back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2254 2255 2256 2257 2258 2259 2260 2261 2262 2263 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 August 2014, ora 16:18

pfii, mi s-a uscat si racit gura degeaba discutind pe la politicute cu Musetica , asa ca-mi merge o cafea neagra, tare si fierbinte !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 August 2014, ora 16:23

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 07:40

buna dimineata tuturor romanilor...indeosebi celor care mai simt romaneste si se comporta ca atare...astazi sarbatorim 70 de ani de la MAREA TRADARE NATIONALA , ziua in care handicapatul misu bal-bal , bastardul printesei elena a greciei facut prin fanetele si grajdurile regale cu grajdarul de serviciu al casei regale a greciei a ,,intors armele'' la indemnul sovieticilor predand efectiv toata armata si tara in mainile armatei rosii fara vreun armistitiu prealabil ...asadar nu are nici macar o picatura de sange romanesc...d'apoi nobil...oricum asta nu l-ampiedicat sa revendice proprietatile coroanei regale a romaniei...adica proprietatile romaniei si ale romanilor...orice om de bun simt care cunoaste putina istorie isi pune intrebarea fireasca cum de acest nesimtit bastard a fost nascut la cinci luni si jumatate de cand printesa elena i-a fost prezentata in grecia si nunta oficiala a avut loc in mare graba....oare de ce...??? iaca d'aia..pt. ca acest neica nimeni cu pretentii sa se nasca in familie regala si nu in sura de paie ca bastard...asa ne-a fost scrisa istoria....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 09:18

Trezirea....Hai sa mai schimbam cate ceva....ca am hibernat destul 25 de ani...

youtu.be/6Zmy5nyjEOI

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 09:22

De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-23 07:40:13buna dimineata tuturor romanilor...indeosebi celor care mai simt romaneste si se comporta ca atare...astazi sarbatorim 70 de ani de la MAREA TRADARE NATIONALA , ziua in care handicapatul misu bal-bal , bastardul printesei elena a greciei facut prin fanetele si grajdurile regale cu grajdarul de serviciu al casei regale a greciei a ,,intors armele'' la indemnul sovieticilor predand efectiv toata armata si tara in mainile armatei rosii fara vreun armistitiu prealabil ...asadar nu are nici macar o picatura de sange romanesc...d'apoi nobil...oricum asta nu l-ampiedicat sa revendice proprietatile coroanei regale a romaniei...adica proprietatile romaniei si ale romanilor...orice om de bun simt care cunoaste putina istorie isi pune intrebarea fireasca cum de acest nesimtit bastard a fost nascut la cinci luni si jumatate de cand printesa elena i-a fost prezentata in grecia si nunta oficiala a avut loc in mare graba....oare de ce...??? iaca d'aia..pt. ca acest neica nimeni cu pretentii sa se nasca in familie regala si nu in sura de paie ca bastard...asa ne-a fost scrisa istoria....

ERATA---i-a fost prezentata elena a greciei---- mama bastardului nesimtit--- regelui carol al II-lea....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 13:26

mda asta e o Istorie necunoscuta mie/ noua si seamana cu istoria stiuta de don basel, dar fiecare are dreptul la o parere !

e ora prinzului si va invit la una supa crema de telina , cu crutoane
ficatei de pasare, inabusiti
garnitura de cartofi natur cu unt si verdeata
castraveti acri
sau mici cu mustar si bere, la alegere....
pepene rosu si galben si, nelipsita din meniu : CAFEAAAA !

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 August 2014, ora 14:52

Eu sunt la micul-mare dejun....A plouat toata noaptea si mai pica...m-as baga din nou in scutece,da' constiinta,nu si nu...ca luni vine inspectoru la o casa si nu am terminat de vopsit scara de incendiu....apoi alte doua joburi mici,ajung deseara acasa,numa bine la mici si bere.... daca mai raman...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 August 2014, ora 15:28

deci, ce mai stai : pe cai , flacai si, spor la treaba !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 18:53

De la: gabigabi2, la data 2014-08-23 13:26:28mda asta e o Istorie necunoscuta mie/ noua si seamana cu istoria stiuta de don basel, dar fiecare are dreptul la o parere !

castraveti acri

inaintea unui referendum pt. reinstaurarea monarhiei, io as organiza ---ar fii obligatoriu---un test adn de paternitate....sau probabil ,,monarhistii'' vor ,,reinstaurarea'' printului charles...asa cum doresc manipulatorii care spun ca ,,asa era mersul facut'' pt. anul 2018....anul programat conform teoriei conspiratiei....

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 24 August 2014, ora 02:43

Mda am ajuns acasa in sfarsit,rupt de oboseala..De un timp sorumea a inchiriat un container cat un vagon pentru Romania,si binenteles ca eu sunt cu aranjatu ca sa nu se prabuseasca marfa...Americanii astia ma uimesc ...vin de la patru ore distanta ca sa doneze...aduc tot felul de lucruri, in general noi sau in goodshape.se roaga pentru ro.,maine dimi,iar sunt de servici,incarc containeru ...nu e decat o picatura in ocean...da...mai bine decat nimic....si eu am nevoie de rugaciune,sa nu ma lase mijlocu'....i love you all

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 August 2014, ora 15:00

De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-23 18:53:18
De la: gabigabi2, la data 2014-08-23 13:26:28mda asta e o Istorie necunoscuta mie/ noua si seamana cu istoria stiuta de don basel, dar fiecare are dreptul la o parere !

castraveti acri

inaintea unui referendum pt. reinstaurarea monarhiei, io as organiza ---ar fii obligatoriu---un test adn de paternitate....sau probabil ,,monarhistii'' vor ,,reinstaurarea'' printului charles...asa cum doresc manipulatorii care spun ca ,,asa era mersul facut'' pt. anul 2018....anul programat conform teoriei conspiratiei....

nu stiu despre ce vorbesti ? ce referendum ? cind si cine l-a propus , ca mi se pare- totusi- a fi obligatoriu dupa 25 ani de republica facuta dupa modelul ochiul si timpanu' ?!
dar , totusi : ce-i cu printul Charles si 2018 ? despre ce spui ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 August 2014, ora 15:04

De la: giovausaro, la data 2014-08-24 02:43:14Mda am ajuns acasa in sfarsit,rupt de oboseala..De un timp sorumea a inchiriat un container cat un vagon pentru Romania,si binenteles ca eu sunt cu aranjatu ca sa nu se prabuseasca marfa...Americanii astia ma uimesc ...vin de la patru ore distanta ca sa doneze...aduc tot felul de lucruri, in general noi sau in goodshape.se roaga pentru ro.,maine dimi,iar sunt de servici,incarc containeru ...nu e decat o picatura in ocean...da...mai bine decat nimic....si eu am nevoie de rugaciune,sa nu ma lase mijlocu'....i love you all

Doamne , ajuta-l pe Giova si da-i sanatate ! acu' ca am facut rugamintea , hai sa-ti fac si un masaj cu ceva diclofenac gel, sa-ti dau o cafea si o aspirina ! ce zici , merge ?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 24 August 2014, ora 19:11

sarumana da oarece picaturi?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 02:41

De la: giovausaro, la data 2014-08-24 19:11:08sarumana da oarece picaturi?

Nu-i bai, ma descurc si singur....asa cum am facut toata viata.....containeru e umplut cam 80%...multi donatori nu stiu ca in Ro avem 220V/50hz fata de usa cu 120/60, si aduc scule si aparate ,si nu le vine sa creada....toate bune da am facut o insolatie....

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 02:45

Mi-am dat cu iaurt pe cap ....doar.......

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 11:11

De la: giovausaro, la data 2014-08-25 02:45:04Mi-am dat cu iaurt pe cap ....doar.......

demonstreaza-i si lu' boc piticot..piticu ros in cot....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 11:14

De la: gabigabi2, la data 2014-08-24 15:00:01
De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-23 18:53:18

castraveti acri

nu stiu despre ce vorbesti ? ce referendum ? cind si cine l-a propus , ca mi se pare- totusi- a fi obligatoriu dupa 25 ani de republica facuta dupa modelul ochiul si timpanu' ?!
dar , totusi : ce-i cu printul Charles si 2018 ? despre ce spui ?

inca nu l-a propus in mod oficial nimeni...despre 2018 chiar asa de greu este sa deduci ...???
ce sarbatorim noi la 1 decembrie 2018 si de ce le e frica tuturor dusmanilor si tradatorilor neamului romanesc....???

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 11:29

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 11:50

Dincolo de dispreþul naþional perfect indreptãþit faþã de „boacãna“ de þarã comisã de generaþii de politicieni rataþi odatã cu ea, managementul politic al ultimului preºedinte de sorginte comunistã din capul statului nostru are un bilanþ demn de „zbor deasupra unui cuib de cruci“. Încercând timp de zece ani cu aplomb autocratic sa fie când zeusul providenþial, cand „cel mai combinator gagiu“ al politicii româneºti, fostul rezident al României în portul Antwerp a reuºit sã faca knockout nu numai întreaga concordie naþionalã sau puþinul mental fericit al poporului, dar ºi întreaga „firmã" numitã „romãnica“. Dupã ce i-a lipit pe toþi cu toþi, dupã toatã pohta ce-a pohtit ºi fesenit, preºedintele aliat al Justiþiei ºi creatorul exclusiv al lui Nutzi, „spaima Constitutzii", a încercat toate variantele matematice posibile luate câte doi: PNL cu PD; PSD cu PDL + un varan + nelipsitul udmr, asortaþi cu câte un general uneperist în coadã. Apoi a început sã-i dezlipescã, sã-i spargã ºi sã-i învrãjbeascã pe toþi cu toþi, partide ºi oameni: PNL cu PLD, PSD cu PNL ºi PMP cu PDL ºi restul lumii bãsiste. De la momentul originar numarând, dintr-o Alianþã DA care mergea, poate singurã, marea pasiune a vieþii politice a domnului Gabriel Liiceanu a reuºit doar o perpetuã mezAlianþã NU, în care, în final, nimeni nu mai vrea sa aibã de-a face nici cu Preºedintele, nici cu aliaþii lui de conjuncturã sau de iatac, Justiþia, Elena, Boc cel mic ºi Serviciile. Singurul „domeniu pe ramurã" care duduie sub discreta monitorizare ºi influenþã americanã este într-adevãr Justiþia, în spatele cãreia ºi-a ascuns mesianicul pirat politic, manevrele, „succesurile" ºi varza de bruxelles a ceea ce mai rãmas din „România bunului simþ“. Nu o sã mai etalez aici aspectul depresiv al întregii colecþii de statistici naþionale - cele mai proaste din UE la aceastã orã - dar o sa vã livrez doar trei tragedii cardinale ale desfiinþãrii fericirii noastre ca þarã: cea mai proastã curbã natalã de la Al Doilea Razboi Mondial încoace; cea mai mare migraþie de creiere „ever" ºi, ultima pe listã, cu voia dumneavoastrã, a „mazãrilor & fazãrilor" economici, intrarea în a enºpea recesiune economicã a unei þãri predatã în ultimii zece ani corporaþiilor strãine ºi serviciilor secrete româneºti. Criza mondialã a lãcomiei capitalist-bancare din 2009 a avut în licuriciul securitãþii naþionale un aliat psihotronic de mare nãdejde ºi caracter. Iar criza de încredere a întregii societãþi româneºti are astãzi repercursiuni nu numai în planul nivelului de (vã)trai românesc, dar ºi la nivel extern, unde perceptia externã ne gãseºte mai „þigani" ca niciodatã, dacã ne gândim la ultimul „berceagate" din spatele corturilor închise, în fapt o dovadã clarã a rafinamentului voievodal instaurat ca „bookmark" de þarã Paranoia sau PTSD-ul (post traumatic stress disorder) epocii bãsesciene a atins cota celei mai lunatice perioade postdecembriste din istoria þãrii, dupa epoca de piatra a mineriadelor iliesciene. Avem o situaþie emotionalã de „caldã ºi cordialã cooperare“ între popoarele politicii româneºti ºi care mie mi se pare desãvârºitã doar din punct de vedere balistic. Toatã lumea înjurã pe toatã lumea într-o Românie care este praf în mai toate aspectele ei funcþionale; vorba lui Constantin Noica (citez aproximativ): „Oricând vei vrea sã faci ceva în România, totul este de fãcut!"

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 12:05

Ion Cristoiu despre lovitura matroanei PMP, Elena Udrea: Traian Basescu e un cadavru politic in putrefactie, astfel ca nici apropiatii nu mai vor sa-i stea in preajma?

de Ion Cristoiu

Ma suna cineva din tara pentru a ma instiinta ca Elena Udrea pune la cale un puciulica (puci pun la cale doar barbatii politici, Elena Udrea nu poate pune la cale decat un puciulica) prin care candidatul PMP, Cristian Diaconescu va fi dat la o parte pentru ca ea, Elena Udrea, sa-i ia locul in cursa prezidentialelor.

Binevoitorul gasise de cuviinta sa stiu asta, pentru ca in mai multe randuri am atras atentia pe cristoiublog.ro asupra folosirii lui Cristian Diaconescu de catre Elena Udrea pe post de iepure. Un iepure pe care distinsa il va beli la un moment dat, pentru a-si face din pielea lui o poseta cu care sa se plimbe apoi pe Champs-Elysees.

Interlocutorul s-a apucat sa-mi aduca la cunostinta ce a facut si ce-a zis Elena Udrea in pregatirea puciului de marti.
L-am intrerupt spunandu-i ca nu ma intereseaza ce-a zis si ce a facut Elena Udrea.
Pe mine ma intereseaza ce-a zis Traian Basescu despre ce zice si ce face Elena Udrea.
Aceasta deoarece, dupa opinia mea, in aceasta incredibila marghioleala - presedintele unui partid ii da un ghiont candidatului desemnat al partidului pentru a-i lua locul - singurul lucru cu adevarat serios, cu adevarat istoric, pentru ca priveste un politician care va intra in Istorie, e pozitia lui Traian Basescu.

Si iata de ce.
Luni, 28 iulie 2014. Ziarele si televiziunile, cate n-au trecut de partea Elenei Udrea, cu deontologie cu tot, difuzeaza stirea potrivit careia Traian Basescu a semnat pe prima pozitie de pe lista de sustinatori a candidatului PMP Cristian Diaconescu.
E punctul culminant al campaniei prin care Traian Basescu a vrut sa arate ca PMP are drept candidat pe Cristian Diaconescu.
Un candidat pe care el, Traian Basescu, l-a propus si impus PMP, partidul faurit ca replica la PDL-ul FSN-izat de administratorul de bloc, Vasile Blaga.

De ce a optat Traian Basescu pentru Cristian Diaconescu si nu pentru presedintele partidului, Elena Udrea?
Din mai multe motive, unele expuse public de Traian Basescu, altele pastrate in discretie, dar lesne de banuit:

Cristian Diaconescu intruneste multe dintre conditiile socotite de Traian Basescu indispensabile pentru a fi desemnat drept succesor:
De la cunoasterea dosarelor de politica externa in planul dedesubturilor, pana la experienta de ministru al Justitie sub PSD, experienta din care stie caile presiunii politice de tip PSD asupra Justitiei si mijloacele de contracarare;
Desi Elena Udrea si-a dorit candidatura, vazuta de ea ca un nou si fericit prilej de se da in stamba prin studiourile tv, Traian Basescu a considerat – si pe drept cuvant – ca o candidatura a presedintei PMP ar fi fost o catastrofa. O catastrofa pentru PMP, pentru Traian Basescu si chiar pentru Elena Udrea.
Pentru el, deoarece propulsarea Elenei Udrea in fruntea PMP – absolut necesara la inceputurile acestui partid necunoscut opiniei publice – i-a adus lui Traian Basescu despartirea de intelectualii de Dreapta, cei care i-au fost alaturi in toate bataliile si cei pentru a caror simpatie s-a luptat s-o obtina presedintele inca de vremea cand era un simplu candidat. Desemnarea Elenei Udrea drept succesor ar fi fost momentul in care Traian Basescu ar fi pierdut si sprijinul romanilor cat de cat intregi la minte. De zece ani, de cand e presedinte, pe seama lui Traian Basescu a fost pusa o relatie nepotrivita cu Elena Udrea. S-a creat astfel imaginea unui barbat politic dependent de o femeie in multe dintre deciziile sale. De aici pana la eticheta de barbat carpa din amor nu mai era decat un pas. Desemnarea Elenei Udrea ar fi fost acest pas. Si daca romanii trec cu vederea unui barbat politic multe slabiciuni, dependenta de un sutien nu se iarta. Fie si pentru ca romanii au experienta cumplita a femeilor care au facut politica in pat si nu la tribuna.
Candidatura a fost socotita de Traian Basescu contraproductiva si pentru Elena Udrea. Contrar aparentelor, Elena Udrea n-a aratat prea mare lucru in politica facuta pe cont propriu. Destinul ei apare prea dependent de Traian Basescu pentru a mai sesiza si contributia personala. E drept, Elena Udrea e un personaj mediatic, o starleta a politicii romanesti, dar asta nu inseamna mare lucru pentru un politician. Dupa europarlamentare, obiectivul major pentru Elena Udrea trebuia sa fie consolidarea PMP si nu protapirea mediatica a propriei persoane. Elena Udrea urma sa arate adversarilor ca e un politician pe cont propriu si nu o salcie plangatoare a lui Traian Basescu prin organizarea campaniei lui Cristian Diaconescu in asa fel incat candidatul PMP sa obtina un scor foarte bun la prezidentiale.

Din cate-mi dau seama, Elena Udrea a acceptat solutia lui Traian Basescu tinand privirile intr-o parte, ca sa nu i se vada surasul smecheresc. Nu-i nimic, si-a spus ea, il accept acum, la Congres, pe Cristian Diaconescu, ca sa scap si de criticile intelectualilor pentru scorul de la euro. Il accept insa pe post de iepure. In realitate, eu sunt candidatul. Si ma voi da peste cap pentru ca pana la urma Traian Basescu sa n-aiba incotro si sa ma accepte drept candidatul PMP si, prin asta, succesorul desemnat al lui Traian Basescu.

Si Elena Udrea a trecut la lucru.
Rar am mai vazut pana acum o boicotare a candidatului unui partid de catre conducerea partidului!
In deplasarile sale prin tara, Cristian Diaconescu era tratat cu fundul de liderii locali. Televiziunile si ziarele aservite Elenei Udrea au intretinut, la ordin, imaginea unui Cristian Diaconescu fara nici o sansa, spre deosebire de Elena Udrea, infatisata drept singura in stare sa-l bata nu numai pe Victor Ponta, dar si pe Winston Churchill.

Porcaria a culminat cu boicotarea strangerii de semnaturi.
Traian Basescu a semnat public lista lui Cristian Diaconescu.
In doar doua luni, cate au trecut de la propulsarea sa in fruntea PMP, Elena Udrea a reusit sa reduca partidul la un cerc restrans de amici si amice de ceai dansant.
Impopotonati cu titlul de lideri de filiale, oamenii Elenei Udrea declara peste tot ca PMP intampina dificultati in strangerea de semnaturi pentru candidatul Cristian Diaconescu.
Elena Udrea sustine ca PMP e partidul lui Traian Basescu.
Pai cum dracu se face, distinso, ca desi Traian Basescu a semnat public lista, desi a facut numeroase declaratii in favoarea lui Cristian Diaconescu, membrii PMP refuza sa semneze lista?
Ce sa credem?
Ca Traian Basescu a ajuns de rasul curcilor in partidul pe care l-a infiintat si pe care l-a incredintat Elenei Udrea?
Ca PMP e partidul Elenei Udrea si nu al lui Traian Basescu?
Ca Traian Basescu e un cadavru politic in putrefactie, astfel ca nici apropiatii nu mai vor sa-i stea in preajma?

Traian Basescu a primit de a lungul carierei sale de politician multe lovituri.
Nici una n-a fost atat de umilitoare ca lovitura data de declaratiile publice ale liderilor PMP, in frunte cu Elena Udrea, ca membrii partidului infiintat de Traian Basescu, ai partidului pentru care presedintele a facut campanie pe fata, s-au sters la fund cu semnatura lui Traian Basescu de pe lista de sustinatori ai lui Cristian Diaconescu.

Multi s-au mirat de insistenta iesita din comun cu care Traian Basescu l-a impus opiniei publice pe Cristian Diaconescu.
Eu nu ma mir.
Cred, asa cum am mai scris, ca Traian Basescu si-a dat seama de boicotul Elenei Udrea.
Facand gesturi spectaculoase de sprijinire a lui Cristian Diaconescu, el a vrut sa contracareze lucratura perfida a Elenei Udrea.

I-a reusit?
Fireste ca nu.
Elena Udrea se pregateste sa-l debarce pe candidatul lui Traian Basescu.
Pe ce se bazeaza?
Pe punerea lui Traian Basescu in fata faptului implinit?
Pe santajarea lui Traian Basescu?
Sau, cumva, pe lepadarea de Traian Basescu?
Indiferent de motive, Traian Basescu se afla in fata uneia dintre cele mai grele decizii ale destinului sau de politician si chiar ale destinului sau.

Operatiunea Elenei Udrea dezvaluie un tupeu gretos.
Daca voia sa candideze, de ce n-a spus-o de la inceput?
Cum sa te folosesti de Cristian Diaconescu, nu numai un politician de prestigiu, dar si un om, un om pur si simplu, care cere sa fie tratat ca un om si nu ca un ciorap al unei dame?
Cum sa boicotezi tu, presedinta partidului, propriul candidat, pentru a putea sa te autopropui candidat?
Cum sa incuviinteze Traian Basescu o asemenea mizerie?
Daca va ceda in fata Elenei Udrea, va putea sa-si ia adio de la cariera sa de dupa incheierea mandatului si, mai ales, de la credinta noastra, a celor tot mai putini, printre care ma numar si eu, ca e un Barbat de stat si nu o carpa cu care o femeie se sterge de fard!

Sursa: cristoiublog.ro via Ziaristi Online

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 August 2014, ora 14:53

De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-25 12:05:05Ion Cristoiu despre lovitura matroanei PMP, Elena Udrea: Traian Basescu e un cadavru politic in putrefactie, astfel ca nici apropiatii nu mai vor sa-i stea in preajma?

de Ion Cristoiu

Ma suna cineva din tara pentru a ma instiinta ca Elena Udrea pune la cale un puciulica (puci pun la cale doar barbatii politici, Elena Udrea nu poate pune la cale decat un puciulica) prin care candidatul PMP, Cristian Diaconescu va fi dat la o parte pentru ca ea, Elena Udrea, sa-i ia locul in cursa prezidentialelor.

Binevoitorul gasise de cuviinta sa stiu asta, pentru ca in mai multe randuri am atras atentia pe cristoiublog.ro asupra folosirii lui Cristian Diaconescu de catre Elena Udrea pe post de iepure. Un iepure pe care distinsa il va beli la un moment dat, pentru a-si face din pielea lui o poseta cu care sa se plimbe apoi pe Champs-Elysees.

Interlocutorul s-a apucat sa-mi aduca la cunostinta ce a facut si ce-a zis Elena Udrea in pregatirea puciului de marti.
L-am intrerupt spunandu-i ca nu ma intereseaza ce-a zis si ce a facut Elena Udrea.
Pe mine ma intereseaza ce-a zis Traian Basescu despre ce zice si ce face Elena Udrea.
Aceasta deoarece, dupa opinia mea, in aceasta incredibila marghioleala - presedintele unui partid ii da un ghiont candidatului desemnat al partidului pentru a-i lua locul - singurul lucru cu adevarat serios, cu adevarat istoric, pentru ca priveste un politician care va intra in Istorie, e pozitia lui Traian Basescu.

Si iata de ce.
Luni, 28 iulie 2014. Ziarele si televiziunile, cate n-au trecut de partea Elenei Udrea, cu deontologie cu tot, difuzeaza stirea potrivit careia Traian Basescu a semnat pe prima pozitie de pe lista de sustinatori a candidatului PMP Cristian Diaconescu.
E punctul culminant al campaniei prin care Traian Basescu a vrut sa arate ca PMP are drept candidat pe Cristian Diaconescu.
Un candidat pe care el, Traian Basescu, l-a propus si impus PMP, partidul faurit ca replica la PDL-ul FSN-izat de administratorul de bloc, Vasile Blaga.

De ce a optat Traian Basescu pentru Cristian Diaconescu si nu pentru presedintele partidului, Elena Udrea?
Din mai multe motive, unele expuse public de Traian Basescu, altele pastrate in discretie, dar lesne de banuit:

Cristian Diaconescu intruneste multe dintre conditiile socotite de Traian Basescu indispensabile pentru a fi desemnat drept succesor:
De la cunoasterea dosarelor de politica externa in planul dedesubturilor, pana la experienta de ministru al Justitie sub PSD, experienta din care stie caile presiunii politice de tip PSD asupra Justitiei si mijloacele de contracarare;
Desi Elena Udrea si-a dorit candidatura, vazuta de ea ca un nou si fericit prilej de se da in stamba prin studiourile tv, Traian Basescu a considerat – si pe drept cuvant – ca o candidatura a presedintei PMP ar fi fost o catastrofa. O catastrofa pentru PMP, pentru Traian Basescu si chiar pentru Elena Udrea.
Pentru el, deoarece propulsarea Elenei Udrea in fruntea PMP – absolut necesara la inceputurile acestui partid necunoscut opiniei publice – i-a adus lui Traian Basescu despartirea de intelectualii de Dreapta, cei care i-au fost alaturi in toate bataliile si cei pentru a caror simpatie s-a luptat s-o obtina presedintele inca de vremea cand era un simplu candidat. Desemnarea Elenei Udrea drept succesor ar fi fost momentul in care Traian Basescu ar fi pierdut si sprijinul romanilor cat de cat intregi la minte. De zece ani, de cand e presedinte, pe seama lui Traian Basescu a fost pusa o relatie nepotrivita cu Elena Udrea. S-a creat astfel imaginea unui barbat politic dependent de o femeie in multe dintre deciziile sale. De aici pana la eticheta de barbat carpa din amor nu mai era decat un pas. Desemnarea Elenei Udrea ar fi fost acest pas. Si daca romanii trec cu vederea unui barbat politic multe slabiciuni, dependenta de un sutien nu se iarta. Fie si pentru ca romanii au experienta cumplita a femeilor care au facut politica in pat si nu la tribuna.
Candidatura a fost socotita de Traian Basescu contraproductiva si pentru Elena Udrea. Contrar aparentelor, Elena Udrea n-a aratat prea mare lucru in politica facuta pe cont propriu. Destinul ei apare prea dependent de Traian Basescu pentru a mai sesiza si contributia personala. E drept, Elena Udrea e un personaj mediatic, o starleta a politicii romanesti, dar asta nu inseamna mare lucru pentru un politician. Dupa europarlamentare, obiectivul major pentru Elena Udrea trebuia sa fie consolidarea PMP si nu protapirea mediatica a propriei persoane. Elena Udrea urma sa arate adversarilor ca e un politician pe cont propriu si nu o salcie plangatoare a lui Traian Basescu prin organizarea campaniei lui Cristian Diaconescu in asa fel incat candidatul PMP sa obtina un scor foarte bun la prezidentiale.

Din cate-mi dau seama, Elena Udrea a acceptat solutia lui Traian Basescu tinand privirile intr-o parte, ca sa nu i se vada surasul smecheresc. Nu-i nimic, si-a spus ea, il accept acum, la Congres, pe Cristian Diaconescu, ca sa scap si de criticile intelectualilor pentru scorul de la euro. Il accept insa pe post de iepure. In realitate, eu sunt candidatul. Si ma voi da peste cap pentru ca pana la urma Traian Basescu sa n-aiba incotro si sa ma accepte drept candidatul PMP si, prin asta, succesorul desemnat al lui Traian Basescu.

Si Elena Udrea a trecut la lucru.
Rar am mai vazut pana acum o boicotare a candidatului unui partid de catre conducerea partidului!
In deplasarile sale prin tara, Cristian Diaconescu era tratat cu fundul de liderii locali. Televiziunile si ziarele aservite Elenei Udrea au intretinut, la ordin, imaginea unui Cristian Diaconescu fara nici o sansa, spre deosebire de Elena Udrea, infatisata drept singura in stare sa-l bata nu numai pe Victor Ponta, dar si pe Winston Churchill.

Porcaria a culminat cu boicotarea strangerii de semnaturi.
Traian Basescu a semnat public lista lui Cristian Diaconescu.
In doar doua luni, cate au trecut de la propulsarea sa in fruntea PMP, Elena Udrea a reusit sa reduca partidul la un cerc restrans de amici si amice de ceai dansant.
Impopotonati cu titlul de lideri de filiale, oamenii Elenei Udrea declara peste tot ca PMP intampina dificultati in strangerea de semnaturi pentru candidatul Cristian Diaconescu.
Elena Udrea sustine ca PMP e partidul lui Traian Basescu.
Pai cum dracu se face, distinso, ca desi Traian Basescu a semnat public lista, desi a facut numeroase declaratii in favoarea lui Cristian Diaconescu, membrii PMP refuza sa semneze lista?
Ce sa credem?
Ca Traian Basescu a ajuns de rasul curcilor in partidul pe care l-a infiintat si pe care l-a incredintat Elenei Udrea?
Ca PMP e partidul Elenei Udrea si nu al lui Traian Basescu?
Ca Traian Basescu e un cadavru politic in putrefactie, astfel ca nici apropiatii nu mai vor sa-i stea in preajma?

Traian Basescu a primit de a lungul carierei sale de politician multe lovituri.
Nici una n-a fost atat de umilitoare ca lovitura data de declaratiile publice ale liderilor PMP, in frunte cu Elena Udrea, ca membrii partidului infiintat de Traian Basescu, ai partidului pentru care presedintele a facut campanie pe fata, s-au sters la fund cu semnatura lui Traian Basescu de pe lista de sustinatori ai lui Cristian Diaconescu.

Multi s-au mirat de insistenta iesita din comun cu care Traian Basescu l-a impus opiniei publice pe Cristian Diaconescu.
Eu nu ma mir.
Cred, asa cum am mai scris, ca Traian Basescu si-a dat seama de boicotul Elenei Udrea.
Facand gesturi spectaculoase de sprijinire a lui Cristian Diaconescu, el a vrut sa contracareze lucratura perfida a Elenei Udrea.

I-a reusit?
Fireste ca nu.
Elena Udrea se pregateste sa-l debarce pe candidatul lui Traian Basescu.
Pe ce se bazeaza?
Pe punerea lui Traian Basescu in fata faptului implinit?
Pe santajarea lui Traian Basescu?
Sau, cumva, pe lepadarea de Traian Basescu?
Indiferent de motive, Traian Basescu se afla in fata uneia dintre cele mai grele decizii ale destinului sau de politician si chiar ale destinului sau.

Operatiunea Elenei Udrea dezvaluie un tupeu gretos.
Daca voia sa candideze, de ce n-a spus-o de la inceput?
Cum sa te folosesti de Cristian Diaconescu, nu numai un politician de prestigiu, dar si un om, un om pur si simplu, care cere sa fie tratat ca un om si nu ca un ciorap al unei dame?
Cum sa boicotezi tu, presedinta partidului, propriul candidat, pentru a putea sa te autopropui candidat?
Cum sa incuviinteze Traian Basescu o asemenea mizerie?
Daca va ceda in fata Elenei Udrea, va putea sa-si ia adio de la cariera sa de dupa incheierea mandatului si, mai ales, de la credinta noastra, a celor tot mai putini, printre care ma numar si eu, ca e un Barbat de stat si nu o carpa cu care o femeie se sterge de fard!

Sursa: cristoiublog.ro via Ziaristi Online

iete intrebare de basit la cap, care nu crede-n ruptul capului ca Minunea lui de Idol e de Cirpa ! si ca PMP a fost facut Special ptr. Udrea si ca, din Start , C. Diaconescu- alta zdreanta politica- era iepurele Udrei, ca Nu cu el s-a "fotat " la malu' marii imbracat in tricoul cu marul ispitei pe pieptu-i vinjos de marinar si nici nu l-a laudat vreodata , asa cum o lauda pe Udrea, ori de cite ori are ocazia !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 August 2014, ora 14:55

ma duc sa pun de cafea, ca acu' vine Giova cu picaturile !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 15:04

De la: gabigabi2, la data 2014-08-25 14:55:33ma duc sa pun de cafea, ca acu' vine Giova cu picaturile !

DECI ESTI RACITA, DE LA PREA MULTA CARNE.......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 15:21

"Mneatza,o cafea fierbinte, cu caimac ,ca nu mi se deschid ochii sa cetesc postarea lu' Florin-Cristoiu.....bei da ce tesaturi politice de mi se innoada mintea...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 August 2014, ora 16:05

De la: giovausaro, la data 2014-08-25 15:21:04"Mneatza,o cafea fierbinte, cu caimac ,ca nu mi se deschid ochii sa cetesc postarea lu' Florin-Cristoiu.....bei da ce tesaturi politice de mi se innoada mintea...

de'adreptul machiavelice, dar acu' tre sa zic, chiar de te'oi supara : basele, are nu numai o mutra draceasca, dar si o minte diabolica....asta e si prin asta i-a dominat pe toti, ca nu degeaba e un Scorpion !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 09:22

Buna dimineata tuturor....am zis ca astazi sa ma imflamez o tara....mai tare ca prefacutii ma enerveaza oamenii care se pricep la orice. Nu conteaza ca e vorba de politica, de fotbal, de mecanica auto, de internet, de medicina, de agricultura. Nu! Ei se pricep. Si emit niste ineptii monstruoase. Mai periculos este faptul ca de multe ori se gasesc prostani mai mari ca ei, care sa-i asculte. Si chiar sa puna în practica teoriile lor de ...si anume... kkat. Si mai periculoasa devine situatia atunci cand un asa zis expert în unul din domeniile mentionate emite aceleasi elucubratii. Atunci sa vezi apa la moara de mestecat kkat a respectivilor. Atunci sa vezi cum li se umfla tuturor desteptaciunea în capul ala sec. Sa vezi cu ce aroganþa îti arunca argumente de genul „am citit pe net” sau „a spus nu stiu ce mos sau baba senila la televizor”. Si se aºteapta ca tu sa te raliezi la parerea lor. Si atunci cand nu o faci te catalogheaza drept ignorant.Avem exemple cu duiumul chiar aici pe acest forum si nu vreau sa le dau satisfactie mentionandu-i ca atare....vreau sa-i vad cum se dau singuri de gol....ASTEPT....ROG SERIOZITATE....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 09:27

Prostituatele de la malul mãrii sunt urâte cu spume ºi jegoase
Înfiinþaþi OPC-ul curvelor! Un constãnþean, revoltat de mizeria oferitã de escorte: „Cum dracu sã prestezi cu bube pe cur ºi la gurã?”

Ca ºi consumator, atunci când ai o nemulþumire referitoare la calitatea serviciilor, te adresezi Protecþiei Consumatorului. Însã, ce fac consumatorii de servicii sexuale atunci când sunt nemulþumiþi? Se plâng pe internet. Acesta este ºi cazul unui constãnþean. Omul este revoltat cã nu existã escorte adevãrate în Constanþa, cã sunt neserioase, mincinoase ºi pline de bube.
„În Constanþa, oferta escortelor este jalnicã. Nu existã dame de companie în adevãratul sens al cuvântului. Mã deranjeazã textul din mesaj ...”nu vei regreta...”, deja regreþi în momentul care suni, nici una nu este în stare sã poarte un dialog. Iar despre poze sã nu mai comentãm, nu au legaturã cu realitatea. Sunt foarte mincinoase, una zic la telefon, alta zic când ajungi la ea. Scopul lor este simplu, sã îþi ia bani într-un timp cât mai scurt. De exemplu, merg la una, stabilesc cu ea de la început cã rãmân o orã. Dupã 2 minute îi sunã telefonul ºi îi zice respectivului cã acum este ocupat, dar sã vinã peste 10 minute cã este liberã. Bine cã nu i-am dat banii înainte.... normal cã am plecat. Toate sunt pe japcã”, se plânge constãnþeanul. Dacã lipsa seriozitãþii ar fi fost singura problemã, ar fi trecut, poate cu vederea. Însã, spune el, nu poate presta când le vede cu bube la gurã ºi pe partea dorsalã. „Nu existã o escortã adevãratã în Constanþa. Cum dracu vrei sã prestezi cu bube pe cur ºi la gurã?!”, se întreabã individul. „La majoritatea escortelor este o mizerie insuportabilã, cum dracu sã rãmâi acolo!!! Sunt jegoase. Nu existã o escortã adevãratã în Constanþa. Prefer sã plãtesc 300, 400, 500, 600... pentru o damã de companie în adevãratul sens al cuvintului. Chiar nu existã în Constanþa o escortã mai deosebitã, curatã, frumoasã, sã ºtie sã vorbeascã ºi sã te facã sã te simþi bine cu adevãrat?”, se plânge constãnþeanul.
Mirela Sorina PASCAL

www.atitudineaonline.ro/Infiintati_OPC-ul_curvelor_Un_constantea...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 10:02

Cocktail de cafea

Ingrediente
50ml de cafea tare, rãcitã
1 lingurã de Kalhúa
2 linguri de smântânã pentru frișcã
cacao, pentru presãrat
Mod de preparare

1. Amestecã lichiorul Kalhúa și cafeaua, apoi pune totul într-un pahar de Martini. Toarnã încet smântâna pentru frișcã deasupra, pe dosul unei lingurițe, astfel încât sã rãmânã la suprafața cafelei. Presarã puținã cacao și servește.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 10:03

De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-26 10:02:54

Cocktail de cafea

Ingrediente
50ml de cafea tare, rãcitã
1 lingurã de Kalhúa
2 linguri de smântânã pentru frișcã
cacao, pentru presãrat
Mod de preparare

1. Amestecã lichiorul Kalhúa și cafeaua, apoi pune totul într-un pahar de Martini. Toarnã încet smântâna pentru frișcã deasupra, pe dosul unei lingurițe, astfel încât sã rãmânã la suprafața cafelei. Presarã puținã cacao și servește.

www.google.ro/search?q=cocktail+de+cafea&client=firefox-beta&hs=...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 11:20

Pagini: << 2254 2255 2256 2257 2258 2259 2260 2261 2262 2263 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: