symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 2 Mai 2013, ora 09:03
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
9am121159
2234 mesaje
Oras: Craiova
|
Postat pe: 2 Mai 2013, ora 14:20
dupa cite stiu eu din chiar spusele lui, este pastor baptist si am si vorbit despre asta, nu mai stiu pe unde....cred ca pe undeva, mai pe la inceputurile acestui topic !
dar, Conteaza , cind Dumnezeu e UNUL Singur ?
Si tu esti un inger surioara..
-------------
Sa inteleg Gabi ca si tu esti baptista?
Raporteaza abuz de limbaj
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 2 Mai 2013, ora 14:42
De la: 9am121159, la data 2013-05-02 14:20:00 dupa cite stiu eu din chiar spusele lui, este pastor baptist si am si vorbit despre asta, nu mai stiu pe unde....cred ca pe undeva, mai pe la inceputurile acestui topic !
dar, Conteaza , cind Dumnezeu e UNUL Singur ?
Si tu esti un inger surioara..
-------------
Sa inteleg Gabi ca si tu esti baptista?
nuuuu se poate !  de citi ani vorbim noi pe topicul asta ? poi cine va "omoara" pe aici cu karma, cu reintruparea , cu yoga si alte minuni , decit eu , Credinciosul eliberat de Dogme si idei preconcepute si impuse , caruia i s-a Relevat UNICUL si Singurul Dumnezeu ce ni se arata in toate felurile, vorbind in asa fel incit doar-doar il vom intelege si, intelegindu-l sa-l iubim, caci altfel nici nu se poate, el fiind IUBIRE si atit !?
ca mi-a spus " surioara " ? si tu si el si ei si voi si noi, TOTI suntem frati intr-unul singur si asta este esential de inteles !
|
9am121159
2234 mesaje
|
Postat pe: 2 Mai 2013, ora 15:07
CARE ESTE BISERICA/CULTUL ADEVARAT CARE IMPLINESTE CUVANTUL LUI DUMNEZEU???...
----------
Apocalipsa 14/ 12 Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Isus.
13 Și am auzit un glas din cer care zicea: Scrie: Ferice de acum încolo de morții care mor în Domnul! Da, zice Duhul, ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!
Dragilor, nu v-am scris din doctrina,ci din Biblie,nu va scriu ca sa va acuz,sau sa va judec, cum au unii obiceiul sa spuna, ci va scriu adevarul Biblic.Ce v-ar folosi daca as spune ca toate bisericile sant adevarate,daca in final vor peri ca pe timpul lui Noe. Observati singuri astazi ca sfinti lui Dumnezeu trebuie sa pazeasca toate poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus, adica le si intaresc cum le-a intarit Domnul Isus.Ei se vor odihni de ostenelile lor, deci vor intra in odihna lui Dumnezeu pentru ca pazesc si porunca a patra, adica ziua de odihna Sambata de care v-am tot vorbit., dar ziceti ca este pentru Evrei, desi este scris ca Sabatul a fost facut pentru om, nu pentru Evrei..Ei mor in Domnul....ei sant mireasa..Multa lumina si pace.
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2013, ora 17:41
De la: 9am246679, la data 2011-04-04 09:07:59S-au înghesuit logicienii pe 9am, hop și cu Je, se străduiesc de zor să-i convingă pe "onorabilii" credincioși de toate sexele, naționalitățile, cultele și nuanțele religioase, cât și pe acei adepți unor așa zise credințe de factură ezoterico-paranormală, aprops Mr.Yorik, tu chiar n.ai ce face-n prezent, și chiar, pentru că tot s-a ițit oportunitatea momentului, îmi poți explica și mie logic, cam cât durează temporal, PREZENTUL?
Ai dreptul să introduci în calcule orice unitate de timp cunoscuta ție,sunt deosebit de nerăbdător să-mi primesc și eu câtimea de logică și gândire analitică pe care o distribui nonșalant pe aici, altfel, o să spun că nu faci altceva decât să toci vesel frunză la câini, producând o întreagă poliloghie dialogală transpusă "filozofico"-scriptologic, nuanțată pe alocuri cu aspecte aparent logice,-dacă nu ar fi de-a dreptul palilalio-comică-, pe care a dezvoltat-o în contra afirmativo-argumentativul tău "dialog" cu, și la adresa celor ce nutresc convingeri creaționiste "sănătoase" și de nezdruncinat, bădie Yorik, chiar n-ai ce face ?
Din păcate, tot ceea ce încerci să construiești rational-analitic/logic, pentru a combate, contra argumenta, sau chiar pentru a-ți argumenta propriile afirmatii în fața unor asemenea specimene,adrepți ai diferitelor culte religioase autohtone sau de pe aiurea, a profund convinsilor creationisti,-fir-ar să fie la ei acolo acele convingeri- sunt lovite de inutilitate evidenta, atașaâdu-și valențe nule/absurde, într-un asemenea context bilologico-tematic.
De ce-ti afirm c-ar fi ( chiar sunt)de-o inutilitate evidentă și-ntr-un oareșce procent te compătimesc tandru? Pentru simplul motiv că o persoană cu un anumit IQ -superior , peste 170-, si-o capacitate intelectuală de-a sintetiza si rezolvara , informații în primul caz și rezolva situatii în cel de-al doilea, deosebite din punct de vedere calitativ , -caracterizat fiind de un QI neurocognitiv deosebit-, nu și-ar pierde niciodată timpul pentru a contrapune o argumentație rational /logica,-indiferent de tipologia de logică pe care ar încerca s-o folosească, -de la cea aristotelică si pana transcendent intuitivă sau vag predictibil asimtotică- unor simple afirmatii "argumentative" creationiste de tip utopico-absurde ce in absolut orice situatie frizeaza ilaritatea, asistenței de fată și-n absolut orice situație,grotescul !
Nu și-ar pierde nimeni timpul decat intr-o singură situatie,-sper să și intuiești contextul unicei situații,- insa, dacă m-aș situa de partea celui ce dezvoltă asemenea tipuri de poliloghii pretențioase, argumentativ/contraargumentativ narativo-scriptice, de pe pozitia unui ateu sau a unui agnostic, nu aș comite acest gest decât în cazul în care aș dori să-i atrag atenția respectivului,-în acest caz lui Yorik- că nu face altceva decât sa ruleze pe o unitate centrala super performantă un softwer revolut.
Yorik, ananlizand si reanalizand, argumentand si reargumentand propriile afirmatii pe care le contrapui afirmatiilor creationiste exact așa cum ar incerca cineva să stabilească intr-un lung șir de ecuatii, derivate,algoritmi, etc., limitele spatio-temporale ale universului mic și, chiar dacă ar reuși așa ceva, prin prisma acelor limite niciodată n-ai să poți să-i faci să înteleagă că nu există nicio diferență între cel mic și cel mare -posibilitatea există,- un creaționist nu va avea niciodată capacitatea cognitivă minim necesară pentru a ințelege ceea ce un asemenea individ tocamai ar reuși sa-i demonstreze stiintifico-matematic,
Yorik, chiar crezi c-ai să reușești vreodată să-i schimbi mentalitatea, să-l abați de la crezul său profund utopic, crezi că ai vreo șansă în fața unui(or) asemenea nulodoct adept al creaționismului , unui asemenea individ ce nu are dubii existențiale ci numai două certitudini, că zeul său există cu adevărat și-i va oferi după moarte viața de apoi veșnică ? ..chiar, poți să-i elucidezi misterul veșniciei, eternității, într-un mod rațional ?
Yorik, tu chiar nu observi că acești indivizi bipezi,-exemple sunt pe acest forum câte-ți doresc sinapsele, unul dinte ei, dar puțin mai școlit nu era altul decât acel Papyllon47- își construiesc vieți reale paradoxale trăind cu speranța indusă că vor primi în locul unei vieți reale trăită cu zmerenie, umilință și supușenie totală față de un creator, o viață după moarte într-un mediu promis a fi paradisiac?
Incapacitațile mentale ale unora, utopismul, cât și speranțele lor absurde,-ca derivate directe, cel putin - ii determină să arunce in cutia "milei" sau în fântâna "speranțelor" acea monedă binecunoscută, insă, imediat după ce acești (..ei/ele.) înfaptuiesc aceast ritual mental mistic, cu sperantă și evavie tipic creaționistă, de fiecare dată apare?
Realistul Yorik,-clericul, astrologul, șamanul, vraciul, duhovnicul,- sosește imediat la fata locului, își insușește monedele din cutia "milei" sau pescuiește monedele din fântâna "speranței" pe care acești adepți naivi și ignoranți ai creaționismului utopic tocmai le-au aruncat conformându-se ritualului preindus cultural în mentalul său, concluzia?!..nu pote fi decat una realistă, dobandită observațional, chiar empiric dacă o doroți, cat și intuitiv-inductivo-deductibil, dar în mod sigur și-n orice situatie, de preferat non invaziva, pentru simplul fapt că : un adept al creaționismului, întodeauna este pătruns și profund impregnat mental de singurul său crez, de singura sa certitudine existențială transcendentă, "dumnezeu", fie el unul, cei trei intr-unul, sau un așa zis un all inclusiv.
Din pacate, in Ro.,-prin alte state cu mult mai civilizate,evoloate ca mental colectiv, și cu mult mai pacifiste decât cele ce se laudă că ar deține procente de peste 90% din cetățenii săi adepți ai creaționismului în diferitele sale nuanțe religioase,- creaționismul de nuanță ortodoxă a reusit să imbrace mai ales după acel decembrie "89 valente tragice, umilitoare, nuante grotesti, a ajuns până la o asemenea "performanță" de-a putea fi predat ca ore de religie în școli alaturi de evoluționismul știintific, omitandu-se, sau poate chiar intenâionandu-se la modul subversiv chiar, faptul ca anul 1860,-an in care Charles Darwin publica marea sa capodopera științifică Originea Speciilor- evenimentul a determinat o ruptură profundă, definitivă și irevocabilă între știință și orice tip de religie, fie ele religii de tip iudeo-creștine, musulmană, hinduistă ,etc.
Să fie si acest asect, -decizia politică de a intra cu religia în școli- o dovadă de crasă ignoranță a celor ce reprezintă cetățenii acestei țări în forurile legiuitoare ale statului Ro., să fie oare un anumit interes obscur la mijloc și-o înțelegere, un pact tacit, între clasa politică și corpul clerical majoritar ortodox, de menținerea individului uman într-o stare mentală de ambiguitate permanentă încă din cea mai fragedă vârstă? să fie oare o dovadă de crasă incompetență a celor ce diriguiesc treburile sistemului de învațămant Romanesc? Să fie o intenție clar subversivă, de destructurare a unui sitem de educație și instruire realistă, așa cum ar trebui sa fie un veritabil sistem de educație și invățământ construit pe o temelie de natură pur stiintifica? Cum se împacă predarea religiei în școli alaturi de orele de biologie, zoologie, chimie, matematică, fizică , astronomie, arheologie, antropologie, astrofizică,etc ?!?!?...Ce facem D'le Yorik, dimineață mergem la duhovnic să ne spovedim iar pe seară păcătuim rezolvând ecuații relativiste ?!...Însă:
Groaza ce i-a cuprins în acel an, 1860, pe mai marii diferitelor religii sau culte religioase,că doar obrazul domnului subțire cu multă cheltuială se întreține, aflând ei cum că ar avea un stramoș comun ce a evoluat de-a lungul perioadelor temporalo-evolutive din maimuță, -ne fiind creați după chipul și asemanarea dumnezeului lor,așa cum maculatura diferitelor cărțulii de cult au concordat/postulat-, a bulversat grav atât conceptul creationist al "facerilor" consemnat biblic, cât și mințile multor câpățâni clericale, acest groaznic aspect de natura stiintifica, atât de inconfortabil a devenit pentru intreg corpul clerical al vremii incat l-a determinat pe insusi Episcopul de Oxford, Samuel Wilberforce,- in cadrul unei reuniuni a Asociatiei Britanice pentru Progresul Stiintei, desfășurat într-una din sălile celebrului Muzeu al Univ.Oxford,-la numai șapte luni de la pubicarea operei știinâifice evolutioniste a lui C.Darwin- să intrebe pe un ton de-o suprioritate insolent-zambitoare și chiar batjocoritore pe alocuri, dacă nu cumva pe linie maternă sau paternă ar avea ca stramoș vreo maimuță.
Răspunsul pe care l-a primit acest cleric obraznic din partea lui Huxley a avut o semnificație deosebită, ceea ce a și codus la producerea acelei rupturi irevocabile și definitive dintre religie și știință, citez raspunsul lui Huxley ~ "nu mi-ar fi rușine să descind dintr-o maimuță, insa, mi-ar fi rușine să am în preajmă un individ care a folosit daruri mari (sume fabuloase) pentru a ascunde adevărul."
Ce sens, sau ce efect poate avea Yorik, lungul șir argumentativ-logic în fața acestor adepți naivi și ignoranți ai creationismului,dar nu numai al lor, in aceeași categorile pot fi incluși ezoteriștii/astrologii, cat și toți cei ce încă mai cred in diferite practici mistice ce le induc percepții cu efecte devastatoare asupra mentalului lor.
Ce difrență ar exista înte un adept al misticismului religios și unul ce aderă din convingere și chiar apelează constant la serviciile ce îi sunt ofrite de acei așa ziși astrologi, sau clarvăzători ?
Cei ce incă mai cred în balivernele celor ce le sunt perorate de preoți,asa zisi clarvazatori, clar atoatestiutori, prezicători, cititori in diferite tipuri de cărți de joc și-n boabe de fasole, cititori in globuri de cristal sau in diferite boluri mai mult sau mai putin "sacre", cititori in stele mai mult sau mai putin implozate, "analisti" ai diferitelor conjuncții dintre planete cu cine știe ce constelatii, -cluster pe care dacă l-ai ruga să-l identifice pe adevarata cartografie cosmologică, habar n-ar avea pe unde se află sau prin ce catalog cosmologic este inregistrată de cine și în ce an a fost observată respectiva constelație- etc., pe care ei , infatuatii astrologi, niciodată na-u avut ocazia să le studieze in adevaratul sens al cuvantului, sărăcuții de ei, acesti bieti pacalici, santimbalci, clowni desavarsiti, reusesc sa-si strangă averi fabuloase de pe urma proștilor creduli ce le solicita serviciile, exact în același mod procdând și preoții, există vreo diferență între cele două practici? eu n-o sesizez !
Pseudoșiinta lor de factură cosmologică se manifestă cu atat mai zgmotos cu cat acești farsori smecherasi sunt mai analfabeti, cu cat își promovează mai agresiv conștient neștiința pe monitoarele virtuale sau pe sticla ecranelor tv.și, cu cât o să li se permită acestă practică, cu atat reusesc să atragă mai multi creduli nătântoci de la care se vor incasa sume frumușele și atat de necesare pentru a-si construi cât mai multe turnulețe pe "somptuasele" lor "palate" , cat mai multe clopotnițe și imobile de cult in care se bate de zor toaca.
Din nefericire, cu deosebita surprindere, orice individ mobilat pe la mansarda cât de cât, poate constata, că acești șarlatani de natură clericalo-ezoterică insotiti de-o cohorta de indivizi cu studii superioare,-in primul caz, că doar ne-am înființat și facultăți prin sistemele de învățământ pe care le-am penetrat mistic- pe post de purtatori de cuvinte de duh sfant mistico-subversiv propagandistice, au inca, o cota de piata foarte ridicata.
Creduli sunt pe toate drumurile, ignoranti la tot pasul, naivi cât cuprinde, despre proști și idioți nici nu mai este cazul să-i amintesc, săraci cu duhul, oricum, cu cat ești mai sărac cu duhul, cu atat le sunt mai realiabile speranțele că vor ajunge mai repede in impărăția cerurilor ce deja le-au fost rezervate contra cost, multimea constituită din asemenea indivizi este compacta, nuanțele ce i-ar partaja in cadrul aceleiași multimi fiind insignifiante, neglijabile.
Efectul pe care ei/ele il percep,in urma acestor sedinte mistico-religioase, orientalisto-ezoterice, sau totemico-bonjouriste de inchinare si aservire a lor fata de diferite entități mai mult sau mai puțin zis sfinte, recnoscute de unii și negate de ceilalti- indiferent ca apelează la serviciile religioase ale vreunui cleric sau la serviciile vreunui astrolog sau vraci- efectul perceput este același, ei/ele cred, au certitudinea si, nutresc speranta !
Ce sens ar avea și, ce efect aș imprima unor asemenea mase neuro-cerebralae ce și-au dobandit educativ,cultural și traditional, o mentalitate de tip creationist?
Ce aș realiza,dacă aș incerca să le explic argumentat; faptic, cronologic și logic, fundamentarea principiului heliocentric copernician, sau ar mai fi cazul să le reamintesc tratamentul la care a fost supus G. Galileo de către corpul clerical al vremii sale -la instigarea calugarilor iezuiti-, mai pot argumenta logic in fața unor creationiști că cinematica și miscarea uniform accelerată pe care Galileo le-a studiat acum mai bine de 400 ani,- fiind considerat de S.Hawkíng " părintele fondator al astronomiei ca șiinta modernă"- a fost suspicionat de grave erezii, acuzat si condamnat de corpul clerical al vremurilor sale la AREST LA DOMICILIU PE TOT PARCURSUL VIETII, pot reaminti logico-cronologic si argumentat faptul ca abia după aproape 400 de ani , in 1992 insuși Papa Ioan Paul al doilea a cerut SCUZE OFICIALE PUBLICE pentru GREȘEALA COMISĂ de clericii acelor timpuri, ce mi-ar raspunde astazi un cleric sau un asemenea credincios adept fanatic al creaționismului ?
Ce ar ințelege sau mai bine spus ;ce și cat, ar fi capabil să înțeleagă un asemenea individ credincios dacă m-aș incumeta să-i explic logic, argumentat, cronologic, faptul ca vârsta reală, -stabilita stiintific,radiodatată izotop Pb- a planetei pe care pășește zilnic este de: 4,5 Mld. ani, atat timp cât el este ferm convins că biblia este scrisă de insuși dumnezeu, de degetul divinitatii pe tablele lui Moise, și pe care îl venerează, caruia i se inchină?
Cum pot eu, simplu muritor, să-l conving că demonstrația mea de natură stiintifica are la bază lungul șir obsevațional cumulativ-experimental empiric de dobândire a cunoștințelor despre natura inconjurătoare,atat timp cât clericii s-au dedat la a calcula vârsta planetei Pamant in context creationist folosindu-se de datele cronologice inscrise in verseele biblice și-n funcție de vârsta diferitelor personaje ce apar prin textele biblice maiestru alambicate dar, ilogice și ireale ?
Cum pot eu să conving asemenea adepți ai creaționismului că vârsta reală a planetei pe care ei pășesc zilnic, atat timp cât ei sunt convinși de afirmațiile acelui episcop James Ussher de pe la 1650 referitoare la varsta planetei Pamant (Terra)că ar fi fost creată de dumnezeul lor si, ca prim moment al apariției ca rezultat al facerii dumnezeiești, calculat de acest tâmp episcop Ussher consemnat in textele biblice, ar fi exact anul 4004 i.e.n, luna, fix Octombrie, ziua, fix 22, pe inserat ?
Cu alte cuvinte, cum aș putea eu sa-i conving pe acesti creationiști de faptul ca toate calculele lor insumate, interpretate și rasinterpretate după bunul lor plac, dar niciodată susținute argumentativ-logic, ar rezulta o varstă a planetei de cel mult 6.000 de ani, iar prin metoda știintifica imi rezultă o vârstă a planetei de 4,5 Mld. ani prin radiodatarea izotopului de Pb. in timp ce varsta Universului ar fi de 13,7Mld. ani + inca 300.000 de ani pană la faimosul Big-Bang.
"DŽnilor/nelor/soarelor" creationisti, dacă intr-adevar creatorul vostru a reușit performanța de-a realiza definitivarea planetei Pamant numai de 6.000 de ani, cum vă explicati faptul că, dovedit stiintific, Telescopul Spatial Hubble Deep Field ne captează imagini ale unor clustere galactice la peste 13 Mld. AL departare ? Nu cumva conform "calculelor" creaționiste, n-ar fi trebuit să existe nimic dincolo de orizontul celor 6.000 AL ? Nu cumva in limita acestui orizont de 6.000AL pe care voi i-ati "calculat" am fi observat mai puțin de 5% din stelele propriului nostru cluster galactic ? Păi ce facem "stimabililor" creaționisto-ezoteristo-misticisti de toate neamurile, sexele si confesiunile mai mult sau mai putin religioase , incepând cu dumnezeu,buda, sau cum ii mai numiți voi, și până la cel mai umil inger , in fata caruia/ora vă inchinați ,răspundeți-mi: planeta Pământ (Terra)a fost creată împreună cu acel faimos firmament de umnezeul vostru acum 6.000 de ani, sau nu !?
Și pentru că tot am ajuns prin această zonă aridă a textelor biblice, aș mai avea o ecuație logică pe care aș dori să mi-o rezolve un adept al creationismului, (geneza/facerea 7:2)
"Să iei cu tine din toate animalele curate câte șapte perechi, parte bărbătească și parte femeiască, iar din animalele necurate câte o pereche, parte bărbătească și parte femeiască."...
Da, chiar așa !... dumnezeu ii ofera indicații prețioase lui Noe, consider că nu aveți vreun motiv să nu recunoasteti acest text sau sa-l negati, pentru ca dupa cum bine știți, după cum bine v-a fost spălat creierul, cel ce va scaote sau va adauga(...) sau cel ce va nega textul biblic, știți ce i se va intampla, dupa cum v-a poruncit isnsuși al vostru creator, nu ?!...o să vă pierdiți locul din paradisul promis de clerici, instant!
Așa după cum am observat puțin mai sus , in timp ce din textele biblice clericii s-au exprimat in mod explicit , "exact", in ceea ce privește varsta Pămantului, tot așa și dumnezeu poate oferi indicații prețioase lui Noe in textele biblice, însă, ce ne facem "domnilor, doamnelor si domnisoarelor" adepte(i) ai creaționismului, dacă Noe a procedat intocmai cum i-a ordonat creatorul, atunci intram in conflict total si ireversibi cu evolutioniștii, tot așa cum s-a intamplat pe tema stabilirii varstei planetei Terra.
Am preferat să nu detaliez aspectele și nici să mă intorc in timp cu afirmațiile / argumentațiile, până in acea perioa gelologică a Terrei - 4,5 Mld. ani, numita Hadean, -ce sens ar fi avut, le-ar pricepe acești habotnici creaționiști, și chiar dacă le-ar pricepe, ar avea ei curajl să recunoască public eroarea mentală - eroare mentală și de mentalitate ca derivat al utopiilor ideatice pe care le-au dobândit ca efect al subversivelor acțiuni informative pe care clericii le-au aplicat mentalului lor, pe care și-au însușit-o adliteram ?... însă, vă asigur că oricand o pot face in cazul in care tupeul vostru creaționist mi-ar impune-o-, nici acum n-am să mă întorc in timp, cu afirmațiile mai departe de secolul XIX.,și, pentru că sunt sigur că marile puncte de sprijin ale ideologiei biblice cam prin aceste zone se învârt, am să le spun acestor creaționiși tupeiști, obraznici și nulodocți patentați, că prin sec.XIX e.n. a existat o domnișoară foarte curioasă, ea se numea ;
Maria Anning din Lyme Regis,-există chiar și un muzeu ce-i poartă încă urmele pașilor săi și-a colecțiilor sale paleontologice în UK- evident, de atunci și până în prezent, descoperirile paleontologice au fost constituite în probe indubitabile a evoluționismului, dar să revenim la descoperirea paleontologică pe care Maria Anning a făcut-o în anul 1811, un schelet fosil al unui ichthyosaurus, -mai pe înțelesul creaționiștilor, pentru că mai toți au vizionat pelicula Jurasic Parc- fosila respectivă este contemporană dinozaurilor.
Faptul că multe dintre foste viețuitoare au fost descoperite și încă mai pot fi descoperite în stare fosilă, și că dumnezeu i-a dat lui Adam "stăpânire peste orice viețuitoare care se mișcă pe Pământ, apoi Biblia: că dumnezeu, prin Noe, a salvat toate animalele din lume la potop, induce o evidentă contradicție de coerență logică intre învățăturile biblice și evidențele paleontologice constatate științific, și-aici nici măcar nu este necesar să amintim creaționisto-misticiștilor că; dacă Noe ar fi trebuit să salveze dinozaurii , conform poruncii dumnezeului lor unic creator, atunci, ființa umană era obligatoriu să fi existat în aceeași perioadă de timp cu dinozaurii.
Concluziile creaționiștilor, răspunsurile lor atunci când evidentele le sunt potrivnice ?...
Nu vă obosiți neuronul singuratic drăgalașilor creaționiști, știu că nu puteți răspunde sau accepta așa ceva, v-ar bulversa eșafodajul ideologico-subversivo-propagandist pe care-l tot construiți de mai bine de 2000 de ani, iar obrazul clerical subțire cu cheltuială se întreține, nu ?...cu cât mai mulți prostologi idioțiți cu atât mai pricopsită-i visteria unșilor !..nu v-ar fi rușine !...tocmai de aceea există și va exista todeauna această ruptură totală și irevocabilă între adepții evoluționismului realist,rațional/logic, și adepții indobitociți ai creaționismului mistico-religios ezoteristo-paranormal-șamanico-etc-etc-etc-....
Yorik, cineva pe acest forum, îmi spunea să nu duc grija creștinismului, sau al dferitelor religii, n-am dus-o și nici n-am s-o duc vreodată, religiile vor dispărea de la sine, așa cum a dispartut în istorie, atatea și-atatea curente religioase, în următoarea sută de ani, să fii sigur că ele nu vor mai exista, înca de acum anumite state au un procent al populației de peste 90% nealiniați religioși.pe această cale te pot informa că mama proștilor rămâne însărcinată din ce în ce mai rar ! ))))))).......
Spor la treabă Yorik !...puțină ironie n-ar strica, ești prea serios și-ai să te ridezi de timpuriu !))))))).....
Doamne ,ce de timp pretios si-a pierdut fosta dna @679 ,actualul domn @ 1705 , cu niste neanderthalieni, certindu-l pe blindul DOMN Yorick ca-si pierde timpul discutind cu singurul neuron functionabil al creationistilor !
aceeasi emfaza , aceeasi atitudine de superioritate si azi ,ca si acum 2 ani !  !
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 10 Mai 2013, ora 10:42
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 10 Mai 2013, ora 14:44
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 10 Mai 2013, ora 15:24
Ziaristii, team-ul redactional de la Ziarul Libertatea, isi bat joc de voi, cu nerusinare as spune, postandu-va un articol hoax preluat de pe un website de humor, si voi ii credeti, mai mult decat atat, preluati si raspanditi link-ul si apoi va pupaciti si felicitati reciproc pentru o noua confirmare, de aceasta data "stiintifica", a credintei voastre intr-un Zeu ajuns de rasul lumii civilizate, educate si instruite la nivel de sec.XXI.
Felicitari, enoriasi romani, va rad si curcile insa, ce conteaza ?
Mesajul ascuns in cod-ul ADN decoperit de "cercetatorii U.Harvard"
dailycurrant.com/wp-content/uploads/2013/01/smallgod.gif
Si articolul original:
dailycurrant.com/2013/02/01/message-god-hidden-dna-sequence/
Cat si apoteoticul final de articol, citez in original pentru a nu exista loc de vreo interpretare :
"
"Clearly this means our God is the one true God and that we should exterminate rival religions," says Frank Page, leader of the conservative Southern Baptist Convention."Now that we have truth on our side, I think it's time we start a new crusade."
Cognitia, distinctia, si discernamantul
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1134 mesaje
|
Postat pe: 10 Mai 2013, ora 15:31
"exterminate rival religions" & "start a new crusade."
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 10 Mai 2013, ora 16:32
daca-i faci si traducerea-n romana, poate si inteleg ce se spune !
cit despre pupaceli si felicitari, IAR te-nseli cognitiv : l-am pupat pen' ca-l iubesc ,fara nici-o legatura cu vreun articol !
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 10 Mai 2013, ora 21:21
De la: 9am_1705, la data 2013-05-10 15:31:01"exterminate rival religions" & "start a new crusade."
Nu mai plange Cocosila ca zgarii parchetul!
Curata-ti armura de rugina, ca daca se declanseaza cruciada vin sa te provoc la duel...
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Mai 2013, ora 07:17
De la: Black_Friday, la data 2013-05-10 21:21:00De la: 9am_1705, la data 2013-05-10 15:31:01"exterminate rival religions" & "start a new crusade."
Curata-ti armura de rugina, ca daca se declanseaza cruciada vin sa te provoc la duel...
pot sa te pupicesc si pe tine, fara nici-o legatura cu postarea ta ?  uit ' asa, de drag de tine ?
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 11 Mai 2013, ora 10:37
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Mai 2013, ora 14:41
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 Mai 2013, ora 14:45
si iar ma-mpinge nevoia sa-ti atrag atentia asupra cuvintului folosit de mine : e INCARNATA carnea pe el ! vezi tu ce cuvinte folosim frecvent , cuvinte care ne tot vorbesc despre o realitate si noi o negam ptr. ca dogma refuza sa o recunoasca ?
|
9am121159
2234 mesaje
|
Postat pe: 11 Mai 2013, ora 19:06
Proverbe 8/ 34 Ferice de omul care m-ascultă, care veghează zilnic la porțile mele și păzește pragul ușii mele.
Prov 3.13-18;
35 Căci cel ce mă găsește, găsește viața și capătă bunăvoința Domnului.
Prov 12.2;
36 Dar cel ce păcătuiește împotriva mea își vatămă sufletul său; toți cei ce mă urăsc pe mine, iubesc moartea.
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 11 Mai 2013, ora 19:58
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2013, ora 07:34
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 12 Mai 2013, ora 20:44
De la: gabigabi2, la data 2013-05-12 07:34:24De la: Black_Friday, la data 2013-05-11 19:58:27De la: gabigabi2, la data 2013-05-11 07:17:26De la: Black_Friday, la data 2013-05-10 21:21:00De la: 9am_1705, la data 2013-05-10 15:31:01"exterminate rival religions" & "start a new crusade."
pot sa te pupicesc si pe tine, fara nici-o legatura cu postarea ta ? uit ' asa, de drag de tine ?
Multumesc!!!
Baga-ti unghia in gat Cocosila!
' neata, iubire ! ai fost la peste ? ai avut o vreme frumoasaaaaa, de n-am cuvinte sa-ti spun ce mult m-am bucurat ptr. toti cei ce-au iesit la iarba verde !
Am foooost! Dar fara rezultate notabile...Am prins 30 de carasei cat pachetul de tigari de mari.
|
Iisus
250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 13 Mai 2013, ora 01:27
De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci când poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund.
Si totusi .www.9am.ro/comunitate/Iisus...
doar omul este inzestrat cu ratiune,constiinta,restul sint cuvinte desarte
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 13 Mai 2013, ora 08:01
De la: Iisus, la data 2013-05-13 01:27:48De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci când poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund.
Si totusi .www.9am.ro/comunitate/Iisus...
doar omul este inzestrat cu ratiune,constiinta,restul sint cuvinte desarte
si Dumnezeu, ca nume generic, CE este altceva decit : Constiinta, Inteligenta si Constienta ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 13 Mai 2013, ora 08:03
De la: Black_Friday, la data 2013-05-12 20:44:09De la: gabigabi2, la data 2013-05-12 07:34:24De la: Black_Friday, la data 2013-05-11 19:58:27De la: gabigabi2, la data 2013-05-11 07:17:26De la: Black_Friday, la data 2013-05-10 21:21:00De la: 9am_1705, la data 2013-05-10 15:31:01"exterminate rival religions" & "start a new crusade."
pot sa te pupicesc si pe tine, fara nici-o legatura cu postarea ta ? uit ' asa, de drag de tine ?
Multumesc!!!
' neata, iubire ! ai fost la peste ? ai avut o vreme frumoasaaaaa, de n-am cuvinte sa-ti spun ce mult m-am bucurat ptr. toti cei ce-au iesit la iarba verde !
Am foooost! Dar fara rezultate notabile...Am prins 30 de carasei cat pachetul de tigari de mari.
buni si aia ptr. o saramura strasnica, cu o ciusca si mamaliguta, alaturi ! basca un pahar cu vin rece !
iti doresc o saptamina asa cum ai vrea sa fie !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 14:54
De la: gabigabi2, la data 2013-05-10 16:32:45daca-i faci si traducerea-n romana, poate si inteleg ce se spune !
cit despre pupaceli si felicitari, IAR te-nseli cognitiv : l-am pupat pen' ca-l iubesc ,fara nici-o legatura cu vreun articol !
Pupa-l si pe el, ca din lipsa de pupu, oracaie dizarmonic.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 14:55
De la: gabigabi2, la data 2013-05-13 08:03:51De la: Black_Friday, la data 2013-05-12 20:44:09De la: gabigabi2, la data 2013-05-12 07:34:24De la: Black_Friday, la data 2013-05-11 19:58:27De la: gabigabi2, la data 2013-05-11 07:17:26De la: Black_Friday, la data 2013-05-10 21:21:00De la: 9am_1705, la data 2013-05-10 15:31:01"exterminate rival religions" & "start a new crusade."
Multumesc!!!
buni si aia ptr. o saramura strasnica, cu o ciusca si mamaliguta, alaturi ! basca un pahar cu vin rece !
iti doresc o saptamina asa cum ai vrea sa fie !
Mnezeu bucatar.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 15:47
De la: nastasemihail, la data 2013-05-14 14:54:57De la: gabigabi2, la data 2013-05-10 16:32:45daca-i faci si traducerea-n romana, poate si inteleg ce se spune !
Pupa-l si pe el, ca din lipsa de pupu, oracaie dizarmonic.
chiar c-ai nimerit-o, asa e !
|
9am121159
2234 mesaje
|
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 10:29
--------
---------
ONU recomanda: Top 10 insecte comestibilePotrivit Organizatiei Natiunilor Unite, insectele sunt o sursa de hrana pretioasa si prea putin folosita pentru omenire.
Am gasit aceasta chiar la stirile de la 9am unde ni se recomanda sa mancam lacuste,greieri,furnici,botnari, larve, viermi de faina,gandaci....
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 15:12
 suntem indemnati sa ne pregatim ptr. zile negre?
|
Lylu67
1052 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 20:03
 Dar sa trecem la pascut ....nu s-au gindit desteptii lumii.....ca doara nu-i departe.....zic si eu.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 09:13
De la: lilu_67, la data 2013-05-15 20:03:56 Dar sa trecem la pascut ....nu s-au gindit desteptii lumii.....ca doara nu-i departe.....zic si eu.
Cristos a Inviat, Lilu ! ma bucur sa te revad !
|
symy1
4661 mesaje
|
Postat pe: 16 Mai 2013, ora 10:09
|
|
|