back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Iulie 2015, ora 19:12

De la: _haak0n__, la data 2015-07-29 16:56:00
De la: 9am_4421, la data 2015-07-29 09:48:05
well , consider acest dialog cu tine incheiat !
Orice ti-as spune , concluzia ta ar fi ca am ratat eu sensul .

daniela, citez:

"Greu, nene, greu.... n-ai inteles nimic!....n-ai fost atenta!...mai asculta o data.... :))))"

12 Iulie 2013, 21:11

))))....

Eh , ce sa fac , ma adaptez si eu din mers
...desi nu cred sa fiu mai elucidata decat Daniela sau G_alin_a

Fosta membra 9am.ro

294 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2015, ora 20:07

De la: 9am_4421, la data 2015-07-29 18:35:51

Stii bine ca au aparut imprimantele 3 D .

4 D !

3 spatiale + a patra dimensiune (fundamentala)timp, 4 D !

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iulie 2015, ora 20:16

voi nu aratati ca ganditii nici acum daramite sa vorbiti voi de stiinta,doamna fereste

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 13:42

De la: 9am_4421, la data 2015-07-29 19:12:27
De la: _haak0n__, la data 2015-07-29 16:56:00
De la: 9am_4421, la data 2015-07-29 09:48:05
well , consider acest dialog cu tine incheiat !
Orice ti-as spune , concluzia ta ar fi ca am ratat eu sensul .

daniela, citez:

"Greu, nene, greu.... n-ai inteles nimic!....n-ai fost atenta!...mai asculta o data.... :))))"

12 Iulie 2013, 21:11

))))....

Eh , ce sa fac , ma adaptez si eu din mers
...desi nu cred sa fiu mai elucidata decat Daniela sau G_alin_a

iar ai dat-o de pereti prin apropierea celor 2 nume : Daniela si Galina !
in rest, vad ca ai inceput sa preiei texte de la hakon si ma bucur ca va intelegeti atit de bine !
si-mi pare rau ptr. tine, ca n-as vrea sa te mai contrariez tulburindu-ti pacea mintii dar, Inspiratia si Creeativitatea umana sunt de sorginte DIVINA !

Baatarsaikhan

318 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 20:53

De la: gabigabi2, la data 2015-07-29 08:17:50
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-28 22:12:12Constiinta de sine este doar ''umbra'' creierului nostru, caz in care sinele nostru, dupa moarte, dispare in neantul din care cu mult timp in urma a aparut totul.

da' de unde esti tu atit de Sigur de asta, cind stii deja ca Nimic nu dispare ci, se disipeaza si se reconfigureaza ?

Te disipeazi in ceea ce ai fost inainte de a te naste, o umbra a ceea ce esti acum.....iar umbra inseamna de fapt Nimic................

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 21:05

Crestinii de secole sunt violatori si betivi......la sate......bautura le intuneca mintea si cred in ceva deoarece nu au timp sau nu stiu sa gandeasca.....

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 21:18

Dumnezeu nu are ce cauta intr-un Univers....si el stie, de aceea nici nu si-a pus problema sa existe. Pe el nu-l intereseaza Spatiul/ timp, el nu traieste si nici nu exista deoarece asa a fost de la inceputul sfarsitului care nu a fost sa fie asa cum cred ortodocsii.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 21:23

iar vorbeste karpov in somn nonsensuri nestiind de pe ce cont,sttttttt

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 23:14

De la: 9am_750, la data 2015-07-30 21:23:11iar vorbeste karpov in somn nonsensuri nestiind de pe ce cont,sttttttt

Bine ca ai tu sens!

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 23:18

Exista o Fiinta Invizibila care nu se manifesta niciodata direct iar atunci cand o face se manifesta sub forma unor figuri neclare care apar in busteni taiati sau in cadavre care nu se descompun. Cretinismul a reusit sa convinga mase de oameni ca acesta Fiinta Invizibila este omniprezenta si atotcunoscatoare urmarindu-ti constant viata si stiind tot ce faci si ce gandesti.

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 23:28

70 de milioane de animale au fost mumificate între anul 800 î.Hr. și perioada de dominație romană în Egipt. Are si altii prostii lor!

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 23:43

la sfârșitul secolului XIX se venera prepuțul lui Isus(acesta a fost circumcis - "botezat cu briciu" ) ca una dintre cele mai prețioase relicve în catedrala sfântului Ioan de Lateran din Roma, acest prepuț s-a înmulțit printr-o "minune" cât se poate de enigmatică, dar cu atît mai surprinzătoare: aceeași relicvă se găsea la Charroux (lângă Poitiers), la Puy-en-Velay, la Coulombes(în apropiere de Chartres), la Châlons-sur-Marne, la Anvers și la Hildesheim;

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 30 Iulie 2015, ora 23:44

O lume a prostilor:

În mânăstirile din acea vreme se putea găsi chiar și "strănutul" duhului sfânt, închis ermetic într-un flacon, sau ,,ah"-ul rostit o dată într-o doară de Iosif, soțul Mariei. Iar în Lavra Pecerskaia din Kiev se pastra cu grijă într-o sticlă de culoare închisă "o bucată din întunericul egiptean".

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2015, ora 08:22

da,o lume a tutului karpov sau ce personalitate o avea azi

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2015, ora 08:27

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-30 20:53:43
De la: gabigabi2, la data 2015-07-29 08:17:50
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-28 22:12:12Constiinta de sine este doar ''umbra'' creierului nostru, caz in care sinele nostru, dupa moarte, dispare in neantul din care cu mult timp in urma a aparut totul.

da' de unde esti tu atit de Sigur de asta, cind stii deja ca Nimic nu dispare ci, se disipeaza si se reconfigureaza ?

Te disipeazi in ceea ce ai fost inainte de a te naste, o umbra a ceea ce esti acum.....iar umbra inseamna de fapt Nimic................

Karpoave, ce faci, moi ?
poi daca inainte de a ma naste a fost disipat ...apoi .s-a reconfigurat in fiinta mea de acum....si se va disipa iar , nu e evident ca dupa un timp se va relua ciclul ?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2015, ora 09:54

da,si vei fi regina cu imaginatie bogata,,,in primul rand ii dai dreptate unuia care habar n are ce stune ca esti bucuroasa ca a afirmat o idiotenie ce crezi tu ca se potriveste cu imaginatia ta,,nestiind ca i o idiotenie si e total opusa imaginatiei tale,,dar din pacate nu prea gandesti la fel ca el

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 3 August 2015, ora 09:43

Am si eu o intrebare! Cate crime au la activ legionarii si cate crime are la activ biserica crestina? Cat rau s-a facut in numele insemnelor legionare si cat rau in numele crucii(crucifixului)? Cati bani de la buget au tocat legionarii si cati bani de la buget toaca biserica? Exista dovezi ca a existat Miscarea legionara si legionarii? Exista dovezi ca exista dumnezeu si ca cel adevarat dintre cei peste 3300 este dumnezeul tarii in care te nasti? Care din cele 2 poate fi numita escrocherie sau inselatorie milinara? De ce se aplica dublul standard? De ce un stat laic deturneaza bani spre biserica?

Am incercat sa postez asta pe Adevarul la un articol al lui Plesu si nu mi s-a "permis"..................

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 3 August 2015, ora 20:02

Trăiești o singură dată , dar dacă o faci corect , o dată este de ajuns!

Crestinii nu traiesc, sunt slugile unora care nu exista si vor o eternitate ca sa recupereze viatza pierduta pe Pamant!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 3 August 2015, ora 21:31

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-08-03 09:43:55Am si eu o intrebare! Cate crime au la activ legionarii si cate crime are la activ biserica crestina? Cat rau s-a facut in numele insemnelor legionare si cat rau in numele crucii(crucifixului)? Cati bani de la buget au tocat legionarii si cati bani de la buget toaca biserica? Exista dovezi ca a existat Miscarea legionara si legionarii? Exista dovezi ca exista dumnezeu si ca cel adevarat dintre cei peste 3300 este dumnezeul tarii in care te nasti? Care din cele 2 poate fi numita escrocherie sau inselatorie milinara? De ce se aplica dublul standard? De ce un stat laic deturneaza bani spre biserica?

Am incercat sa postez asta pe Adevarul la un articol al lui Plesu si nu mi s-a "permis"..................

pai este o idiotenie ce rost avea sa posteze o tampenie,,
in primul rand dute prin west sa le zici de crime nu noua si nu mai numii crestini pe toti incercand sa asociezi ortodoxia cu ce au facut catolicii,de aia e o idiotenie postarea ta ca toate celelalte,,iar daca un ,,,crestin,,face o crima trebui sa ti probeze ca a facuto ca asa ii spune ceva din invatatura lui,daca nu inseamna ca a facuto din mintea lui,la fel cum spui si tu idiotenii,,si nu aduce legea veche ca nu i pentru noi si a fost abrogata,,,
2 legionarii au inceput bine dar au sfarsit prost,prin crime,deci postarea ta ar fi fost o tampenie ca multe altele nimic altceva

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 3 August 2015, ora 22:01

De la: 9am_750, la data 2015-08-03 21:31:23
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-08-03 09:43:55Am si eu o intrebare! Cate crime au la activ legionarii si cate crime are la activ biserica crestina? Cat rau s-a facut in numele insemnelor legionare si cat rau in numele crucii(crucifixului)? Cati bani de la buget au tocat legionarii si cati bani de la buget toaca biserica? Exista dovezi ca a existat Miscarea legionara si legionarii? Exista dovezi ca exista dumnezeu si ca cel adevarat dintre cei peste 3300 este dumnezeul tarii in care te nasti? Care din cele 2 poate fi numita escrocherie sau inselatorie milinara? De ce se aplica dublul standard? De ce un stat laic deturneaza bani spre biserica?

pai este o idiotenie ce rost avea sa posteze o tampenie,,
in primul rand dute prin west sa le zici de crime nu noua si nu mai numii crestini pe toti incercand sa asociezi ortodoxia cu ce au facut catolicii,de aia e o idiotenie postarea ta ca toate celelalte,,iar daca un ,,,crestin,,face o crima trebui sa ti probeze ca a facuto ca asa ii spune ceva din invatatura lui,daca nu inseamna ca a facuto din mintea lui,la fel cum spui si tu idiotenii,,si nu aduce legea veche ca nu i pentru noi si a fost abrogata,,,
2 legionarii au inceput bine dar au sfarsit prost,prin crime,deci postarea ta ar fi fost o tampenie ca multe altele nimic altceva

Catolicii au ''aparut'' in anul 1054! Carol cel Mare a domnit cu cateva sute de ani mai devreme....si a casapit o groaza de ''necredinciosi''. Crestinarea bulgarilor, rusilor s-a facut cu forta si ei sunt cam.....ortodocsi.... Tu habar nu ai de istorie, nu stii ce s-a intamplat prin lume si ii dai cu presupusul. De ce popii tai aveau sclavi tigani? De ce isi bateau joc de tarani? De ce erau niste betivi? Stiai ca acum cateva sute de ani oricine putea sa devina preot?.....chiar si tu(doamne fereste).....fara sa stie sa citeasca.......niste analfabeti ca si tine

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 3 August 2015, ora 23:02

mai draguselule de nu sti ce personalitate ai,din nou raspunsul tau este imatur ca tot ce faci aic,ti am spus mai sus ca oricine se poate da crestin si sa faca nenorociri sau sa spuna idiotenii ca tn,dar trebui probat daca ce face el are fundament in crestinatate sau o face ca atat il duce capul precum tine,,popii nu aveau sclavi tigani asta au fost facuti tiganii de cei ca tn ,sclavi,preotii le dadeau ajutor,iar daca unii dintre ei ii tratau intr un anumit fel din nou trebui probat daca are fundament in crestinism sau o face de capul lui ca tn intelegi?deci toate intrebarile si raspunsurile tale sunt imature nu mai posta dupa 10 conturi,maturizeaza te

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 4 August 2015, ora 18:42

De la: 9am_750, la data 2015-08-03 23:02:19mai draguselule de nu sti ce personalitate ai,din nou raspunsul tau este imatur ca tot ce faci aic,ti am spus mai sus ca oricine se poate da crestin si sa faca nenorociri sau sa spuna idiotenii ca tn,dar trebui probat daca ce face el are fundament in crestinatate sau o face ca atat il duce capul precum tine,,popii nu aveau sclavi tigani asta au fost facuti tiganii de cei ca tn ,sclavi,preotii le dadeau ajutor,iar daca unii dintre ei ii tratau intr un anumit fel din nou trebui probat daca are fundament in crestinism sau o face de capul lui ca tn intelegi?deci toate intrebarile si raspunsurile tale sunt imature nu mai posta dupa 10 conturi,maturizeaza te

BA, paganule, necredinciosule, iei in desert biblia? Vezi ca in desert e cald......
Baaaaa! In biblie scrie clar ca dumnezeu agrea sclavia.......el ii trimitea pe enoriasii prosti sa cucereasca o cetate si sa ia sclavi! E adevarat, in marinimia lui de obicei le cerea evreilor sa-i casapeasca pe toti, prunci, copii, femei si barbati...... chiar si toate animalele! Cred ca voia ca acestia sa nu sufere in sclavie, idiotul. Nu e vorba de Idiotul lui Dostoievski, e vorba de dumnezeu!
De dumnezeul tau, imprumutat de la evrei......nu stiu altii cum sunt......

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 August 2015, ora 19:32

ti am zis ca o sa te referi la legea veche abrogata care nu era pentru tn ,deoarece esti imatur intelectual,,,,baal si moloh,vezi ce ofrande le aduceau oamenii si ai sa intelegi ca faptele lor au dictat totul nu dumnezeu ca nu esti marioneta,,,maturizeaza te si fi barbat cu o singura identitate

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 4 August 2015, ora 22:33

De la: 9am_750, la data 2015-08-04 19:32:20ti am zis ca o sa te referi la legea veche abrogata care nu era pentru tn ,deoarece esti imatur intelectual,,,,baal si moloh,vezi ce ofrande le aduceau oamenii si ai sa intelegi ca faptele lor au dictat totul nu dumnezeu ca nu esti marioneta,,,maturizeaza te si fi barbat cu o singura identitate [/quo

Am si eu o curiozitate........TU cu ce gandesti?

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 4 August 2015, ora 22:37

Eu cred ca multi credinciosi nu stiu ca pot fi atei

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 4 August 2015, ora 22:50

Crestinilor imaginati-va o lume fara religie!

O lume in care Inchizitia nu a avut loc.....Copernic si Giordano Bruno nu au fost prajiti pe rug, o lume fara preoti pedofili......atentate in numele religiilor......nu au murit milioane de oameni din cauza religiilor..........''dumnezeu'' nu a fost preocupat de Genocid(potopul lui Noe...Sodoma si Gomora)......

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 4 August 2015, ora 22:54

Pun pariu ca nu intelegeti NIMIC, e prea complicat pentru voi......VOI aveti mentalitate de sluga......va milogiti si lingeti icoane si moaste atunci cand ''dumnezeul'' vostru nu va trateaza asa cum va trateaza Mos Craciun.....
Vreti ca ''dumnezeu'' sa incalce niste legi cosmice ca sa va satisfaca voua fanteziile......

Vreti minuni....miracole....si viata vesnica....de fapt aveti o frica ancestrala de moarte.....

Moartea nu o poate primi oricine.....doar cei care s-au nascut.....

Moartea ne ajuta sa patrundem iar in ''lumea'' din care am venit, patrundem in infinitul a ceea ce a fost inainte de a fi.....

9am067933

2 mesaje
Postat pe: 5 August 2015, ora 10:27

Toata lunea crede in ceva, fiecare om in parte dar si entitati (grupuri) mari; si e normal sa fie asa, o lume fara credinta este chiar " fara Dumnezeu", adica anapoda, dezorientata, fara logica, fara speranta, fara un scop in viata. Si cei care isi zic "atei" , tot cred in ceva, cred in mama, in tata, in prietenul, in seful lor sau chiar in ei insisi, dar cum... fiecare din acestia sunt la randul lor oameni si au greseli....atunci de ce sa nu cred in Dumnezeu, care este Tatal ceresc? Oamenii m-au dezamagit de multe ori, Dumnezeu niciodata!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 5 August 2015, ora 11:42

si nici nu te va dezamagi vreodata deoarece; n-ai sa-l intalnesti niciodata.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 5 August 2015, ora 11:47

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-08-04 22:54:30
Pun pariu ca nu intelegeti NIMIC, e prea complicat pentru voi......

NIMICURILE nu pot percepe, intelege si nu se pot constientiza pe sine, sunt nimicuri!
Ce sa scoti dintr-un NIMIC, daca NIMICULULUI nu i-a fost adaugat ceva de catre cineva?
E un NIMIC absolut! )))))

Pagini: << 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: