back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 13:00

adriane ce mai zici ma

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 15:16

Violenþa între sectele din Republica Centrafricanã a atins noi extreme odatã cu evenimentele sângeroase din ultimele zile, atunci când capitala Bangui a fost locul de desfãºurare al unui act de canibalism. Jurnaliºtii postului de televiziune BBC au intrat în legãturã cu liderul rãzmeriþei, în urma cãruia un bãrbat a fost ucis, iar pãrþi ale corpului sãu au fost mâncate.

Echipa britanicã format dintr-un reporter ºi un fotograf a sosit la locul incidentului. În urmã cu doar câteva zile un musulman a fost omorât în centrul capitalei, membrele i-au fost desprinse, iar atacatorul a mâncat trupul neînsufleþit, oferind lumii întregi un spectacol sãlbatic ºi primitiv de canibalism, noteazã BBC.

Imaginile de la eveniment au fãcut înconjurul lumii, fiind extrem de tulburãtoare. Potrivit filmãrilor fãcute cu telefoanele mobile, zeci de creºtini au cãrat prin oraº cadavrul dezgolit ºi dezmembrat al victimei. Unul dintre ei þinea un picior, din care a muºcat cinci ori ºi a înghiþit resturile omeneºti.

P.S. Crestini criminali....Spui crestin....dupa care poti sa tragi apa

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 16:05

De la: _2148_, la data 2014-01-14 20:04:36
nu zic nu si-mi place coaja lui crocanta, da' aia-i doar SOMA puiului !
ANIMA , s-o fost dus deja si asteapta-n anticamera-ntruparii viitoare cind, o sa fie el om s'o sa ma mince pe mine , puiul ,cu mujdei de usturoi ....ca si asta e posibil !

Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 16:32

De la: gabigabi2, la data 2014-01-15 16:05:06

Puiul transcedental.

http://revansaratiunii.blogspot.ro/
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 16:38

ihiiii, iezact asa ! ca de la transcedental li s-a tras si multora, dar si lui Ceasca !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 16:40

hopaaaa ! Pai vezi cum incerci 'mneata sa-ti expilci credinta religioasa folosindu-te de evolutionism ?Adica exact ceea e negati creationistilor , ca o specie se poate adapta la mediu devenind superioara !

Sa nu exageram cu aiureli din astea pui->? om si om -->closca pe oua ?!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 16:47

De la: _2148_, la data 2014-01-15 16:40:56

nu, nu mai exagerez, dar tu esti closca cu puii de aur....adica o comoara, nu altceva ce tre' ascunsa ca sa n-o fure niminea!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 16:48

Ceea ce il face pe un om sa se agate cu disperare de o viata de apoi este frica de moarte . Iluzia ca va avea o viata ulterioara ii tempereaza aceasta frica !

Pe acest teren vulnerabil al omului de rand , biserica a speculat si a creat popilor o viata super faina , pe munca altora ! Viata asta , nu alta !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 16:50

De la: gabigabi2, la data 2014-01-15 16:47:56
De la: _2148_, la data 2014-01-15 16:40:56

Ai inceput sa-l copiezi pe 750 in maniera de a argumenta ?

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 17:07

evident !
alceva nu stie, numai :"fiiiiiiis-urile-"i de, Ea !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 18:15

De la: _2148_, la data 2014-01-15 16:48:32Ceea ce il face pe un om sa se agate cu disperare de o viata de apoi este frica de moarte . Iluzia ca va avea o viata ulterioara ii tempereaza aceasta frica !

Pe acest teren vulnerabil al omului de rand , biserica a speculat si a creat popilor o viata super faina , pe munca altora ! Viata asta , nu alta !

Paradoxal, religia este cea mai buna dovada a evolutiei Cursa inarmarii din natura, care a permis avansul evolutiv al speciilor vanator-vanat, se reflecta bine in evolutia religiei in lupta cu stiinta.

Intai a vrut sa se impuna dogmatic prin povesti care explica existenta lucrurilor. Stiinta a aparut si a facut-o si mai bine. Apoi a aparut o mutatie in religie si a aparut creationismul stiintific adica un fel de hibrid intre religie si stiinta. In cazul asta stiinta a desfiintat multe afirmatii aiurea ale creationistilor. Ca sa nu dispara creationismul, religia doborata de stiinta, sa nu-si piarda enorasii, creationismul stiintific a devenit Intelligent Design, o fosila de tranzitie intre creationism stiintific si un fel de stiinta. Intelligent Design nu se vrea aparator al religiei ci propune existenta unui creator, nu neaparat Dzeu. Se pare ca stiinta la ora actuala este atat de evoluata incat face fata usor si formei asteia de "stiinta."

Deci pe parcursul a vreo 100 de ani am asistat la evolutia unei specii a credintei religioase de la Dzeu a facut omul din tarana la Designerul Inteligent a creat speciile brusc, cumva, pt ca legea a ii-a a termodinamicii nu permite altfel. Daca si Moise stia de legea lui Clausius ar fi fost un meserias. Sau daca Avraam cunostea conceptul de "complexitate ireductibila" ar fi fost capitan de echipa. Dar evolutia se face treptat si in timp iar selectia naturala se ocupa optim de toate aspectele existentei sau inexistentei. Sper ca in curand selectia naturala sa scape de specia asta idioata de stiinta prost aplicata numita Intelligent design. Asta este un hibrid nefericit care prosteste creierele.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 18:22

adriane nu mai vb ma cu mn

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 18:26

De la: 9am_750, la data 2014-01-15 18:22:14adriane nu mai vb ma cu mn

Bre, vb cu tine ca mi-esti simpatic.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 18:28

asa adriane,,vezi cum faci da lasi credinta in ateism

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 18:32

De la: 9am_750, la data 2014-01-15 18:28:29asa adriane,,vezi cum faci da lasi credinta in ateism

Absolut. Imi pun caciula de berverita si incep sa visez cu ochii deschisi la sfintii parinti pana imi ofera unul din ei vreo revelatie a adevarului absolut. O sa ma luminez brusc si o sa vad cu sclipiciul mintii cum Dzeu a facut din tarana barbatul si cum i-a smuls o coasta lui si i-a facut femeia... Intai ma duc la vanatoare de berverite. Vine cineva pandac?

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 19:12

Eu nu cred nici în Iehova

Eu nu cred nici în Iehova,
Nici în Buddha-Sakya-Muni,
Nici în viaþã, nici în moarte,
Nici în stingere ca unii.

Visuri sunt ºi unul º-altul,
ªi totuna mi-este mie
De-oi trãi în veci pe lume,
De-oi muri în vecinicie.

Toate-aceste taine sfinte
- Pentru om frânturi de limbã -
În zadar gândeºti, cãci gândul,
Zãu, nimic în lume schimbã.

ªi fiindcã în nimica
Eu nu cred – o, daþi-mi pace!
Fac astfel cum mie-mi pare
ªi faceþi precum vã place.

Nu mã-ntoarceþi nici cu clasici,
Nici cu stil curat ºi antic -
Toate-mi sunt deopotrivã,
Eu rãmân ce-am fost: romantic.

1876 MIHAI EMINESCU

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 19:29

De la: hammerady1, la data 2014-01-15 18:32:03
De la: 9am_750, la data 2014-01-15 18:28:29asa adriane,,vezi cum faci da lasi credinta in ateism

Absolut. Imi pun caciula de berverita si incep sa visez cu ochii deschisi la sfintii parinti pana imi ofera unul din ei vreo revelatie a adevarului absolut. O sa ma luminez brusc si o sa vad cu sclipiciul mintii cum Dzeu a facut din tarana barbatul si cum i-a smuls o coasta lui si i-a facut femeia... Intai ma duc la vanatoare de berverite. Vine cineva pandac?

vine,,nimicul si evolutia pandacii cu caciula trasa pe ochii

citeste adriane despre sfintii parinti

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 08:55

De la: __hakon__, la data 2014-01-15 19:12:34Eu nu cred nici în Iehova

ªi totuna mi-este mie
De-oi muri în vecinicie.

ªi fiindcã în nimica

1876 MIHAI EMINESCU

Bravo Eminescu! Mereu le-a zis bine.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 09:37

ªi totuna mi-este mie
De-oi muri în vecinicie.

ªi fiindcã în nimica

1876 MIHAI EMINESCU

dumnezeu sa l ierte,,bun poet,,de data asta a gresit

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 09:45

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 12:08

De la: 9am_750, la data 2014-01-16 09:37:51

ªi totuna mi-este mie
De-oi muri în vecinicie.

ªi fiindcã în nimica

1876 MIHAI EMINESCU

Stii tu ca a gresit , pffff !
A cam lasat ceva in urma lui si prin asta a devenit "nemuritor " , tu ce-o sa lasi ?
Praful din biserica ...

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 12:30

De la: _2148_, la data 2014-01-16 12:08:57
De la: 9am_750, la data 2014-01-16 09:37:51

ªi totuna mi-este mie
De-oi muri în vecinicie.

ªi fiindcã în nimica

1876 MIHAI EMINESCU

Stii tu ca a gresit , pffff !
A cam lasat ceva in urma lui si prin asta a devenit "nemuritor " , tu ce-o sa lasi ?
Praful din biserica ...

doar faptele noastre bune sunt nemuritoare si lucrurile bune,caci alea sunt stegarii nostri prin vami,,poezia aceasta este eronnata insa are alte lucruri bune pentru cate dumnezeu il va ierta dupa voia sa,,doamne ajuta

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 12:34

gicule...intrebarea esentiala care se pune nu este daca tu si gasca de adormiti ai maicii domnului credeti in Dumnezeu sau de ce aveti nevoie de el.....ci de ce-ar avea nevoie Dumnezeu de unii ca voi....sau ma rog de unu ca tine....l-ai putea ajuta-n cariera tu....pai crezi ca l-ar interesa cati ignoranti ii aduc osanale prin sandramalele religioase sau cati crestini il considera pe un oarecare boschetar semianalfabet fiul lui....???
gicule...de ce crezi ca Dumnezeu te-ar ajuta pe tine mai mult decat pe altu' care crede-n zeul MAMBA....patronul corcoduselor de vara....???
ti se pare tie ca Dumnezeu e barbugiu sau ii place ruleta ruseasca....???
sau crezi ca-i vreun paranoic megaloman caruia-i face placere sa vada turme de dobitoci spaland cu propriile limbi si buze lemnele si oasele de prin biserici...???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 13:26

De la: __hakon__, la data 2014-01-14 18:02:18Iete, "fiiiiiis", ce sa zica si Leancatelea, vezi, asa gresste prostovanca, in consecinta si tu.
S-au umplut forumurile de prostovani si ignoranti care elucubreaza care mai de care cu fudulie si pe limba lui , apoi, se dau loviti, jigniti, si fac mare scandal cand incerci sa-I informezi sau sa le explici ca, afirmatiile/informatiile pe care ei le vehiculeaza in public, sunt gresite/eronate/false , simpe elucubratii.

Dar cum acesti prostovani trogloditi si ignoranti patentati cu ale lor elucubratii cu tot, habar-n-au ce este aia critica, iar argumentele lor lipsesc cu desavarsre, sau prezinta argumente inept-puerile, sau de-o stupiditate care coincide/identica cu absurdul, pe care nici ei nu le inteleg, sau nu inteleg subiectul despre care se dezbate si nici nu inteleg ceea ce incearca sa "argumenteze", nu-si pot demonsta altceva in vazul tuturor decat ca, afirmatiile pe care le vehiculeaza sunt false/eronate, iar ei insisi sunt niste prosti fuduli, sau ignoranti indaratnici.

Este usor sa vehiculezi diferite afirmatii sau informatii care nu se fundamenteaza pe nici o teorie general acceptata in paradgma stiintifica actuala, de asemenea, este foarte simplu sa arunci la intamplare si cu o totala lipsa de responsabilitate diferite afirmatii generaliste fara sa precizezi nimic intr-un mod concret, insa, pentru a-ti demonstra bagajul de cunostinte reale dobandite, ar fi necesar sa-ti demonstrezi vointa/interesul in a cunoaste adevarul si sa participi la dezbaterea unei teme/subect, afisand o atitudine si un comportament constructiv, nu prin ad hominem-uri si aprecieri jignitoare tipice trollilor forumistci.

Hai sa vedem realizarile pe care le prezinta stiinta in anul 2013
1.Stoparea imbatranirii organismelor biologice ,uman-non uman
2.Cuplarea neurala (creier uman-computer, creier uman- xfactor)
3.Neil Harbisson, omul bionic, foloseste un ochi eyeborg
4.Robotizarea totala in medicina umana, diagnosticare si interventie chirurgicala robotizata.
5.Nano-computerul operațional in 2013 (dimensiuni microscopice)
6.NIF USA ,energie : prima reactie de fuziune nucleara a hidrogenulului (rezolvarea crizei de resurse energetuce)

Vezi :

The 18 Most Futuristic Predictions That Came True in 2013
io9.com/the-18-most-futuristic-predictions-that-came-true-in-20-...

@750, Religiile, BOR-ul, iti poate prezenta vreo realizare sau vreo prorocire care s-a si indeplinit/realizat?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 13:33

De la: __hakon__, la data 2014-01-16 13:26:14
De la: __hakon__, la data 2014-01-14 18:02:18Iete, "fiiiiiis", ce sa zica si Leancatelea, vezi, asa gresste prostovanca, in consecinta si tu.
S-au umplut forumurile de prostovani si ignoranti care elucubreaza care mai de care cu fudulie si pe limba lui , apoi, se dau loviti, jigniti, si fac mare scandal cand incerci sa-I informezi sau sa le explici ca, afirmatiile/informatiile pe care ei le vehiculeaza in public, sunt gresite/eronate/false , simpe elucubratii.

Dar cum acesti prostovani trogloditi si ignoranti patentati cu ale lor elucubratii cu tot, habar-n-au ce este aia critica, iar argumentele lor lipsesc cu desavarsre, sau prezinta argumente inept-puerile, sau de-o stupiditate care coincide/identica cu absurdul, pe care nici ei nu le inteleg, sau nu inteleg subiectul despre care se dezbate si nici nu inteleg ceea ce incearca sa "argumenteze", nu-si pot demonsta altceva in vazul tuturor decat ca, afirmatiile pe care le vehiculeaza sunt false/eronate, iar ei insisi sunt niste prosti fuduli, sau ignoranti indaratnici.

Este usor sa vehiculezi diferite afirmatii sau informatii care nu se fundamenteaza pe nici o teorie general acceptata in paradgma stiintifica actuala, de asemenea, este foarte simplu sa arunci la intamplare si cu o totala lipsa de responsabilitate diferite afirmatii generaliste fara sa precizezi nimic intr-un mod concret, insa, pentru a-ti demonstra bagajul de cunostinte reale dobandite, ar fi necesar sa-ti demonstrezi vointa/interesul in a cunoaste adevarul si sa participi la dezbaterea unei teme/subect, afisand o atitudine si un comportament constructiv, nu prin ad hominem-uri si aprecieri jignitoare tipice trollilor forumistci.

Hai sa vedem realizarile pe care le prezinta stiinta in anul 2013
1.Stoparea imbatranirii organismelor biologice ,uman-non uman
2.Cuplarea neurala (creier uman-computer, creier uman- xfactor)
3.Neil Harbisson, omul bionic, foloseste un ochi eyeborg
4.Robotizarea totala in medicina umana, diagnosticare si interventie chirurgicala robotizata.
5.Nano-computerul operațional in 2013 (dimensiuni microscopice)
6.NIF USA ,energie : prima reactie de fuziune nucleara a hidrogenulului (rezolvarea crizei de resurse energetuce)

Vezi :

The 18 Most Futuristic Predictions That Came True in 2013
io9.com/the-18-most-futuristic-predictions-that-came-true-in-20-...

@750, Religiile, BOR-ul, iti poate prezenta vreo realizare sau vreo prorocire care s-a si indeplinit/realizat?

nu stoparea imbatraniri ci intarzierea ei cu ptn care poate sa aiba cauze adverse,,iae aceste descoperiri sunt ale omului si sunt normale nu are treaba cu revelatiia religiei ca nu este din lumea asta

Fosta membra 9am.ro

985 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 13:42

buey excrement bigot biped, nu esti in masura sa contrazici teze pe care nu le intelegi, prostovane!
prezinta-mi realizarile religiilor, si daca s-a realizat/indeplinit vreo prorocire a vreunui adormit religios, fie el dumnezeu, prooroc, sfant parinte, sfant, inger, popa,calugar,sihastru, sau draqul sa te ia de dobitoc !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 13:49

De la: __hakon__, la data 2014-01-16 13:42:21buey excrement bigot biped, nu esti in masura sa contrazici teze pe care nu le intelegi, prostovane!
prezinta-mi realizarile religiilor, si daca s-a realizat/indeplinit vreo prorocire a vreunui adormit religios, fie el dumnezeu, prooroc, sfant parinte, sfant, inger, popa,calugar,sihastru, sau draqul sa te ia de dobitoc !

o gramada sau indeplint,pune mana si citeste si lasa vorbirea urata

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 13:54

De la: 9am_750, la data 2014-01-16 13:49:47
De la: __hakon__, la data 2014-01-16 13:42:21buey excrement bigot biped, nu esti in masura sa contrazici teze pe care nu le intelegi, prostovane!

care din gramezi....aia urat mirositoare cu ,,voia domnului'' sau cea cu material reciclat in care boschetaru' de serviciu invie an de an da' nu-l vede nimeni prin piata cu salamu-n mana.....???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 13:57

vb frumos florine

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2014, ora 14:05

De la: 9am_750, la data 2014-01-16 13:49:47

Pai spune , buey , macar una din alea pe care le-ai citit tu !

Pagini: << 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: