back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 10:35

De la: gabigabi2, la data 2013-06-22 08:04:06
formula :eu cu tine si cu mine, iti place ?

Din sectiunea humoristica: glume,joc, si voie buna prin bucataria casnicei slinoase.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 14:48

bei, habar n-ai de-i slinoasa sau curata dar , eu o AM si rezista de 40 ani ! tu ai o casnicie sau femeia Adevarata, te-a dat afara din casa ?

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 17:45

Mai e putin si arde pamantul.Cand va intoarceti la Dumnezeu?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 21:39

Un cerc patrat nu exista. Un dumnezeu omnipotent si perfect nu poate crea fiinte imperfecte. Omul este imperfect, chiar si universul. Ca urmare si dumnezeu este imperfect. Un dumnezeu imperfect nu poate exista, deci dumnezeu nu exista.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 21:48

Dumnezeu da o pedeapsa infinita la un pacat minor. Pacat despre care el stie ca noi il vom face. Se vorbeste de liberul arbitru. Noi alegem intre bine si rau. De ce oare dumnezeu nu ne ajuta sa alegem intre bine si mai bine? Dumnezeu a inventat raul. Oare de ce? Sau din cauza varstei nu mai gandeste coerent? Poate ar trebui schimbat. Pana in prezent au aparut vreo 3500 de dumnezei, ce ar mai conta daca l-am inventa si pe 3501? Ar fi un alt avatar din gaska de facatori de universuri.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 21:59

Crestinilor, ati citit indrumarul de spovedanie al parintelui Cleopa? Se afla in biserici la vanzare, costa 5 lei. Va apuca groaza. Nu aveti nicio sansa sa prindeti raiul. Pentru un pacat major preotul va poate cadorisi cu pana la 366 de metanii/zi, timp de 20 de ani. Daca ai vreo 10 pacate ar insemna peste 3000 de metanii/zi, timp de 20 de ani. Trebuie sa ai ceva ruginit prin creier sa gandesti asemenea pedepse. Si e o lista cu vreo 400 de pacate nu doar cele 10 porunci. Daca cineva crede ca se poate incadra in respectivul act ''normativ'' se inseala. Nu ai nicio sansa, poate doar daca te transformi in Budha. Si degeaba te marturisesti daca uiti un singur pacat, tot la mama ajungi(sunt pe faza).

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 22:47

De la: 9am_1666, la data 2013-06-22 21:59:37Crestinilor, ati citit indrumarul de spovedanie al parintelui Cleopa? Se afla in biserici la vanzare, costa 5 lei. Va apuca groaza. Nu aveti nicio sansa sa prindeti raiul. Pentru un pacat major preotul va poate cadorisi cu pana la 366 de metanii/zi, timp de 20 de ani. Daca ai vreo 10 pacate ar insemna peste 3000 de metanii/zi, timp de 20 de ani. Trebuie sa ai ceva ruginit prin creier sa gandesti asemenea pedepse. Si e o lista cu vreo 400 de pacate nu doar cele 10 porunci. Daca cineva crede ca se poate incadra in respectivul act ''normativ'' se inseala. Nu ai nicio sansa, poate doar daca te transformi in Budha. Si degeaba te marturisesti daca uiti un singur pacat, tot la mama ajungi(sunt pe faza).

Belzebut a studiat intrarea-n rai .

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 22:55

De la: 9am_2148, la data 2013-06-22 22:47:44
De la: 9am_1666, la data 2013-06-22 21:59:37Crestinilor, ati citit indrumarul de spovedanie al parintelui Cleopa? Se afla in biserici la vanzare, costa 5 lei. Va apuca groaza. Nu aveti nicio sansa sa prindeti raiul. Pentru un pacat major preotul va poate cadorisi cu pana la 366 de metanii/zi, timp de 20 de ani. Daca ai vreo 10 pacate ar insemna peste 3000 de metanii/zi, timp de 20 de ani. Trebuie sa ai ceva ruginit prin creier sa gandesti asemenea pedepse. Si e o lista cu vreo 400 de pacate nu doar cele 10 porunci. Daca cineva crede ca se poate incadra in respectivul act ''normativ'' se inseala. Nu ai nicio sansa, poate doar daca te transformi in Budha. Si degeaba te marturisesti daca uiti un singur pacat, tot la mama ajungi(sunt pe faza).

O fi vreo scurtatura!

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2013, ora 23:04

De la: Daphne, la data 2013-06-22 22:55:21
De la: 9am_2148, la data 2013-06-22 22:47:44

O fi vreo scurtatura!

Raiul este aici. Trebuie sa fim fericiti ca murim. Altii nu mor niciodata deoarece nu s-au nascut si nici nu se vor mai naste. Parintii lor sunt morti deja, de azi, de ieri sau poate de mii de ani.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 10:00

De la: 9am_1666, la data 2013-06-22 21:48:29Dumnezeu da o pedeapsa infinita la un pacat minor. Pacat despre care el stie ca noi il vom face. Se vorbeste de liberul arbitru. Noi alegem intre bine si rau. De ce oare dumnezeu nu ne ajuta sa alegem intre bine si mai bine? Dumnezeu a inventat raul. Oare de ce? Sau din cauza varstei nu mai gandeste coerent? Poate ar trebui schimbat. Pana in prezent au aparut vreo 3500 de dumnezei, ce ar mai conta daca l-am inventa si pe 3501? Ar fi un alt avatar din gaska de facatori de universuri.

ptr. ca Mai Binele e dusmanul binelui si , inca o data constat ca desi le reprosezi altora ca nu citesc, nu vor sa inteleaga, Tu esti cel mai inculpa : nu citesti nimic din ce spune un altul si daca citesti totusi, nu intelegi NIMIC , dar postezi OBSESIV aceleasi chestii ! mai du-te si tu si te spovedeste...ori la un preot , ori la un psihiatru....ca d'aia ai liber arbitru : ca sa alegi !

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 14:05

ptr. ca Mai Binele e dusmanul binelui si , inca o data constat ca desi le reprosezi altora ca nu citesc, nu vor sa inteleaga, Tu esti cel mai inculpa : nu citesti nimic din ce spune un altul si daca citesti totusi, nu intelegi NIMIC , dar postezi OBSESIV aceleasi chestii ! mai du-te si tu si te spovedeste...ori la un preot , ori la un psihiatru....ca d'aia ai liber arbitru : ca sa alegi !
---------
M-a distrat comentariul tau gabi.....foarte bun.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 14:08

Crestinilor, ati citit indrumarul de spovedanie al parintelui Cleopa? Se afla in biserici la vanzare, costa 5 lei. Va apuca groaza. Nu aveti nicio sansa sa prindeti raiul. Pentru un pacat major preotul va poate cadorisi cu pana la 366 de metanii/zi, timp de 20 de ani. Daca ai vreo 10 pacate ar insemna peste 3000 de metanii/zi, timp de 20 de ani. Trebuie sa ai ceva ruginit prin creier sa gandesti asemenea pedepse. Si e o lista cu vreo 400 de pacate nu doar cele 10 porunci. Daca cineva crede ca se poate incadra in respectivul act ''normativ'' se inseala. Nu ai nicio sansa, poate doar daca te transformi in Budha. Si degeaba te marturisesti daca uiti un singur pacat, tot la mama ajungi(sunt pe faza).
----------
Incepi sa cerdetezi.....este bine.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 14:48

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 23:01

De la: 9am121159, la data 2013-06-23 14:08:12
----------
Incepi sa cerdetezi.....este bine.

Nu cercetez, ma informez, ca sa pot sa distrug molima.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2013, ora 23:09

Cine este dumnezeu stim.
Sunt curios ce s-ar raspunde daca intrebam unde este dumnezeu? E totusi creat dupa chipul si asemanarea noastra si ca urmare ar trebui sa aiba si el o adresa. Pe vremuri bantuia ca un nebun alaturi de evrei insa de vreo 2-3000 de ani a cam disparut. Crestinii nu au nicio explicatie deoarece evreii nu vor sa-i tina la curent cu noua lui locatie. Eu cred ca evreii stiu si comunica cu dumnezeu pe firul rosu si pe Email. O sa ne trezim peste vreo cateva sute de ani cu un nou vechi testament. Si cu adevaratul mesia. Doamne ajuta!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 07:37

pffff, uitucule ! vad ca tre' sa reiau :
se duce Dumnezeu la Sf. Petru si-i cere sfatul in legatura cu locul in care sa se ascunda de oameni, caci sunt peste masura de lacomi si tot timpul- tot timpul ii cer cite ceva !
Sf. Petru ii sugereaza Everestul .....ntzzzz,zice Dumnezeu dupa ce se gindeste un pic ....nu, nu-i bine ca uite-l pe Hilary cum ajunge-n virf !

- poate-n Luna ? mai zice Petru

nu-i bine ; americanii au ajuns deja acolo , raspunde Dumnezeu , dar acum stiu : ma voi Ascunde-n ei, caci acolo va fi ultimul loc in care ma vor cauta !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 10:06

De la: gabigabi2, la data 2013-06-24 07:37:49pffff, uitucule ! vad ca tre' sa reiau :
se duce Dumnezeu la Sf. Petru si-i cere sfatul in legatura cu locul in care sa se ascunda de oameni, caci sunt peste masura de lacomi si tot timpul- tot timpul ii cer cite ceva !
Sf. Petru ii sugereaza Everestul .....ntzzzz,zice Dumnezeu dupa ce se gindeste un pic ....nu, nu-i bine ca uite-l pe Hilary cum ajunge-n virf !

nu-i bine ; americanii au ajuns deja acolo , raspunde Dumnezeu , dar acum stiu : ma voi Ascunde-n ei, caci acolo va fi ultimul loc in care ma vor cauta !

Omul poate da dovada de o lasitate incomensurabila. Nu se stie regasi pe el insusi in unele cazuri, ce sa isi ia inima-n dinti si sa il caute pe Dumnezeu inlauntrul sau?

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 14:37

Cine este dumnezeu stim.
Sunt curios ce s-ar raspunde daca intrebam unde este dumnezeu? E totusi creat dupa chipul si asemanarea noastra si ca urmare ar trebui sa aiba si el o adresa. Pe vremuri bantuia ca un nebun alaturi de evrei insa de vreo 2-3000 de ani a cam disparut. Crestinii nu au nicio explicatie deoarece evreii nu vor sa-i tina la curent cu noua lui locatie. Eu cred ca evreii stiu si comunica cu dumnezeu pe firul rosu si pe Email. O sa ne trezim peste vreo cateva sute de ani cu un nou vechi testament. Si cu adevaratul mesia. Doamne ajuta!
----------
Domnule, nu ascunde nimeni nimic.Scaunul de domnile al lui Dumnezeu este in ceruri.El se plimba prin adunarea dumnezeilor, a fiilor lui, care au pazit poruncile si credinta lui Isus.In fata scaunului de domnie sant heruvimii, serafimii, corurile, 24 de batrani care cad cu fata la pamant.La dreapta lui pe scaunul de domnie sta Domnul Isus, singura noastra scapare si salvare, caci El si-a dat viata ca sa ne rascumpere din mana diavoluli,a pacatului si mortii,si sa ne impace cu Dumnezeu care nu poate suporta pacatul si s'a departat de noi,Stiu ca nu crezi......dar ti-ai pus vreodata intrebarea " Ce te vei face daca este adevarat?"Ce vei face cand vei vedea pe cei ce au crezut si implinit voia Lui , ca vor fi in slava si marire...iar tu cenuse.Mai ai timp sa te intorci la Cel ce te-a creat pe tine si toate lucrurile,pe care mintea noastra nici nu le poate intelege, dar sa le creeze, El te asteapta si te iubeste.Ai vazut la TV. parlamentarul care s-a botezat la pocaiti?.Multa pace si lumina iti doresc, dar mai ales credinta si botez fara de care nu vei vedea si nu vei intra in imparatia lui Dumnezeu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 15:10

De la: Musetel, la data 2013-06-24 10:06:43
De la: gabigabi2, la data 2013-06-24 07:37:49pffff, uitucule ! vad ca tre' sa reiau :

Omul poate da dovada de o lasitate incomensurabila. Nu se stie regasi pe el insusi in unele cazuri, ce sa isi ia inima-n dinti si sa il caute pe Dumnezeu inlauntrul sau?

da, asa este si "banculetul" asta e raspunsul la intrebarea lui @1666 Unde se ascunde Dumnezeu !?si, daca vrea sa-l caute, acum Stie unde sa-l gaseasca !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 15:27

De la: gabigabi2, la data 2013-06-24 15:10:50
De la: Musetel, la data 2013-06-24 10:06:43

da, asa este si "banculetul" asta e raspunsul la intrebarea lui @1666 Unde se ascunde Dumnezeu !?si, daca vrea sa-l caute, acum Stie unde sa-l gaseasca !

Este o chestiune de timp doar!

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 15:37

de timp, dar si de dorinta de a-l gasi , ori el nu o are !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 15:41

De la: -1075-, la data 2013-06-22 10:35:14

Din sectiunea humoristica: glume,joc, si voie buna prin bucataria casnicei slinoase.

te-ai mai gindit la formularea mea ? eu cu tine si cu mine ? sigur-sigur nu-i intelegi sensul ,caci iti depaseste cognitia ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 15:53

De la: gabigabi2, la data 2013-06-24 15:37:26de timp, dar si de dorinta de a-l gasi , ori el nu o are !

Nu te poti pronunta, Gabi. De multe ori nu stim ce vrem noi insine, cum ar putea altcineva sa stie in locul nostru?

Hai sa fim echitabili si impartiali. Nu judecand pe cei din jur ii ajutam. Ci incercand sa ii intelegem fara a le cauta slabiciunile. Fara a rascoli cenusile trecutului. Toate se intampla cu un rost. Am pierde o viata intreaga daca ne-am intreba mereu: de ce s-a intmplat asa si de ce nu invers?

Ce e trecut, este bine sa fie lasat asa cum este. Mergem mai departe. Ne adaptam drumului care poate urca, dar poate si cobora/cobori...nu mai stiu varianta corecta cu atatea schimbari lingvistice.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 15:56

De la: gabigabi2, la data 2013-06-24 15:41:06

te-ai mai gindit la formularea mea ? eu cu tine si cu mine ? sigur-sigur nu-i intelegi sensul ,caci iti depaseste cognitia ?

Alo? Eu poate va deranjez si nu stiu? Asa va place sa o tineti dintr-o contra intr-alta? Ok, am fugit in templu!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 16:07

De la: Musetel, la data 2013-06-24 15:56:08

Alo? Eu poate va deranjez si nu stiu? Asa va place sa o tineti dintr-o contra intr-alta? Ok, am fugit in templu!

iar nu te mai inteleg : cum altfel decit disecind si discutind ideile pe care le postam , ar putea sa ne ajute sa intelegem ceea ce ne framinta ? nu despre asta era vorba si-n discutia cu @1666 ? pai, de ce mai postam ? care-i rostul ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 16:16

De la: gabigabi2, la data 2013-06-24 16:07:15
De la: Musetel, la data 2013-06-24 15:56:08

iar nu te mai inteleg : cum altfel decit disecind si discutind ideile pe care le postam , ar putea sa ne ajute sa intelegem ceea ce ne framinta ? nu despre asta era vorba si-n discutia cu @1666 ? pai, de ce mai postam ? care-i rostul ?

Disectia o lasam orelor de bio!
Io nu vreau sa disec pe nimeni! Se poate discuta calm si fara a ne implica in viata unui om, fara a barfi, fara a scoate mereu pe masa premise , pe care unii le aproba, altii le contrarieaza, demonstrand si contra-argumentand pana la infinit....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2013, ora 17:04

NU inteleg despre ce-i vorba : care birfa, ce implicatie ? NU INTELEG !
s-a pus intrebarea ce-i Trinitatea ? si am raspuns sibilinic, ce-i drept , e drept si am spus "eu cu tine si cu mine " ....deci , unde-i "ciondaneala " pe care ti se pare ca o vezi ?
si s-a mai pus sintrebarea Unde e ascuns Dumnezeu , la care si aici am dat un raspuns !
deci , unde vezi tu cearta si nu vad eu ?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 11:21

De la: 9am121159, la data 2013-06-24 14:37:59Cine este dumnezeu stim.
----------
Domnule, nu ascunde nimeni nimic.Scaunul de domnile al lui Dumnezeu este in ceruri.El se plimba prin adunarea dumnezeilor, a fiilor lui, care au pazit poruncile si credinta lui Isus.In fata scaunului de domnie sant heruvimii, serafimii, corurile, 24 de batrani care cad cu fata la pamant.La dreapta lui pe scaunul de domnie sta Domnul Isus, singura noastra scapare si salvare, caci El si-a dat viata ca sa ne rascumpere din mana diavoluli,a pacatului si mortii,si sa ne impace cu Dumnezeu care nu poate suporta pacatul si s'a departat de noi,Stiu ca nu crezi......dar ti-ai pus vreodata intrebarea " Ce te vei face daca este adevarat?"Ce vei face cand vei vedea pe cei ce au crezut si implinit voia Lui , ca vor fi in slava si marire...iar tu cenuse.Mai ai timp sa te intorci la Cel ce te-a creat pe tine si toate lucrurile,pe care mintea noastra nici nu le poate intelege, dar sa le creeze, El te asteapta si te iubeste.Ai vazut la TV. parlamentarul care s-a botezat la pocaiti?.Multa pace si lumina iti doresc, dar mai ales credinta si botez fara de care nu vei vedea si nu vei intra in imparatia lui Dumnezeu.

De ce ar avea nevoie dumnezeu de 24 de batrani care se comporta ca niste sclavi? Ai o perceptie gresita vis a vis de o entitate omnipotenta. Ai o mentalitate ca de la stapan la sclav. O entitate care poate crea un univers nu are nevoie de recunoasterea noastra. Acea entitate stie ce putere are, nu are nevoie de o confirmare umilistica din partea noastra. Va comportati ca niste sclavi. Asa era perceputa acum 5000 de ani puterea. In fata puterii oamenii au invatat sa se umileasca. Nicio entitate inteligenta nu si-ar dori asa ceva, umililor. Cred ca unui dumnezeu i-ar fi rusine cu asemenea enoriasi. M-ar alege pe mine, s-ar bucura ca il contest, ca imi pun intrebari, asta ar fi poate si scopul unei creatii, EVOLUTIA prin cautare si intelegere si de ce nu prin contestarea creatorului ce nu a reusit o creatie perfecta.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 16:37

Cine este dumnezeu stim.
----------

De ce ar avea nevoie dumnezeu de 24 de batrani care se comporta ca niste sclavi? Ai o perceptie gresita vis a vis de o entitate omnipotenta. Ai o mentalitate ca de la stapan la sclav. O entitate care poate crea un univers nu are nevoie de recunoasterea noastra. Acea entitate stie ce putere are, nu are nevoie de o confirmare umilistica din partea noastra. Va comportati ca niste sclavi. Asa era perceputa acum 5000 de ani puterea. In fata puterii oamenii au invatat sa se umileasca. Nicio entitate inteligenta nu si-ar dori asa ceva, umililor. Cred ca unui dumnezeu i-ar fi rusine cu asemenea enoriasi. M-ar alege pe mine, s-ar bucura ca il contest, ca imi pun intrebari, asta ar fi poate si scopul unei creatii, EVOLUTIA prin cautare si intelegere si de ce nu prin contestarea creatorului ce nu a reusit o creatie perfecta.
---------
Si asa esti sclav la niste oameni pentru bani, ca sa cumperi cu ei bucatele create de Dumnezeu.Eu ma bucur sa fiu sclava unui Dumnezeu asa de mare,si ce altceva as putea fii,deodata ce El m-a creat,mi-a dat viata lumina,aer,hrana, pricepere, cunostiinta.....totul..Numai Lucifer a vrut sa se ridice peste Dumnezeu, fara sa gandeasca ca el nu a creat nici-un fir de iarba.Tu in slujba cui esti? a unuia care nu este creator?Dumnezeu te iubeste, dar trebuie sa te intorci la El.Multa pace.

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2013, ora 19:13

Dumnezeu decide intr-o zi ca vrea sa vada cati dintre barbatii care au trait, au fost dominati de femei si cati le-au dominat pe acestea. Asa ca il roaga pe Sf. Petru sa le dea ordine sa se alinieze in 2 coloane.
-Deci, in stanga sa fie cei care au fost dominati de femei in timpul vietii si in dreapta ceilalti, care au dominat femeile.
Dupa un timp, se intoarce Dumnezeu sa vada coloanele. Cea de barbati dominati era infinita, abia puteai sa-i numeri. Pe cealalta coloana, un singur barbat statea singurel.
-Asa v-am creat eu pe voi? Sa fiti sclavii unor femei? Ei, bravo!! Luati aici exemplu de la el. Asa te vreau, voinicule. Ia zi-mi, cum ai reusit tu sa-ti tii femeia in frau?
-Nu stiu. Nevasta-mea m-a pus sa stau aici.

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Pagini: << 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: