back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Septembrie 2012, ora 00:07

Aoi!leooo! m-a intoxicat D-na Nincornorata a snitzelului romanesc cu cartofi prajiti si castraveti murati!! Ea se culca trotilata bine-merci' si eu stau sa-mi storc mintea aici pe forum :cum o fi fost intalnirea ei cu lumea de dincolo,cum i s-a parut Sf.Petru ?ce intrebari i-a pus lui Dumnezeu?.si chestii d-astea Pai madam Snitzel mata te miri ca te cunosc ?? era greu?? sunt de vreo 2 ani pe forum si desi avem hota pe-aici ,am invatat sa te depistez dupa miros !La politica nu prea intru pt ca se fumeaza cam mult ,asa ca te gasesc vesela nevoie mare pe,topicurile astea.

originala ...nu-mi plac copiile .
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2012, ora 00:26

De la: gabigabi2, la data 2012-09-17 16:17:58m-ai omorit ! nu vezi legatura intre vise, revelatii ,yoga ? da' ptr. ce crezi ca practica oamenii yoga , de ex. ? nu ptr. a li se deschide caile de comunicare ptr. a accede la alt gen de informatii ce vin din alte "zone" ?
dar oamenii nu practica numai yoga....in lumea noastra crestina se practica postul, rugaciunea sau isihasmul, la nivele mai inalte !
toate astea sunt Cai spre aflarea si intelegerea a ceea ce cautam cu toti : sa stim cine suntem si ce suntem !

concret eu nu am practicat yoga ....mi-am descoperit mari afinitati de gindire cu ea si intelegeri la care unii dintre practicantii yoga inca nu ajunsesera .... felul meu de cunoastere , dupa REVELATIE , a fost Visul ! in momentul acelei revelatii a fost un imens fulger ce mi-a luminat brusc mintea .....apoi, timp de 1 an , in fiecare luna am avut parte de cite un vis-lectie , in urma caruia mi s-a mai asezat un gind in ordine ,ca sa pot sa ajung la o concluzie !

stiu ce am fost intro viata anterioara
m-am intilnit de 2 ori cu Budha si am avut o discutie foarte interesanta cu el
o data cu Isus
de 2 ori am auzit vocea Divina
am zburat
am gasit cheia de la poarta raiului
am dus-o pe mama acolo
si , sf. Petru m-a lasat sa trec pe tarimul celalalt ....

Domne eu sunt blocata!e o gluma ? o fantezie??nu pot sa credca citesc asa ceva !!!Nu-mi ramane decat :ori sa fiu invidioasa pe ,,aleasa,,Domnului ori sa cred ca drumul spre Rai e pavat cu Snitzele!!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2012, ora 07:29

De la: ana__totir, la data 2012-09-18 00:26:35
De la: gabigabi2, la data 2012-09-17 16:17:58m-ai omorit ! nu vezi legatura intre vise, revelatii ,yoga ? da' ptr. ce crezi ca practica oamenii yoga , de ex. ? nu ptr. a li se deschide caile de comunicare ptr. a accede la alt gen de informatii ce vin din alte "zone" ?
dar oamenii nu practica numai yoga....in lumea noastra crestina se practica postul, rugaciunea sau isihasmul, la nivele mai inalte !
toate astea sunt Cai spre aflarea si intelegerea a ceea ce cautam cu toti : sa stim cine suntem si ce suntem !

concret eu nu am practicat yoga ....mi-am descoperit mari afinitati de gindire cu ea si intelegeri la care unii dintre practicantii yoga inca nu ajunsesera .... felul meu de cunoastere , dupa REVELATIE , a fost Visul ! in momentul acelei revelatii a fost un imens fulger ce mi-a luminat brusc mintea .....apoi, timp de 1 an , in fiecare luna am avut parte de cite un vis-lectie , in urma caruia mi s-a mai asezat un gind in ordine ,ca sa pot sa ajung la o concluzie !

o data cu Isus
am zburat
am dus-o pe mama acolo

Domne eu sunt blocata!e o gluma ? o fantezie??nu pot sa credca citesc asa ceva !!!Nu-mi ramane decat :ori sa fiu invidioasa pe ,,aleasa,,Domnului ori sa cred ca drumul spre Rai e pavat cu Snitzele!!

esti simpatica, zau ! si daca n-ai fi atit de fudula si de rea -credinta, ti s-ar putea intimpla si tie ....macar aici e DEMOCRATIE pe bune : nu conteaza nimic altceva decit sa -ti deschizi mintea si inima , atit !

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2012, ora 14:51

De la: gabigabi2, la data 2012-09-18 07:29:04
De la: ana__totir, la data 2012-09-18 00:26:35

o data cu Isus
am zburat
am dus-o pe mama acolo

esti simpatica, zau ! si daca n-ai fi atit de fudula si de rea -credinta, ti s-ar putea intimpla si tie ....macar aici e DEMOCRATIE pe bune : nu conteaza nimic altceva decit sa -ti deschizi mintea si inima , atit !

Nu cred ca intelege prea bine ce i s-a intamplat si sigur a fost un act singular intamplat de multisor lui gabi2 sau 2bianca…
Cred ca a reusit prin practica isihasmului…nu are mare importanta cum.
Sistemele yoga sunt putin mai exacte si daca le studia (in special Sahaja Yoga) gasea explicatia usor.
Tot ce este viu are un corp grosier format din materia vizibila si unul subtil format din materie mai greu perceptibila.
Pt a intelege priviti lumina !
Ce se percepe este doar o parte. Daca avem un microscop, mai intelegem o parte….
Deci pt a percepe corpul subtil este necesar sa devenim un instrument mai sensibil si exista tehnici, metode pt a deveni acel instrument mai sensibil . (Dar atentia, daca ai devenit mai sensibil nu insemna ca ai obtinut si Realizarea Sinelui tau !)
Acum daca consideram SNC-ul, exista de asemenea un sistem grosier si unul subtil ce-l dubleza.
In acest caz, intra in discutie doar cel subtil.
Din inima, zona unde Spiritul se reflecta, pleaca 4 canale (nadis) complet controlate de spiritul nostru.
Cel ce pleca spre partea de jos ajunge in Infern si este activat atunci cand subiectul confunda Sexualitatea, dorinta carnala cu Viata insasi. Se intampla in prezent !
Dar pt cei interesati real de partea spirtituala, exista un canal ce pleca in sus din inima si traverseza creierul pana intr-un anumit punct.
El se deschide in creier in 6 petale si voi descrie functia a trei dintre ele responsabile de revelatia lui gabai2. Fulgerul este un element (subtil) extrem de important dar nu o sa complic prea mult.
Este foarte clar in prezent pentru stiinta cum ca existenta omului se poate desfasura in patru stari : starea de veche, somn cu vise , somn fara vise si cataleptica (destul de rara dar posibila).
In starea de veghe existenta noastra este destul de ancorata in grosier si SNC-ul nostru inca mai face fata epocii moderne. Cred ca stiti mai multe decat mine despre acest subiect iar prima petala (bucla) a canalului subtil (nadi) ce leaga inima cu creierul este implicata.
In stare subtila, de somn, prima stare este de somn cu vise si aceasta este a doua petala a canalului dintre inima si creier, pe care putem spune ca-l controlam cumva din moment ce ne amintim visele.
In aceasta stare si prin a doua bucla a canalului, subconsitientul (trecutul ) nostru se manifesta si exista tehnicii prin care acest trecut devine foarte vizibil si constient. Este chiar posibil sa navigam in aceasta stare pe canalul trecutului indepartat-subconstientul personal sau chiar colectiv, dar nu este recomandat si nici de dorit.
Cea mai interesant bucla a acestiu canal (nadis) este cea ce se deschide in starea de somn fara vise-a treia.
A treia se deschide in zona unde subconstientul intra in conexiune cu zona noastra eterica… numita si akasha, iar informatii minunate se pot obtine de acolo. Daca aceasta bucla este foarte bine deschisa, ea capteza energie din zona divina transformand subiectul si chiar Divinitatea venerata poate apare in atentia cautatorului.
Personal, eu sunt interesat doar de a patra petala a acestui canal si sper ca constiinta mea sa devina capabila de a o manifesta, interes ce vi-l doresc si d-voastra .
Abia cand a patra bucla se deschide, stim cu certitudine ce este Dumnezeu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2012, ora 15:38

cui i te-ai adresat, mie sau Anei Trotil ?
daca i te-ai adresat ei, te asigur ca n-a inteles nimic , caci este un spirit tinar si increzut ,basca o incapatinare copilareasca si dorinta de a batjocori orice, ceea ce e firesc in starea ei !
daca mi te-ai adresat mie, am inteles si ma mir ca nu intelegi tu foarte bine ce spun eu ! nu recunosti " simptomele" ? him !
REVELATIA a fost pe trezia cea mai treaza, in timpul unei discutii purtate cu sotul meu ,exact despre CINE e Dumnezeu , care-i relatia noastra cu el si Ce Vrea de la noi si-n clipa aia m-a lovit fulgerul....mi-a "ars " ochiul drept si lumina a fost atit de puternica incit mi-am acoperit ochii si direct in INIMA s-a dus .....stii cum as mai putea descrie acel moment si e oarecum similar ? ca atunci cind conectezi un aparat la curentul electric : se face o mica flama la introducerea cablului !
si, isihasmul are acea rugaciune a inimii si vorbeste despre Coborirea mintii in inima .....
si , da, m-am intilnit cu Budha de 2 ori si conversatia cu el a fost in gind, telepata dar, la un moment dat mi-a vorbit romaneste.....mirata de asta, l-am intrebat de unde-mi stie graiul mi-a spus ca a trait aici, cindva , sub un alt avatar !

P.S
ar trebui sa stii , daca esti un tip realizat, ca eu sunt altcineva decit Bianca, macar aici ....chiar daca ea cu tine si cu mine si cu toti ceilalti suntem UNU !

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 18 Septembrie 2012, ora 22:09

De la: gabigabi2, la data 2012-09-17 09:53:50asaaaa, m-am intors la calc. ! m-am grabit acu'o ora si n-am apucat sa va spun ca va multumesc, gagautilor ca mi-ati confirmat functionarea telepatiei, Tocmai voi !
m-am culcat aseara, am adormit si, brusc, m-am trezit si am inceput in gind o discutie cu tine @mytcore ....pe ce tema ? ia ghici ! exaaaact si cind am vazut ce m-ati forfecat voi azi-noapte , am aflat de unde mi s-a tras "insomnia" ! asa ca, altadata, va rog eu frumos, birfiti-ma pina-n ora 23 ca sa pot dormi si eu linistita !

ia uite!!! credeam ca nu mai eu am insomnii "telepatice", da' vad ca mai sunt si altii.

super.....incepusem sa ma simt ciudata.

hai sa-ti spun un remediu "casnic": cand se mai intampla incepi sa spui in gand Ave Maria sau Tatal Nostru si o sa vezi ca adormi ca un bebelus in cateva minute. mie nu imi venea sa cred ca e posibil. bate toate somniferele !!!!

Sil100

250 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2012, ora 10:56

o data cu Isus
am zburat
am dus-o pe mama acolo

Se pare ca ai ceva cunostiinte la "nivel inalt". Probabil ca ar trebui sa fiu invidios... oare de ce nu sunt?

In alta ordine de idei, sunt unii comerciantii atat de buni in meseria lor incat te pot face sa cumperi un produs despre care nici nu stiai ca exista ca si cum ar fi dorinta ta cea mai arzatoare. Ma intreb daca in cazul tau n-ai fost chiar tu acest gen de comerciant care s-a autoamagit ajungand in cele din urma sa creada ceea ce a vrut din toata inima sa creada...

Fara a minimiza importanta personajelor invocate de tine, nu cred ca s-ar supara catusi de putin daca tu te-ai intoarce in timp si ai privi cu spirit critic felul in care te-ai convertit (sau te-ai lasat convertita).

Asa cum am mai spus (intr-o discutie anterioara despre vise) e usor sa ai vise legate de divinitate. Tot ceea ce trebuie sa faci e sa citesti si sa discuti materiale religioase, apoi sa incerci sa traiesti cat mai intes sentimentele generate de materialele citite si eventual sa mai vizitezi si niste locuri sfinte. Rugaciunile ajuta si ele. Cu timpul, pe baza informatiilor acumulate in creier, chiar daca nu credeai initial, vei ajunge sa crezi si sa visezi tot felul de lucruri ciudate. Nu e nimic extaordinar aici: creierul face conexiuni intre informatiile pe care le are si livreaza rezultatele sub diferite forme. Visul e unul dintre ele.

Procesul de mai sus e valabil pentru toate formele de gandire si invatare. Daca creierul s-ar opri din a face conexiuni creativitatea speciei umane s-ar opri si ar aparea probleme incepand de la lipsa unor feluri noi de mancare (am manca exact ca stramosii nostri)... pana la cele mai avansate domenii ale stiintei. Problema nu consta in a face conexiuni si a fi interesat de un anumit domeniu (cum e cel religios), ci de a testa rezultatele. Pe noi ne ajuta doar acele conexiuni care duc la rezultate ce pot fi testate, restul sunt doar speculatii.

P.S.: Gabi, nu ma intereseaza sa-mi dai un raspuns "in doi timpi si trei miscari" pentru ca asta ar insemna ca nici nu te-ai gandit prea mult la ce am incercat eu sa schitez si vrei doar sa-mi dai o replica. Daca totusi vrei sa-mi raspunzi, fa-o dupa un interval de gandire asupra a ceea ce am spus eu (sau meditatie daca preferi acest termen in loc de gandire). Gandeste-te, in principal, la imprejurarile care au dus la cresterea interesul tau fata de religie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2012, ora 14:48

De la: Sil100, la data 2012-09-19 10:56:05

o data cu Isus
am zburat
am dus-o pe mama acolo

Se pare ca ai ceva cunostiinte la "nivel inalt". Probabil ca ar trebui sa fiu invidios... oare de ce nu sunt?

In alta ordine de idei, sunt unii comerciantii atat de buni in meseria lor incat te pot face sa cumperi un produs despre care nici nu stiai ca exista ca si cum ar fi dorinta ta cea mai arzatoare. Ma intreb daca in cazul tau n-ai fost chiar tu acest gen de comerciant care s-a autoamagit ajungand in cele din urma sa creada ceea ce a vrut din toata inima sa creada...

Fara a minimiza importanta personajelor invocate de tine, nu cred ca s-ar supara catusi de putin daca tu te-ai intoarce in timp si ai privi cu spirit critic felul in care te-ai convertit (sau te-ai lasat convertita).

Asa cum am mai spus (intr-o discutie anterioara despre vise) e usor sa ai vise legate de divinitate. Tot ceea ce trebuie sa faci e sa citesti si sa discuti materiale religioase, apoi sa incerci sa traiesti cat mai intes sentimentele generate de materialele citite si eventual sa mai vizitezi si niste locuri sfinte. Rugaciunile ajuta si ele. Cu timpul, pe baza informatiilor acumulate in creier, chiar daca nu credeai initial, vei ajunge sa crezi si sa visezi tot felul de lucruri ciudate. Nu e nimic extaordinar aici: creierul face conexiuni intre informatiile pe care le are si livreaza rezultatele sub diferite forme. Visul e unul dintre ele.

Procesul de mai sus e valabil pentru toate formele de gandire si invatare. Daca creierul s-ar opri din a face conexiuni creativitatea speciei umane s-ar opri si ar aparea probleme incepand de la lipsa unor feluri noi de mancare (am manca exact ca stramosii nostri)... pana la cele mai avansate domenii ale stiintei. Problema nu consta in a face conexiuni si a fi interesat de un anumit domeniu (cum e cel religios), ci de a testa rezultatele. Pe noi ne ajuta doar acele conexiuni care duc la rezultate ce pot fi testate, restul sunt doar speculatii.

P.S.: Gabi, nu ma intereseaza sa-mi dai un raspuns "in doi timpi si trei miscari" pentru ca asta ar insemna ca nici nu te-ai gandit prea mult la ce am incercat eu sa schitez si vrei doar sa-mi dai o replica. Daca totusi vrei sa-mi raspunzi, fa-o dupa un interval de gandire asupra a ceea ce am spus eu (sau meditatie daca preferi acest termen in loc de gandire). Gandeste-te, in principal, la imprejurarile care au dus la cresterea interesul tau fata de religie.

Silule, ca sa ajungi sa te intereseze ceva - ca religia, de ex. - trebuie sa se-ntimple Ceva ce-ti Atrage atentia si apoi sa cauti mai multe- si mai multe- informatii in acel domeniu !
ceea ce m-a pus pe mine - liber cugetatorul - pe ginduri a fost primul vis cu tatal meu care tocmai decedase si intro noapte, la vreo 3 zile , ma visez impreuna cu el asteptind tramvaiul in statie la Cismigiu .... tramvaiul sta cam mult la stop si tata -mi spune ca se duce vis-a-vis unde se vedea o gradina si niste tineri jucind tenis si ca , se-ntoarce imediat .... cind ma uit sa vad ce face , il vad dincolo de gard , in curtea aceea , jucindu-se volei cu alti tineri....era el insusi tinar si imbracat in costum de sport ....il strig si el imi face semn cu mina de la revedere si-mi spune sa plec linistita acasa , ca lui ii este bine si ramine acolo ! .....asta era in ' 82 ! am discutat visul cu mama ,cu sor'mea, cu colegii....a trecut, am uitat ....si nu prea , dupa cum se vede

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2012, ora 15:03

Isus a avut-o sotie pe Maria Magdalena.
Deja este dovada, cu cuvinte scrise. In care se spune referitor la el....sotia mea.
Deci inca un mit despre cresti.....demontat.
Insoteala intre sexe e normala. Nu cum propovaduia credinta pina acum.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2012, ora 15:19

@ SILULE : in ' 90 , mama s-a imbolnavit si ce visez intr-o noapte ? se facea ca eram impreuna cu ea, intr-o trasurica c'un cal ....ea era in spate si eu conduceam acea trasurica printr-o vale , intr-o atmosfera de toamna tirzie , mohorita ,cu o natura uscata si trista ....drumul pe care mergeam ajunge pe sub portalul unei cladiri ce-l incadra si, intrind in acel gang -as putea sa-i spun asa- mama spune : brrrr, ce intuneric si frig e aici si eu ii raspund ca, imediat ajungem Altundeva si o sa-i placa ! si, intr-adevar, cum am iesit de sub portalul ala, peisajul s-a schimbat total si era o minunata lumina stralucitoare, dar fara a fi orbitoare si casute multe , unele linga altele , cu multe perdelute si flori la ferestri si gradinite si terase si umbrelute ....o splendoare ! o duc pe mama la una din casute ce avea si o terasa- cofetarie , o instalez si-i spun ca eu am treaba si voi pleca si o las sa se delecteze cu o cafea si o prajitura !
m-a socat acel vis , dar de spus nu am spus nimic nici ei ,nici sora-mii , in schimb l-am povestit colegilor ....cineva mi-a spus sa chem preotul s-o impartaseasca, ptr. ca va muri curind !
a doua zi de dimineata, simbata fiind , sun acasa si-mi raspunde sor' mea ....ii povestesc visul din noaptea de joi spre vineri si o rog sa faca cum o stii , dar s-o convinga pe mama sa accepte si sa cheme preotul .... deduci ,sper, din fraza asta ca familia mea nu a fost religioasa si educatia noastra nu a fost in acest sens !
si -mi spune ca s-a rezolvat ! ca, Nu stie si mama nu vrea sa-i spuna ce a visat, dar cum a venit la cafea ,i-a spus sa se duca la biserica si sa cheme preotul .....

deci : iata visul si situatia concreta ....nu numai al meu, ci si al ei , caci eu nu am spus nimic si atunci, ptr. ca situatia era urgenta , a visat chiar ea ceva ....NU a vrut sa spuna niciodata ce anume a visat, dar m-a pus sa-i povestesc eu despre locul in care am condus-o de citeva ori ..... si, daca insisti Exista o urmare.....si inca una.... si fiecare vis avut , mi-a mai adus niste lamuriri in plus la ceea ce credeam eu c-ar fii niste prostii si vise de baba habotnica....
pina nu ti se-ntimpla tie " neste" lucruri stupefiante , nu prea crezi si te pufneste risul , dar cind incepi sa intelegi si niste simboluri si sa te prinzi ca ti se vorbeste prin ele , atunci chiar ca devii ATENT si te-ntrebi CE SE INTIMPLA ?!
si atunci Incepi SA CAUTI , caci Mintea omeneasca e facuta ptr. Cunoastere si cerceteaza !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2012, ora 15:27

De la: nastasemihail, la data 2012-09-19 15:03:51Isus a avut-o sotie pe Maria Magdalena.
Deja este dovada, cu cuvinte scrise. In care se spune referitor la el....sotia mea.

SIGUR, SIGUR ?
nu c-ar avea vreo prea mare importanta asta, dar esti SIGUR ? de unde ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2012, ora 15:34

De la: gabigabi2, la data 2012-09-19 15:27:19
De la: nastasemihail, la data 2012-09-19 15:03:51Isus a avut-o sotie pe Maria Magdalena.

SIGUR, SIGUR ?

Asta-i culmea. Nu i-am cautat la acte.
S-a gasit un papirus despre el, scris de el, in care se spune....sotia mea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Septembrie 2012, ora 15:49

ma rog, asta-i o Stire Noua ! n-am mai auzit de acest papirus ..... dar, depinde si de traducatorul care vrea sa spuna sau sa nu spuna ceva anume si , cum e : Sotia sau Soata mea , ca poate avea sensul folosit si-n cazul apostolilor de : SOTI = INSOTITORI ?!
dar si de-ar fi asa, numai pe un habotnic il poate deranja acest lucru ....mie mi se pare normal !

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2012, ora 23:05

De la: gabigabi2, la data 2012-09-19 15:19:52 @ SILULE : in ' 90 , mama s-a imbolnavit si ce visez intr-o noapte ? se facea ca eram impreuna cu ea, intr-o trasurica c'un cal ....ea era in spate si eu conduceam acea trasurica printr-o vale , intr-o atmosfera de toamna tirzie , mohorita ,cu o natura uscata si trista ....drumul pe care mergeam ajunge pe sub portalul unei cladiri ce-l incadra si, intrind in acel gang -as putea sa-i spun asa- mama spune : brrrr, ce intuneric si frig e aici si eu ii raspund ca, imediat ajungem Altundeva si o sa-i placa ! si, intr-adevar, cum am iesit de sub portalul ala, peisajul s-a schimbat total si era o minunata lumina stralucitoare, dar fara a fi orbitoare si casute multe , unele linga altele , cu multe perdelute si flori la ferestri si gradinite si terase si umbrelute ....o splendoare ! o duc pe mama la una din casute ce avea si o terasa- cofetarie , o instalez si-i spun ca eu am treaba si voi pleca si o las sa se delecteze cu o cafea si o prajitura !
m-a socat acel vis , dar de spus nu am spus nimic nici ei ,nici sora-mii , in schimb l-am povestit colegilor ....cineva mi-a spus sa chem preotul s-o impartaseasca, ptr. ca va muri curind !
a doua zi de dimineata, simbata fiind , sun acasa si-mi raspunde sor' mea ....ii povestesc visul din noaptea de joi spre vineri si o rog sa faca cum o stii , dar s-o convinga pe mama sa accepte si sa cheme preotul .... deduci ,sper, din fraza asta ca familia mea nu a fost religioasa si educatia noastra nu a fost in acest sens !
si -mi spune ca s-a rezolvat ! ca, Nu stie si mama nu vrea sa-i spuna ce a visat, dar cum a venit la cafea ,i-a spus sa se duca la biserica si sa cheme preotul .....

deci : iata visul si situatia concreta ....nu numai al meu, ci si al ei , caci eu nu am spus nimic si atunci, ptr. ca situatia era urgenta , a visat chiar ea ceva ....NU a vrut sa spuna niciodata ce anume a visat, dar m-a pus sa-i povestesc eu despre locul in care am condus-o de citeva ori ..... si, daca insisti Exista o urmare.....si inca una.... si fiecare vis avut , mi-a mai adus niste lamuriri in plus la ceea ce credeam eu c-ar fii niste prostii si vise de baba habotnica....
pina nu ti se-ntimpla tie " neste" lucruri stupefiante , nu prea crezi si te pufneste risul , dar cind incepi sa intelegi si niste simboluri si sa te prinzi ca ti se vorbeste prin ele , atunci chiar ca devii ATENT si te-ntrebi CE SE INTIMPLA ?!
si atunci Incepi SA CAUTI , caci Mintea omeneasca e facuta ptr. Cunoastere si cerceteaza !

Visele sunt proiectia subconstientului nostru . Ceea ce creierul percepe , stocheaza , si ascunde de "mintea" noastra . Lucrurile la care nu te gandesti activ , sunt proiectate intr-o forma mai mult sau mai putin "normala" in visele tale .E normal daca te gandesti la fecioara Maria chiar si fractiuni de secunda ,creierul are ,,ratiuni proprii de stocare si defulare pt tot ceea predomina ca preocupare dar si ceea ce stocheaza emotional fara ca tu sa constientizezi/verbalizezi..
Lasa ca tot mai bune sunt pulpele la gratar cu salata de varza si c-o bericioica langa ele!Freud se rasuceste saracu in mormant daca aude ce talmes -balmes de meditatii, cu mesaje de dincolo si poarta raiului cu sf.Petru ,cu Budha la un loc ,e-n capu' tau d-na Snitzel !!
Acum ma uitai si vad ca-i trecute fix si iar te vorbesc in contumacie !Dar ce sa fac asa-i in tenis !

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 19 Septembrie 2012, ora 23:13

De la: nastasemihail, la data 2012-09-19 15:34:13

SIGUR, SIGUR ?

E normal ca a avut si el o sotie ca era frumusel copii cred ca a facut ca doar era normal ,om era si el ! Numai copii astia ca sa nu zic infantilii sau retarzii cred si se agata de orice poveste care le infrumuseteaza viata .Unii se opresc din evolutie si raman cantonati cu mintea pe la 5-10 ani si apoi isi creeaza din materiale diverse versiunea proprie despre un Protector ( ma rog ..zic si eu asa pt ca unii umbla prin lume cu ombilicul netaiat si au nevoie de o ,,Mama,, care sa-i ajute ,sa-i inteleaga , sa-i sprijine la greu ..
Trist dar 90% care se declara adepti ai unei credinte sau alta ,asa sunt

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 08:22

De la: ana__totir, la data 2012-09-19 23:13:36
De la: nastasemihail, la data 2012-09-19 15:34:13

SIGUR, SIGUR ?

E normal ca a avut si el o sotie ca era frumusel copii cred ca a facut ca doar era normal ,om era si el ! Numai copii astia ca sa nu zic infantilii sau retarzii cred si se agata de orice poveste care le infrumuseteaza viata .Unii se opresc din evolutie si raman cantonati cu mintea pe la 5-10 ani si apoi isi creeaza din materiale diverse versiunea proprie despre un Protector ( ma rog ..zic si eu asa pt ca unii umbla prin lume cu ombilicul netaiat si au nevoie de o ,,Mama,, care sa-i ajute ,sa-i inteleaga , sa-i sprijine la greu ..
Trist dar 90% care se declara adepti ai unei credinte sau alta ,asa sunt

Anisoara, tu ai asa o creativitate ce te duce si pe tine unde vrea deoarece nu prea sunt inca studii serioase sa o sustina.
Vezi ca exista o carte ,,Fraud of Freud,, ce te-ar ajuta sa intelegi ca personajul era putin nebun si putin obesedat . Oricine lucreza cu nebuni, capateza mai mult sau mai putin de la ei...depinde mult de implicare.
Mai exista o alta carte ce ar ajuta sa intelegi ca visul poate fi si altceva decat o amalgamare de imagini fara sens-,,Cartea Rosie,,.

Isus nu a fost casatorit !
Nu a avut timp de asa ceva si nu era nici rolul lui. Casatoria face parte din teatrul nostru.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 09:03

De la: ana__totir, la data 2012-09-19 23:05:47
De la: gabigabi2, la data 2012-09-19 15:19:52 @ SILULE : in ' 90 , mama s-a imbolnavit si ce visez intr-o noapte ? se facea ca eram impreuna cu ea, intr-o trasurica c'un cal ....ea era in spate si eu conduceam acea trasurica printr-o vale , intr-o atmosfera de toamna tirzie , mohorita ,cu o natura uscata si trista ....drumul pe care mergeam ajunge pe sub portalul unei cladiri ce-l incadra si, intrind in acel gang -as putea sa-i spun asa- mama spune : brrrr, ce intuneric si frig e aici si eu ii raspund ca, imediat ajungem Altundeva si o sa-i placa ! si, intr-adevar, cum am iesit de sub portalul ala, peisajul s-a schimbat total si era o minunata lumina stralucitoare, dar fara a fi orbitoare si casute multe , unele linga altele , cu multe perdelute si flori la ferestri si gradinite si terase si umbrelute ....o splendoare ! o duc pe mama la una din casute ce avea si o terasa- cofetarie , o instalez si-i spun ca eu am treaba si voi pleca si o las sa se delecteze cu o cafea si o prajitura !

Visele sunt proiectia subconstientului nostru . Ceea ce creierul percepe , stocheaza , si ascunde de "mintea" noastra . Lucrurile la care nu te gandesti activ , sunt proiectate intr-o forma mai mult sau mai putin "normala" in visele tale .E normal daca te gandesti la fecioara Maria chiar si fractiuni de secunda ,creierul are ,,ratiuni proprii de stocare si defulare pt tot ceea predomina ca preocupare dar si ceea ce stocheaza emotional fara ca tu sa constientizezi/verbalizezi..
Lasa ca tot mai bune sunt pulpele la gratar cu salata de varza si c-o bericioica langa ele!Freud se rasuceste saracu in mormant daca aude ce talmes -balmes de meditatii, cu mesaje de dincolo si poarta raiului cu sf.Petru ,cu Budha la un loc ,e-n capu' tau d-na Snitzel !!
Acum ma uitai si vad ca-i trecute fix si iar te vorbesc in contumacie !Dar ce sa fac asa-i in tenis !

domnisoara Ana Trotil, chiar crezi ca mi-ai spus o nouate ? ce Dumnezeu, mai fata, sunt un om al secolului asta si chiar asa mi-am incheiat postarea : ca Mintea omeneasca e facuta....PROGRAMATA chiar , ptr. Cunoastere si CERCETEAZA !
@Sil m-a intrebat daca imi dau seama cind a inceput sa ma preocupe subiectul religie si eu m-am conformat la modul cel mai serios si i-am raspuns, cu gindul ca VREA SA STIE ..... vrem sa stim, Ano ! o minte cercetatoare NU batjocoreste nimic ci, preia informatia si o intoarce pe toate partile, analizind-o ! tu de ce nu faci asa ? e foarte simplu ca, neintelegind, sa ironizezi....e calea cea mai simpla de a Rata orice Intelegere ....dar,asta e alegerea fiecarui om in parte !

cit despre talbes-balmesul din capul meu .....hehehe , iar ma faci sa rid si sa-ti aduc aminte de bancul cu cei 2 calugari si raspunsul unuia dintre ei : "eu cind ft-ft si cind spovedesc- spovedesc " !
cu alte cuvinte : cind vorbesc despre bucatarie -vorbesc despre ea si cind vorbesc despre politica sau religie ,vorbesc despre fiecare dintre ele, caci fiecare lucrusor e bine asezat in sertarasul lui !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 09:21

dar vreu sa-mi raspundeti si voi, SINCER !
puteti povesti un Vis - cap- coada - un vis care sa aibe o poveste logica si cu semnificatii , nu un cosmar sefeist sau horor ? macar tineti minte ce-ati visat, ca de visat e sential ptr. noi : toti visam , fara exceptie !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 09:28

De la: gabigabi2, la data 2012-09-20 09:21:39dar vreu sa-mi raspundeti si voi, SINCER !
puteti povesti un Vis - cap- coada - un vis care sa aibe o poveste logica si cu semnificatii , nu un cosmar sefeist sau horor ? macar tineti minte ce-ati visat, ca de visat e sential ptr. noi : toti visam , fara exceptie !
Te-am visat la mine in bucatarie,aveai ochelarii pe varful nasului si citeai dintr-un caiet ceva retete... pe cand sa scoti tava cu prajitura din cuptor,m-am trezit.. ...unde ai pus tava cu prajitura mea??? Sper ca esti buna in vis.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 09:30

De la: symy1, la data 2012-09-20 09:28:30
De la: gabigabi2, la data 2012-09-20 09:21:39dar vreu sa-mi raspundeti si voi, SINCER !
Te-am visat la mine in bucatarie,aveai ochelarii pe varful nasului si citeai dintr-un caiet ceva retete... pe cand sa scoti tava cu prajitura din cuptor,m-am trezit.. ...unde ai pus tava cu prajitura mea??? Sper ca esti buna in vis.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am furat-o eu tot in vis

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 09:32

Symyyyyy, ce faaaaci ? unde am pus prajitura ? e la mine in cuptor, unde sa fie ?! n-am facut-o eu ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 09:35

De la: sandu60, la data 2012-09-20 09:30:51

Am furat-o eu tot in vis

TROMBON : e la mine ....dar ce minune ar fi sa pocnesc din degetele si sa va treziti cu o prajitura cu prune, pe farfurie ! pfoaiiii !

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 09:44

O intrebare pentru Darwinisti;Din ce maimuta se trag acesti ''oameni''???
www.youtube.com/watch?v=W6bdEdYWDUo
Chiar si in RO s-au gasit dovezi;
www.sport.ro/virale/secretul-de-la-rosia-montana-pastrat-timp-de.......

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 09:47

De la: sandu60, la data 2012-09-20 09:30:51

Am furat-o eu tot in vis
Mai Sandel....nu fi rau s-o mananci pe toata,gandeste-te si la ceilalti...macar in VIS

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 09:50

De la: gabigabi2, la data 2012-09-20 09:32:55

Symyyyyy, ce faaaaci ? unde am pus prajitura ? e la mine in cuptor, unde sa fie ?! n-am facut-o eu ?
Tu tot timpul faci prajituri bune.Daca printr-o intamplare te-as vedea in real(vie adica )sunt sigur ca mirosi a vanilie,scortisoara...si lichior de afine...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 10:06

De la: symy1, la data 2012-09-20 09:50:21

Tu tot timpul faci prajituri bune.Daca printr-o intamplare te-as vedea in real(vie adica )sunt sigur ca mirosi a vanilie,scortisoara...si lichior de afine...

pfffffiiiii ,ce imagine de bunica de altdata, ai creionat excelent ! dar, nu sunt asa si zau ca te voi dezamagi Crunt : sotul meu imi mai zice tutungeria mea cea draga, caci fumez ca un turc ! dar, daca faci o vizita-n Bucuresti si-mi dai telefon ca vii, ptr. tine SPECIAL, pun de'o prajitura si ma frec si pe miini si obraz cu un pic de vanilie si lamiiie !

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 10:19

De la: gabigabi2, la data 2012-09-20 10:06:25
De la: symy1, la data 2012-09-20 09:50:21

pfffffiiiii ,ce imagine de bunica de altdata, ai creionat excelent ! dar, nu sunt asa si zau ca te voi dezamagi Crunt : sotul meu imi mai zice tutungeria mea cea draga, caci fumez ca un turc ! dar, daca faci o vizita-n Bucuresti si-mi dai telefon ca vii, ptr. tine SPECIAL, pun de'o prajitura si ma frec si pe miini si obraz cu un pic de vanilie si lamiiie !

Cat de inversunata esti in politica, atat de dulce esti aici

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 10:25

fiecare dupa cum merita, nu crezi ?

ah, Sandule, daca stiam atunci ,in dec. , cine si cum ne va conduce si ce se va alege din Minunea asta de tara, imi bagam un dejt' in fund ..... acu' vreo citiva ani a circulat pe net o scena mortala cu un mic maimutel ce se scarpina-n fund s'apoi duce degetul la nas si, pooooc cade pe spate ,probabil traznit de miros.....cam asa ceva trebuia sa fac si eu !

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 10:37

De la: gabigabi2, la data 2012-09-20 10:25:14 fiecare dupa cum merita, nu crezi ?

ah, Sandule, daca stiam atunci ,in dec. , cine si cum ne va conduce si ce se va alege din Minunea asta de tara, imi bagam un dejt' in fund ..... acu' vreo citiva ani a circulat pe net o scena mortala cu un mic maimutel ce se scarpina-n fund s'apoi duce degetul la nas si, pooooc cade pe spate ,probabil traznit de miros.....cam asa ceva trebuia sa fac si eu !

Toti suntem dezamagiti daca ruperea de comunism se facea mai devreme, ca doar au mai fost tentative, atunci alta era soarta noastra

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2012, ora 10:44

De la: sandu60, la data 2012-09-20 10:37:19
De la: gabigabi2, la data 2012-09-20 10:25:14 fiecare dupa cum merita, nu crezi ?

Toti suntem dezamagiti daca ruperea de comunism se facea mai devreme, ca doar au mai fost tentative, atunci alta era soarta noastra

probabil, dar acum nu mai sunt sigura de asta , caci nu neaparat Sistemul e de vina, ci oamenii si calitatea lor umana e cea care determina o societate ! dar suntem

Pagini: << 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: