back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 20:03

Bine te-am regasit, domnu' George!

Eu obisnuiesc sa imi pun intrebarile tuturor oamenilor ce imi ies in cale. Nu ma stii... inca ?

Si ma bucur sa fim reuniti aici , pe acest topic, in numele domului nostru Dumnezeu si al fiului Sau Isus Cristos!

Maria Magdalena a fost prima martora , dintre ucenicii lui Isus, careia i s-a aratat Domnul.

La mormantul Sau , cand Fecioara Maria a ajuns dis de dimineata, Duminica, se afla doar Ingerul. Unii spun ca era Arhanghelul Gabriel care l-a eliberat pe Isus din mormant pentru a se ridica la Tatal Dumnezeu.

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 20:05

Domul George, el ne cearta de drag, asa-i? Exact ca bunul Dumnezeu care ii cearta pe copiii Sai cand gresesc.

O seara faina si numai bine tuturor!

Pe curand!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Septembrie 2015, ora 13:27

De la: 9am_750, la data 2015-09-22 21:16:44
De la: IonOOO, la data 2015-09-21 11:06:22
De la: 9am_750, la data 2015-09-20 19:23:12
De la: IonOOO, la data 2015-09-18 08:09:26 https://www.youtube.com/watch?v=sYDwkkDXoAk
Experiente cu Dumnezeu!: Geta Elisei Marturie
(Daca nu se deschide linckul,copiati-l,puneti-l in browser si dati motor cautare)

JALNIC sectarisme ieftine,,,,si aceiasi fixatie a lui ion de posta cu https ,cand i sa spus de cateva ori ca daca nu posteaza cu https in fata lumea va accesa linkul sectar ieftin ft simplu,,,cum tu nu vrei sa faci nimic ioane nici lumea nu vrea sa ti asculte sectarismele jalnice,,

Dumnezeu cel adevarat ,nu cel din secta ta ,,ca nu exista,,, sa ti ajute tie si familiei tale sa fiti sanatosi,,si sa ti lumineze mintea aia sa lasi sectarismele

Cine mi-a spus de cateva ori sa nu postez cu htps in fata afara de dvs? Raspuns:nimeni.
Trebuie ca eu sa v-a dau ascultare? Categoric ca nu.

Ati postat: "daca nu posteaza cu https in fata lumea va accesa linkul sectar ieftin ft simplu,,,cum tu nu vrei sa faci nimic ioane nici lumea nu vrea sa ti asculte sectarismele jalnice,,"

La care lume va referiti de fapt cand Insusi Dumnezeu prin Pavel porunceste tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca caci a randuit o zi a judecatii...?
Domnule 750,chiar nu pricepeti,nu credeti,ca aceste lucruri sunt chestiuni adevarate de vita si de moarte eterna?

Doar Dumnezeu stie ce este cu adevarat si deplin ce este in inima omului,de unde stiti dvs ca "nici lumea nu vrea sa ti asculte sectarismele jalnice," . Toate aceste lucruri ca si multe altele le scoateti din burta dvs,sau din auzite,dar nu din Cuvantul lui Dumnezeu.
Stiti ca Dumnezeu v-a judeca lumea dupa Evanghelia lui Pavel epistola lui Pavel catre Romani cap 2,si nu dupa tradii,Sinoade sau alte carti omenesti: catolice,ortodoxe,(neo)protestante sau alceva indiferent cat ar fi de bune aceste carti? Stiti ca lui Pavel ii sunt atribuite 13 carti din totalul de 66 de carti ale Bibliei? Nu credeti ca Dumnezeu chiar exista si ca Isi v-a duce la capat lucrarea Sa mantuitoare dupa Cuvant? Ce veti face dvs ca si altii ce nu-s intorsi la El,si nu-I fac voia dupa Cuvant? Aveti grija ca nu cumva nici dvs sa nu intrati in Imparatia cerurilor si nici pe altii sa nu-i lasati sa intre,asa cum spune Isus in Matei cap 23.

Ati scris: "Dumnezeu cel adevarat ,nu cel din secta ta ,..."
Credeti ca oamenii din Biserica mea nu-L au pe Dumnezeul cel adevarat?
Cum se explica atunci cand stai de vorba cu omul din Biserica mea si iti spune cam asa,sau ceva de genul: --Inainte de convertirea mea,desi mergeam la Biserica in care m-am nascut nu credeam chiar in existenta lui Dumnezeu,a lui Isus,nu citeam Biblia,nu credeam ca sunt pacatos,nu credeam intr-o inviere viitoare si intr-o judecata viitoarema..ect. Nu ma interesa nimic din toate aceste lucruri ca si altele pentru-ca nu aveam credinta,imi lipsea credinta si viata cea adevarata cu Hristos.
Revenind la afirmatia dvs despre Dumnezeul cel adevarat,cum ne explicam faptul ca un om convertit la Hristos in Biserica mea simte si stie ca prin credinta l-a intalnit pe Isus,ca pacatele sale ii sunt iertate de Dumnezeu,ca are pacea inimii,ca incepe si experimenteaza personal nasterea din nou,ca incearca si incepe sa iubeste pe toti oamenii,ca-i un om schimbat in bine,ca are nadejdea viietii vesnice fata de perioada de timp cand era neconvertit la Hristos ect... Deci acest om ca si atii ce au crezut In Isus Hristos s-a intors la Dumnezeul cel adevarat si nu la unul fals cum ati spus si sustineti dvs in mod gresit. Atentie,va veni o vreme cand vom da socoteala cu totii de toate cuvintele spuse,afirmate daca nu ne shimbam atitudinea,daca nu ne pocaim.
Domnul Isus Hristos,slavit sa fie EL, spune:
"Caci acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu, sunt si Eu in mijlocul lor."

ia sa vedem noi ce prostii spune ion aici,,,,,,,,,deci ,1,zice,,,,pai ce domnle,,decat tu mi ai spus sa postez fara htps,,dc sa te ascult eu pe tn? sa ma asculte lumea pe mine ion si sa faca cum le zic eu,sa copieze linkul,,,,,,,,iar pavel cand zicea sa te pocaiesti nu se referea sa devii sectar ,,asa cu sectarii daca este luna pe cer ei zic ca i soare,,,,,,,,,,

2,,zici asa,,ca lumea va fi judecata dupa epistola lui Pavel catre Romani cap 2.si nu dupa sinoade si altele,,,serios ma ionica????????pai datorita acelor sinoade ai auzit tu azi de acea epistola ma ionica,ca daca nu erau mucenicii martirii sfintii parinti care sau jertfit pentru hristos tu sectarul infiintat la 1800 nu auzeai de NIMICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC,,,,,tot ce ai ai de la ortodoxie,,biblia care o interpretati aiurea o ave ti de la ortodoxie,,toata credinta ta sta in ortodoxie daca crezi in biblie,caci biblia de la ortodocsi o ai,,,

iar gabriela ionica ca nu intelegi lucruri crede in reincarnare,si singura ti a zis mai sus cum ca sa reintrupat si pentru altii ,,dar sigur nu vei mai baga asta in seama acum,,,lasa te de sectarisme ioane

si mai zici ca oamenii cand sunt ortodocsi nu fac cutare cutare,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pai nu a ti facut voi sectarii ma tocmai de aia ati fost usor de manipulat ca nu ati cunoscut lucruri,,si odata ce treci la sectarism unele patimi dispar ca prin minune,,

De unde stiti ca Biserica mea a luat fiinta in anul 1800? Eu stiu ca in sec 1.
Tot in manualul de care vorbim la pagina 47,gasim scris ca crestinii ai acelor vremuri demult,citeau Vechiul Testament,Noul Testament..cea ce se intampla si la noi in Biserica.La dvs se face asa ceva? Dvs ati fost vreodata intr-o Biserica de-a noastra sa vedeti ca credinciosii din sala isi folosesc propriile Biblii la citit? Mai jos redau cateva repere doarde asemanari intre crestinii de azi din Biserica mea si crestinii din sec 1.
---Crestinii primului secol vesteau Evanghelia in orice loc inclusive cel public instantaneu sau nu .
--- Crestinii primului secol nu botezau copii.
----Crestinii primului secol faceau misionarism (Vesteau pe Isus Hristos cel rastignit) in locuri unde oamenii nici nu au auzit de Hristos.
---Crestinii primului secol nu foloseau in inchinarile lor catre Dumnezeu icoane statui,moaste,troite. Ei ca si neoprotestantii de azi se inchinau doar lui Dumnezeu in Duh si Adevar.
---Crestinii primului secol nu se inchinau fapturii: Ingerilor,oamenilor sfinti,soarelui.
--- Crestinii de azi orientandu-se dupa scrisul Cartii Sfinte cred ca intre Dumnezeu si oameni este doar un singur Nijlocitor: Omul Isus Hristos.
--- Crestinilor sec1 ca si cei de azi cred ca mantuirea o da numai Dumnezeu si nu oamenii sau o Biserica anume.
---Crestiniii primului secol care erau slujitori nu purtau odajdii in timpul slujbelor si intre ei si credinciosii simpli nefiind nici un fel de diferenta de pozitie in Biserica.
---Credinciosii primului secol ,nu foloseau clopote,nu tineau si foloseau pomenii..........
--- Credinciosii primului secol,citeau Sfintele Scripturi. Neoprotestantii de azi citesc,studiaza Biblia,se roaga,slavesc pe Dumnezeu prin cantari,se inchina lui Dumnezeu in mod personal sau in grupuri atat slujitorii cat si neslujitorii din Biserica lor in locul de adunare dar si in case particulare asa cum se intampla in secolul 1. (Crestinii se adunau in casa Lidiei,casa Mariei mama lui Ioan ect.)
---- Ca si primii crestini,neoprotestantii fac diferenta intre omul vechi (neintors la Dumnezeu) si omul intors la Dumnezeu (omul cel nou in Hristos,omul nascut din nou) . Un exemplu doar din Biblie in acest sens: “Astfel, dar, fiindca Hristos a patimit in trup, inarmati-va si voi cu acelasi fel de gandire. Caci cel ce a patimit in trup a sfarsit-o cu pacatul; . pentru ca, in vremea care-i mai ramane de trait in trup, sa nu mai traiasca dupa poftele oamenilor, ci dupa voia lui Dumnezeu. . Ajunge, in adevar, ca in trecut ati facut voia neamurilor si ati trait in desfranari, in pofte, in betii, in ospete, in chefuri si in slujiri idolesti neingaduite. . De aceea se mira ei ca nu alergati impreuna cu ei la acelasi potop de desfrau si va batjocoresc. . Dar au sa dea socoteala inaintea Celui ce este gata sa judece viii si mortii”.
--- Singura sursa de inspiratie,de invatatura este Biblie considerand ca nu poate fi egalata cu vreo alta carte din cauza faptului ca ea este singura Carte inspirata de Duhul Sfant. Se considera ca Biblia ca si izvor de informare este de ajuns pentru-ca credinciosul sa fie salvat (mantuit).
---In secolul 1,Domnul Isus invata oamenii sa nu se tina de traditii,obiceiuri omenesti,porunci omenesti basme caci acestea indeparteaza omul de poruncile lui Dumnezeu aratate de Sfintele Scripturi.
--- ECT…. Se poate spune multe despre Biserica Primara si despre Neoprotestantism,dar ne oprim aici,considerand ca este suficienta informatie pentru a ne face o ideie cat de cat despre acest subiect.

Imi doresc ca noi romanii,occidentalii,ca si toti oamenii din lume sa imprumutam doar lucrurile bune unii de la altii ca astfel impreuna cu totii sa placem lui Dumnezeu!

Ca sa afirmati ca Biblia o avem de la ortodoxie,trebuie sa si dovediti aceasta.
Va referiti cumva la traducatorul Dumitru Cornilescu?

As vrea sa stiti ca nu dispun de timp pentru dialoguri,caci lucrez mult,si daca nu se va vedea macar un simbure de sinceritate din partea dvs,va las singur sa comentati sa scrieti ce vreti si ce credeti.

Dumnezeu ce spune duce la bun sfarsit caci EL este neschimbator,si daca El a hotarat ca lucrurile ascunse ale oamenilor sa fie judecate dupa Evanghelia lui Pavel asa va fi si nu altfel!

"Si faptul acesta se va vedea in ziua cand, dupa Evanghelia mea, Dumnezeu va judeca, prin Isus Hristos, lucrurile ascunse ale oamenilor." Romani 2,Biblia.

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2015, ora 14:53

Domnule 750,ati scris:
,,zici asa,,ca lumea va fi judecata dupa epistola lui Pavel catre Romani cap 2.si nu dupa sinoade si altele,,,serios ma ionica????????pai datorita acelor sinoade ai auzit tu azi de acea epistola ma ionica,ca daca nu erau mucenicii martirii sfintii parinti care sau jertfit pentru hristos tu sectarul infiintat la 1800 nu auzeai de NIMICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC,,,,,tot ce ai ai de la ortodoxie,,biblia care o interpretati aiurea o ave ti de la ortodoxie,,toata credinta ta sta in ortodoxie daca crezi in biblie,caci biblia de la ortodocsi o ai,,,

Sinodalii au interpretat Biblia dar nu au scris-o. S-au sfatuit,au hotarat, ce sa se faca si ce nu in plan spiritual pe viitor pentru Biserica dar au si adaugat si lucruri ce nu sunt scrise in Biblie (mijlocirea Mariei si-a sfintilor in sinodul 7), Mucenicii,la fel nu au avut vreo contributie la scrierea Bibliei,ci Insusi Dumnezeu a facut acest lucru folosindu-se de aproape 40 de evrei,slavit sa fie EL.

Nu datorita acestor sinoade am "auzit" eu Biblia. Cele sapte sinoade ecumenice au avut loc intre anii 325en-787en. Informati-va dintr-un manual Istoria Bisericeasca Universala intre paginile 121-175. scris de preoti ortodocsi: preot prof dr Ioan Ramureanu,preot prof dr Viorel Ionita.
Persecutiile propriu-zise a Bisericii din partea autoritatilor romane si a multimii pagane a inceput in anul 64 si s-a incheiat in anul 313,atunci cand imparatul Constantin cel Mare a publicat edictul de toleranta la Milan.
Ca sa vedeti ca lucrurile stau astfel,cititi va rog din acest manual la pagina 56,sau intrebati un preot,sau un profesor de religie coreligionar cu dvs.

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 14:33

neoprotestanism,secte infiintate in 1800 1900,,,deci temelia ta ioane nu exista

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2015, ora 07:02

De la: 9am_750, la data 2015-09-28 14:33:22neoprotestanism,secte infiintate in 1800 1900,,,deci temelia ta ioane nu exista

Asa sa fie caci,tot bine va fi.
Vorbeste Isus: "Si oricine a lasat case, sau frati, sau surori, sau tata, sau mama, sau nevasta, sau feciori, sau holde, pentru Numele Meu, va primi insutit si va mosteni viata vesnica.
Dar multi din cei dintai vor fi cei din urma, si multi din cei din urma vor fi cei dintai."

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 29 Septembrie 2015, ora 08:39

aia sunt calugarii sfintii parinti ,in nici un caz voi sectele infiintate la 1800 1900

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2015, ora 14:48

hai ca-i tareeee !
aceasta postare a ta , draga @ 750 , apare ca fiind postata de @ Dorinel, cel care a initiat acest topic !
dind click pe numele lui si intrind pe avatarul lui @ Dorinel , zice ca n-a mai intrat pe forum de mai mult de 1200 zile ! se poate explica in vreun fel " minunea " asta, 750 ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2015, ora 15:20

gata George, stai linistit ca am dezlegat " minunea " : admini . si-a-ncurcat clientii !
nu stiu cum a facut, dar i-a-ncurcat pur si simplu !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2015, ora 20:29

Buna Seara!

Gabi... Mihail...LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI!

Azi catolicii ii celebreaza pe Sfintii Arhangheli Gabriel, Mihail Si Raphael.

Gabitza, nu mai fii atat de suspicioasa! Hai sa avem incredere unii in altii, k?

No asa dara... Va pup si va urez o seara faina!

Nihil sine Deo!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 06:12

De la: Musetel, la data 2015-09-29 20:29:10Buna Seara!

Gabitza, nu mai fii atat de suspicioasa! Hai sa avem incredere unii in altii, k?

Nihil sine Deo!

Multumim, dar eu stiam ca e pe 8 noiembrie.
Acum imi place mai mult ca e mai cald.
De citiva ani imi fac bioritmul si de 8 noiembrie, vreo 2-3 ani la rind a cazut acel maxim pe toate 4 grupele din bioritm. Destul de ciudat.
Anul asta parca nu mai e asa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
msutaca

79 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 06:52

De la: nastasemihail, la data 2015-09-30 06:12:26

Nihil sine Deo!

De citiva ani imi fac bioritmul si de 8 noiembrie, vreo 2-3 ani la rind a cazut acel maxim pe toate 4 grupele din bioritm. Destul de ciudat.

msutaca

79 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 07:00

Mai, cum sa elibereze Arhanghelul pe Dumnezeu ?! Poate invers !!!!! Cum, ii era greu Domnului Iisus Hristos ca sa treaca prin piatra ?! Sau sa o dea la o parte ?! Cind El a facut material ?! A zis doar cu cuvintul si s-a facut !!!!!!!
Nu mai fiti copii. Nu exista putere care se poate macar compara cu Dumnezeu !!!!! Daca El a creat totul, El staoineste si controleaza totul ! El da viata, El ia viata ! El are in palma tot universul !!!!!!!

DOAMNE LUMINEAZA-I PE TOTI ! AMIN !

Mircea

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 07:30

Eu am postat: "Asa sa fie caci,tot bine va fi.
Vorbeste Isus: "Si oricine a lasat case, sau frati, sau surori, sau tata, sau mama, sau nevasta, sau feciori, sau holde, pentru Numele Meu, va primi insutit si va mosteni viata vesnica.
Dar multi din cei dintai vor fi cei din urma, si multi din cei din urma vor fi cei dintai."

Dvs ati postat:
De la: 9am_750, la data 2015-09-29 08:39:12aia sunt calugarii sfintii parinti ,in nici un caz voi sectele infiintate la 1800 1900

Domnul Isus vorbeste aici de cei ce cred in El,de cei ce iL urmeaza. Daca citim cu atentie,ce am postat eu,observam ca apare si cuvantul nevasta. Daca ar fi vorba de calugari,Dumnezeu s-ar contrazice si aceasta este imposibil caci,privitor la familie gasim scris in Biblie:
-- "Asa ca nu mai sunt doi, ci un singur trup. Deci, ce a impreunat Dumnezeu, omul sa nu desparta."

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 08:45

Nihil sine Deo!

multumesc ptr. urare !

dar despre care Suspiciune spui , cind s-au bulibasit avatarurile si apar niste oameni care n-au mai postat cu lunile sau chiar anii ?!
dar, daca ai citit ce-am scris, ai vazut c-am dezlegat " misterul " !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 12:10

Nihil sine Deo!

Mihail, bine te regasesc! Dumnezeu sa te binecuvanteze! Eram cu gandul la tine de cateva zile. Merci ca aparusi!
Trebuie sa descfiram ceva, tu , eu, cei ce ni se vor alatura!
RH-ul negativ!
Te tzuc cu drag si merci inainte de a-mi spune ce stii dumneata despre RH-ul negativ.
Invitatia este deschisa tuturor, dregilor, dragelor!
Crdeti ca ar trebui deschis un topic dedicat Rh-ului negativ? Il deschid io, sau cineva imi face cadou un topic? Va tzuc cu drag, dragi oameni dragi! Multumesc ca imi sunteti alaturi, chiar de unii credeti in simtamintele mele, chiar de altii sunteti sceptici, chiar de altii ma urati din tot sufletul, chiar de altii ma sfidati, altii ma credeti cum ma credeti. bref, merci voua!

Nu deschid topicu', astept voturile voastre.

Cine vrea nou topic despre rh-ul negativ?

Va citesc, ne citim... Numa' bine sa se adune, Dumnezeu sa ne binecuvanteze!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 12:14

De la: msutaca, la data 2015-09-30 07:00:47Mai, cum sa elibereze Arhanghelul pe Dumnezeu ?! Poate invers !!!!! Cum, ii era greu Domnului Iisus Hristos ca sa treaca prin piatra ?! Sau sa o dea la o parte ?! Cind El a facut material ?! A zis doar cu cuvintul si s-a facut !!!!!!!
Nu mai fiti copii. Nu exista putere care se poate macar compara cu Dumnezeu !!!!! Daca El a creat totul, El staoineste si controleaza totul ! El da viata, El ia viata ! El are in palma tot universul !!!!!!!

Mircea

Imi pare bien sa va regasesc, domnul Mircea.

Ati inteles eronat , daca reflexia domniei voastre se refera la ce spusesem eu la un moment dat...

Domnu' Mircea, cand a inviat Domnul nostru Isus Cristos, la mormantul Sau erau prezente cete de diavoli care au fost rapusi si trimis inapoi in iad de Arhanghelul Gabriel, trimisul lui Dumnezeu. Si astfel s-a implinit o alta prorocire dinainte.

Va multumesc ca sunteti cu noi.

Cu drag, bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 12:20

De la: IonOOO, la data 2015-09-30 07:30:13

Dvs ati postat:
De la: 9am_750, la data 2015-09-29 08:39:12aia sunt calugarii sfintii parinti ,in nici un caz voi sectele infiintate la 1800 1900

Domnul Isus vorbeste aici de cei ce cred in El,de cei ce iL urmeaza. Daca citim cu atentie,ce am postat eu,observam ca apare si cuvantul nevasta. Daca ar fi vorba de calugari,Dumnezeu s-ar contrazice si aceasta este imposibil caci,privitor la familie gasim scris in Biblie:
-- "Asa ca nu mai sunt doi, ci un singur trup. Deci, ce a impreunat Dumnezeu, omul sa nu desparta."

Imi permit sa continui...

Arhanghelul Rafael protejeaza toate casniciile.

Tot ce Dumnezeu a unit, omul nu poate desparti, cert este. De aceea tot omul ce lasa pe sotul sau pe sotia sa desfranat este. Pacatul apartine atat sotului ce isi lasa sotia, cat si viceversa. Copiii nascuti de pe urma desfranarii sufere enorm...

Sunt multe de spus, timp sa avem si binecuvantati de Dumnezeu sa fim!

Apoi va amintit de desfranata pe care oameniia dunati vroiau sa o alunge, sa o omoare cu pietre. Isus le-a zis: Cel ce nu are niciun pacat, acela sa arunce primul cu piatra in desfranata. Dupa ce toti au parasit templul, ramanand doar Isus si femeia, Isus i-a spus: Du-te, femeie, si nu mai pacatui!

Cu respect, numai bine tuturor!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 19:04

De la: Musetel, la data 2015-09-30 12:10:31

Nihil sine Deo!

Mihail, bine te regasesc! Dumnezeu sa te binecuvanteze! Eram cu gandul la tine de cateva zile. Merci ca aparusi!
RH-ul negativ!
Te tzuc cu drag si merci inainte de a-mi spune ce stii dumneata despre RH-ul negativ.
Crdeti ca ar trebui deschis un topic dedicat Rh-ului negativ? Il deschid io, sau cineva imi face cadou un topic? Va tzuc cu drag, dragi oameni dragi! Multumesc ca imi sunteti alaturi, chiar de unii credeti in simtamintele mele, chiar de altii sunteti sceptici, chiar de altii ma urati din tot sufletul, chiar de altii ma sfidati, altii ma credeti cum ma credeti. bref, merci voua!

Rh negativ= oamenii respectivi nu au o componenta in singe pe care le au maimutele rhesus.
Se banuie ca in trecutul oamenilor au fost niste imperecheri intre oameni si acele maimute ce au dus la rh pozitiv. Majoritatea au, si le foloseste f bine la procreere, daca nu mai insel. Adica tin mai bine sarcina.
cei cu Rh negativ au probleme la mentinerea sarcinii.
Nu m-as mira sa fie o interventie genetica exterioara.
Se spune ca cei cu rh negativ mai au niste caracteristici mai deosebite.
S-ar numi intr-un anumit fel acei oameni.

Eu nu stiu daca am rh-, dar fi-mea are si ma acuza ca de la mine. Nu stiu ca nu mi-am facut testele.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 19:08

De la: msutaca, la data 2015-09-30 07:00:47Mai, cum sa elibereze Arhanghelul pe Dumnezeu ?! Poate invers !!!!! Cum, ii era greu Domnului Iisus Hristos ca sa treaca prin piatra ?! Sau sa o dea la o parte ?! Cind El a facut material ?! A zis doar cu cuvintul si s-a facut !!!!!!!

Mircea

Daca stapineste totul cum de ii lasa pe oameni sa se macelareasca si mai ales cum de lasa copiii sa moara de cancer si sa fie omoriti in plina strada stii tu unde.
Oamenii sint mai singuri decit in mijlocul pustiului, cu toata civilizatia actuala. Sa nu-mi spui ca lipsa credintei, ca atunci cind era credinta in toi erau omoriti ca vitele oamenii de inchizitie.

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2015, ora 10:50

este in concediu prin Baleare la o partida de poker cu extraterestrii.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2015, ora 12:04

De la: HAAKOON, la data 2015-10-01 10:50:23este in concediu prin Baleare la o partida de poker cu extraterestrii.

Pariu ca este inclusiv stiinta ?

Bine te regasii , Hak', eram cu gandul la tine de vreo o ora. Am un mesaj pentru dumneata, cu tot respectul si implicarea ta in acest proces complex numit viata fiintelor umane!

Stii ce este defapt STIINTA ? O cale, nu singura, de a-l descoperi pe Dumnezeu.

Dezvoltam cu drag! Take care si sa ai o zi faina!

A propos, este ca ai rh-ul negativ? Daca nu stii inca, fa testu'!

.... ar fi o ipoteza care, conform principiilor stiintei, trebuie observata, reprodusa si trebuie sa prezinte previziuni apropiate si/sau indepartate! Stii tu.... Zi-mi numa' , chiar si in privat, ce rh esti/ai matalutza. Fara nicio intentie ascunsa, doar ma stii: TRANSPARENTA!

PS Chiar nu mi-as permite sa folosesc aceasta informatie in niciuna din instante... impotriva ta!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2015, ora 12:15

De la: nastasemihail, la data 2015-09-30 19:04:09
De la: Musetel, la data 2015-09-30 12:10:31

Nihil sine Deo!

RH-ul negativ!

Rh negativ= oamenii respectivi nu au o componenta in singe pe care le au maimutele rhesus.
Se banuie ca in trecutul oamenilor au fost niste imperecheri intre oameni si acele maimute ce au dus la rh pozitiv. Majoritatea au, si le foloseste f bine la procreere, daca nu mai insel. Adica tin mai bine sarcina.
cei cu Rh negativ au probleme la mentinerea sarcinii.
Nu m-as mira sa fie o interventie genetica exterioara.
Se spune ca cei cu rh negativ mai au niste caracteristici mai deosebite.
S-ar numi intr-un anumit fel acei oameni.

Eu nu stiu daca am rh-, dar fi-mea are si ma acuza ca de la mine. Nu stiu ca nu mi-am facut testele.

Am rh-ul mostenit pe latura materna. De partea paterna, tata era rh pozitiv. Sunt un om normal... exceptand unele concluzii pripite ale unor entitati umane.
Am un copilas nascut dupa o intrerupere de sarcina. Pe motive medicale a trebuit intrerupta, presupun ca puteti sa va documentati si voi despre administrarea de ampicilina la femeia insarcinata in primele luni de sarcina!!! Fiul meu este nascut dupa 7 ani de la aceea intrerupere, perect normal , nu mi se administrase imunoglobulina decat dupa nasterea fiului meu, la cererea mea!Nu am dezvoltat absolut niciun anticorp pe sarcina si am purtat sarcina ca o femeie cu rh pozitiv. Ceti spune, va prevad gandurile, : Ei, hazardul!!! Ei bine, si daca hazardul este atat de neputiincios incat sa prevada un plan perfect, ramane o singura concluzie : Dumnezeu a décis si nicidecum neputinciosul si imperfectul hazard !

O zi faina, lumile dragi! Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti!

PS De abia stept sa impartasim concluziile nostre, fara copii si paste, ca de la... om la om! Genetic, molecular, avem informatiile a ceea ce suntem pe cale sa devenim in noi insine inca din faza embrionala. Embrionul este cartea fiecaruia, cartea de vizita care ne contine in complexitatea si in integralitatea noastra!

Nihil sine Deo!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2015, ora 12:20

De la: nastasemihail, la data 2015-09-30 19:08:43

Mircea

Daca stapineste totul cum de ii lasa pe oameni sa se macelareasca si mai ales cum de lasa copiii sa moara de cancer si sa fie omoriti in plina strada stii tu unde.
Oamenii sint mai singuri decit in mijlocul pustiului, cu toata civilizatia actuala. Sa nu-mi spui ca lipsa credintei, ca atunci cind era credinta in toi erau omoriti ca vitele oamenii de inchizitie.

Totul este in ADN,dragilor.

Stiti cand Isus fusese intrebat de catre ucenicii Sai, in circumstanta intalnirii cu acel orb, cine pacatuise acolo, orbul (in vietile anterioare?!) sau parintii sai(pacatul originar ereditat in pachetul genetic!!!?). Iar Isus le-a spun ca niciunul nu isi are vina in nasterea acelui orb, ci asa fu voia lui Dumnezeu, ca omul sa cunoasca toate formele creatiei.

Povestim , mereu cu drag, atata timp cat suntem calmi!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2015, ora 12:20

Dvs ati postat:

contrazicere este in mintea voastra sectara ce scoate ti lucruri din context sau le asociati cu imaginatia voastra,,,,,,,voi va contrazice ti nu dumnezeu,,,,,,,,,,,,,,,,,cine va lasa pentru numeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee meuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,,,,deci nu omul desparte pe nimeni de nimeni,,ci omul se desparte de ,,lume,,pentru dumnezeu,,,nu si a lasat apostolii familiile pentru hristos? nu ia zis bogatului,desi bogatul ii spusese ca face nenumarate lucruri bune,sa lase tot si sa i urmeze lui?,,,,,,,,tu ioane ca sectar nu ai nici o temelie,iar biblia care nu sti de unde o ai esti manipulat sa o interpretezi dupa imaginatia sectarilor tai

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2015, ora 19:06

De la: 9am_750, la data 2015-10-01 12:20:22

Dvs ati postat:

contrazicere este in mintea voastra sectara ce scoate ti lucruri din context sau le asociati cu imaginatia voastra,,,,,,,voi va contrazice ti nu dumnezeu,,,,,,,,,,,,,,,,,cine va lasa pentru numeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee meuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,,,,,deci nu omul desparte pe nimeni de nimeni,,ci omul se desparte de ,,lume,,pentru dumnezeu,,,nu si a lasat apostolii familiile pentru hristos? nu ia zis bogatului,desi bogatul ii spusese ca face nenumarate lucruri bune,sa lase tot si sa i urmeze lui?,,,,,,,,tu ioane ca sectar nu ai nici o temelie,iar biblia care nu sti de unde o ai esti manipulat sa o interpretezi dupa imaginatia sectarilor tai

Ce este cu dvs? Asta intelegeti dvs din ce-am scris eu?

Unde am afirmat eu ca Dumnezeu se contrazice? Am afirmat ca Dumnezeu NU se contrazice. Pe aceasta pagina de forum, pe data de 30 septembrie 2015,ora 07:30,am postat:printre altele: "Daca ar fi vorba de calugari,Dumnezeu s-ar contrazice si aceasta este imposibil"

Daca mai procedati in viitor in felul acesta,incorect,necinstrit,ma obligati sa va neglijez.

Biblia vorbeste si de o cunoastere a lui Hristos de catre oameni in felul lumii,fata de cunoasterea adevarata a lui Hristos,caci citim:

"Si El a murit pentru toti, pentru ca cei ce traiesc sa nu mai traiasca pentru ei insisi, ci pentru Cel ce a murit si a inviat pentru ei.

. "Asa ca, de acum incolo, nu mai cunoastem pe nimeni in felul lumii; si, chiar daca am cunoscut pe Hristos in felul lumii, totusi acum nu-L mai cunoastem in felul acesta.

. Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi."

Remarcam printre alte cuvinte "cele vechi s-au dus:iata ca toate lucrurile s-au facut noi".

Cuvintele de mai sus nu arata o schimbare clara,evidenta a credinciosului intr-o faptura noua? Ba da!

Societatea noastra romaneasca are mare nevoie de Hristos cel Viu,si oricine opreste pe cel ce vesteste Evanghelia (vestea buna),va da socoteala intr-o zi lui Dumnezeu!

Dvs nu vedeti pe strada,la stiri pe Televiziuni, Radio,si ori unde in tara asta ce se intampla de la cel mai inalt nivel si pana la structurile de jos ale societatii in ce stare morala ne aflam ,si mai puteti afirma ca la noi credinciosii fac voia lui Dumnezeu? Nu va temeti de Dumnezeu,nu credeti in EL?

Ce se intampla atunci cand traditia inlocuieste Biblia:https://www.youtube.com/watch?v=0LbFvwkCIic

O VIATA NOUA IN HRISTOS

" Urmati, dar, pilda lui Dumnezeu ca niste copii preaiubiti.

Traiti in dragoste, dupa cum si Hristos ne-a iubit si S-a dat pe Sine pentru noi "ca un prinos si ca o jertfa de bun miros - lui Dumnezeu.

Curvia sau orice alt fel de necuratie, sau lacomia de avere nici sa nu fie pomenite intre voi, asa cum se cuvine unor sfinti.

Sa nu se auda nici cuvinte porcoase, nici vorbe nechibzuite, nici glume proaste care nu sunt cuviincioase; ci mai degraba cuvinte de multumire.

. Caci stiti bine ca niciun curvar, niciun stricat, niciun lacom de avere, care este un inchinator la idoli, n-are parte de mostenire in Imparatia lui Hristos si a lui Dumnezeu.

Nimeni sa nu va insele cu vorbe desarte; caci din pricina acestor lucruri vine mania lui Dumnezeu peste oamenii neascultatori.

Sa nu va intovarasiti, dar, deloc cu ei.. Odinioara erati intuneric; dar acum sunteti lumina in Domnul. Umblati deci ca niste copii ai luminii.

Caci roada luminii sta in orice bunatate, in neprihanire si in adevar.

. Cercetati ce este placut inaintea Domnului

si nu luati deloc parte la lucrarile neroditoare ale intunericului, ba inca mai degraba osanditi-le.

Caci e rusine numai sa spunem ce fac ei in ascuns.

Dar toate aceste lucruri, cand sunt osandite de lumina, sunt date la iveala; pentru ca ceea ce scoate totul la iveala este lumina.

. De aceea zice: "Desteapta-te tu care dormi, scoala-te din morti, si Hristos te va lumina."

Luati seama deci sa umblati cu bagare de seama, nu ca niste neintelepti, ci ca niste intelepti.

Rascumparati vremea, caci zilele sunt rele.

. De aceea nu fiti nepriceputi, ci intelegeti care este voia Domnului.

Nu va imbatati de vin, aceasta este destrabalare. Dimpotriva, fiti plini de Duh.

Vorbiti intre voi cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, si cantati si aduceti din toata inima lauda Domnului.

Multumiti totdeauna lui Dumnezeu Tatal, pentru toate lucrurile, in Numele Domnului nostru Isus Hristos.

Supuneti-va unii altora in frica lui Hristos.

Nevestelor, fiti supuse barbatilor vostri ca Domnului;

. caci barbatul este capul nevestei, dupa cum si Hristos este Capul Bisericii, El, Mantuitorul trupului.

Si dupa cum Biserica este supusa lui Hristos, tot asa si nevestele sa fie supuse barbatilor lor in toate lucrurile.

. Barbatilor, iubiti-va nevestele cum a iubit si Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea,

. ca s-o sfinteasca, dupa ce a curatat-o prin botezul cu apa prin Cuvant,

. ca sa infatiseze inaintea Lui aceasta Biserica, slavita, fara pata, fara zbarcitura sau altceva de felul acesta, ci sfanta si fara prihana.

Tot asa trebuie sa-si iubeasca si barbatii nevestele, ca pe trupurile lor. Cine isi iubeste nevasta se iubeste pe sine insusi.

. Caci nimeni nu si-a urat vreodata trupul lui, ci il hraneste, il ingrijeste cu drag, ca si Hristos Biserica;

pentru ca noi suntem madulare ale trupului Lui, carne din carnea Lui si os din oasele Lui.

"De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de nevasta sa, si cei doi vor fi un singur trup."

Taina aceasta este mare - (vorbesc despre Hristos si despre Biserica). -

. Incolo, fiecare din voi sa-si iubeasca nevasta ca pe sine; si nevasta sa se teama de barbat.

Copii, ascultati in Domnul de parintii vostri, caci este drept.

Sa cinstesti pe tatal tau si pe mama ta" - este cea dintai porunca insotita de o fagaduinta -

"ca sa fii fericit si sa traiesti multa vreme pe pamant." (Extras din Biblie)

https://www.youtube.com/watch?v=HFcUGOdB5mg

(Daca doriti sa vizionati linckrile,copiati-le,puneti-le in browser,si dati motor cautare)

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2015, ora 20:01

ionicaaaaaaaaa,,,bati campii rau,,,,,tu ai zis ca dumnezeu sar contrazice daca ar fi asa,nu eu,,eu ti am zis ca tu bati campii si nu intelegi mai nimic pentru ca esti manipulat total de secta ta,,,,,,,,,,,exista taina casatoriei,,insa iti spune dumnezeu ca oricine va iubii mai mult pe,,,,,,,decat pe dumnezeu nu i in regula,,,aceasta taina este la fel de mare ca si casatoria,,sau si mai mare,,,pentru hristos apostolii si au parasit familiile,,,,calugarii sfintii parinti ,,,,tu domnul sectar infiintat la 1900 te contrazici nu dumnezeu,,te contrazici in sectarismul tau pentru ca nu pricepi nimic

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 1 Octombrie 2015, ora 22:10

Ceva despre Biblia tradusa de ierodiaconul ortodox Dumitru Cornilescu (1891-1975)

Gala Galaxion (1879-1961),
Gala Galaction a fost un scriitor, preot ortodox, profesor de teologie român de origine aromânã, traducãtor al Bibliei în limba românã din ebraicã și greacã. În 1947 a fost ales în Academia Românã,scrie in capitolul Noul Testament 1920 despre traducerea Noului Testament facuta de D Cornilescu:

„De subt teascurile tipografiei Gutenberg a apãrut zilele acestea Noul Testament al Domnului nostru Iisus Hristos. tradus de D. Cornilescu, Stãncești-Botoșani. E o carte de 467 de pagini, tipãritã cu îngrijire, pe douã coloane, cu hârtie destul de bunã, și care, dupã cât aud, a costat în aceste vremuri grele, o avere întreagã. Este o adevãratã surprindere acest eveniment tipografic! (...) Autorul acestei noi traduceri a Noului Testament, este – din capul locului – vrednic de toate laudele și de toate încurajãrile. (...) Traducãtorul meritã sã fie lãudat pentru lucrul cu care ni se înfãțișeazã. Nu-l cunosc nici personal, nici impersonal. Se zice cã e fațã bisericeascã și anume preot cãlugãr. A mai apãrut de câte ori, în câmpul literaturei bisericești, cu mici publicații pioase, dintre cari în acest moment, nu-mi aduc aminte de nici una.”

https://ro.wikipedia.org/wiki/Dumitru_Cornilescu

https://www.youtube.com/watch?v=p06sgz0wzwY

(Daca doriti sa deschideti linckurile,copiati-le,puneti-le in browser,si dati motor cautare)

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2015, ora 15:52

nu doreste nimeni sa citeasca despre ierodiaconul ortodox Dumitru Cornilescu care era deja influentat de protestanti

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 11:49

De la: 9am_750, la data 2015-10-02 15:52:30nu doreste nimeni sa citeasca despre ierodiaconul ortodox Dumitru Cornilescu care era deja influentat de protestanti

Prioritar este sa citim Biblia tradusa de Dumitru Cornilescu,caci este o traducere reusita.
Dam un exemplu doar de un calugar ce nu experimenta Biblia indiferent de traducerea ei si saracul singur isi produce suferinta,fara ca Dumnezeu sa-i ceara aceasta,caci suferinta pentru toti oamenii si pacatele lor a purtata-o Fiul Sau,o singura data pentru totdeauna, pe crucea de la Golgota. Nici un om nu trebuie deci sa-si produca singur suferinte.

In Convorbiri Duhovnicesti.scrisa de ieromonah Ioanichie Balan,la pagina 364 putem citi:
-" Dar pe Mosu Gheorghe l-ati cunoscut?
-Cum sa nu-l cunosc? Venea mereu pe la Varatec. Odata l-am vazut in Tg Neamt. Era iarna si ger. Iar el statea cu picioarele desculte in omat si cu capul gol"... ???????

"Si El a murit pentru toti, pentru ca cei ce traiesc sa nu mai traiasca pentru ei insisi, ci pentru Cel ce a murit si a inviat pentru ei. "

" tot asa, Hristos, dupa ce S-a adus jertfa o singura data, ca sa poarte pacatele multora, Se va arata a doua oara, nu in vederea pacatului, ca sa aduca mantuirea celor ce-L asteapta".

(extras de doua ori din Biblie)

Pagini: << 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: