Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Septembrie 2014, ora 10:35
De la: Fl_Orion999, la data 2014-09-05 13:42:38De la: PaulaZ, la data 2014-09-05 12:00:47No shea! Buna Ziua la amiaza! Frumoase vi-s zilele? Io batar ma regasii intr-un dragon feroce pe care daca il gâdili crezand ca il scarpini, te mangaie dandu-ti oportunitatea de a alege modalitatea: limba de foc sau coada tepoasa ... Cafea pentru cafea ? ... Retorica abandonata in spatele unei pledoarii veritabile ? ... Sau ... Trigon Dragon- Maimuta - Sobolan in egalitatea unghiurilor de 45° ?
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2014, ora 10:41
De la: PaulaZ, la data 2014-09-06 10:29:08AUTOCONTROL ! www.youtube.com/watch?v=smJ_0TO-20k Ho key ! O zi faina voua !
Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 6 Septembrie 2014, ora 17:06
Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Septembrie 2014, ora 19:32
Am avut un job,la prima vedere,normal,sa schimb cablul de alimentare la un building cu nu stiu cate apartamente.Zis si facut,m-am apucat de treaba...dupa cateva minute am simtit oarece ciupituri...m-am umplut de purici
|
Postat pe: 6 Septembrie 2014, ora 20:01
Gata,un dus fierbinte,pui cu orez,placinta de dovleac,cafea cu cioco,rasa,oarece picaturi antialergice,protv,sau nashul,iar mai pe seara stupii la control...
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 09:26
la mare...la soare....fetitele sunt goale...
bag sama ca si cestile...de cafea sunt goale si nu se-nghesuie nimeni sa le traga-n poza...hai sa le umplem in asteptarea viitorilor musterii....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 7 Septembrie 2014, ora 15:21
gata, am venit ! unde mi-i cana de cafea , ha ?
noo, ghine,era -n dulap , da' no vazui ! mersic de cafeaua gata facuta !Giova, purici ? oauuu, da-le cu flit ! brrrr ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 10:49
Da azi nu se mai bea cafea ? Facui ptr toata lumea ... si nes si cacao...cine vrea! Dar nu am facut nimic de dulce.
|
|
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 14:09
Mica,neagra si fierbinte,pentru un baiat cuminte
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 14:41
ba se bea cafea si azi si
multumim ptr. ea , don Marin La multi ani cu sanatate ! Salve, natiune ; e sarbatoare azi, asa ca , hai sa ne bucuram ! abia acum am ajuns acasa si doar ce-am mincat si acum savurez o cafea facuta de miini indeminatice ! pun si eu pe masa pepene galben si rosu....o ciocolata, un fis d'ala cu frisca si o rulada de inghetata foarte faina si fo 2-3 picaturi antistresGiova! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 16:41
De la: gabigabi2, la data 2014-09-08 14:41:56ba se bea cafea si azi si Mersi de urare d-na Gabi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 14:25
azi fac eu cinste, caci fiu'miu implineste 35 ani - sa-mi traiasca !
asa ca , iaca ce-avem la masa: supa crema de ciuperci tochitura , cu ou, mamaliguta si brinza rasa tort si fructe cafea si alte lichide
|
Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 14:45
Sa-ti traiasca ,sa fie sanatos si la punga gros,iar noi sa degustam cele bucate imbietoare :
sml-happy0180:
|
Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 15:11
La multi ani fiului tau, Gabi! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!
Buna Ziua, dragi cafegii! Nea Marin... Ieri am petrecut cateva ore la urgente, am uitat de sarbatori, iertare... Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe toti ai tai! Daddy Giova Cool... cum stai cu puricii? Dragu' de tine! Da' cum te-o gasit taman pe tine? Mama lor de purici! Nu te-o putut gasi o tanti serioasa in locu' puricilor? Lasa, ca ce e al tau, va veni cand e sa fie ! Stii... io pe sotul meu l-am cunoscut la o nunta unde eram amandoi invitati, el din partea mirelui, eu din partea miresei. Niciunul nu am vrut amerge la acea nunta. In cele din urma, fiin obligatii pentru ambele familii, el era coleg cu mirele si tatal meu era frate de suflet la bine si la rau cu socru' mic sifacand o criza de guta, a trebuit sa salvez io onoarea familiei, io, cavaleru' blonda . Mno , asa ne-am vazut si ne-am placut si am fi vrut da' nu or vrut altii si totusi or mai vrut totusi altii si noi si iaca se fac 12 ani ! Si sunt cea mai fericita, stii? Avem un ingeras blond pe care tu mi l-ai confundat odata cu un viking focos si pasional, mai are vreme, may Giova, mai! Dupa cum spuneam, fiecare sac isi are petecul! Mno bun... Sa speram ca totusi ce sadiram ieri, chiar de o fo' prin furtuna si slalomuri dificile, s-a prinde si a da roade batar mai incolo! Doamne ajuta pe toti! Povestim, mereu cu drag! Aveti grija de voi!
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 15:59
multumesc mult si ce va e drag sa traiasca si sa-nfloreasca ! da' pa pariu ca nu stiti ce fac acum ! caut o gazda-n Costinesti, caci cea pe care o aveam nu mai inchiriaza si, offf, Doamne, ce bine era la ea ! dar am si gasit ceva, chiar pe faleza-n buza marii , sa adorm in susur de valuri si sa ma trezesc in rasaritul soarelui care e, Magnific !
|
Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 19:58
De la Gabi> azi fac eu cinste, caci fiu'miu implineste 35 ani - sa-mi traiasca ! sa va traiasca , si la 50 de ani tot aici sa ne vedem. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 03:50
De la: PaulaZ, la data 2014-09-09 15:11:34La multi ani fiului tau, Gabi! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti! probabil ca sunt prea pretentios ...una s-a oferit sa-mi gateasca,era cat p-aci sa de a foc la casa,alta s-a apucatsa spele gresia in baie,gresie neagra cu vinisoare albe,a folosit o substanta care a reactionat cu gresia si a matuit-o...si tot asa.....toate sexi ....de altfel...
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 04:55
Sa-ti traiasca copilasul, gabita.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 12:17
De la: giovausaro, la data 2014-09-10 03:50:15De la: PaulaZ, la data 2014-09-09 15:11:34La multi ani fiului tau, Gabi! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti! Mereu ce faci tu pentru tine este cel mai bun ce ar putea fi facut vreodata! Ei, si-au etalat si ele atuurile poate si de emotie au esuat, bietele tanti curajoase! O zi faina, giova Cool! Take care si ia-ti un parfum pe baza de lavanda sau de lamaita, parazitii nu suporta cele doua mirosuri. Poate sa fie preventiv si pentru eventualele parazite uzurrpatoare, Daddy Cool!
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 13:47
De la: nastasemihail, la data 2014-09-10 04:55:27Sa-ti traiasca copilasul, gabita. multumesc, Mihaile, dar m-ai facut sa rid citind de " Copilas " ! e ditamai magadaul dar , nu-i vorba : ptr. un parinte, copilul lui, oriciti ani ar avea, ramine un copilas ! deci : sa ne traiasca si sa ne infloreasca si sa ne bucuram de ei !
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 13:49
Giova, adu picaturile ca pusei ibricul pe foc sa fac " fiertura" ! ...iote, ia si un ceai de fructe si o cacao
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:07
De la: gabigabi2, la data 2014-09-10 13:49:11Giova, adu picaturile ca pusei ibricul pe foc sa fac " fiertura" ! ...iote, ia si un ceai de fructe si o cacao Vine..... cand pleci la mare?,Daca o sa-ti convina locatia si gazda,sa-mi spui si mie....ca daca nu am loc la...stiu eu cine ..............
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:08
De era ceaiul de musetel sau de iasomie, zau ca il subtilizam io. Dar de fructe de padure no me gusta! Atata bai, iau o cafea fara picaturi. Multzam!
Tort o mai ramas, Gab'? Numa' bine mer'e dupa pranz! Paste carbonara! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:14
De la: giovausaro, la data 2014-09-10 14:07:40De la: gabigabi2, la data 2014-09-10 13:49:11Giova, adu picaturile ca pusei ibricul pe foc sa fac " fiertura" ! ...iote, ia si un ceai de fructe si o cacao La Costinesti am fost gazduita doi ani consecutiv long time ago... Nu mai am coordonatele, ca ti le trimiteam , Gabi... Aveam o cunostinta casatorita pe la noi care era de acolo. Era fain ca de la casa luai o stradutza si erai pe faleza. Dar asa de tarziu mergi la mare? Aici cel putin e rece, rece a fost toata luna august... Noi avem aproape Marea Nordului dar nu se compara cu Marea Albastra... In schimb serviciile aici, restaurantele, creperiile, gauffreriile si magazinele de pe faleza sunt absente la noi in România, pacat... Cu reamenajarea falezei ar castiga multa lume, dar nu poti multumi pe toti acu'... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:18
MISA, Bivolaru, urinoterapie, integrare in absolut, Costinesti...
Sa traiesti , asta .... vara-n Costinesti ! Clopuitule, te face pe tne o amarata degresie s un incendiu accidental ? Baaaaa', esti mai zgarcit /carpanos decat un scotian hodrog ! !
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:27
Maaaaaaaaaaa, Hak', mai, io ma dusei la Costinesti sa vad marea bre, ce ma spurci cu bivolii, diiiiiiiiii, hooooo!
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:31
www.youtube.com/watch?v=VG7yx7EVzlA
Bun... cine ia volanu', ca io inca nu am toate disponibilitatile necesare!
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:44
De la: giovausaro, la data 2014-09-10 14:07:40De la: gabigabi2, la data 2014-09-10 13:49:11Giova, adu picaturile ca pusei ibricul pe foc sa fac " fiertura" ! ...iote, ia si un ceai de fructe si o cacao miini di dimineata ! ma duc, oarecum, la plezneala si asta ptr. ca nu mai am gazda cea veche...s-a retras din afacere si, offff....si iar offff, ce bine era la ea : gradina, flori, terasa si MAREAAAAAA la orizont , scinteiind dar , uitindu-ma pe net, am reperat o vila si mai aproape....mai aproape decit pe faleza, nu se poate, doar daca n'or aparea si la noi casutele pe apa .... P.S la cine, bre , sa n-ai tu loc ?! sa mor daca ma "prind" despre ce spui ! ia zi -mi mie ce si cum ca nu ne aude nimeni
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:52
nu stiu despre ce Costinesti spui tu, Musetico, intrucit si pe vremea lui ceau' , pe tot drumul de 'alungul plajei erau restaurante, terase ,standuri cu inghetata, sucuri, fructe si , autoservire vreo 3 -4 !....la terasa Tineretului, de ex., cinta Holograf si era plin seara de seara, chit ca ei cintau ceva mai interzis la vremea aia : adica, rock !
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 15:01
De la: gabigabi2, la data 2014-09-10 14:52:23nu stiu despre ce Costinesti spui tu, Musetico, intrucit si pe vremea lui ceau' , pe tot drumul de 'alungul plajei erau restaurante, terase ,standuri cu inghetata, sucuri, fructe si , autoservire vreo 3 -4 !....la terasa Tineretului, de ex., cinta Holograf si era plin seara de seara, chit ca ei cintau ceva mai interzis la vremea aia : adica, rock ! La Tineretului fusesem si eu... Deja vorbim de lucruri comune, e de bine! In afara de vanzatori ad-hoci pe plaja, tarabe de comercianti, io altceva nu tin minte sa fi vazut pe faleza. Ori nici nu prea era faleza aia, dar no, fiecare cu amintirile proprii... Io nu fusei pe vremea lui 'Ceau', ci mai prin anii 2000... Apoi vazand falezele belgienilor, nici nu se poate compara. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

bag sama ca si cestile...de cafea sunt goale si nu se-nghesuie nimeni sa le traga-n poza...hai sa le umplem in asteptarea viitorilor musterii....
noo, ghine,era -n dulap , da' no vazui !
mersic de cafeaua gata facuta !
La multi ani cu sanatate !
Lasa, ca ce e al tau, va veni cand e sa fie ! Stii... io pe sotul meu l-am cunoscut la o nunta unde eram amandoi invitati, el din partea mirelui, eu din partea miresei. Niciunul nu am vrut amerge la acea nunta. In cele din urma, fiin obligatii pentru ambele familii, el era coleg cu mirele si tatal meu era frate de suflet la bine si la rau cu socru' mic sifacand o criza de guta, a trebuit sa salvez io onoarea familiei, io, cavaleru' blonda
Dupa cum spuneam, fiecare sac isi are petecul!
..............