stie ce mai zic si despre Dumnezeu.
Oricum, acum e plecat in vacanta.
Sau la doctor.
Nu mai aude.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 08:30

De la: Silviu, la data 2010-04-14 08:16:36
De la: Merry, la data 2010-04-14 07:43:57Silviu,vad ca tu te astepti la cei mai rau...cel putin daca nu mai speri la fel ca noi incearca si nu ii mai arata Elenei disperarea din sufletul tau ...
doamne ajuta!

Bineinteles ca nu-i arat. Aici a ramas locul unde pot sa vorbesc.
La voi.
Pentru ca m-ati sprijinit.
Moartea nu e "ceva rau".
E absenta vietii.
Vine peste toti.
Va veni si peste mine si peste voi, candva.
Mi-e cuida ca ea, un om foarte bun, de exceptie, trebuie sa treaca dincolo in chinuri groaznice.
Ma gandesc la faptul ca Dumnezeu ar fi putut sa inventeze ceva mai bland pentru trecerea asta. Mai scurt. Fara suferinta. Fara atata suferinta.
Ma opresc aici pentru ca cine stie ce mai zic si despre Dumnezeu.
Oricum, acum e plecat in vacanta.
Sau la doctor.
Nu mai aude.
Silviu draga...Dumnezeu aude intodeauna.!!!Dar El nu a suferit moartea pentru noi....si ce moarte !!!Dar prin sacrificiul Lui noi ne vom intalni cu El si cei dragi noua .

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 09:23

Se poate Symy.
Daca ai vedea-o pe Elena, poate ai intelege de ce sunt suparat.
Eu nu vreau sa ma intalnesc cu Elena pe lumea cealalta, am intalnit-o pe asta si as vrea sa ramana aici.
Si daca o vrea pe lumea cealalta nu inteleg de ce o chinuie.
Nu merita.
Dar, de, multe nu le inteleg eu.
Si poate ca nici nu trebuie.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 09:25

Si nici nu prea inteleg cum se sacrifica Dumnezeu.
Si cine-l pune sa se sacrifice ...

Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 14:25

Eu te inteleg Silviu, si inca foarte bine...........am trecut si eu prin asa ceva, numai ca eu mi-am tinut puiul de mana.............tu sotia.........poate nu e acelasi lucru, si, asta cu siguranta nu-ti alina suferinta...................insa eu am sperat cu disperare pana in ultima clipa.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 14:34

De la: Silviu, la data 2010-04-14 09:25:14Si nici nu prea inteleg cum se sacrifica Dumnezeu.
Si cine-l pune sa se sacrifice ...

Silviu ti-am mai spus, ca d-zeu ne da cite o palma ,ca sa vada cite putem sa induram..daca s-ar uita si ar da exemple negative noi nu am suferii din cauza lor ...asa ca ne alege dintre cei dragi sa vada cit putem duce...tu sa crezi incontinu in El ca pina la urma i-si va intoarce fata catre tine...fruntea sus si roaga-te incontinuare...macar speranta nu mi-o poate lua dumnezeu...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 14:44

De la: gabico, la data 2010-04-14 14:25:11

Eu te inteleg Silviu, si inca foarte bine...........am trecut si eu prin asa ceva, numai ca eu mi-am tinut puiul de mana.............tu sotia.........poate nu e acelasi lucru, si, asta cu siguranta nu-ti alina suferinta...................insa eu am sperat cu disperare pana in ultima clipa.

Imi pare foarte rau sa aud asa ceva.
Mai sper, nu ma las, dar, de, mai spun si eu ce-mi trece prin cap, ca nu sunt sfant si nici arhanghel.
Si nici nu cred in chestia cu incercarile la care ne-ar supune cineva pentru a vedea cat putem duce.
Dumnezeu stie deja cat poate duce cineva. Nu-i trebuie teste !
E singurul caruia nu-i trebuie teste.
Si pentru ce sa faca testari din astea cu mine ?
O vrea sa ma puna guvernator peste ceva ?
Dar cu Elena ce are ?

In fine, iar o iau prin balarii ...

S-auzim de bine !

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului LACRIMI...DEZNADEJDE...SPERANTA
Mergi la: