Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:06
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 16:02:09Care e scopul botezului?asta e din nou doar in mintea ta si a celor ce te indoctrineaza din nestiinta voastra cand esti mic nu trebui sa sti tu nimic caci zalog pentru tn este nasul tau spiritual si parintii tai,,,,calugaria nu este inicidecum o recunoasteri a botezului primordial ci o intarire a acestui botez casca ochi vAlentina si nu mai vorbi tampenii,,,,,,, lasa tot si urmeaza mi mie asta fac calugarii pleaca din secta matrix
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:20
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 16:38:07si, apropo de Botez : Isus a fost "botezat" pe cind era prunc, caci taierea imprejur, tot o inchinare si un zalog, inseamna ! deci tu primesti taierea in prejur din mintea ta fiind indoctrinata de altii habar n ai despre ce vorbesti si vorbesti prostii si incerci sa dai alte conotatii cuvantului taierii imprejur desi e un semn clar pe care nu l mai respecti deci te ai rupt de ce a facut hristos gargarito,,,,,,întrebare,,,de unde ai tu biblie:???????de unde ai auzit de ea asta daca tot intrebi tu asa multe fara sa sti mACAR DESPRE CE INTREBI
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:21
care astazi,astazi din mintea ta?astazi cand ai devenit tu fractiune eretica ca te ai ruppt de biserica lui hristos?iti zice clar gargarito,poprurului lui,,,poporul lui avea deja cele 10 porunci,deci vorbeste de un nou legamant si o noua zi de sarbatoare,,crestinitatea prilej de sarbatoare hristos a inviat ca si noi sa inviem prin el,dumineca aceasta este noooua zi de sarbatoare pentru crestini,,sau tu esti israelita?nu te mai lasa ppacalita ca se strange ghiara lor pe tn ,pleaca din secta matrix ------------- Problema ta este ca nu esti inaintat in cunostinte Biblice Israielul avea cele 10 porunci dar Legea nu era desavarsita.Deaceia ii spune Noul Legamant pentru ca Domnul Isus nu numai ca a pazit Legea dar a si intarit-o desavarsind-o.Iar noi acum pazim aceasta Lege desavarsita de Domnul Isus.Venirea Domnului Isus a facut mari transformari ale primului legamant , caci nici legea ceremoniala nu era desavarsita.Dar acum prin jertfa Domnului Isus, care a curatit si pe cele ceresti, nu numai pe cele pamantesti, cu cat mai mare si mai desavarsita este.Voi asta nu intelegeti ca prin Domnul Isus Legea a fost data si Neamurilor.Circumcizia este facuta in Duhul Sfant in Noul Legamant, Legea poruncilor este intarita si desavarsita, Legea ceremoniala este desfintata.Si pentru ca sangele animalelor nu puteau sa ierte, in Noul Legamant prin Jertfa Domnului Isus, primim Iertarea, Rascumpararea, Sfiintirea, Mantuirea, Vindecarea, Biruinta etc.Este totul mai desavarsit sau nu?Asa ca sa nu mai zici ca Legea era numai pentru Israel, mai bine pune mana pe Biblie si studiaza, lasa mosi, nasi, parinti, stramosi care nici ei nu au inteles cat au trait pe pamant.Nu spune Domnul Isus "Cine nu lasa mama,tata, frate, sora, copil, barbat, si nu-Mi urmeaza Mie nu este al Meu.Lasa-i si vino la adevar de ce esti copil la minte, si te iei dupa oameni care nu sant sfinti ca sa te ratacesti vesnic.Studiaza Biblia, si nu mai vorbi contra degeaba ca nu aceasta te mantuieste. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:24
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 16:38:07si, apropo de Botez : Isus a fost "botezat" pe cind era prunc, caci taierea imprejur, tot o inchinare si un zalog, inseamna !LEGAMANTUL ESTE TOT BOTEZ GARGARITO SI SUNT 8
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:25
Si alta problema. noua nu ni se spune "Noul Ierusalim Ceresc?....deci Poporul lui Dumnezeu fie Iudeu, fie Grec...... adica acum Neamurile si Israelul avem aceiasi intrare la dumnezeu prin Domnul Isus.
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:31
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 17:21:54 dupa cate spui tu nu ai studiat nici macar povestea lui pipasrus petru nicidecum a bibliei,,iti zice clar ca legea este pentru israel ca a venir altii si nu ia lasat sa munceasca iti zice clar ca ei sau taiat imprejur ca asa a vrut dumnezeu atunci restul este doar cancanulk din mintea ta dua care te ei tu dupa oasmeni si nu mai ii lasi pe barbatii tai sa se taie imprejur caCi porunca a fost,,sa ti fie rusine ca nu mai respecti porunca ca asa ti sa nazarit,,,inca o data care biblie ca tu nu ai nici o biblie gargarito
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:32
si, apropo de Botez : Isus a fost "botezat" pe cind era prunc, caci taierea imprejur, tot o inchinare si un zalog, inseamna !
------------- Taierea imprejur nu este un botez, ci un legamant, un semn, o pecete, pe care si noi o primim odata cu botezul prin credinta.Este peceta Duhului Sfant care a inlocuit taierea imprejur in carne, cu taierea imprejur a inimi si a minti. LEGAMANTUL ESTE TOT BOTEZ GARGARITO SI SUNT 8 ------------ Legamantul nu este neaparat botez, vezi cate Legaminte sant in Biblie care nu sant "botez'.Si unele din cele 8 botezuri scrise de tine sant iscodiri ale minti, nu sant reale Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:34
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 17:25:13Si alta problema. noua nu ni se spune "Noul Ierusalim Ceresc?....deci Poporul lui Dumnezeu fie Iudeu, fie Grec...... adica acum Neamurile si Israelul avem aceiasi intrare la dumnezeu prin Domnul Isus.lpai veziu ca ti ai dat seama,,,prin hristos toate neamurile au venit la credinta caci pana atunci legea era doar ppentru israeliti,,,de ce nu ma inbtreba pe mn intreaba l pe dumnezeu caci de acolo a voit el sa plece lvestea,,,,,,,,,,,,î biblia ta este inexistenta Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:37
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 17:32:53 si, apropo de Botez : Isus a fost "botezat" pe cind era prunc, caci taierea imprejur, tot o inchinare si un zalog, inseamna !sunt iscodiri ale minti tale ãprobabil,,,,,,ele sunt reale si sunt niste curatiri ale omului prin dumnezeu,,pleaca din secta ce te indoctrineaza
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:42
si, apropo de Botez : Isus a fost "botezat" pe cind era prunc, caci taierea imprejur, tot o inchinare si un zalog, inseamna !
------------- Taierea imprejur nu este un botez, ci un legamant, un semn, o pecete, pe care si noi o primim odata cu botezul prin credinta.Este peceta Duhului Sfant care a inlocuit taierea imprejur in carne, cu taierea imprejur a inimi si a minti. deci tu primesti taierea in prejur din mintea ta fiind indoctrinata de altii habar n ai despre ce vorbesti si vorbesti prostii si incerci sa dai alte conotatii cuvantului taierii imprejur desi e un semn clar pe care nu l mai respecti deci te ai rupt de ce a facut hristos gargarito,,,,,, întrebare,,,de unde ai tu biblie:???????de unde ai auzit de ea asta daca tot intrebi tu asa multe fara sa sti mACAR DESPRE CE INTREBI -------- Asta pentru ca incerc sa te luminez pe tine un nepregatit, dar daca vin alti care cunosc biblia imi dau dreptate.Chiar popi tai imi dau dreptate, care sant pregatiti si vorbesc din capul lor, nu dau copy - paste ca tine si nu intelegi nici macar ce au spus stramosi tai. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:44
valentina despre ce vorbesti tu ma fata de unde ai auzit cuvintele ce te indoctrineaza altii sa le rastalmacesti
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:46
------------- Taierea imprejur nu este un botez, ci un legamant, un semn, o pecete, pe care si noi o primim odata cu botezul prin credinta.Este peceta Duhului Sfant care a inlocuit taierea imprejur in carne, cu taierea imprejur a inimi si a minti. LEGAMANTUL ESTE TOT BOTEZ GARGARITO SI SUNT 8 ------------ Legamantul nu este neaparat botez, vezi cate Legaminte sant in Biblie care nu sant "botez'.Si unele din cele 8 botezuri scrise de tine sant iscodiri ale minti, nu sant reale sunt iscodiri ale minti tale ãprobabil,,,,,,ele sunt reale si sunt niste curatiri ale omului prin dumnezeu,,pleaca din secta ce te indoctrineaza ---------- Tu nu esti nici la degetul mic al acestei secte cum ii spui tu.dar aceasta Biserica este un cult Si vrei sa plec de la Ingeri, de la sfinti lui Dumnezeu, cei adevarati si sa vin la draci?.Voi traiti in nelegiuire. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:47
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 17:42:19 si, apropo de Botez : Isus a fost "botezat" pe cind era prunc, caci taierea imprejur, tot o inchinare si un zalog, inseamna !vorbesti tampenii din nou,,nimeni nu ti da dreptate valentina ca vorbesti prostii,,si ar trebui sa te luminezi pe tn nici decum pe altii,, din nou,,,,,de unde ai tu biblie???????????despre ce vorbesti????/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:50
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 17:46:19 si, apropo de Botez : Isus a fost "botezat" pe cind era prunc, caci taierea imprejur, tot o inchinare si un zalog, inseamna !care draci care sfinti care ingeri despre ce vorbesti,,,cn ti a dat tie vestea ca doar te ai trezit dupa 1 si vreo 800 de ani
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:52
Si alta problema. noua nu ni se spune "Noul Ierusalim Ceresc?....deci Poporul lui Dumnezeu fie Iudeu, fie Grec...... adica acum Neamurile si Israelul avem aceiasi intrare la dumnezeu prin Domnul Isus.
lpai veziu ca ti ai dat seama,,,prin hristos toate neamurile au venit la credinta caci pana atunci legea era doar ppentru israeliti,,,de ce nu ma inbtreba pe mn intreaba l pe dumnezeu caci de acolo a voit el sa plece lvestea,,,,,,,,,,,,î ----- biblia ta este inexistenta ----- Esti prea mic pe acest pamant ca sa stabilesti tu care Biblie este buna.Eu nu te intreb nimic pe tine....eu te indrum ca sa ajungi la un nivel mai ridicat de cunostinte, ca scri numai bazaconii pe aici, nu cunosti nici Biblia ta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:53
plus ca nu as vrea sa fiu la nici un deget al sectei tale eretice care vorbeste idiootenii iar tu te ei dp ei din nestiinta si te minti singura,,pleaca din secta matrix
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:55
------------- Taierea imprejur nu este un botez, ci un legamant, un semn, o pecete, pe care si noi o primim odata cu botezul prin credinta.Este peceta Duhului Sfant care a inlocuit taierea imprejur in carne, cu taierea imprejur a inimi si a minti. LEGAMANTUL ESTE TOT BOTEZ GARGARITO SI SUNT 8 ------------ Legamantul nu este neaparat botez, vezi cate Legaminte sant in Biblie care nu sant "botez'.Si unele din cele 8 botezuri scrise de tine sant iscodiri ale minti, nu sant reale sunt iscodiri ale minti tale ãprobabil,,,,,,ele sunt reale si sunt niste curatiri ale omului prin dumnezeu,,pleaca din secta ce te indoctrineaza ---------- Tu nu esti nici la degetul mic al acestei secte cum ii spui tu.dar aceasta Biserica este un cult Si vrei sa plec de la Ingeri, de la sfinti lui Dumnezeu, cei adevarati si sa vin la draci?.Voi traiti in nelegiuire. care draci care sfinti care ingeri despre ce vorbesti,,,cn ti a dat tie vestea ca doar te ai trezit dupa 1 si vreo 800 de ani ---------- Pe noi ne-a trezit Dumnezeu si pe voi va ingropat pentru ca va-ti permis sa schimbati Legea lui Dumnezeu si vremile cu poruncile si invataturile voastre omenesti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 17:59
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 17:52:04 Si alta problema. noua nu ni se spune "Noul Ierusalim Ceresc?....deci Poporul lui Dumnezeu fie Iudeu, fie Grec...... adica acum Neamurile si Israelul avem aceiasi intrare la dumnezeu prin Domnul Isus. ERONAT GARGARITO tu tot timpul mai intrebat eu ti am pus doar 2 intrebari nu mai multe la care habar nu ai avut sa rasppunzi ca nu ai de unde pentru ca tu esti doar o fata indoctrinata de altii cand a fost intr un moment mai slab al vietii,,, iar aceasta este a 3 intrebare la care din nou habar nu ai sa raspunzi,,,, de unde ai biblie???cn ti a da to?????????????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:02
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 17:55:32 si, apropo de Botez : Isus a fost "botezat" pe cind era prunc, caci taierea imprejur, tot o inchinare si un zalog, inseamna !de unde te a trezit ppe tn dumnezeu,,cu ce de unde ai biblie valentina care zici ca nu mai vorbesati cu mn ca te vezi incoltita de argumente si nu mai intelegi dc te ai dus la sectari de unde sti tu de biblie ???????????????
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:03
------------- Taierea imprejur nu este un botez, ci un legamant, un semn, o pecete, pe care si noi o primim odata cu botezul prin credinta.Este peceta Duhului Sfant care a inlocuit taierea imprejur in carne, cu taierea imprejur a inimi si a minti. deci tu primesti taierea in prejur din mintea ta fiind indoctrinata de altii habar n ai despre ce vorbesti si vorbesti prostii si incerci sa dai alte conotatii cuvantului taierii imprejur desi e un semn clar pe care nu l mai respecti deci te ai rupt de ce a facut hristos gargarito,,,,,, întrebare,,,de unde ai tu biblie:???????de unde ai auzit de ea asta daca tot intrebi tu asa multe fara sa sti mACAR DESPRE CE INTREBI -------- Asta pentru ca incerc sa te luminez pe tine un nepregatit, dar daca vin alti care cunosc biblia imi dau dreptate.Chiar popi tai imi dau dreptate, care sant pregatiti si vorbesc din capul lor, nu dau copy - paste ca tine si nu intelegi nici macar ce au spus stramosi tai. vorbesti tampenii din nou,,nimeni nu ti da dreptate valentina ca vorbesti prostii,,si ar trebui sa te luminezi pe tn nici decum pe altii,, din nou,,,,,de unde ai tu biblie???????????despre ce vorbesti????/ --------- Nu am una ci 10....le-am cumparat de la biserica mea.Voi credeti ca mai merge ca pe timpuri sa detineti voi puterea totala a mincuni, si oamenii sa se supuna minciunii din nestiinta? Niciodata, cei care sant ai lui Dumnezeu vor ramane in adevar.Sant si preoti care spun ca la voi este mincuna si la noi adevarul, dar ei nu au voie sa spuna pentru ca ii opreste fiara care va fi aruncata in iezerul de foc odata cu diavolul si cei ce-i urmeaza.Noi nu purtam semnul vostru pe frunte sau pe mana, pe care tu il primesti fara sa sti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:04
tu le schimbi cu tampeniile tale omenesti ca nu ti lasi barbatii sa se taiew imprejur,,sa va fie rusine ca schimbati legea dupa mintea voastra sectara
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:08
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 18:03:26 si, apropo de Botez : Isus a fost "botezat" pe cind era prunc, caci taierea imprejur, tot o inchinare si un zalog, inseamna !astia s preotii din mintea ta ,,uscaturi sunt ãpeste tot,pot si eu da nenumarate exemple ale sectarilor rataciti intorsi la adevarata credinta,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, inca o data ca de obicei nu ai raspuns la intrebare,,,,,de unde ai biblie????????????cn ti a dato
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:12
------------- Taierea imprejur nu este un botez, ci un legamant, un semn, o pecete, pe care si noi o primim odata cu botezul prin credinta.Este peceta Duhului Sfant care a inlocuit taierea imprejur in carne, cu taierea imprejur a inimi si a minti. LEGAMANTUL ESTE TOT BOTEZ GARGARITO SI SUNT 8 ------------ Legamantul nu este neaparat botez, vezi cate Legaminte sant in Biblie care nu sant "botez'.Si unele din cele 8 botezuri scrise de tine sant iscodiri ale minti, nu sant reale sunt iscodiri ale minti tale ãprobabil,,,,,,ele sunt reale si sunt niste curatiri ale omului prin dumnezeu,,pleaca din secta ce te indoctrineaza ---------- Tu nu esti nici la degetul mic al acestei secte cum ii spui tu.dar aceasta Biserica este un cult Si vrei sa plec de la Ingeri, de la sfinti lui Dumnezeu, cei adevarati si sa vin la draci?.Voi traiti in nelegiuire. care draci care sfinti care ingeri despre ce vorbesti,,,cn ti a dat tie vestea ca doar te ai trezit dupa 1 si vreo 800 de ani ---------- Pe noi ne-a trezit Dumnezeu si pe voi va ingropat pentru ca va-ti permis sa schimbati Legea lui Dumnezeu si vremile cu poruncile si invataturile voastre omenesti. de unde te a trezit ppe tn dumnezeu,,cu ce de unde ai biblie valentina care zici ca nu mai vorbesati cu mn ca te vezi incoltita de argumente si nu mai intelegi dc te ai dus la sectari de unde sti tu de biblie ??????????????? -------- Stiu foarte bine de ce m-am dus la sectari cum spui tu, caci m-a condus chiar Dumnezeu.El mi-a dat biblia de la El vine.....ai scris tu vre-o Biblie de te mandresti asa si te dai mare, de parca puterea religioasa ar veni prin tine.Nu prin tine omule prin tine vine puterea celuilalt.Am zis ca nu mai vorbesc cu tine ca te-ai purtat mizerabil......dar cine sa te lumineze? Cine sa-ti arate cat de mult gresesti. Sa te las sa minti ca eu m-am dus la adevar din nestiinta?,Ce sti tu mai mult ca mine ca te inchini la lemne,la morti, la oameni? fara sa-ti dai seama ca inchinandu-te in acest fel vei pieri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:12
buzzzz valentinaaa alooo,,crezi ca poti raspunde si tu la o singura intrebare????ca eu ti am raspuns la nenumarate,,,,,,,ooo singura intrebare daca pooti,,,
de unde ai biblie?????desre ce voorbesti:??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:15
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 18:12:08 si, apropo de Botez : Isus a fost "botezat" pe cind era prunc, caci taierea imprejur, tot o inchinare si un zalog, inseamna ! ERONAT ,,eu nu m am purtat m8izerabil,ci te ai vazut in situatia de a nu avea replica de aia ai zis ca nu mai vorbesti cu mn deci iar nu ai raspuns,,intrebare simpla de unde ai biblia?????
|
Fosta membra 9am.ro 70 mesaje Membru din: 26/11/2013 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:17
habotnicii,sunt habarnisti in ceea ce priveste semnificatia religioasa a botezului si circuciziei , iar laicii, la fel de ignoranti ca habotnicii, habar n-au ce reprezinta conceptul pra !A tunat si v-a adunat, ruginitilor !
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:18
eu nu ma mandresc ca am eu vreo biblie asta este alta scornire a minti tale,,eu doar te intreb de unde o ai tu dar vad ca nu esti in stare sa raspunzi
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:27
valentina te faci ca nu intelegi
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:28
penibil,,,pleaca din secta matrix
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2013, ora 18:32
De la: 9am121159, la data 2013-11-30 16:38:07si, apropo de Botez : Isus a fost "botezat" pe cind era prunc, caci taierea imprejur, tot o inchinare si un zalog, inseamna ! Stimata audienta..... Circumcizia (taierea impejur) este ablatia chirurgicala a preputului. Se face la bebelusi si presupune riscuri ca si orice interventie chirurgicala. Se poate recurge la circumcizie si din motive medicale, de exemplu o fimoza, cand, ajuns la o anumita varsta, baietelul, inainte sa aiba primul contact sexual, este decalotat pentru a-i facilita viitoarea viata sexuala. Dar, tot din punct de vedere medical, se poate face circumcizia atunci cand apar diferite infectii ale preputului. Circumcizia poate fi si feminina. Circumcizia feminina presupune inlaturarea anumitor parti ale organului sexual feminin. Unele religii o folosesc ca procedeu la nasterea bebelusilor. Este considerata chiar mutilare a organelor sexuale, in unele culte. Deci nu are DOAR explicatie religioasa! ro.wikipedia.org/wiki/Circumcizie
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
|
|

deci tu primesti taierea in prejur din mintea ta fiind indoctrinata de altii habar n ai despre ce vorbesti si vorbesti prostii si incerci sa dai alte conotatii cuvantului taierii imprejur desi e un semn clar pe care nu l mai respecti deci te ai rupt de ce a facut hristos gargarito,,,,,,