back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2255 2256 2257 2258 2259 2260 2261 2262 2263 2264 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 26 August 2014, ora 11:29

De la: giovausaro, la data 2014-08-25 02:41:26
De la: giovausaro, la data 2014-08-24 19:11:08sarumana da oarece picaturi?

Nu-i bai, ma descurc si singur....asa cum am facut toata viata.....containeru e umplut cam 80%...multi donatori nu stiu ca in Ro avem 220V/50hz fata de usa cu 120/60, si aduc scule si aparate ,si nu le vine sa creada....toate bune da am facut o insolatie....

ma' clopuitule, neshte ustensile faine di peshcuit, necesare viitorilor peshcari, n-ai pachetizat prin containerul shela? dhoara na, iezista balta cu peshti shi prin romanika.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 August 2014, ora 14:17

asaaaa, e ora potrivita ptr. prinz si iaca ciorba cu perisoare doar ce s-a racorit si e numa ' buna de mincat ....pe' n cine vrea, e si smintina si o ciusca
mincarica de dovlecel , cu uuuuun pic de usturoi- ptr. aroma- si patrunjel tocat marunt - marunt
clatite si cafea !
pofta buna si sa aveti o zi cu soare !

Raporteaza abuz de limbaj
giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 August 2014, ora 15:33

De la: haak0n, la data 2014-08-26 11:29:18

Nu-i bai, ma descurc si singur....asa cum am facut toata viata.....containeru e umplut cam 80%...multi donatori nu stiu ca in Ro avem 220V/50hz fata de usa cu 120/60, si aduc scule si aparate ,si nu le vine sa creada....toate bune da am facut o insolatie....

ma' clopuitule, neshte ustensile faine di peshcuit, necesare viitorilor peshcari, n-ai pachetizat prin containerul shela? dhoara na, iezista balta cu peshti shi prin romanika.

viitoriilor pescari?.Cum vine asta?.Pentru cei care la toamna pleaca?.....

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 15:39

De la: gabigabi2, la data 2014-08-26 14:17:31asaaaa, e ora potrivita ptr. prinz si iaca ciorba cu perisoare doar ce s-a racorit si e numa ' buna de mincat ....pe' n cine vrea, e si smintina si o ciusca
mincarica de dovlecel , cu uuuuun pic de usturoi- ptr. aroma- si patrunjel tocat marunt - marunt
clatite si cafea !
pofta buna si sa aveti o zi cu soare !

sarumana pentru" ciomba de pelisoale",chiar ca i-am uitat si gustul.Ia sa vad reteta...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 August 2014, ora 15:42

ce reteta, bre ? de ciorba de perisoare ? hai, mai, ca nu te cred ca n-o sti face !

P.S
erai un pic pelticutz ? pupa mama pe el !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 15:55

stiu reteta,da ziceam sa ma uit in caiet,ca mai adaug cateodata oarece ingredienti,in functie de inspiratia de moment....

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 16:06

De la: giovausaro, la data 2014-08-26 15:55:37stiu reteta,da ziceam sa ma uit in caiet,ca mai adaug cateodata oarece ingredienti,in functie de inspiratia de moment....

Si tu improvizezi in bucatarie? Da' cand iese bun-bun, mai si noteaza secretele furisate pe langa reteta obisnuita care devine repede plictisitoare!Cunosc, Daddy!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 August 2014, ora 16:08

pai si eu adaug , ca ori o fac tzaraneasca , doar cu rosii sau un pic de bulion ! ....cu tarhon sau patrunjel ....ori o bat cu ou si cu smintina si verdeata ...cu bors- mai rar, intr-adevar sau cu otet sau lamiie cind o bat cu oul si-si pun smintina !....deh, variatiuni pe aceeasi tema, dar de fiecare data are alt gust, caci micile ingrediente adaugate unele- scoase altele, modifica gustul ciorbei !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 August 2014, ora 16:16

De la: giovausaro, la data 2014-08-26 15:55:37stiu reteta,da ziceam sa ma uit in caiet,ca mai adaug cateodata oarece ingredienti,in functie de inspiratia de moment....

auzi tu ! ai gaini ....ai tocat carnea de gaina, vreodata si ai facut perisoare din carne de pui/ gaina ?
pe vremea lui Ceasca aparusera pe piata niste "pui " olandezi, cam la 1-1,5 kg , cu o carne atit de tare, ca era imposibil de mincat....de altfel, scria pe punga ca sunt pui ptr. supa ! si, cum Nevoia te invata, curatam toata carnea de pe "individ " , o tocam si faceam chiftelute, perisoare, rulada de carne, iar oasele si pielea le puneam cu legume la fiert si-n zeama rezultata puneam perisoarele si, moaama ce festin era pe capul nostru ! Doamne, ce amariti eram si cu cite eforturi disperate reuseam sa ne hranim familia ...offf

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 16:38

De la: gabigabi2, la data 2014-08-26 16:16:41

auzi tu ! ai gaini ....ai tocat carnea de gaina, vreodata si ai facut perisoare din carne de pui/ gaina ?
pe vremea lui Ceasca aparusera pe piata niste "pui " olandezi, cam la 1-1,5 kg , cu o carne atit de tare, ca era imposibil de mincat....de altfel, scria pe punga ca sunt pui ptr. supa ! si, cum Nevoia te invata, curatam toata carnea de pe "individ " , o tocam si faceam chiftelute, perisoare, rulada de carne, iar oasele si pielea le puneam cu legume la fiert si-n zeama rezultata puneam perisoarele si, moaama ce festin era pe capul nostru ! Doamne, ce amariti eram si cu cite eforturi disperate reuseam sa ne hranim familia ...offf

Un francez nu stiu daca ar putea macar sa perceapa ce am trait noi in trecut....
Le-a fost greu si francezilor, insa s-au unit si timp de vreo doua saptamani nimic nu a miscat, toti erau afara in strada la negocieri pasnice cu conducerea. Si azi le este bine. Lor, copiilor, nepotilor....
Momentan guvernul a demisionat. 'Om vedea mai departe ce-o fi!

Si Belgia fusese fara guvern vreun an si sunt tot pe picioarele lor!

Dar noi? Ce am face noi fara guvern? Ne e greu cu, dar fara?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 26 August 2014, ora 16:52

De la: giovausaro, la data 2014-08-26 15:33:40
De la: haak0n, la data 2014-08-26 11:29:18

viitoriilor pescari?.Cum vine asta?.Pentru cei care la toamna pleaca?.....

mah!
si tu ai zbarcit sensul know-how-ului filantropic ,

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 August 2014, ora 17:06

bei, ai inceput sa vorbesti in Pilde , ca-n biblie ?
adica, ce zici tu : ca decit sa-i dai unuia sa mince un peste gratis, mai binei-i dai o undita si il inveti sa pescuiasca, dat fiindca are balta peste si la el acasa , ha ?! bravo, bei, imi placusi !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 17:23

De la: gabigabi2, la data 2014-08-26 17:06:20bei, ai inceput sa vorbesti in Pilde , ca-n biblie ?
adica, ce zici tu : ca decit sa-i dai unuia sa mince un peste gratis, mai binei-i dai o undita si il inveti sa pescuiasca, dat fiindca are balta peste si la el acasa , ha ?! bravo, bei, imi placusi !

Stai linistita, Gabi, ca voua va pune undita in mana si va sincronizeaza balta la lansare, da' pe langa mine se da bine sa ii soptesc de finantari nerambursabile!

Aaaaaa, pai stiu, Hakoane draga! Tu pui la cale sa sponsorizezi Delta Dunarii mey, asei dara? De aia cotzi tu banii nerambursabili?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 18:39

Poi gainile mele is cam batrane,unele,asa ca,sigur le fierb,pana se desprinde carnea de pe os,o las sa se raceasca, o dau prin masina de tocat,o amestec uneori cu carne de porc sau vita,si gatesc ce mi-e pofta:hamburgeri,chiftele,perisoare...Azi pe deseara o sa gatesc ciulama de ciuperci cu...inca nu m-am decis,da am ciupercile in frigider.... ....... ooo am si doua vinete,am si rosii...la combin io

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 26 August 2014, ora 18:50

o ciulamea crejtineazca , nu-ndraznesti ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 August 2014, ora 19:18

De la: giovausaro, la data 2014-08-26 18:39:30Poi gainile mele is cam batrane,unele,asa ca,sigur le fierb,pana se desprinde carnea de pe os,o las sa se raceasca, o dau prin masina de tocat,o amestec uneori cu carne de porc sau vita,si gatesc ce mi-e pofta:hamburgeri,chiftele,perisoare...Azi pe deseara o sa gatesc ciulama de ciuperci cu...inca nu m-am decis,da am ciupercile in frigider.... ....... ooo am si doua vinete,am si rosii...la combin io

buna ciulamaua....baga si o mamaliga linga ea si ma-nscriu si eu la rind la masa !
fa si tu vinetele alea, daca nu le vrei salata, la cuptor cu ceapa, ardei gras si rosii !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 August 2014, ora 19:21

De la: haak0n, la data 2014-08-26 18:50:08o ciulamea crejtineazca , nu-ndraznesti ?!

hopaaa ! te-ai crestinat, car' vasazica !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 August 2014, ora 10:35

un grup de poeþi de curte ai Primãriei Constanþa au rescris deja celebra poezie a lui Bolintineanu, sub forma unei balade moderne:

Interfonul sunã la trei jumãtate.

La duplex în poartã oare cine bate?

„Eu sunt, bunã mamã, Radul tãu dorit,

Eu, ºi din Fratelli mã întorc drojdit.

Soarta noastrã fuse crudã astã datã:

Toatã gaºca mea fuge-n lumea toatã,

Prietenii de ºpriþuri azi m-au pãrãsit,

Nicuºor e-n State ºi se dã rãnit.

Deschide deci poarta, bãsiºtii mã vor

Simt iz de rãcoare… ªpãgile mã dor!”

O tânãrã piþi la termopan sare.

„Ce faci tu, fã, Doino?”, zice coana mare.

Apoi pe terasã ea direct ieºi

ªi-n tãcerea nopþii astfel îi grãi:

„Ce spui tu, beþive? Radu e departe,

Cu amicii-n Rio panarame-mparte.

Eu sunt a sa mumã, el e prostul meu;

Nu eºti tu acela, el e derbedeu!

Însã dacã Bãse, vrând sã-ngreuieze,

Anii vieþii mele, sã mã depreseze,

Nobilul tãu suflet astfel l-a schimbat,

ªi vrea sã ne facã pe toþi de cãcat

(Cum abia-l fãcu pe Ponta-n palat)

Dacã tu eºti Radu cu adevãrat,

Apoi tu aicea fãr-o micã ºpagã

Nu poþi ca sã intri, cât îþi sunt de dragã.

Du-te-n Madagascar, beat rangã sã mori!

ªi-þi va fi mormântul coronat cu flori,

Trandafiri, normal, cã eºti pesedist,

Hai, marº la beþie, n-o mai arde trist!

Mazãre se-ntoarce, pe mobil el sunã,

Pe toþi pretenarii pe iaht îi adunã,

Beþia reîncepe… Sticlele ciocnite

Dispar ca bugetul în conturi ciordite.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 10:36

O calda strangere de mana, Flo'! Capat o cafeafara potitichii sau ma ascund pe alt topic?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 10:51

De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 10:36:52O calda strangere de mana, Flo'! Capat o cafeafara potitichii sau ma ascund pe alt topic?

cafeaua-i servita...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 10:52

Vã spunem: La mulþi ani (douã mandate), la fel ca Primul Þãrii-Agricultor!

Elena Doamna ºi un domn

Inimã caldã palpitând sub sânul
Ce ocroteºte Marele Bãrbat,
Primeºte sã ne fii Tu candidatul
La jilþul primului onor în Stat.

Surâsul Tãu mereu promiþãtor
L-a luminat în vremurile negre,
De îl loveau duºmanii-n suspendãri
Tu ai vegheat cu pasiuni integre.

Ai fost ºi gospodinã din popor,
De dragu-i Te-ai fãcut chiar tricotezã,
Vuittonul ai lãsat sã-i fii ministru
ªi-ai stat alãturi când o lua în frezã!

Douã mandate lungi aproape-s gata,
S-au dus ca douã încheieri de ºliþ,
Rãmâne în paraginã trecutul
ªi e pustiu acum la Golden Blitz.

Inimã scumpã þãriºoarei noastre,
Noi Te rugãm cu toþi sã candidezi!
ªi pentru lupta Lui sã îi iei locul
În Cotroceniul-baci peste cirezi.

Fie mãreaþa vrere împlinitã
Ca sã-l rãpui viteaz pe Mincinos,
Istoria cea plinã de Elene
Te va grava cu nume glorios!

Adrian Bardu-Minune, membru simplu PMP

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 10:56

Femeia, eterna poveste electoralã

Elena Udrea, Preºedinte!

”Categoric da. Am auzit de atâtea ori în aceastã searã ºi femei ºi bãrbaþi spunând cã o femeie poate conduce, o femeie poate rezolva problemele acestei þãri. Am auzit de la femei spunând: «Da, este vremea noastrã, trebuie sã votãm o femeie», încât sunt convinsã cã românii vor vota o femeie în acest an”. Aceasta este declaraþia prin care Elena Udrea se aratã convinsã cã românii vor alege o Evitã pe peronul prezidenþialelor din noiembrie. Ni s-a stârnit ºi nouã o curiozitate de-a dreptul femininã ºi am vrut sã aflãm despre ce femeie e vorba. Cum astfel de enigme se rezolvã numai prin sondaje populare, am purces la treabã, cu cartea abonaþilor telefonici alãturi. Iatã ce am obþinut, pe lângã înjurãturile aferente:

1. Elena Ceauºescu - 66%. Nu cu mult timp în urmã, un sondaj constata cã 66% dintre români l-ar vota azi pe Nicolae Ceauºescu preºedinte. E normal ca Tovarãºa de o viaþã ºi muncã sã beneficieze alãturi de Tovarãºul de aceleaºi opþiuni electorale; deºi amândoi ar spune cã procentajul este o eroare de tipar, rezultatã prin rãsturnarea tradiþionalului 99% din Epoca lor de Aur. Argumente pro-Tovarãºa: a fost femeie simplã, din popor, nu avea fiþe în cap ºi poºete scumpe în mânã. Era savant de renume mondial ºi scria cãrþi fãrã sã intre în puºcãrie, ca politicienii de azi. Stãtea tot timpul cu gândul la binele oamenilor, iar scãparea cu viermii care foºgãiau la coadã din bulimie i-a fost iertatã de mult. S-a dovedit cã respectivii erau, într-adevãr, niºte viermi nesãtui, ei bulucindu-se ºi azi prin hypermarketuri ºi altoindu-se reciproc cu tigãile-ofertã în cap.

2. Irina Loghin - 15%. Lângã nea Beni Sinulescu (pe vremurile cu perucã roºcovanã), doamna Irina a prezidenþiat cântecul popular timp de decenii; sunt vii în amintirile amatorilor de tigãi melodiile nemuritoare invocând cucii ºi pupezele tradiþionale ale folclorului cu plicul de dar la purtãtor. E pãcat cã o mare Artistã a Poporului a ajuns, datoritã infecþiei capitaliste, s-o joace pe mama voievodului Mazãre, pe te miri ce din banul public. În plus, prezenþa ei la Cotroceni ar garanta cã escroci precum BVB, fiul lui RASDAQ, vor fi arestaþi ºi judecaþi conform voinþei oamenilor de bine.

3. Andreea Marin - 10%. Deºi unii o acuzã cã, prin cãsniciile contractate, a trãdat neamul strãmoºesc, pentru noi ea rãmâne aceeaºi Zânã a Surprizelor aducãtoare de reuniuni familiale româno-arabe. Mulþi respondenþi ne-au declarat cã urmãresc ºi acum emisiunile ei înregistrate, lãcrimând duios când Khaled îºi revede una dintre cele zece fiice lãsate în România. Telenovela indiano-românã cu Elvis Jr e consideratã de toþi un accident nefericit, compensat oarecum de basmul turco-moldav actual.

4. Bianca Drãguºanu, Oana Zãvoranu, Sânziana Buruianã, Andreea Tonciu, Rocsana Marcu - 6,9%. Sunt candidate care nu ar conta serios în competiþia prezidenþialã, decât dacã s-ar desfãºura în format Big Brother sau Capatos. Ar aduce însã o patã de culoare pe cearceaful electoral, satisfãcând dorinþele alegãtorilor plictisiþi de aceleaºi figuri în filmele pentru adulþi ale politicii dâmboviþene.

5. Elena Udrea - 2,1%. Categoric, da!

www.academiacatavencu.info/actualitate/femeia--eterna-poveste-el...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 11:00

triunghiul bermudelor unde orice ban dispare---berca-bercea-berceanu....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 11:00

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 11:03

Exclusiv, de pe plaja din Neptun: Elena Udrea e ridicãtorul PMP-ului

Elena Udrea, campioanã la ridicãri

Paparazzi Caþavencu au (sur)prins-o pe Elena Udrea în timpul unei partide de volei pe plaja din Neptun. Deºi echipele nu purtau tricouri PMP, am aflat cã acþiunea era organizatã tot pe linie de fundaþie/partid. Am remarcat absenþa trãgãtorului Bãsescu, acesta fiind ocupat cu recoltarea grâului pentru export, necesar creºterii economice spectaculoase reuºite de Guvernul Ponta. Ridicãtoarea Udrea a pãrut a nu simþi lipsa, ea servind perfect mingile la plasã unui tip necunoscut nouã, chel, cu cicatrice ºi privire direcþionatã ambiguu. Acesta nu a ratat nimic din ce i s-a servit, nimeni din echipa adversã nereuºind sã-i pareze bombele.

Evenimentul s-a încheiat într-o bombã localã unde, de asemenea, bombardierul necunoscut nu a ratat nimic din ce i s-a servit. N-am reuºit sã aflãm niciun indiciu privitor la identitatea acestuia; cei prezenþi au susþinut cã este o speranþã pentru viitorul politic al PMP-ului ºi singurul capabil sã tragã decisiv cu dreapta.

Ne-am propus sã dezvãluim misterul, trãgându-l de limbã pe respectivul la o duºcã de whiskey pe banii noºtri. Suntem la a cincea sticlã ºi nu am fãcut încã vreun progres: individului abia i s-a deschis pofta, iar nouã nu ne ajung salariile nevestelor pentru o aºa investigaþie. Promitem sã vã þinem la curent, în funcþie de desfãºurarea evenimentelor. De la faþa locului (încã), vã transmit Cãtãlin ºi Radu, de Lemn-Tãnase.

www.academiacatavencu.info/monden/exclusiv--de-pe-plaja-din-nept...

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 11:36

De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-27 10:51:25
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 10:36:52O calda strangere de mana, Flo'! Capat o cafeafara potitichii sau ma ascund pe alt topic?

cafeaua-i servita...

Saru' mana! Santé!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 11:40

Aha, cafea exclusiv masculina si politica! Fie a voastra!

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 15:52

Bine, mah, daca voi barbatii puteti sa fiti misogini, si io pot, na!

Sa scriu despre ce personaj copy-paste politicos?

Intre timp fac o cafea de reuniune:

www.youtube.com/watch?v=poPAi_j5Nks

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 August 2014, ora 15:53

mie-mi place cafeaua asta ! are de toate : si visichi si bikini si mazare si spaga si mere verzi ....si o mititica la orizont ....e incitanta rau !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 27 August 2014, ora 16:00

De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 15:53:42 mie-mi place cafeaua asta ! are de toate : si visichi si bikini si mazare si spaga si mere verzi ....si o mititica la orizont ....e incitanta rau !

www.youtube.com/watch?v=PLy8eCHGAJM

Sunt la masa 7 , acolo mi-am instalat si jucariile, pupitrul si platinele!

Pagini: << 2255 2256 2257 2258 2259 2260 2261 2262 2263 2264 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: