Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 14:59
DUMNEZEUL MINUNILOR. MERITA VAZUT
www.youtube.com/watch?v=plYMCf1xPy4 ------------ Am vazut acest filmulet si il recomand la toti de pe acest sait.Mai ales celor ce s'au alaturat stiintei, pentruca in acest film vorbesc chiar oamenii de stiinta si marturisesc ca exzista Dumnezeu.Vizionare placuta. deja am vazut ce ,,stiintific'' realizat este acest film....in momentul in care se transforma FARADAY in grade CELSIUS...F acela reprezinta grade FAHRENHEIT ...povestitorul....om de stiinta, savant bineinteles ...ne vorbeste de FARADAY....mai pune-ti mana si cititi bey oamenilor de stiinta.... de ce nu explica asa zisii oameni de stiinta din film ce inseamna metafora,,cuvantul lui DUMNEZEU'' ...este vorba despre puterea de transformare a sunetelor si a vibratiilor electromagnetice si informationale...halal ,,oameni de stiinta''.... ---------- Voi nu radeti numai de noi care credem, radeti si de oamenii vostri de stiinta....... |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Iunie 2013, ora 18:19
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 14:36
De la: 9am121159, la data 2013-06-08 14:59:24 DUMNEZEUL MINUNILOR. MERITA VAZUT asta e tot ce-ai vrut tu sa intelegi din ce-am expus io....e bine..esti pe un drum-asta ca nu spun ca esti pe drumuri-da' problema-i ca drumu' nu duce nicaieri...succesuri ...
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 14:37
De la: 9am_2148, la data 2013-06-08 18:19:41 ce-i de ras aicea tovaraselule....???
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 14:38
De la: Fl_Orion999, la data 2013-06-09 14:37:14De la: 9am_2148, la data 2013-06-08 18:19:41 pai chiar asa...ne radem fiecare cum i se scoala...fara discernamant, fara consimtamant...da' unde ne trezim noi....???
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 14:42
cum unde ? intr-o democratie prost inteleasa dar, si mai prost aplicata !
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 15:26
LA MULTI ANI!....cu sanatate,fericire,noroc si tot ce doriti.
------- Oamenii acolo, nu vorbesc despre ce a creat stiinta, ci despre ce a creat Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2013, ora 15:31
ce-i de ras aicea tovaraselule....???
pai chiar asa...ne radem fiecare cum i se scoala...fara discernamant, fara consimtamant...da' unde ne trezim noi....??? ------ Iacov 4/Apropiaþi-vã de Dumnezeu, ºi El Se va apropia de voi. Curãþaþi-vã mâinile, pãcãtoºilor; curãþaþi-vã inima, oameni cu inima împãrþitã! 9 Simþiþi-vã ticãloºia; tânguiþi-vã ºi plângeþi! Râsul vostru sã se prefacã în tânguire, ºi bucuria voastrã în întristare: ; 10 smeriþi-vã înaintea Domnului, ºi El vã va înãlþa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 01:10
Buna dimineata , e duminica
Luati-va baticele, mars la biserica Babe jegoase si nesimtite Ca barfiti ca niste tampite Popi imputiti cu burta prea mare Considera ca acea credinta imputita e mult prea tare Minti lucide au fost indoctrinate De acele biserici albe si nespalate Multi mor, multi se duc Biserica credeti ca v-ajuta, dar e doar un truc Degeaba asteptati ca niste javre proaste La moaste la rand sa pupati niste oase Moastele sunt niste oase de caini putrezite Toti se imbulzesc sa le sarute cu acele buze imputite Babele se plang intotdeauna ca nu sunt primele in fata Daca as fi fost presedinte as trimite toti popii in instanta Spalatori de bani , mari sfinti contemporani Cele mai mari lipitori din balcani Te sug, te rup, devoreaza de avere Ca sa le face lor la coaie o placere Voi spuneti ca dumnezeu exista, dar cine va crede Saracii copii din africa traiesc in niste conditii mizere Multa lume moare pe patul de spital din cauza unor boli grele Dar voi tot la dumnezeu va rugati, minti intunecate si inrobite de puteri supreme Dumnezeu nu este, nu te ajuta Dar tot ramai mut de uimire ca o lighioana urata Necuvantatoare, proasta si fara minte Cand biserica toata va minte Biserica este un izvor nesecat de bani Unde patriarhul conduce o ceata de golani (preotii) Toti banii pe care ii dati ajung in contul lui Dar tot va rugati la dumnezeu si la sfintii lui Avem o mie de sfinti, mari personalitati Cand voi va rugati la ele, dar sunteti toti nulitati Stati si plangeti ,asteptand semnul divin Dar nu o sa primiti in veci din cer paine ori vin La televizor cand cineva sufera de boli grele Voi cameramanilor filmati icoana de pe perete Omul n-are bani sa-si faca o operatie in strainatate Dar la dumnezeu va rugati, ciori ce sunteti fara insemnatate Deja mi-e rau, mai bine inchei aici Caci daca continui, ma umplu de purici V-am lasat, oi ale lui cristos Duceti-va mai bine la biserica si mai pupati un os! Ca sa pot sa inchei si eu aceasta mizerie As dori sa va vad pe toti legati, batuti, frecati cu sarma de pe perie. |
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 01:10
De la: 9am_1666, la data 2013-06-15 01:10:40Buna dimineata , e duminica |
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 07:49
ti s-a parut ca n-a fost de ajuns, de'ai reluat-o ca pe o bilbiiala?ti-am inteles mesajul ,neica , de prima oara si culmea, in proportie de 90 % ai dreptate ... dar halatu', cit e halatu' ?!
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 08:12
De la: gabigabi2, la data 2013-06-15 07:49:25 Eii...sa le intre bine in cap Macar vedem ce bloguri urmareste minoru'...chiar ma intrebam ce mai face
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 08:30
MINORUUUU ? aaaa, d'aia se poarta asa copilareste ! poi, atunci, sa fim mai blinzi cu el ...sau nu -i bine ca i se urca la cap ? mda, de fapt, i s-a urcat deja si felul cum isi incheie bilbiiala e o dovada de totala intoleranta si atunci, eu de ce as avea fata de astfel de vorbe negindite ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 18:02
Jurnal dã pușcãriaș creștin-ortodox pã partea economicã (Selecțiuni din cartea de rugãciuni pe care Becali o scrie în închisoare și pe baza cãreia va cere eliberarea condiționatã, Amin) Gigi cu IisusDoamne, Iisuse Hristoase, Bãiatul lui Dumnezeu, pentru rugãciunile lu’ Preacurata Maica Ta ºi la toți sfinții, miluieºte-ne pe noi și pe toți dușmanii care îi am și care le dau la mu*e. Amin. Doamne, cu. rãþeºte-mã pe mine pãcãtosul de pãcatele care le-am fãcut, cã niciodatã n-am fãcut bine înaintea Ta. Am muls oile murdar pe mâini, am dat cu piciorul în burtã la mãgar, am scuipat înaintea la un cârlan, am tras un câine pã roata la tractor când m-am enervat pe el și cutare și cutare. Izbãveºte-mã deci de vicleanul ºi diavolul și fã sã fie întru mine voia Ta, cum vrea p*la mea ca fãrã de osândã sã deschid gura mea cea nevrednicã sã-mi sugã p**a fraierii ºi sã laud preasfânt numele Tãu, al Tatãlui ºi al Fiului ºi al Sfântului Duh, acum ºi pururea ºi în vecii vecilor. Amin. Doamne Atotputernice ºi Atotîndurate și care Ți-am dat bani! Îmi aduc aminte cã Te-ai nãscut Om din Sfânta Fecioarã în peºterã ºi ai fost vândut cu treizeci de arginþi de ucenicul cel viclean, care în fiecare zi mã rog sã-i dau la m**e, cã ca sã ne rãscumperi pe noi, pãcãtoºii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, îndurã-Te de mine, pãcãtosul, cãci și eu am dat o valizã dã euro la alți pãcãtoși ca sã câștige Steaua și sã ducã numele Tãu în Liga Campionilor și nu în Cupa Uefa, unde joacã toți fraierii și unde nu se iau bani mulți! Primeºte, Doamne, aceastã micã a mea rugãciune dã fost europarlamentar și parlamentar în Parlamentul României, care nu se roagã toți fraierii la Tine, ºi umilitã a mea voinþã, cã mã întristez pentru cã Te-am întristat, ºi mã amãrãsc pentru cã Te-am supãrat fãrã de numãr și pentru cã Te-am fãcut de râs când m-a condamnat, pentru cã nici Ție nu Ți-e ușor sã râdã de Tine toți fraierii din Rai din cauza la ce fac eu. La Tine, Prea Bunule Mântuitor, am toatã speranþa, ºi cred cã Tu, care din iubire de oameni ai primit sã fii vândut pentru noi, Te vei îndura ºi de mine acum, ca sã mã mântuieºti de chinurile cele de veci, ºi sã mã învredniceºti Împãrãþiei Tale și sã mã scoți dã la Rahova și sã omori pe toți diavolii de la DNA și dã la Poliție și dã la Tribunal și dã peste tot unde am dușmani care vor numai rãutate și sã nu mai fac milioane dã euro pentru Tine. Ajutã-mã Doamne și fã sã nu-i mai putã picioarele lu’ generalul Cioflinã care doarme lângã mine și dã-i un infarct lu’ hodorogul de Babiuc care sforãie de-mi murdãrește gândurile mele cele cu. rate care mã gândesc cum sã ies eu de-aici trimufãtor și cu capul sus, ca Rãzboinicul Luminii a lui Coelho cãlare pe calul alb al lui Mihai Viteazu, domnitorul Țãrii Românești. Și dã-mi Doamne minte sã fiu cel mai mare comandat la toți gardienii și muncitorii dã aici, din Rahova, și sã plãtesc pentru greșelile care le-am fãcut eu din cauza la zrențele de la DNA. Amin!
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 18:11
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 22:51
Religia in scoala:hartuire morala, abuz moral, abuz mental, afectarea integritatii psihice prin inocularea de informatii bizare care pot determina disonanta cognitiva daca vin in contradictie flagranta cu stiinta sau morala si chiar cu logica si ratiunea, prozelitism, incalcarea drepturilor copilului, limitarea dreptului la libera exprimare, a dreptului la demnitate, discriminare. Copiii sunt imaturi si impresionabili, un public captiv. Majoritatea nu are dreptul sa suprime drepturile copilului si drepturile omului.
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 22:53
O optiune spirituala a unei parti din umanitate nu se poate impune intr-un spatiu teoretic laic.
Democratia nu reprezinta o dictatura a majoritatii, ci faptul ca majoritatea inclina balanta deciziilor pana in punctul in care aceste decizii incalca drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, moment in care Statul are obligatia de a interveni si de a stopa posibilele abuzuri ale majoritatii si a restabili starea de echilibru. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 22:54
Eliminarea icoanelor din clasa (publicitate mascata, mesaj subliminal, discriminare). Se incearca subminarea laicitatii statului roman si se incalca principiul de secularism. Afisarea icoanelor sugereaza ca scoala si statul aproba crestinismul ortodox, ceea ce nu este permis intr-un stat laic. Si in plus sunt discriminate celelalte culte si ateii. Când practica religioasã a unui individ încalcã drepturile altuia, ea poate sã fie obiect de restricþii, conform prevederilor CEDO.
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 22:57
Carol cel Mare(sec.VIII), i-a convertit pe saxoni prin metode apostolice cum ar fi decapitarea a 4.500 de ‘’pagani’’in aceeasi zi si stabilirea unei legi prin care erau condamnaþi la moarte toþi cei care refuzau sã se converteascã. Atunci nu existau catolici, doar crestini.
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 23:15
Stati si plangeti ,asteptand semnul divin
Dar nu o sa primiti in veci din cer paine ori vin =========== Domnule Belzebul, niciodata nu vei castiga in fata lui Dumnezeu , si daca nu te intorci la El vei pieri.Tu de unde mananci,cine te hraneste? Daca Dumnezeu nu ar da ploaie la vreme si hrana nu va creste prin voia lui, nu vei muri de foame?.O sa vina si ziua foametei si atunci te vei duce sa pupi in fund o baba,sa se roage la Dumnezeu sa mai dea hrana.Tu nu ai fost creat in pantecele unei babe? .Iar jignirile pe care le aduci la toti in poezie, nu arata deloc ca ai terminat o facultate.Ce pacat ca facultatea doar va invata, dar nu va si educa. Trezeste-te belzebul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 23:24
In biblie scrie clar ca dumnezeu se bazeaza pe zvonuri : ‘’de aceea ma voi pogori acum sa vad daca in adevar au lucrat in totul dupa ZVONUL venit pana la mine si daca nu va fi asa voi sti’’. Asta ii spune dumnezeu lui Avram inainte de a « ataca » Sodoma si Gomora.
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 23:27
De la: 9am121159, la data 2013-06-15 23:15:36Stati si plangeti ,asteptand semnul divin S-ar parea ca nu dumnezeu este ''sefu''! Citat : In micul regat Buthan, este incetatenit din vremuri vechi cultul falusului. Conform traditiei, falusul, pictat si ornamentat cu panglici, constituie mandria de pe fatada caselor, palatelor si chiar a institutiilor, fiind considerat ‘’protector in fata tuturor relelor’’. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 23:30
De la: 9am121159, la data 2013-06-15 23:15:36Stati si plangeti ,asteptand semnul divin Cine e prostavanul care ti-a spus ca dumnezeu da ploaia? Pune mana pe carte. Ploaia vine...altfel. E un simplu fenomen natural.
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 23:31
Sau o fi zeul ploilor?
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 23:32
protopopul Țãrii Bîrsei, Radu Tempea, le cere preoților sãi, în 1741, sã nu-i logodeascã și sã nu-i cãsãtoreascã pe tineri decît dupã ce vor face dovada cã au învãțat Tatãl nostru, Crezul, Poruncile și „sã-și facã sfînta cruce, bine, drept”…(discriminare ?).
|
Postat pe: 15 Iunie 2013, ora 23:33
In Grecia pana in anul 2009 biserica ORTODOXA a reusit sa impuna o lege prin care era interzisa eliberarea certificatelor de nastere pana nu se aducea dovada botezului(discriminare ortodoxa?). Grecia este cunoscuta ca fiind « Iranul Europei ». Si cand ma gandesc ca traditia lor era…filozofia.
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 09:54
De la: 9am_1666, la data 2013-06-15 23:32:36protopopul Țãrii Bîrsei, Radu Tempea, le cere preoților sãi, în 1741, sã nu-i logodeascã și sã nu-i cãsãtoreascã pe tineri decît dupã ce vor face dovada cã au învãțat Tatãl nostru, Crezul, Poruncile și „sã-și facã sfînta cruce, bine, drept”…(discriminare ?). nu-ti pare ca-i similar cu : NU treci in clasa a doua pina nu inveti alfabetul ? nu ti se pare ca-i normal sa dam teste peste tot ,ca sa se verifice nivelul la care este un candidat, fie ca-i vorba de un elev de'a doua, a noua sau de intrat in facultate sau, de iesit din facultate , caci si acolo esti testat daca stii sau nu ce-ai invatat in toti anii de scoala ; sa fie testat un candidat la insuratoare si moral si medical ? sau la ocuparea unui post, indiferent care, Nu esti Verificat daca esti corespunzator sau nu functiei ? da' mai ginditi-va mai oameni buni, ca Nimic in lumea asta nu este facut la plezneala : totul isi are rostul lui ....absolut totul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 14:06
Cine e prostavanul care ti-a spus ca dumnezeu da ploaia? Pune mana pe carte. Ploaia vine...altfel. E un simplu fenomen natural ------------ Afla ca am invatat la scoala teoria lumeasca, ca apa se transforma in vapori care se ridica in sus si formeaza nori, care apoi cad inapoi pe pamant ca ploaie.Voi oameni cu mintea inghetata, daca nu ar fi soarele creat de Dumnezeu, cine ar putea transforma apa in vapori? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2013, ora 22:29
De la: 9am121159, la data 2013-06-16 14:06:38 Soarele nu e creat de dumnezeu. Este una din miliardele de stele. Nu este un felinar cum scrie in biblie. Este alcatuita din 99% hidrogen si heliu. Si sunt miliarde de stele fara sisteme planetare. Asa ca nu e logic ca cineva le-a fabricat. Ele apar deoarece asa trebuie si vina este doar a legilor universului. Un dumnezeu ar functiona in afara timpului si ca atare nu cred ca l-ar interesa credinta ta efemera. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Iunie 2013, ora 00:48
Dumnezeu este prezentat in biblie ca un talhar de rand care imparte prada-Domnul a zis lui Moise: “fa impreuna cu preotul Eleazer si cu capeteniile caselor adunarii, socoteala prazii luate, fie oameni, fie dobitoace”…(dumnezeu agreea sclavia)!
|
|
|

ti s-a parut ca n-a fost de ajuns, de'ai reluat-o ca pe o bilbiiala?
MINORUUUU ? aaaa, d'aia se poarta asa copilareste !