back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2262 2263 2264 2265 2266 2267 2268 2269 2270 2271 >> Sari la pagina:

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 14:19

De la: 9am_4158, la data 2014-09-13 00:36:49,,Romania a avut un singur presedinte.....Ion Iliescu''

citat Ponta Plagiatorul
In concluzie KGBistul Ion Ilici Iliescu, cel care a distrus Romania este singurul presedinte ,,patriot''.
Dupa savantul de renume mondial DOKTOR Victor Viorel Ponta acest gunoi uman numit Iliescu , bratul stalinismului , acest vanzator de tara, acest CRIMINAL care a giurat moartea celor cateva mii de anticomunisti ucisi in inchisorile comuniste....a altor mii UCISI cu sange rece dupa 22decembrie 1989 dar si al zecilor de cetateni asasinati pe 13-15 iunie 1990 care acum au cruci cu insemnul NEIDENTIFICAT in cimitirul Straulesti....cel care a dat startul jafului institutionalizat si a creat acest sistem mafiot....este singurul presedinte demn de amintit.
PSD continuatorul practicilor stalinist-ceausiste trebuie scos de pe scena politica ..iar liderii judecati pentru tradare de tara.....

Asta e o insulta la adresa poporului roman,jigodia

Da' pun eu de o cafea aromata c cu frisca si ciucalata.... ca azi e duminica si suntem ingaduitori

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2014, ora 00:32

Gabi,pe unde esti?du-te la "ciresica",Basescu e acolo,danseaza cu nevasta-sa,par fericiti si relaxati.....

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Septembrie 2014, ora 15:42

De la: haak0n, la data 2014-09-15 13:13:27 Dupa o cura zdravana de urinoterapie a reusit sa se integreze in absolutul BIVOLIN de la Costinesti, buey Clopuitule, nu sti tu care-i shpilu' si interesul paranormalei , actualmente, o fosta reincarnata intr-o Partoneta STALINSTA !

Daca se va intoarce, concluzia nu poate fi decat o evidenta nereusita personala in demersul de a accesa energiile Karmico-Mundi ale unui spatiu-timp transcendent spre absoluta desavarsre a sinelui flatulent intr-o noua existenta transcendenta.

Limbajul acestui individ hakon e admis pe forum?

Sa nu se mire nimeni de ce mai sint citeva persoana ce mai intra la discutii pe aici.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2014, ora 15:43

De la: haak0n, la data 2014-09-15 13:13:27 Dupa o cura zdravana de urinoterapie a reusit sa se integreze in absolutul BIVOLIN de la Costinesti, buey Clopuitule, nu sti tu care-i shpilu' si interesul paranormalei , actualmente, o fosta reincarnata intr-o Partoneta STALINSTA !

Daca se va intoarce, concluzia nu poate fi decat o evidenta nereusita personala in demersul de a accesa energiile Karmico-Mundi ale unui spatiu-timp transcendent spre absoluta desavarsre a sinelui flatulent intr-o noua existenta transcendenta.

Acrest individ a deschis un topic cu basini.
Ca sa se stie de ce tot vorbeste de astfel de subiecte.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

.

nastasemihail

47672 mesaje

.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2014, ora 16:21

De la: giovausaro, la data 2014-09-15 00:32:29Gabi,pe unde esti?du-te la "ciresica",Basescu e acolo,danseaza cu nevasta-sa,par fericiti si relaxati.....

ti-a fost dor de mine, car' vasazica !
no, iata-ma ! am venit acas' ...pe la Ciresica n-am trecut....adevarul e ca nici nu m-am gindit la el, da' pe la Doinita - cumnata-sa, parca-parca m-as fi dus, dar m-am gindit c'o fi pe la Rahova-n vizita la Mircica si am renuntat !
merg pe mina ta la o cafea si pun pe masa niste cremsnit !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2014, ora 16:24

De la: nastasemihail, la data 2014-09-15 15:42:00

Limbajul acestui individ hakon e admis pe forum?

Sa nu se mire nimeni de ce mai sint citeva persoana ce mai intra la discutii pe aici.

dar la ce fel de text te poti astepta de la mister Flatulenta ? asta-i omul- asta-i stilul, dar citeodata e simpatic si ma face sa rid, ca de ex., acum !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2014, ora 16:27

taaaaci , ca topicul cu Flatulenta , Tu l-ai deschis ....vezi ca si Mihail stie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2014, ora 16:39

De la: nastasemihail, la data 2014-09-12 21:42:53
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 16:35:49Gabo... Da' macar balansoarele din preajma lacului acela mizerabil le stii, din apropierea de SUN? Sunt si casute de o parte si de alta a lacului... De piatra, de lemn...

Terminati cu prostiile astea. Litoralul e frecventat in stil turistic de la inceputul sec 20. Voi credeti ca incepe cu fiecare generatie frecventarea lui.
Eu am fost din 1962-63.
Si am incetat in 1992 ca nu imi pria clima.
Muntele imi prieste.
Dar se pare ca socul acela termic te insanatoseste. iti baga sanatate in tine.

E o diferenta mare intre caldura din cimpie si a litoralului. Pur si simplu litoralul iti da sanatate dar cu un soc puternic in primele zile.

moi, da' ce precoce ai fost ! te duceai TU la 6 ani la mare, facind Turism sau te-au dus parintii ? bravo ! oricum, stie toata lumea despre Balcic si , si acum castelul Reginei mai este vizitat ,fiind un punct turistic f. important ptr. bulgari , iar cine a citit " Pinza de paianjen " stie cum se facea turism atunci !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2014, ora 18:31

De la: gabigabi2, la data 2014-09-15 16:39:53
De la: nastasemihail, la data 2014-09-12 21:42:53
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 16:35:49Gabo... Da' macar balansoarele din preajma lacului acela mizerabil le stii, din apropierea de SUN? Sunt si casute de o parte si de alta a lacului... De piatra, de lemn...

Terminati cu prostiile astea. Litoralul e frecventat in stil turistic de la inceputul sec 20. Voi credeti ca incepe cu fiecare generatie frecventarea lui.
Eu am fost din 1962-63.
Si am incetat in 1992 ca nu imi pria clima.
Muntele imi prieste.
Dar se pare ca socul acela termic te insanatoseste. iti baga sanatate in tine.

E o diferenta mare intre caldura din cimpie si a litoralului. Pur si simplu litoralul iti da sanatate dar cu un soc puternic in primele zile.

moi, da' ce precoce ai fost ! te duceai TU la 6 ani la mare, facind Turism sau te-au dus parintii ? bravo ! oricum, stie toata lumea despre Balcic si , si acum castelul Reginei mai este vizitat ,fiind un punct turistic f. important ptr. bulgari , iar cine a citit " Pinza de paianjen " stie cum se facea turism atunci !

Da....Cella Serghi?,buna carte.....Gabi,da' gasit-ai gazda?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2014, ora 18:57

deci, ai citit-o !
@ Giova- ti-a placut, nu-i asa ?

aaaa, e de poveste cazarea mea, caci cele 3 gazde luate de pe net, trasesera obloanele....deh, de la 1 sept. cica nu mai e sezon si , desi e soare, cald si destui turisti - ca si acum, de altfel- totul se inchide usor-usor!
asadar , am luat-o pe faleza si am ajuns exact la ce vorbeam inainte de a pleca : la rest. fost Perla, actual Vraja Marii , la 2 pasi de Epava !
asaaaa si , ptr. ca ei inca mai aveau deschis restauratul , l-am intrebat pe primul ospatar iesit in cale daca nu stie de vreo gazda ?!....ba da, zice omul : NOI !
bravo, mai , hai sa vedem oferta ! si, ne-am cazat in vila de linga terasa .... camera mare, 3 paturi si o cabina cu dus = 80 ron/ noapte !
ce sa mai fi vrut mai mult , ca daca picam din pat, cadeam pe plaja ....daca ma rostogoleam p'o parte cadeam pe terasa la o palinca, o ciorba de burta, o friptura si multe alte dichiseli pe care le-am cinstit cum se cuvine ?!
dar, cea mai draguta a fost sor' mea , care tocmai imi facea instructajul : sa nu ne asezam pe Linga vreo piterie, crisma sau bar si sa fim deranjati, dar am ajuns sa locuim nu pe linga ci, chiar i IN restaurant
P.S
da' sa nu crezi ca nu ne-am intrebat cum aia ma-sii au reusit unii sa puna laba pe un restaurant atit de mare si pe cele vreo 6 vile care apartineau , cindva, complexului studentesc Delfin , devenind patroni pe averea statului ?! ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2014, ora 19:06

maiiii, mister Flatulenta, ai scapari pe la cusaturi ? vaz ca ti-o cauti !

ce sa facem, muey: timpit ala, rimpit si alaltul, timpit si tu...toti niste timpiti , de fapt, ptr. ca ne pierdem timpul pe calc ! eu macar mai am un ban de mai plec pe la munte, pe la mare da' tu, ce faci ? freci tastele astea ptr. o simbrie de nimica , saracutzu de tine !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 11:42

Ati vizionat desigur filmul ,,Undeva...Candva''?
Ei bine acum puteti sa va delectati cu versiunea psd......in rolurile principale bidiviul Black_Vasile din Galati si inegalabila cornuta Gabiiiiiiiiiiiiiii!
Totusi filmul are un happy-end diferit deoarece ,,nestatornicul'' Eross&Vasile Limba Aspra o tradeaza pe Dezdemona&Gabi -Larga cu Corcodel&Blestemul iubirii eterne.......
Premiera la sediul centarl al PSD!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 14:33

ce-ai baut, nebunule? tulburel , de-ti fac sinapsele tumbe ? da' n-as crede, ca abia a aparut mustul !

in sfirsit hai, treci la rind sa-ti iei o cafea si o aspirina , haide, haide, misca mai repede, viermanosule !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 14:45

erata, Giova te-am indus un pic in eroare : restaurantul se chema cindva Dacia !

asaaaa, hai sa va prezint meniul, daca tot am muncit azi de mi-au sarit capacele :
salata de vinete
salata de ardei copti.... curatati de coaja, vorba musetelei
ciorba de legume
ostropel de pui cu mamaliguta
ceva bere, vin, suc, apa minerala apriga , fructe si inghetata !
si nelipsita Cafea !

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 16:13

De la: gabigabi2, la data 2014-09-16 14:45:15erata, Giova te-am indus un pic in eroare : restaurantul se chema cindva Dacia !

La cort sau in vreo rulota remorcata de vreun autoturism Dacia 1300 harbuit ?
Partoneto, incearca sa ne minti si tu mai cu TALENT !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 16:25

De la: Marin56, la data 2014-09-12 23:30:15
Ei, doar un examen de cod rutier luat cu felicitari! Nu mai am fecioare in familie vii, calendarul meu serbeaza azi Saint Apollinaire... Sanatate, nea Marin!

Ce face Costica? Ce vesti ai ?

Aha ! poi felicitari atunci! Poate vii in Romania in Galati...

Poi cu Costica inca e sub tratament. Dupa 1Oct, ...curaj gaina ... ca maine -ti nunta...

Nea Marin, Doamne ajuta! sunt alaturi de voi! Mereu cu drag si cu respect! Pupici doamnei Mary, curaj si putere tuturor si numa' bine!
Multumesc de gandurile tale bune. In Romania nu ajung curand, doar de o fi vreo urgenta... De ajung vreodata la Galati, esti primul pe care il claxonez, ai curaju' sa te sui in msina condusa de mine?
Va pup cu drag si ramanem in contact, ai mailul meu cela ce nu mai merge, dar iti lasai si cela bun, de fusesi matalutza atent!
Am luat o bucata de placinta pusa la loc sigur de dumneata! Hmmmm, un deliciu, mai viu si data viitoare, sa imi lasi intr-un ungher al sufletului, o voi gasi mereu, nea Marin...

Salutari Hak', Daddy Cool, Mihail.... numa' ganduri curate si aveti grija de voi! sa ne recitim teferi, numa' bine!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 16:32

De la: haak0n, la data 2014-09-16 16:13:26
De la: gabigabi2, la data 2014-09-16 14:45:15erata, Giova te-am indus un pic in eroare : restaurantul se chema cindva Dacia !

de ce mint, mai flatulenta , ha ? cind m-ai prins tu pe mine cu minciuna ? ia spune-mi ?!
cauta si o sa-l recunosti...asta daca ai Fost Vreodata prin Costinesti ...acum se cheama Vraja Marii !

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 16:39

De la: gabigabi2, la data 2014-09-16 16:32:58
De la: haak0n, la data 2014-09-16 16:13:26

de ce mint, mai flatulenta , ha ? cind m-ai prins tu pe mine cu minciuna ? ia spune-mi ?!
cauta si o sa-l recunosti...asta daca ai Fost Vreodata prin Costinesti ...acum se cheama Perla Marii !

tot timpul minti, Partoneto, ti-am demontat mincunile in nenumarate situatii, dar tu, Partoneto, continui sa insinuezi,rastalmacesti, sa emiti afirmaii si supozitii speculativ-aiuristice si ai impresia ca istoria incepe cu o Partoneta Ignoranta Superstitioso-Paranormala cu mintea dusa cu pluta de pe Gange !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2014, ora 16:48

pupa-ma , ca n-ai demontat - demonstrat NIMIC, niciodata....asta-i numai in inchipuirea ta !

exista si Perla marii, dar de data asta chiar le-am incurcat eu denumirile si-mi cer scuze :uita-te la Vraja Marii - ca acolo am stat, intr-una din vilele Delfin ! e splendid totul !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 14:46

Buna dimi.....o omleta cu sunca,ardei,ceapa verde,cascaval,o cafea cu frisca si fuga la treaba....asaa-mi trebe daca nu m-am facut politician....

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 14:59

De la: giovausaro, la data 2014-09-17 14:46:51Buna dimi.....o omleta cu sunca,ardei,ceapa verde,cascaval,o cafea cu frisca si fuga la treaba....asaa-mi trebe daca nu m-am facut politician....

Popa trebuia sa te faci si-ti aduceau enoriasele coliva sa-ti ajunga pentru toate aviarele din curte ! Si cu stimulentele de la Guvern , trai neneaca !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 15:07

Acest user a deschis topicul cu flatulentele si basinile. pe unde e nu stiu.
Si el este Mytcor, fiindca atunci cind am vorbit de Mytcor fara referire la altcineva, inclusiv acest hakon a sarit ca ars. Culmea era ceva de bine si m-a injurat acest hakon, cind vorbeam de mytcor....confuzie din partea lui. De aceea spun ca are probleme.

Si este pe un server proxi, presupun, si de aceea nu se vede in unele sectiuni, si poate intra dupa banare.
Dar stiu ca poate fi oprit si de pe un server proxi.
De aceea injura in viziunea lui crede ca i se permite.
Si aici este masura a ce este el in interiorul lui.

Pe mine ma deranjeaza aceasta insistenta cu care injura pur si simplu.
In real daca ar fi mi-as face un pacat cu el, asa de tare ma enerveaza.

Practic nu mai se poate aborda nici un subiect pe forum din cauza injuriilor lui.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 15:08

De la: giovausaro, la data 2014-09-17 14:46:51Buna dimi.....o omleta cu sunca,ardei,ceapa verde,cascaval,o cafea cu frisca si fuga la treaba....asaa-mi trebe daca nu m-am facut politician....

NUMAI STRUGURI AS MINCA IN LOC DE ORICE MINCARE. AM MAI FACUT IN ALTI ANI.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 15:13

poi, salut de dimineata la tine , mai spre dupa- masa la mine !
da' ce zici tu, bre , ca viata de politician , parlamentar sau senator e usoara ? ia incearca tu sa stai nush cite ore-n fotoliul ala , ascultindu-l pe ala....pe alalaltul vorbind si sa incerci sa -ti tii ochii deschisi ....frate , te ia cu junghi de somn....ca-ti vine sa te-ntinzi pe jos si sa adormi un pic- doar un pic....

ai pus tu de Cafea ? ia sa vad : mai e ceva-n ibric dupa sorbul tras de tine ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 15:14

Vreau must!

No... salut patria mama! Da' ce faceti?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 15:16

De la: _2148_, la data 2014-09-17 14:59:26

Popa trebuia sa te faci si-ti aduceau enoriasele coliva sa-ti ajunga pentru toate aviarele din curte ! Si cu stimulentele de la Guvern , trai neneaca !

Agricultor trebuia sama fac... O fi tarziu?

Agricultor as vrea sa fiu
Sa spintec ogoarele
Sa le lucru cu materiale
Originale si solare
Olé, o-làh!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 15:18

De la: nastasemihail, la data 2014-09-17 15:07:48Acest user a deschis topicul cu flatulentele si basinile. pe unde e nu stiu.
Si el este Mytcor, fiindca atunci cind am vorbit de Mytcor fara referire la altcineva, inclusiv acest hakon a sarit ca ars. Culmea era ceva de bine si m-a injurat acest hakon, cind vorbeam de mytcor....confuzie din partea lui. De aceea spun ca are probleme.

Si este pe un server proxi, presupun, si de aceea nu se vede in unele sectiuni, si poate intra dupa banare.
Dar stiu ca poate fi oprit si de pe un server proxi.
De aceea injura in viziunea lui crede ca i se permite.
Si aici este masura a ce este el in interiorul lui.

Pe mine ma deranjeaza aceasta insistenta cu care injura pur si simplu.
In real daca ar fi mi-as face un pacat cu el, asa de tare ma enerveaza.

Practic nu mai se poate aborda nici un subiect pe forum din cauza injuriilor lui.

ete na ! de ce-ti faci atitia nervi ? injura-l , ca doar stii si tu sa le zici , asa cum mi-ai zis si mie si treci mai departe !
daca ai ceva de spus , spune ce vrei, cind vrei si unde vrei si nu te-mpiedica d'un ciot !

P.S
mda....nici el si nici museteaua- beleaua nu apar nici macar la Activitate !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2014, ora 15:22

Da' ce e aici bre, camera de disectie? Amu' l-ati luat la purificat pe Hak'? Am lipsit io si o ramas el la scandenberg, mey? D'apoi oameni coseri sunteti voi, mey?! Tz, tz, tz!!!

Cafe' nu vreu, vreu must, no!

Mihai, io de cata vreme va soptesc ca Mytcor nu e Hakon si viceversa. Pariu pe tot eteru' de sub talpa?

Si mai am din astea ... adica sopteli de n luat de cate k, insa nu e primordial, stiu, treaca de la mine!

Pagini: << 2262 2263 2264 2265 2266 2267 2268 2269 2270 2271 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: