back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 >> Sari la pagina:

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 13:35

De la: 9am_750, la data 2015-10-02 15:52:30nu doreste nimeni sa citeasca despre ierodiaconul ortodox Dumitru Cornilescu care era deja influentat de protestanti

Este important faptul ca multi oameni inclusiv erarhi ortodocsi l-au apreciat pe D Cornilescu,chiar daca acesta a fost influentat sau nu pe protestanti:--arhimandritul Iuliu Scriban--preot profesor traducator,scriitor..Gala Galaction--Episcopul Nicodim..ect

Capitolul 13 Dumitru Cornilescu
tomisthecat.ro/credinta-adevarata-iosif-ton/
(Daca doriti sa deschideti linckul,copiati-l,puneti-l in browser,si dati cautare)

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 17:22

nu doreste nimeni nimic,,,,daca ai avea minte ti ai da seama ca nu a luat la puricat biblia tradusa de el

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 17:27

De la: IonOOO, la data 2015-10-03 11:49:09
De la: 9am_750, la data 2015-10-02 15:52:30nu doreste nimeni sa citeasca despre ierodiaconul ortodox Dumitru Cornilescu care era deja influentat de protestanti

Prioritar este sa citim Biblia tradusa de Dumitru Cornilescu,caci este o traducere reusita.
Dam un exemplu doar de un calugar ce nu experimenta Biblia indiferent de traducerea ei si saracul singur isi produce suferinta,fara ca Dumnezeu sa-i ceara aceasta,caci suferinta pentru toti oamenii si pacatele lor a purtata-o Fiul Sau,o singura data pentru totdeauna, pe crucea de la Golgota. Nici un om nu trebuie deci sa-si produca singur suferinte.

In Convorbiri Duhovnicesti.scrisa de ieromonah Ioanichie Balan,la pagina 364 putem citi:
-" Dar pe Mosu Gheorghe l-ati cunoscut?
-Cum sa nu-l cunosc? Venea mereu pe la Varatec. Odata l-am vazut in Tg Neamt. Era iarna si ger. Iar el statea cu picioarele desculte in omat si cu capul gol"... ???????

"Si El a murit pentru toti, pentru ca cei ce traiesc sa nu mai traiasca pentru ei insisi, ci pentru Cel ce a murit si a inviat pentru ei. "

" tot asa, Hristos, dupa ce S-a adus jertfa o singura data, ca sa poarte pacatele multora, Se va arata a doua oara, nu in vederea pacatului, ca sa aduca mantuirea celor ce-L asteapta".

(extras de doua ori din Biblie)

prioritar este sa nu mai batii campii si sa nu te mai lasi prostit,,si sa nu mai vorbesti de lucruri despre habar n ai,,,apostolii s au jertfit pentru hristos ucenicii apostolilor sfintii parintii,,si ai venit tu sectarul la 1900 sa bati campii si sa interpretezi toata scriptura pe dos,jalnic

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 17:46

Si de ce atunci acesti ierarhi ortodocsi ca si altii l-au apreciat pe Dumitru Cornilescu: arhimandritul Iuliu Scriban--preot profesor traducator,scriitor..Gala Galaction--Episcopul Nicodim..?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 19:57

De la: IonOOO, la data 2015-10-03 17:46:44Si de ce atunci acesti ierarhi ortodocsi ca si altii l-au apreciat pe Dumitru Cornilescu: arhimandritul Iuliu Scriban--preot profesor traducator,scriitor..Gala Galaction--Episcopul Nicodim..?

pentru ca inca era ortodox,iar nu toti stiau ca a fost influentat la traducere ca nu au citito din scoarta n scoarta ci a fost o impresie la cald

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2015, ora 11:34

Cum irositi voi doi timpul, dragilor, domnul George si domnul Ion.

Stiti ce Duminica fu ieri? ...de exemplu....

Daca ignorati , va spun io! Ieri fu Duminica Predicii de pe munte, a lui Isus Cristos , Fiul lui Dumnezeu .

Ieri, George si Ion, fu Duminica in care puteati, in loc sa va contraziceti la infinit pe forumul 9AA, sa meditati la IUBESTE-TI DUSMANII CA PE TINE INSUTI..

Dar, este vadit de certa evidenta placerii domniilor voastre de a va manca in gura.

Avand in vedere ca acest topic nu are nimic de a face cu caile bunului Dumnezeu, eu il parasesc!

Spintecati in voie in continuare, domnilor!

Cu tot respectul,

PS ,,Inaintea focului se arata intai abur de cuptor si fum; asa inaintea varsarilor de sange, intai injuraturile.
Pe prieten a-l acoperi nu ma voi rusina si de la fata lui nu ma voi ascunde deloc.
Si daca rele mi s-ar intampla din pricina lui, oricine va auzi se va feri de el.
O, de ar pune cineva paza gurii mele si peste buzele mele pecete de intelepciune, ca sa nu cad din pricina ei si sa nu ma piarda limba mea.''

Intelepciunealui Isus Sirah

Ramaneti cu bine!

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2015, ora 21:55

dusmanul meu nu i nimeni,,argumentele nu au nic in comun cu cearta

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2015, ora 08:04

-Ar fi extrem de bine daca,romanii ar sti ca Biblia tradusa de ierodiaconul ortodox D Cornilescu este Cuvantul lui Dumnezeu.

-De asemenea ar fi bine daca s-ar cunoaste faptul ca traducatorul Bibliei in limba romana Gala Galaxion,a recunoscut Noul Testament tradus de Dumitru Cornilescu ca fiind corect, reusit.

Gala Galaxion (1879-1961),
Gala Galaction a fost un scriitor, preot ortodox, profesor de teologie român de origine aromână, traducător al Bibliei în limba română din ebraică și greacă. În 1947 a fost ales în Academia Română,scrie in capitolul Noul Testament 1920 despre traducerea Noului Testament facuta de D Cornilescu:

„De subt teascurile tipografiei Gutenberg a apărut zilele acestea Noul Testament al Domnului nostru Iisus Hristos. tradus de D. Cornilescu, Stăncești-Botoșani. E o carte de 467 de pagini, tipărită cu îngrijire, pe două coloane, cu hârtie destul de bună, și care, după cât aud, a costat în aceste vremuri grele, o avere întreagă. Este o adevărată surprindere acest eveniment tipografic! (...) Autorul acestei noi traduceri a Noului Testament, este – din capul locului – vrednic de toate laudele și de toate încurajările. (...) Traducătorul merită să fie lăudat pentru lucrul cu care ni se înfățișează. Nu-l cunosc nici personal, nici impersonal. Se zice că e față bisericească și anume preot călugăr. A mai apărut de câte ori, în câmpul literaturei bisericești, cu mici publicații pioase, dintre cari în acest moment, nu-mi aduc aminte de nici una.”

https://ro.wikipedia.org/wiki/Dumitru_Cornilescu

https://www.youtube.com/watch?v=p06sgz0wzwY

(Daca doriti sa deschideti linckurile,copiati-le,puneti-le in browser,si dati motor cautare)

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2015, ora 19:22

te repeti,,,,lasa ,copy paste,,Galaxion nu ia citit lui biblia din scoarta n scoarta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2015, ora 19:23

daca era ortodox,fa te ortodox daca crezi ca ce a scris el este bun

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2015, ora 18:13

De la: 9am_750, la data 2015-10-06 19:22:29te repeti,,,,lasa ,copy paste,,Galaxion nu ia citit lui biblia din scoarta n scoarta

Neadevarul,minciuna si altele asemenea lor,vin de la Satana,si nu de la Dumnezeu.
Va rog respectos sa dovediti ca Galaxion,nu i-a citit Bibiblia lui D Cornilescu din scoarta in scoarta.

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2015, ora 18:14

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2015, ora 18:35

G a l a G a l a c t i o n (Grigore Pisculescu) nulitatilor!

ba' 750 aka Jorjica-Minte Mica, despre Nicodim Munteanu-al doilea patiarh al BOR-, stii ceva, ai citit ceva despre el, in aceasta viata mizera de enorias sectar crestin-ortodox habotnic, naiv ignorant si imbecilizat, pe cate ti-ai petrecut-o pana in prezent?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2015, ora 19:20

De la: IonOOO, la data 2015-10-07 18:13:12
De la: 9am_750, la data 2015-10-06 19:22:29te repeti,,,,lasa ,copy paste,,Galaxion nu ia citit lui biblia din scoarta n scoarta

Neadevarul,minciuna si altele asemenea lor,vin de la Satana,si nu de la Dumnezeu.
Va rog respectos sa dovediti ca Galaxion,nu i-a citit Bibiblia lui D Cornilescu din scoarta in scoarta.

neadevarul si minciuna tine de tn si secta ta ionica,,,tu esti cel care vrea sa demonstreza ca Galaxion ia citit biblia din scoarta n scoarta nu eu,,,el iti zice doar ca i intr o prezentare frumoasa si ca a costat mult,,,si ca a auzit lucruri bune despre el,,dc? simplu ca inca era ortodox dar putini cunosteau legaturile lui si influenta ce o avea asupra lui,,ca ti si spune ca nu si aduce aminte de alta lucrare,,,cornilescu a fost influentat si multe lea tradus direct din engleza,,,,,,iesi din secta mincinoasa ioane si daca crezi ca un ortodox ,,fiind inca ortodox ti a dat cva bun in acel timp,,fa te ortodox,drept credincios,,nu sectar,manipulat,,,,,,,,,hacoane ia de te culca

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2015, ora 13:38

NASTEREA DIN NOU ,PROFESOARA TANARA

(Inceputul unei noi vieti in relatia omului cu Dumnezeu)

" Între Farisei era un om cu numele Nicodim, un fruntaș al Iudeilor.
. Acesta a venit la Isus, noaptea, și I-a zis: „Învățătorule, știm că ești un Învățător, venit de la Dumnezeu; căci nimeni nu poate face semnele pe care le faci Tu, dacă nu este Dumnezeu cu el.”
. Drept răspuns, Isus i-a zis: „Adevărat, adevărat îți spun că, dacă un om nu se naște din nou, nu poate vedea Împărăția lui Dumnezeu.”
. Nicodim I-a zis: „Cum se poate naște un om bătrân? Poate el să intre a doua oară în pântecele maicii sale, și să se nască?”
. Isus i-a răspuns: „Adevărat, adevărat îți spun, că, dacă nu se naște cineva din apă și din Duh, nu poate să intre în Împărăția lui Dumnezeu.
Ce este născut din carne, este carne, și ce este născut din Duh, este duh.
. Nu te mira că ți-am zis: „Trebuie să vă nașteți din nou." (Extras din Biblie)

Orce om poate fi nascut din nou de catre Dumnezeu. Omul trebuie sa creada in mod real in Isus Hristos Domnul si atunci omul se va naste din nou cu ajutorul lui Dumnezeu. Mai jos putem vedea un exemplu al unei domnisoare,profesoara de limbi straine din Germania ce la un moment dat a crezut in Hristos si a incepint o viata noua,printr-o nastere din nou. Evident ca acest fapt o va scuti de judecata viitoare.

Cineva (un pastor) povesteste: Am intilnit recent o domnisoara din Berlin,o profesoara de limbi straine. “Iertati-ma” ii spun,”un pastor are poate dreptul sa fie odata nepoliticos. Spuneti-mi,ce virsta aveti?” In general nu se face sa intrebi o domnisoara ce virsta are,dar un pastor in virsta poate sa si-o permita o data. Atunci ea raspunde fara sovaire: “Opt ani! “ ‘O clipa!’ am facut eu surprins. ‘Predati trei limbi straine si nu aveti decit opt ani?” Atunci ride si explica: Acum opt ani L-am gasit pe Isus. De atunci am inceput sa traiesc. Inainte eram moarta”. Ma minunez. “Ati exprimat-o intru-n mod amuzant!” Si atunci ea mi-a spus aceste cuvinte: Cine are pe Fiul lui Dumnezeu,are viata. Cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viata”. Si a continuat; “Vedeti,inainte n-aveam Mintuitor,nu traiam cu adevarat. Am cistigat doar bani si m-am distrat,dar aceasta nu era viata!’
Si acest om a lui Dumnezeu continua:
Nu este aceasta o afirmatie curajoasa? Efectiv,cine nu se preda lui Isus,printr-un act voluntar nu poate sa spuna ca traieste. Da, fara Isus nu stim nici chiar ce e viata. Numai cine are pe Fiul lui Dumnezeu are viata!’

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2015, ora 21:50

De la: IonOOO, la data 2015-11-11 13:38:16NASTEREA DIN NOU ,PROFESOARA TANARA

. Acesta a venit la Isus, noaptea, și I-a zis: „Învățătorule, știm că ești un Învățător, venit de la Dumnezeu; căci nimeni nu poate face semnele pe care le faci Tu, dacă nu este Dumnezeu cu el.”
. Drept răspuns, Isus i-a zis: „Adevărat, adevărat îți spun că, dacă un om nu se naște din nou, nu poate vedea Împărăția lui Dumnezeu.”
. Nicodim I-a zis: „Cum se poate naște un om bătrân? Poate el să intre a doua oară în pântecele maicii sale, și să se nască?”
. Isus i-a răspuns: „Adevărat, adevărat îți spun, că, dacă nu se naște cineva din apă și din Duh, nu poate să intre în Împărăția lui Dumnezeu.

Orce om poate fi nascut din nou de catre Dumnezeu. Omul trebuie sa creada in mod real in Isus Hristos Domnul si atunci omul se va naste din nou cu ajutorul lui Dumnezeu. Mai jos putem vedea un exemplu al unei domnisoare,profesoara de limbi straine din Germania ce la un moment dat a crezut in Hristos si a incepint o viata noua,printr-o nastere din nou. Evident ca acest fapt o va scuti de judecata viitoare.

Cineva (un pastor) povesteste: Am intilnit recent o domnisoara din Berlin,o profesoara de limbi straine. “Iertati-ma” ii spun,”un pastor are poate dreptul sa fie odata nepoliticos. Spuneti-mi,ce virsta aveti?” In general nu se face sa intrebi o domnisoara ce virsta are,dar un pastor in virsta poate sa si-o permita o data. Atunci ea raspunde fara sovaire: “Opt ani! “ ‘O clipa!’ am facut eu surprins. ‘Predati trei limbi straine si nu aveti decit opt ani?” Atunci ride si explica: Acum opt ani L-am gasit pe Isus. De atunci am inceput sa traiesc. Inainte eram moarta”. Ma minunez. “Ati exprimat-o intru-n mod amuzant!” Si atunci ea mi-a spus aceste cuvinte: Cine are pe Fiul lui Dumnezeu,are viata. Cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu n-are viata”. Si a continuat; “Vedeti,inainte n-aveam Mintuitor,nu traiam cu adevarat. Am cistigat doar bani si m-am distrat,dar aceasta nu era viata!’
Nu este aceasta o afirmatie curajoasa? Efectiv,cine nu se preda lui Isus,printr-un act voluntar nu poate sa spuna ca traieste. Da, fara Isus nu stim nici chiar ce e viata. Numai cine are pe Fiul lui Dumnezeu are viata!’

Dumnezeu este un criminal, stiai? Uneori si Allah! Care o fi ''cel ce este''?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2015, ora 15:54

jalnica din nou incercarea ta domnul sectar de a raspandii prostia sectei tale cu botezul la maturitate,,,,,,,,,,in primul rand vorbesti dintr o biblie care nu sti de unde o ai,,,2 ,,copilul este invatat de parinte,pe baza crerintei parintelul in orice copilul il urmeaza pentru ca parintele stie ce i bine pentru copil,cu atat mai mult stie ca hristos este bun pentru el,,,,dovada clara este ca oricum tu nici acum habar n ai in ce crezi,pentru ca nu sti de unde ai biblie

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2015, ora 15:56

De la: 9am_6554, la data 2015-11-15 21:50:34

Dumnezeu este un criminal, stiai? Uneori si Allah! Care o fi ''cel ce este''?

allah nu are nici o treaba cu dumnezeul biblic,este un zeu preislamic pagan,zeul lunii

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 17 Noiembrie 2015, ora 19:27

De la: 9am_750, la data 2015-11-16 15:54:31

jalnica din nou incercarea ta domnul sectar de a raspandii prostia sectei tale cu botezul la maturitate,,,,,,,,,,in primul rand vorbesti dintr o biblie care nu sti de unde o ai,,,2 ,,copilul este invatat de parinte,pe baza crerintei parintelul in orice copilul il urmeaza pentru ca parintele stie ce i bine pentru copil,cu atat mai mult stie ca hristos este bun pentru el,,,,dovada clara este ca oricum tu nici acum habar n ai in ce crezi,pentru ca nu sti de unde ai biblie

Este posibil ca dvs sa va petreceti viata intre zidurile unei manastiri,Biserici, si ar fi trebui sa stiti aceste lucruri simple,elementare de altfel despre botez.

Indiferent ce traducere a Bibliei am folosi,nu gasim scris ca un bebelus, sugar,ar fi fost botezat. Daca ma contraziceti,dovediti contrariu daca puteti cu Biblia Ortodoxa in capitole,versete.... . V-am mai spus si altcandva ca neadevarul,nu vine de la Dumnezeu.

1) Vorbeste Isus Domnul: ". Apoi a zis tuturor: "Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea in fiecare zi si sa Ma urmeze." (Extras din Biblie)

Vorbeste Isus: "Cine va crede si se va boteza va fi mantuit; dar cine nu va crede va fi osandit." (Extras din Biblie)

Din ambele texte de mai sus desprindem usor ideia ca Isus se adreseaza unor oameni mari pe care nu-i obliga ci le lasa libertatea de alegere;omul trebuie sa auda Evanghelia,s-o creada si apoi sa se boteze.

2) "gasim botezul precedat de o pregatire mai indelungata a celor ce aveau sa-l primeasca"...""Inainte de botez cel care avea sa-l primeasca trebuia sa posteasca o zi sau doua." Pagina 93,Istoria Bisericeasca Universala vol 1 Preot prof Dr Ioan Ramureanu....
Am extras dintr-o carte ortodoxa scrisa de preoti ortodocsi ca sa vedeti cum stateau lucrurile despre botez la inceput si lasat de Mantuitorul Hristos,si nu de "secte" cum spuneti dvs.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2015, ora 20:54

ioane sectele astea va face logica tandari,,,,,tocmai ti am zis ca nu sti de unde ai nici o biblie fiind infiintat la inceputul anilor 1900 ,deci dovada clara ca tu nu crezi in nimic esti tu,,,si ti am zis destul de clar era de ajuns sa se boteze capul familiei daca el crede crede si copilul sau iar apostolii botezeu copii botezau case intregi,tu nu ai de unde sti ca te ai infiintat la 1900 ,nu sti nimic altceva decat sa crezi in noi,biserica ortodoxa care ti a dat o carte,tu nu ai istorie,nu ai de unde sa sti ca apostolii botezau copii,,lasati copii sa vina la mine,,,,,este de ajuns ca parintele tau sa creada pentru tn ,tu la maturitate poti face orice,sa devi sectar ca tn ateu musulman,sa ramai ortodox,poti face orice te duce sau nu te duce mintea,iata tu nu sti de unde ai biblie,deci nici la anii astia nu sti ca tu defapt nu ai facut o alegere ca nu ai de unde fiind infiintat la 1900

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2015, ora 11:59

De la: 9am_750, la data 2015-11-18 20:54:39ioane sectele astea va face logica tandari,,,,,tocmai ti am zis ca nu sti de unde ai nici o biblie fiind infiintat la inceputul anilor 1900 ,deci dovada clara ca tu nu crezi in nimic esti tu,,,si ti am zis destul de clar era de ajuns sa se boteze capul familiei daca el crede crede si copilul sau iar apostolii botezeu copii botezau case intregi,tu nu ai de unde sti ca te ai infiintat la 1900 ,nu sti nimic altceva decat sa crezi in noi,biserica ortodoxa care ti a dat o carte,tu nu ai istorie,nu ai de unde sa sti ca apostolii botezau copii,,lasati copii sa vina la mine,,,,,este de ajuns ca parintele tau sa creada pentru tn ,tu la maturitate poti face orice,sa devi sectar ca tn ateu musulman,sa ramai ortodox,poti face orice te duce sau nu te duce mintea,iata tu nu sti de unde ai biblie,deci nici la anii astia nu sti ca tu defapt nu ai facut o alegere ca nu ai de unde fiind infiintat la 1900

Ce trist,ce pacat ca nu crezi in Isus Hristos in Dumnezeu. Pentru o viata recatoare,pierdeti viata vesnica ce este eterna,adica mantuirea. Dvs nu faceti voia lui Dumnezeu ce este aratata in Biblie ci voia oamenilor ce sunt muritori. Ce trist,ce pacat penru dvs domnule 750ca ca si pentru toti necredinciosii!

" Asa vorbeste Domnul: "Blestemat sa fie omul care se increde in om, care se sprijina pe un muritor si isi abate inima de la Domnul!
Caci este ca un nenorocit in pustiu si nu vede venind fericirea; locuieste in locurile arse ale pustiului, intr-un pamant sarat si fara locuitori.
Binecuvantat sa fie omul care se increde in Domnul si a carui nadejde este Domnul! " Biblia

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2015, ora 12:54

De la: 9am_750, la data 2015-11-18 20:54:39ioane sectele astea va face logica tandari,,,,,tocmai ti am zis ca nu sti de unde ai nici o biblie fiind infiintat la inceputul anilor 1900 ,deci dovada clara ca tu nu crezi in nimic esti tu,,,si ti am zis destul de clar era de ajuns sa se boteze capul familiei daca el crede crede si copilul sau iar apostolii botezeu copii botezau case intregi,tu nu ai de unde sti ca te ai infiintat la 1900 ,nu sti nimic altceva decat sa crezi in noi,biserica ortodoxa care ti a dat o carte,tu nu ai istorie,nu ai de unde sa sti ca apostolii botezau copii,,lasati copii sa vina la mine,,,,,este de ajuns ca parintele tau sa creada pentru tn ,tu la maturitate poti face orice,sa devi sectar ca tn ateu musulman,sa ramai ortodox,poti face orice te duce sau nu te duce mintea,iata tu nu sti de unde ai biblie,deci nici la anii astia nu sti ca tu defapt nu ai facut o alegere ca nu ai de unde fiind infiintat la 1900

Printre "altele" ati scris o propozitie ce este scrisa in Biblie; "lasati copii sa vina la mine". Aceste cuvinte apartin Domnului Isus. Daca ne gandim un pic nu intelegem ca acei copii se deplasau singuri caci mergeau singuri si ca sa ajunga la Domnul Isus nu trebuiau opriti,ci lasati sa mearga,deci nu erau sugari bebelusi? Ori dvs botezati copii ce sunt sugari bebelusi ce la acele varste fragede nu pot sa inteleaga nimic. Nu va va faceti de ras prin afirmatiile dvs? Da da!

Fiecare din noi crede sau nu pentru el ne invata Cuvantul (Biblia) atunci cand este vestita Evanghelia. Evanghelia se vesteste oricum fie ca vrem ca nu vrem fie pentru mantuirea ,fie pentru marturiea noastra,si a intregii lumi,caci cu totii suntem pacatosi si cu totii avem nevoie de iertarea lui Dumnezeu ce este data prin Isus Hristos.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2015, ora 20:29

ioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,unde ti e mintea aia ioaneeee,,,,zici ca eu nu ma incred in hristos si ma incred in oameni cand bibliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ioaneeeeeeeeeeee o ai de la ortodocsiiiiiiiiiiii,,de la oameniiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,tu fiind infiintat la 1900 nu ai pic de istorie,te increzi cu totul in oameni nu in hristos caci bibliaaaaaaaaaaaaaaaaa o ai de la noi desteptule,,,,,,si auzi ce aberatie poti spune ,cica copii puteau sa mearga,,,baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde va e mintea aia,,,,iti spune mai departe,a unora ca ei este imparatia cerurilor referinduse la puritatea ,,,,,,,,logica voastra are de suferit enorm din cauza sectelor la care ati aderat

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2015, ora 20:40

Intrebare:

chiar va este greu sa scrieti corect româneste?

un copil, doi copii, copiii daca e articulat!

COPIII , da?

Se multumeste anticipat!

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2015, ora 08:48

ca o incercare jenantaaaaa de a se debarasa de aceste atatacuri si crime nenumarati musulmani posteaza pe retelele de socializare o jumatate dintrun verset din coran ciumpavit din contextul sau ,si niciodata nu citeaza versetul urmator acestuia,,,despre ce este vorba,,

ei citeaza din sura 5 32 din coran doar o parte incercand sa minta lumea ca allah le a poruncit lor sa nu ucida ,,care zice asa,,pasajul ciumpavit

cel care ucide un suflet nevinovat de uciderea altui suflet sau de o altã stricãciune pe pãmânt, este ca si când i-ar ucide pe toti oamenii, iar cel care lasã în viatã un suflet este ca si cum i-ar lãsa în viatã pe toti oamenii
defapt pasajul este o referire la talmudul evreiesc lor fiindule spuse aceste cuvinte,,,

versetul integral este acesta,,

32. De aceea am prescris Noi pentru fiii lui Israel cã cel care ucide un suflet nevinovat de uciderea altui suflet sau de o altã stricãciune pe pãmânt, este ca si când i-ar ucide pe toti oamenii, iar cel care lasã în viatã un suflet este ca si cum i-ar lãsa în viatã pe toti oamenii
Trimisii Nostri au venit la ei cu semne învederate si totusi iatã cã
mulþi dintre ei sãvârsesc silnicii pe pãmânt ºi dupã aceasta [venirea trimisilor].

dupa cum vedem este o referire la ce li sa spus evreilor nicidecum lor ,,iar pasajul se refera la talmud nu la tora,,,

deci absolut jenanta incercarea acestor oameni de a mintii lumea cu privire la satanicul islam

acum sa vedem ce spune versetul urmator din coran pe care musulmani nu l citeaza niciodata,mai ales acum dupa aceste crime,,,iar acest pasaj se refera strict la ce trebui sa faca ei,si este exact ce fac isis ,ei defapt reprezentand adevaratul islam

sura 5 33

Iarã rãsplata acelora care luptã împotriva lui Allah si a Trimisului Sãu si cautã sã semene pe pãmânt stricãciune este cã ei vor muri omorâti sau rãstigniþi pe cruce sau li se vor tãia mâinile si picioarele crucis sau vor fi alungati din tarã. Aceasta va fi pentru ei rusine în
lumea de acum, iar în Lumea de Apoi vor avea ei parte de chin mare

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2015, ora 12:55

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2015, ora 22:13

De la: 9am_750, la data 2015-11-20 20:29:21ioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,unde ti e mintea aia ioaneeee,,,,zici ca eu nu ma incred in hristos si ma incred in oameni cand bibliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ioaneeeeeeeeeeee o ai de la ortodocsiiiiiiiiiiii,,de la oameniiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,tu fiind infiintat la 1900 nu ai pic de istorie,te increzi cu totul in oameni nu in hristos caci bibliaaaaaaaaaaaaaaaaa o ai de la noi desteptule,,,,,,si auzi ce aberatie poti spune ,cica copii puteau sa mearga,,,baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde va e mintea aia,,,,iti spune mai departe,a unora ca ei este imparatia cerurilor referinduse la puritatea ,,,,,,,,logica voastra are de suferit enorm din cauza sectelor la care ati aderat

9am_750,pe acest forum,cu numai doua pagini in urma,ati afrmati gresit ca lumea nu va fi judecata dupa Evanghelia lui Pavel. Recent ati afirmat iarasi gresit ca Biblia noastra o avem de la ortodocsi.
Apoi, Biblia nu arata nici un botez macar a unui sugar,bebelus,asa cum sustineti dvs indirect.De ce vorbiti fara sa dovediti? Nu va temeti de Dumnezeu? Stiti ca sunteti pierdut fara Hristos?

"Cine va crede si se va boteza va fi mantuit; dar cine nu va crede va fi osandit." (extras din Biblie)

Un om pentru a fi botezat,mai intai trebuie sa auda Evanghelia,sa o creada,apoi sa fie botezat dupa invatatura lui Hristos de mai sus. Mai jos vom da cateva exemple in acest sens:

". Filip a zis: "Daca crezi din toata inima, se poate." Famenul a raspuns: "Cred ca Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu."
A poruncit sa stea carul, s-au coborat amandoi in apa, si Filip a botezat pe famen"

" Chiar in clipa aceea, au cazut de pe ochii lui un fel de solzi; si el si-a capatat iarasi vederea. Apoi s-a sculat si a fost botezat. "

"Si, dupa ce a iesit de acolo, a intrat in casa unui om temator de Dumnezeu, numit Iust, a carui casa era vecina cu sinagoga.
Dar Crisp, fruntasul sinagogii, a crezut in Domnul impreuna cu toata casa lui. Si multi dintre corinteni, care auzisera pe Pavel, au crezut si ei si au fost botezati."

Nu puteti dovediti biblic ca vre-un sugar,bebelus a fost botezat vreodata fie el din casa Lidiei,Cornel...ect!
Voia lui Dumnezeu este scrisa in Biblie,iar noi daca suntem crestinii trebuie sa ascultam de scrisul acestei Carti Sfinte.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2015, ora 10:21

De la: IonOOO, la data 2015-11-24 22:13:05
De la: 9am_750, la data 2015-11-20 20:29:21ioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,unde ti e mintea aia ioaneeee,,,,zici ca eu nu ma incred in hristos si ma incred in oameni cand bibliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ioaneeeeeeeeeeee o ai de la ortodocsiiiiiiiiiiii,,de la oameniiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,tu fiind infiintat la 1900 nu ai pic de istorie,te increzi cu totul in oameni nu in hristos caci bibliaaaaaaaaaaaaaaaaa o ai de la noi desteptule,,,,,,si auzi ce aberatie poti spune ,cica copii puteau sa mearga,,,baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde va e mintea aia,,,,iti spune mai departe,a unora ca ei este imparatia cerurilor referinduse la puritatea ,,,,,,,,logica voastra are de suferit enorm din cauza sectelor la care ati aderat

9am_750,pe acest forum,cu numai doua pagini in urma,ati afrmati gresit ca lumea nu va fi judecata dupa Evanghelia lui Pavel. Recent ati afirmat iarasi gresit ca Biblia noastra o avem de la ortodocsi.
Apoi, Biblia nu arata nici un botez macar a unui sugar,bebelus,asa cum sustineti dvs indirect.De ce vorbiti fara sa dovediti? Nu va temeti de Dumnezeu? Stiti ca sunteti pierdut fara Hristos?

"Cine va crede si se va boteza va fi mantuit; dar cine nu va crede va fi osandit." (extras din Biblie)

Un om pentru a fi botezat,mai intai trebuie sa auda Evanghelia,sa o creada,apoi sa fie botezat dupa invatatura lui Hristos de mai sus. Mai jos vom da cateva exemple in acest sens:

". Filip a zis: "Daca crezi din toata inima, se poate." Famenul a raspuns: "Cred ca Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu."
A poruncit sa stea carul, s-au coborat amandoi in apa, si Filip a botezat pe famen"

" Chiar in clipa aceea, au cazut de pe ochii lui un fel de solzi; si el si-a capatat iarasi vederea. Apoi s-a sculat si a fost botezat. "

"Si, dupa ce a iesit de acolo, a intrat in casa unui om temator de Dumnezeu, numit Iust, a carui casa era vecina cu sinagoga.
Dar Crisp, fruntasul sinagogii, a crezut in Domnul impreuna cu toata casa lui. Si multi dintre corinteni, care auzisera pe Pavel, au crezut si ei si au fost botezati."

Nu puteti dovediti biblic ca vre-un sugar,bebelus a fost botezat vreodata fie el din casa Lidiei,Cornel...ect!
Voia lui Dumnezeu este scrisa in Biblie,iar noi daca suntem crestinii trebuie sa ascultam de scrisul acestei Carti Sfinte.

daca mintea ta este setata de sectari sa inteleaga gresit ce spun eu nu inseamna ca si am spus ce crezi tu,,inseamna doar ca tu intelegi total gresit,,,,,,,,,,,,zici ca nu ai biblia de la ortodocsi?pai nu citezi ma tu din cornilescu ortodoxu?deci te increzi in oameni nicidecum in hristos fiind infiintat la 1900 tot ce ai ai de la oameni,,,,ortodocsii au direct de la hristos prin traditie apostolica nu doar biblia care ti am dato si tie la 1900 ci si multe care nu sau scris acolo de care tu nu ai cum sa sti ca secta ta e limitata si fara temelie,,,si ti am mai zis lucruri ce nu le pricepi ,,daca parintele crede crede si copilulllllllll ,,da i copilului tau o lingura de mancare,nu se bazeaza pe tn si mananca?,,,se botezau case intregi si ti am zic ca tu n ai de unde sa sti pentru ca secta ta e limitata neavand istorie,,lasa ti copii sa vina la mine,,voi sectarii ii indepartati de hristos din pricina indoctrinari voastre cum au mai fost indoctrinatii si altii de sau sinucis in masa

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2015, ora 10:41

ucenicul Apostolului Ioan, episcopul Policarp al Smirnei, marturisea in momentul martiriului sau : "De optzeci si sase de ani slujesc (lui Hristos)". Intrucit aceasta marturisire privind neindoeilnic timpul de cand s-a botezat o facea in anul 156, rezulta ca a primit Botezul in jurul anului 70 "in varsta frageda a copilariei" .

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2015, ora 10:41

Sfantul Iustin Martirul informeaza ca in vremea sa erau crestini, barbati si femei, avand 60 si 70 de ani. Or daca in prima jumatate a veacului al II-lea cand traieste Iustin existau crestini de 60 si 70 de ani, insemneaza ca ei au fost botezati cand erau inca mici 38.

Pagini: << 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: