back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Poetul mihai eminescu, printre sfinti?

 


 
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Membru din: 23/08/2009
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 23:43

De la: mytcor, la data 2010-02-05 23:37:48
De la: Horus, la data 2010-02-05 22:38:18
De la: karpov, la data 2010-02-04 00:58:11
De la: nastasemihail, la data 2010-02-04 00:42:22
De la: Dorinel, la data 2010-02-04 00:38:26
De la: rodik_mi, la data 2010-02-03 14:47:15Liga Scriitorilor din Romania, ar trebui sa se ocupe de conservarea si promovarea operei marelui Eminescu atat in tara cat si in universalitate Sa lase sfintii in seama patriarhiei Avem suficienti sfinti si moaste la care sa ne inchinam
In curand o sa te inchini la poalele lui Eminescu. Am trait sa o aud si pe asta !
Mare'ti este gradina !
Eu stiam ca a murit de ...sifilis. Nu stiu ce e advarat.
Dar poeziile lui conteaza. Nu am citit nici o opera mai reusita ca a lui.



NU A MURIT DE SIFILIS !!!!
Titu Maiorescu care era pe vremea aia ministru al instructiunii publice ..l-a ajutat pe Eminescu (l-a gazduit si la el o perioada..) l-a numit revizor scolar , apoi redactor parca la Junimea ...
Dar...Eminescu spirit liber si caustic tot pubica in diverse reviste pamflete la adresa div. corupti politicieni (era si Maiorecu printre ei ) radea de nevasta lui (spunea ca e analfabeta si grasa...) si atunci Maiorescu a lansat o vorba cum ca e sifilitic si mai mult a aranjat cu niste medici de la Sanatoriul Sutu sa-l interneze (fortat ) acolo ..
De fapt vroia mai mult sa-l compromita ....adica lumea sa nu-l mai ia in serios ..numai ca acolo un nebun adevarat l-a lovit cu o piatra in cap si se spune de-acolo i s-a tras moartea ..
Oricum ii faceau si niste injectii cu mercur (asa se faceau la sifilitici ...) ca sa motiveze ...diagnosticul internariii ...si astea l-au slabit (erau f. toxice ...
La autopsie in creierul lui nu au gasit gome (formatiuni tipice sifilisului tertziar ) ...a declarat Vladimir Belis ..a citit in arhiva ce au consemnat atunci..
Sunt vreo 2 carti aparute despre moartea lui Eminescu







....þi-am iertat toate pãcatele Horus !....






Care'vas'zica zici ca aveam pacate???

Am inteles ,, parinte!! tre' sa ma spovedesc???


Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 23:57

De la: 9am147005, la data 2010-02-05 23:40:20
De la: florinpreda999, la data 2010-02-05 23:31:47
De la: ionelaela, la data 2010-02-05 18:02:07PE BUNE???..hai sa fim seriosi ,ce legatura are literatura cu religia? putea Eminescu sa fie si ateu nu? "nu conteaza e o valoare a Romaniei" corect ,dar hai sa-l lasam sa fie ce e ..SIGUR NU SFANT !
ma perche,mia carra amica??? non capisco anche,tu sei sicura di queste parole??? voglio rispondemi pronto perche io ti voglio bene !!! si,hai sentito bene,ti voglio bene e non posso lasciare queste cose cosi,aspetto,un baccio ancora !!!

Aspeta sempre!! cosa voresti da lei? mille baci?
pot sa le obtin de la tine???

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Membru din: 31/05/2009
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 00:52

Este o frumusete de zi acum cind iti scriu si sint atit de plin de dulceata cea proaspata a zilei, de mirosul cimpiilor, de gurile inmiite ale naturii ,parca imi vine sa-i spun naturii tot ce gindesc, ce simt, ce traieste in mine. Lumea mea este o vale, inconjurata din toate partile de stinci nepatrunse, doar printr-un singur loc se poate patrunde. E o poiana acoperita de snopi de flori, de vite salbatice, de ierburi inalte si mirositoare. Si deasupra paturii de verdeata se minca o lume intreaga de animale. Mii de albine cutreiera florile, lipindu-se de gura lor, bondari imbracati in catifea, fluturi albastri umplu o regiune anume de aer, deasupra careia vezi ttremurind lumina soarelui. O bucata de cer am, dar ce bucata! Un azur intunecos, limpede, transparent, si numai din cind in cind un nourel alb ca si cind s-ar fi varsat lapte pe cer.
In mijlocul vaii e un lac in care curg patru izvoare, care ropotesc , se sfadesc, murmura, rastoarna pietricele toata ziua. E o muzica eterna in tacerea varatica a vaii. In mijcul acestui lac este o mica dumbrava unde mi-am facut pestera si o mica florarie pentru albine. Lucrez toata ziua la ea.
Umblu la scoala. Stii la cine, la albinele mele Am parere cum ca toate ideile ce plutesc pe suprafata vietii oamenilor sunt creatii ce arunca o manta pe un corp ce se misca. Ele sint altceva decit miscarea corpului insusi, desi atirna de la ea. Mai intit statul albinelot. Ce ordine, maiestrie, armonie in lucrare. De-ar avea carti, jurnale, universitati, ai vedea pe literati facind combinatii geniale asupra acestei ordinii, si ai gindi ca-i faptura inteligentei, pe cind vezi ca nu inteligenta ci ceva mai adinc aranjeaza totul cu o simtire sigura, fara gres.. Apoi coloniile, vedem cite doua trei generatii colonizindu-se in statul matern, si ceea se se bucura este este lipsa de fraze si rezonamente cu care la oameni se imbraca aceasta emigrare a superfluientei locuitorilor. . Judeci asadar organizatiunile animalelor numai intrucit le vezi asemanarea cu cele omenesti ci inciftrezi lumea noastra in lumea lor,parinte. Nu. Oamenii insisi duc o viata instinctiva. De obiceiuri si institutiuni, crescute pe temeiul naturii se lipesc religiunii subiective, te nasti , faci copii, mori, asa ca la animale, fara ca cineva sa mai intrbe dupa aceea care a invatat, a produs maculatura stiintifica, ori dupa imprejurari a predicat, a agitat republica.. Si vezi intr-un moment de luciditate, cu mirare, ca ai trait intr-o ordine de lucruri strict organizate fara sa o stii sau sa o vrei
NU EXPLICARILE CE SE DAU FAPTELOR, CI FAPTELE INSILE SINT ADEVARUL.
Doctrinele pozitive, fie religioase, de drept ori de stat, nu sint decit tot atitea pledoarii ingenioase ale mintii ale acestui advocatus diaboli care e silit de vointa sa argumenteze toate cele. Acest mizerabil advocat e silit sa impodobeasca cu flori si cu o aparenta de profunda intelepciune mizeria existentei, pentru a insela pe turcanii cei mici care intra in scoala, bisericii, asupra valorii vietii reale. Pentru lucratorii statului - gloria, pentru principi - stralucirea, pentr invatati - renumele, pentru prostime - cerul si astfel o generatie inseala pe alta prin acest advocatus diaboli mostenit.
Iata ce invat eu de la dascalii mei, ca sintem umbre fara vointa , ca facem ce trebuie sa facem si ca, pentru ca jucariasa nu ne dezgusteze, avem aceasta mina de creier, care ar vrea sa ne dovedesca ca facem ce voim, ca putem face un lucru sau nu.. Aceasta-i o inselare de sine, in care multimea probabilitatii e confundata cu ceea ce sintem siliti a face.
Viata interna a istoriei e instinctiva, viata exterioara, regii, popii, invatatii, sint lustru si fraza, si cum de pe haina de matase pusa pe un cadavru nu poti cunoaste in ce stare se afla, astfel de pe aceste vesminte nu poti cunoaste cum sta cu istoria insasi.
Eu, multumita naturii, m-am dezbracat de haina desertaciunii. Am fost sihastru, nu calugar. As vrea ca cineva sa-mi ia locul cind se va sfirsi undelemnul candelei, ... voi adormii... de nu m-as trezi iar..."

CEZARA MIHAI EMINESCU ..........

Raporteaza abuz de limbaj
9am135987

1 mesaj
Membru din: 6/02/2010
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 01:13

prea-fericitii astia de patriarhi sunt niste idioti!!!! avem o tara de cretini si prosti pai cum sa-l canonizeze pe eminescu??????// astia-s tampiti rau de tot pai atunci sa-l faca sfant si pe adrian paunescu dupa ce-o da coltu


Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 02:27

De la: 9am135987, la data 2010-02-06 01:13:01prea-fericitii astia de patriarhi sunt niste idioti!!!! avem o tara de cretini si prosti pai cum sa-l canonizeze pe eminescu??????// astia-s tampiti rau de tot pai atunci sa-l faca sfant si pe adrian paunescu dupa ce-o da coltu
www.youtube.com/watch?v=sHVQc2RVWXM


toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
alehin

2584 mesaje
Membru din: 25/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 12:02

Din punctul meu de vedere Eminescu a fost un adevarat patriot ,un tip de-o moraliate ireprosabila , un mare CARACTER si pt asta ...a platit cu viata ...pt ca unul ca Maiorescu il considera nerecunoscator (pt ca-l tinuse in gazda , il numise revizor )...adica-i era ,, dator ,, cu slugarnicie si recunostinta si el ce facea???? scria pamflete despre cat de corupt eeste Maiorescu, despre cat de grasa si inculta ara nevasta lui , despre romanii prea slugarnici si supusi , era impotriva Imperiului Austro-ungar..
Toate astea au facut ca Maiorescu sfatuit de nu stiu cine sa comande internarea cu forta la Sanatoriul Sutzu (normal ca Eminescu s-a opus ...devenind chiar violent si ei au exageret in presa accentuind ,, asa -zisa nebunie )acolo i-au facut injectii cu saruri de mercur (asa-l declarase Maiorescu doar ....,, sifilitic ,, si asta era tratamentul pe vremea aia ...si de-aici i s-a tras toata suferinta pana la moarte ....lui Eminescu (mercurul ara f. f. toxic )


Asa ca eu il consider un adevarat martir ...si toate astea pt ca era incomod si dezvaluia ...sau spunea numai adevarul fara sa poata fi ,, cumparat ,, sau tentat cu vreun avantaj material ...

Raporteaza abuz de limbaj
paroxanam

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 15:32

Nici eu nu sunt de parere ca Eminescu ar trebui canonizat.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 16:03

De la: paroxanam, la data 2010-02-06 15:32:42Nici eu nu sunt de parere ca Eminescu ar trebui canonizat.
stai la rand

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Membru din: 13/01/2010
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 14:42

Bine ca s-a astrnut linistea peste topicul asta ca era sa-l trezim din morti pe Eminescu sa ne raspunda daca vrea sau nu sa fie SFANT

Raporteaza abuz de limbaj
Petrache_Lupu

17 mesaje
Membru din: 11/01/2010
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:08

Ah! Domnul EMINOVICI SFÂNT ? Sfinții sunt fabricați pe bandã În acest caz ce bazã are biserica dacã omul hotãrește ca un curvar bolnav sã devinã sfânt.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:48

De la: Petrache_Lupu, la data 2010-02-07 17:08:22Ah! Domnul EMINOVICI SFÂNT ? Sfinții sunt fabricați pe bandã În acest caz ce bazã are biserica dacã omul hotãrește ca un curvar bolnav sã devinã sfânt.
daca nu-ti retragi cuvintele cu scuzele de rigoare te injur,nesimtitule,magar bolnav de ura ce esti,tradatorule !!!

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
alehin

2584 mesaje
Membru din: 25/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:48

Domnule Petrache (nici nu stiu cat esti de,, domn ,,cand afirmi ,, curvar ,, despre GENIUL romanilor!!?!! ???? Daca terfelesti totul fara sa intelegi nimic, ca o biata precupeata care nu observa decat ce ai observat si dumneata ...eu zic va parerea dumitale valoreaza exact cu cat ai pretuit-o adica fix pe la nivelul ala !!!!
Nu astept un raspuns ....nu te obosi ...nu stiu daca-ti mai raspund ..



Religia - o frazã de dânºii inventatã
Ca cu a ei putere sã vã aplece-n jug,
Cãci de-ar lipsi din inimi speranþa de rãsplatã,
Dupã ce-amar muncirãþi mizeri viaþa toatã,
Aþi mai purta osânda ca vita de la plug?

Raporteaza abuz de limbaj
alehin

2584 mesaje
Membru din: 25/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 18:01

De la: Petrache_Lupu, la data 2010-02-07 17:08:22Ah! Domnul EMINOVICI SFÂNT ? Sfinții sunt fabricați pe bandã În acest caz ce bazã are biserica dacã omul hotãrește ca un curvar bolnav sã devinã sfânt.





Daca tot va fluturati talentul in a-l comenta in profunzime pe Eminescu, nu -i pociti sensurile macar!!! RELIGIA institutionalizata NU ARE LEGATURA CU CREDINTA!

Ceea ce Eminescu apara,era credinta, crezul in divinitate, introspectia spre libertatea launtrica, daca cea sociala nu exista..

Si da, a fost in deschizator de drumuri si idei, motiv pentru care devenise un personaj public periculos pt anumite cercuri politice.. Din acest motiv de multe ori biografia i-a fost falsificata si trunchiata...

S-au emis multe minciuni despre el cu repetitie, motiv pentru care s-a fixat atat de usor in subconstientul vostru ca a fost "curvar, nebun, sifilitic".. A propos, cati dintre voi n-ati tanjit dupa o femeie/barbat casatoriti sau aflati intr-o relatie? inseamna ca trebuie fiti linsati de acum?

De retinut pt pseudo-cunoscatori in biografiei poetului - Eminescu N-A MURIT DE SIFILIS, a fost ucis de un medic evreu cu mercur, in urma unor actiuni politice complotiste, ce duc pana la Regalitate..



Raporteaza abuz de limbaj
alehin

2584 mesaje
Membru din: 25/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 18:07

Ar mai fi de adaugat si faptul ca Eminescu era la curent cu teoriile cosmologice a vremii. Stia de Big Bang( a parut prin 1894-1964 ...parca emisa de G. Lemaitre,cateva decenii mai tarziu dar stia de teoriile vehiculate despre Geneza lumii) stia ca viteza luminii e finita, stia multe lucruri.

Din "Scrisoarea I":
"...Dar deodat-un punct se miscã... cel întîi si singur. Iatã-l /
Cum din chaos face mumã, iarã el devine Tatãl... /
Punctu-acela de miscare, mult mai slab ca boaba spumii, /
E stãpînul fãrã margini peste marginile lumii..."

Din "La steaua":
"La steaua care-a rasarit/
E-o cale-atât de lunga,/
Ca mii de ani i-au trebuit/
Luminii sa ne-ajunga.
//
Poate de mult s-a stins în drum/
În departari albastre,/
Iar raza ei abia acum/
Luci vederii noastre...."

Astea sint chestii (ne-creationiste) care nu se prea pupa cu religia. Initiativa de canonizare mi se pare aberanta. Oricum, Eminescu a fost mare.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 18:14

De la: Petrache_Lupu, la data 2010-02-07 17:08:22Ah! Domnul EMINOVICI SFÂNT ? Sfinții sunt fabricați pe bandã În acest caz ce bazã are biserica dacã omul hotãrește ca un curvar bolnav sã devinã sfânt.




bãi boule,eºti prost de pici grãmadã; Eminescu curvar ºi bolnnav-spui tu- bãi tembelule, ridicã-te-n picioare ºi scoate-þi plãria de pe cap atunci când o sã mai îndrãzeºti sã vorbeºti despre Mihai Eminescu !...

Ai înþeles bãi maglavit ?...


.N-are Eminescu nevoie sã-l sfinþiþi voi bãi micimanilor, 'þeles ?...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Membru din: 24/03/2009
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 18:28

Iarasi va legati de evrei?
Poate popa Mytcor vrea sa faca biserica Eminesciana, ca si asa poate ierta pacatele
Nimeni nu a afirmat ca Eminescu nu a fost un geniu.
Da mi-a placut remarca: "religia nu are nimic cu credinta" 100% adevarat.
Sint diferite variante despre sfirsitul lui Eminovici-nume rusesc si romanii mai zic ca e al lor -,dar nu-i nimic concret sau de necontestat.
Iar tu, bai, Camionu' mai fixeaza-ti rotile, la creer!
Ai cazut ca musca-n lapte, si faci valuri de citit, nu vreau sa te mai citesc
Karpov,
chiar daca a facut misto, are dreptate: ati deraiat si inca pe linia moarta.
De Florin nu mai am ce zice, ca-l cunoaste toata mahalaua lui 9am,
poate vrea sa-l numeasca Zamolxe Eminovici.
Mytcor, patriot? Da cu bita-n noroi si-i stropeste pe toti.
Ti-am cerut de pomana tie sa-mi intretin familia, Mytcor?
Nu esti altceva decit un obraznic nerusinat!
Am crezut ca ai ceva educatie, dar ti-ai dat veninul pe fata.
Cu mine ai terminat, bolsevic inrait

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 18:43

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 18:28:35Iarasi va legati de evrei?
Poate popa Mytcor vrea sa faca biserica Eminesciana, ca si asa poate ierta pacatele
Nimeni nu a afirmat ca Eminescu nu a fost un geniu.
Da mi-a placut remarca: "religia nu are nimic cu credinta" 100% adevarat.
Sint diferite variante despre sfirsitul lui Eminovici-nume rusesc si romanii mai zic ca e al lor -,dar nu-i nimic concret sau de necontestat.
Iar tu, bai, Camionu' mai fixeaza-ti rotile, la creer!
Ai cazut ca musca-n lapte, si faci valuri de citit, nu vreau sa te mai citesc
Karpov,
chiar daca a facut misto, are dreptate: ati deraiat si inca pe linia moarta.
De Florin nu mai am ce zice, ca-l cunoaste toata mahalaua lui 9am,
poate vrea sa-l numeasca Zamolxe Eminovici.
Mytcor, patriot? Da cu bita-n noroi si-i stropeste pe toti.
Ti-am cerut de pomana tie sa-mi intretin familia, Mytcor?
Nu esti altceva decit un obraznic nerusinat!
Am crezut ca ai ceva educatie, dar ti-ai dat veninul pe fata.
Cu mine ai terminat, bolsevic inrait




.
.......Emile, las-o aºa cum a picat !...se observã de la o poºtã cã n-ai înþeles nimmic !...

da ...sunt obraznic !... te trezeºti tu ca nesimþitu' sã afirmi cã Eminescu a fost un sifilitic, bãi Emile, tu eºti zdravãn ? pune mâna pe carte sau fã studii aprofundate atunci când doreºti sã te pronunþi despe un GENIU multidisciplinar cum a fost M. Eminescu.,...clar ?...


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 18:45

...Emile, ºi ºtii ce....nu-mi forþa mâna sã-þi rãspund punctual, okay ?..

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 19:53

De la: mytcor, la data 2010-02-07 18:14:40
De la: Petrache_Lupu, la data 2010-02-07 17:08:22Ah! Domnul EMINOVICI SFÂNT ? Sfinții sunt fabricați pe bandã În acest caz ce bazã are biserica dacã omul hotãrește ca un curvar bolnav sã devinã sfânt.




bãi boule,eºti prost de pici grãmadã; Eminescu curvar ºi bolnnav-spui tu- bãi tembelule, ridicã-te-n picioare ºi scoate-þi plãria de pe cap atunci când o sã mai îndrãzeºti sã vorbeºti despre Mihai Eminescu !...

Ai înþeles bãi maglavit ?...


.N-are Eminescu nevoie sã-l sfinþiþi voi bãi micimanilor, 'þeles ?...
ia o lada de bere din partea mea

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Membru din: 24/03/2009
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 19:55

Ignor and delete

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 19:55

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 18:28:35Iarasi va legati de evrei?
Poate popa Mytcor vrea sa faca biserica Eminesciana, ca si asa poate ierta pacatele
Nimeni nu a afirmat ca Eminescu nu a fost un geniu.
Da mi-a placut remarca: "religia nu are nimic cu credinta" 100% adevarat.
Sint diferite variante despre sfirsitul lui Eminovici-nume rusesc si romanii mai zic ca e al lor -,dar nu-i nimic concret sau de necontestat.
Iar tu, bai, Camionu' mai fixeaza-ti rotile, la creer!
Ai cazut ca musca-n lapte, si faci valuri de citit, nu vreau sa te mai citesc
Karpov,
chiar daca a facut misto, are dreptate: ati deraiat si inca pe linia moarta.
De Florin nu mai am ce zice, ca-l cunoaste toata mahalaua lui 9am,
poate vrea sa-l numeasca Zamolxe Eminovici.
Mytcor, patriot? Da cu bita-n noroi si-i stropeste pe toti.
Ti-am cerut de pomana tie sa-mi intretin familia, Mytcor?
Nu esti altceva decit un obraznic nerusinat!
Am crezut ca ai ceva educatie, dar ti-ai dat veninul pe fata.
Cu mine ai terminat, bolsevic inrait
emil,ce inseamna comentariul asta,vrei clienti pt.topicul de cearta??? spune-mi te rog frumos ca asta a fost intentia

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 19:56

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 19:55:02Ignor and delete
adica???

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 19:57

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 19:55:02Ignor and delete



te-am "dilit" eu mai repede ...fii fara grija , sezi calm !...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 19:58

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 19:55:02Ignor and delete
hai sa-ti dau o cafea sau o bere,un vin,ceva???

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 19:59

De la: florinpreda999, la data 2010-02-07 19:55:47
De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 18:28:35Iarasi va legati de evrei?
Poate popa Mytcor vrea sa faca biserica Eminesciana, ca si asa poate ierta pacatele
Nimeni nu a afirmat ca Eminescu nu a fost un geniu.
Da mi-a placut remarca: "religia nu are nimic cu credinta" 100% adevarat.
Sint diferite variante despre sfirsitul lui Eminovici-nume rusesc si romanii mai zic ca e al lor -,dar nu-i nimic concret sau de necontestat.
Iar tu, bai, Camionu' mai fixeaza-ti rotile, la creer!
Ai cazut ca musca-n lapte, si faci valuri de citit, nu vreau sa te mai citesc
Karpov,
chiar daca a facut misto, are dreptate: ati deraiat si inca pe linia moarta.
De Florin nu mai am ce zice, ca-l cunoaste toata mahalaua lui 9am,
poate vrea sa-l numeasca Zamolxe Eminovici.
Mytcor, patriot? Da cu bita-n noroi si-i stropeste pe toti.
Ti-am cerut de pomana tie sa-mi intretin familia, Mytcor?
Nu esti altceva decit un obraznic nerusinat!
Am crezut ca ai ceva educatie, dar ti-ai dat veninul pe fata.
Cu mine ai terminat, bolsevic inrait
emil,ce inseamna comentariul asta,vrei clienti pt.topicul de cearta??? spune-mi te rog frumos ca asta a fost intentia






---Emil îºi cam dã arama pe fatã de ceva vreme, numai cã voi îl trataþi cu foarte multã indulgenþã !..

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Membru din: 24/03/2009
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 20:07

Da am radacinile din Basarabia!
Si daca e cineva sa se laude cu Eminescu, Creanga, Sadoveanu etc., EU AM primul acest drept!
Stramosul meu a purtat steagul lui Stefan in lupte!
Cine e mai patriot?
Voi papusi de paie? Voi, gauri de vint?
Numai gura e de voi!
Noi sintem adevaratii DACI LIBERI.
Nu voi cei ce v-ati inconvoiat sub turci, austrieci si unguri.
Da au venit rusii, si voi ce ati facut? Ne-ati vindut!
Cine e mai tradator?
Neam de slugi!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 20:10

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 20:07:22Da am radacinile din Basarabia!
Si daca e cineva sa se laude cu Eminescu, Creanga, Sadoveanu etc., EU AM primul acest drept!
Stramosul meu a purtat steagul lui Stefan in lupte!
Cine e mai patriot?
Voi papusi de paie? Voi, gauri de vint?
Numai gura e de voi!
Noi sintem adevaratii DACI LIBERI.
Nu voi cei ce v-ati inconvoiat sub turci, austrieci si unguri.
Da au venit rusii, si voi ce ati facut? Ne-ati vindut!
Cine e mai tradator?
Neam de slugi!
la cine faci referire,nu esti foarte clar in exprimare,emil,tu esti roman,noi suntem romani,cu ce crezi ca esti tu mai demn decat noi sau noi mai vinovati decat tine,vorbim de faptele noastre,nu ale strabunilor

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 20:12

emil,incearca sa porti un dialog normal,nu un monolog patimas si plin de greseli,te rog

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 20:14

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 20:07:22Da am radacinile din Basarabia!
Si daca e cineva sa se laude cu Eminescu, Creanga, Sadoveanu etc., EU AM primul acest drept!
Stramosul meu a purtat steagul lui Stefan in lupte!
Cine e mai patriot?
Voi papusi de paie? Voi, gauri de vint?
Numai gura e de voi!
Noi sintem adevaratii DACI LIBERI.
Nu voi cei ce v-ati inconvoiat sub turci, austrieci si unguri.
Da au venit rusii, si voi ce ati facut? Ne-ati vindut!
Cine e mai tradator?
Neam de slugi!





""Dar, domnilor, mi-e ruºine sã fiu român! Dar ce fel de român! Român care vrea a-ºi fi însuºit monopolul, privilegiul patriotismului ºi-al naþionalitãþii – aºa român de paradã mi-e ruºine sã fiu. Naþionalitatea trebuie simþitã cu inima ºi nu vorbitã numai cu gura. Ceea ce se simte ºi se respectã adînc, se pronunþã arareori!...
-----------------------------------------------
Evreii vechi n-aveau voie sã pronunþe numele dumnezeului lor! Iubesc poporul românesc fãrã a iubi pe semidocþii ºi superficialitãþile sale.""
-----------------------------------------------

....din manuscris Nr. 2257 MIHAI EMINESCU...

ROMÂN ABSOLUT ( cum ii spunea P. Þuþea )



este a 3-a oarã când þi-l postez, nici acum nu pricepi ?...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 20:20

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 20:07:22Da am radacinile din Basarabia!
Si daca e cineva sa se laude cu Eminescu, Creanga, Sadoveanu etc., EU AM primul acest drept!
Stramosul meu a purtat steagul lui Stefan in lupte!
Cine e mai patriot?
Voi papusi de paie? Voi, gauri de vint?
Numai gura e de voi!
Noi sintem adevaratii DACI LIBERI.
Nu voi cei ce v-ati inconvoiat sub turci, austrieci si unguri.
Da au venit rusii, si voi ce ati facut? Ne-ati vindut!
Cine e mai tradator?
Neam de slugi!




....bãi boule, v-au vândut naziºtii dobitocule, º-apoi Churchill întreg Est-ul europen, mocioflete ce eºti !..

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Poetul Mihai Eminescu, printre sfinti?
Mergi la: