Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 11:08
La o școală de călugărițe, acestora li se ține o prelegere despre deșertăciunea desfrânării:
- Deci, dragi fete, înainte de a călca strâmb, trebuie să vă puneți întrebarea: Merită o oră de plăcere pentru o viață plină de rușine? O fată din fundul clasei ridică mâna și întreabă: - Puteți să-mi spuneți și mie cum ați făcut să dureze o oră?
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sălbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 11:09
Duminică dimineața, după slujbă, preotul se adresează credincioșilor:
- Am o veste proastă, o veste bună și o veste și mai proastă! Mulțimea a amuțit. - Vestea proastă e că acoperișul bisericii trebuie schimbat! Mulțimea murmură și oftează. - Vestea bună e că o să avem banii necesari pentru lucrare! Mulțimea a răsuflat ușurată dar preotul continuă: - Și vestea și mai proastă e că avem banii necesari, dar încă sunt în buzunarele voastre! Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sălbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 15:16
Un ateu și un religios discutau în contradictoriu despre existența lui Dumnezeu. Ateul ține morțiș să nu creadă în Dumnezeu, iar credinciosul este exasperat că nu-l poate convinge. Într-un final, credinciosul exclamă:
- Deci, în final, care este cel mai important motiv al tău să nu crezi că Dumnezeu există? - Foarte simplu! răspunde ateul. Nu l-am văzut niciodată cu ochii mei! Atunci religiosul replică: - Dar crezi că există un miliard de euro?! - Bineînțeles! - Și ai văzut tu vreodată banii ăștia cu ochii tăi?! ---------- Esti al naibi
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 15:17
Dumnezeu nu este in ceruri. Cerul nu exista. Exista doar Universul, cel creat din nimic, conform legilor cuantice. Daca tu crezi ca exista televizor, electricitate, internet, calculator si te folosesti de ele atunci afla ca aceiasi fizicieni au aflat ca nu este nevoie de ipoteza dumnezeu ca sa intelegem universul si cum a aparut viata pe pamant.
------------- Aici este secretul..........credinta este in lucrurile care nu se vad cu ochiul omului ci cu ochiul minti.Cat mai ai pana cand iti da maseaua de minte??? Tu crezi ca tot ce zboara se mananca. --------- Eu cred in Dumnezeu.....nu in pasari. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 28 Iunie 2013, ora 16:50
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-06-28 11:08:15La o școală de călugărițe, acestora li se ține o prelegere despre deșertăciunea desfrânării: E super.
|
Postat pe: 29 Iunie 2013, ora 16:16
Ying Gao a folosit o tehnologie care să permită activarea unor senzori atunci când cineva își îndreaptă privirea spre rochie, informează Daily Mail. Rochiile din organza au niște motoare mici cusute, ceea ce le permite să își schimbe forma. Astfel, tehnologia senzorială transformă, în cazul de față, veșmintele în nuanțe neutre și pure în rochii luminiscente. Indiferent dacă este un contact vizual direct sau cu ajutorul unui aparat de fotografiat, conceptul artistic al privirii m-a intrigat întotdeauna. Astfel, când designerul meu, Simon Laroche, și eu am început proiectul, ne-am gândit foarte bine cum am putea pune împreună atât conceptualul, cât și tehnologicul, declară Gao pentru publicația Time. Raporteaza abuz de limbaj |
|
KARP0V_ 1890 mesaje Membru din: 28/02/2013 |
Postat pe: 1 Iulie 2013, ora 23:25
Dumnezeu nu poate exista. El ar trebui sa ''traiasca'' undeva unde nu exista timp. Unde nu exista timp nu poate exista nimic. Acolo exista alte reguli, pe care nici
nu le stie.
|
Postat pe: 2 Iulie 2013, ora 19:14
Doamne dumnezeule, trimite-mi un email cu adresa ta! Doamna gabi nu vrea sa mi-o dea.
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iulie 2013, ora 19:38
De la: KARP0V_, la data 2013-07-02 19:14:40Doamne dumnezeule, trimite-mi un email cu adresa ta! Doamna gabi nu vrea sa mi-o dea. Ai grija ce iti doresti!
Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 2 Iulie 2013, ora 20:17
Karp0v, n-ai ce sa-ti dolresti de la, eventual sa le doresti, ceva...
|
Postat pe: 2 Iulie 2013, ora 23:00
De la: -1075-, la data 2013-07-02 20:17:53Karp0v, n-ai ce sa-ti dolresti de la, eventual sa le doresti, ceva... Le doresc o eternitate! Cred ca nu sunt constienti de ce ii asteapta. Nu cred ca vor rezista mai mult de 1000 de miliarde de ani fara o cafelutza, fara televizor, fara o telenovela si fara 9am. Cred ca o sa se gandeasca cu nostalgie la iad. Acolo barem este ceva actiune.
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 12:55
Mithraismul reprezinta cultul zeului Mithra care jertfeste taurul mistic al carui sange este ispasitor de pacate, existand si credinta intr-un pacat stramosesc. Mithra coboara pe pamant unde isi pregateste ucenicii dupa care se inalta la cer. Mortii sunt supusi unei judecati, cei rai ajungand in iad iar cei buni in cer. Se crede in invierea mortilor si viata de apoi. Se foloseste impartasania cu paine si cu vin ce simbolizeaza parti din trupul si sangele lui Mithra. Mithra s-a nascut din fecioara, a murit si a inviat dupa 3 zile.
Parca am mai citit povestea asta.
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:01
Imperiul roman adopta crestinismul insa crestinismul devine pagan prin adoptarea sarbatorilor zeului solar Mithra. Crestinismul triumfa in lege iar paganismul in fapte.
Halal credinta.
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:08
Piratii Siciliei erau fideli acestui cult. Taurul era sacrificat deasupra noului intrat sub semnul acestui cult. Stii de ce? Sangele taurului era vazut ca si sangele etern, calea de a dobandi viata eterna.
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:09
Dumnezeu a incheiat legamantul cu toate vietuitoarele care au iesit din corabia lui Noe si ''cu orice alte dobitoace de pe pamant". Care alte dobitoace din moment ce a fost Genocid?
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:11
Cu toate ca aparuse in Asia Mica, cultui lui Mithra se propagase si in randul romanilor. Fiind perioada de razboaie, multi romani se refugiau la Mithra. Fusesera acuzati ca pe langa sacrificiile animalelor, ar fi procedat si la sacrificii umane. Te mira? Pe mine nu.
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:13
Pe pamant nu exista apa necesara pentru un potop ca cel din biblie si noi in prezent cunoastem mecanismul prin care se produce ploaia. Nu e ceva divin, apa nu vine din cer.
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:17
De la: KARP0V_, la data 2013-07-03 13:09:45Dumnezeu a incheiat legamantul cu toate vietuitoarele care au iesit din corabia lui Noe si ''cu orice alte dobitoace de pe pamant". Care alte dobitoace din moment ce a fost Genocid?alea care traiau in apa si in aer. Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:21
Creatorul in toate religiile apeleaza la miracole. Ar trebui sa admitem ca ordinea fizica pooate fi versatilizata la vointa si capriciul de moment al cuiva. Asta ar insemna ca in locul lumii reale asa cum o simtim si o cunoastem cu ratiunea si logica, pe baza experientei milenare, sa punem de o lume virtuala care sa functioneze si in baza minunilor sau miracolelor.
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:27
De la: daniela_, la data 2013-07-03 13:17:16De la: KARP0V_, la data 2013-07-03 13:09:45Dumnezeu a incheiat legamantul cu toate vietuitoarele care au iesit din corabia lui Noe si ''cu orice alte dobitoace de pe pamant". Care alte dobitoace din moment ce a fost Genocid?alea care traiau in apa si in aer. Si ce au papat pasarile in zilele respective? Si au zburat zeci de zile fara popas si fara sa doarma? Hmmmmm! Seamana a miracol. Si din ce am inteles eu din biblie Noe a luat cate o pereche din fiecare. S-a dovedit ca a luat si bacterii si virusi folosindu-se de microscopul pus la dispzitie de sf.Petru care inca nu se nascuse dar se afla prin dreapta tatalui, amin.
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:27
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:30
Hai mai, si vietuitoarele din pamant cui le lasati? Cartita a preferat sa inchida ochii in momentul cand a vazut valul de apa venind?
Si valul i-o fi lipit pleoapele ireversibil.
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:32
Pasaricile alea s-au hranit cu prana.
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:32
De la: daniela_, la data 2013-07-03 13:17:16De la: KARP0V_, la data 2013-07-03 13:09:45Dumnezeu a incheiat legamantul cu toate vietuitoarele care au iesit din corabia lui Noe si ''cu orice alte dobitoace de pe pamant". Care alte dobitoace din moment ce a fost Genocid?alea care traiau in apa si in aer. Pasarile au baut apa de ploaie, dulce, amestecata cu apa sarata a oceanelor si marilor iar pestii din apa sarata s-au multumit cu amestecul de apa creat care era mai mult dulce decat sarata. Si sa nu neglijam presiunea. Una este intr-un ocean unde adancimea este de maxim 11.000m si alta este daca adancimea creste cu inca vreo 8.000m(Everest). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:38
Bine, bine. Da' cartita ?
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:42
De la: KARP0V_, la data 2013-07-02 19:14:40Doamne dumnezeule, trimite-mi un email cu adresa ta! Doamna gabi nu vrea sa mi-o dea. da' ti trimite in fiecare in fiecare zi ! uita-te tu la adresa, au nu stii oare sa citesti ?
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:45
De ce oare un mare artist ar dori sa-si distruga opera? Daca oamenii au iesit rai din mana creatorului oare este vina lor? Poate nu a folosit cel mai bun materiial(lutul)? O fiinta conceputa bine nu ar avea inclinatia spre rau.
Ce ar fi daca un arhitect ar imputa unei cladiri concepute de el lipsa de stil si ca pedeapsa sa o demoleze? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:45
De la: Black_Friday, la data 2013-07-02 19:38:17De la: KARP0V_, la data 2013-07-02 19:14:40Doamne dumnezeule, trimite-mi un email cu adresa ta! Doamna gabi nu vrea sa mi-o dea. upsss ! adica tu zici ca emailul e de tip ultimativ ,in genul : Vino, te astept la mine ?! si chiar de-i asa, el fiind un @dracusor, nu poate primi decit de la tat ' su al Mare !
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:49
De la: KARP0V_, la data 2013-07-02 23:00:16De la: -1075-, la data 2013-07-02 20:17:53Karp0v, n-ai ce sa-ti dolresti de la, eventual sa le doresti, ceva... eu cred, citind ce spui, ca nu prea ai inteles mare lucru din tot ce-am vorbitara noi de vreo 3-4 ani incoace ?! pai, mai copchile, de ce crezi ca ne tot intrupam in ' jde mii de ipostaze ? nu tocmai ca sa ne fie Eternitatea acceptabila ?
|
Postat pe: 3 Iulie 2013, ora 13:56
De la: KARP0V_, la data 2013-07-03 13:45:28De ce oare un mare artist ar dori sa-si distruga opera? Daca oamenii au iesit rai din mana creatorului oare este vina lor? Poate nu a folosit cel mai bun materiial(lutul)? O fiinta conceputa bine nu ar avea inclinatia spre rau. dar ca un "mare creator " face N numar de schite , stii ? si ca civilizatia asta ar fi cam a 6 a ,stii ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

E super.
nu le stie.
Si valul i-o fi lipit pleoapele ireversibil.