Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 15:00
Dumnezeu decide intr-o zi ca vrea sa vada cati dintre barbatii care au trait, au fost dominati de femei si cati le-au dominat pe acestea. Asa ca il roaga pe Sf. Petru sa le dea ordine sa se alinieze in 2 coloane.
-Deci, in stanga sa fie cei care au fost dominati de femei in timpul vietii si in dreapta ceilalti, care au dominat femeile. Dupa un timp, se intoarce Dumnezeu sa vada coloanele. Cea de barbati dominati era infinita, abia puteai sa-i numeri. Pe cealalta coloana, un singur barbat statea singurel. -Asa v-am creat eu pe voi? Sa fiti sclavii unor femei? Ei, bravo!! Luati aici exemplu de la el. Asa te vreau, voinicule. Ia zi-mi, cum ai reusit tu sa-ti tii femeia in frau? -Nu stiu. Nevasta-mea m-a pus sa stau aici. ---------
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 17:45
ca una ce-i scoasa din Coasta lui Adam si nu-i creeata din Lut, normal sa-l domine !
dintotdeauna Materia s-a supus Inteligentei !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 18:01
De la: gabigabi2, la data 2013-06-26 17:45:37ca una ce-i scoasa din Coasta lui Adam si nu-i creeata din Lut, normal sa-l domine ! Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 18:08
De la: _Ingrid, la data 2013-06-26 18:01:00De la: gabigabi2, la data 2013-06-26 17:45:37ca una ce-i scoasa din Coasta lui Adam si nu-i creeata din Lut, normal sa-l domine ! p'asta trebuia sa i'o pun in brate cognitivului si sa vezi furie pe el ! moaaaama, ce-mi place sa-l " tachinez " ! P.S dar, mai am si pe aici citiva "clienti" ce vor lua foc si astept
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 23:26
De la: gabigabi2, la data 2013-06-26 18:08:07De la: _Ingrid, la data 2013-06-26 18:01:00De la: gabigabi2, la data 2013-06-26 17:45:37ca una ce-i scoasa din Coasta lui Adam si nu-i creeata din Lut, normal sa-l domine ! Eu nu cred in basmele genezei.
|
Postat pe: 26 Iunie 2013, ora 23:33
De la: 9am121159, la data 2013-06-24 14:37:59Cine este dumnezeu stim. Dumnezeu nu este in ceruri. Cerul nu exista. Exista doar Universul, cel creat din nimic, conform legilor cuantice. Daca tu crezi ca exista televizor, electricitate, internet, calculator si te folosesti de ele atunci afla ca aceiasi fizicieni au aflat ca nu este nevoie de ipoteza dumnezeu ca sa intelegem universul si cum a aparut viata pe pamant.
|
Postat pe: 27 Iunie 2013, ora 08:01
De la: 9am_1666, la data 2013-06-26 23:26:19De la: gabigabi2, la data 2013-06-26 18:08:07De la: _Ingrid, la data 2013-06-26 18:01:00De la: gabigabi2, la data 2013-06-26 17:45:37ca una ce-i scoasa din Coasta lui Adam si nu-i creeata din Lut, normal sa-l domine ! pai, nici nu ti-am propus-o ca pe un basm si am mai vorbit despre asta mai demult ...ci, ca o realitate caci Lutul e Materia , Adam e deja Omul creeat din materia care s-a supus inteligentei creatoare dar, ptr. ca era singur in Unitatea sa androgina a fost divizat , scotindu -se la iveala ( din el car' va sa zica , din coasta lui ) , partea lui feminina ,dindu-i-se o forma ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Iunie 2013, ora 08:08
De la: 9am_1666, la data 2013-06-26 23:33:39De la: 9am121159, la data 2013-06-24 14:37:59Cine este dumnezeu stim. fraticuleeee, vezi ca savantii tai cata o particula ,p'acolo, pe la CERN si, daca tu nu intelegi ca Omul s-a Despartit de Animal in clipa in care a constientizat conceptul de Creeator, mai ai multe de aflat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 27 Iunie 2013, ora 17:34
Dumnezeu nu este in ceruri. Cerul nu exista. Exista doar Universul, cel creat din nimic, conform legilor cuantice. Daca tu crezi ca exista televizor, electricitate, internet, calculator si te folosesti de ele atunci afla ca aceiasi fizicieni au aflat ca nu este nevoie de ipoteza dumnezeu ca sa intelegem universul si cum a aparut viata pe pamant.
------------- Aici este secretul..........credinta este in lucrurile care nu se vad cu ochiul omului ci cu ochiul minti.Cat mai ai pana cand iti da maseaua de minte??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:05
De la: 9am121159, la data 2013-06-27 17:34:37Dumnezeu nu este in ceruri. Cerul nu exista. Exista doar Universul, cel creat din nimic, conform legilor cuantice. Daca tu crezi ca exista televizor, electricitate, internet, calculator si te folosesti de ele atunci afla ca aceiasi fizicieni au aflat ca nu este nevoie de ipoteza dumnezeu ca sa intelegem universul si cum a aparut viata pe pamant. Tu crezi ca tot ce zboara se mananca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:36
De ce înjură studenții de la teologie mai bine decât toți ceilalți?
- Pentru că ei știu toți sfinții. Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sălbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:39
Un ateu și un religios discutau în contradictoriu despre existența lui Dumnezeu. Ateul ține morțiș să nu creadă în Dumnezeu, iar credinciosul este exasperat că nu-l poate convinge. Într-un final, credinciosul exclamă:
- Deci, în final, care este cel mai important motiv al tău să nu crezi că Dumnezeu există? - Foarte simplu! răspunde ateul. Nu l-am văzut niciodată cu ochii mei! Atunci religiosul replică: - Dar crezi că există un miliard de euro?! - Bineînțeles! - Și ai văzut tu vreodată banii ăștia cu ochii tăi?! Raporteaza abuz de limbaj
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:39
O tânără la spovedanie:
- Părinte, am păcătuit cu părintele din parohia vecină! - Fiica mea, să nu mai păcătuiești, să iei aghiazmă mare, să faci 30 de mătănii și data viitoare amintește-ți că asta e parohia ta! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:41
Mai marele comunității religioase îl abordează pe un frizer intrat nu demult în rândurile lor:
- Ei, fiule, cum merge? Ai reușit să transmiți mesajul nostru de pocăință și altor semeni de-ai noștri, aflați pe calea pierzaniei? - Părinte, cu unul am încercat și a rupt-o la fugă cu tot cu cearceaful pe care i-l pusesem în jurul gâtului. - Cum așa!? Povestește-mi! - Eram la serviciu și aveam un client la bărbierit. Mi-am luat briciul în mână, cum fac de obicei, și atunci mi-a venit ideea. L-am privit grav în ochi și l-am întrebat: Ești pregatit să mori pentru isus ?'' Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:42
Preotul se săturase să tot vadă cum un tip tot adormea la slujbă, mai ales că omul mai și sforăia groaznic, așa că, într-o duminică, zice cu voce joasă:
-Cine vrea să ajungă în Rai, să se ridice în picioare! Se ridică toată lumea, mai puțin adormitul nostru. Mai departe preotul țipă cât poate: - Și cine vrea să ajungă în iad să se ridice acum în picioare! Trezit de strigătul preotului, omul nostru sare-n picioare, se uită în jur, vede că nici-un alt credincios nu se ridicase și zice către preot: -Nu știu ce se alege aici, părinte, dar se pare că doar noi doi suntem pentru! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:44
Trei femei se retrag la mânăstire și dau interviu cu parohul:
- Ai fost cuminte în lume? - Foarte cuminte! Chiar și după ce m-am măritat, am rămas virgină! - Perfect, tu primești cheia de aur! Către a doua femeia: - Dar tu, cât de cuminte ai fost? - Păi am fost virgină înainte să mă mărit, dar apoi nu am mai fost! - Tu primești cheia de argint! Către a treia femeie: - Și tu, fiica mea, cât de cuminte ai fost? - Deloc! Am făcut sex cu oricine, oriunde! - Tu primești cheia de la camera mea! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:45
Un tip însurat se duce să se spovedească la preot:
- Ce păcate ai comis, fiule? - Păi m-am frecat de altă femeie! Nu am făcut sex, dar ne-am atins corpurile! - Ori că ai atins-o, ori că ai băgat-o, e același lucru! Să spui de zece ori Tătal nostru și să lași 100 de lei în cutia milei! Spune rugăciunile și dă să iasă din biserică, însă este apostrofat de preot: - Hei, nu ai pus banii în cutie! - Da, dar i-am atins de cutie! Ori că am atins, ori că am băgat, e același lucru Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:46
Intră un tip în biserică pentru a se spovedi. Preotul îl întreabă:
- Cu ce ai păcătuit fiul meu? - Părinte, eu sunt foarte lacom. - Lăcomia este un păcat greu. Pentru a te ierta, trebuie să dai 50 de euro primului om întâlnit în calea ta. - 50 de euro, unui necunoscut? - Fiul meu, dacă vrei să ajungi la calea cea dreaptă, anume cu asta trebuie să începi. Iese tipul din biserică, afară nimeni, merge un pic vede o femeie, pantofi pe tocuri, fustă mini, câteva straturi de cosmetică, se apropie de ea, îi întinde 50 de euro și-i spune: - Poftim, țineți vă rog. - Nu, e prea puțin, trebuie minim 100 - De ce 100? Părintele a zis 50. - Păi da, dar părintele e client fidel. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:48
- Cât de mare e patul unui preot?
- - Haideți! E ușor! Până și un copil știe asta asta apropo de bulangiii de la vatican....de cei ortodocsi....cu alta ocazie.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:50
La stareța unei mănăstiri de maici se prezintă sora Maria, dornică să se dedice cu totul vieții monahale. Maica stareță îi spune de la început:
- Mănăstirea noastră are o regulă foarte strictã, numită proba tăcerii. Poți să rămâi aici cât doresti, dar nu ai deloc voie să vorbesti decât dacă îți dau eu voie. Sora Maria acceptă ți rãmase în mănăstire. După cinci ani, maica stareță o cheamă la ea și îi spune: - Iată, ești cu noi de cinci ani de zile. Ai voie să spui două cuvinte. - Pat tare, spuse sora Maria. - Regret să aud asta, răspunse stareța, o să-ți dăm un pat mai bun. După alți cinci ani, iarăși o cheamă stareța la ea și îi îngăduie să spună încă două cuvinte. - Hrană proastă, spune sora Maria. Maica stareță o asigură că hrana va fi mai bună în viitor și mai trecură încă cinci ani. După al cincisprezecelea an, maica stareță o chemă din nou și îi ceru să spună două cuvinte. - Eu plec, spuse sora Maria. - Probabil este cel mai bine, răspunse stareța, și-așa n-ai făcut decât să te plângi de când ai venit aici Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:53
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-06-28 10:48:16- Cât de mare e patul unui preot? - Dacă am 12 ani, pot să fac dragoste? - Da, dacă reușești să găsești un popă. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:56
Un popa, avea o problemă de rezolvat și atunci îl roagă pe Bulă să îi țină locul la spovedanie înmânându-i ghidul de pedepse pentru fiecare păcat. Vine primul enoriaș:
- Părinte, am păcătuit! Am dorit moartea cuiva. Se uită Bulă în ghid și îi transmite păcătosului: -Trei zile să ții post negru și Dumnezeu te va ierta. Mai vine unul: - Părinte, am păcătuit! Mi-am înșelat nevasta. Se uită Bulă în ghid, găsește pedeapsa: - Cinci zile să faci mătănii de trei ori pe zi și Dumnezeu te va ierta. Deodată se aud niște tocuri prin biserică, o gagică tare vine întins către amvon. Intră și spune: - Părinte, am păcătuit! Am făcut sex an*l. Cauta Bulă în ghid carte dar nu găsesște nimic. Disperat, iese afară și văzându-l pe băiatul din cor îl întreabă șoptind: Soptind, ii spune: - Hei, ia spune-mi și mie, ce pedepse dă părintele de obicei pentru sex an*l? La care băiatul (imperturbabil): -Două bomboane cu mentă. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:57
Într-un autobuz aglomerat cineva a împins accidental o domnisoară, și ea a cazut pe genunchii unui preot.
- Oh-ho-ho! exclamă ea, privind cu interes spre preot. - Nu e nici un fel de oho-ho, fiica mea, ci cheia de la poarta bisericii! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:58
Merge un enoriaș la preotul din sat și îi spune:
- Părinte, stiți mi-a murit câinele și aș vrea o mică înmormântare creștinească, așa după cum se cade. Preotul îi raspunde: - Măi Gheorghe, eu am avut bunăvoință și te-am ascultat, dar du-te mă și îngroapă-l undeva în pădure. Unde ai mai văzut tu înmormântare la câini, cu popă? Pleacă Gheorghe și revine a doua zi: - Părinte, m-am gândit cu nevasta Paraschiva, totuși o mică slujbă acolo, nu se poate? - Măi Gheorghe, du-te unde-i vrea, du-te caută-ți pe cine-i vrea să ți-l îngroape, du-te la păgâni și nu mă mai bate la cap. Gheorghe se îndreaptă spre ușă supărat și zice: - Apăi, dacă așa stă situația, ne-om duce prin alte părți, dar eu cu nevastă-mea am strâns cu greu, vreo 3000 de euro pentru înmormântarea lui Azorel - Aaaa, păi mă, stai așa, despre Azorică-i vorba? No stai așa mă, că Azorel îi câine ortdox bă. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 10:59
O calugarită se duce la Maica Stareță:
- Maică Stareță, am fost violată, ce să fac? - Bea un ceai de pelin fără zahar, îi răspunde aceasta. - Și-mi voi recăpăta cinstea și puritatea? - Nu, dar îți va dispărea satisfacția de pe chip! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 11:00
O femeie merge la slujbă cu o fustă stramtă și cu o tăietura pe pe o parte de se vedea piciorul de jos până sus.
Preotul când o vede, uită de slujba ce avea să o țină, dar dascălul îl ajută. Și începe așa: - Dă-i Doamne un ac cu ața! Ca să-și coase fusta-n față! Că se vede goliciunea! Și se scoală spurcăciunea, nu-mi pot spune rugăciunea! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 11:02
Vai ție, păcătoaso! Care umbli în fuste scurte de ți se văd toate cele de taină. Nu ne mai duce pe noi în ispită cu apartamentul tău de vizavi de biserică, așa că mai trage jaluzelele când faci baie, că nu mai pot să-l dau jos pe paracliser din clopotniță. Ai băgat focurile iadului în toți enoriașii, care nu mai vin la biserică sp mă vadă cum slujesc, ci să te vadă pe tine precum te apleci să bați mătănii. Până și eu, om al bisericii, pe când citeam oamenilor mei despre facerea lumii, cu ochii la
aia
la
la născătoare, am sărit trei pagini de am ajuns la Arca lui Noe, de a ieșit cam așa: După ce Dumnezeu l-a facut pe Adam, apoi a făcut-o și pe Eva, apoi a smolit-o pe dinăuntru și pe dinafară și i-a dat drumul pe ape. De necaz și rușine m-am ascuns în altar și-am baut tot vinul de împărtășanie.
E drept fata moșului că moda cere să ți se vadă fizionomia, dar la tine, fata moșului, sa vede toată anatomia. Amin Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 11:03
Un preot la slujba de duminică:
- Copiii mei, nu fumați! Fiindcă o țigară duce la un pachet, un pachet duce la un pahar, un pahar la mai multe pahare, mai multe pahare la o femeie, o femeie la mai multe femei Și unu îi spune: - Unde ați spus că se vând țigările astea? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 11:04
Un preot, care dorea să atragă oamenii la biserică, se gândește să spună că în biserica lui se întâmplă minuni. Cumpără un porumbel alb și vorbește cu clopotarul ca, atunci când va spune Coboară-te, Duhule Sfânt!, acesta să trimită porumbelul. Aceasta era coborârea Sfântului Duh în formă de porumbel. În prima duminică se întâmplă minunea și toată lumea era entuziasmată. În a doua duminică, la fel. Până într-o zi, când preotul spune: Coboară-te Duhule Sfinte! și se aude un glas de sus:
- L-a mâncat mâța, părinte! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 11:07
Un predicator s-a ridicat într-o duminică dimineața și a spus audienței:
- Duminica viitoare voi predica pe subiectul minciunii. Așa că în legătură cu aceasta, ca pregătire pentru predica mea, aș vrea să citiți capitolul 17 din Marcu. Duminica urmatoare, predicatorul s-a ridicat în picioare și a spus: - Toți care ați făcut ceea ce am cerut, și anume, toți care ați citit capitolul 17 din Marcu, vă rog să ridicați mâna. Atunci aproape fiecare mână din acea adunare a fost ridicată. Apoi predicatorul a spus: - Voi sunteți oamenii cărora vreau să le vorbesc. Nu există capitolul 17 in cartea Marcu cam asa se-ntampla pe bune la mai toti ....nimeni nu stie ce contine biblia da' toti vorbesc ca din ea...
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

dintotdeauna Materia s-a supus Inteligentei !