back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 >> Sari la pagina:

Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 21:49

De la: 9am_750, la data 2014-01-16 21:02:51xposethereal.com/psychology/scientists-claim-that-quantum-theory...]

De cand da 750 linkuri in engleza?

Am fost rautacios. Oricum, teoria biocentrismului este mai mult filozofie decat stiinta. Nu produce predictii testabile. Deci n-o sa dea peste cap stiinta cumva. Ca sa fie stiinta trebuie sa poata fi testata in laborator. Si eu am o viziune proprie care ar coincide cu biocentrismul dar o tac si o expun doar asa filozofic pt ca n-am cum s-o descriu matematic si nici experimental. Stiinta e mai mult decat expunerea viziunilor asupra universului. Stiinta e stricta. Lanza e un tip destept dar aici a enuntat filosofie nu stiinta. N-are cum sa produca rezultate cu asa ceva ci doar sa-si imagineze un fel de a fi.

http://revansaratiunii.blogspot.ro/
9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 22:24

De la: hammerady1, la data 2014-01-16 21:49:08
De la: 9am_750, la data 2014-01-16 21:02:51xposethereal.com/psychology/scientists-claim-that-quantum-theory...]

Am fost rautacios. Oricum, teoria biocentrismului este mai mult filozofie decat stiinta. Nu produce predictii testabile. Deci n-o sa dea peste cap stiinta cumva. Ca sa fie stiinta trebuie sa poata fi testata in laborator. Si eu am o viziune proprie care ar coincide cu biocentrismul dar o tac si o expun doar asa filozofic pt ca n-am cum s-o descriu matematic si nici experimental. Stiinta e mai mult decat expunerea viziunilor asupra universului. Stiinta e stricta. Lanza e un tip destept dar aici a enuntat filosofie nu stiinta. N-are cum sa produca rezultate cu asa ceva ci doar sa-si imagineze un fel de a fi.

scuza ma insa nu cred ca esti in masura sa vorbesti de rezultate testabile ci dimpotriva de filozofie si credinta,,,,nimic inexistent evolutie inexistenta,,,reorienteaza te

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 23:44

Noah , Hammer , vezi ce se intampla cand esti ingaduitor cu acest habotnic ?
Se impopotzoneaza cu'n tupeu nesimtit si te articuleaza cu fraze pe care nici el nu le intelege !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 01:33

De la: 9am_750, la data 2014-01-16 22:24:44

scuza ma insa nu cred ca esti in masura sa vorbesti de rezultate testabile ci dimpotriva de filozofie si credinta,,,,nimic inexistent evolutie inexistenta,,,reorienteaza te

Pai e elementar ca nu poti inventa vreun experiment care sa produca rezultate si sa fie calculate conform matematicilor din afirmatii filozofice. Cand afirmi ca particule virtuale apar din vid si dispar instantaneu poti sa faci si experimente care sa verifice asta. Efectul Casimir, vibratiile electronilor pot fi determinate matematic si se pot face estimari. Afirmatiile filozofice nu pot fi determinate matematic. Raman niste enunturi calitative nu cantitative.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 01:42

De la: _2148_, la data 2014-01-16 23:44:34Noah , Hammer , vezi ce se intampla cand esti ingaduitor cu acest habotnic ?
Se impopotzoneaza cu'n tupeu nesimtit si te articuleaza cu fraze pe care nici el nu le intelege !

Mi-e simpatic chiar daca nu stie exact pe ce lume traieste.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 10:02

De la: hammerady1, la data 2014-01-17 01:33:41

Pai e elementar ca nu poti inventa vreun experiment care sa produca rezultate si sa fie calculate conform matematicilor din afirmatii filozofice. Cand afirmi ca particule virtuale apar din vid si dispar instantaneu poti sa faci si experimente care sa verifice asta. Efectul Casimir, vibratiile electronilor pot fi determinate matematic si se pot face estimari. Afirmatiile filozofice nu pot fi determinate matematic. Raman niste enunturi calitative nu cantitative.

adriane crede ma chiar nu esti in masura,,nimic inexistent evolutie inexistenta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 10:03

De la: hammerady1, la data 2014-01-17 01:42:15
De la: _2148_, la data 2014-01-16 23:44:34Noah , Hammer , vezi ce se intampla cand esti ingaduitor cu acest habotnic ?

eu stiu,,lumea lui dumnezeu,,tu traiesti in lumea lui nimic

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 10:13

"Mitropolia Moldovei si Bucovinei vrea sa construiasca o biserica pe un spatiu verde dintre blocuri, in orasul Piatra Neamt. Fiindca o parte dintre proprietarii din blocurile invecinate terenului nu sunt de acord, Parohia "Acoperamantul Maicii Domnului", cea care a fost delegata sa construiasca biserica, i-a dat in judecata si a cerut instantei sa constate ca nu este nevoie de acordul lor, intrucat refuzul ar fi "nejustificat".

''Biserica in parcul Spitalului Judetean Arges

La sfarsitul anului trecut, Arhiepiscopia Argesului si Muscelului prin Biserica ¬Sfantul Pantelimon¬ a cerut Consiliului Judetean Arges darea in folosinta gratuita a unui teren de circa 2600 mp din Parcul Spitalului Judetean pentru a construi acolo un altar de vara, o capela mortuara.

Biserica in curtea Spitalului Judetean Bistrita
Si in curtea Sectiei de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita se construieste o biserica. Piatra de temelie a constructiei a fost pusa in aprilie 2013 in prezenta IPS Andrei Andreicut, Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului. La ceremonie au fost prezenti consilierul pe probleme de misiune si protocol al Arhiepiscopiei Clujului, arhidiaconul Claudiu Grama, protopopul Bistritei Alexandru Vidican, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, directorul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, dr. Mircea Gelu Buta, seful Directiei Judetene de Informatii, Ioan Mocan, cadre medicale ale unitatii spitalicesti, dar si pacienti,

Dr. Mircea Gelu Buta, directorul Spitalului Judetean de Urgenta, spune ca in curtea Spitalului mai sunt inca doua biserici.

Biserica ce va purta hramul Sfantului Nectarie se incadreaza intr-un proiect pe care l-am inceput cu multi ani in urma cu regretatul de pomenire Arhiepiscopul si Mitropolitul Bartolomeu Anania.
In 1998 am dat in folosinta primul paraclis in cladirea principala a Spitalului Judetean, aceasta fiind si prima biserica sfintita de IPS Bartolomeu la Bistrita.

In urma cu doi ani, in prezenta Mitropolitului Andrei Andreicut am reusit sa sfintim o noua biserica in cadrul complexului TBC, o biserica frumoasa in stil brancovenesc si foarte utila pacientilor care se trateaza pe termen lung cu suferinta pulmonara. Iata ca acum a venit randul complexului de oncologie. Am incheiat constructia noii aripi a spitalului care cuprinde saloane de ingrijiri paleative, iar ca si o complementaritate a tratamentului acestor bolnavi se incadreaza aceasta biserica.

Eu cred ca le va aduce alinare. Are ca hram Sfantul Nectarie, un cunoscut sfant vindecator al bolnavilor cu cancer.

La sfarsitul acestui an, presedintele Consiliului Judetean, Radu Moldovan, a vizitat Muntele Athos impreuna cu IPS Mitropolit Andrei Andreicut, iar anul 2014 il va incepe cu un tur prin Israel, Iordania si Egipt tot in compania inaltului prelat. "

Desi se incaseaza peste 5.Miliarde de Euro, anual, din contributiile obligatorii pe care cetatenii , angajat-angajator, pensionari, + faimoasa coplata, le achita in contul Sistemului de Sanatate din Romania, banii necesari pentru: medicamente, reactivi, tehnca mendicala, salarii europene ale corpului medical, si/sau sporirea confortului bolnavilor de cancer, si nu numai, sunt insuficienti.

Insa exista bani pentru ridicarea bisericilor chiar si in incinta spitalelor, pai cat de tampit trebuie sa fii sa crezi o asemenea afirmatie, citez:

" Sfantul Nectarie, un cunoscut sfant vindecator al bolnavilor cu cancer."

Sa va ia dracul de prosti, creduli!
O sa crapati cu totii de prosti ce sunteti !@

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 10:19

sunt curios daca fata n fata mai vb asa urat hacone cel cu 2 nikuri precum faci aici de latri dp perdea [/quote]

re:
nu vrei tu sa te exprimi cat mai explicit posibil, @750 ?
adica, doresti sa-mi precizezi ceea ce doresti sa-mi transmiti?
este cumva vreo amenintare crstineasca??

Esti un nesimtit las,!
Extremismul religios pe care il practici n-o sa-ti aduca nimic bun!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 10:41

sunt curios daca fata n fata mai vb asa urat hacone cel cu 2 nikuri precum faci aici de latri dp perdea [/quote]

re:
nu vrei tu sa te exprimi cat mai explicit posibil, @750 ?
adica, doresti sa-mi precizezi ceea ce doresti sa-mi transmiti?
este cumva vreo amenintare crstineasca??

Esti un nesimtit las!
Extremismul religios pe care il practici n-o sa-ti aduca nimic bun![/quote]

oooooooo ce faci ma fratele meu credincios

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 11:04

en.wikipedia.org/wiki/Predictions_made_by_Ray_Kurzweil

2019[edit]
The computational capacity of a $4,000 computing device (in 1999 dollars) is approximately equal to the computational capability of the human brain (20 quadrillion calculations per second).
The summed computational powers of all computers is comparable to the total brainpower of the human race.
Computers are embedded everywhere in the environment (inside of furniture, jewelry, walls, clothing, etc.).
People experience 3-D virtual reality through glasses and contact lenses that beam images directly to their retinas (retinal display). Coupled with an auditory source (headphones), users can remotely communicate with other people and access the Internet.
These special glasses and contact lenses can deliver "augmented reality" and "virtual reality" in three different ways. First, they can project "heads-up-displays" (HUDs) across the user's field of vision, superimposing images that stay in place in the environment regardless of the user's perspective or orientation. Second, virtual objects or people could be rendered in fixed locations by the glasses, so when the user's eyes look elsewhere, the objects appear to stay in their places. Third, the devices could block out the "real" world entirely and fully immerse the user in a virtual reality environment.
People communicate with their computers via two-way speech and gestures instead of with keyboards. Furthermore, most of this interaction occurs through computerized assistants with different personalities that the user can select or customize. Dealing with computers thus becomes more and more like dealing with a human being.
Most business transactions or information inquiries involve dealing with a simulated person.
Most people own more than one PC, though the concept of what a "computer" is has changed considerably: Computers are no longer limited in design to laptops or CPUs contained in a large box connected to a monitor. Instead, devices with computer capabilities come in all sorts of unexpected shapes and sizes.
Cables connecting computers and peripherals have almost completely disappeared.
Rotating computer hard drives are no longer used.
Three-dimensional nanotube lattices are the dominant computing substrate.
Massively parallel neural nets and genetic algorithms are in wide use.
Destructive scans of the brain and noninvasive brain scans have allowed scientists to understand the brain much better. The algorithms that allow the relatively small genetic code of the brain to construct a much more complex organ are being transferred into computer neural nets.
Pinhead-sized cameras are everywhere.
Nanotechnology is more capable and is in use for specialized applications, yet it has not yet made it into the mainstream. "Nanoengineered machines" begin to be used in manufacturing.
Thin, lightweight, handheld displays with very high resolutions are the preferred means for viewing documents. The aforementioned computer eyeglasses and contact lenses are also used for this same purpose, and all download the information wirelessly.
Computers have made paper books and documents almost completely obsolete.
Most learning is accomplished through intelligent, adaptive courseware presented by computer-simulated teachers. In the learning process, human adults fill the counselor and mentor roles instead of being academic instructors. These assistants are often not physically present, and help students remotely.
Students still learn together and socialize, though this is often done remotely via computers.
All students have access to computers.
Most human workers spend the majority of their time acquiring new skills and knowledge.
Blind people wear special glasses that interpret the real world for them through speech. Sighted people also use these glasses to amplify their own abilities.
Retinal and neural implants also exist, but are in limited use because they are less useful.
Deaf people use special glasses that convert speech into text or signs, and music into images or tactile sensations. Cochlear and other implants are also widely used.
People with spinal cord injuries can walk and climb steps using computer-controlled nerve stimulation and exoskeletal robotic walkers.
Computers are also found inside of some humans in the form of cybernetic implants. These are most commonly used by disabled people to regain normal physical faculties (i.e. - Retinal implants allow the blind to see and spinal implants coupled with mechanical legs allow the paralyzed to walk).
Language translating machines are of much higher quality, and are routinely used in conversations.
Effective language technologies (natural language processing, speech recognition, speech synthesis) exist
Access to the Internet is completely wireless and provided by wearable or implanted computers.
People are able to wirelessly access the Internet at all times from almost anywhere
Devices that deliver sensations to the skin surface of their users (i.e.--tight body suits and gloves) are also sometimes used in virtual reality to complete the experience. "Virtual sex"—in which two people are able to have sex with each other through virtual reality, or in which a human can have sex with a "simulated" partner that only exists on a computer—becomes a reality.
Just as visual- and auditory virtual reality have come of age, haptic technology has fully matured and is completely convincing, yet requires the user to enter a V.R. booth. It is commonly used for computer sex and remote medical examinations. It is the preferred sexual medium since it is safe and enhances the experience.
Worldwide economic growth has continued. There has not been a global economic collapse.
The vast majority of business interactions occur between humans and simulated retailers, or between a human's virtual personal assistant and a simulated retailer.
Household robots are ubiquitous and reliable.
Computers do most of the vehicle driving—-humans are in fact prohibited from driving on highways unassisted. Furthermore, when humans do take over the wheel, the onboard computer system constantly monitors their actions and takes control whenever the human drives recklessly. As a result, there are very few transportation accidents.
Most roads now have automated driving systems—networks of monitoring and communication devices that allow computer-controlled automobiles to safely navigate.
Prototype personal flying vehicles using microflaps exist. They are also primarily computer-controlled.
Humans are beginning to have deep relationships with automated personalities, which hold some advantages over human partners. The depth of some computer personalities convinces some people that they should be accorded more rights.
While a growing number of humans believe that their computers and the simulated personalities they interact with are intelligent to the point of human-level consciousness, experts dismiss the possibility that any could pass the Turing Test.
Human-robot relationships begin as simulated personalities become more convincing.
Interaction with virtual personalities becomes a primary interface
Public places and workplaces are ubiquitously monitored to prevent violence and all actions are recorded permanently. Personal privacy is a major political issue, and some people protect themselves with unbreakable computer codes.
The basic needs of the underclass are met. (Not specified if this pertains only to the developed world or to all countries)
Virtual artists—creative computers capable of making their own art and music—emerge in all fields of the arts.

2029[edit]
A $1,000 personal computer is 1,000 times more powerful than the human brain.
The vast majority of computation is done by computers and not by human brains.
Further progress has been made in understanding the secrets of the human brain. Hundreds of distinct sub-regions with specialized functions have been identified. Some of the algorithms that code for development of these regions have been deciphered and incorporated into neural net computers.
Massively parallel neural nets, which are constructed through reverse-engineering the human brain, are in common use.
The eyeglasses and headphones that used to deliver virtual reality are now obsolete thanks to computer implants that go into the eyes and ears. The implants are either permanent or removable. They allow direct interface with computers, communications and Internet-based applications. The implants are also capable of recording what the user sees and hears.
Computer implants designed for direct connection to the brain are also available. They are capable of augmenting natural senses and of enhancing higher brain functions like memory, learning speed and overall intelligence.
Computers are now capable of learning and creating new knowledge entirely on their own and with no human help. By scanning the enormous content of the Internet, some computers "know" literally every single piece of public information (every scientific discovery, every book and movie, every public statement, etc.) generated by human beings.
Direct brain implants allow users to enter full-immersion virtual reality—with complete sensory stimulation—without any external equipment. People can have their minds in a totally different place at any moment. This technology is in widespread use.
Most communication occurs between humans and machines as opposed to human-to-human.
The manufacturing, agricultural and transportation sectors of the economy are almost entirely automated and employ very few humans. Across the world, poverty, war and disease are almost nonexistent thanks to technology alleviating want.
The rise of Artificial Intelligence creates a real "robot rights" movement, and there is open, public debate over what sorts of civil rights and legal protections machines should have. The existence of humans with heavy levels of cybernetic augmentation and of larger numbers of other people with less extreme cybernetic implants lead to further arguments over what constitutes a "human being."
Although computers routinely pass the Turing Test, controversy still persists over whether machines are as intelligent as humans in all areas.
Artificial Intelligences claim to be conscious and openly petition for recognition of the fact. Most people admit and accept this new truth.
Reverse engineering of the human brain completed
Non-biological intelligence combines the subtlety and pattern recognition strength of human intelligence, with the speed, memory, and knowledge sharing of machine intelligence
Non-biological intelligence will continue to grow exponentially whereas biological intelligence is effectively fixed

2049[edit]
Food is commonly "assembled" by nanomachines. This food is externally indistinguishable from "natural" food, but it can be made more wholesome since production can be controlled at the molecular level. This technology decouples food production from climate conditions and the availability of natural resources.
The distinction between virtual reality and "real" reality becomes confounded as foglets come into common use, allowing immediate assembly or disassembly of all sorts of physical objects.

2072[edit]
Picoengineering (technology on the scale of trillionths of a meter) becomes practical.

2099[edit]
The human brain has been completely reverse engineered and all aspects of its functioning are understood.
Natural human thinking possesses no advantages over computer minds.
Machines have attained equal legal status with humans.
Humans and machines merge in the physical and mental realms. Cybernetic brain implants enable humans to fuse their minds with AI's.
In consequence, clear distinctions between humans and machines no longer exist.
Most conscious beings lack a permanent physical form.
The vast majority of the Earth's sentient beings are AI's that exist entirely as thinking computer programs capable of instantly moving from one computer to another across the Internet (or whatever equivalent exists in 2099). These computer-based beings are capable of manifesting themselves at will in the physical world by creating or taking over robotic bodies, with individual AI's also being capable of controlling multiple bodies at once.
Individual beings merge and separate constantly, making it impossible to determine how many “people” there are on Earth.
This new plasticity of consciousness and ability for beings to join minds seriously alters the nature of self-identity.
The majority of interpersonal interactions occur in virtual environments. Actually having two people physically meet in the real world to have a conversation or transact business without any technological interference is very rare.
Organic human beings are a small minority of the intelligent life forms on Earth. Even among the remaining Homo sapiens, the use of computerized implants that heavily augment normal abilities is ubiquitous and accepted as normal. The small fraction of humans who opt to remain "natural" and unmodified effectively exist on a lower and more limited plane of consciousness from everyone else, and thus find it impossible to fully interact with AI's and highly modified humans.
"Natural" humans are protected from extermination. In spite of their shortcomings and frailties, humans are respected by AI's for giving rise to the machines.
Since knowledge and skills can be instantly downloaded and comprehended by most intelligent beings, the process of learning is compressed into an instantaneous affair instead of the years-long struggle normal humans experience. Free from this time-consuming burden, AI's now focus their energies on making new discoveries and contributions.
AI's are capable of dividing their attention and energies in countless directions, allowing one being to manage a multitude of endeavors simultaneously.
Femtoengineering (engineering on the scale of one thousandth of a trillionth of a meter) might be possible.
AI's communicate via a shared electronic language.
Artwork and music created by machines encompasses areas of the light spectrum and frequencies of sounds that normal humans cannot perceive.
Money has deflated in value, meaning all sorts of goods and services have become cheaper.
Some humans at least as old as the Baby Boomers are still alive and well.
Computer viruses are a major threat since most intelligent beings are software-based.
AI's frequently make "backup copies" of themselves, guaranteeing a sort of immortality should the original AI be killed.
The concept of "life expectancy" has become irrelevant to humans and machines thanks to medical immortality and advanced computers.
The pace of technological change continues to accelerate as the 22nd century nears

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 11:54

INCREDIBIL! Ce raspunde Siri, asistenta virtuala iPhone, cand este intrebata daca exista DUMNEZEU!
Publicatia Huffington Post a facut un experiment interesant cu Siri, asistenta virtuala a utilizatorilor de iPhone despre care compania care a creat-o, Apple, sustine ca poate raspunde la orice intrebare.
Intr-un scurt “interviu” cu Siri, jurnalistii au pus mai multe intrebari despre religie si Dumnezeu, ca sa vada cum raspunde in aceasta situatie asistenta virtuala.

Asa cum era de asteptat, Siri a dat raspunsuri foarte interesante. Iata cateva din acestea:

"-Siri, tu crezi in Dumnezeu?
-Ar trebui sa intrebi asta pe cineva care este mai calificat. Ideal ar fi sa intrebi un om.

-Siri, tu ce credinta religioasa ai?
-Evit dezbaterile teologice.

-Siri, iti place Papa Francisc?
-Prefer sa nu raspund.

Siri a fost intrebata ce crede despre religie si Dumnezeu
Siri a fost intrebata ce crede despre religie si Dumnezeu
-Exista Dumnezeu?
-Este un mare mister pentru mine.

-Crezi ca exista raul?
-Nu cred ca eu am o credinta.

-Cine esti tu?
-Eu sunt Siri. Dar nu-mi place sa vorbesc despre mine."

Spre surprinderea jurnalistilor, pe masura ce interviul a continuat, Siri a reusit sa dea dovada de un simt dezvoltat al umorului.

"-Esti buna?
-Nu stiu asta. Cand eram la scoala, am copiat la examenul de metafizica: m-am uitat in sufletul unui baiat care statea langa mine."

Cine este Siri

Siri este “asistenta” persoana a utilizatorilor de iPhone, adica o aplicatie conceputa de Apple.

Folosind ca interfata limbajul, ea poate raspunde la intrebari, ofera sfaturi sau face diferite actiuni.

Siri a fost lansata in aprilie 2010 si intitial ar fi trebuie sa fie disponibila si pentru utilizatorii de Android si Black Berry.

Ulterior, a fost lansata doar pentru iOS, odata cu modelul iPhone 4S si din 2012 este inclusa pentru toate aparatele iOS.

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 13:50

Sunt in masura sa vorbesc despre rezultate testabile pt ca eu cunosc valoarea lor. Sunt inginer si stiu in ce masura rezultatele testabile sunt utile. Am destula experienta sa discern intre rezulte testabile, observabile si afirmatii seci. Eu daca descriu un tablou nu produc decat exprimari subiective, proprii perceptiilor mele, simtului meu artistic si sensibilitatii mele si nu afirmatii general valabile pe care cineva sa le accepte pur si simplu.Dar daca fac o analiza chimica a panzei, a vopselurilor si a tehnicii de pictura as putea sa exprim asta in termeni stricti, fara judecati de valoare si falsificabili. Adica oricine poate sa fie in masura sa-mi refaca experimentul chimic si sa-mi demonstreze ca rezultatele sunt gresite sau bune. Cand e vorba de simt artistic, de gust, asa ceva nu poate fi experimentat de altcineva in termenii pe care-i experimentez eu. Nu traiesc intr-un vid informational si sa fie nevoie sa ma dirijeze unul sau altul fara ca eu sa constientizez ce fac si sa ma las la mana lor. Consider valoroase cunostintele altora atata timp cat explicatiile lor completeaza mai bine si explica mai precis realitatea inconjuratoare in care ma desfasor.
Deci, pot sa fac deosebirea intre ceva care produce rezultate testabile si afirmatii descriptibile necuantificabile.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 14:51

De la: hammerady1, la data 2014-01-17 13:50:09

Sunt in masura sa vorbesc despre rezultate testabile pt ca eu cunosc valoarea lor. Sunt inginer si stiu in ce masura rezultatele testabile sunt utile. Am destula experienta sa discern intre rezulte testabile, observabile si afirmatii seci. Eu daca descriu un tablou nu produc decat exprimari subiective, proprii perceptiilor mele, simtului meu artistic si sensibilitatii mele si nu afirmatii general valabile pe care cineva sa le accepte pur si simplu.Dar daca fac o analiza chimica a panzei, a vopselurilor si a tehnicii de pictura as putea sa exprim asta in termeni stricti, fara judecati de valoare si falsificabili. Adica oricine poate sa fie in masura sa-mi refaca experimentul chimic si sa-mi demonstreze ca rezultatele sunt gresite sau bune. Cand e vorba de simt artistic, de gust, asa ceva nu poate fi experimentat de altcineva in termenii pe care-i experimentez eu. Nu traiesc intr-un vid informational si sa fie nevoie sa ma dirijeze unul sau altul fara ca eu sa constientizez ce fac si sa ma las la mana lor. Consider valoroase cunostintele altora atata timp cat explicatiile lor completeaza mai bine si explica mai precis realitatea inconjuratoare in care ma desfasor.
Deci, pot sa fac deosebirea intre ceva care produce rezultate testabile si afirmatii descriptibile necuantificabile.

ft bn ca esti inginer bravo,,insa ateismul iti trage o perdea pe fata,,stim amandoi ca nimicul este inexistent iar evolutia nu exista,,deci in cazul de fata nu vb de nimic testabil ci de credinta ta

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 14:57

De la: hammerady1, la data 2014-01-16 19:17:18
De la: gabigabi2, la data 2014-01-16 14:15:48
De la: hammerady1, la data 2014-01-15 18:32:03
De la: 9am_750, la data 2014-01-15 18:28:29asa adriane,,vezi cum faci da lasi credinta in ateism

Absolut. Imi pun caciula de berverita si incep sa visez cu ochii deschisi la sfintii parinti pana imi ofera unul din ei vreo revelatie a adevarului absolut. O sa ma luminez brusc si o sa vad cu sclipiciul mintii cum Dzeu a facut din tarana barbatul si cum i-a smuls o coasta lui si i-a facut femeia... Intai ma duc la vanatoare de berverite. Vine cineva pandac?

tare mi-ar fi placut sa-ti aud argumentele aduse impotriva evolutionismului , caci imi vine sa cred ca si atunci cind erai foarte tinar si inca mai aveai "antenele " conectate la "Emitator " ,puneai logica la bataie-n argumentatia ta !

Care dovezi impotriva evolutionismului? Sunt o multime de "dovezi" impotriva evolutionismului. Doar ca respectivii care le enunta n-au evoluat intelectual indeajuns ca sa realizeze cat de infantile sunt. Au impresia ca daca ei cred ca pamantul are 6000 de ani si Noe a umplut barca cu animale realitatea e obligata sa se reveleze in felul ala. "Daca rezultatele stiintei contrazic faptele biblice inseamna ca stiinta se inseala" zicea fondatorul creationismului stiintific Henry Morris.

puiule sa fii uitat tu oare ca pe cind erai la liceau , erai un creeationist convins ? n-ai spus tu cu gura ta asta si ca te "duelai " cu profu de anatomie ? am inventat eu chestia asta, ca asta era intrebarea mea, dorind sa-ti atrag atentia ca DACA te inselai atunci , tot asa te poti insela si acum !
da' nu m-ai intrebat care " antene " si care "Emitator "?! stii despre ce vorbesc ?

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 16:07

De la: 9am_750, la data 2014-01-17 10:03:02
De la: hammerady1, la data 2014-01-17 01:42:15

eu stiu,,lumea lui dumnezeu,,tu traiesti in lumea lui nimic

pretenas....baga ochiu' aici....s-ar putea sa-ti trebuieste....

youtu.be/VfNTAZD1UP4
youtu.be/bm09LQ9ePPY
youtu.be/oOzUlcQXHpM
youtu.be/dngRATDrpoY
youtu.be/eBBdjhjXmBk
youtu.be/-lObTB7aB20

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 16:41

De la: gabigabi2, la data 2014-01-17 14:57:55
De la: 9am_750, la data 2014-01-15 18:28:29asa adriane,,vezi cum faci da lasi credinta in ateism

Absolut. Imi pun caciula de berverita si incep sa visez cu ochii deschisi la sfintii parinti pana imi ofera unul din ei vreo revelatie a adevarului absolut. O sa ma luminez brusc si o sa vad cu sclipiciul mintii cum Dzeu a facut din tarana barbatul si cum i-a smuls o coasta lui si i-a facut femeia... Intai ma duc la vanatoare de berverite. Vine cineva pandac?

tare mi-ar fi placut sa-ti aud argumentele aduse impotriva evolutionismului , caci imi vine sa cred ca si atunci cind erai foarte tinar si inca mai aveai "antenele " conectate la "Emitator " ,puneai logica la bataie-n argumentatia ta !

Care dovezi impotriva evolutionismului? Sunt o multime de "dovezi" impotriva evolutionismului. Doar ca respectivii care le enunta n-au evoluat intelectual indeajuns ca sa realizeze cat de infantile sunt. Au impresia ca daca ei cred ca pamantul are 6000 de ani si Noe a umplut barca cu animale realitatea e obligata sa se reveleze in felul ala. "Daca rezultatele stiintei contrazic faptele biblice inseamna ca stiinta se inseala" zicea fondatorul creationismului stiintific Henry Morris.

puiule sa fii uitat tu oare ca pe cind erai la liceau , erai un creeationist convins ? n-ai spus tu cu gura ta asta si ca te "duelai " cu profu de anatomie ? am inventat eu chestia asta, ca asta era intrebarea mea, dorind sa-ti atrag atentia ca DACA te inselai atunci , tot asa te poti insela si acum !
da' nu m-ai intrebat care " antene " si care "Emitator "?! stii despre ce vorbesc ?

Eu cred ca-i o problema de logica de scoala primara , aia cu multimea formata din 2 elemente posibile : creationism si evolutionism .
Pai daca creationismul i-a fost bagat pe gat o vreme si intre timp a inteles si dedus ca a gresit argumentandu-si , si a sters creationismul din multimea evenimentelor posibile , a se insela si in cazul evolutionismului inseamna sa ramana multimea vida !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 17:15

si-acum....special .....al....al....al....pentru gicu ortodoxu'.....doxu'....doxu'....doxu'....fara numar....fara numar....mar...mar...mar....

youtu.be/Xazof6EO6BU

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 17:22

De la: _2148_, la data 2014-01-17 16:41:54

Eu cred ca-i o problema de logica de scoala primara , aia cu multimea formata din 2 elemente posibile : creationism si evolutionism .
Pai daca creationismul i-a fost bagat pe gat o vreme si intre timp a inteles si dedus ca a gresit argumentandu-si , si a sters creationismul din multimea evenimentelor posibile , a se insela si in cazul evolutionismului inseamna sa ramana multimea vida !

Nu mi-a fost bagat pe gat creationismul. Mi s-a parut la vremea aia si la mintea aia da mea de atunci, ca explicatiile corespundeau. Cand am crescut mai mare am capatat mai multe cunostinte care mi-au aratat ca ma inselam. Prin analiza atenta oricine poate realiza ca creationismul este gresit. Daca apar dovezi cum ca evolutionismul este eronat o sa le judec si renunt si la el. Dar intai sa apara dovezi ca lumea. Dar e foarte greu sa apara ceva care sa dea peste cap 90% din comunitatea stiintifica si multitudinea de studii.
Deci, totul depinde de calitatea informatiilor.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 17:23

De la: Fl_Orion999, la data 2014-01-17 17:15:29si-acum....special .....al....al....al....pentru gicu ortodoxu'.....doxu'....doxu'....doxu'....fara numar....fara numar....mar...mar...mar....

youtu.be/Xazof6EO6BU

youtu.be/jBH1TslGOg8

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 17:32

Top ten porunci....

youtu.be/82jQ4kCxLYQ

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 18:29

De la: hammerady1, la data 2014-01-17 17:22:21
De la: _2148_, la data 2014-01-17 16:41:54

Nu mi-a fost bagat pe gat creationismul. Mi s-a parut la vremea aia si la mintea aia da mea de atunci, ca explicatiile corespundeau. Cand am crescut mai mare am capatat mai multe cunostinte care mi-au aratat ca ma inselam. Prin analiza atenta oricine poate realiza ca creationismul este gresit. Daca apar dovezi cum ca evolutionismul este eronat o sa le judec si renunt si la el. Dar intai sa apara dovezi ca lumea. Dar e foarte greu sa apara ceva care sa dea peste cap 90% din comunitatea stiintifica si multitudinea de studii.
Deci, totul depinde de calitatea informatiilor.

ce sa de a ma peste cap daca nu este absoolut nici cea mai mica dovada ca o specie a evolusat sau involuat din alta vreodata ar fi imposibil sa de a peste cap cava ce nu exista ,,,credinta ta e mare adriane

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 18:56

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 21:15

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 21:32

De la: 9am_750, la data 2014-01-17 18:56:30www.youtube.com/watch?v=Yy8KekTs8s4[/quote]

Toti handicapatii vor sa combata stiinta.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 21:56

De la: hammerady1, la data 2014-01-17 21:32:14
De la: 9am_750, la data 2014-01-17 18:56:30www.youtube.com/watch?v=Yy8KekTs8s4[/quote]

Toti handicapatii vor sa combata stiinta.

nu confunda stiinta cu povestile si credinta ta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2014, ora 21:57

si vb frumos despre lume adriane

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 03:13

De la: 9am_750, la data 2014-01-17 21:57:33si vb frumos despre lume adriane

Tu chiar poti intelege cat de mare este universul? De ce atata risipa de spatiu? Daca exista un creator universul, culmea, ar fi fost cu mult mai simplu, poate cat un sistem solar....Asa ca da tu o explicatie logica .....de ce a facut dumnezeul tau un univers care se intinde pe 13.000.000.000 de ani lumina...adica 300.000 km x toate secundele din 13 miliarde de ani. E ceva greu de cuprins pentru mintea unui crestin naiv care nu ''vede'' decat ce ii spune popa prostu'...

1 minut =60 secunde
1 ora =3.600 secunde
1 zi =86.400 secunde
1 an =31.536.000 secunde
1.000.000.000 ani =31.536.000.000.000.000 secunde x 300.000km/secunda=9.460.800.000.000.000.000.000 km
Daca tu crezi ca exista vreo logica pentru un asemenea spatiu eu ma fac frate cu pana trec....in alt univers....

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 03:16

Am auzit ca prin Africa unii crestini omoara islamisti si ii mananca(canibalism). O fi avand revelatii cei de pe acolo.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 03:20

CRESTINI = PEDOFILI

Fostul papã, Benedict al XVI-lea, a caterisit în numai doi ani aproape 400 de preoþi acuzaþi de abuzuri sexuale asupra minorilor.

Pagini: << 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: