Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
RATAVA 888 mesaje Membru din: 18/02/2013 |
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 15:49
De la: Musetel, la data 2014-09-18 11:06:23Procedeul de cautare al adevarului substituit continua :
Lasati fluturii sa zboare!
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 15:58
De la: gabigabi2, la data 2014-09-18 15:16:46De la: Musetel, la data 2014-09-18 10:43:13 De la: gabigabi2 la 24 Aprilie 2012, 15:43 Pentru : Musetel Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 16:24
interesant :
@ Musetel - deschidere de cont in 4. 04. 2012 nr. de postari : 4551 @ RATAVA - deschidere cont : 18. 02. 2013 nr. postari : 853 @ Paula - deschidere cont in 11.05. 2014 nr. de postari : 1883 cam multe avataruri, ptr. doar 2,5 ani si foarte multe postari, tinind cont ca tocmai ce ne spuse ca are timpul dramuit si sa zicem mersi ca trece sa ne salute ....dar, n-am mai pus la socoteala si alte niscaiva numere sub care a functionat o vreme !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 16:27
22612 impartit la minciunile rostite per pagina, rezulta Gabigabi2, no, sa ne intelegem!
Castravietile ....... www.youtube.com/watch?v=fSpKDbNWmNs Mincinoasa tot mincinoasa ramane, ce sa-ifaci bre!? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 16:30
Freaca menta in alta parte, Gabigabi de 2 ori! Taie si niste frunza ca te sustin cainii...pardon, lupii tai! Auuuuuuuuuuuuuu, Katiusha!
Gata ca mi-am pierdut destula vreme sa iti implementez cu forta minte limpede! Uita-ma, mincinoaso care esti, Gabigabi de 2 ori, no! Hai pa!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 16:41
De la: RATAVA, la data 2014-09-18 16:30:08Freaca menta in alta parte, Gabigabi de 2 ori! Taie si niste frunza ca te sustin cainii...pardon, lupii tai! Auuuuuuuuuuuuuu, Katiusha! bine, draga @Socrateea, @Timeea, @ Musetel, @RATAVA , @ Paula si alte numere....implementeaza-ti tu o minte noua si nu te mai mira ca oamenii te pot intreba Cine Esti, devreme ce tu insati iti plimbi personalitatile alea multiple prin atitea avataruri , cautindu-te si nereusind sa te aduni in acel Ceva Unitar ce defineste o fiinta umana ! m-ai scirbit !
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 16:46
aveti va ca surorile
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 16:56
mda, parca-i timpul ceaiului de la ora 5 !
si pun si o prajiturica pe masa si, nelipsita cafeluta cu caimac !
|
|
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 16:58
De la: gabigabi2, la data 2014-09-18 16:24:01interesant : Plus Chamomilla Vulgaris (cel mai nimerit username!!!), Daphne, Socrateea, Papillon blanc.... Iti dai seama in ce hal a calarit "ocupata" asta forumul si cati campi a batut pe aici? Oricum, a reusit sa-l distruga, alaturi de fratele ei de cruce in ale frustrarilor, KAAKA0N, cel care s-a reintrupat astazi din propria scarna. Datorita lor au disparut cei care reprezentau partea normala a forumului si am mai ramas doar cei care ne mai impartim pumni. Si ca sa vezi cat de scarba este, o ataca pe Ingrid si dupa ce si-a sters contul! Ce i-o fi facut de este asa de turbata? I-o fi luat barbatul (ala virtual)? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 17:13
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-18 16:58:26De la: gabigabi2, la data 2014-09-18 16:24:01interesant : mai pune-o la socoteala si pe @ DAF cu data de inscriere 15.01. 2014, avind 781 postari, iar @ Dafne se-nscrie pe 7. 02 .2013 si are 5454 postari ! saraca, iti dai seama ce "timp dramuit " are si ca a mers cu toate aceste avataruri in paralel , manifestindu-si, astfel, duplicitatea si debusolarea ? inchei cititind-o : " Cind dezbaterea este pierduta, calomnia devine unealta ratatului " - Socrate Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 17:15
fiti buni
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 18:02
ce tot aveti mai de va vorbiti asa urat gratuit,,,incetati fi ti buni
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 18:37
De la: 9am_750, la data 2014-09-18 18:02:16ce tot aveti mai de va vorbiti asa urat gratuit,,,incetati fi ti buni Gratuit ? probabil ca ne-am saturat de minciuna si inselaciunea de la virful Statului si , ptr. ca persoanele cu care ma " cert " sunt tare-n teoria chibritului democratic, sunt cinstiti si puri , dar in fapt MInt si Inseala ,incercind sa se dea ceea ce nu sunt, mi-a venit cu tzignafes si nu le mai suport MINCIUNA si Mizeria pe care o risipesc in jurul lor ! cred d'aia trebuie sa le pui oglinda-n fata ca se se vada cum sunt in realitate !
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 18:39
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 19:09
De la: 9am_750, la data 2014-09-18 18:39:23lasa gabriela,,fi buna Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 19:16
De la: 9am_750, la data 2014-09-18 18:02:16ce tot aveti mai de va vorbiti asa urat gratuit,,,incetati fi ti buni Stii de ce, domnu' George? Stii dumneata de ce vorbesc EI, doar ei, asa de urat, vulgar si doar demni de mila? Pentru ca nu suporta adevarul pur si sec, d'aia! Stii de ce a plecat lumea de pe forum? Pentru ca s-au saturat de ''forumul lui Gabi'' , intelegi? Unde Gabi decide ce si cum si cat sa vorbim!!! Unde haita in frunte cu Ingrid decid totul!!! Multi dintre utilizatori considera ca nu au cu cine sa stea de vorba aici in liniste si in pace pentru ca intervine o persoana, doua , trei....(aici nu am sa citez utilizatorii, sunt cuvintele lor si sunt chiar grele, sunt mult prea doamna chiar si sa le repet!!!) unei persoane ce pretinde a fi ceea ce nu este! Da, atat Gabi cat si Ingrid nu sunt ceea ce dadeau de inteles ca ar fi! Intelegi, George? Stiai ca Ingrid se daduse barbat pe acest forum pana ce o utilizatoare se indragostise de el? Zii, stiai, erai la curent? Io stiu ! Am sursele mele si sunt un foarte bun observator! Deci, doamna Ingrid, Gigi Octanu' a sucit mintile unei utilizatoare. De ce toti o acopera? Intreaba-i! O mana sa se spele pe alta? Si asta e posibil, George! De ce sunt io suparata pe doamna Ingrid, ca de pe adresa sa mi s-a trimis un mail care mi-a piratat contul de mail, acum stii si dumneata! Si am dreptul sa aflu adevarul, oricare ar fi ala! Ca se baga in seama Negru de vineri, e treaba sa, numa' de nu o fi tot Ingrid si d'aia se remarca, nu odata am remarcat aceeasi logica in vorbire, scriere, exprimarea celor doi. Si odata il raportasem pe Black cel vechi ca ma hartuia, imediat a fost banat. Cel de azi .... daca nu e Black si e ...... cine? Iar Gabi ma acuza pe mine de minciuna? Ha!!! Ea insasi ma confunda si confunda pe toata lumea si mai zice ca io mint, cand singura nu e apta sa isi aminteasca ce a afirmat? Uite d'aia mi-am cerut reactivarea conturilor dinainte ca sa demonstrez tuturor ce oameni sunt ! Ingrid care afirma de Galina ca e ciudata, in privatul meu, dar apoi se intalneste cu ea ... ti se pare coshera treaba? Si tot pe mine au tupeul sa ma faca perfida si ipocrita? Da? Halal oameni, ce sa mai zic?!!! Ce sa mai zic de cei ce mi se adreseaza in privat ca HAITA ii injura si ca ii ameninta? HA? Sa stau cu mainile in san ? Nu, George, tot adevarul va iesi la suprafata !!! Si io vreau sa stiu cine mi-a piratat contul!!! E ilegal si trebuie sa se stie!!! Sa iti mai spun ca Daniela mi-a promis ca imi va scoate pe ochi mereu ca am...bacalarit-o...un cuvant al ei.... Cred ca ma opresc aici ca mi-e amar de oamenii astia perfizi si de suprafata!!! Hakon stie el ce stie si are dreptate! Si nu numai el, toti cei ce au fost atinsi de astfel de oameni! Punct.... Pana revin data viitoare...Cu stima George!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 19:20
lasa musetico fi buna,,
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 19:29
De la: 9am_750, la data 2014-09-18 19:20:15lasa musetico fi buna,, George...insisti sa intorc si cel de al doilea obraz? nu, George! Io nu fac compromisuri! Gresesc, recunosc, imi cer iertare si intorc pagina! Nu suport nedreptatea! Dumnezeu m-a facut asa si asa raman! Iar oamenii de aici care mi s-au confesat si mi-au plans pe umar merita sa se faca dreptate! Cel ce vede o nedreptate si nu face nimic, ala e un las! Te lascu bine, domnu' George! Hak'... te vazui, te salut cu respect si iti stau oricand in dreapta, MyLord! Toti pentru unu' si unu' pentru toti, asa sa ne ajute bunul Dumnezeu! Salut cu respect toti fostii, actualii si viitorii utilizatori ai acestui forum, de asemenea salut cu respect administratia care ne pune la dispozitie aceasta cale de comunicare. Numai bine tuturor, cu drag! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 20:11
De la: Musetel, la data 2014-09-18 19:29:44De la: 9am_750, la data 2014-09-18 19:20:15lasa musetico fi buna,, Bai nene, care i-ai plans pe umar asteia? I-ati umplut umarul de lacrimi.... Sase! "Toti pentru unu si unu pentru toti"....S-au reunit cei trei boschetari! Medicamenteeeeee!!!!
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 05:08
Asta seara pe la 9 pm am lovit o caprioara,de fapt un caprior,avea coarne
O fractiune de secunda daca mai aveam l-as fi evitat,....am franat, am tras dreapta total...l-am lovit to`tusi cu partea stanga fata...a iesit taras de pe sosea, aincercat sa intre in padure,nu a reusit,s-a intors cu capul spre mine.....ma uitam la el neputincios....am sunat la 911,le-am dat toate datele,au zis ca trimit un state trooper...am plecat ...cred totusi ca are soldul dislocat pentru ca masina mea are doar grila de plastic sparta...
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 12:08
De la: giovausaro, la data 2014-09-19 05:08:47Asta seara pe la 9 pm am lovit o caprioara,de fapt un caprior,avea coarne Adevarul este ca sunt imprevizibile animalele salbatice, nu le poti anticipa pasii ce urmeaza sa ii intreprinda, Giova... Bine ca esti tu in viata, Dumnezeu sa te protejeze. Odata un catel se tinea de mine si ma latra feroce. Ignorandu-l efectiv, catelul ferm ma urma pana am traversat un bulevard circulat, unde la un moment dat l-a lovit una din masinile ce rula in viteza. Evident ca ajunsa la munca, chiar de era sambata dimineata, am alertat imediat un serviciu de ingrijire al animalelor, asigurau atat adapostul, cat si ingrijirea animalelor. Orasul era plin de caini, mai ales in campusurile universitare, unde aveam mai multe restaurante, plus cantinele campusului. L-au gasit pe catel si l-au recuperat, dandu-i ingrijirile necesare, insa in aceeasi zi m-au sunat spre seara ca murise. Ma crezi ca mai am nopti ca il visez? Ce vrea sa iti spun,Daddy Cool? Posibil sa iti ramana pe constiinta capriorul tau de azi noapte. Dar multumeste lui Dumnezeu ca esti tu bine. Nu a fost vina ta, tu ai evitat accidentul si ti-ai salvat propria ta viata! O zi buna tuturor si numai ganduri curate! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti! Domnu' George... Merci!
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 14:22
De la: Musetel, la data 2014-09-18 19:16:35De la: 9am_750, la data 2014-09-18 18:02:16ce tot aveti mai de va vorbiti asa urat gratuit,,,incetati fi ti buni esti o HAHALERA, asta esti ! ai spus ca te-am sicanat si te-am hartuit ca esti Galina si ca dovada ai postat CE ? un mesaj privat in care te intrebam - in PRIVAT , nu pe forum in ochii tuturor , tocmai ca sa nu -ti fac atmosfera neplacuta - DACA nu cumva esti Galina , intrucit stilul tau il COPIA pe cel al ei ?! ....intrebare politicoasa si insotita de scuze, de altfel ! ....a se vedea postarea de unde reiese clar de ce eram in deruta si mai reiese ca NU te-am hartuit si nici acuzat in gura mare pe forum ci, in Privat ! nu mi-ai raspuns sau cine stie ce raspuns evaziv mi-ai dat , de am revenit a doua zi cu aceeasi intrebare , caci Asta ai facut tot timpul : ai incercat si prin cele multe schimbari de avatar sa INDUCI IN EROARE pe ceilalti dar, dupa ce-ai renuntat sa mai Furi stilul celorlalti, esti usor de recunoscut prin balariile spuse oriunde si mai intotdeauna fara rost ! in rest , forumul este al Tuturor ....nu-i al meu , nici al tau.... e al TUTUROR, la fel si topicele si fiecare e LIBER sa comunice cind vrea si unde vrea, DACA vrea ! P.S ma felicit c-am avut Inspiratia sa nu-ti dau adresa de e- mail intrucit , din lipsa de preocupari , m-ai fi bombardat cu toate prostiile din lume , avind caracteristica unei Capuse : de ce te agati nu -i mai dai drumul pina nu-ti sufoci victima ! m-ai ingretosat cu lipsa ta de caracter !
|
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 14:26
De la: giovausaro, la data 2014-09-19 05:08:47Asta seara pe la 9 pm am lovit o caprioara,de fapt un caprior,avea coarne ahhhhh ...imi pare rau de o asa intimplare nefericita ! ce-as putea sa-ti spun ca sa-ti indulcesc amarul ? sa te invit la o cafea si sa oftam impreuna ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 14:48
oare chiar nu-ti dai seama ce remarca GAY e chestia asta cu unghiile ?
in rest, cine-ti citeste postarile STIE- INTELEGE si -si face cruce , scuipindu-si in sin zicind: piei, drage, ca indracit mai esti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 14:55
poi, ce sa-ti fac si cu ce sunt eu vinovat daca Ingrid ti-a expus poza efectuata la acea faimoasa intalnire a cafegioaicelor, iar tu, cu o nesimtre crasa, ti-ai permis sa mergi la o sindrofie de-o asemenea anvergura si inalt nivel intellectual, cu unghiile ne ingrijite/igienizate?
le-ai mai si expus, cu o nedisimulata fudulie, in fata obiectivului photo!
|
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 15:02
Nu am capatat raspunsul: CINE MINTE? De la: gabigabi2 la 24 Aprilie 2012, 15:43 Pentru : Musetel Subiect: nu te supara Mesaj: de intrebare : esti Galina ? ginditi la fel, va exprimati la fel ,cu aproape aceleasi cuvinte ! ....chiar nu dau cu paru' si de este asa, la mine ramine Taina asta , dar ma zapaceste asemanarea voastra ....parca citesc una si aceeasi postare ! sa nu te superi ! A insinuat ori ba ca as fi Galina? ______________________________________________________________ De la: gabigabi2 la 24 Aprilie 2012, 17:52 Pentru : Musetel Subiect: ok ! Mesaj: dar, nu incerca sa faci tuturor pe plac, ca nu-i sanatos ptr.tine ! fii tu insuti si e perfect ! Ce insinueaza acest utilizator? Ia, concluzionati si voi ! _____________________________________________________________________ Subiect: si bine Mesaj: faci, dar o sa-ti treaca si tie, asa cum mi-a trecut si mie politetea exagerata si considerata de unii ca fiind slabiciune .... ! sa ai o zi buna ! Hm...chiar a fi politicos si a face pe plac oamenilor, vorbind deschis si sincer cu ei, direct, este un defect? ______________________________________________________________________________ Se simte acuzata ca am acuzat-o de a ma fi hartuit? Ea? Doamna Gabigabi2? De hartuit ma hartuise si continua sa o faca pana voi lua decizia de a-l denunta, doar utilizatorul Black Friday de azi, care nu cred sa fie vechiul Black Friday, ci fantoma din umbra, care se foloseste de identitatile unor utilizatori pentru a se da drept altcineva! Aparentele, hm, aparentele pot insela, nu si ochiul bunului observator! _____________________________________________________________________________________ De la: gabigabi2 la 25 Aprilie 2012, 11:06 Pentru : Musetel Subiect: da, dar ce bine Mesaj: stiu sa raneasca si nu-l slabesc pe cel luat in vizor de ei, macinindu-l marunt-marunt, caci stiu ca n'or sa primeasca niciodata o replica pe masura ! sigur : liberul arbitru iti apartine ! Cat de bine ii cunosate pe acesti ''ei'', n'est ce pas? _____________________________________________________________________ Halucinatia ii continua: De la: gabigabi2 la 25 Aprilie 2012, 14:15 Pentru : Musetel Subiect: hai, Mesaj: spune-mi cine esti ....nu ma lasa sa bijbii, cautindu-te in memorie ! In conceptia sa exista ipoteza ca musai dansa tre' sa ma cunoasca din trecut, da se poa', taman buricu' pamantului sa nu cunoasca un nou utilizator? Pai bine dragilor, daca io as fi cine zice fenomenala asta ca as fi, Timeea, de ce nu mi-am activat contul Timeeei? HA? Ce, daca am cunostinte de limba maghiara, gata sunt Timeea? Judecata omului acesta lasa de dorit, stimati concetateni stimabili! _______________________________________________________________________ De la: gabigabi2 la 25 Aprilie 2012, 15:59 Pentru : Musetel Subiect: ehhhh Mesaj: ce sa-ti zic ? sunt printre cei vechi pe forumul asta si ne cam cunoastem unii pe altii, cu bunele si relele noastre, de unde si limbajul cam dur cu care ne mai punem la punct unii pe altii ! ...e cam ca-ntr-o familie unde mai apar si mici scandaluri....nu-i bine, da' se mai intimpla ! in rest, ai vazut ce virsta am si desigur ca intre felul tau de a gindi - ca om tinar- si al meu- ca om batrin- e o oarecare diferenta ce poate fi totusi depasita ! cam asta-i ! G Hahalera Musetel continua dragilor : De la: gabigabi2 la 25 Aprilie 2012, 15:59 Pentru : Musetel Subiect: ehhhh Mesaj: ce sa-ti zic ? sunt printre cei vechi pe forumul asta si ne cam cunoastem unii pe altii, cu bunele si relele noastre, de unde si limbajul cam dur cu care ne mai punem la punct unii pe altii ! ...e cam ca-ntr-o familie unde mai apar si mici scandaluri....nu-i bine, da' se mai intimpla ! in rest, ai vazut ce virsta am si desigur ca intre felul tau de a gindi - ca om tinar- si al meu- ca om batrin- e o oarecare diferenta ce poate fi totusi depasita ! cam asta-i ! G Familie zice? Pfffff! Te pomeni ca nu or fi existat oi negre pana sa apar io si/sau Hak'? ____________________________________________________________________________ Da,clar, nu or mai existat oameni directi care sa le spuna direct unor utilizatori ca sunt manipulati, sa ii determine sa reactioneze dupa propriile lor trairi si nu dupa trairile impuse de ''dictatorii'' forumului, pana sa apara Hak' si/sau io, asta e ceea ce a suparat haita de s-a mutat cu catrafusele pe noul forum! Liberul arbitru, ce sa-i faci, dom'le! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 15:05
Hak', stai 'shea, ca acu' iti propune incantatzia 'nshpe din codul descantecelor chibitzate printre picaturi de alcool etilic obtinut din cucuruz, no! Fii pe faza, stai sa caut repede un fotoliu sa nu cumva sa te lecuiasca in stand up!
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 15:07
De la: gabigabi2, la data 2014-09-19 14:22:39De la: Musetel, la data 2014-09-18 19:16:35De la: 9am_750, la data 2014-09-18 18:02:16ce tot aveti mai de va vorbiti asa urat gratuit,,,incetati fi ti buni Din cauza noastra, a ta si a mea, nu pot cetatenii sa posteze linistiti pe forum!!!! Nu din cauza ei, care a stricat discutiile peste tot, amestecandu-se aiurea in discutii si cand avea si cand nu avea nimic de spus. Cand i se spunea sa nu mai dea dedicatii muzicale, pentru ca oricum nu placea nimanui muzica ei stupida, mai rau facea. Umplea paginile cu link-uri de pe youtube. I se spunea ca sunt topicuri speciale pentru asa ceva, ea nu, o tinea langa. Eu am hartuit-o pe ea! Tupeu maxim si nesimtire cat cuprinde, cand ea venea si ma provoca pe topicul deschis de mine si unde ii stabilisem clar ca este off-topic sa isi distribuie talentele muzicale infecte. A se vedea: www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/28794/Refugiu-pentru-ars-... Cand m-a raportat, i-o fi marturisit administratorului ca m-a facut si secatura si mi-a adresat si un calduros "hai sictir"? De ce? pentru ca nu mai aveam chef sa o accept? Pentru ca nu mai voiam sa am de-a face cu o parsiva ca ea? Pentru ca ii refuzam ofertele ei ieftine de prietenie? (__DAF__ vrea sa fie prietena ta (2 Februarie, 18:05)) M-ai repede m-as imprieteni cu o cobra decat cu asta!!! Oful ei a fost sa le distruga pe Daniela, Ingrid, Doruleata. Nu le inghite, de zici ca i-au furat barbatul ala inchipuit, ca i-au rapit copilul pe care nu il are!!! In nemernicia ei a fost in stare sa o acuze pe Doruleata ca a folosit fotografia sorei decedate a cuiva, dandu-se drept acea persoana!!! Cine poate sa gandeasca asa o mizerie si sa o mai si scrie pe un forum public? Pe ingrid o face in toate felurile si isi revarsa asupra ei laturile mintii ei, desi saraca femeie a plecat de pe forumul asta si nu mai posteaza pe aici. A mancat-o intodeauna faptul ca Ingrid era cea mai apreciata si respectata, fiind cea mai echilibrata si mai prietenoasa de pe aici. Ea reunea forumistii intr-un cadru calm in care chiar se socializa, nu se scoteau ochii si nici nu voia cineva sa dovedeasca ca e mai cu mot. Si pe tine Gabi, a ajuns sa te faca in toate felurile, sa iti vorbeasca atat de urat, dovedindu-si nivelul precar al educatiei. M-am saturat de toate specimenele astea, m-am saturat sa suport crizele de nebunie ale tuturor frustratilor de genul ei si a lui Haakon. Deocamdata nu vreau sa le dau satisfactie plecand, nu vreau sa-i vad jubiland, insa cat de curand am sa ma retrag din cloaca asta care a devenit forumul asta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 15:14
Ia uite, Hak', cum singur se da de gol Negru de Vineri:
Nu s-ar imprieteni cu mine ? No stai s vezi tu cum de doua ori s-o imprietenit cu mine, al dreaque memorie are!!!! Ti-am zis ca nu e el? Ti-am izs???? V-am zis? Musetel si Black_Friday au devenit prieteni (31 Ianuarie, 20:19) io va zic si anu', e 2013!!!! Si stati sa scriu de pe Daphne, acolo e dovada n°2!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 15:17
De la: Musetel, la data 2014-09-19 15:14:35Ia uite, Hak', cum singur se da de gol Negru de Vineri: 9am_1492 si Black_Friday au devenit prieteni (17 Februarie, 09:24) tot 2013
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
|
|

Nu existam io in memoria dansei, sa ne intelegem omeneste!
....dar, n-am mai pus la socoteala si alte niscaiva numere sub care a functionat o vreme !
si pun si o prajiturica pe masa si, nelipsita cafeluta cu caimac !
multumesc ! cred ca asta-i cea mai buna melodie a lui ....
ah, dar ce haple e zeul Cronos si cum isi mai maninca el copiii !