Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 23 Noiembrie 2017, ora 15:34
e falsa intelegerea mea ? o poti DEMONSTRA ?
dar daca ai o alta intelegere mai buna, de ce nu o expui ? tu n-ai niciuna, meyyyy.....asa ca, gindeste-te la asta si poate te mai linistesti ! |
|
Fosta membra 9am.ro 235 mesaje Membru din: 23/10/2017 |
Postat pe: 23 Noiembrie 2017, ora 15:52
atat timp cat nu-mi poti prezenta un om reincarnat sau un individ uman reinviat, CREDINTA/CREDINTELE TA/TALE SUNT FALSE/ERONATE. ABERANTE.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2017, ora 14:14
De la: __HAAK__, la data 2017-11-23 15:52:37atat timp cat nu-mi poti prezenta un om reincarnat sau un individ uman reinviat, CREDINTA/CREDINTELE TA/TALE SUNT FALSE/ERONATE. ABERANTE. TU ! tu esti intruparea unui ciine de lupta ! pe post de ciine ai fost bun , foarte bun, dar pe post de om - nu, caci inca ai reminiscentele fostei tale vieti de animal ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2017, ora 15:51
n-ai probele veritatii, n-ai argumente , n-ai demonstratii, dar CREZI
STULTA miasmata, tu crezi .
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2017, ora 16:19
Nimicul este dumnezeu! Oamenii au tendinta sa creada in nimic!
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2017, ora 16:46
De la: __HAAK__, la data 2017-11-25 15:51:46n-ai probele veritatii, n-ai argumente , n-ai demonstratii, dar CREZI comportamentul tau este demonstratia mea, Hakoane ! si sa nu spui ca nu ti s-a infipt in creier chestia asta cu ciinele de lupta !
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2017, ora 16:50
De la: gerard, la data 2017-11-25 16:19:10Nimicul este dumnezeu! Oamenii au tendinta sa creada in nimic! salut, ce faci ? acuuuu' ce-i de zis: daca omul poate crede intr-un base, de ex., care e un jaf de om, de ce n-ar crede si intr-un concept de energie creeatoare , mai ales ca avem pusa in noi Nevoia de A CREDE in Ceva, in Cineva ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2017, ora 17:44
" VERITATII " ? n-am mai intilnit acest cuvint in schimb, am auzit de veridic-itate !
|
|
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2017, ora 19:16
De la: gabigabi2, la data 2017-11-25 17:44:50 latrinistii nu folosesc un vocabular care le-ar putea devoala mitomania practicata pentru cei de teapa ta. cauta si vei gasi, numai daca te va ajuta si tigva sa-i intelegi sensul corect. ![]() Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2017, ora 14:29
pai zi asa : voiai sa ma trimiti la " Veritatis Splendor " ca sa inteleg ca ti-a venit mintea la cap si te-ai pocait !
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2017, ora 21:28
Dumnezeu nu se poate auto.........distruge! Eu pot!
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2017, ora 21:33
Dumnezeu a creat mii de miliarde de stele? De ce? Sa fie cate una pentru fiecare enorias, pentru a le lumina mintea? Mintea lor e ca o gaura neagra, au nevoie sa ''absoarba'' multa lumina pentru a se lumina putin!
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2017, ora 14:33
De la: gerard, la data 2017-11-27 21:33:13Dumnezeu a creat mii de miliarde de stele? De ce? Sa fie cate una pentru fiecare enorias, pentru a le lumina mintea? Mintea lor e ca o gaura neagra, au nevoie sa ''absoarba'' multa lumina pentru a se lumina putin! beyyy, faci niste remarci si asta , dar si cea de mai sus un pic, de ma-ntreb daca nu ti-ar trebui TIE- in primul rind- un pic de lumina ptr. mintea ta cam incetosata ! chiar sa nu-ti fi spus nimeni, mama, tata sau bunici, despre credinta populara ca fiecare om cu Steaua lui ? eu mi-aduc aminte ca v-am / ti-am spus povestea nasterii lui Alexandru Macedon si a Stelei norocoasa sub care s-a nascut P.S sunt tare curioasa ce v-ar spune un psihiatru - asta-n caz c-ati avea inspiratia sa-l consultati - despre convingerea asta a voastra, nesustinuta de nimic pe acest forum, de ex., ca TOTI sunt prosti ,numai voi sunteti Destepti !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2017, ora 16:05
Leur-i, Doamne, Ler
..... Eu cu drag din Cer, vin pe orice ger, lânga cel stingher..... Leur-i, Dpamne, Ler...... ....... La forumu' unde-i vidu' pana-n tinda Vine Fiul dulce si colinda..... .......... Pe forumu' unde lampa nu prea se mai aprinde, Vine Fiul Dulce sa colinde..... El, mereu si cu drag din al Sau Cer, pe orice ger, indiferent ca esti stingher, Vine sa colinde.... Unde nu mai e nicio raza, Vine Fiul dulce si s'aseaza.... Leru'i , Doamne, Ler. Sa fiti binecuvantati cu totii! Dumnezeu sa va tina in arealul Sau. Pace voua tuturor! PS : Nu va (mai) indoiti, rugati-va sa nu va asimileze neantul! Timpul se scurteaza, toti o stim. Intr-o zi va fi timpul zero. Dar pana atunci, mai avem cu totii timp. Timp sa il fructificam. Pentru noi si pentru ai nostri. Va salut cu respect si mereu cu ganduri bune. Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2017, ora 16:09
De la: gerard, la data 2017-11-27 21:28:39Dumnezeu nu se poate auto.........distruge! Eu pot! Chiar de poti, nu o vei face pentru ca .... (te las pe dumneata a raspunde! ;) ) Numai bine, Gégé! Reverente!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2017, ora 16:13
De la: Musetel, la data 2017-11-28 16:09:48De la: gerard, la data 2017-11-27 21:28:39Dumnezeu nu se poate auto.........distruge! Eu pot! GG? In incercarea ta de a da un rasuns, tie, evident-intai !!!-, te rog a tine seama/cont de urmatorul indiciu: Esti facut din trup si suflet. Primul - este trecator. Cel din urma-dar nu ultimul!!!!- este etern.
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2017, ora 14:23
De la: gerard, la data 2017-11-27 21:28:39Dumnezeu nu se poate auto.........distruge! Eu pot! deci : ce vrei sa spui , ca par a fi 2 variante ? 1- ca El nu se poate distruge , dar Tu il poti distruge pe EL sau 2- ca tu te poti distruge pe tine ? in prima varianta, contestarea Lui functioneaza doar ptr tine , ptr. ceilalti neinsemnind NIMIC ....ca tot iti place si tie acest cuvint ! in a 2 a varianta, da : te poti autodistruge si exista N metode, una - foarte eficienta, de altfel - e chiar Negarea semintei divine din tine ....e drept, nu doare acum, dar mai tirziu....dehhhh , cauza si efect ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2017, ora 14:34
De la: gabigabi2, la data 2017-11-26 14:29:53 Inteleg ca nu-intelegi intelesu’, da’ nu te-nteleg ce nu-ntelegi cand te-nteleg ca nu-ntelegi nimic din ceeace inteleg bebelusii, adica, tu esti o stulta fudula nesimtita ne-ntleasa pana si de sinele insati.
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2017, ora 14:58
ei, hai taci, ca te-ai dat uman si ai facut o gluma ! s-a apreciat jocul de cuvinte, mai putin ideea aferenta care, e FALSA fiind incropita din pareri si impresii !
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2017, ora 15:01
e drept ca m-ai imitat , inspirat de fraza mea din Cafenea, dar nu-i niciun deranj !
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2017, ora 14:20
'ai taci !
cum te-am laudat putin, cum ti s-a urcat la cap ! P.S si, logicuta : CHIAR SUNT Sursa ta de inspiratie, caci iti dau ocazia sa te dezvolti aici mai bine si mai mult decat in oricare alta parte si fara pericolul de a primi o smetie peste ochi sau un picior in fund.... asa cum o si meriti, de altfel !
|
Postat pe: 2 Decembrie 2017, ora 16:44
Babeto esuata mintal, reiterez:
Numai atunci cand te va ajuta acea tigva vacuumata sa-ti argumentezi elucubratiile pe care le debitezi. Numai atunci cand vei fi in stare sa-ti fundamentezi afirmatiile (inepte) pe care le regurgitezi. Numai atunci cand vei fi in stare sa demonstrezi ca asertiunile si supozitiile (utopice) pe care le vehiculezi iti sunt generate de o gandire analitica bazata pe o cunoastere veritabila acumulata din cunostinte realiste, stiintifice. Numai atunci cand vei fi in stare sa dialoghezi pertinent dovedind ca esti inzestrata cu ratiune, logica, minim bun simt si simtul realitatii, cerinte minim necesare sustinerii unui dialog al argumentelor, exemplificarilor verificabile si testabile, pertinent, civilizat. NUMAI ATUNCI sa mai deschizi acel plisc miasmat sau sa mai bati acele taste injegosate de la care iti raspandesti cu insistenta in mediul virtual duhorile prostiei si nesimtirii care iti fermenteaza in tigva, Mahalagioaico Acefala Nesimtita Miasmata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2017, ora 15:39
Senilo esuata mintal, reiterez:
Numai atunci cand te va ajuta acea tigva vacuumata sa-ti argumentezi elucubratiile pe care le debitezi. Numai atunci cand vei fi in stare sa-ti fundamentezi afirmatiile (inepte) pe care le regurgitezi. Numai atunci cand vei fi in stare sa demonstrezi ca asertiunile si supozitiile (utopice) pe care le vehiculezi iti sunt generate de o gandire analitica bazata pe o cunoastere veritabila acumulata din cunostinte realiste, stiintifice. Numai atunci cand vei fi in stare sa dialoghezi pertinent dovedind ca esti inzestrata cu ratiune, logica, minim bun simt si simtul realitatii, cerinte minim necesare sustinerii unui dialog al argumentelor, exemplificarilor verificabile si testabile, pertinent, civilizat. NUMAI ATUNCI sa mai deschizi acel plisc miasmat sau sa mai bati acele taste injegosate de la care iti raspandesti cu insistenta in mediul virtual duhorile prostiei si nesimtirii care iti fermenteaza in tigva, Mahalagioaico Acefala Nesimtita Miasmata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Decembrie 2017, ora 19:32
De la: gabigabi2, la data 2017-12-03 16:14:39De la: gabigabi2, la data 2017-12-03 14:42:12 ai uitat,,ce caut aici" alzheimerito stulta ipocrita nesimtita? iti constientizezi foarte bine caracterul abject si viciile degradante care te-au distrus, babeto stulta ingalata, te autocaracterizezi cu o exactitate greu de imaginat pentru un individ normal insa, reiterez: Senilo esuata mintal, ipocrito nesimtita si ticalosita Numai atunci cand te va ajuta acea tigva vacuumata sa-ti argumentezi elucubratiile pe care le debitezi. Numai atunci cand vei fi in stare sa-ti fundamentezi afirmatiile (inepte) pe care le regurgitezi. Numai atunci cand vei fi in stare sa demonstrezi ca asertiunile si supozitiile (utopice) pe care le vehiculezi iti sunt generate de o gandire analitica bazata pe o cunoastere veritabila acumulata din cunostinte realiste, stiintifice. Numai atunci cand vei fi in stare sa dialoghezi pertinent dovedind ca esti inzestrata cu ratiune, logica, minim bun simt si simtul realitatii, cerinte minim necesare sustinerii unui dialog al argumentelor, exemplificarilor verificabile si testabile, pertinent, civilizat. NUMAI ATUNCI sa mai deschizi acel plisc miasmat sau sa mai bati acele taste injegosate de la care iti raspandesti cu insistenta in mediul virtual duhorile prostiei si nesimtirii care iti fermenteaza in tigva, Mahalagioaico Acefala Nesimtita Miasmata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Decembrie 2017, ora 14:33
in decursul celor 673 de pagini aflate in acest topic , s-au produs nenumarate discutii pro si contra si, asa cum era de asteptat : Intrebarea nedezlegata de mii de ani, a ramas valabila!
ai INTELES ceva, totusi, din argumentele aduse ? NU si iar NU ! de ce as crede ca tocmai acum, in a 674. a pagina , ai avut o revelatie si te-ai luminat la cap, domolindu-ti Demonii care te macina de viu ?!
|
Postat pe: 4 Decembrie 2017, ora 15:49
,,s-au produs discutii" bre tzato, dar nu s-au produs dovezi certe, indubitabile si verificabile, argumentatii ioc, demonstratii absente, logica lipsa, ratiunea asijderea, 0.
,,s-au produs" numai elucubratii aiuritoare, numai baliverne absurde, doar palilalii religioase numai bune de manipulat tigvele vacuumate si fraierit naivii, disperatii, ignorantii indaratnici si prostii facuti gramada, (recte:cei de teapa ta, babeto stulta fudula miasmata) cu utopiile religiilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Decembrie 2017, ora 13:54
tie si daca ti-ar aparea ingerul tau ocrotitor - care-i cam palit , saracul si nu mai are vlaga sa lupte cu indaratnicia ta fudula - cerindu-ti sa revi la normal, tot ai crede ca-i vreo facatura !
|
Postat pe: 5 Decembrie 2017, ora 15:16
,,inger ocrotitor", ha!
minciunile si aberantiile propriei minti iti ocupa tot timpul si intreaga tigva, miasmato stulta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2017, ora 09:12
Imi permit a intrerupe discutia voastra cu o reflectie a gandurilor mele de moment, ganduri care ma completeaza de cand sunt eu pe acest pamant.
Ingerul ocrotitor nu poate fi palit. El este cu fiecare fiinta vie de la inceputul existentei acelei fiinte vii si o calauzeste mereu si fara incetare pana la sfarsitul sau pe pamant. Ingerul pazitor/ocrotitor nu isi poate impune dorintele influentand alegerile fiintei vii pe care o are in paza. Si atunci se roaga, cere ingerul insusi ajutor pentru fiinta pe care o pazeste. Uneori, daca iieste permis, ingerul poate lua diferite .... infatisari pe care noi oamenii nu e musai sa le vedem, le putem simti, efectiv percepe ca si o prezenta, un val de aer , un om, un animalut samd. Toti suntem ai lui Dumnezeu. Fie ca ingerii nostri sa ne lumineze calea atat pe zi cat si in noapte. Aveti grija de voi si socotiti bine fiecare alegere pentru ca nimic nu e hazard, nici macar faptul ca ne scriem aici. Nimic fara Dumnezeu, dragi oameni dragi sufletului meu. www.youtube.com/watch?v=oJcbZyFOhxE Sper sa primiti colinda pe ulita forumului macar. Inimile vi le deschideti si nu uitati sa fiti buni si sa invatati a fi buni pe cei din jur. Doamne ajuta! Sa fiti binecuvantati cu totii! Reverente!
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2017, ora 09:22
Mai aveam ceva de spus...
Nu ne apartine dreptul de a-l judeca noi pe Majestatea Sa Regele Mihai! In anumite ipostaze, reactionam cu certitudine diferit, pentru ca suntem unici prin excelenta combinarii adn-urilor predecesorilor nostri. Nu putem sti ce l-au constrans comunistii pe MAjestatea Sa sa abdice. Daca a fost in joc insasi toata existenta neamului nostru românesc? Aia-i: nu stim adevarul! Mie imi rezoneaza in minte, exact ca si cum as fi fost martora momentelor acelea....- cand Regina Maria a afirmat: ,,Nu exista un barbat curajos in tara asta!'' Chiar asa sa fie? Oare? Fie ca cei curjosi si de neam curat si corect, sa iasa in fata si tara sa reintre pe calea cea dreapta! Nimic far Dumnezeu! Majestatii Sale, Regelui Mihai, Dumnezeu sa ii ierte cele rele si sa il calauzeasca in Lumina Sa vesnica! ONOR!
|
|
|
|

tu n-ai niciuna, meyyyy.....asa ca, gindeste-te la asta si poate te mai linistesti !
STULTA miasmata, tu crezi .
si sa nu spui ca nu ti s-a infipt in creier chestia asta cu ciinele de lupta !
in schimb, am auzit de veridic-itate !
asa cum o si meriti, de altfel !
de ce as crede ca tocmai acum, in a 674. a pagina , ai avut o revelatie si te-ai luminat la cap, domolindu-ti Demonii care te macina de viu ?!