Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 29 August 2014, ora 15:17
nu si nici n-am mai auzit despre asta, asa ca, Spune !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 August 2014, ora 15:17
De la: gabigabi2, la data 2014-08-29 15:14:30pina pun masa si se face si cafeaua, mai spun ceea ce am mai spus si alta data : ca ceea ce NE VINE ca inspiratie provine din aceasta Akasha, care-i zestrea noastra a tuturor ! e ca o banca de date pe care o accesam exact atit cit ne este puterea mintii si nivelul de spiritualitate atins de fiecare dintre noi ! Deci..... tot ce acumulam in viata terestra converge spre Akasha, unde devine informatie accesibila! Afirmasem si eu acelasi lucru cu ceva timp in urma prin acest spatiu eteric......
Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 15:23
De la: gabigabi2, la data 2014-08-29 15:17:15nu si nici n-am mai auzit despre asta, asa ca, Spune ! De Rusalii, Gabi. Atunci cand coboara Sfantul Duh. Pardon, Buna Ziua!
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 29 August 2014, ora 18:16
De la: gabigabi2, la data 2014-08-29 15:01:23De la: haak0n, la data 2014-08-28 17:47:03daca ai reusit s-o citesti si nu te-a cuprins o stare de somnolenta evidenta, este bine, daca ai mai si inteles exact ceea ce ti-am transmis, este si mai bine. In conceptia lui C. Jung "inconºtientul colectiv" este fundamentata pe experienta sa cu bolnavi schizofrenici, Partoneto! Insa, desi C.Jung a fost adeptul teoriei freudiene referitoare la inconstient, in cele din urma va dezvolta propria teorie despre faimosul INCONSTIENT si va emite concepte noi, cum ar fi cel de factura arhetipala sau dialectica eului si confruntarea acstuia cu propriul inconstient , ID, anima/animus etc. Teorii si concepte despre care habar n-ai si chiar daca ai fi auzit/citit, pe la cine stie ce urechisti, discutii referitoare despre, esti foarte departe de a le intelege asemenea teorii si concepte, de fapt, vacumul intelectual din tartacuta unei maseuze radiestzista, neinstruita dintr-un asemenea, nu poate emite decat ineptii pe care le crede a fi adevaruri fundamentate pe date certe, verificabile si testabile. In final, arunca un alt urechist habarnis un bolovan akashic in discutie si naivii ignoranti se reped sa-l lustruiasca , in fond, atat initiatorul urechist care introduce in discutie notiunea "akashica", cat si restul ignorantilor fuduli, imi demonstreaza faptul ca , nu cunosc definitia termenului si habar n-au despre ceea ce doresc sa discute.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 18:26
Hak'....te-am gasit! In sfarsit!
Te cauta Black pe politice! E fierbinte si l-am antrenat io nitel!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2014, ora 00:33
De la: haak0n, la data 2014-08-29 18:16:21De la: gabigabi2, la data 2014-08-29 15:01:23De la: haak0n, la data 2014-08-28 17:47:03daca ai reusit s-o citesti si nu te-a cuprins o stare de somnolenta evidenta, este bine, daca ai mai si inteles exact ceea ce ti-am transmis, este si mai bine. Habar nu ai de nimic, si mai ai si rea vointa in a invata ceva inafara de drumul la masa si la wc. Mai documenteaza-te ca te faci de ris. Subconstientul colectiv e atunci cind esti in situatia sa-ti cada o caramida in cap, si cu o secunda inainte toti cei din jur, striga la tine, si te salveaza, ca tu te gindesti ca un om "normal" ce esti doar la mincare si la wc. Exemplele pot fi infinite din viata reala. Continua, nu te mai deranjez. IGNORANTULE CU REA VOINTA. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 00:34
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 18:26:42Hak'....te-am gasit! In sfarsit! Il bagi cam mult in seama pe acest individ ce reteaza orice discutie pe forum pe orice tema, nu conteaza tema, doar sa distruga el discutiile. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 30 August 2014, ora 10:56
De la: nastasemihail, la data 2014-08-30 00:34:32De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 18:26:42Hak'....te-am gasit! In sfarsit! te roade invidia si te oftici, n'asa? esti gelos, buey pufulete? la cate parascovenii ai debitat pe acest forum, pe cine-l mai crezi intr-atat de fraier incat sa fie disus a-ti acorda vreo atentie sau a-ti lectura "opiniile" elucubrante pe care le vehiculezi, ineptiile pe care le postezi pe acest forum, buey nastasemihail !? 'ai, spune-mi, cum se deschid acele ceruri, buey xerxetatorule, au balamalele pe stanga, pe dreapta sau culiseaza pe glisiere intergalacice? si mai ai tupeul sa vorbesti, sa-ti expui opinii, despre iesirea omului in spatiul cosmic, despre misiunile apolo sau voyager, despre hst sau viitoarele misiuni spre planeta marte etc. din moment ce tu esti ferm convins ca CERURILE se deschid ! buey, xerxetator nastasemihail, esti un mincnos nerusinat si un analfabet stiintifico-functional dotat cu o imensa cantitate de insolenta abjecta, sictir rebutatule, iti face o deosebita placer sa fii un nesimtit ignorant superstitios ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2014, ora 14:51
buna ziua oameni ai planetei terra....io zic ca-i mai corect sa ne vedem fiecare lungu' nasului si sa sedem colea jos la o cafeluta ....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2014, ora 15:05
in curand va iesi adevaru' la iveala...marinelu' chior de beat n-a castigat in mod cinstit absolut nimic...nici NANA...nici primaria capitalei....nici macar vreun tur al prezidentialelor...tineti aproape ca nu mai e mult...AMR in scadere....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 16:08
upsss
....deci e adevarat ca cine sapa groapa altuia cade el in ea si de unde a amenintat, in corpore, pe politicieni ca-i va Dezbraca, iaca na belea, cineva ii da nadragii jos si-l vom vedea-n popotzu gol , asa cum a fost DINTOTDEAUNA si doar masiva manipulare a serviciilor ne-au legat la ochi ca sa nu vedem ca Regele e Gol !
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 16:11
da' cafeaua, unde-i cafeaua ? eeee
nanana la fundul vostru....ma duc sa pun ibricul la fiert !
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 18:05
n-ati vrut cafea !
biiine, acu' ma duc sa vad ce pregatesc ptr. cina ! o salata d'aia de-i zice greceasca ? sa fac una d'aia de-i zice orientala ? na, poftim : sa mai spuna cineva ca romanii nu-s un popor .... european, nenica ? e chiar universal !va sarut pina miine si, o seara minunata, asta va doresc !
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 21:45
De la: nastasemihail, la data 2014-08-30 00:34:32De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 18:26:42Hak'....te-am gasit! In sfarsit! Pentru ca imi pasa! Discutiile mele sunt atacate negativ si distrugator doar de o singura echipa unita, formata din doua persoane. Alte persoane la fel de orgolioase ocolesc ostentativ discutiile mele, e alegerea lor si nu ma afecteaza ! Hakon cel putin are curajul sa spuna ce il deranjeaza, spre deosebire de ''prieteni'' de-ai mei care tac si doar tac! Nu ma refer la tine, si tu esti direct si stiu ca imi alimentezi mintea! In primul rand iubesc mintea unui om! Ea trebuie sa fie elevata si libera, intelegi, Mihai?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 30 August 2014, ora 22:10
Un exemplu de memorie colectiva, nu ar fi si Telepatia? Cand un grup de oameni fac un fel de teleconferinta, cu un altul, aflat la distanta, alta camera, sau langa ei?
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 August 2014, ora 03:52
teleprostia e atunci cand dati cu cineva depamant si nu aveti ce pune in loc..
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2014, ora 09:24
De la: Marin56, la data 2014-08-30 22:10:11Un exemplu de memorie colectiva, nu ar fi si Telepatia? Cand un grup de oameni fac un fel de teleconferinta, cu un altul, aflat la distanta, alta camera, sau langa ei? Cum asa? Eu prin memorie inteleg un stoc de amintiri, iar prin telepatie un tip de comunicare. Vrei sa spui ca ar putea comunica telepatic persoanele care au amintiri comune? Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2014, ora 09:39
De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 16:11:15da' cafeaua, unde-i cafeaua ? eeee Ia uite ca astazi fac eu cafeaua, cafea la ibric, cu aroma neagra si invioratoare, sa mearga si cu tigarusca dar si cu fursecut, cum ii place fiecaruia. Neaparat merge cu povesti si prietenie!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 10:48
De la: _Ingrid, la data 2014-08-31 09:24:09De la: Marin56, la data 2014-08-30 22:10:11Un exemplu de memorie colectiva, nu ar fi si Telepatia? Cand un grup de oameni fac un fel de teleconferinta, cu un altul, aflat la distanta, alta camera, sau langa ei? Binenteles! Cand se intalnesc doi parteneri de armata, cand vad acelasi film...cand se revad dupa 20 de ani...Se completeaza reciproc amintirile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 10:50
De la: _Ingrid, la data 2014-08-31 09:39:48De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 16:11:15da' cafeaua, unde-i cafeaua ? eeee Aroma neagra?... Fac si eu un nes, dar eu cu cacaua... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 10:53
n-ati vrut cafea ! biiine, acu' ma duc sa vad ce pregatesc ptr. cina !
o salata d'aia de-i zice greceasca ? sa fac una d'aia de-i zice orientala ? na, poftim : sa mai spuna cineva ca romanii nu-s un popor .... european, nenica ? e chiar universal ! va sarut pina miine si, o seara minunata, asta va doresc ! Care e deosebirea dintre salata greceasca si orientala? Offf! M-a mancat Felix asta...mereu il fugaresc si el pe mine... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 11:06
De la: Marin56, la data 2014-08-31 10:53:58 n-ati vrut cafea ! biiine, acu' ma duc sa vad ce pregatesc ptr. cina ! Aha ! M-am prins! daca are rosii, salata, castraveti, e greceasca. Nu stiam ca se numeste asa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:01
De la: _Ingrid, la data 2014-08-31 09:39:48De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 16:11:15da' cafeaua, unde-i cafeaua ? eeee iiii te-am ratat de dimineata si-mi pare rau, dar recuperez mintenas ! mi-am luat cana de cafea si-ti povestesc cum isi face omul de treaba cind nu are : ma dusei pin' la kaufland dupa una-alta si cind m-am intors, ladita cu vinete la 1 ron kg era scoasa la vedere ! eeeei si da-i si coace si curata si pune la scurs, basca spalat aragazul ...da da' cine va papa o salata de vinete buna-buna, la iarna si, eventual sa incropeasca o zacusca pe loc ? mandea !
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:06
De la: Marin56, la data 2014-08-31 11:06:00De la: Marin56, la data 2014-08-31 10:53:58 n-ati vrut cafea ! biiine, acu' ma duc sa vad ce pregatesc ptr. cina ! fara salata verde, dar cu bucatele de brinza ,taiata cubulete ! aaaa, s-ar putea sa fie si una cu salata verde, masline , ceapa , brinza si crutoane de piine prajita....vazui eu pe la paprikatv ....
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:13
Fi-v-ar cafeaua sa va fie.
Iar beau cafea.
|
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:15
De la: Marin56, la data 2014-08-30 22:10:11Un exemplu de memorie colectiva, nu ar fi si Telepatia? Cand un grup de oameni fac un fel de teleconferinta, cu un altul, aflat la distanta, alta camera, sau langa ei? Ingrid a departajat foarte bine telepatia de memoria colectiva dar, cred ca da, se poate si asta atunci cind 2 oameni au aceleasi preocupari si mintea lor cauta o rezolvare la o problema, e foarte posibil sa acceseze in acelasi timp ideea salvatoare si amindoi sa-si dea un telefon zicindu-si : bai, mi-a VENIT o idee si sa constate ca e aceeasi !....functioneaza , ca sa zic asa, ca o legatura-n serie !
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:28
ptr. cine nu vrea cafea, iote colea raftul plin cu tot felul de butelci : de suc, de apa plata, minerala apriga sau mai blinda, borcane cu compot , cacao si nes !
ei, si daca nici asa nu-i bine : chiuveta e colea, in bucatarie si are apa cit cuprinde !
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:31
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 15:17:50De la: gabigabi2, la data 2014-08-29 15:14:30pina pun masa si se face si cafeaua, mai spun ceea ce am mai spus si alta data : ca ceea ce NE VINE ca inspiratie provine din aceasta Akasha, care-i zestrea noastra a tuturor ! e ca o banca de date pe care o accesam exact atit cit ne este puterea mintii si nivelul de spiritualitate atins de fiecare dintre noi ! da si , mai cred ....si am spus-o mai demult, caci discutia despre akasha este foarte veche.....ca data noastra de nastere e posibil sa fie Pin.ul de accesare a acestei "banci de date " ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 17:31
da si , mai cred ....si am spus-o mai demult, caci discutia despre akasha este foarte veche.....ca data noastra de nastere e posibil sa fie Pin.ul de accesare a acestei "banci de date " ! Ce te faci cu cei nascuti prematur, sau in mod voit sau fortat inainte de termen, sau dupa termen, ca asa a vrut muschii lui, adica al ei... nu conteaza care? Atunci PIN-ul lor ar fi invalid? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 17:45
De la: Marin56, la data 2014-08-31 17:31:03 da' de ce sa fie Invalid, devreme ce Are o data de nastere , ca n-am spus nicaieri ca trebuie sa fie nascut la 9 luni, fix ! asta ai introdus-o dumneata si nu stiu de unde-ti veni ?!aaaa, ca putem gindi Ascendentul unei zodii, calculindu-i momentul Conceptiei, asta este cu totul altceva si intra la o alta discutiei ! P.S dar, continui sa ma uimesti, don Marin ! nu te-a interesat explicatia cu " legatul in serie" , ca o posibilitate a telepatiei, dar vii cu chestia asta cu prematurul, ca parca asta nu si-ar avea si " pin.ul " lui, indiferent cit a stat in burta ma-sii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

aaaaaaud !?
inclusiv alte citeva vorbe de duh d'ale Jupinului ca de ex. " tiganca imputita " sau eticheta de " javra ordinara " ....stiu ca nu-ti place, dar asta e : memoria nu iarta pe nimeni !
Te cauta Black pe politice! E fierbinte si l-am antrenat io nitel!
....deci e adevarat ca cine sapa groapa altuia cade el in ea si de unde a amenintat, in corpore, pe politicieni ca-i va Dezbraca, iaca na belea, cineva ii da nadragii jos si-l vom vedea-n popotzu gol , asa cum a fost DINTOTDEAUNA si doar masiva manipulare a serviciilor ne-au legat la ochi ca sa nu vedem ca Regele e Gol !
nanana
biiine, acu' ma duc sa vad ce pregatesc ptr. cina !
eeeei si da-i si coace si curata si pune la scurs, basca spalat aragazul
...da da' cine va papa o salata de vinete buna-buna, la iarna si, eventual sa incropeasca o zacusca pe loc ? mandea !