back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 13:36

si nu ti mai lua avatsare de femeie

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 13:39

De la: 9am_750, la data 2013-11-19 13:30:01Robert Lanza, laureat în medicinã, este autorul unei noi teorii, numitã biocentrism, la care lucreazã deja de câþiva ani, în cadrul cãreia se susþine cã moartea, vãzutã cã dispariþia totalã a indivizilor, nu existã. Corpul fizic dispare, însã energia acumulatã, cea care defineºte personalitatea fiecãruia dintre noi rãmâne.

Pe ce se bazeazã Dr. Lanza? Pe….mecanicã cuanticã.

În cadrul mecanicii cuantice, teorie care explicã fenomenele din lumea particulelor, atomilor sau a moleculelor, existã încã numeroase „mistere”, adicã fapte care aºteaptã o explicaþie. Printre acestea se numãrã aºa-numitul „colaps al funcþiei de undã”: chiar dacã mecanicã cuanticã prezice în anumite fenomele un rezultat care este o suprapunere, cu diverse probabilitãþi, de rezultate finale, în realitate doar unul dintre acestea are loc.

Una dintre posibilele explicaþii este cum cã ar existã Universuri paralele – astfel încât toate variantele admise au loc într-unul dintre aceste Universuri. Universuri însã care nu comunicã între ele – deci noi, trãind într-unul dintre acestea, vedem doar un rezultat – ºi ni se pare cã „funcþia de undã a colapsat”. Nu este singura explicaþie a colapsului funcþiei de undã, nu este nici cea mai rãspânditã printre cercetãtorii, este însã cea pe care Lanza a considerat-o (altfel teoria lui cam ºchioapãtã).

Un alt fapt care stã la baza biocentrismului sunt experimentele de „alegere întârziatã” (delayed choice): cercetãtorul poate, aparent, schimba „trecutul”, fãcând o alegere între mai multe situaþii experimentale, dupã ce o anumitã particulã studiatã a trecut prin aparat. Acest gen de experimente ar demonstra, susþin anumiþi cercetãtori, cã noþiunile de spaþiu ºi timp nu au sens. Acest gen de experimente sunt în prezent studiate în multe laboratoare din lume, tocmai pentru a înþelege mai bine mecanica cuanticã.

Ei bine, amestecând Universurile paralele cu experimentele care susþin cã spaþiul ºi timpul nu au rost ºi cu biologia într-un cocktail discutibil, Dr. Lanza ajunge la concluzia cã moartea este aparenþã. În realitate nu existã! Cum aºa?

Robert Lanza nu neagã cum cã corpul ar fi distrus în urma morþii, nu susþine cã ne transformãm în zombie. Susþine însã cã energia care stã la baza activitãþii creierului, cei aproximativ 20 W, nu dispare în urmã morþii.

Ce se întâmpla cu aceastã energie? Aici lucrurile devin destul de confuze în biocentrism: Lanza spune cã aceastã energie poate alunecã în alt Univers. Spaþiul ºi timpul aºa cum le percepim noi nu au sens, nu existã. Într-o lume deci în care timpul ºi spaþiul nu existã nici moartea nu existã.

Polologhia asta o numesti tu experiment ? Tu poti sa admiti ca se poate schimba trecutul ?
Crezi ca un criminal se poate apara in fata justitiei cu teoria lui Lanza , spunand /demostrand ca victima traieste bine merci ?
Somn usor , domnu' CTRL+C !

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 13:44

De la: _2148_, la data 2013-11-19 13:39:46
De la: 9am_750, la data 2013-11-19 13:30:01Robert Lanza, laureat în medicinã, este autorul unei noi teorii, numitã biocentrism, la care lucreazã deja de câþiva ani, în cadrul cãreia se susþine cã moartea, vãzutã cã dispariþia totalã a indivizilor, nu existã. Corpul fizic dispare, însã energia acumulatã, cea care defineºte personalitatea fiecãruia dintre noi rãmâne.

În cadrul mecanicii cuantice, teorie care explicã fenomenele din lumea particulelor, atomilor sau a moleculelor, existã încã numeroase „mistere”, adicã fapte care aºteaptã o explicaþie. Printre acestea se numãrã aºa-numitul „colaps al funcþiei de undã”: chiar dacã mecanicã cuanticã prezice în anumite fenomele un rezultat care este o suprapunere, cu diverse probabilitãþi, de rezultate finale, în realitate doar unul dintre acestea are loc.

Una dintre posibilele explicaþii este cum cã ar existã Universuri paralele – astfel încât toate variantele admise au loc într-unul dintre aceste Universuri. Universuri însã care nu comunicã între ele – deci noi, trãind într-unul dintre acestea, vedem doar un rezultat – ºi ni se pare cã „funcþia de undã a colapsat”. Nu este singura explicaþie a colapsului funcþiei de undã, nu este nici cea mai rãspânditã printre cercetãtorii, este însã cea pe care Lanza a considerat-o (altfel teoria lui cam ºchioapãtã).

Un alt fapt care stã la baza biocentrismului sunt experimentele de „alegere întârziatã” (delayed choice): cercetãtorul poate, aparent, schimba „trecutul”, fãcând o alegere între mai multe situaþii experimentale, dupã ce o anumitã particulã studiatã a trecut prin aparat. Acest gen de experimente ar demonstra, susþin anumiþi cercetãtori, cã noþiunile de spaþiu ºi timp nu au sens. Acest gen de experimente sunt în prezent studiate în multe laboratoare din lume, tocmai pentru a înþelege mai bine mecanica cuanticã.

Ei bine, amestecând Universurile paralele cu experimentele care susþin cã spaþiul ºi timpul nu au rost ºi cu biologia într-un cocktail discutibil, Dr. Lanza ajunge la concluzia cã moartea este aparenþã. În realitate nu existã! Cum aºa?

Robert Lanza nu neagã cum cã corpul ar fi distrus în urma morþii, nu susþine cã ne transformãm în zombie. Susþine însã cã energia care stã la baza activitãþii creierului, cei aproximativ 20 W, nu dispare în urmã morþii.

Ce se întâmpla cu aceastã energie? Aici lucrurile devin destul de confuze în biocentrism: Lanza spune cã aceastã energie poate alunecã în alt Univers. Spaþiul ºi timpul aºa cum le percepim noi nu au sens, nu existã. Într-o lume deci în care timpul ºi spaþiul nu existã nici moartea nu existã.

Polologhia asta o numesti tu experiment ? Tu poti sa admiti ca se poate schimba trecutul ?
experimentul in sine este mecanica cuantica,,insa este doar o teorie ca si celelalte pentru ca experimentele cu adevarat demonstrabile sunt puerile,,,somn usor doamna maimuta ai grija sa nu papi multe banane ca incepi sa te minti singura

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 13:44

De la: _2148_, la data 2013-11-19 13:39:46

experimentul in sine este mecanica cuantica,,insa este doar o teorie ca si celelalte pentru ca experimentele cu adevarat demonstrabile sunt puerile,,,somn usor doamna maimuta ai grija sa nu papi multe banane ca incepi sa te minti singura

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 13:45

apropo ,,ce fel de maimuta esti

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 13:51

ai uitat sa zici si ca astrofizicianul german Christophe Vetterich este Pololog si toti cei ce emit noi ipoteze,,ca doar esti habotnica,,

penibil cica ai merita sa fi scuipat de oamenii de stiinta pai eu nu infirm cu nimic ce spun ei,,tu o faci ca esti ingradita de maimutareala ta,,tu esti habotnica sau habotnicul,,

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 13:56

ai uitat sa zici ca in fata justitiei juri pe biblie gargarito care inseamna cuvantul lui dumnezeu ce garanteaza imparatia cerurilor,,se pedepseste fapta gargarito,,pune mana si spala vasele nu te mai crede maimuta

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 14:01

Minciunel, iar mananci cacapran-n public ?!
Te-a mototolit rau de tot, @2148 ! Te-a facut de tot spanacu', mai Minciunel, treci la colt in genunchi pe coji de nuca, repetentule !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 14:02

in mintea ta binenteles iar ai visat frumos

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 14:02

in mintea ta binenteles iar ai visat frumos

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 14:03

vezi ca iar esti fetita

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 14:10

De la: 9am_750, la data 2013-11-19 14:03:25vezi ca iar esti fetita

Si, care-i deranjul la tine, esti misogin ofticat, sau onanist stangaci ?

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 14:13

De la: 9am_750, la data 2013-11-19 14:02:51in mintea ta binenteles iar ai visat frumos

Adica, vedenii false, ba' Minciunel, ce draq faci , incurci termenii religiosi, ia vezi, ca te dau pe mana inchizitiei, ERETICULE
Or sa te jupoaie de viu, popii !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 14:14

De la: _1705_, la data 2013-11-19 14:10:09

eu nu s nimic,,te atentionez doar ca esti fetita

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 14:15

De la: _1705_, la data 2013-11-19 14:13:37
De la: 9am_750, la data 2013-11-19 14:02:51in mintea ta binenteles iar ai visat frumos

Adica, vedenii false, ba' Minciunel, ce draq faci , incurci termenii religiosi, ia vezi, ca te dau pemana inchizitiei, ERETICULE

vorbeste frumos si schimati avatarul,,nu mai visa

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 14:19

De la: 9am_750, la data 2013-11-19 14:14:15

'ai sa mori tu, cum de ti-ai dat seama, sau zeama, c-as fi fetita?
Ba' Minciunel, tu ai un spirit de observatie deosebit de restul enoriasilor, ia vezi, am chilotii pe mine ?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 14:21

De la: _1705_, la data 2013-11-19 14:19:15

Ba' Minciunel, tu ai un spirit de observatie deosebit de restul enoriasilor, ia vezi, am chilotii pe mine ?
nu stiu,,maimutele poarta chiloti

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 15:09

De la: 9am_750, la data 2013-11-19 14:21:18
De la: _1705_, la data 2013-11-19 14:19:15

nu stiu,,maimutele poarta chiloti

Verifica-te sub nadragi si-o sa afli !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 15:22

ai si nadragi

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 15:29

De la: 9am_750, la data 2013-11-19 15:22:45ai si nadragi

Ba netotule, tu nu porti nadragi, te preumblii cu- cucurucu' dezvelit in public, mocofane ?
Esti un nesimtit !

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 15:30

De la: 9am_750, la data 2013-11-18 20:35:34
De la: IonOOO, la data 2013-11-18 10:30:12
De la: 9am_750, la data 2013-11-17 12:26:15
De la: IonOOO, la data 2013-11-17 10:29:21
www.biserica-neemia.ro/

aveai posibilitatea sa studiezi biblia cand erai la ortodoxi ioane,nu trebuia sa prorotestezi pentru ce te indoctrineaza unii ca protestezi degeaba,fara motiv,,,daca studiai intelegeai ca doar te indoctrineaza

Cum,pe timpuri se putea studia Biblia in ortodoxie? Nu am auzit,si nu am stiut. Astazi un laic ortodox poate studia Biblia in ortodoxie? Ne dati detalii?

am impresia ca esti ironic ioane fara nici un motiv cum fara nici un motiv te ai dus sa protestezi si la protestanti sa te indoctrineze,,,ca daca studiai intradevar biblia nu te mai duceai la nici un protestant,,,

orice ortodox sau de alta religie poate studia biblia nu te opreste nimeni,,insa biblia este doar un fruct ce a crescut in pomul sfintei traditii

Sa nu credeti ca sunt ironic. Daca as fi ironic,as trai in pacat,iar eu fug de pacat. Dupa spusa dvs privind studiu biblic in ortodoxie,era de asteptat ca pe ceva organizat in grupuri ca evanghelicii,si nu doar studiul de unul singur,individual.

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 15:39

De la: IonOOO, la data 2013-11-19 15:30:41
www.biserica-neemia.ro/

aveai posibilitatea sa studiezi biblia cand erai la ortodoxi ioane,nu trebuia sa prorotestezi pentru ce te indoctrineaza unii ca protestezi degeaba,fara motiv,,,daca studiai intelegeai ca doar te indoctrineaza

Cum,pe timpuri se putea studia Biblia in ortodoxie? Nu am auzit,si nu am stiut. Astazi un laic ortodox poate studia Biblia in ortodoxie? Ne dati detalii?

am impresia ca esti ironic ioane fara nici un motiv cum fara nici un motiv te ai dus sa protestezi si la protestanti sa te indoctrineze,,,ca daca studiai intradevar biblia nu te mai duceai la nici un protestant,,,

orice ortodox sau de alta religie poate studia biblia nu te opreste nimeni,,insa biblia este doar un fruct ce a crescut in pomul sfintei traditii

Sa nu credeti ca sunt ironic. Daca as fi ironic,as trai in pacat,iar eu fug de pacat. Dupa spusa dvs privind studiu biblic in ortodoxie,era de asteptat ca pe ceva organizat in grupuri ca evanghelicii,si nu doar studiul de unul singur,individual.

Ioaneeee, ai grija pe unde o rupi la fuga sa nu cumva sa te impiedici, bata-te sa te bata, maratonistule, c-ai sa te lovesti la mansarda si-o sa te pricopsesti cu vreo damblageala mintala, bre !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 15:41

De la: _2148_, la data 2013-11-19 09:52:31Daca simturile pot fi inselatoare , inchipuirile , rastalmacirile de vise , asimilarile de simboluri sunt cu mult mai inselatoare .

Referitor la teoria dumitale de ieri , cum ca cineva ne gandeste precum regizorul care isi pune scenariul in aplicare , e o ipoteza imaginara probabila dar iti scapa un lucru esential !
In conceperea ei , atribui "personajului care ne gandeste " calitati pe are omul deja le are , (ca si cum oamenii sunt niste dumnezei mai mici ) , omul poate sa gandeasca un scenariu si sa purceada in realizarea lui , poate sa scrie o piesa de teatru , un scenariu de film daaaar niciodata un personaj de teatru sau de film nu se abate de la rolul lui ,nu poate gandi dincolo de rolul lui, nu il poate gandi pe regizorul care l-a creat !.Daca omul poate sa creeze un computer mai inteligent decat el , computerul nu va putea crea niciodata un om !
Faptul ca ai nevoie de hrana ca sa poti supravietui nu este o iluzie , stii vorba aia , "mananc , deci exist !

si nu asta am spus si eu, ieri ? ca inca n-ai vazut actor care sa se opreasca-n toiul ditarambei si sa vrea s-o schimbe , ca asa vrea el ?! ....si asta ar fi Liberul arbitru, de fapt si cu care ne laudam, dar nu putem dovedi in nici-un fel ca ceea ce credem noi ca am Ales , nu era deja inscris in rol !
iti mai aduci aminte de diversele basme in care se vorbeste despre Cartea Vietii si-n care totul sta scris , adica fiind PREDESTINAT ? ..."pe fata cea mare a acestui imparat, o va lua de sotie craiul de la rasarit....pe fata cea mijlocie, o va lua de sotie craiul de la apus....etc, etc ".... :
sml-confused0006: nu te-ntrebi niciodata daca nu cumva e adevarat si noi suntem doar o lume virtuala si viata e doar un Rol pe care-l jucam cu convingerea ca decidem in toate cele si Shakespeare ne-o zice pe bune ca viata-i o scena si noi actorii ei ? nu, niciodata ?

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 15:49

Fugi d'acilea cu brasoave d'astea, bre Tigaio , matale si Shakespeare, musca si chilotii de tabla !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 15:56

De la: _1705_, la data 2013-11-19 15:29:30

Ba netotule, tu nu porti nadragi, te preumblii cu- cucurucu' dezvelit in public, mocofane ?
Esti un nesimtit !
din ce specie de maimuta provii

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 15:58

De la: IonOOO, la data 2013-11-19 15:30:41
www.biserica-neemia.ro/

dupa spusa mea interpretezi tu ce doresti probabil ca protestantii taki,,,,simplu nimeni nu te opreste sa studiezi biblia nu era necesar sa te duci la protestanti pentru asta

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 16:01

De la: 9am_750, la data 2013-11-19 15:56:16
De la: _1705_, la data 2013-11-19 15:29:30

Esti un nesimtit !
din ce specie de maimuta provii

CimpanZeus ma-tiiiii, Macacule! !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 16:01

De la: gabigabi2, la data 2013-11-19 15:41:37
De la: _2148_, la data 2013-11-19 09:52:31Daca simturile pot fi inselatoare , inchipuirile , rastalmacirile de vise , asimilarile de simboluri sunt cu mult mai inselatoare .

Referitor la teoria dumitale de ieri , cum ca cineva ne gandeste precum regizorul care isi pune scenariul in aplicare , e o ipoteza imaginara probabila dar iti scapa un lucru esential !
In conceperea ei , atribui "personajului care ne gandeste " calitati pe are omul deja le are , (ca si cum oamenii sunt niste dumnezei mai mici ) , omul poate sa gandeasca un scenariu si sa purceada in realizarea lui , poate sa scrie o piesa de teatru , un scenariu de film daaaar niciodata un personaj de teatru sau de film nu se abate de la rolul lui ,nu poate gandi dincolo de rolul lui, nu il poate gandi pe regizorul care l-a creat !.Daca omul poate sa creeze un computer mai inteligent decat el , computerul nu va putea crea niciodata un om !
Faptul ca ai nevoie de hrana ca sa poti supravietui nu este o iluzie , stii vorba aia , "mananc , deci exist !

si nu asta am spus si eu, ieri ? ca inca n-ai vazut actor care sa se opreasca-n toiul ditarambei si sa vrea s-o schimbe , ca asa vrea el ?! ....si asta ar fi Liberul arbitru, de fapt si cu care ne laudam, dar nu putem dovedi in nici-un fel ca ceea ce credem noi ca am Ales , nu era deja inscris in rol !
iti mai aduci aminte de diversele basme in care se vorbeste despre Cartea Vietii si-n care totul sta scris , adica fiind PREDESTINAT ? ..."pe fata cea mare a acestui imparat, o va lua de sotie craiul de la rasarit....pe fata cea mijlocie, o va lua de sotie craiul de la apus....etc, etc ".... :
sml-confused0006: nu te-ntrebi niciodata daca nu cumva e adevarat si noi suntem doar o lume virtuala si viata e doar un Rol pe care-l jucam cu convingerea ca decidem in toate cele si Shakespeare ne-o zice pe bune ca viata-i o scena si noi actorii ei ? nu, niciodata ?
nu esti nici o virtuala ciupestete sa vezi,,inceteaza cu aberatiile

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 16:02

se vede ca crezi ca provi din maimuta credinciosule

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2013, ora 16:31

De la: 9am_750, la data 2013-11-19 16:02:45se vede ca crezi ca provin din maimuta credinciosule

da ! provii dintr-o rasa de maimute degenerate, involuatule !

Pagini: << 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: