back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2263 2264 2265 2266 2267 2268 2269 2270 2271 2272 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 15:46

De la: Musetel, la data 2014-09-17 15:16:33
De la: _2148_, la data 2014-09-17 14:59:26
De la: giovausaro, la data 2014-09-17 14:46:51Buna dimi.....o omleta cu sunca,ardei,ceapa verde,cascaval,o cafea cu frisca si fuga la treaba....asaa-mi trebe daca nu m-am facut politician....

Popa trebuia sa te faci si-ti aduceau enoriasele coliva sa-ti ajunga pentru toate aviarele din curte ! Si cu stimulentele de la Guvern , trai neneaca !

Agricultor trebuia sama fac... O fi tarziu?

Agricultor as vrea sa fiu
Sa spintec ogoarele
Sa le lucru cu materiale
Originale si solare
Olé, o-làh!

Mai bine te faceai agricultoare
Sa-ti mearga bine ritmu' pe ogoare
Te-ar fi invidiat toti economistii
Ca te bronzai misto ca tractoristii

Niciodata nu e prea tarziu , Musetico ! Acu' daca ti-ai luat B-ul , poti sa treci si la alta categorie ! A propos , felicitari !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 15:55

De la: gabigabi2, la data 2014-09-15 16:39:53
De la: nastasemihail, la data 2014-09-12 21:42:53
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 16:35:49Gabo... Da' macar balansoarele din preajma lacului acela mizerabil le stii, din apropierea de SUN? Sunt si casute de o parte si de alta a lacului... De piatra, de lemn...

Terminati cu prostiile astea. Litoralul e frecventat in stil turistic de la inceputul sec 20. Voi credeti ca incepe cu fiecare generatie frecventarea lui.
Eu am fost din 1962-63.
Si am incetat in 1992 ca nu imi pria clima.
Muntele imi prieste.
Dar se pare ca socul acela termic te insanatoseste. iti baga sanatate in tine.

E o diferenta mare intre caldura din cimpie si a litoralului. Pur si simplu litoralul iti da sanatate dar cu un soc puternic in primele zile.

moi, da' ce precoce ai fost ! te duceai TU la 6 ani la mare, facind Turism sau te-au dus parintii ? bravo ! oricum, stie toata lumea despre Balcic si , si acum castelul Reginei mai este vizitat ,fiind un punct turistic f. important ptr. bulgari , iar cine a citit " Pinza de paianjen " stie cum se facea turism atunci !

Da la 6 ani. Acum nu mai stiu exact anul, 1961-62 sau 63.
Si stiu si sa inot perfectionat la mare. Cu o scoala de inot, dar care mi-a dat numai inceputul.

Cum sa ma duc singur la mare la 6 ani?

Nu aiurea am visat ceva in legatura cu tine, in care era vorba de niste hoteluri cu 2-3-4 etaje, la un litoral la mediterana in Suedia.
Cred ca e fara comentarii

Tu esti gabi radu?

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 15:59

De la: Musetel, la data 2014-09-17 15:14:02Vreau must!

No... salut patria mama! Da' ce faceti?

Iti dau must, dar iti dau numai daca intri pe topicurile mele.
Am baut atita de citeva zile ca pot si da.
E f concentrat anul asta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:01

De la: _2148_, la data 2014-09-17 15:46:08
De la: Musetel, la data 2014-09-17 15:16:33
De la: _2148_, la data 2014-09-17 14:59:26
De la: giovausaro, la data 2014-09-17 14:46:51Buna dimi.....o omleta cu sunca,ardei,ceapa verde,cascaval,o cafea cu frisca si fuga la treaba....asaa-mi trebe daca nu m-am facut politician....

Popa trebuia sa te faci si-ti aduceau enoriasele coliva sa-ti ajunga pentru toate aviarele din curte ! Si cu stimulentele de la Guvern , trai neneaca !

Agricultor trebuia sama fac... O fi tarziu?

Agricultor as vrea sa fiu
Sa spintec ogoarele
Sa le lucru cu materiale
Originale si solare
Olé, o-làh!

Mai bine te faceai agricultoare
Sa-ti mearga bine ritmu' pe ogoare
Te-ar fi invidiat toti economistii
Ca te bronzai misto ca tractoristii

Niciodata nu e prea tarziu , Musetico ! Acu' daca ti-ai luat B-ul , poti sa treci si la alta categorie ! A propos , felicitari !

Pssss, lasa ca imi ajunge B-ul ! Imi trag un tractor astfel incat sa nu depasesc nici lungimea, nici latimea, nici inaltimea si nici numarul de persoane transportate. Avand in vedere ca ma voi folosi de tractoras doar pe ogor, eliminand prezenta jandarmilor cu controalele taman pe ogoarele mele, mi-oi mai trage si niste carburant solar si oabla e treaba: Ma apuc de a treia mea afacere! A doua e pentru 2016

Merci, Bella, te pup cu drag!

Pfuai, da' ma angajez sa achit taxa de difuzare de muzica... si imi trag si niste difuzoare pe ogoarele de lucru, le satisfac preferintele muzicale tuturor oamenilor aflati in conducerea mea, evident ca tot solar va functiona tot sistemul, te pui?!

Auzi... prin 2018 , in functie de cine ne prezideaza pe atunci...

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:02

De la: Musetel, la data 2014-09-17 15:22:43Da' ce e aici bre, camera de disectie? Amu' l-ati luat la purificat pe Hak'? Am lipsit io si o ramas el la scandenberg, mey? D'apoi oameni coseri sunteti voi, mey?! Tz, tz, tz!!!

Cafe' nu vreu, vreu must, no!

Mihai, io de cata vreme va soptesc ca Mytcor nu e Hakon si viceversa. Pariu pe tot eteru' de sub talpa?

Si mai am din astea ... adica sopteli de n luat de cate k, insa nu e primordial, stiu, treaca de la mine!

El este.
Injura-l pe Mytcor si vei vedea ca va reactiona. Dar nu asa putin, cu atac energetic de gradul 3, si va reactiona harachiri.

Nu noi il sectionam ci el pe noi.
Iar confunzi cauza cu efectul. Vezi ca asta e un simptom de lipsa de testosteron.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:04

De la: gabigabi2, la data 2014-09-17 15:18:42
De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 15:07:48Acest user a deschis topicul cu flatulentele si basinile. pe unde e nu stiu.
Si el este Mytcor, fiindca atunci cind am vorbit de Mytcor fara referire la altcineva, inclusiv acest hakon a sarit ca ars. Culmea era ceva de bine si m-a injurat acest hakon, cind vorbeam de mytcor....confuzie din partea lui. De aceea spun ca are probleme.

Si este pe un server proxi, presupun, si de aceea nu se vede in unele sectiuni, si poate intra dupa banare.
Dar stiu ca poate fi oprit si de pe un server proxi.
De aceea injura in viziunea lui crede ca i se permite.
Si aici este masura a ce este el in interiorul lui.

Pe mine ma deranjeaza aceasta insistenta cu care injura pur si simplu.
In real daca ar fi mi-as face un pacat cu el, asa de tare ma enerveaza.

Practic nu mai se poate aborda nici un subiect pe forum din cauza injuriilor lui.

ete na ! de ce-ti faci atitia nervi ? injura-l , ca doar stii si tu sa le zici , asa cum mi-ai zis si mie si treci mai departe !
daca ai ceva de spus , spune ce vrei, cind vrei si unde vrei si nu te-mpiedica d'un ciot !

P.S
mda....nici el si nici museteaua- beleaua nu apar nici macar la Activitate !

Nu are nici o legatura el cu tine.
Pe tine te injur si apoi te pup si te impac.
Sa-l pup si pe el? cind imi trece supararea facuta de el.

Cred ca se stie ca eu sint mai periculos cind nu injur si sint suparat pe cei ce ma jignesc.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:06

De la: PaulaZ, la data 2014-09-16 16:25:11
De la: Marin56, la data 2014-09-12 23:30:15
Ei, doar un examen de cod rutier luat cu felicitari! Nu mai am fecioare in familie vii, calendarul meu serbeaza azi Saint Apollinaire... Sanatate, nea Marin!

Ce face Costica? Ce vesti ai ?

Aha ! poi felicitari atunci! Poate vii in Romania in Galati...

Poi cu Costica inca e sub tratament. Dupa 1Oct, ...curaj gaina ... ca maine -ti nunta...

Nea Marin, Doamne ajuta! sunt alaturi de voi! Mereu cu drag si cu respect! Pupici doamnei Mary, curaj si putere tuturor si numa' bine!
Multumesc de gandurile tale bune. In Romania nu ajung curand, doar de o fi vreo urgenta... De ajung vreodata la Galati, esti primul pe care il claxonez, ai curaju' sa te sui in msina condusa de mine?
Va pup cu drag si ramanem in contact, ai mailul meu cela ce nu mai merge, dar iti lasai si cela bun, de fusesi matalutza atent!
Am luat o bucata de placinta pusa la loc sigur de dumneata! Hmmmm, un deliciu, mai viu si data viitoare, sa imi lasi intr-un ungher al sufletului, o voi gasi mereu, nea Marin...

Salutari Hak', Daddy Cool, Mihail.... numa' ganduri curate si aveti grija de voi! sa ne recitim teferi, numa' bine!

Buna.

Toate bune, dar nu ma pune alaturi de basina ala, harachiri ce contesta orice misca pe aici.

Inca o data buna.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:07

De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 15:59:57

Mihai...ai uitat ca nu fac niciun compromis?

Timpul mi-e administrat precaut si minutios, de ma prindeti la cate o cafea si o parere politica, ziceti merci , atata pot!

De vrei sa iti scriu sau sa discutam ceva serios, ca de oha mi s-a acrit pe acest forum de peste doi ani, accept cu placere in privat. Daca as avea potentialul financiar necesar, as fi donat demult in sanatate si cercetare. A propos, Bill Gates a facut o donatie consistenta in domeniul cercetarii! Fain, apreciez!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:08

Sint si eu curios daca pot prelua o informatie de la harachiri.
I-am dat informatii despre un subiect, chiar cu amanunte, si sa vad daca a gasit linkul.
Ca si eu trebuie sa il caut, sa-l pot pune. E prea mare baza de date si are alte cuvinte decit in romineste.
Se va vedea capacitatea lui.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:09

De la: Musetel, la data 2014-09-17 16:07:33
De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 15:59:57

Mihai...ai uitat ca nu fac niciun compromis?

Timpul mi-e administrat precaut si minutios, de ma prindeti la cate o cafea si o parere politica, ziceti merci , atata pot!

De vrei sa iti scriu sau sa discutam ceva serios, ca de oha mi s-a acrit pe acest forum de peste doi ani, accept cu placere in privat. Daca as avea potentialul financiar necesar, as fi donat demult in sanatate si cercetare. A propos, Bill Gates a facut o donatie consistenta in domeniul cercetarii! Fain, apreciez!

Nu mai stiu sa discut in privat, numai in public.
Deci nu vrei sa intri pe topicele mele, nu iti dau must.
Si e un must......

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:14

De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 16:02:54
De la: Musetel, la data 2014-09-17 15:22:43Da' ce e aici bre, camera de disectie? Amu' l-ati luat la purificat pe Hak'? Am lipsit io si o ramas el la scandenberg, mey? D'apoi oameni coseri sunteti voi, mey?! Tz, tz, tz!!!

Mihai, io de cata vreme va soptesc ca Mytcor nu e Hakon si viceversa. Pariu pe tot eteru' de sub talpa?

Si mai am din astea ... adica sopteli de n luat de cate k, insa nu e primordial, stiu, treaca de la mine!

El este.
Injura-l pe Mytcor si vei vedea ca va reactiona. Dar nu asa putin, cu atac energetic de gradul 3, si va reactiona harachiri.

Iar confunzi cauza cu efectul. Vezi ca asta e un simptom de lipsa de testosteron.

Evident, tot misogin ai ramas!

Testosteron chiar si femeile au! Deci nu poti invoca lipsa testosteronului. Poti invoca faptul ca as fi o blonda? Apoi urmeaza filmul déjà-vu: Cre.....ina, Ipocrita, bla bla bla..... Mi-e amar doar cand rememorez , dei hai sa o lasam balta, Mihai, pe bune!

Mytcor nu e Hak' si viceversa!

Iar Gabi nu e Radu, Radu punea cam multi de ''ii'' prin cuvinte: vei fii...samd.

Afla ca si io am metodele mele de testare, deci am fundament in afirmatii!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:21

Prefer sa mananc struguri, atunci! O zi buna!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:38

De la: Musetel, la data 2014-09-17 16:14:44

El este.

Testosteron chiar si femeile au! Deci nu poti invoca lipsa testosteronului. Poti invoca faptul ca as fi o blonda? Apoi urmeaza filmul déjà-vu: Cre.....ina, Ipocrita, bla bla bla..... Mi-e amar doar cand rememorez , dei hai sa o lasam balta, Mihai, pe bune!

Iar Gabi nu e Radu, Radu punea cam multi de ''ii'' prin cuvinte: vei fii...samd.

poi daca zici ca esti de doar 2 ani aici, desi tu esti si Timeea si cu tine am vorbit despre "Omul de Aur"si asta a fost si mai demult de 2 ani ....dar, hai sa zicem ca-s 2 ani, NU ai cum sa-l sti pe Mytcor si nu ai cum face comparatii .... decit doar analizindu-i
stilul lui Mytcor de pe topicul deschis de el despre Crimele facute de religie si care incepe cu calugarii din Burna ....cu cel adoptat in topicul cu miinile indeminatice in discutie cu @ Rabdu si apoi comparind cu topicul deschis de el despre Cognitie ! daca esti un pic atent la cuvinte si fraze, vei constata ca el e Mytcor si nu altcineva, indiferent cit de vehement neaga el asta ....ca si altii , de fapt , care se dau altcineva !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:49

Gab'... ca sa vezi ca momentele tale de halucinatii persista. Inca din aprilie 2012 de cand Ingridutza Gigica voastra m-a adus aici pe acest forum de pe forumul pe care insasi ea il detinea ca administrator impreuna cu Nigma, Leu' samd...., inca de atunci atat tu cat si GigiIngrida voastra in sus slavita de doamna cinstita cu degetu' mic plin de identitati masculine stil Gigi Octanu' ...., voi doua m-ati sicanat deja ca as fi fost Galina si mai stiu io cine...acum si Timeea, serios? Luati-va de manutza de nu esti una si aceeasi si va duceti unde vreti sa va repuna mintile curate la loc in ''tigvele'' ce le purtati pe umeri, stimate doamne respectabile!

Apoi Dumnezeu sa fie cu noi toti, ca mintile ni-s la purtator!

...doar necesita un refresh....

Improspatare de minte sau de forum...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 16:53

Si daca chiar unii se dau altii, ce ar fi sa chemam incetuc in boxa pe cate un utilizator de pe aici?

Ce ziceti? Cine asuma?

Pun privatele pe masa! Cine mai indrazneste, va astept! Haideti, sa vedem cine mai dispare cu musca pe caciula devenind fost membru?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 17:14

De la: Musetel, la data 2014-09-17 16:49:59Gab'... ca sa vezi ca momentele tale de halucinatii persista. Inca din aprilie 2012 de cand Ingridutza Gigica voastra m-a adus aici pe acest forum de pe forumul pe care insasi ea il detinea ca administrator impreuna cu Nigma, Leu' samd...., inca de atunci atat tu cat si GigiIngrida voastra in sus slavita de doamna cinstita cu degetu' mic plin de identitati masculine stil Gigi Octanu' ...., voi doua m-ati sicanat deja ca as fi fost Galina si mai stiu io cine...acum si Timeea, serios? Luati-va de manutza de nu esti una si aceeasi si va duceti unde vreti sa va repuna mintile curate la loc in ''tigvele'' ce le purtati pe umeri, stimate doamne respectabile!

Apoi Dumnezeu sa fie cu noi toti, ca mintile ni-s la purtator!

...doar necesita un refresh....

Improspatare de minte sau de forum...

minti fata, de-ngheata apele ! NU te-am confundat Niciodata cu Galina, caci era IMPOSIBIL asa ceva si nici nu te-am sicanat vreodata ....am inceput sa-ti atrag atentia asupra inadvertentelor facute de tine abia atunci cind uitai de la un avatar la altul ce spuneai, dindu-ti cu stingul in dreptul !
cit despre Timeea , cam mare coincidenta ca si ea era unguroaica, traia afara si era chimista , ceva si-si daduse-n judecata patronul ptr. un litigiu de serviciu ....
interesanta e iarasi chestia cu Ingrid- Gigi Octan, cind acel avatar nu mai e de 3-4 ani si tu Stii de el ....deci erai Aici si atunci !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 02:34

Credc ca eram si eu p-aici cand se discuta despre Arany ember......dar mi-e lene sa caut....In alta ordine de idei,cred ca fac rost de o blanita de vulpe....la noapte...Vulpile astea nu s-au modernizat deloc,au acelasi stil: una face galagie intr-o parte ca sa atraga cainii iar alta vine din partea opusa la ciordit .....Nu mai tine fra-i-erelor lumea are camera video, aparate care fac zgomot, etc.....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 10:43

De la: gabigabi2 la 24 Aprilie 2012, 15:43 Pentru : Musetel
Subiect: nu te supara
de intrebare : esti Galina ? ginditi la fel, va exprimati la fel ,cu aproape aceleasi cuvinte ! ....chiar nu dau cu paru' si de este asa, la mine ramine Taina asta , dar ma zapaceste asemanarea voastra ....parca citesc una si aceeasi postare ! sa nu te superi !

RASPUNDE

Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj

Cine minte? Io sau Gabu'?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 10:54

De la: gabigabi2 la 24 Aprilie 2012, 17:52 Pentru : Musetel
Subiect: ok !
dar, nu incerca sa faci tuturor pe plac, ca nu-i sanatos ptr.tine ! fii tu insuti si e perfect !

RASPUNDE

''Fii tu insuti'' adresat unei femei???

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 11:06

Procedeul de cautare al adevarului substituit continua :

De la: gabigabi2 la 25 Aprilie 2012, 14:15 Pentru : Musetel
Subiect: hai,
spune-mi cine esti ....nu ma lasa sa bijbii, cautindu-te in memorie !

RASPUNDE

Utilizatorul gabigabi2 insista sa recunosc ceea ce nu exista! Nu existam io in memoria dansei, sa ne intelegem omeneste!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 11:33

www.youtube.com/watch?v=HV81fg8L_Ow

O zi mirobolanta, dragi concetateni!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 13:16

El este.

Eu misogin si tu misoginita.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 13:17

De la: giovausaro, la data 2014-09-18 02:34:05Credc ca eram si eu p-aici cand se discuta despre Arany ember......dar mi-e lene sa caut....In alta ordine de idei,cred ca fac rost de o blanita de vulpe....la noapte...Vulpile astea nu s-au modernizat deloc,au acelasi stil: una face galagie intr-o parte ca sa atraga cainii iar alta vine din partea opusa la ciordit .....Nu mai tine fra-i-erelor lumea are camera video, aparate care fac zgomot, etc.....

Mai bine creste si tu pisici.
Nici vulpile nu le maninca si ai si blana.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 13:21

De la: gabigabi2, la data 2014-09-17 16:38:24

El este.

poi daca zici ca esti de doar 2 ani aici, desi tu esti si Timeea si cu tine am vorbit despre "Omul de Aur"si asta a fost si mai demult de 2 ani ....dar, hai sa zicem ca-s 2 ani, NU ai cum sa-l sti pe Mytcor si nu ai cum face comparatii .... decit doar analizindu-i
stilul lui Mytcor de pe topicul deschis de el despre Crimele facute de religie si care incepe cu calugarii din Burna ....cu cel adoptat in topicul cu miinile indeminatice in discutie cu @ Rabdu si apoi comparind cu topicul deschis de el despre Cognitie ! daca esti un pic atent la cuvinte si fraze, vei constata ca el e Mytcor si nu altcineva, indiferent cit de vehement neaga el asta ....ca si altii , de fapt , care se dau altcineva !

E f simplu de aflat.
Injurati-l pe Mytcor si se va vedea daca reactioneaza.
Dar cu atac energetic de gradul 5 adica cu convingere.
Problema e ca atunci cind era Mytcor nu ii injura pe toti de pe forum, si e cam greu sa-l injuri.

Eu l-am vorbit pe Mytcor, si m-a injurat acest harachiri.
Deci el ar fi.
E ofticat ca nu-si poate relua contul, dar nici nu vrea sa-si asume acel personaj ce ar fi el.
Deci....e las.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 13:25

De la: Musetel, la data 2014-09-17 16:21:01Prefer sa mananc struguri, atunci! O zi buna!

Decit sa intri pe topicele mele, mai bine nu maninci must.

"prieteno"......

Mustul nu poate fi baut in cantitati mari, ca te transformi in calorifer.

Asa ca il dau la catelusi.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 13:30

Andreea vezi ca trebuie sa te injur ca sa iti revii.
Cine te injura se are bine cu tine.
Cunosc a aceasta caracteristica a capritelor.

Mytcor te-a facut de comanda si acum ii tii apararea in fata celor ce nu te-au injurat.
Minca-te-ar pisica de nas.

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 13:56

Ce ar putea mari o haita?

Rasismul, aha, mi-a cazut fisa!

Maria, Maria..... Zboara porumbeii pacii linistiti si in tihna, Dumnezeu sa ii binecuvanteze!

www.youtube.com/watch?v=KYN4kmrHoHk

Lupii se tem de foc. Focul ii arde sau ii purifica de naravurile blestemate ale propriilor lor firi/caractere impure?

Step by step, uuuu, baby.....: www.youtube.com/watch?v=nITMhO3ZPZM

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 15:16

De la: Musetel, la data 2014-09-18 10:43:13 De la: gabigabi2 la 24 Aprilie 2012, 15:43 Pentru : Musetel
de intrebare : esti Galina ? ginditi la fel, va exprimati la fel ,cu aproape aceleasi cuvinte ! ....chiar nu dau cu paru' si de este asa, la mine ramine Taina asta , dar ma zapaceste asemanarea voastra ....parca citesc una si aceeasi postare ! sa nu te superi !

RASPUNDE

si ASTA inseamna SICANARE ? modul in care te-am abordat , prevenitor si cerindu-mi scuze de INTREBARE , asta spui tu ca te-am ACUZAT si Sicanat ? esti ciudata rau, fato , zau asa si daca am scris ca va exprimati la fel cu aproape aceleasi cuvinte, inseamna ca e asa, intrucit tu erai in faza Mimetica si-i imitai pe toti ca sa-ti faci loc printre noi , copiindu-ne stilurile de adresare !

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 15:47

MENTIROSA!

Lasati fluturii sa zboare!
RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 15:48

De la: Musetel, la data 2014-09-18 10:43:13 De la: gabigabi2 la 24 Aprilie 2012, 15:43 Pentru : Musetel

RASPUNDE

Lasati fluturii sa zboare!
Pagini: << 2263 2264 2265 2266 2267 2268 2269 2270 2271 2272 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: