back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2017, ora 13:46

hai, mai ! el este TOT ce Exista , vizibil sau invizibil !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2017, ora 13:53

De la: 9am_17655, la data 2017-10-21 00:43:59

Protestez Neagra nu exista , este doar absenta lu' Alba !

Si sa stii ca nici frica nu exista , este doar absenta curajului , nici Hitler n-a existat , a fost doar absenta evreilor , nici prostia nu exista , este doar absenta creierului , da, da..si tot asa ! ohooo...genial , pentru pesedisti , nici coruptie nu exista dom'le , q.e.d. de maine se claseaza toaaate dosarele DNA

Ceva absolut genial :nici moartea nu exista , este doar lipsa de viata

asta mi-a placut mult ! ai amestecat prune cu gaini si-a iesit coruptie numai cu pesedisti, ailalti, Toti, fiind niste ingeri ! vezi ca alde Buldogul penelist are o condamnare prroaspata- proaspata si de dat Statului vreo 800 mii de iuroi ! stii de unde i se trage , madam ? de la gentile burdusite ce se carau la PDL ptr. Realegerea dragului, cinstitului si Imunului don Basescu, vedea -l-as la puscarie ptr. tot raul facut Romaniei !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2017, ora 14:09

De la: gabigabi2, la data 2017-10-18 14:38:58de ce oare te INCAPATINEZI tu, Polixenia , sa crezi si sa afirmi ca Dumnezeu ar cere toate cite le fac oamenii, cica in numele lui, mai fata draga ? asta iti justifica tie , Negarea si lipsa de aprofundare a subiectului esential din aceasta discutie : Credinta ?
e chiar asa de greu de inteles ca Una-i CREDINTA si Alta-i Biserica, o Institutie creeata de niste oameni cu o puzderie de Interese , inclusiv Intarirea PUTERII de a-i stapini pe ceilalti ? daca ai vrea sa Analizezi si sa Intelegi acest lucru, poate ca ai incepe sa te gindesti doar la faptul ca Omul are Nevoie de Credinta ....ca este inscrisa aceasta nevoie in fiinta noastra !

P.S
spunindu-va ca -i PRETUTINDENI , voi tot imi cereti sa-L descriu si "glumeata " de @655 vrea sa-i stie si nr. de la pantofi dar, cu regret va anunt ca atita timp cit sunteti in faza de Negare , n-o sa-l vedeti ! ...dar cine Cauta - Gaseste !

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 21 Octombrie 2017, ora 19:04

De la: gabigabi2, la data 2017-10-21 13:46:31hai, mai ! el este TOT ce Exista , vizibil sau invizibil !

Dumnezeu = 0 (zero), a fost pus in locul a ceva ce nu este dar exista!

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2017, ora 19:05

De la: _HAAK_, la data 2017-10-21 19:00:37Cum o fi reusit 'mnezo sa creeze o tara plina cu lichele,lumpen proletari, hoti si prosti?
Peste 35000 detinuti eliberati de ALDE-PSD: violatori, talhari, criminali, corupti, hoti, pedofili etc.
Ba' 'mnezo, te-a spaguit Dragnea sau Tariceanu ti-a oferit ACTIUNEA DE AUR la Sterling Resources?

3500.............

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2017, ora 19:11

De la: gabigabi2, la data 2017-10-21 13:53:23
De la: 9am_17655, la data 2017-10-21 00:43:59

Protestez Neagra nu exista , este doar absenta lu' Alba !

Si sa stii ca nici frica nu exista , este doar absenta curajului , nici Hitler n-a existat , a fost doar absenta evreilor , nici prostia nu exista , este doar absenta creierului , da, da..si tot asa ! ohooo...genial , pentru pesedisti , nici coruptie nu exista dom'le , q.e.d. de maine se claseaza toaaate dosarele DNA

Ceva absolut genial :nici moartea nu exista , este doar lipsa de viata

vedea -l-as la puscarie ptr. tot raul facut Romaniei !

Vedea-l-ai !

Fosta membra 9am.ro

86 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2017, ora 19:12

De la: Polixenia, la data 2017-10-21 19:04:19
De la: gabigabi2, la data 2017-10-21 13:46:31hai, mai ! el este TOT ce Exista , vizibil sau invizibil !

Dumnezeu = 0 (zero), a fost pus in locul a ceva ce nu este dar exista!

'mnezo, d.p.d.v.al fizicii, cat si matematic,nimicul si nici zero (0), nu pot fi, nu exista

9am_17655

329 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2017, ora 19:29

www.youtube.com/watch?v=aRC6UBhLSzQ

Fosta membra 9am.ro

86 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2017, ora 19:59

De la: 9am_17655, la data 2017-10-21 19:29:29

www.youtube.com/watch?v=aRC6UBhLSzQ

LumpenPartonetamiasmata si Transparenta deraiata intervievate despre 'mnezo!?

Fosta membra 9am.ro

86 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2017, ora 14:19

Nu asteptati mila sau sa va apere 'mnezo, de ciurda infractorilor eliberati din puscarii de catre AL DOILEA (psedist)si AL TREILEA (aldist) INCULPATI din stat, achizitionati-va armament!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2017, ora 14:58

am mai trecut prin d'astea, bre si pe vremea Ceasescului ! chiar nu va aduceti aminte ce spaima era-n populatie cind se dadea cite o amnistie si-si mai punea omu' cite un lacat in plus la usa sau o tigaie s-o aibe la-ndemina ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2017, ora 16:18

De la: scharf, la data 2017-10-11 01:19:44
De la: Polixenia, la data 2017-10-10 21:46:23
De la: _HAAK_, la data 2017-10-10 18:32:26aberatiile, ineptiile unui analfabet stiintific.
tot Universul material si nu numai, contine informatie, baietica.
atat timp cat exista un suport material acesta contine informatie tot asa cum un suport vitual sau antimaterial (antimaterie) contine INFORMATIE despre sine insusi.
cat de inteligent trebuie sa fii pentru a te informa prin colapsarea functiei de unda?
de cate licente, masterate sau doctorate ai nevoie?
o ameoba poate colapsa functia de unda, un virus, un soarece, un crocodil, un PINGUINULE, pot colapsa functia de unda pentru a interactiona cu mediul in care exista/UNIVERSUL?
mai baiete,,termina cu prostiile!

Poate are niste revelatii?

Ce am scris pana acum si ce voi mai scrie este pentru orice om rational o normalitate si nu are cu revelatiile nimic deaface. Daca este ceva neadevarat astept un contraargument la obiect si daca este logic il accept ca eu nu am nici o problema sa invat ceva nou. Cat despre (dealtfel pana acum singura incercare de a da un raspuns la tema discutata) functia de unda a corpusculului insasi aceasta dovedeste ca pozitia sa in variatia de volum la momentul t1 un coordinatele x depinde numaidecat de densitatea de probabilitate stabilita de born, de aici rezulta tot ce am afirmat mai inainte si nimic altceva si anume ca informatia a fost perceputa si descrisa functional ca dealtfel nu exista. Pe langa asta ca o amoeba... pot colapsa functia este total pe langa subiect si oricum insuficient avand in vedere ca exista posibilitatea variabilelor inca nedetectabile, deci kein colaps sigur

Scuze ca ti am scris tie , dar la limbajul inadecvat de mai sus nu raspund

al cui era limbajul inadecvat caruia nu voia sa-i raspunda @scarft ? exact : a maestrului in Insulta si Calomniere , cu- no- scu- tuluiiiii cooooognitiiiiv Hakooooon ....sa traiasca !

Fosta membra 9am.ro

86 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2017, ora 17:06

Toti prostii se considera insultati atunci cand cineva le expune si descrie realitatea verde-n fata si pe intelesul lor.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2017, ora 17:50

De la: _HAAK_, la data 2017-10-22 17:06:12Toti prostii se considera insultati atunci cand cineva le expune si descrie realitatea verde-n fata si pe intelesul lor.

Ei percep adevarul ca pe o insulta!

De fapt ei nu inteleg nimic, nimic, am stabilit ca nu exista, rezulta, prin reducere la absurd, ca prostii=0(zero), ei ocupand deci....... un loc a ceva ce nu exista!

Fosta membra 9am.ro

86 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 13:46

De la: Polixenia, la data 2017-10-22 17:50:09
De la: _HAAK_, la data 2017-10-22 17:06:12Toti prostii se considera insultati atunci cand cineva le expune si descrie realitatea verde-n fata si pe intelesul lor.

De fapt ei nu inteleg nimic, nimic, am stabilit ca nu exista, rezulta, prin reducere la absurd, ca prostii=0(zero), ei ocupand deci....... un loc a ceva ce nu exista!

Scientia, sola libertas est!
Scientiam et veritaem pro omnie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 14:02

ce bine va-ntelegeti voi doi
parc'ati fi unul si nu doi....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 14:07

eiii....asta-i chiar culmea Inaptului de a nu -si da seama in ce situatie este !
poi tu , vorbesti ? tu, care te simti Insultat de toti , chiar si atunci cind nu esti si te consideri in masura sa-i pedepsesti ?
TU sa-i pedepsesti ? da' cine te crezi, caraghiosule, care te-ai nascut insultat ?!
haide, mars de aici cu fitzele tale de domn, ca nu esti decit un IMPOSTOR !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 14:11

De la: Polixenia, la data 2017-10-22 17:50:09

ma bucur, frumoasa mea, ca le-ntelegi tu pe toate ! probabil ca d' aia pui intrebari de copil de gradinita si primind raspuns la ele, nu le pricepi !

Fosta membra 9am.ro

86 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 15:15

De la: gabigabi2, la data 2017-10-23 14:07:33

eiii....asta-i chiar culmea Inaptului de a nu -si da seama in ce situatie este !
poi tu , vorbesti ? tu, care te simti Insultat de toti , chiar si atunci cind nu esti si te consideri in masura sa-i pedepsesti ?
TU sa-i pedepsesti ? da' cine te crezi, caraghiosule, care te-ai nascut insultat ?!
haide, mars de aici cu fitzele tale de domn, ca nu esti decit un IMPOSTOR !

istericalele unei schizofrenico-paranoice cu mult mai stulta, nesimtita si masochista decat prevad legile naturii.
esti in sevraj, iar cersesti doza cu antidot, jughina lumpenlatrinista miasmata nesimtita. siktir !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 16:42

De la: gabigabi2, la data 2017-10-20 15:44:27
De la: Musetel, la data 2017-10-20 14:07:30
De la: gabigabi2, la data 2017-10-18 15:55:58
De la: Musetel, la data 2017-10-18 15:34:56Si daca avem posibilitatea si onoarea de a alege ce sa fim inainte de a ateriza pe acest pamant in pantecele mamei?

Haakon...

Polixenia...

Gabi....

Cifre .....

Stimata audienta prezenta.... ?

Hai, amintiti-va! Exista viata in afara noastra! De ce nu am exista inainte de a fi trup? Si dupa moartea fizica?

mitzulino, calci pe terenul minat al Determinarii, ca sa nu spun ca si a Karmei , pe care tu o negai vehement acum vreun an sau doi !

Neah, nu e ceea ce pare a fi, Gabitzule draga!

1. Reîncarnarea imi este punctul sceptic al abordarii. Afirmativ! Nu cred ca un suflet s-ar REîncarna in mai multe trupuri! Eu cred in ÎNCARNARE. Una singura data intrupare a sufletului!

2. Nu ma tem, nu mi-e frica sa calc pe teren chiar de este minat. Dumnezeu este cu mine si imi calauzeste pasii.

3. Sper ca ma ajuti sa descifram mai departe codurile atat de bine codate ale existentei noastre.

hai sa spun si eu ca tine : exista o singura
Incarnarea-n trup !
dar atunci apare o nedumerire si intrebare, in final :
in acest caz DE CE si-ar alege Sufletul locul, momentul, parintii si destinul vietii lui ?
de ce ar alege un suflet sa fie sarac lipit pamintului ; sa fie un hot sau asasin sau sa moara de cancer la 25 anI , DACA ar avea Dreptul la o singura intrupare ?
si Daca tot are o Singura Viata, de ce nu si -ar trai-o-n glorie si abundenta ?
te las sa te gindesti la asta !

Poate ca ii lipseste ceva, ceva ce trebuie sa acumuleze in sine ....

Biologic si mai exact genetic vorbind, sufletul nu stie la ce se inhama cand alege : vreau sa fiu acest om! El a ales si urmeaza sa sepunaplanul in plicare. Dar sufletul nu este responsabil de momentul fecundarii si de ceea ce parintii sai detin ca pachet genetic in momentul fecundarii, cand se intrupeaza sufletul.

Cum riscuri sunt peste tot, sufletul si-l asuma. Da, vreau sa fiu cutare omul si asum daca ceva nu iese perfect in procesul de intrupare.

Sa presupunemmai departe: Se naste, incepe sa traiasca in afara uterului. Se adateaza ori ba, iar asuma riscurile. Sufletul vrea sa traiasca, deci o duce cat poate. Cand se desparte de trup, inseana ca fac un pact (trupul si sufletul) si se despart amiabil.

Este viziunea mea....

''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 16:47

De la: gabigabi2, la data 2017-10-20 15:50:57P.S

mersic ptr. Demonstratie....o stiam, dar ptr. ca e frumoasa si inteligenta, nu strica un repetir !
si apropo de demonstratie :
si don Hak imi tot pretinde sa-i dovedesc existenta ubicuului divin , etc, etc si ma gindeam ca -i ca si cum mi-ar cere sa-i dau un extemporal pe tema Iubirii , explicind ce e, cum e , de ce e si eventual sa-i fac si desen !

Pentru acest specimen ipohondric, nu exista decat el si haosul . Pardon, maicoexista cu el si cu haosul si neantul care de abia asteapta sa il haleasca. Si asa e gol golut, nu va influenta deloc neantul si ala vid si intunecat, nu?

El nu poate dovedi ca e om ori animal, nu vezi? Isi cerseste demonstratiile pe care, de altfel; este incapabil sa le desavarseasca. Da-lneantului, nu iti mai pierde timpul cu el.

''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 16:50

De la: gabigabi2, la data 2017-10-20 17:20:32 da' cum sa nu ! toti e prosti....asa e, moi ! da' stii si cu ce accent vorbea @ scharft, super- cognitivule ?

Da si el cu presupusu', atat poate. SI ii da mereu cu rest: o cacialma care il oglindeste!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 16:54

De la: 9am_17655, la data 2017-10-20 19:23:39
De la: Musetel, la data 2017-10-20 14:11:15
De la: 9am_17655, la data 2017-10-18 19:21:16
De la: Musetel, la data 2017-10-18 15:34:56Si daca avem posibilitatea si onoarea de a alege ce sa fim inainte de a ateriza pe acest pamant in pantecele mamei?

Haakon...

Polixenia...

Gabi....

Cifre .....

Hai, amintiti-va! Exista viata in afara noastra! De ce nu am exista inainte de a fi trup? Si dupa moartea fizica?

"De ce nu am exista inainte de a fi trup? Si dupa moartea fizica?"

Chiar si zeii s-au nascut si au murit

Poti face diferenta intre etern si nemuritor ?

Te-ar ajuta mult sa intelegi "de ce...?" !

P.S. Are EINSTEIN vreo demo cu existenta lui DZEU ?

Formidabil !

1. Vorbesti probabil de semizei? Adica de descendentii zeilor care se cuplasera cu fiintele umane?

2. Etern si nemuritor nu sunt sinonime. Sper ca nu ma subestimasesi matalutza. SPER!

3. ''DE CE'' -ul tau necesita dezvoltarea cmpleta a frazei, daca se poate.

4. Refuz sa accept ca nu ai citit inca demonstratia lui Einstein referitor la existenta lui Dumnezeu....

Receptie, cifre...

Nu , nu vorbesc de semizei .

Ia vezi tu cati frati cica a avut Zeus si cum au murit dansii (Zeus s-a nascut ? Zeus a murit ?Ce spune mitologia greaca ?)

Daca tu (sufletul tau ) ai existat inainte de a te intrupa in Musetel si zici ca vei exista si dupa moartea fizica , ar fi logic si corect sa presupunem ca sufletu tau nu are inceput si nu are sfarsit , adica Musetel e eterna , nu s-a nascut si nu va muri ..hahahaha...adica ptr. toata adunatura de pe Terra , acelasi lucru .
Toti Dumnezei , HAHAHAA.. De ce draq mai vorbim de un DZEU creationist ?

Din curiozitate , poti sa ne spui ceva concret din existenta ta anterioara ? Ca toti sustineti ca va plimbati prin univers impreuna cu bagajul de cunostinte acumulate . So , macar memoria la purtator si tot ar fi ceva .. dar ...NIMIC , Bre , Dumnezeauo !

Poti sa spui cu subiect si predicat ce inseamna sa fii "SUFLET" din experienta ta traita inainte de a te naste ?

Mai lasati gogosile !

Patinezi la unison cu descreieratu' forumului. nu-ti fi 2 in 1 cumva?

Nu iti mai irosi pretiosu-ti timp, cifre. PAtinati alaturi unde vreti voi. Promit sa privesc dincolo de voi!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 16:56

De la: Polixenia, la data 2017-10-20 22:34:00
De la: Musetel, la data 2017-10-20 14:21:59
De la: _HAAK_, la data 2017-10-19 09:25:20
De la: Musetel, la data 2017-10-18 15:37:11
De la: Musetel, la data 2017-10-18 15:20:02
De la: _HAAK_, la data 2017-10-18 11:50:08
De la: Musetel, la data 2017-10-18 09:20:02

ca doar suntem limitati si fara exceptie!

au, nu mai spune!
inteleg, te consderi limitata.
te intereseaza doar ceea ce iti asigura supravietuirea/existenta de pe o zi pe alta.
insa, nu poti generaliza.

Poti tu , Haakon, sa zbori singur, fara vreo interventie externa tie?

Poti tu, Haakon, sa creezi un om cu toata stiinta in jeb? Cat traieste? De ce nu poti sa te faci etern?

Poti tu, Haakon, sa Il descriipe Dumnezeu?

......

Poti tu, Haakon, sa iti ceri scuze pentru toate relele ce le-ai emis in acest eter timp de 5 ani (nu ma LIMITEZ decat la 5ani de rautati din partea ta!!!! ) ?

Rezulta, dragul meu Haakon, ca esti la fel de limitat ca orice alta persoana umana terestra!

PS Ma refer de poti a creea tu un om singur, fara a apela la vreo reprezentanta a sexului feminin ori la fecundatia in vitro... Tu singur!

Saraca,e : limitata,bulversata, panicata, dezorientata, infricosata, amalgamata,deliranta, incetosata, indoctrinata, aiurita, pacalita si prostita, de o sleahta sarlatanca ordinara care a racolat-o, indoctrinat-o si integrat-o intr-o paradigma limitata, utopico-expirata.
Da.
Da
Da
Transparento, confunzi viata in sine cu biosul rational-inteligent.
Pe unde ti-ai pierdut: ratiunea,inteligenta, curiozitatea, logica, gandirea analitica, critica?

Exact cum am preconizat: nu te poti stapani! Ma felicit pe mine pentru LIMITA pe care mi-am impus-o eu mie insami sa nu iti raspund vreodata pe masura tratatiei tale, omule.

Esti tu om, Haak? Sau un simplu descendent al regnului maimutelor? Demonstreaza , indiferent care-ti este raspunsul.

Sau esti un simplu robot al prezentului , supus oxidarii timpului T cu o viteza V variabila in functie de puterea de inductie a diferitilor factori externi tie?

Nu mi-e frica de tine. Si stii bine asta de atatia ani! Sau nu frica incerci a induce interlocutorilor pe acest forum?

Te las in pace. Este timpul sa iti vezi singur de drumul spre Dumnezeu. Eu nu am nicio datorie fata denimeni in a-L preda , explica, dezvolta ca sa poata pricepe, pe Dumnezeu. Eu stiu si cred si ajunge. Fiecare trebuie sa stie si eventual sa creada singur si de buna voie.

Nu ma vei determina sa imi sterg contul, omule, did I make myself clear enough ? Intimideaza pe elevii tai , pe oricine crezi ca se va putea teme de tine. Mie imie ste mila de tine. Atat. Nu te voi schimba eu, cu toate ca mi-am dorit de un infinit de ori sa te schimbi. In bine. Tu sa reusesti a te schimba ca sa poti sa reurci panta, man. Numa' bine si sa fii binecuvantat, Haak'!

PS Nu iti mai pierde timpul raspunzandu-mi la vreo replica. Voi face tot posibilul sa te ocolesc si sa te ignor. Probabil ca altii au preferat sa paraseasca forumul din cauza ta. Eu nu!

Reverente, ocoseniei tale!

Nici eu nu am parasit forumul de frica crestinilor!

Nu ma adresam tie.Sau ai gresit contul?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 16:59

Gabitzule, nu este de datoria noastra sa ii scoatem din vehementa lor asidua. Lasa-i in drumul lor.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 17:04

De la: gabigabi2, la data 2017-10-23 14:02:55 ce bine va-ntelegeti voi doi
parc'ati fi unul si nu doi....

S-a strigat bingo!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 17:07

Gabitzule, dau o cafea cu mare drag! Tetzuc !

Nimicfara Dumnezeu!

PS Ignora-l, indiferent cu ce nickname isi mai etaleaza cogniti pe aici!

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2017, ora 22:58

Unde o fi? Se ascunde de noi atat de bine de nici el nu mai stie unde este!

Fosta membra 9am.ro

235 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2017, ora 09:18

De la: Musetel, la data 2017-10-23 16:59:54

Gabitzule, nu este de datoria noastra sa ii scoatem din vehementa lor asidua. Lasa-i in drumul lor.

Nici a mea, sa va scot din zacatoarea prostiei absolute in care va petreceti veacul.
Insa, nu-mi plac proastele mincinoase sau disperate care sunt manipulate de shleahta sarlatanilor ordinari care le vinde iluzii desarte si diferite ineptii sau elucubratii utopice, pe care cele de teapa voastra, analfabetelor stiintific, au tupeul si nesimtirea sa le promoveze ca realiste si adevarate, prin urmare: de cate ori veti incerca sa promovati sau popularizati minciunile si tampeniile care va fermenteaza in acele tigve stulte, am sa va solicit sa va probati si fundamentati afirmatiile, explicatii, argumente, demonstratii etc.

Altfel, de dreaku at dat, s-a inteles acolo la voi in recipientul mintii sau recurg la cotramasuri adecvate specimenelor bipede lipsite de ratiune, logica si responsabilitate?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2017, ora 13:52

De la: Musetel, la data 2017-10-23 16:42:43
De la: gabigabi2, la data 2017-10-20 15:44:27
De la: Musetel, la data 2017-10-20 14:07:30
De la: gabigabi2, la data 2017-10-18 15:55:58

Haakon...

Polixenia...

Gabi....

Cifre .....

mitzulino, calci pe terenul minat al Determinarii, ca sa nu spun ca si a Karmei , pe care tu o negai vehement acum vreun an sau doi !

Neah, nu e ceea ce pare a fi, Gabitzule draga!

1. Reîncarnarea imi este punctul sceptic al abordarii. Afirmativ! Nu cred ca un suflet s-ar REîncarna in mai multe trupuri! Eu cred in ÎNCARNARE. Una singura data intrupare a sufletului!

2. Nu ma tem, nu mi-e frica sa calc pe teren chiar de este minat. Dumnezeu este cu mine si imi calauzeste pasii.

3. Sper ca ma ajuti sa descifram mai departe codurile atat de bine codate ale existentei noastre.

hai sa spun si eu ca tine : exista o singura
Incarnarea-n trup !
dar atunci apare o nedumerire si intrebare, in final :
in acest caz DE CE si-ar alege Sufletul locul, momentul, parintii si destinul vietii lui ?
de ce ar alege un suflet sa fie sarac lipit pamintului ; sa fie un hot sau asasin sau sa moara de cancer la 25 anI , DACA ar avea Dreptul la o singura intrupare ?
si Daca tot are o Singura Viata, de ce nu si -ar trai-o-n glorie si abundenta ?
te las sa te gindesti la asta !

Poate ca ii lipseste ceva, ceva ce trebuie sa acumuleze in sine ....

Biologic si mai exact genetic vorbind, sufletul nu stie la ce se inhama cand alege : vreau sa fiu acest om! El a ales si urmeaza sa sepunaplanul in plicare. Dar sufletul nu este responsabil de momentul fecundarii si de ceea ce parintii sai detin ca pachet genetic in momentul fecundarii, cand se intrupeaza sufletul.

Cum riscuri sunt peste tot, sufletul si-l asuma. Da, vreau sa fiu cutare omul si asum daca ceva nu iese perfect in procesul de intrupare.

Sa presupunemmai departe: Se naste, incepe sa traiasca in afara uterului. Se adateaza ori ba, iar asuma riscurile. Sufletul vrea sa traiasca, deci o duce cat poate. Cand se desparte de trup, inseana ca fac un pact (trupul si sufletul) si se despart amiabil.

Este viziunea mea....

mdaaa, dar atunci Care-i Cistigul- Beneficiul si/ sau Invatatura acelei vieti alese la intimplare si traita dupa un Plan - ai spus tu - facut de , Cine , daca NU de catre el insusi ?
si cum il Imbunatateste pe el ca OM , in devenirea lui ?....adica, in drumul lui spre Indumnezeire, ca Doar asta-i TINTA vietii noastre ?

Pagini: << 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: