Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Baatarsaikhan 318 mesaje Membru din: 3/01/2015 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Iulie 2015, ora 23:09
Si in prezent se ''nasc'' corpuri ceresti si dumnezeu nu are niciun rol, poate astea mai noi nu sunt ale lui!
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2015, ora 23:27
Dintr-un trunchi poti sa faci o luntre, dintr-o luntre poti sa faci un scaun, dintr-un scaun poti sa faci un fluier insa dintr-un fluier nu poti face o luntre. Intoarcerea nu este posibila asa e si cu evolutia. Nu poti face dintr-un om maimuta insa dintr-o maimuta poti sa faci un 750
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iulie 2015, ora 23:28
din nou personalitatea multipla a lui carpov,,care il aplauda pe hacon care jigneste o femeie,,jalnic fetitelor
din nou vorbeste cu sine ca nu prea stie ce i in capul lui Si in prezent se ''nasc'' corpuri ceresti si dumnezeu nu are niciun rol, poate aste mai noi nu sunt ale lui! la mintea lui manipulata si imatura daca un robot face o cutie de conserve inseamna ca a facuto din proprie initiativa,,,,asta i ,,studiantul englez,, E un natantoc pe aici care nu crede ca Universul poate sa apara din Nimic! Mai natantocule, dumnezeu daca a creat Universul tot din Nimic l-a creat din moment ce el a fabricat totul! ce a fabricat ma netotule tut el?totul?pai el e totul ma netotule deci de la el care exista dintotdeauna le a creat nu din nimiciar nimic e doar zeul tau caruia crezi ca i apartii Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iulie 2015, ora 23:32
maimuta esti tu ma fetita cu multiple personalitati ca tu crezi ca i verisoara ta nicidecum eu,,tu te crezi nimic si maimutica
|
Postat pe: 24 Iulie 2015, ora 23:34
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-24 22:57:27De ce este soarele mai mare decat pamantul de 1.300.000 de ori? (parca, din cate-mi amintesc) De ce atata risipa de energie? risipa,,mintea lui creata crede ca ne contorizeaza extraterestri energia Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iulie 2015, ora 23:35
Albina-si construieste fagurele din instinct, nu-l gandeste, crestinii cred din instinct in dumnezeu, ei nu gandesc. QED
|
Postat pe: 24 Iulie 2015, ora 23:40
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-24 22:50:11dumnezeu a facut toate corpurile ceresti i a patra zi! A făcut Dumnezeu cei doi luminători mari: luminătorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei și luminătorul cel mai mic pentru cârmuirea nopții, și stelele. 17. Și le-a pus Dumnezeu pe tăria cerului, ca să lumineze pământul, 18. Să cârmuiască ziua și noaptea și să despartă lumina de întuneric tu cand faci o linie de facut pateuri la mintea ta imatura se fac toate in acelasi timp Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iulie 2015, ora 23:41
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-24 23:35:47Albina-si construieste fagurele din instinct, nu-l gandeste, crestinii cred din instinct in dumnezeu, ei nu gandesc. QED tu nu gandesti,,e si normal,din pacate nimic te guverneaza Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 294 mesaje Membru din: 11/06/2015 |
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 09:14
De la: 9am_750, la data 2015-07-24 23:40:03De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-24 22:50:11dumnezeu a facut toate corpurile ceresti i a patra zi! Doi "luminatori mari" insa unul dintre cei doi "luminatori" era mai mic. Adica? 'Mnezo nu a stiut impartirea cu 2 sau la 2 si, ghinion: din toata materia pe care a avut-o la dispozitie pentru a confectiona "doi luminatori mari" i-a rezultat un "luminator" mai mic. Asta mai mic, adica Luna, ba' cretinopatule, este un "luminator" fake ba'loaza, Luna nu poseda lumina proprie, ea sarmana, prafuita dreaku, se-nvarte ca proasta pe orbita circumterestra si reflecta spre Terra emisia fotonica a Soarelui atunci cand dormi tu, ba' talambule, ! "luminătorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei și luminătorul cel mai mic pentru cârmuirea nopții, și stelele." Asta da, tampenie, numai buna de servit idiotilor de sarlatanii ordinari in sutana. Ba' cretinopatule, cum dreaku sa carmuiasca Soarele ziua si Luna sa carmuiasca noaptea (si stelele) ba'tembelule? In spatiul interplanetar al Sistemului Solar este: ZIUA tot timpul, ba' dobitocule! Adica, Soarele emite continuu fotoni, stii ce sunt fotonii ba' capiule idiot !? Tu, cretinopatule imbecilizat religios, ai impresia sau chiar crezi ca, Soarele emite fotoni intermitent, numai pe durata unei zi, apoi, noaptea isi inceteaza fuziunea si emisia fotonica pentru a fi noapte, cat si: pentru a dormi tu, idiotule ? Explica-mi si mie ba' capciule, cum reuseste Luna sa carmuiasca/conduca STELELE ? "luminatorul cel mare", ( SOARELE) nu este O STEA ? Cum reuseste LUNA sa carmuiasca SOARELE ba' natantocule, dar pe celelalte STELE? Poti sa-mi explicitezi mecanismul sau cinematica acestui aspect ssau al conceptului respectiv, pe care l-ai citat din BIBLIE? |
|
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 10:42
De la: _haak0n__, la data 2015-07-25 09:14:40De la: 9am_750, la data 2015-07-24 23:40:03De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-24 22:50:11dumnezeu a facut toate corpurile ceresti i a patra zi! dupa ce ca esti fetita mai esti si patetic,tot ce e scris acolo este pentru tn pamanteanu,nu este o carte stiintifica ci ce aveau nevoie oamenii sa stie atunci,ti sa spus doar esentialul,altfel tu erai doar o marioneta si munca ta era zero Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 13:59
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-24 22:47:27Si asta e COPY/PASTE, Haak? exact asta este ! da copy-paste dupa aceleasi si aceleasi cuvinte imputite care-i demonstreaza la fix nivelul de cognitie ! CUNOASTERE inseamna cu mult mai mult decit un segment - sa zicem , de materialism - stiintific in care sunteti voi cantonati .......Cunoastere inseamna sa Nu ignori nimic din ce-a produs mintea omeneasca, in toate domeniile : arta, religie, filosofie , ezoterism si punerea lor intrun tablou Coerent .... ASTA inseamna Cunoastere ! Mintea avida de Cunoastere , ca ptr. asta a iesit Omul din acel echilibru perfect care s-a chemat RAI, e Curioasa si Cauta si Cerceteaza TOT , nu-si bate joc de ceea ce nu intelege, ca asta-nseamna o auto- limitare , punindu-si singur piedica in drumul Cunoasterii si exact asta faceti voi ! ca va faceti singuri acest deserviciu, treaba voastra : fiecare om Opteaza pentru ce vrea sa fie, dar voi , ca orice fudul imbatosat, mai si -i insultati pe cei care CAUTA ADEVARUL despre ei, despre Lume si Universul in care traiesc !
|
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 14:39
De la: 9am_750, la data 2015-07-24 23:34:02De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-24 22:57:27De ce este soarele mai mare decat pamantul de 1.300.000 de ori? (parca, din cate-mi amintesc) De ce atata risipa de energie? auzi, @gangsta avea ca avatar un ciine maaare, negru ? asa e ?
|
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 15:02
De la: gabigabi2, la data 2015-07-25 14:39:21De la: 9am_750, la data 2015-07-24 23:34:02De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-24 22:57:27De ce este soarele mai mare decat pamantul de 1.300.000 de ori? (parca, din cate-mi amintesc) De ce atata risipa de energie? nu,avea avatar pe mnhacoane batii campii cum sa pui tu intrebari daca esti guvernat de nimic,,toate au fost gate pentru timpul lor,,,daca te nasteai acum 4000 de ani si veneam sa ti dau o inghetata nu stiai ce sa faci cu ea si ti o bagai in nas ca obiect de decor
|
Fosta membra 9am.ro 294 mesaje Membru din: 11/06/2015 |
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 15:22
Babaciune INGALATA, proasta si nesimtita, iar folosesti termeni carora nu le intelegi sensul corect/ real, idioato ingalata.
Ti-ai pierdut timpul o-ntreaga viata numai cu baliverne religioase, cu pseudo-informatii, cu filosofii utopice, mitologii, basme si povestioare , cu ineptiile care ti-au fost turnate in acea tigva de catre toti sarlatanii de prin scolile paranormale pe care le-ai frecventat si ai avut convingerea, falsa, ca esti in cautarea adevarului, ca percepi si intelegi realitatea in care iti petreci obscura si promiscua existenta. Ghinionul tau: o mostenire genetica intelectuala de proasta calitate biologica pe fondul unei educatii defectuase, in proportie de peste 90%, si o instruire precara pe toata durata frecventarii CURSURILOR unor scoli in care se predau elevilor STIINTELE NATURII. GHINIONUL TAU, babaciune proasta, ignoranta si nesimtita, esti intr-atat de fudula cu balivernele si ineptiile pe care le emiti si vehiculezi incat nu poti sa realizezi si constientizezi in ce mizerie intelectuala te zbati. esti incapabila sa distingi: falsitatea de adevar, realitatea de irealitate, informatia de pseudo-informatie, teoria de ipoteza, logica de ilogic, rationalul de irational etc. insa ai impresia si chiar convingerea ca tu, proasto, cauti ADEVARUL. CARE ADEVAR ? Adevarul pe care tu reusesti sa-l percepi si intelegi? Acel adevar este unul calibrat pe minima ta capacitate intelectuala si pe absenta aproape absoluta a cunostintelor,(stiintifice/realiste) care ti-ar permite sa percepi si sa intelegi o catime din REALITATEA in care existi. In momentul in care iti sunt contrazise balivernele si ineptiile ( pe care le emiti si vehiculezi) prin : dovezi irefutabile, contraargumente, si citate specifice subiectului respectiv, reactioneaza nesimtirea , prostia si fudulia din tine si recurgi lla jigniri, insulte, bascaleli, atacuri la persoana, introduci in dialog red herring, rostogolesti intrebari aiuristice sau de-a dreptul idioate etc. Traiesti cu convingerea ca, neasumarea responsabilitatii pentru afirmatiile pe care le emiti si vehiculezi sau absenta integritatii intelectuale, te scutesc de consecintele pe care le suporti in urma afirmatiilor inepte sau a balivernelor pe care le emiti si vehiculezi, ca o nesimtita idioata ? SIKTIR ! Babaciune, fugi de aici cu termenii pe care nu-i intelegi, dar pe care ii folosesti ca o snoaba fudula si-ngalata, SIKTIR! Esti incapabila cognitiv sa progresezi intelectual, esti inapta bilogic sa evoluezi mintal datorita: ineptiilor, baliverelor si pseudo-informatiilor, care ti-au extirpat din acel creier stafidit orice urma de ratiune si logica, NESIMTITO! Mai indraznesti sa tastezi dupa toate mizeriile pe care le-ai deversat pe acest forum si dupa toate balivernele pe care le-ai debitat si vehiculat cu o nonsalanta inconstienta fabuloasa, SIKTIR idioato ingalata! |
|
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 15:48
DACA ai fi cu adevarat un om ce Vrea sa Cunoasca , textul meu ti-ar fi fost de ajutor dar, pentru ca NU esti un asemenea soi de om, Mustesti de Rautate, Invidie si Ura si te reversi intro baltoaca urit mirositoare !
reciteste-ti textul si pune il locul " babaciunii ", pe tine si se potriveste la fix ! P.S da' chiar Nu iti dai seama ca ceea ce scrii TE REPREZINTA si te Dezvaluie mai mult decit o mie de cuvinte d'ale mele, de ex ? chiar Atit de PROST esti incit nu iti dai seama ? esti penibil, mon cher , penibil pina la lacrimi .... de ris,baaaaa, nu de plins !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 15:54
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-07-24 22:57:27De ce este soarele mai mare decat pamantul de 1.300.000 de ori? (parca, din cate-mi amintesc) De ce atata risipa de energie? Soarele e mai mare de vreo 120 ori in diametru decit Soarele. Soarele - 1,4 mil km Pamintul 12000 km Dar daca te referi la masa sau la volum e altceva. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 16:12
cum sa fie ? asa cum am spus :ce si cum scrii, te Reprezinta si te Dezvaluie pina la ultima fibra a personalitatii tale antisociale si deviante , fiind un individ pe care un om normal il evita si nici nu l-ar invita in casa lui, ca nu se stie ce esti in stare sa faci !
n-ar fi rau sa faci , totusi, o vizita la un cabinet de specialitate !
|
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 16:36
si in CE FEL iti Asumi TU responsabilitatea ptr. toate Minciunile, Insultele, cuvintele injurioase, Amenintarile si presiunile psihice ; deformarile si dezinformarile facute la adresa mea, nefericitule de om , care vorbesti fara sa-ti dai Seama de Situatia in care te pui tu, singur ?
|
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 16:58
De la: gabigabi2, la data 2015-07-25 16:36:28si in CE FEL iti Asumi TU responsabilitatea ptr. toate Minciunile, Insultele, cuvintele injurioase, Amenintarile si presiunile psihice ; deformarile si dezinformarile facute la adresa mea, nefericitule de om , care vorbesti fara sa-ti dai Seama de Situatia in care te pui tu, singur ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2015, ora 17:22
bine, istericule !
ai demonstrat cu virf si indesat ca am dreptate : esti un individ antisocial si deviat psihicsi ti-e imposibil sa intelegi ce-i Bine si ce-i Rau ; ce-i imoralul si amoralul si ce-i Demnitatea si Onoarea ! esti un DECAZUT din starea de Om ! mi-e mila , dar si scirba de tine, caci esti un pericol social si ar trebui sa fi izolat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2015, ora 08:15
daca nici macar relativitatea Realitatii, perceputa si inteleasa de fiecare om in parte, altfel, caci depinde de mediul in care a crescut ; cum a fost educat ; cine ii sunt parintii ; timpul si tara in care s-a nascut , NU o intelegi, CE naiba sa mai discut cu tine, bai panarama de om ?
vai de capul tau , ca- i vraiste totul si , desi dai copy- paste dupa tot felul de chestii, Habar n-ai despre ce-i vorba ! totul e disparat ptr. tine si nimic nu se poate lega in capul ala al tau, incapabil de vreo sistematizare a informatiilor vehiculate ! esti o Nulitate cu pretentii , ca atit de multi altii !
|
Postat pe: 26 Iulie 2015, ora 10:46
tampeniile continua pentru paputa francisc,,,
auziti cica biblia si coranul releva aceleasi lucruri cand sunt total opuse,dar na ce asteptari sa ai smartday.ro/2015/06/08/papa-francisc-coranul-si-biblia-sunt-acel... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2015, ora 10:48
MITROPOLITUL SERAFIM DE KYTHIRE DESPRE DECLARATIA PAPEI FRANCISC CA BIBLIA SI CORANUL SUNT UNUL SI ACELASI LUCRU
Mitropolitul a lăudat credința mare și de neclintit a sfinților noștri în Hristos, în Sfânta Evanghelie, în Tradiția Ortodoxă și în Biserica noastră. A subliniat mai ales credința și devotamentul lor față de Sfânta Evanghelie și mai ales când amenințandu-i cu crunta moarte martirica erau forțati de cei de alte credinte să se convertească la islam, să se turcească. În acest punct, Înaltpreasfințitul s-a referit cu dezgust și repulsie la recenta declarație a ereziarhului Papă de la Roma: și Coranul, și Sfânta Biblie (Evanghelia) sunt unul și același lucru/sunt la fel. Acest lider religios a peste 600 de milioane de creștini pune pe picior de egalitate Sfânta Evanghelie și Coranul fără ca (în mod evident) să fi citit cu smerenie, frică de Dumnezeu și duh de ucenicie mai intai Sfânta Evanghelie și fără să cunoască cu adevărat și la dimensiunile ei reale cealalta carte, a celor de altă credinta, și astfel se scaldă în marea Globalizării și a pan-religiei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2015, ora 16:33
eu nu mai am nimic de zis, daca nu s-a putut vedea cum populatia Ro a fost impartita-n 2 : pro B si antiB si fiecare tabara l- a vazut, auzit si perceput pe Base' exact invers !
si atunci, te-ntreb pe tine, la modul cel mai concret , moi logicuta inepta, ca vad ca nu intelegi decit pe un exemplu fara echivoc : cum e in Realitate don Base? o jigodie de om sau un Zeus ? si daca REALITATEA e una si aceeasi ptr. toti, de ce nu-i perceputa , inteleasa si acceptata de toti la fel ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2015, ora 16:45
De la: 9am_750, la data 2015-07-26 10:46:12tampeniile continua pentru paputa francisc,,, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Iulie 2015, ora 17:04
De la: gabigabi2, la data 2015-07-26 16:33:24eu nu mai am nimic de zis, daca nu s-a putut vedea cum populatia Ro a fost impartita-n 2 : pro B si antiB si fiecare tabara l- a vazut, auzit si perceput pe Base' exact invers ! Nici ca se putea sa dai alt exemplu decat legat de Base ![]() A zis cineva pe topicul asta ca Dzeu e Base ? Indiferent cum il percepi tu , se pare ca exista ! Cand va muri , va ramane in istorie Si Polul Nord exista , chiar dc. nu ai fost vreodata acolo . Sau ai fost ? Daca ar fi cum spui , totul ar fi relativ , in afara de luna ,stele , soare , pamant (pe care le vedem toti ) , aer , apa si mancare Ce vrei tu sa spui are legatura cu fizica cuantica Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2015, ora 17:49
De la: 9am_4421, la data 2015-07-26 17:04:26De la: gabigabi2, la data 2015-07-26 16:33:24eu nu mai am nimic de zis, daca nu s-a putut vedea cum populatia Ro a fost impartita-n 2 : pro B si antiB si fiecare tabara l- a vazut, auzit si perceput pe Base' exact invers ! pe topicul asta Base nu e Dumnezeu, dar in "realitatea " basista el era Zeus, adica tot un fel de Dumnezeu la care se mai inchina unii, chiar si acum ! ideea discutiei e cu totul Alta, insa si ptr. asta l-am adus pe ' mnealui in fata : relativitatea Realitatii perceputa de fiecare in functie de foarte multi factori ! nu ti-a placut exemplul concret al diferentei de perceptie dat de mine , chiar daca el este revelatoriu ? iaca un alt exemplu : vedem la cinematograf un film ....pe pariu cu tine ca daca -i intrebi pe oameni , la iesirea din sala, ce parere au, vei descoperi ca fiecare va puncta altceva ? ca nu vei gasi 2 oameni care vor avea o parere identica , desi am vazut cu toti acelasi lucru ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Iulie 2015, ora 17:59
De la: gabigabi2, la data 2015-07-26 17:49:16De la: 9am_4421, la data 2015-07-26 17:04:26De la: gabigabi2, la data 2015-07-26 16:33:24eu nu mai am nimic de zis, daca nu s-a putut vedea cum populatia Ro a fost impartita-n 2 : pro B si antiB si fiecare tabara l- a vazut, auzit si perceput pe Base' exact invers ! Realitatea este independenta de un subiect sau un altul . Indiferent cate pareri despre film ai sa asculti , realitatea este ca acel film a rulat in cinematograf si in sala au fost prezente 100 de persoane (sa zicem ). Tu abordezi realitatea ca fiind doar micul univers care este dependent de tine , sau in stransa legatura cu tine . Insa universul nu-i dependent de tine , el exista . In prezenta sau in lipsa ta . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2015, ora 18:13
da, madam, nu ma mai baga in teorie , ca o stiu si eu, dar Realitatea este ca o PERCEPEM Diferit si in functie de Aceasta perceptie Actionam, nu dupa cea teoretica !
chiar si aceasta discutie nu face altceva decit sa demonstreze DIFERENTELE de gindire si de perceptie ale Uneia si Aceeasi REALITATI ! acum voi iesi de pe forum ! o seara buna !
|
Postat pe: 26 Iulie 2015, ora 21:55
De la: gabigabi2, la data 2015-07-26 16:45:41De la: 9am_750, la data 2015-07-26 10:46:12tampeniile continua pentru paputa francisc,,, Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Cum
se explica faptul ca au ''varste diferite''?
ca va faceti singuri acest deserviciu, treaba voastra : fiecare om Opteaza pentru ce vrea sa fie, dar voi , ca orice fudul imbatosat, mai si -i insultati pe cei care CAUTA ADEVARUL despre ei, despre Lume si Universul in care traiesc !
asa e ?
.... de ris,baaaaa, nu de plins !