Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 15:19
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 15:01:47De la: gabigabi2, la data 2014-09-10 14:52:23nu stiu despre ce Costinesti spui tu, Musetico, intrucit si pe vremea lui ceau' , pe tot drumul de 'alungul plajei erau restaurante, terase ,standuri cu inghetata, sucuri, fructe si , autoservire vreo 3 -4 !....la terasa Tineretului, de ex., cinta Holograf si era plin seara de seara, chit ca ei cintau ceva mai interzis la vremea aia : adica, rock ! m-ai bagat in ceata si cred ca NU vorbesti despre Costinesti ! incepind de la hotel Forum si pina la restaurantul Dacia , inspre Evanghelista , sunt restaurante , terase si magazine cite vrei, bani sa ai sa le vizitezi pe toate ! |
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 15:39
Or fi poate azi...
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3e/Golful_Francez_Costi... Cam pe aici ajungeam eu la plaja. Tot pe aici alergam dimineata inainte de rasarit si profitam de itirea soarelui. Am avut pile pe la salvamari si am ajuns si pe epava sa o vizitam. Momente unice si de neuitat! Pe Holograf nu i-am prins, doar pe Voltaj de au spart boxele si Vacanta Mare la amfiteatru. Trecut fain, ce mai! Inoubliable! Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 15:59
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 15:39:34Or fi poate azi... Musetelule, cunosc satul Schitu si Costinestiul foarte bine , intrucit merg acolo de 35 ani ! ca sa ajungi la golful francez , unde se facea nudism , trebuia sa locuiesti in Schitu , sa treci calea ferata, sa o iei pe linga tabara studenteasca si, lasind in stinga hotelul Forum , s-o iei pe faleza si apoi s-o cobori sau, sa intri pe pietroaiele de la " tzeava" si sa ajungi mergind pe malul pietros, pina-n golful francez ! zici ca asta era drumul tau pe unde alergai ? de unde venind si incotro ducindu-te ? hai, recunoaste ca NU ai fost in Costinesti niciodata, asa cum ai si spus mai demult ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:11
De la: gabigabi2, la data 2014-09-10 15:59:17De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 15:39:34Or fi poate azi... Nu era, bre fimeie la nudisti, ce dreaque te-o traznit de visezi numa' piei goale, ma? Eram departe de gara, intr-adevar, dar eram in Costinesti, tzi-e clar sau necesiti iara' explicatii suplimentare ca esti pe dinafara ? Cum se face ca tu nu intelegi nik, mai? Nici sa te dai cu fundu' de pamant si nu iti dau adresa fostei mele gazde! Ce tentativa de atac ai de zici ca nu ai facut nicio actualizare combativa recenta! Ia, un refresh, te rog! Vrei sa iti mai spun si de terasa Timisoreana sau te las in plata Domnului, ca nu am si asa cu cine... Tu esti bolnava cu capu': Cand am spus io ca nu am fost niciodata la Costinesti? Am fost de doua ori, ia niste lecitina, ca te faci de ras!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:17
Gab'... vrei sa vorbim despre SUN sau despre Vox Maris ca si ringuri de dans?
Sau poate de concertele de la Obelisc? Sau deconcursurile ce se tineau acolo? Poate am bagat si io un volei siam castigat un papagal de ala vorbitor ce iti tragea norocu' de coada cu niscaia ravase printre hamsiile sarate?
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:25
Gab', tzine si numara nudistii din imagine, ca e aceeasi zona!
www.govoyage.ro/Cazare/albume/15075/costinesti-2006-093.jpg Nu departe de epava...
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:26
'Or fi doua Coastenisteturi, ce mai!
|
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:26
Daca imi oferi cateva informatii istorice (realiste ) despre epava de la Costinesti, incerc sa te cred pe cuvant d' onor c-ai fi fost prin zona, altfel....I'm sorry f.u. Transparento!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:28
e clar : habar n-ai ! intre gara si golful francez e o distanta in linie dreapta , de vreo 3 km, una fiind la un capat si golful fiind la celalalt capat al Costinestiului , iar drumul dintre cele 2 puncte trece prin Tabara, ajunge la Obelisc cu piateta lui , cu terase si magazine la tot pasul discoteca Ring, complexul Amiral si punctul final Forum ! abia de aici , luind-o pe sus sau pe jos, se ajunge in golf.......NU STII si cam minti !
in golful francez se facea si face si acum NUDISM....si, tot acolo in anii 90 se facea Marea Spirala a yoghinilor de la MISA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:28
De la: haak0n, la data 2014-09-10 16:26:48Daca imi oferi cateva informatii istorice (realiste ) despre epava de la Costinesti, incerc sa te cred pe cuvant d' onor c-ai fi fost prin zona, altfel....I'm sorry f.u. Transparento! Si tu, Brutus? No shezi colea si gioaca cu Part'neta ta si lasati-ma pe mine!
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:30
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 16:25:14Gab', tzine si numara nudistii din imagine, ca e aceeasi zona! in anii de dinainte de 90 , acolo la epava , inspre cherhana, mai feriti de ochii lumii , se facea nudism....acolo si in golful francez ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:31
De la: gabigabi2, la data 2014-09-10 16:28:25e clar : habar n-ai ! intre gara si golful francez e o distanta in linie dreapta , de vreo 3 km, una fiind la un capat si golful fiind la celalalt capat al Costinestiului , iar drumul dintre cele 2 puncte trece prin Tabara, ajunge la Obelisc cu piateta lui , cu terase si magazine la tot pasul discoteca Ring, complexul Amiral si punctul final Forum ! abia de aici , luind-o pe sus sau pe jos, se ajunge in golf.......NU STII si cam minti ! Fimeie data cu leoaca in cap, eu am fost in anii 2000, respectiv 2001. Eclipsa de soare iti zice ceva? Acolo am admirat-o! Si mincinoasa esti tu cu tine, tzi-e clar? Tu nu ai avut bani de Vox, te cred, de aia ai ales Ringu'... Ce sa-i faci....
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:35
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 16:25:14Gab', tzine si numara nudistii din imagine, ca e aceeasi zona! stii ca ai darul de a le incurca pe toate ? da sau nu ? ceea ce-mi arati tu e la epava si NU are legatura cu golful francez , care-i la capatul celalalt al tarmului si despre care tot ai incercat sa ma convingi ca alergai tu pe acolo ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:35
Gabo... Da' macar balansoarele din preajma lacului acela mizerabil le stii, din apropierea de SUN?
Sunt si casute de o parte si de alta a lacului... De piatra, de lemn...
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:41
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 16:31:53De la: gabigabi2, la data 2014-09-10 16:28:25e clar : habar n-ai ! intre gara si golful francez e o distanta in linie dreapta , de vreo 3 km, una fiind la un capat si golful fiind la celalalt capat al Costinestiului , iar drumul dintre cele 2 puncte trece prin Tabara, ajunge la Obelisc cu piateta lui , cu terase si magazine la tot pasul discoteca Ring, complexul Amiral si punctul final Forum ! abia de aici , luind-o pe sus sau pe jos, se ajunge in golf.......NU STII si cam minti ! esti chiar nesimtita ...tu MINTI, incurci, divaghezi , imi postezi una si vorbesti de alta si tot eu sunt lovita cu leiuca-n cap ! cind mergeam eu la Vox Maris tu abia te nascusesi , dar asa-s fraierii : cred ca lumea si pamintul i-a asteptat pe ei sa se nasca si sa-nceapa a se-n virti !
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 16:54
Iar daca nu o concertat in August 1999 , grupul Voltaj la Costinesti, sau Vacanta Mare nu o dat spectacol la amfiteatru in Iulie 2000, atunci sa ma faci pe mine mincinoasa, nesimtita ce esti!
Gab... Si asa, ca imi pica fisa, fusesem in 99 si in 2000! SEC! Luasem prima poza ce o gasisem, tu care ai fost goala pe la adunarile nudistilor si misa, tre' sa fi vazut imediat diferenta,ca era din cealalta parte, io nu puteam sti ce e de cealalta parte a mintii tale dungate si obstructionate de pitici razboinici , sa iertati!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 18:53
De la: haak0n, la data 2014-09-10 16:26:48Daca imi oferi cateva informatii istorice (realiste ) despre epava de la Costinesti, incerc sa te cred pe cuvant d' onor c-ai fi fost prin zona, altfel....I'm sorry f.u. Transparento! nu mai e. Au luat-o austriecii la fier vechi. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 18:54
Parca la Costinesti a fost ultima data cind am fost la mare. Si parca nu e chiar bine fara mare.
Numa munte. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Septembrie 2014, ora 14:41
Io tin minte de un loc pentru nudisti,la capat de Mamaia,prin 1974-78
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Septembrie 2014, ora 09:49
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 16:11:45De la: gabigabi2, la data 2014-09-10 15:59:17De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 15:39:34Or fi poate azi... Madame confunda Costinestiul cu Costestiul deoarece a fost acolo pe post de ,,prospatura'' in scop caritabil pentru vitalizarea oastei mineresti !
|
Postat pe: 12 Septembrie 2014, ora 10:21
De la: 9am_4158, la data 2014-09-12 09:49:49De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 16:11:45De la: gabigabi2, la data 2014-09-10 15:59:17De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 15:39:34Or fi poate azi... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Septembrie 2014, ora 11:42
'Neatza! Ce frumoasa este viatza!
Azi va servesc champagne, am io un motiv deosebit! www.divinatix.com/wp-content/uploads/2014/06/o-CHAMPAGNE-facebook.jpg Gând Bun, Symy, Cris cu perle dragi, Hak', Daddy Giova, 4158, Flo', 2148, Nea Marin, Mihai.... ale voastre au un ravas special : www.youtube.com/watch?v=N5v1x6obx-k Merci!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 12 Septembrie 2014, ora 20:11
De la: PaulaZ, la data 2014-09-12 11:42:25'Neatza! Ce frumoasa este viatza! Si care e motivul ? Sarbatorim ceva, o zi, sau o onomastica...pe acolo! Cred ca s-a stricat pickup-ul!...La mine nu merge! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 12 Septembrie 2014, ora 20:19
De la: Marin56, la data 2014-09-12 20:11:21De la: PaulaZ, la data 2014-09-12 11:42:25'Neatza! Ce frumoasa este viatza! Ei, doar un examen de cod rutier luat cu felicitari! Nu mai am fecioare in familie vii, calendarul meu serbeaza azi Saint Apollinaire... Sanatate, nea Marin! Ce face Costica? Ce vesti ai ? Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2014, ora 20:22
Pentru ca nu merge magaoaia la nea Marin, stai asa, pun versurile lui Shakin' Stevens - Because I love you :
If I got down on my knees and I pleaded with you If I crossed a million oceans just to be with you Would you ever, let me down? If I climbed the highest mountain just to hold you tight If I said that I would love you every single night Would you ever, let me down? Well I'm sorry if it sounds kinda sad, it's just that I'm worried, so worried That you let me down Because I love you, love you Love you, so don't let me down If I swam the longest river just to call your name If I said the way I feel for you would never change Would you ever, fool around Well I'm sorry if it sounds kinda bad, just that I'm worried, 'cause' I'm so worried That you let me down Because (I love you, love you) Love you, love you Well I'm sorry if it sounds kinda bad, it's just that I'm worried, 'cause' I'm so worried That you let me down Because I love you, love you I love you, love you, love you Cam asta era in ravas, no...
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2014, ora 20:27
Nea Marin... sa bag si un solfegiu sau vrei sa fie soare cateva zile si imi spui cand ploua sa solfegiez , ok?
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2014, ora 21:42
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 16:35:49Gabo... Da' macar balansoarele din preajma lacului acela mizerabil le stii, din apropierea de SUN? Terminati cu prostiile astea. Litoralul e frecventat in stil turistic de la inceputul sec 20. Voi credeti ca incepe cu fiecare generatie frecventarea lui. Eu am fost din 1962-63. Si am incetat in 1992 ca nu imi pria clima. Muntele imi prieste. Dar se pare ca socul acela termic te insanatoseste. iti baga sanatate in tine. E o diferenta mare intre caldura din cimpie si a litoralului. Pur si simplu litoralul iti da sanatate dar cu un soc puternic in primele zile. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Septembrie 2014, ora 23:30
Ei, doar un examen de cod rutier luat cu felicitari! Nu mai am fecioare in familie vii, calendarul meu serbeaza azi Saint Apollinaire... Sanatate, nea Marin! Ce face Costica? Ce vesti ai ? Aha ! poi felicitari atunci! Poate vii in Romania in Galati... Poi cu Costica inca e sub tratament. Dupa 1Oct, ...curaj gaina ... ca maine -ti nunta... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 00:36
,,Romania a avut un singur presedinte.....Ion Iliescu''
citat Ponta Plagiatorul In concluzie KGBistul Ion Ilici Iliescu, cel care a distrus Romania este singurul presedinte ,,patriot''. Dupa savantul de renume mondial DOKTOR Victor Viorel Ponta acest gunoi uman numit Iliescu , bratul stalinismului , acest vanzator de tara, acest CRIMINAL care a giurat moartea celor cateva mii de anticomunisti ucisi in inchisorile comuniste....a altor mii UCISI cu sange rece dupa 22decembrie 1989 dar si al zecilor de cetateni asasinati pe 13-15 iunie 1990 care acum au cruci cu insemnul NEIDENTIFICAT in cimitirul Straulesti....cel care a dat startul jafului institutionalizat si a creat acest sistem mafiot....este singurul presedinte demn de amintit. PSD continuatorul practicilor stalinist-ceausiste trebuie scos de pe scena politica ..iar liderii judecati pentru tradare de tara..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 11:45
Pana faceti voi cinste cu o cafea , care vad ca intarzie, va dau eu niste placinta de mere.
|
|
|

Am avut pile pe la salvamari si am ajuns si pe epava sa o vizitam. Momente unice si de neuitat!
Eram departe de gara, intr-adevar, dar eram in Costinesti, tzi-e clar sau necesiti iara' explicatii suplimentare ca esti pe dinafara ? Cum se face ca tu nu intelegi nik, mai?
Sau deconcursurile ce se tineau acolo? Poate am bagat si io un volei siam castigat un papagal de ala vorbitor ce iti tragea norocu' de coada cu niscaia ravase printre hamsiile sarate?