9am_17655
329 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 17:21
Si uite ca s-a ajuns la pagina 666 pe topicul lui Dzeu .
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 17:24
De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 17:04:52Gabi , eu zic ca tot e bine pe varfu' Omu ! Bine si duamne feri ca nu ai fost "predestinata " sa faci cancer , nu as fi vrut sa te vad in postura de a ne explica cum ai ales tu
 ai un stil, mai madam, de ma lasi cu gura cascata, pe cuvint !
dar ca sa-ti raspund, sora- mea , care a murit de cancer acum 1 an, a ales - la un moment dat- sa intrerupa tratamentul , caci ptr. ea nu mai era eficient si costa Casa de sanatate infernal de mult si a considerat ca tratamentul ala mai poate salva viata altuia !
ai inteles cum e cu alegerea , madam ? TOATA Viata noastra facem alegeri....daca nu ti-ai dat seama de asta pina acum, pacat de scoala si virsta pe care o ai !
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
86 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 17:26
Ramolismetoligofrenanesimtita, nu intelegi ceea ce ti-a debitat acea tigva vacuumata si chiar tu ai scris cu slinoasa-ti tastatura si ai postat pe acest topic!? citez:
De la: gabigabi2, la data 2017-10-07 16:36:13
madam, sunt Predestinata sa ajung sus, pe virful OMU caci este f. f. important ! si asta-i PREDESTINAREA - SCOPUL !
dar am de Ales CUM Anume o fac si aici intervine liberul arbitru , caci
sunt libera sa aleg intre a merge cu trenul , a merge cu masina pina la Busteni sau la Sinaia- Bolboci si de acolo sa urc ...si ajunsa aici , iar am de Ales : sa urc pe jos sau cu telecabina !
ca atare , punindu-ti creierul la lucru ptr. ca ti-am si explicat ca la gradinita
LOGIC ?
De la: gabigabi2, la data 2017-10-14 16:55:50dilimache tu, ca asa ti-a fost scris : sa-nnebunesti de prea multa stiinta ....poate ca si eu sunt dilimache asta e : Lumea e un cuibusor de nebunii !
P.S
din care fraza ai inteles ca EU m-as crede liber arbitru, Logicuta fara frica, ia zi ?!
O stulta fudula nesimtita si-o analfabeta functional cu mult mai miasmata decat latrinele din care iti ostoiesti setea de ,,cunostere" a realitatii si adevarului.
Mars, potaie rapanoasa bipeda!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 17:28
 pag 666 ?  poiiii e de bine, ptr. ca de 3 ori 6 face 18 si 1+ 8 = 9
iar 9 e cifra divinitatii !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
86 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 17:36
De la: gabigabi2, la data 2017-10-14 17:28:06 pag 666 ? poiiii e de bine, ptr. ca de 3 ori 6 face 18 si 1+ 8 = 9
iar 9 e cifra divinitatii !
di vina  este tigva ta, ramolito stulta nesimtita imputita, daca nu ar fi vacuumata s-ar putea depozita in ea si ceva realist, pertinent, dar asa, numai ineptii si elucubratii miasmate mai poate debita, in rest, silance.
siktir!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 17:37
De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 15:56:05De la: gabigabi2, la data 2017-10-14 15:35:26De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 15:22:34M-am saturat de sabloane si utopii : "dzeu este in noi , este pretutindeni , este aici , este viata , bla, bla..."
Pe bune , nu crezi ca-i plictisitor ?
ba da, e chiar foarte plictisitor si ptr. mine, dar si ptr. tine , caci te enerveaza faptul ca unii vorbesc despre Ceva cu multa convingere si tu NU Stii, Nu Poti ajunge la acel Ceva si atunci, Ironizezi !
Ok , cel mai tare argument de pana acuma , TU STII si d'aia vorbesti .Dc ai ajuns deja in Rai , spune-ne si noua cum e !?
madam, stiu ca stii sa cauti si te indemn sa cauti ce-am povestit destre Rai si Starea de Rai .....car' va sa zica, mai stiu si eu cite ceva , dar mai am nitica treaba pe aici si mai stau sa-i fac umbra Pamintului !
|
9am_17655
329 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 18:02
De la: gabigabi2, la data 2017-10-14 17:24:33De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 17:04:52Gabi , eu zic ca tot e bine pe varfu' Omu ! Bine si duamne feri ca nu ai fost "predestinata " sa faci cancer , nu as fi vrut sa te vad in postura de a ne explica cum ai ales tu
dar ca sa-ti raspund, sora- mea , care a murit de cancer acum 1 an, a ales - la un moment dat- sa intrerupa tratamentul , caci ptr. ea nu mai era eficient si costa Casa de sanatate infernal de mult si a considerat ca tratamentul ala mai poate salva viata altuia !
ai inteles cum e cu alegerea , madam ? TOATA Viata noastra facem alegeri....daca nu ti-ai dat seama de asta pina acum, pacat de scoala si virsta pe care o ai !
Stiu , nu e prea confortabil subiectul , imi pare rau , dar nu despre modul cum a procedat dupa era vorba , ci dc. tu crezi ca a fost predestinata si in ce fel a ales ea sa ajunga la cancer .
Evident ca facem alegeri in fiecare moment , asta nu inseamna nici ca avem un scop prestabilit de altcineva , nici ca avem libertate totala in alegerile noastre .
Dpdv religios , gogorita cu liberul arbitru este un fel de adaptare a religiei aflata la un moment dat in postura de a-l disculpa pe Dzeu(creator de destine) de toata responsabilitatea atrocitatilor comise in numele lui .
|
|
|
Polixenia
2831 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 19:24
Voltaire:
" RELIGIA noastră este în mod sigur cea mai ridicolă, cea mai absurdă și cea mai criminală religie care a infectat vreodată această lume. Majestatea voastră ar face rasei umane un serviciu etern prin extirparea acestei INFAME SUPERSTIȚII, si nu mă refer la un serviciu pentru oamenii simpli, care nu merită să fie educați și care pot fi luați oricînd peste picior ci mă refer aici la oamenii onești, la oamenii care gîndesc, la oamenii care vor să gîndească ..... Regretul meu, acum cind mă apropii de sfîrșitul vieții este că nu vă pot ajuta în această nobilă acțiune, cea mai înaltă și respectabilă către care inteligența umană poate ținti ."
Era totusi ceva mai istet decat toti crestinii din toate timpurile!
Tind sa-i dau dreptate, ca n-oi fi eu mai desteapta ca el.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
111 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 19:56
De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 12:10:39De la: scharf, la data 2017-10-13 19:31:07De la: 9am_17655, la data 2017-10-13 18:19:10
``Deja ai ajuns la 2 momente in care pachetul de legi (F) s-a mdificat``
ca sa ti raspund presupun direct ca tu te ai referit la 2 momente ca fiind inainte si dupa univers. Precizez ca eu am mentionat numai unul, inainte.
imi place ca informatiile pe care le ai le folosesti corect si cauti raspunsuri chiar daca in mesajele de mai jos ai si tendinta sa lasi totul balta... oricum o sa ajungi (sau ai si ajuns) departe in viata
deci (F)(=4 forte elementare) pt acest univers nu are mai multe variabile. Expansiunea universului o poti teoretic chiar si tu calcula si vei vedea ca e f simplu (v=H x r) r e distanta intre tine si un corp ceresc indepartat care vrei tu si H konstanta Hubble.. in fine, in viitor mult peste 1000000 ani nu se va intampla nimic altceva deosebit decat ca Energia universului va ajunge la 0,fara energie → 0 interactiune interelementara, → separere progresiva → un spatiu tot mai extins. Concomitent timpul, in lipsa gravitatii) se va dilata → Infinitul universului. Detaliile nu ti le mai zic ca iar va suna cineva la 112. Totul se intampla respectand in continuare (F) care de fapt nu va mai actiona dar va fi disponibil.
|
Fosta membra 9am.ro
111 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 20:12
De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 14:09:29De la: _HAAK_, la data 2017-10-14 12:44:20Ignoranta si prostia bat la poponet, atat fantezia, cat si prorocirea ordinarilor salatani.
In urma observatiilor si a studiilor neurostiintifice rezulta certit si demonstrabila faptul ca: constientizarea intentiilor este ulterioara detectarii experimentale a neurosemnalelor cerebrale care declanseaza actiuniea umana.
thebrainandthemind.co.uk/Build/Assets/readings/Human%20Volition%...
Asa ca, lasati vrajeala despre: destin, predestinare si liberul arbitru.
Concluzie: ,,ai stiut" ce vrei inainte de a-ti percepe,consientiza,intelege si indeplinii vrerea
Asa e .Insa el vorbeste din perspectiva unui creator -observator al Universului cu puteri nelimitate .
Care a gandit un "proiect" , a facut un plan si un pachet de reguli si apoi a trecut la actul de creatie .
Aici cred ca vrea sa ajunga el cu E si cu F
citeste mai sus (p665) cinea deschis subiectul, eu nu. Ideea este sa abordam tot ce se poate logic până la nivelul permis, să extragem informațiile corecte care sa ramana. Numai lucrurile logice sunt acceptate general.Eu vreau sa ajung doar unde ramane doar o singura posibilitate de raspuns, si asta cred ca vor cu totii de aici.Si faptul ca ai intrat din nou pe forum si in acest moment citesti sau scrii ceva denotă că nu ești mulțumită cu informațiile pe care le ai si cred că inteligenta ta ridicata va fi mereu interesata de domeniu fiindca chiar aici oscilatia este nepermisa.
|
Fosta membra 9am.ro
111 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 20:20
De la: Polixenia, la data 2017-10-14 19:24:55Voltaire:
" RELIGIA noastră este în mod sigur cea mai ridicolă, cea mai absurdă și cea mai criminală religie care a infectat vreodată această lume. Majestatea voastră ar face rasei umane un serviciu etern prin extirparea acestei INFAME SUPERSTIȚII, si nu mă refer la un serviciu pentru oamenii simpli, care nu merită să fie educați și care pot fi luați oricînd peste picior ci mă refer aici la oamenii onești, la oamenii care gîndesc, la oamenii care vor să gîndească ..... Regretul meu, acum cind mă apropii de sfîrșitul vieții este că nu vă pot ajuta în această nobilă acțiune, cea mai înaltă și respectabilă către care inteligența umană poate ținti ."
Era totusi ceva mai istet decat toti crestinii din toate timpurile!
Tind sa-i dau dreptate, ca n-oi fi eu mai desteapta ca el.
poate ca esti, tu ai facut unele afirmatii mai interesante decat el, desi si el are dreptate, referindu ma la RELIGIA.
|
Fosta membra 9am.ro
111 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 20:53
!!! informatii din neurobiologie corecte aplicate gresit, Determinismul nu poate fi aici aplicat. Doar in sisteme a caror caracteristica este cunoscuta se poate calcula o probabilitate de evolutie la un anumit timp ulterior. Deci ca sa afirm cauzalitatea urmatoare: intentia costientizata se va transforma numaidecat in actiunea ceruta este fals. La o posibila predestinare (neaplicata la cei cu capacitatea de a gandi independent X) informatia de sus nu se aplica. Cel mult la liber arbitru (ce ramane de la X)
|
9am_17655
329 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 21:02
De la: scharf, la data 2017-10-14 19:56:49De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 12:10:39De la: scharf, la data 2017-10-13 19:31:07De la: 9am_17655, la data 2017-10-13 18:19:10
deci (F)(=4 forte elementare) pt acest univers nu are mai multe variabile. Expansiunea universului o poti teoretic chiar si tu calcula si vei vedea ca e f simplu (v=H x r) r e distanta intre tine si un corp ceresc indepartat care vrei tu si H konstanta Hubble.. in fine, in viitor mult peste 1000000 ani nu se va intampla nimic altceva deosebit decat ca Energia universului va ajunge la 0,fara energie → 0 interactiune interelementara, → separere progresiva → un spatiu tot mai extins. Concomitent timpul, in lipsa gravitatii) se va dilata → Infinitul universului. br />
Exista 4 forte fundamentale descoperite PANA ACUM , exista zvonuri despre a cincea , despre energia intunecata nu prea stim nimic sau prea putin .
Oricum ar fi , suntem prea mici si neimportanti in Univers pentru a-i pasa vreunui "eventual " proprietar de Univers de noi .
Universul e indiferent .
Evident ca toti ne punem intrebari si cautam raspunsuri .Cel putin atata timp cat stiinta nu a oferit inca raspunsuri complete .
Insa , stiinta cauta si avanseaza , oferind punctual acele raspunsuri logice pe care le asteptam cu totii , mai putin cei "fericiti si saraci cu duhul " pentru care "Dzeu a vrut , dzeu a facut , dzeu a dat , dzeu a luat ...etc."
|
Fosta membra 9am.ro
111 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2017, ora 21:53
De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 21:02:45De la: scharf, la data 2017-10-14 19:56:49De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 12:10:39De la: scharf, la data 2017-10-13 19:31:07De la: 9am_17655, la data 2017-10-13 18:19:10
deci (F)(=4 forte elementare) pt acest univers nu are mai multe variabile. Expansiunea universului o poti teoretic chiar si tu calcula si vei vedea ca e f simplu (v=H x r) r e distanta intre tine si un corp ceresc indepartat care vrei tu si H konstanta Hubble.. in fine, in viitor mult peste 1000000 ani nu se va intampla nimic altceva deosebit decat ca Energia universului va ajunge la 0,fara energie → 0 interactiune interelementara, → separere progresiva → un spatiu tot mai extins. Concomitent timpul, in lipsa gravitatii) se va dilata → Infinitul universului. br />
Exista 4 forte fundamentale descoperite PANA ACUM , exista zvonuri despre a cincea , despre energia intunecata nu prea stim nimic sau prea putin .
Oricum ar fi , suntem prea mici si neimportanti in Univers pentru a-i pasa vreunui "eventual " proprietar de Univers de noi .
Universul e indiferent .
Evident ca toti ne punem intrebari si cautam raspunsuri .Cel putin atata timp cat stiinta nu a oferit inca raspunsuri complete .
Insa , stiinta cauta si avanseaza , oferind punctual acele raspunsuri logice pe care le asteptam cu totii , mai putin cei "fericiti si saraci cu duhul " pentru care "Dzeu a vrut , dzeu a facut , dzeu a dat , dzeu a luat ...etc."
noi ne indreptam observatia asupra a ceea ce se poat observa. Parerea mea esta ca pentru cei ce cauta cu adevarat o explicatie cu intentia de a descoperi sau a nega existenta unui dumnezeu numai originea universului si apoi a vietii este relevant. Decisiv este plauzabiltatea unei creatii vs evolutii. In ambele parti s-a ajuns la unele end-intrebari cu un singur raspuns. Stiu ca noi toti avem tendinta sa ne repezim la raspunsuri superficiale si categorice, insa exista infima probabilitate ca raspusul fals sa aibe consecinte. Eu iti spun sincer ca anumite paradoxuri cum ar fi urmatoarea nu pot ramane in mintea unui om neclarificate. Poate da cineva un raspuns repezit si fara continut dar nu va convinge pe nimeni si ramane in continuare.
Viata datorita legilor naturii ar trebui sa nu existe: tot ce traieste moare, fara invers,nimic ce moare nu produce din nou viata. Cum poate viata sa ia fiinta spontan din ceva mort? Supa primordiala cu nucleozidele A G T C care formeaza spontan ADN? Experimentals-a incercat din rasputeri controlat in toate conditiile perfecte sa se produca in mediu lichid (apa) ADN degeaba dapoi din hazard.
|
Fosta membra 9am.ro
86 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2017, ora 11:31
Niciun ,,DECI" nulitare infantila.
Bipedul acefal incearca sa vorbeasca despre forte elementare insa ele sunt FORTE FUNDAMENTALE
De la: scharf, la data 2017-10-14 21:53:48
deci (F)(=4 forte elementare) pt acest univers nu are mai multe variabile.
Insa, acest paragraf, citez:
Viata datorita legilor naturii ar trebui sa nu existe: tot ce traieste moare, fara invers,nimic ce moare nu produce din nou viata. Cum poate viata sa ia fiinta spontan din ceva mort? Supa primordiala cu nucleozidele A G T C care formeaza spontan ADN? Experimentals-a incercat din rasputeri controlat in toate conditiile perfecte sa se produca in mediu lichid (apa) ADN degeaba dapoi din hazard.
Este un corolar al prostiei umane care il defineste indubitabil pe acest ignorant indaratnic prost gramad si fudul nevoie mare. Un veritabil Hatzascartza Patrtza.
Ba’ nene, ce draku vrei sa demonstrezi debitand asemenea ineptii ba’, INCAPABILULE?
De ce iti bagi nasul unde nu iti fierbe oala si incerci sa faci pe desteptul cad tu esti prost de bubui?
Daca ai ceva probleme cu intelegerea unor evidente demonstrabile de factura: biologica, fizica, chimica, astronomica, evolutionista, genetica etc. adreseaza intrebari pertinente pe unul dintre domeniile mai sus mentionate si lasa vajeala, o sa reusesti sa-i impresionezi doar pe cei mai ignoranti, naivi si prosti decat esti tu, eventual sa te incarduiesti cu esuate mintal si analfabeti functional de teapa babetei stula si nesimtita.
Peste toate balariile pe care le-ai regurgitat pana acum pe acest forum, mai ai si nesimtirea sa pretinzi replici decente,civilizate, mai ai tupeul infect sa pretinzi logica textele postate de catre ceilalti insa tu, postezi texte in care logica este absenta, pertinenta este plecata in vacanta iar adevarul, si realismul morti, ingropati si rapiti de extraterestrii pe care ii visezi tu, NEVLEGULE.
|
Fosta membra 9am.ro
111 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2017, ora 13:00
De la: _HAAK_, la data 2017-10-15 11:31:18Niciun ,,DECI" nulitare infantila.
Bipedul acefal incearca sa vorbeasca despre forte elementare insa ele sunt FORTE FUNDAMENTALE
Este un corolar al prostiei umane care il defineste indubitabil pe acest ignorant indaratnic prost gramad si fudul nevoie mare. Un veritabil Hatzascartza Patrtza.
Ba’ nene, ce draku vrei sa demonstrezi debitand asemenea ineptii ba’, INCAPABILULE?
De ce iti bagi nasul unde nu iti fierbe oala si incerci sa faci pe desteptul cad tu esti prost de bubui?
Daca ai ceva probleme cu intelegerea unor evidente demonstrabile de factura: biologica, fizica, chimica, astronomica, evolutionista, genetica etc. adreseaza intrebari pertinente pe unul dintre domeniile mai sus mentionate si lasa vajeala, o sa reusesti sa-i impresionezi doar pe cei mai ignoranti, naivi si prosti decat esti tu, eventual sa te incarduiesti cu esuate mintal si analfabeti functional de teapa babetei stula si nesimtita.
Peste toate balariile pe care le-ai regurgitat pana acum pe acest forum, mai ai si nesimtirea sa pretinzi replici decente,civilizate, mai ai tupeul infect sa pretinzi logica textele postate de catre ceilalti insa tu, postezi texte in care logica este absenta, pertinenta este plecata in vacanta iar adevarul, si realismul morti, ingropati si rapiti de extraterestrii pe care ii visezi tu, NEVLEGULE.
Ai spus și tu în sfârșit un adevăr. Locul nepotrivit de pus întrebări. Ramai in prostia ta, păcat de fetele inteligente de pe acest site care trebuie sa citească printre altele și textele tale lipsite de continut.
|
Fosta membra 9am.ro
111 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2017, ora 13:02
Niemals aufhören zu denken! Tschus
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2017, ora 15:31
De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 18:02:49De la: gabigabi2, la data 2017-10-14 17:24:33De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 17:04:52Gabi , eu zic ca tot e bine pe varfu' Omu ! Bine si duamne feri ca nu ai fost "predestinata " sa faci cancer , nu as fi vrut sa te vad in postura de a ne explica cum ai ales tu
Stiu , nu e prea confortabil subiectul , imi pare rau , dar nu despre modul cum a procedat dupa era vorba , ci dc. tu crezi ca a fost predestinata si in ce fel a ales ea sa ajunga la cancer .
Evident ca facem alegeri in fiecare moment , asta nu inseamna nici ca avem un scop prestabilit de altcineva , nici ca avem libertate totala in alegerile noastre .
Dpdv religios , gogorita cu liberul arbitru este un fel de adaptare a religiei aflata la un moment dat in postura de a-l disculpa pe Dzeu(creator de destine) de toata responsabilitatea atrocitatilor comise in numele lui .
hai, lasa-ma, ca ma ucizi ! 
cum adica " in ce fel a Ales ea sa ajunga la cancer "....unde am spus eu asta, mai madam ?
da' chiar nu mai am chef sa mai discut cu tine....nu ai rabdare sa citesti tot....nu intelegi ce citesti....le rastalmacesti , dar in penibil....ma scuzi, dar ma retrag din discutia asta !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2017, ora 15:51
De la: _HAAK_, la data 2017-10-15 13:21:01
Ai mancat un es, fomistule.iar germana ta, fix plm. prostalaule fudul.
Abschied fur immer!
 tot cu austriaca pe limba , Mytcore ?
|
Polixenia
2831 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2017, ora 17:10
''Trăim într-o idolatrie greu de descris şi digerat!”, a scris Marilena Mihailescu, cea care a scris Balada lui Dragnea..............
''România, o Vale a Oaselor!”, Marilena Mihailescu spune că nu a dorit să aducă o ofensă nimănui, ci să deschidă „ochii celor ce dorm somnul nepăsării”. “Avem de toate! Avem Parascheva, Ioan, Grigore Decapolitul, Nectarie, Nicodim, Arsenie... Avem oase, multe oase! Problema mare însa nu sunt oasele lor putrezite şi neputincioase, ci faptul că ne place mult îndobitocirea şi că într-un final o să ajunge noi înşine asemenea unor oase putrezite! Da, sună dur ...dar deseori dăm dovadă de o îndobitocire în masă, ziua de astăzi fiind un exemplu viu a ceea ce înseamnă acest lucru; necunoaştere, idolatrie şi inconştienţa, iar toate acestea din cauza unor preoţi ce din păcate nu se aseamănă cu Ezechiel ... Da chiar aşa, cine-i ăla Ezechiel? Unul care a mâncat aluat cu balegă şi a stat zile şi zile nemişcat pentru păcatele poporului său! Şi noi avem Ezechieii noştri, însă sunt opusul originalului. Şi ei mănâncă ceva cu miros greu, însă o fac pentru propriul folos şi pentru nenorocirea unei întregi ţări ce zace în neştiinţă. Cum permit cei ce slujesc în slujba de preot ca Dumnezeu să fie batjocorit şi înlocuit cu oase putrezite, nu ştiu şi nu înţeleg de unde atâta neobrăzare... Nu văd decât goană după bani şi un nume sus pus, nicidecum goană după Dumnezeu! Suntem un popor de pupători de oase şi devenim brusc credincioşi în zilele de sărbătoare, asta până dăm de un om cu carne pe oase şi care ne deranjează. Atunci nu mai pupăm, ci scuipăm. Rămânând la astfel de principii, să nu cârtim că ţara merge prost.Ţara merge la fel ca cei ce o locuiesc''
|
Polixenia
2831 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2017, ora 17:13
|
9am_17655
329 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2017, ora 18:10
De la: gabigabi2, la data 2017-10-15 15:31:39De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 18:02:49De la: gabigabi2, la data 2017-10-14 17:24:33De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 17:04:52Gabi , eu zic ca tot e bine pe varfu' Omu ! Bine si duamne feri ca nu ai fost "predestinata " sa faci cancer , nu as fi vrut sa te vad in postura de a ne explica cum ai ales tu
cum adica " in ce fel a Ales ea sa ajunga la cancer "....unde am spus eu asta, mai madam ?
da' chiar nu mai am chef sa mai discut cu tine....nu ai rabdare sa citesti tot....nu intelegi ce citesti....le rastalmacesti , dar in penibil....ma scuzi, dar ma retrag din discutia asta !
Ce draq nu intelegi , ca e de gradinita ?! Inlocuie "varful Omu " cu "cancer " in explicatia ta depre predestinare-liber arbitru si vezi ce-ti da !
Normal ca nu ai chef si te retragi , ptr ca esti lipsita de onestitate intelectuala aproape in orice discutie .
|
9am_17655
329 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2017, ora 18:34
De la: _HAAK_, la data 2017-10-15 11:31:18Niciun ,,DECI" nulitare infantila.
Esti prea dur  Nimeni de aici nu are pretentia ca publica articole in revista Nature , lasa uuaamenii sa se ezprime cum pot !
Atata timp cat accepta argumentele care i se aduc , fara sa sara calul precum Gabi , eu zic ca se poate discuta .
|
9am_17655
329 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2017, ora 18:54
De la: scharf, la data 2017-10-14 21:53:48De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 21:02:45De la: scharf, la data 2017-10-14 19:56:49De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 12:10:39De la: scharf, la data 2017-10-13 19:31:07De la: 9am_17655, la data 2017-10-13 18:19:10
Universul e indiferent .
noi ne indreptam observatia asupra a ceea ce se poat observa. Parerea mea esta ca pentru cei ce cauta cu adevarat o explicatie cu intentia de a descoperi sau a nega existenta unui dumnezeu numai originea universului si apoi a vietii este relevant. Decisiv este plauzabiltatea unei creatii vs evolutii. In ambele parti s-a ajuns la unele end-intrebari cu un singur raspuns. Stiu ca noi toti avem tendinta sa ne repezim la raspunsuri superficiale si categorice, insa exista infima probabilitate ca raspusul fals sa aibe consecinte. Eu iti spun sincer ca anumite paradoxuri cum ar fi urmatoarea nu pot ramane in mintea unui om neclarificate. Poate da cineva un raspuns repezit si fara continut dar nu va convinge pe nimeni si ramane in continuare.
Am inteles unde bati .Cu greu , ai fi putut sa te exprimi mai simplu si mai clar .
Care este cea mai mica forna de organizare a materiei vii ?
Bacteria .
Poate functiona bacteria in mod independent ?
Da.
E plin mediul in care traim de bacterii , in sol , in aer , in apa, pe fundul marilor si oceanelor .
De curand au fost descoperite bacterii "electrice" care se hranesc cu energie pura .
Stiu ca e greu de acceptat ca acum miliarde de ani , in anumite conditii , diferite de cele de acum ,materia a facut un salt calitativ
|
9am_17655
329 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2017, ora 19:29
|
Fosta membra 9am.ro
86 mesaje
|
Postat pe: 16 Octombrie 2017, ora 11:58
De la: 9am_17655, la data 2017-10-15 19:29:11www.scielo.org.bo/img/revistas/rcc/n28/a9tab5.jpg
Am vrut sa fac un scenariu SF cu extraterestri dar mi-e lene sa-l scriu .
Haak , ce zici de asta ?
Ce sa zic, foarte interesant si util in acelasi timp.
Functie logica trivalenta (aplicata unui limbaj tridimensional specific limbii Aymara -Titicaca, 2000 i.e.n)
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 16 Octombrie 2017, ora 13:18
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 16 Octombrie 2017, ora 13:30
De la: 9am_17655, la data 2017-10-15 18:10:55De la: gabigabi2, la data 2017-10-15 15:31:39De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 18:02:49De la: gabigabi2, la data 2017-10-14 17:24:33De la: 9am_17655, la data 2017-10-14 17:04:52Gabi , eu zic ca tot e bine pe varfu' Omu ! Bine si duamne feri ca nu ai fost "predestinata " sa faci cancer , nu as fi vrut sa te vad in postura de a ne explica cum ai ales tu
Ce draq nu intelegi , ca e de gradinita ?! Inlocuie "varful Omu " cu "cancer " in explicatia ta depre predestinare-liber arbitru si vezi ce-ti da !
Normal ca nu ai chef si te retragi , ptr ca esti lipsita de onestitate intelectuala aproape in orice discutie .
 NU ai fair- play, madam !
ce -ar fi sa ai tu onestitatea necesara si sa recunosti ca dai cu Oistea-n gard, mereu ?!
DE CE sa inlocuiesc "Omu" cu sensul de predestinare, cu cancer , neaparat ? nu inteleg cum poti sa spui / sa gindesti ca cineva si-ar folosi liberul arbitru ca sa faca un cancer, care-i mortal....nu-ti pare un non- sens ? la fel ca si Deturnarea cu intentie sau din neintelegerea care te caracterizeaza a exemplului dat de mine : predestinarea de a face ceva si modul ales diferit de a ajunge sa executi acel lucru , aceasta insemnind liberul arbitru, care NU SE EXCLUD !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 16 Octombrie 2017, ora 13:37
 moiii, super- cognitivilor si Apti in toate cele, CUM de n-ati Observat ca @ scharf NU era un vorbitor curent de limba romana si de aici fraza mai intortocheata cu o exprimare mai greoaie ? brava, moi  subtililor !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 16 Octombrie 2017, ora 13:51
De la: gabigabi2, la data 2017-10-13 17:46:49De la: Polixenia, la data 2017-10-13 17:02:22De la: gabigabi2, la data 2017-10-13 16:30:56@ Polixenia : de ce cobori discutia la niste practici inventate de oameni si care NU au nici o legatura cu Principiul Creeator numit de noi Dumnezeu ?
Pai daca preotii agreeaza asa ceva si niste cetateni din Voluntari, vreo 6000, pleaca la Iasi eu cu greu mai pot sa cred ca unii crestini au prin cap altceva decat lut!
Doamna Firea lu' Pandelica a dovedit ca are lut in loc de creier!
Pentru dumnezeu enoriasii nu ar pleca niciunde insa pentru Parascheva fac orice! Ciudat! Dumnezeu a pierdut o mare parte dintre enoriasi, astia cred ca pot obtine avantaje de la niste oase! 
Noroc ca politia e formata tot din enoriasi ca altfel o incasa biserica pentru profanare de ciolane!
Dar de ce te deranjeaza asta, moi Polixenia ?
cind ii vezi pe cei de la gradinita tinindu-se 2 cite 2 de minuta si condusi de educatoare , in parc, la groapa cu nisip , ca sa se joace cu galetusa, te deranjeaza ?!
Polixenia , ai vazut ce ti-am scris aici ? citeste bine raspunsul meu si transmite -l si acelei ziariste citata de tine : Marilena Mihailescu, dar si catre @ 655 !
poate ca veti putea pricepe si Accepta , o data si o data, ca intre mine care-L vad pe Dumnezeu Pretutindeni si voi care nu-l vedeti pe Nicaieri, sunt multe alte Trepte de Intelegere / Cunoastere si traire religioasa sau spirituala !
|
|
|