Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 16:39
De la: _1705_, la data 2013-11-19 16:31:46tu in ce ai evoluat,,in avatar de femeieDe la: 9am_750, la data 2013-11-19 16:02:45se vede ca crezi ca provin din maimuta credinciosule
|
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 16:57
In 1975 Mary-Claire King a fãcut o analizã care avea sã aibe un impact major. Ea a determinat cã succesiunea de aminoacizi din cateva proteine gãsite atat la om, cat și la cimpanzeu prezentau o similaritate de 99%! Munca d-nei King avea sã sugereze un grad de inrudire dintre oameni și cimpanzei mult mai apropiat decat cel la care s-ar fi gandit cineva la acel timp. Acesta a fost inceputul construirii uneia dintre cele mai cunoscute icoane culturale ale timpurilor noastre: "Oamenii sunt 99% cimpanzei!" Incepand din acel moment propaganda neo-darwinianã avea sã preia mesajul și sã-l desimineze cat mai departe și cat mai adanc in mintea și conștiința a cat mai multor oameni. A avut succes propaganda? O, da! Incã foarte mare. Cum așa? Pãi au fãcut tot ceea ce se face in asemenea cazuri: scoți intr-o mãsurã exageratã in evidențã informația care ți se pare cã te avantajeazã, in același timp avand mare grijã sã maschezi cu dibãcie sau, mai degrabã, sã ascunzi informația care are puterea sã atenueze sau sã anuleze efectul așteptat al propagandei.
Care credeți cã a fost accentul acelei propagande și care credeți cã a fost informația care s-a considerat cã este prea nesemnificativã pentru a fi promovatã? Accentul propagandei a cãzut evident pe procentul de 99%. Iar informația care avea sã fie neglijatã din ce in ce mai mult a fost legatã de faptul cã acel procent a fost stabilit in baza comparãrii a doar CÂTORVA proteine (astãzi se estimeazã cã numãrul proteinelor unice din organismul uman este de ordinul sutelor de mii, iar articolul de la urmãtoare adresã - www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15716009 - afirmã cã aproximativ 80% din proinele umane sunt diferite de proteinele cimpanzeului). Și uite așa avea sã se rãspandeascã una dintre cele mai mari gogoși ale secolului 20! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 16:59
De la: gabigabi2, la data 2013-11-19 15:41:37De la: _2148_, la data 2013-11-19 09:52:31Daca simturile pot fi inselatoare , inchipuirile , rastalmacirile de vise , asimilarile de simboluri sunt cu mult mai inselatoare . Iti negi existenta daca iti inchipui ca lumea este virtuala , ca viata , nasterea , moartea nu exista . Eu nu cred in predestinare , imi pare rau , e prea mult haos in viata noastra ca sa ne impiedicam de mici coincidente . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 17:01
Dar cum stau lucrurile astãzi? Care mai este gradul de similaritate dintre ADN-ul omului și ADN-ul cimpanzeului?
Din fericire, atat pentru statutul oamenilor, cat și pentru statutul geneticii, noi știm acum cã procentul de 99% este greșit. In 2005 oamenii de științã au publicat un draft privitor la decodificarea genomului (ADN) cimpanzeului. Aceasta a permis efectuarea unor comparații la o scarã mai largã intre genomul omului și genomul cimpanzeului, diferențele gãsite fiind majore. Pentru a compara doi genomi, primul lucru pe care trebuie sã-l faci este sã aliniezi secvențele similare din fiecare genom (lucru care nu este chiar atat de ușor de fãcut precum ar putea sã parã unora). Atunci cand facem aceastã aliniere descoperim cã DOAR 2,4 miliarde din cele aproximativ 3,2 miliare de "litere" cate se aflã in genomul uman se aliniazã cu genomul cimpanzeului, adicã doar 76% din genomul omului. Best reciprocal nucleotide-level alignments of the chimpanzee and human genomes cover ~2.4 gigabases (Gb) of high-quality sequence, including 89 Mb from chromosome X and 7.5 Mb from chromosome Y. Nature 437, 69-87 (1 September 2005) , www.nature.com/nature/journal/v437/n7055/full/nature04072.html Deci ce am aflat din citatul de mai sus? Nimic altceva cã, la momentul publicãrii articolului, cea mai bunã aliniere pe care au putut-o obține oamenii de științã s-a oprit undeva in jurul a 2,4 miliare de "litere". Ceea ce inseamnã cã aproximativ 0,8 miliarde de "litere" nu au putut aliniate – este unica concluzie logicã la care se poate ajunge. Ce inseamnã acest lucru? Nimic altceva decat faptul cã mitul celor 98-99% similaritate dintre ADN-ul omului și ADN-ul cimpanzeului s-a prãbușit și s-a prãbușit cu mare troznet!!! In concluzie, luand in calcul toate diferențele, trebuie sã ne așteptãm cã procentul de similaritate dintre ADN-ul omului și ADN-ul cimpanzeului s-ar putea sã coboare undeva spre 70 – 72%. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:05
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 91 mesaje Membru din: 19/11/2013 |
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:12
De la: 9am_750, la data 2013-11-19 17:01:58Dar cum stau lucrurile astãzi? Care mai este gradul de similaritate dintre ADN-ul omului și ADN-ul cimpanzeului? Ba' Nesimtitule, ce ai facut ba Analfabetule Tampit ? Ai copiat opinia unui oarecare @vasile si ai postat-o aici commentul aluia in speranta ca vei reusi sa-iprostesti pe acesti sarmani ignoranti care inca mai bantue pe 9am, Jigodie Ordinara ! Bai Ordinarule, citeste articolul publicat de Revista Nature pe care il contine chiar comentariul IDIOTULUI care incearca sa va manipuleze defaimand cercetarea stiintifica, DOBITOCULE, si ai sa intelegi, daca te-o duce mintea, RETARDULE NESIMTIT, ca mintiti si manipulati virtual pe toti naivii, creduluii, si pe cei mai putin scoliti in FAVOAREA religiei si in detrmentul STIINTEI !…. Mincinosii draqului, sunteti niste SCARBE ORDINARE care incercati prin toate metodele posibile sa mentineti 87% din populatia romaniei in bezna necunoasterii pentru a va accepta tampeniile din noaptea mintilor voaste, ORDINARILOR! ecce homo " 13.05.2013, 10:39 - altVasile : Este oare omul 98-99% maimuțã?! ___ 03 Dar cum stau lucrurile astãzi? Care mai este gradul de similaritate dintre ADN-ul omului și ADN-ul cimpanzeului? Din fericire, atat pentru statutul oamenilor, cat și pentru statutul geneticii, noi știm acum cã procentul de 99% este greșit. In 2005 oamenii de științã au publicat un draft privitor la decodificarea genomului (ADN) cimpanzeului. Aceasta a permis efectuarea unor comparații la o scarã mai largã intre genomul omului și genomul cimpanzeului, diferențele gãsite fiind majore. Pentru a compara doi genomi, primul lucru pe care trebuie sã-l faci este sã aliniezi secvențele similare din fiecare genom (lucru care nu este chiar atat de ușor de fãcut precum ar putea sã parã unora). Atunci cand facem aceastã aliniere descoperim cã DOAR 2,4 miliarde din cele aproximativ 3,2 miliare de "litere" cate se aflã in genomul uman se aliniazã cu genomul cimpanzeului, adicã doar 76% din genomul omului. Best reciprocal nucleotide-level alignments of the chimpanzee and human genomes cover ~2.4 gigabases (Gb) of high-quality sequence, including 89 Mb from chromosome X and 7.5 Mb from chromosome Y. Nature 437, 69-87 (1 September 2005) , www.nature.com/nature/journal/v437/n7055/full/nature04072.html Deci ce am aflat din citatul de mai sus? Nimic altceva cã, la momentul publicãrii articolului, cea mai bunã aliniere pe care au putut-o obține oamenii de științã s-a oprit undeva in jurul a 2,4 miliare de "litere". Ceea ce inseamnã cã aproximativ 0,8 miliarde de "litere" nu au putut aliniate – este unica concluzie logicã la care se poate ajunge. Ce inseamnã acest lucru? Nimic altceva decat faptul cã mitul celor 98-99% similaritate dintre ADN-ul omului și ADN-ul cimpanzeului s-a prãbușit și s-a prãbușit cu mare troznet!!! In concluzie, luand in calcul toate diferențele, procentul de similaritate dintre ADN-ul omului și ADN-ul cimpanzeului coboarã undeva spre 70 – 72%." m.ziare.com/magazin/comentarii-surprinzator-despre-adn-1234830 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:17
De la: _1705_, la data 2013-11-19 18:12:46De la: 9am_750, la data 2013-11-19 17:01:58Dar cum stau lucrurile astãzi? Care mai este gradul de similaritate dintre ADN-ul omului și ADN-ul cimpanzeului? pai si ai auzit tu credinciosule ca am zkis eu ca mi sapartine vasile ii citeaza pe oamenii tai de stiinta ce faci unde ti e syiinta
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:17
Initial sequence of the chimpanzee genome and comparison with the human genome
Discussion Our knowledge of the human genome is greatly advanced by the availability of a second hominid genome. Some questions can be directly answered by comparing the human and chimpanzee sequences, including estimates of regional mutation rates and average selective constraints on gene classes. Other questions can be addressed in conjunction with other large data sets, such as issues in human population genetics for which the chimpanzee genome provides crucial controls. For still other questions, the chimpanzee genome simply provides a starting point for further investigation. The hardest such question is: what makes us human? The challenge lies in the fact that most evolutionary change is due to neutral drift. Adaptive changes comprise only a small minority of the total genetic variation between two species. As a result, the extent of phenotypic variation between organisms is not strictly related to the degree of sequence variation. For example, gross phenotypic variation between human and chimpanzee is much greater than between the mouse species Mus musculus and Mus spretus, although the sequence difference in the two cases is similar. On the other hand, dogs show considerable phenotypic variation despite having little overall sequence variation (~0.15%). Genomic comparison markedly narrows the search for the functionally important differences between species, but specific biological insights will be needed to sift the still-large list of candidates to separate adaptive changes from neutral background. Our comparative analysis suggests that the patterns of molecular evolution in the hominids are typical of a broader class of mammals in many ways, but distinctive in certain respects. As with the murids, the most rapidly evolving gene families are those involved in reproduction and host defence. In contrast to the murids, however, hominids appear to experience substantially weaker negative selection; this probably reflects their smaller population size. Consequently, hominids accumulate deleterious mutations that would be eliminated by purifying selection in murids. This may be both an advantage and a disadvantage. Although decreased purifying selection may tend to erode overall fitness, it may also allow hominids to ‘explore’ larger regions of the fitness landscape and thereby achieve evolutionary adaptations that can only be reached by passing through intermediate states of inferior fitness149, 150. Although the analyses presented here focus on protein-coding sequences, the chimpanzee genome sequence also allows systematic analysis of the recent evolution of gene regulatory elements for the first time. Initial analysis of both gene expression patterns and promoter regions suggest that their overall patterns of evolution closely mirror that of protein-coding regions. In an accompanying paper83, we show that the rates of change in gene expression among different tissues in human and chimpanzee correlate with the nucleotide divergence in the putative proximal promoters and even more interestingly with the average level of constraint on proteins in the same tissues. Another study151 has similarly used the chimpanzee sequence described here to show that gene promoter regions are also evolving under markedly less constraint in hominids than in murids. The draft chimpanzee sequence here is sufficient for initial analyses, but it is still imperfect and incomplete. Definitive studies of gene and genome evolution—including pseudogene formation, gene family expansion and segmental duplication—will require high-quality finished sequence. In this regard, we note that efforts are already underway to construct a BAC-based physical map and to increase the shotgun sequence coverage to approximately sixfold redundancy. The added coverage alone will not affect the analysis greatly, but plans are in place to produce finished sequence for difficult to sequence and important segments of the genome. Our close biological relatedness to chimpanzees not only allows unique insights into human biology, it also creates ethical obligations. Although the genome sequence was acquired without harm to chimpanzees, the availability of the sequence may increase pressure to use chimpanzees in experimentation. We strongly oppose reducing the protection of chimpanzees and instead advocate the policy positions suggested by an accompanying paper152. Furthermore, the existence of chimpanzees and other great apes in their native habitats is increasingly threatened by human civilization. More effective policies are urgently needed to protect them in the wild. We hope that elaborating how few differences separate our species will broaden recognition of our duty to these extraordinary primates that stand as our siblings in the family of life. www.nature.com/nature/journal/v437/n7055/full/nature04072.html MINCINOS ORDINAR, @750, NESIMTITULE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:20
Sãpãturile arheologice efectuate în Crimeea, sudul Ucrainei, de cãtre o expediþie internaþionalã, sub egida filialei din Crimeea a Institutului de Arheologie de pe lângã Academia de ªtiinþe a Ucrainei, contrazic total Teoria lui Darwin privind evoluþia omului
În zonele Bahcisarai ºi Belogorsk, oamenii de ºtiinþã au descoperit urme de viaþã ale unor hominizi din vechime care nu se încadreazã în teoria darwinistã privind evoluþia umanitãþii, dupã cum relateazã luni publicaþia Vesti.ua, citatã de Agerpres. "Teoria lui Darwin se bazeazã pe transformarea treptatã a omului primitiv - omul de Neanderthal într-o fiinþã mai dezvoltatã - în Cro-Magnon (un reprezentant timpuriu al Omului contemporan din Europa) ºi, apoi, în omul modern. Dovezile descoperite relevã o evoluþie diferitã", a explicat ºeful expediþiei Viktor Ceabai, doctor în ºtiinþe istorice, indicând cã, în timpul sãpãturilor efectuate în mai multe locuri din Crimeea, s-au gãsit urme de viaþã ale neanderthalienilor în stratul de deasupra urmelor de viaþã ale omului Cro-Magnon. Citiþi mai mult: O DESCOPERIRE din Crimeea dã peste cap Teoria lui Darwin privind EVOLUȚIA OMULUI > EVZ.ro www.evz.ro/detalii/stiri/o-descoperire-din-crimeea-da-peste-cap-... EVZ.ro Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:25
De la: 9am_750, la data 2013-11-19 18:17:29De la: _1705_, la data 2013-11-19 18:12:46De la: 9am_750, la data 2013-11-19 17:01:58Dar cum stau lucrurile astãzi? Care mai este gradul de similaritate dintre ADN-ul omului și ADN-ul cimpanzeului? Ba' Jigodie Ordinara Mincinoasa. nu persevera in dobiotocia si nesimtirea ta ca te ia mama draqului de analfabet retard, ai inteles cretinule ? SARLATANII DRAQULUI, incercati sa-i indobitociti pe toti inca din clasele primare ale unui sistem de invatamant prabusit, subfinantat, si pervertit la cheremul popilor. CRETINULE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:28
De la: 9am_750, la data 2013-11-19 18:20:14Sãpãturile arheologice efectuate în Crimeea, sudul Ucrainei, de cãtre o expediþie internaþionalã, sub egida filialei din Crimeea a Institutului de Arheologie de pe lângã Academia de ªtiinþe a Ucrainei, contrazic total Teoria lui Darwin privind evoluþia omului Du-te bai ORDINARULE cu articolele tale copiate de prin ziare scrise de gazetari facuti la norma ca si tine, ti-ai dreaq de ANALFABETI NESIMTITI ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:32
De la: _1705_, la data 2013-11-19 18:25:22esti nervos ca ooamenii de stiinta iti zic ca nu esti maimuta si devii irascibil,,sobolan dc nu te crezi ca difera ca procentul difera doar cu 5 la sutaDe la: 9am_750, la data 2013-11-19 18:17:29De la: _1705_, la data 2013-11-19 18:12:46De la: 9am_750, la data 2013-11-19 17:01:58Dar cum stau lucrurile astãzi? Care mai este gradul de similaritate dintre ADN-ul omului și ADN-ul cimpanzeului?
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:36
De la: _1705_, la data 2013-11-19 18:28:48De la: 9am_750, la data 2013-11-19 18:20:14Sãpãturile arheologice efectuate în Crimeea, sudul Ucrainei, de cãtre o expediþie internaþionalã, sub egida filialei din Crimeea a Institutului de Arheologie de pe lângã Academia de ªtiinþe a Ucrainei, contrazic total Teoria lui Darwin privind evoluþia omului gazetele doar publica descoãpperirile oamenilor tai de stiinta,,,,,Viktor Ceabai, doctor în ºtiinþe istorice insa stiam ca tu nu crezi in oamenii de stiinta ci in dumnezeu
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:56
De la: 9am_750, la data 2013-11-19 18:36:55 Du-te-n ma-ta, oligofren imputit !
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:59
De la: 9am_750, la data 2013-11-19 18:20:14Sãpãturile arheologice efectuate în Crimeea, sudul Ucrainei, de cãtre o expediþie internaþionalã, sub egida filialei din Crimeea a Institutului de Arheologie de pe lângã Academia de ªtiinþe a Ucrainei, contrazic total Teoria lui Darwin privind evoluþia omului Domnule CTRL+C , peste vreo 2000 de ani , sapaturile arhelogice din zona locului dumitale de veci vor contrazice iarasi teoria lui Darwin !
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 18:59
mda se vede ca esti de stiinta
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 19:04
De la: _2148_, la data 2013-11-19 18:59:13si tu la fel,,,cei habotnici sunteti voi,,voi sunteti cei care puneti oprelisti oamenilor de stiinta ca vreti doar sa credeti ca in trecut ati fost maimuteDe la: 9am_750, la data 2013-11-19 18:20:14Sãpãturile arheologice efectuate în Crimeea, sudul Ucrainei, de cãtre o expediþie internaþionalã, sub egida filialei din Crimeea a Institutului de Arheologie de pe lângã Academia de ªtiinþe a Ucrainei, contrazic total Teoria lui Darwin privind evoluþia omului nu ati raspuns dc nu credeti ca a ti fost sobolani ca procentul este ft mic desi asemanarea nu prea exista penibil
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 19:20
Credinciosul Liviu Dragnea: Nu sunt de acord cu impozitarea Bisericii
PUBLICAT Duminicã, 17 Noiembrie 2013 10:53 ACTUALIZAT Duminicã, 17 Noiembrie 2013 10:53 SURSA Mediafax Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat cã nu este de acord cu impozitarea activitãþii Bisericii sau cu eliminarea scutirilor de care beneficiazã aceasta, menþionând cã subiectul nu a fost discutat în Guvern. Întrebat, în contextul unei discuþii despre taxe ºi buget, dacã în Guvern s-a discutat despre eliminearea scutirilor de care beneficiazã Biserica sau despre impozitarea activitãþii acesteia, vicepremierul Liviu Dragnea a rãspuns negativ. Întrebat dacã ar fi necesarã o astfel de discuþie, Dragnea a oferit același rãspuns, în cadrul emisiunii "Dupã 20 de ani", de la Pro TV. Întrebat de ce nu ar fi necesarã, Dragnea a rãspuns: "Dar de ce sã fie? Pânã la urmã cam câte instituþii-reper, câte instituþii de referinþã cãtre care românii sã se îndrepte mai avem în þara asta? Mi-aþi cerut pãrerea mea, de politician, de cetãþean ºi de credincios: eu cred cã Biserica este o instituþie care trebuie ajutatã sau întãritã, pentru cã în multe momente din viaþã Biserica rãmâne singurul reper unde cauþi un sprijin moral sau cel puþin o liniºte". Moderatorul a spus cã pe aceastã logicã, legatã de locul în care cauþi sprijin, ar trebui exceptate de la taxare medicamentele sau bunurile din spitalele de urgenþã. "Este o idee, pânã la urmã", a spus Dragnea, râzând, dupã care a adãugat: "Dar totuºi nu putem amesteca, sau, mã rog, puteþi. Eu nu cred cã e în regulã". Moderatorul a spus cã fiscalitatea ºi credinþa nu se amestecã. "Da, este punctul dumneavoastrã de vedere. Eu nu-s de acord sã punem impozit ºi pe credinþã", a rãspuns ministrul. La insistenþele moderatorului, care a spus cã ar fi vorba despre impozitarea afacerilor bisericii, nu despre impozitarea credinþei, Dragnea a spus: "Eu nu ºtiu cã Biserica face afaceri. Eu nu ºtiu lucrul ãsta, nu lucrez în domeniu. Pentru mine, Biserica este o instituþie importantã, pentru mine ºi pentru familia mea, ºi va rãmâne în continuare". Întrebat despre faptul cã, potrivit unor date de la nivelul anului 2011, afacerile Bisericii au adus mai mult profit în România decât franciza McDonald's, Dragnea a rãspuns, zâmbind: "Nu ºtiu la ce date vã referiþi". Întrebat dacã, în concluzie, nu este de acord cu impozitarea bunurilor Bisericii, Dragnea a rãspuns: "Nu, nu". Întrebat din nou dacã nu este de acord nici cu impozitarea afacerilor Bisericii, Dragnea a rãspuns: "Eu nu vorbesc despre afaceri. Eu nu ºtiu despre ce afaceri vorbiþi dumneavoastrã. Eu respect foarte mult Biserica Ortodoxã, eu respect foarte mult ideea de credinþã, fac tot ce îmi stã în putinþã, cât pot, pentru copiii mei, pentru cunoscuþii mei, pentru tineri, sã-i îndemn pe cât mai mulþi cãtre credinþã, pentru cã este important în societatea asta nebunã". Biserica este o afacere ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 19:29
De la: _2148_, la data 2013-11-19 19:20:09Credinciosul Liviu Dragnea: Nu sunt de acord cu impozitarea Bisericii biserica nu este nici o afacere decar in mintea ta capul biserici este hristos,,ca uni prteoti gresesc este altceva nu inseamna ca greseste biserica,,ti am mai zis vezi salariul unui preot incepator este ft mic,,si munceste pentru sufletul omului se scoala de dimineata face slujbe botezuri,,,,,,,,,,,,,nu sa fie ei impozitati ar trebui sa militezi tu ci dc esti tu atat de impozitata Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 19:31
De la: _2148_, la data 2013-11-19 19:20:09Credinciosul Liviu Dragnea: Nu sunt de acord cu impozitarea Bisericii "eu respect foarte mult ideea de credinþã, fac tot ce îmi stã în putinþã, cât pot, pentru copiii mei, pentru cunoscuþii mei, pentru tineri, sã-i îndemn pe cât mai mulþi cãtre credinþã, pentru cã este important în societatea asta nebunã" .... ...ZISE SOCIALISTUL penal Liviu Dragnea, si mai lua un polonic plin cu CACAT din HAZNAUA BOR-ului ! Politicieni de cacat, o tara pe care o reprezinta toti mancatorii de cacat politico-religios, si o populatie majoritar mancacioasa de cacat servit de politicieni si popi, majoritar analfabeta stiintific, asta este romania si romanii actualmente !
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 19:32
plus ca ,,,cand nu mai stiti ce sa raspundeti va fofilati,,,dar in teoria,,,atentie gargarito TEORIA lui darwin crezi insa a altora nu,,desi sobolanul difera cu 5 procente fata de maimuta si nu are nici o treaba cu ea
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 19:36
De la: 9am_750, la data 2013-11-19 19:32:21plus ca ,,,cand nu mai stiti ce sa raspundeti va fofilati,,,dar in teoria,,,atentie gargarito TEORIA lui darwin crezi insa a altora nu,,desi sobolanul difera cu 5 procente fata de maimuta si nu are nici o treaba cu ea Bai NESIMTITULE, tu habar nu ai despre ce vrei sa vorbesti , ANALFABETULE, dpdv filogenetic, 85% din genomul tau este asemanator celui de SOBOLAN, NESIMTITULE INFECT ! HAI sictir !Geme tara cu prosti de teapa ta , bai imbecilule! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 19:44
Si cand te gandesti ca astia toti jura pe biblie si dup'aia fura de rup , apoi au impresia ca isi cumpara locuri in imparatia cerurilor neimpozitand biserica ...puaah !
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 19:53
Iar prostimea imbecilizata voteaza in draci de pesre douazeci de ani mancatori de cacat politic servit de indivizi umani de teapa iliestilor, pontacilor ,sarbilor, hrebengiucilor, taricenilor, vangheliilor, videanilor etc si ingenucheaza in fata tuturor popilor slinosi, tarandu-se pe coate si genunchi cu matele chioraindu-le de foame(post) in jurul bisericilor poleite cu aur!
Tara de mincinosi, hoti , curve, si prosti gramada.
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 20:17
De la: _2148_, la data 2013-11-19 19:44:11Si cand te gandesti ca astia toti jura pe biblie si dup'aia fura de rup , apoi au impresia ca isi cumpara locuri in imparatia cerurilor neimpozitand biserica ...puaah !nu fura nimeni de rupe ,,cei ce o fac este treaba lor,,ei stiu ca locul in imparatia cerurilor nu se cumpara daca pe uni pppun stapanire adunarea de bunuri materiale este altceva Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 20:20
De la: _1705_, la data 2013-11-19 19:36:29tu habar nu ai desppre ce vorbesti,,despre stiinta nici atat,,sobolanul in procent de pana la 90 la suta se aseamana cu tn,,dc nu te crezi sobolanDe la: 9am_750, la data 2013-11-19 19:32:21plus ca ,,,cand nu mai stiti ce sa raspundeti va fofilati,,,dar in teoria,,,atentie gargarito TEORIA lui darwin crezi insa a altora nu,,desi sobolanul difera cu 5 procente fata de maimuta si nu are nici o treaba cu ea Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 20:22
incearca sa vb frumos 75 ca in afara de a vorbi urat ,,,pauza
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 20:29
De la: 9am_750, la data 2013-11-19 20:17:19De la: _2148_, la data 2013-11-19 19:44:11Si cand te gandesti ca astia toti jura pe biblie si dup'aia fura de rup , apoi au impresia ca isi cumpara locuri in imparatia cerurilor neimpozitand biserica ...puaah !nu fura nimeni de rupe ,,cei ce o fac este treaba lor,,ei stiu ca locul in imparatia cerurilor nu se cumpara daca pe uni pppun stapanire adunarea de bunuri materiale este altceva Pai tocmai d'aia va tin setati pe "imparatia cerurilor " , ignorantule ! Ca sa va fure ei si pamantul de sub voi , vai de capul tau de indoctrinat , habar n-ai pe ce lume traiesti ! Du-te tu si viseaza la imparatia cerurilor in continuare ca stiu ei ce sa faca cu banii tai in viata asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 20:35
De la: _2148_, la data 2013-11-19 20:29:49raspuns gresitDe la: 9am_750, la data 2013-11-19 20:17:19De la: _2148_, la data 2013-11-19 19:44:11Si cand te gandesti ca astia toti jura pe biblie si dup'aia fura de rup , apoi au impresia ca isi cumpara locuri in imparatia cerurilor neimpozitand biserica ...puaah !nu fura nimeni de rupe ,,cei ce o fac este treaba lor,,ei stiu ca locul in imparatia cerurilor nu se cumpara daca pe uni pppun stapanire adunarea de bunuri materiale este altceva ei nu tin setati pe nimeni ci cuvantul lui dumnezeu,,masoni te tin setata in guverne mondiale ce ti ia toty inclusiv libertatea,,, biserica estevcondusa de hristos ca uni preoti gresesc e altceva ,bazele sunt hristos sfintii apostoli si sfintii parinti,,ei conduc biserica Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 20:40
imparatia cerurilor nu i un vis ci o realitate,,gandestete ca ai fi pe o planeta precum marte venus sau altele ar fi de neconceput ,tera ti sar parea cu adevarat un rai,acum gandestete ca acest,,rai,,in ghilimele tera exista totusi,cum ar putea sa nu existe imparatia cerurilor unde e fericirea vesnica
|
|
|

provii dintr-o rasa de maimute degenerate, involuatule !
nu, niciodata ?