back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 >> Sari la pagina:

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 18:07

,,Trebuie sa ma intelegi o data pentru totdeauna, ca mi-a vorbit Dumnezeu, Fiul Sau, Duhul Sfant,mi-au raspuns la rugaciuni,si m-au calauzit. Nici eu nu credeam cum cred acum. Daca ti-ar vorbi Dumnezeu si dumneata si altii de pe sait ati fii la fel ca mine.''
Am si eu o intrebare stimata doamna......Dumnezeu este USList ori PDList?
------------
Domnule 1888, Dumnezeu este peste toti.Nu vedeti ca USL si PDL conduc impreuna?

Parerea mea este ca biserica indiferent de cult ori religie este prima grupare de crima organizata din istoria omenirii si se bazeaza pe prosti.
Ei sunt cei care se roaga , platesc zeciuiala, slujbele, botezurile, cununiile, inmormantarile, etc dar in schimb nu primesc decat suturi in fund.
Religia in ansamblu nu este decat un program diabolic de indestulare a unora pe spinarea celor multi prin propagarea ideii vietii vesnice ori a altor bazaconii similare..
------------
Omule oricie-ai fi,cugeta putin.Daca mergi la cofetarie, te sevesti cu prajituri, de la magazine iei, alimente, haine,unelte,masini si platesti..... De la biserici iei hrana spirituala......si trebuie platita.

Iar imbuibatii (preotimea) traiesc bine pe aceasta lume vanzand sperante!
Nu vreau decat sa te asigur ca atat iadul dar si raiul sunt aici pe pamant, restul sunt doar povesti de adormit fraierii.
Totul este doar o minciuna perpetuata de tagma puturosilor imbracati in strae monahale.
-------
Am mai spus, nu sant la popi, ci la Preotul cel Mare Domnul Isus Hristos.Da sant chiar convinsa ca raiul si iadul sant aici pe pamant.Mai este si Imparatia lui Dumnezeu, nu stiu daca ai auzit de ea,este in cer,si nu intra decat cei ce cred si asculta pe Dumnezeu.Totusi sa sti ca a crede nu este o minciuna, aici te pacalesti, mai de graba sant niste randuieli de la Dumnezeu,atat pentru preoti cat si pentru pastori. Cand ne vom intalni dincolo sa nu zici ca nu ti-am spus, ca Dumnezeu stie tot si nu se lasa pacalit.Multa pace.

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Aprilie 2013, ora 13:52

De la: 9am121159, la data 2013-04-15 18:00:57Apocalipsa 21/ 6 Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții.

7 Cel ce va birui va moșteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, și el va fi fiul Meu.

8 Dar, cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli și toți mincinoșii, partea lor este în iazul care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua.”

Doar tampitii mai pot crede in aceste profetii compuse cu siguranta de un burtos mincinos pentru a putea manipula si conduce pe cei multi , prosti dar cinstiti.
La fel ca tine burtosul a pretins ca a vorbit cu Duhul Sfant doar pentru a putea conduce si a trai regeste pe spatele prostilor creduli.
Mai bine ai dona banutii pe care ii cheltuiesti cu mataniile unor familii nevoiase.

Raporteaza abuz de limbaj
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2013, ora 14:29

Apocalipsa 21/ 6 Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții.

7 Cel ce va birui va moșteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, și el va fi fiul Meu.

8 Dar, cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli și toți mincinoșii, partea lor este în iazul care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua.”

Doar tampitii mai pot crede in aceste profetii compuse cu siguranta de un burtos mincinos pentru a putea manipula si conduce pe cei multi , prosti dar cinstiti.
La fel ca tine burtosul a pretins ca a vorbit cu Duhul Sfant doar pentru a putea conduce si a trai regeste pe spatele prostilor creduli.
Mai bine ai dona banutii pe care ii cheltuiesti cu mataniile unor familii nevoiase.
------------
Dar eu nu citisem Biblia cand a inceput Dumnezeu sa-mi vorbeasca.Deci te inseli,ce au scris prooroci si Evanghelisti este adevarat.Despre saraci oricat le-ai da, tot pier daca nu se intorc la Dumnezeu,si nici mie nu mi-a dat nimeni, mai de graba am dat.Cu cat dai mai mult, cu atat Dumnezeu iti da mai mult.Iar cel ce ia nemuncit pierde mai mult sau tot.Toti avem maini si ce ne trebuie ca sa muncim,de ce unii asteapta sa pice para malaiata in gura lui natafleata.Culmea este ca se uita sa de la tine tocmai oamenii care au salarii si venituri mai mari,iar cersetori daca sant prinsi sant amendati.Ce zici de aceasta?

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2013, ora 18:47

De la: 9am121159, la data 2013-04-22 14:29:43 Apocalipsa 21/ 6 Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții.

------------
Dar eu nu citisem Biblia cand a inceput Dumnezeu sa-mi vorbeasca.Deci te inseli,ce au scris prooroci si Evanghelisti este adevarat.Despre saraci oricat le-ai da, tot pier daca nu se intorc la Dumnezeu,si nici mie nu mi-a dat nimeni, mai de graba am dat.Cu cat dai mai mult, cu atat Dumnezeu iti da mai mult.Iar cel ce ia nemuncit pierde mai mult sau tot.Toti avem maini si ce ne trebuie ca sa muncim,de ce unii asteapta sa pice para malaiata in gura lui natafleata.Culmea este ca se uita sa de la tine tocmai oamenii care au salarii si venituri mai mari,iar cersetori daca sant prinsi sant amendati.Ce zici de aceasta?

Da asa este, preotii burtosi au salarii mari plus spagile din cutia milei si tot mai vor!
Oare Dumnezeu are nevoie de finantare ori burtosii profita de prostia celor multi pentru a trai ca in rai aici pe pamant?
Am avut perioade cand m-am rugat cerului dar nu am primit niciun raspuns.
Concluzia este ca El daca exista favorizeaza pe cei nesimtiti, necinstiti , hoti, pungasi, micinosi , etc altfel cum sa explicam lipsa lui de rectie in fata raului care ne inconjoara?

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2013, ora 14:38

pocaiti-va.....sfarsitu' e aproape....apocalipsa-i in desfasurare....

youtu.be/-URbhN_pbvg

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sălbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevăratului Dumnezeu--------"Dragostea infinită este singurul ADEVĂR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2013, ora 14:50

nici-o nouate, daca stai sa te gindesti, caci e-ndesfasurare de cind ne nastem !

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2013, ora 15:54

Da asa este, preotii burtosi au salarii mari plus spagile din cutia milei si tot mai vor!
Oare Dumnezeu are nevoie de finantare ori burtosii profita de prostia celor multi pentru a trai ca in rai aici pe pamant?
Concluzia este ca El daca exista favorizeaza pe cei nesimtiti, necinstiti , hoti, pungasi, micinosi , etc altfel cum sa explicam lipsa lui de rectie in fata raului care ne inconjoara?
-----------
Preotul ca oricare om , mai intai trebuie sa vina la pocainta, daca vrea sa faca parte din biserica lui Dumnezeu.Dumnezeu cunoaste foarte bine pe cei ce se imbuibeaza din munca altora,fie din lume fie dintre pocaiti,caci multi chemati,putini alesi.Credinta este o intrecere,daca pica unii, castiga cei ce nu pica.Asa ca de ce te superi.Vino la pocainta si depaseste-ma, hai sa ne intrecem.Nu inteleg de ce se supara unii,daca nu luam nimic de la ei , ci doar credem.Nu ti se pare o nedreptate?Cautati-L pe Domnul si veti vedea ce bun este El.Multa pace.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2013, ora 16:03

------------
Te-ai intrebat daca te-ai rugat la Dumnezeul Cel adevarat?sau te-ai inchinat la dumnezei facuti de maini omenesti............si de aceia Dumnezeu nu-ti raspunde pina cand te intorci la Dumnezeul Cel Adevarat care spune:
Ezechel 20/ 20 Sfințiți Sabatele Mele, căci ele sunt un semn între Mine și voi, ca să știți că Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru!”
Ezechel 20/ 12 Le-am dat și Sabatele Mele, să fie ca un semn între Mine și ei, pentru ca să știe că Eu sunt Domnul care-i sfințesc.

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2013, ora 07:10

De la: 9am121159, la data 2013-04-23 15:54:34Da asa este, preotii burtosi au salarii mari plus spagile din cutia milei si tot mai vor!
-----------
Preotul ca oricare om , mai intai trebuie sa vina la pocainta, daca vrea sa faca parte din biserica lui Dumnezeu.Dumnezeu cunoaste foarte bine pe cei ce se imbuibeaza din munca altora,fie din lume fie dintre pocaiti,caci multi chemati,putini alesi.Credinta este o intrecere,daca pica unii, castiga cei ce nu pica.Asa ca de ce te superi.Vino la pocainta si depaseste-ma, hai sa ne intrecem.Nu inteleg de ce se supara unii,daca nu luam nimic de la ei , ci doar credem.Nu ti se pare o nedreptate?Cautati-L pe Domnul si veti vedea ce bun este El.Multa pace.

Nu se supara nimeni si este problema dvs.
Pana una alta doar speranta este singurul refugiu pe care il mai avem.
Acest sentiment este expoatat de religie si de breasla celor imbracati in sutana iar victimele sunt in general oamenii saraci care sunt indispensabili deoarece fara ei nu ar mai exista patura celor bogati, nesimtiti si hoti.
Tot la fel se procedeazasi in politica......prostii voteaza fara discernamant iar alesii traiesc bine pe spinarea lor, mintind , furand si vanzand sperante desarte.
Mare diferenta nu este.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 24 Aprilie 2013, ora 09:30

De la: 9am121159, la data 2013-04-23 16:03:13Am avut perioade cand m-am rugat cerului dar nu am primit niciun raspuns.
------------
Te-ai intrebat daca te-ai rugat la Dumnezeul Cel adevarat?sau te-ai inchinat la dumnezei facuti de maini omenesti............si de aceia Dumnezeu nu-ti raspunde pina cand te intorci la Dumnezeul Cel Adevarat care spune:
Ezechel 20/ 20 Sfințiți Sabatele Mele, căci ele sunt un semn între Mine și voi, ca să știți că Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru!”
Ezechel 20/ 12 Le-am dat și Sabatele Mele, să fie ca un semn între Mine și ei, pentru ca să știe că Eu sunt Domnul care-i sfințesc.

Eu te rog sa lasi Sabatele evreilor,si Vechiul Testament in urma,si sa privesti la Domnul Isus si Harul Sau...Ia aminte la ce sta scris;''Voi,care voiti sa fiti scotiti neprihaniti prin Lege,v-ati despartit de Hristos;ATI CAZUT DIN HAR''''....Galateni5/vs4.Trezeste-te sa nu fie prea tarziu.

symy-apocalipsa.blogspot.ro
ion00

367 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2013, ora 16:56

De la: symy1, la data 2013-04-24 09:30:06
De la: 9am121159, la data 2013-04-23 16:03:13Am avut perioade cand m-am rugat cerului dar nu am primit niciun raspuns.
------------

Eu te rog sa lasi Sabatele evreilor,si Vechiul Testament in urma,si sa privesti la Domnul Isus si Harul Sau...Ia aminte la ce sta scris;''Voi,care voiti sa fiti scotiti neprihaniti prin Lege,v-ati despartit de Hristos;ATI CAZUT DIN HAR''''....Galateni5/vs4.Trezeste-te sa nu fie prea tarziu.

Trebuie sa fim corecti.. Dvs ati ruga-o pe doamna 21159 sa lase Sabatele si V Testament pentru-ca acestea tin de evrei,dar si ortodocsii,catolicii ca si adunarile neo-protestante de la noi din tara practica unele invataturi din V Testament. De exemplu ortodocsii si catolicii au trecut in cartile lor de invataturi si rugaciuni Decalogul. La fel multi neoprotestanti practica zeciuiala care la fel este imprumutata din V Testament.

Un timp oarecare am fost in Occident.unde am vazut adunari mici de 25-30 de membri care foloseau ca unic izvor de informare Biblia. Am vazut ca acesti oameni sunt foarte putin institutionalizati si traiiesc aproape intr-o atmosfera de familie. Se cunosteau bine intre ei,si-si cunosteau reciproc necazurile ca si bucuriile.
La fel in Elvetia,ca si in Israel crestinii neoprotestanti,difera mult de noi prin faptul ca practica adunare de casa asa cum era in Biserica Primara a Noului Testament.
In SUA exista si mai multa libertate ( multi crestini autohtoni in special nu sunt inscrisi nicaieri,nu cotizeaza... religia fiind socotita,inteleasa de ei ca o problema pur personala),pur si simplu se adunain in numar mici in Numele lui Isus intr-un spatiu mic o data sau de doua ori pe saptamana unde se inchina,se roaga,unde slujesc pe Dumnezeu fara nici un fel de Statut religios. Alteori se aduna si pe la casele lor,avand aceleasi practici. La fel ei folosind doar Bblia ca unic izvor inspirat de Dumnezeu.

Mai recent,am aflat ca in SUA,exista adunari crestine fara nici un fel de denumire.(Ei folosesc doar Biblia) De ce? Se feresc cat pot de mult de dogme religioase ce sunt facute de oameni,si sunt porunci omenesti,invataturi omenesti,obiceiuri omenesti. In felul acesta se aseamana cu crestinii sec 1, il vestesc pe Isus Hristos cel rastignit si NU o dogma religioasa,si evita discutiile in contradictorii cu alti crestini privind anumite subiecte teologice.....ect..

Toti acesti crestini ca si altii,studiaza Biblia,pun accent pe: intoarcerea omului la Dumnezeu si nu la o dominatiune religioasa crestina, trairea unei vieti sfinte placute,lui Dumnezeu, nasterea din nou,iubirea aproapelui,asteaptarea rapirii Bisericii (si a lor bine-inteles) de catre Isus Hristos Domnul ...ect.

"Gandul acesta, dar, sa ne insufleteasca pe toti care suntem desavarsiti; si, daca in vreo privinta sunteti de alta parere, Dumnezeu va va lumina si in aceasta privinta.
. Dar, in lucrurile in care am ajuns de aceeasi parere, sa umblam la fel". (Extras din Biblie)

www.youtube.com/watch?v=SVrASkAh0lM

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2013, ora 17:34

------------

--------
In Biblie este scris ca Sabatul a fost facut pentru om, nu pentru Evreu.Pavel in Galatteni se refera la taierea imprejur si la legea vechiului testament care se pazea fare Isus.
Apocalipsa 14/ 12 Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Isus.”
Deci dupa noul testament pazim Legea desavarsita intarita de Domnul Isus.Trebuie sa te rogi lui Dumnezeu sa-ti descopere adevarul.Multa pace.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2013, ora 17:48

-----------

Acest sentiment este expoatat de religie si de breasla celor imbracati in sutana iar victimele sunt in general oamenii saraci care sunt indispensabili deoarece fara ei nu ar mai exista patura celor bogati, nesimtiti si hoti.
Tot la fel se procedeazasi in politica......prostii voteaza fara discernamant iar alesii traiesc bine pe spinarea lor, mintind , furand si vanzand sperante desarte.
Mare diferenta nu este.
-------------
Problema nu este ca dai ceva la Biserica, totdeauna s'a dat, dar carui dumnezeu dai la popi?.Apoi pentru ce dai daca nu te invata nimic dupa Biblie.Au facut atatea biserici si stau mai mult goale.Ar putea sa faca in ele cursuri dupa Biblie,ca sa nu mai rataceasca omenirea.Pana la 49 de ani ,nu am invatat nimic in ortodoxie si in cativa ani la Adventisti am invatat aproape toata Biblia.Un preot a spus ca adevarul este la Adventisti.. L-am intrebat de ce nu spune la oameni adevarul.
A spus ca nu are voie ca-si pierde painea.Multa pace.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2013, ora 11:05

@Ion00

Sunt deacord cu tine, Problema este ca sectele/cultele/bisericile au luat din Biblie (VT/NT)multe ritualuri/invataturi adaptandule la confesiunea lor,ajunganduse la o penurie de ''biserici'' adevarate,salvatoare si mantuitoare.
Vorbimd de anumite biserici care sau format in ultima vreme,chiar la mine in oras(Biserica Crestina dupa Evanghelie)nu au nici o doctrina al unei confesiuni legale acceptate de statul roman!...dar functioneaza,si au adunat din toate cultele din oras toti nemultumitii.Biblia este calauza lor..
Te intreb ,nu teologic CARE ESTE BISERICA/CULTUL ADEVARAT CARE IMPLINESTE CUVANTUL LUI DUMNEZEU???...
Mai am o intrebare pentru tine;Cand va fi rapita Biserica? sau deschidem un topic pe tema asta?Eu sper sa apuc sa vad al 3-lea TEMPLU!!! Fiti cu ochii pe statul Israel...acolo a inceput totul...acolo se va sfarsi TOTUL!!!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Aprilie 2013, ora 14:35

De cite ori intru pe topice din astea mi se face foame,
dar nu stiu de ce.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 27 Aprilie 2013, ora 10:36

De la: nastasemihail, la data 2013-04-26 14:35:56De cite ori intru pe topice din astea mi se face foame,
dar nu stiu de ce.
Din cauza asta ti-am trimis link catre stiinta si tehnica... la spovedit vi duminica...da sa sursure cocoseii in buzunarul tau ca de nu,vorbesc cu fratele TESLA sa te curenteze un pic..

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2013, ora 14:44

cocosei ? daca as fi purcica, te-as intreba de ce-ti trebuiesc mai multi decit unul, dar nu-s si nu te-ntreb ! dar, are un catel mare si blanos, ala nu-i bun ?

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2013, ora 11:22

De la: 9am121159, la data 2013-04-24 17:48:01 Da asa este, preotii burtosi au salarii mari plus spagile din cutia milei si tot mai vor!
-----------

Mare diferenta nu este.
-------------
Problema nu este ca dai ceva la Biserica, totdeauna s'a dat, dar carui dumnezeu dai la popi?.Apoi pentru ce dai daca nu te invata nimic dupa Biblie.Au facut atatea biserici si stau mai mult goale.Ar putea sa faca in ele cursuri dupa Biblie,ca sa nu mai rataceasca omenirea.Pana la 49 de ani ,nu am invatat nimic in ortodoxie si in cativa ani la Adventisti am invatat aproape toata Biblia.Un preot a spus ca adevarul este la Adventisti.. L-am intrebat de ce nu spune la oameni adevarul.

Totul este o mare minciuna.
Atat bisericile cat si cultele indiferent de ,,invataturile'' pe care le propaga sunt in relitate tot un fel de partide cu doctrine care mai de care mai extravagante.pentru a atrage fraierii si bineanteles de a colecta banutii indispensabili vietii inbelsugate a burtosilor.
Ai vazut si tu cati burtosi au defilat in Bucuresti?
Nu inteleg de ce trebuie sa-i platim pe acesti vanzatiri de speranta ?
Daca exista Dumnezeu cu siguranta nu poate fi reprezentat de acesta patura sedentara a societatii !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Aprilie 2013, ora 13:59

De la: symy1, la data 2013-04-27 10:36:45
De la: nastasemihail, la data 2013-04-26 14:35:56De cite ori intru pe topice din astea mi se face foame,
dar nu stiu de ce.
Din cauza asta ti-am trimis link catre stiinta si tehnica... la spovedit vi duminica...da sa sursure cocoseii in buzunarul tau ca de nu,vorbesc cu fratele TESLA sa te curenteze un pic..

Ce legatura are foamea mea, stiinta cu banii, cocoseii?
Si mai ales cu topicul.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2013, ora 15:25

-----------

Mare diferenta nu este.
-------------

Totul este o mare minciuna.
Atat bisericile cat si cultele indiferent de ,,invataturile'' pe care le propaga sunt in relitate tot un fel de partide cu doctrine care mai de care mai extravagante.pentru a atrage fraierii si bineanteles de a colecta banutii indispensabili vietii inbelsugate a burtosilor.
Ai vazut si tu cati burtosi au defilat in Bucuresti?
Nu inteleg de ce trebuie sa-i platim pe acesti vanzatiri de speranta ?
Daca exista Dumnezeu cu siguranta nu poate fi reprezentat de acesta patura sedentara a societatii !
-------------
Dumnezeu exzista cu adevarat, El ne-a creat deaceia ne iubeste pe toti.La unii a dat stiinta,la altii intelepciunea, la altii priceperea.unii care sant saraci in duh,vor intra in Imparatia lui.Problema este ca El ne urmaraste pe fiecare sa vada cum folosim darurile pe care ni le-a dat......... pentru aproapele sau impotriva lui, pentru Dumnezeu sau impotriva lui.Croitorii lucreaza pentru toti,brutarii de asemenea si fiecare in meseria lui face la fel, tu daca crezi ca esti om de stiinta,spune ce ai creat pentru semeni?Da ai dreptate bisericile sant chiar niste partide, ca omul sa-L caute pe Dumnezeu bajbaind scrie Biblia si daca-L va cauta cu toata inima se va lasa gasit.Ei vor merge spre Dumnezeu ca niste oi care aud glasul lui Dumnezeu,vor trece sub steagul lui Dumnezeu si nu se vor mai desparti niciodata de Dumnezeu.Din acesti oameni Dumnezeu va face o preotie aleasa, un neam sfant, un popor pe care l-a castigat Dumnezeu ca sa fie al lui.Deci nu fii trist, burtosii de care vorbesti nu vor intra in Imparatia Lui.Speranta nu ne-o poate lua nimeni.Dar te intreb prietene, ce vei face cand vom fii fata in fata cu Dumnezeu si vei vedea ca El exzista cu adevarat? Si ce vei face cand te va trece la capre, iar pe cei ce au crezut ii trece la oi, si vor avea parte de slava si marire in Imparatia lui, chiar daca nu au fost la nivelul tau de pregatire lumeasca?Mai cugeta,mai citeste in Biblie cu rugaciune ca sa-ti dezlege Dumnezeu, caci multi oameni cu trei facultati si doctorate nu inteleg Biblia.Dece oare?

Aeon_Aeon

67 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2013, ora 11:18

Dumnezeu este cel de care te poti apropia cu usurinta
„Domnul este lângă toți cei ce-L cheamă, lângă cei ce-L cheamă cu toata inima.” (Psalmul 145:18)
Dumnezeu este creatorul
„Mare este Domnul nostru și puternic prin tăria Lui, priceperea Lui este fără margini.” (Psalmul 147:5)

„… De unde-mi va veni ajutorul?

Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile și pământul.” (Psalmul 121:1,2)

Dumnezeu este cel care iarta
„…neprihănirea dată de Dumnezeu, care vine prin credința în Iisus Hristos, pentru toți și peste toți cei ce cred în El. Nu este nici o deosebire…
Pe El Dumnezeu L-a rânduit mai dinainte să fie, prin credința în sângele Lui, o jertfă de ispășire, ca să-și arate neprihănirea Lui; căci trecuse cu vederea păcatele dinainte, în vremea îndelungei răbdări a lui Dumnezeu;” (Romani 3:22,25)

Dumnezeu e mereu sincer
„Descoperirea cuvintelor Tale dă lumină, dă pricepere celor fără răutate.

Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele și o lumină pe cărarea mea.” (Psalmul 119:130,105)

Dumnezeu este cel care deține puterea
„Da, toți cei ce nădăjduiesc în Tine nu vor fi dați de rușine: ci de rușine vor fi dați cei ce Te părăsesc fără temei.” (Psalmul 25:3)

Dumnezeu este in toate. Trebuie doar sa ai sufletul deschis si sa-l primesti in viata si in inima ta!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2013, ora 12:21

De la: Aeon_Aeon, la data 2013-04-29 11:18:19
„Domnul este lângă toți cei ce-L cheamă, lângă cei ce-L cheamă cu toata inima.” (Psalmul 145:18)
Dumnezeu este creatorul
„Mare este Domnul nostru și puternic prin tăria Lui, priceperea Lui este fără margini.” (Psalmul 147:5)

Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile și pământul.” (Psalmul 121:1,2)

„…neprihănirea dată de Dumnezeu, care vine prin credința în Iisus Hristos, pentru toți și peste toți cei ce cred în El. Nu este nici o deosebire…
Pe El Dumnezeu L-a rânduit mai dinainte să fie, prin credința în sângele Lui, o jertfă de ispășire, ca să-și arate neprihănirea Lui; căci trecuse cu vederea păcatele dinainte, în vremea îndelungei răbdări a lui Dumnezeu;” (Romani 3:22,25)

Dumnezeu e mereu sincer

Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele și o lumină pe cărarea mea.” (Psalmul 119:130,105)

„Da, toți cei ce nădăjduiesc în Tine nu vor fi dați de rușine: ci de rușine vor fi dați cei ce Te părăsesc fără temei.” (Psalmul 25:3)

Dumnezeu este in toate. Trebuie doar sa ai sufletul deschis si sa-l primesti in viata si in inima ta!
Dumnezeu sa te binecuvanteze...Ps;119/11

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2013, ora 12:25

De la: nastasemihail, la data 2013-04-28 13:59:20
De la: symy1, la data 2013-04-27 10:36:45
dar nu stiu de ce.

Ce legatura are foamea mea, stiinta cu banii, cocoseii?
Si mai ales cu topicul.
Tu Mihai iubesti mai mult stiinta/universul...decat pe Creatorul lor,pe care nu-l intelegi...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2013, ora 13:58

...si asta doar ptr. ca unii oameni si el deopotriva , cred ca Dumnezeu este o Idee doar si ca Universul e undeva, in afara sa, fara sa-si dea seama ca suntem, TOTI si Toate, inlauntrul SAU, consecinta a gindului sau creeator !

dar, e bine si asa, caci si Stiinta e o Cale de urmat pina la el si macar de s-ar adinci in cercetarea ei, caci toate " Drumurile duc la Roma "- cu sensul evident, ca toate duc spre Cunoasterea Lui !

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2013, ora 14:00

De la: gabigabi2, la data 2013-04-29 13:58:49...si asta doar ptr. ca unii oameni si el deopotriva , cred ca Dumnezeu este o Idee doar si ca Universul e undeva, in afara sa, fara sa-si dea seama ca suntem, TOTI si Toate, inlauntrul SAU, consecinta a gindului sau creeator !
Multi chemati...putini alesi...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2013, ora 14:04

inca nu i-a lovit fulgerarea intelegerii ....dar, va veni si timpul lor, cred asta cu tarie, caci ceasul ticaie !

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2013, ora 19:45

Dumnezeu este creatorul

Dumnezeu e mereu sincer

--------
Bine ai venit Aeon, Aeon. Bun comentariul tau.Dumnezeu sa fie cu tine.

Aeon_Aeon

67 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2013, ora 22:10

Si pe tine symy1! Dumnezeu sa te aduca pe calea dreapta si btw e funny sa te distrezi si sa te amuzi dar subiecte care tin de Dumnezeu si biserica (chiar si biserica "virtuala") nu e ok sa le abordezi astfel.

symy1 esti ateu?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2013, ora 22:53

De la: 9am_1888, la data 2013-04-21 13:52:52
De la: 9am121159, la data 2013-04-15 18:00:57Apocalipsa 21/ 6 Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții.

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2013, ora 22:55

De la: Aeon_Aeon, la data 2013-04-29 22:10:19Si pe tine symy1! Dumnezeu sa te aduca pe calea dreapta si btw e funny sa te distrezi si sa te amuzi dar subiecte care tin de Dumnezeu si biserica (chiar si biserica "virtuala") nu e ok sa le abordezi astfel.

symy1 esti ateu?

Care dumnezeu ca sunt 3666

Pagini: << 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: