Info
x
Ce este ziua judecatii?
|
Gavril_50 5 mesaje Membru din: 6/12/2009 |
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 21:53
Pentru ZIUA JUDECATII ne pregatim in fiecare ceas , in fiecare zi , prin ceea ce spunem , prin ceea ce facem , prin ceea ce lasam in urma noastra . Indrumarea noastra este CUVINTUL SFINTEI SCRIPTURI . Consider ca nu trebuie sa judecam pe altii , caci noi vom raspunde pentru faptele NOASTRE in ZIUA JUDECATII .
|
|
tasa_nuti 182 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Sighetu Marmatiei |
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 09:18
De la: symy1, la data 2010-03-24 21:34:47Tasa...crezi ce doresti,nu sunt un Justitiar dar faptul ca lasi pe cei dragi tie sa moara pentru ca Martorii de la varf ''clasa unsa'''..au hotarat asa,se vede ca NU AVETI DISCERNAMANT....!!!!!Daca Domnul ISUS spune CLAR CA POT MANCA ORICE..!!!!.Sa vina un inger din cer,cu alte invataturi...NU-L CRED.!!!Si inca ceva;...PORUNCA..;'''SA IUBESTI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUSI'''.....sSTI ce am observat Simy , ca pe tine nici ,,o armata de ingeri ,, nu te-ar face sa-ti schimbi parerea despre OAMENI dar daca te crezi URMAS al lui CRISTOS ,eu te-as intreba , daca ai vorbi cu ISUS ,?Tot asa ti-ai apara asa zisa credinta ? EU ,cred ca NU . de aici ,am desprins o IDEE ca tu nu esti interesat sa vorbesti despre D-ZEU SAU DESPRE ACEEA judecata ,care in curand, va veni ,ci doar sa arunci cu CUVINTE pe care tu nici macar nu iti dai seama ca HULESTI INPOTRIVA ,,SPIRITULUI SFANT ,, sti de ce ? -CA VI DOAR CU ACUZATI ! -NU VI CU ARGUMENTE, care sa ma faca sa TE RESPECT SA AI O ZI BUNA si D-zeu IEHOVA sa-ti lumineze inima si mintea ! Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 09:40
Am vorbit cu Iisus ,este un tip limitat ,m-am plictisit repede ! Am vorbit cu Cioran ,nu reusesc sa ma mai satur !,sunt plina de el ,ma gandesc la el ,il simt,nu inteleg de ce sau poate ca inteleg-nu poate fi inteles de oricine ! Iisus este pe intelesul lor ,e genul de om cu care te duci la o bodega ,mai rastorni o masa ,mai trantesti o amenintare cu veacul care va sa vie ,mai spui ceva bancuri despre fecioare si duhul sfant mai trantesti cate un numar de iluzionism si totul se rezolva ! Cand te gandesti la Cioran devii serios ,te gandesti ca e ceva sau cineva care te observa ! Vrei sa nu pari ridicol ,incerci sa faci pasi spre intelegere ,incerci sa patrunzi in universul cunoasterii ! A ramane cu un nivel de cunoastere la nivel de biblie mi se pare straniu.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 09:41
De la: Gavril_50, la data 2010-03-24 21:53:26Pentru ZIUA JUDECATII ne pregatim in fiecare ceas , in fiecare zi , prin ceea ce spunem , prin ceea ce facem , prin ceea ce lasam in urma noastra . Indrumarea noastra este CUVINTUL SFINTEI SCRIPTURI . Consider ca nu trebuie sa judecam pe altii , caci noi vom raspunde pentru faptele NOASTRE in ZIUA JUDECATII .[/quote ESTE ADEVARAT ,judecata lui D-ZEU ,este o altfel de judecata ,asa cum este a oamenilor ,EL are un SCOP acela de-a curata pamantu ,de SCLAVIA PACATULUI ,, pentru ca oameni ide pe pamant sa poata trai ,asa cum si-a dorit EL de la inceput , Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 09:43
De la: Horus, la data 2010-03-25 09:40:09poti sa citesti si pe PATAPIEVICI ,cine stie ,,, Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 09:56
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-25 09:43:41De la: Horus, la data 2010-03-25 09:40:09poti sa citesti si pe PATAPIEVICI ,cine stie ,,, Sfatul meu este sa citesti Socrate, Platon si Aristotel dupa care sa faci o paralela intre isus si acesti filozofi ,care desi au trait cu 400 de ani inainte de el dau dovada de mai multa inteligenta ! 400 de ani inseamna mult la nivel de cunoastere insa isus la cum a pus problema da dovada de primitivism ! Spune-mi si mie ce a scris Iisus ? Ce a facut inafara de a se lasa crucificat ? Cu ce a suferit mai mult isus decat spartacus sau alte zeci de mii de crucificati ! Isus in timpul crucificarii a dat dovada de slabiciune ,nu mai suporta durerea si i se plangea dumnezeului sau in schimb spartacus si multi altii si-au acceptat crucificarea cu mandrie si curaj ! Seneca a fost condamnat sa se sinucida si s-a sinucis - a fost curajos nu las precum isus ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 10:10
De la: Horus, la data 2010-03-25 09:56:51Vreau sa spun nu ai de unde sa sti ca nu am citit pe ,Socrate,SAU ALTI FILOZOFI ,doar am facut si eu o scoala .dar faptul ca nu ma regasesc in IDEALURILE lor sunt de condamnat?De la: tasa_nuti, la data 2010-03-25 09:43:41De la: Horus, la data 2010-03-25 09:40:09poti sa citesti si pe PATAPIEVICI ,cine stie ,,, si ISUS a facut multe lucruri pentru tine ,ptr mine ,dar asta nu te v-a face sa-ti schimbi convingerile , si nu uita ,,CRESTINI nu sunt limitati in cunostinte ,si nici PLAFONATI . Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 10:15
Horus....pui de naparca,sarpe veninos,scuipi ce-ia ce nu cunosti.
Domnul ISUS.....este un MARE INVATATOR....fara scoala....MARE MEDIC...fara facultate...A invins MOARTEA.... ..Tu in schimb vei sta alaturi de socrate,platon,aristotel...cu gura plina de pamant...
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
|
|
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 10:28
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-25 10:10:27De la: Horus, la data 2010-03-25 09:56:51Vreau sa spun nu ai de unde sa sti ca nu am citit pe ,Socrate,SAU ALTI FILOZOFI ,doar am facut si eu o scoala .dar faptul ca nu ma regasesc in IDEALURILE lor sunt de condamnat?De la: tasa_nuti, la data 2010-03-25 09:43:41De la: Horus, la data 2010-03-25 09:40:09poti sa citesti si pe PATAPIEVICI ,cine stie ,,, Nu critic pe nimeni faceam doar o comparatie intre filozofi si isus ! Tu ca nivel de inteligenta si de cunostinte esti mult deasupra unuia care a trait acum 400 de ani ! Daca ai gandi mai prost decat ei ,te-ai face de ras ! Asa si cu isus ,s-a facut de ras prin faptul ca si-a dorit sa para altceva decat era -nu a studiat macar operele celor de dinaintea lui ! Nu a creat nimic desi poate stia ca exista si ca au existat oameni care si-au expus gandurile ! Gandea mai prost,in acea epoca ,decat gandeau unii cu 400 de ani inaintea lui -de fapt nu gandea de loc-nu a reusit sa ne lase nimic ! Ceea ce i se atribuie nu e sigur ca provine de la el ! Nu putem avea incredere oarba in specimene precum matei ,luca,ioan,petru sau pavel ! Acestia sunt oameni iar oamenii mai si mint sau sunt bolnavi ! Poti sa-mi spui ce au creat cei enumerati mai sus ? Iti spun eu, NIMIC !
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 10:30
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-25 09:18:05Ce tupeu ai ,ti-am dat ARGUMENTE DAR NU LE VEZI....De la: symy1, la data 2010-03-24 21:34:47Tasa...crezi ce doresti,nu sunt un Justitiar dar faptul ca lasi pe cei dragi tie sa moara pentru ca Martorii de la varf ''clasa unsa'''..au hotarat asa,se vede ca NU AVETI DISCERNAMANT....!!!!!Daca Domnul ISUS spune CLAR CA POT MANCA ORICE..!!!!.Sa vina un inger din cer,cu alte invataturi...NU-L CRED.!!!Si inca ceva;...PORUNCA..;'''SA IUBESTI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUSI'''.....sSTI ce am observat Simy , ca pe tine nici ,,o armata de ingeri ,, nu te-ar face sa-ti schimbi parerea despre OAMENI Ce-ai vrea sa te laud???Nu pot lauda faptele gresite pe care le fac ""crestini""din orice cult....!!!!!Nici eu nu-s perfect,dar ma staduiesc sa respect CUVANTUL.... In legatura cu Judecata lui Dumnezeu....eu am la TATAL UN MIJLOCITOR(pe care tu nu-l cunosti/recunosti)...care m-a scapat de JUDECATA....SI M-A MANTUIT....SALVAT..!!!Dar voi traiti cu speranta ca poate poate veti trai pe NOUL PAMANT....incercand sa faceti cat mai multe FAPTE...!!!!...Voi incercati sa-l ocoliti pe ISUS DOMNUL...dar veti sta afara unde-i plansul si scrajnirea dintilor...TREZITI-VA
|
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 15:39
Bravo frumos raspuns !!!!!!!!1
TASA
|
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 16:19
..........ARGUMENTE.....STUDIAZA,APOI SPUNE-MI ARGUMENTELE TALE..........!!!!!!!
Despre suflet, moarte si iad 1. Daca moartea inseamna anihilare (non-existenta) dupa cum ne invata Turnul de Veghe, atunci cum se face ca exista o gradare a pedepsei, dupa cum indica clar Matei 10:14,15 si 11:20-24? Va fi "mai usor " in ziua judecatii pentru Sodoma si Gomora, decat pentru cei care au vazut minunile facute de Isus. Exista oare o gradare a non-existentei? Daca exista o gradare a pedepsei nu ar trebui ca oamenii sa fie constienti de aceasta? 2. Daca moartea inseamna anihilare este oare CORECT ca un om drept care nu este martor al lui Iehova sa primeasca aceeasi pedeapsa cu Hitler, Iuda sau alt mare criminal? 3. Daca in Vechiul Testament evreii credeau ca mortii inceteaza sa mai existe in mod constient, atunci de ce a mai fost nevoie ca Dumnezeu sa le interzica practicarea necromantiei (chemarea mortilor)? De ce ar mai incerca cineva sa intre in contact cu mortii, daca considera ca mortii nu au existenta constienta? 4. Saducheii, ca si Martorii lui Iehova , credeau in anihilarea sufletului la moarte. De aceea Martorii lui Iehova ar trebui sa raspunda la intrebarea pe care Isus le-a pus-o Saducheilor:"...n-ati citit ce vi s-a spus de catre Dumnezeu cand zice: "Eu sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac si Dumnezeul lui Iacov?" Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti, ci al celor vii" (Matei 22:31-32). Isus citeaza aici din Exodul 3:6, cuvintele care au fost spuse la cateva sute de ani, de la moartea acestor oameni. Dar in conceptia lui Isus ei traiesc inca. 5. Daca Turnul de Veghe are dreptate cand sustine ca moartea este non-existenta, atunci cum se explica faptul ca Iuda este acum intr-o situatie mai rea decat, daca nu s-ar fi nascut niciodata? (Marcu 14:21) 6. Daca moartea este incetarea existentei, atunci Isus a incetat sa mai existe cand a murit. Daca nu a existat atunci, fiinta care a murit pentru pacatele noastre, nu a inviat din morti. N-ar trebui atunci , ca "Isus" cel care a aparut apoi, sa fie o copie perfecta, dar nu originalul ? Despre Isus, Fiul lui Dumnezeu, ca mijlocitor 7. De ce Martorii lui Iehova propovaduiesc ca Iehova insusi a creat UN SUNGUR LUCRU, pe Arhanghelul Mihail si ca Mihail a creat apoi toate CELELALTE lucruri? (Uniti in inchinare, pag. 29) - Nu se opune aceasta pasajului din Daniel 10:13 unde Mihail este numit "una dintre" principalele capetenii? - Nu se opune aceasta ideii exprimate in Ioan 1:3 care spune:"...nimic din ceea ce a fost facut n-a fost facut fara El (Isus)"? Martorii lui Iehova invata ca Isus (Mihail) a fost "facut". - Nu se opune ideii exprimate in Isaia 44:24 unde Iehova zice:"Eu,DOMNUL, am facut toate aceste lucruri, Eu SINGUR am desfasurat cerurile, Eu am intins pamantul. CINE ERA CU MINE?" - Nu este oare aceasta conceptie raspunzatoare pentru faptul ca Turnul de Veghe a fost nevoit sa adauge cuvantul "celelalte" de patru ori in Coloseni 1:16-17, in traducerea lor "New World", asa incat se spune:"... prin El (Isus) toate celelalte lucruri au fost create...?" 8. Spune oare Ioan 20:28 ca Isus este "Dumnezeul" lui Toma? 9. Este adevarat ca i se aduce inchinare lui Iehova in Apocalipsa 4:9-11? Nu este aceeasi inchinare care i se aduce lui Iehova si Isus in Apocalipsa 5:11-14? 10. Crearea Universului din nimic reprezinta puterea divina in actiune? Nu spune Ioan 1:3 ca Isus a facut-o? - Nu este oare Atotputernic cineva care manifesta putere deplina? - Daca Tatal a dat si altcuiva asemenea putere, n-ar trebui sa existe doi Atotputernici? - Este puterea lui Dumnezeu parte a gloriei Sale? Isi va imparti Dumnezeu gloria cu altcineva? (Isaia 42:8) Despre autoritatea Turnului de Veghe 11. De ce ii critica Martorii lui Iehova pe catolici,pentru ca-l cred pe Papa "Vicarul lui Hristos pe pamant",cand ei insasi considera conducerea lor ca fiind "robul credincios si intelept" (Mat.24:25) singurul care poate da ?hrana spirituala celor credinciosi"(Turnul de Veghe, febr.1,1952, pag.80). Si de asemeni,a nu fi de acord cu organizatia inseamna a nu fi de acord cu Dumnezeu (Turnul de Veghe,febr.15,1976, pag. 124). Nu face aceasta din Conducerea lor un "Vicar" al Hristosului Turnului de Veghe pe pamant? 12. Este atitudinea fiecarui membru al Marii Multimi fapta de Ramasita unsa,factorul hotarator in acordarea vietii vesnice sau a mortii,dupa cum sustine Turnul de Veghe din august 1, 1981, pag.26). 13. Daca Societatea Turnul de Veghe nu este un profet "inspirat" al lui Iehova,atunci de ce martorii trebuie sa-i dea ascultare neconditionat? Poti sa-ti manifesti public dezacordul cu organizatia? (Turnul de Veghe ,febr.1,1952, pag. 79 si 80) - Din moment ce este vorba de destinul tau vesnic,n-ar trebui sa ai dreptul de a-i pune la incercare "pe cei ce-si zic apostoli?" (2 Cor. 11:13-15; Apoc. 2:2) Despre traducerea "New World" 14. De ce traducatorii acestei traduceri nu-si dezvaluie numele ? Daca n-o fac din smerenie,atunci de ce scriitorii Noului Testament au facut-o? Nu au fost ei smeriti? 15. De ce au adaugat de 4 ori cuvantul "celelalte" in Coloseni 1:16,17? 16. Daca Isus e "un dumnezeu" potrivit lui Ioan 1:1 in aceasta traducere,exista oare doi Dumnezei, unul Atotputernic si unul puternic? - Daca Isus e "un dumnezeu" este unul adevarat sau unul fals? 17. In traducerea engleza din greaca a Apoc.5:10 (versiunea "Kingdom Interlinear") se spune ca cei care vor "canta o cantare noua" vor imparati "peste" pamant sau "pe" pamant? 18. In Apocalipsa 14:1-3 cei 144.000 se afla "in fata tronului" in ceruri. In Apocalipsa 7:9-15 "marea multime" se afla "in fata tronului" inchinandu-se "in templul sau". Din nou,in Apocalipsa 19:1 se spune ca "multimile" sunt "in ceruri". Sunt oare in ceruri sau pe pamant? 19. Isus mijloceste pentru marea multime sau numai pentru cei 144.000 dupa cum sustine Turnul de Veghe din aprilie 1, 1979 (pag. 31)? 20. "Ramasita unsa" este mijlocitoare pentru marea multime? vezi Turnul de Veghe din nov. 15, 1979 (pag.24-27) 21. In doctrina Turnului de Veghe mantuire inseamna sa-ti insusesti cunostinte despre Dumnezeu si Hristos (Ioan 17:3 traducerea NW) si nu sa-L cunosti pe Dumnezeu printr-o relatie personala.Daca ar fi asa de ce le-ar mai spune Hristos la judecata celor condamnati "Niciodata nu v-am cunoscut?" Nu stie El totul despre acesti oameni? Despre inviere 22. Ce ne invata Ioan 2:19-21? 23. Dupa cum se spune in Faptele 2:24-26, pentru ce anume se odihneste trupul lui Hristos in nadejde? 24. Vorbeste Pavel unor credinciosi care au in ei Duhul Sfant in Rom. 8? Spune el in versetul 11 ca Duhul Sfant "va da viata trupurilor lor muritoare"? 25. Daca Isus nu a inviat din morti in acelasi trup care a fost in mormant,ce semnificatie are mormantul gol? - Daca ucenicii n-au crezut in invierea in trup a lui Isus,de ce s-au dus iute la mormant sa se convinga ca Isus a inviat? Despre date profetice 26. Turnul de Veghe considera ca timpul Neamurilor a inceput in 607 inainte de Hristos,cand Ierusalimul a fost distrus, a durat 2520 de ani si s-a incheiat in 1914. Daca este asa ,cine in afara de Turnul de Veghe spune ca Ierusalimul a cazut in 607 inainte de Hristos? De ce toti istoricii sustin ca Ierusalimul a cazut in 586/587 inainte de Hristos? 27. Nu spune Pavel ca trebuie sa respectam masa de aducere aminte "pana va veni El?" (1 Corinteni 11:26) N-a venit Isus in 1914? 28. In Romani 11:1 Pavel vorbeste despre Israelul firesc (poporul evreu),sau in sens figurativ despre Israelul spiritual (cei 144.000,dupa cum sustine Turnul de Veghe)? Daca vorbeste despre Israelul spiritual ,cei 144.000,atunci de ce-I numeste "orbi" si "dusmani ai Evangheliei" in vers. 25 si 28? - Daca Dumnezeu i-a chemat pe evrei sa fie poporul sau ales,implica aceasta chemare pocainta sau nu?(vezi.vers.29) Despre Duhul Sfant 29. Este oare Iehova un duh? Este El o fiinta "personala"? Este Isus un duh? este El o fiinta "personala"? Este Satan un duh? Este el o fiinta "personala"? Sunt ingerii duhuri? Sunt ei fiinte "personale"? - Este Duhul Sfant un duh? Este El o fiinta "personala"? De ce nu? De ce toate duhurile sunt fiinte personale dar Duhul Sfant nu este? 30. Daca Duhul Sfant nu este o fiinta personala,cum poate El sa poarte o conversatie personala? Vezi Fapt.8:29; 10:19; 13:2; 21:11; Apoc.2:7,11,17,19 ; si 3:6,13,22. "Trebuie sa analizam propriile noastre cinvingeri, dar si pe cele ale oricarei organizatii religioase cu care venim in contact. Sunt convingerile acesteia in deplina armonie cu, Cuvantul lui Dumnezeu sau sunt bazate pe traditii omenesti? Daca iubim adevarul nu ne va speria o astfel de analiza. Fiecare din noi ar trebui sa doreasca sincer sa cunoasca voia lui Dumnezeu cu privire la el si apoi s-o implineasca." Adevarul care duce la viata vesnica, pag.13 Invitatie : Cand vom ajunge in fata scaunului de judecata al lui Hristos ,ne vom inchina in fata Lui si- L vom marturisi ca Domn (Fil. 2:10,11 si Isaia: 45:23). Toti vom da socoteala de atitudinea noastra fata de Hristos,obiectul credintei crestine. Pe ce baza veti fi primiti de El? Trebuie sa va decideti in privinta credintei dumneavoatra. Veti prefera dogma impusa a unei organizatii omenesti si deci pacatoase? Sau credinta biblica in Mantuitorul Cel fara de pacat? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 16:23
Tasa
Daca nici argumentele de mai sus nu te conving de falsitatea religiei tale....si a altora,imi pare rau pentru tine..!!!Domnul ISUS SA AIBA MILA DE TINE..!!!!
|
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 17:54
De la: symy1, la data 2010-03-25 16:23:48TasaSYMY am citit totul cu mare atentie ,si pot sa iti raspund cu ajutorul lui D-ZEU ,SI AL BIBLIEI la toate intrebarile ,dar nu pe forum ptr ca nu pot cuprinde toate raspunsurile ,intru-n raspuns ,dar vreau sa-ti propun ceva daca vrei vorbim pe tlf ,ca BOXELE mi sau stricat si nu pot vb pe net ,dar lasa -mi un nr. de telefon ,daca esti pe romtelecom e f bine ,fiinca seara e gratuitate ,daca nu lasa-mi un nr de mobil triitemi prin mesaj ,si apoi o sa vb mai linistiti si pe rand fiecare SUBIECT , vom vb civilizat ,dami un rasp uns te rog Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 23:13
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-25 17:54:00Tasa....Eu te respect ca femeie in primul rand,dar cum crezi tu oare ca eu nu vreau ca tu sau altii,sa nu ajunga in Imparatia lui Dumnezeu..???Trebuie sa-mi iubesc dusmanii....dar nu pot suferi minciuna Diavolului..care se foloseste in vremurile acestea de multe religii ca sa duca la moarte oamenii..!!!!Tasa ce ti-am spus tie pot sa spun si in Sala Regatului....DAR eu mi-am facut datoria si ti-am spus...ai LIBERUL ALBITRU....si Indurarea Domnului ISUS....De la: symy1, la data 2010-03-25 16:23:48TasaSYMY am citit totul cu mare atentie ,si pot sa iti raspund cu ajutorul lui D-ZEU ,SI AL BIBLIEI la toate intrebarile ,dar nu pe forum ptr ca nu pot cuprinde toate raspunsurile ,intru-n raspuns ,dar vreau sa-ti propun ceva daca vrei vorbim pe tlf ,ca BOXELE mi sau stricat si nu pot vb pe net ,dar lasa -mi un nr. de telefon ,daca esti pe romtelecom e f bine ,fiinca seara e gratuitate ,daca nu lasa-mi un nr de mobil triitemi prin mesaj ,si apoi o sa vb mai linistiti si pe rand fiecare SUBIECT , vom vb civilizat ,dami un rasp uns te rog In legatura cu dorinta ta,nu pot in perioada asta sa stau sa facem teologie...sunt plecat din oras,mai mult la tara,si la pescuit.Dar Tasa daca vom fi in viata iti promit ca la toamna cand se inchide sezonul de pescuit(nu oameni)...o sa stam de vorba cat doreste sufletul tau...Iti doresc Paste Fericit tie si familiei tale..God bless you...
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 26 Martie 2010, ora 01:43
Cred ca dumnezeu nu are timp de judecata si de acea o amana SINE DIE ! Preotii ne tot pacalesc dar ne putem da seama ca de fapt sunt habarnisti ! Cei din vechime au facut niste afirmatii in acest sens fara a gandi prea mult ! Au crezut intr-un sfarsit care poate nu va avea loc nicicand !
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 13:58
De la: karpov, la data 2010-03-26 01:43:26ai rabdare ,vezi ca D-ZEU are rabdare sa fie injosit ,tu ai avea atata RABDARE? cu uni care te instiga atat? vezi asta e diferenta.....EL are timp si ,nu uita , Sti ce poate face OMUL ? SI Dumnezeu NU ? Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 15:23
Ziua iubirii eterne
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 15:25
De la: nastasemihail, la data 2010-03-31 15:23:21Ziua iubirii eterne unde? cind??? ziii!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 15:29
De la: a_anca, la data 2010-03-31 15:25:18De la: nastasemihail, la data 2010-03-31 15:23:21Ziua iubirii eterne La paºtele cailor, draga mea...adicã joia, imediat dupã Miercurea-ciuc!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 15:31
fir-ai tu sa fii cu realismul tau cu tot!!! la prima ocazia dau bataie!!! la fundul gol!!!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 15:33
Asta vreti asta aveti.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 15:58
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-31 13:58:35De la: karpov, la data 2010-03-26 01:43:26ai rabdare ,vezi ca D-ZEU are rabdare sa fie injosit ,tu ai avea atata RABDARE? cu uni care te instiga atat? vezi asta e diferenta.....EL are timp si ,nu uita , Nu ai de unde sa stii ce vrea sau ce simte o divinitate ! Daca te iei in continuare dupa ce spun preotii ,gresesti,nu vrei nici acum sa incerci sa gandesti singura ! Cum poti sa crezi ca o forta care a creat un univers simte ca un om-adica are rabdare chiar daca e injosit ! Asta e o copilarie -o asemenea forta care a dat nastere chiar si pamantului nu ar avea o explicatie pentru viteza de 700000 de km pe ora ,cu care ne deplasam prin spatiu ! Aceasta viteza are un rost-nu ar fi fost necesara daca exista o divinitate ! Divinitatea ar fi detinut controlul sub alta forma-ar fi intervenit in secunda in care ar fi fost nevoie ! E clar ca tot ce se intampla in univers si la nivel planetar este la mana hazardului ! Un hazard controlat mai mult sau mai putin de niste forte -forte care nu au de a face cu divinitatea-e un haos "controlat" !
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 16:18
De la: nastasemihail, la data 2010-03-31 15:33:32Asta vreti asta aveti.
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 15:00
De la: karpov, la data 2010-03-31 15:58:44În ultimele secole‚ astronomii care au scrutat cerul cu primele telescoape au remarcat formaþiuni nebuloase‚ asemãnãtoare norilor. Ei au presupus cã era vorba de nori de gaze nu prea îndepãrtaþi. Dar în anii 1920‚ cînd au început sã fie utilizate telescoape mai mari ºi mai puternice‚ s-a constatat cã aceste „gaze“ erau în realitate ceva mult mai vast‚ ceva de dimensiuni extraordinare: galaxii.De la: tasa_nuti, la data 2010-03-31 13:58:35De la: karpov, la data 2010-03-26 01:43:26ai rabdare ,vezi ca D-ZEU are rabdare sa fie injosit ,tu ai avea atata RABDARE? cu uni care te instiga atat? vezi asta e diferenta.....EL are timp si ,nu uita , 5 O galaxie este un enorm ansamblu de stele‚ de gaze ºi de alte materii cosmice care se rotesc în jurul unui nucleu central. Aceste galaxii au fost numite universuri insulare‚ deoarece fiecare dintre ele este asemãnãtoare unui univers. De exemplu‚ sã ne gîndim la galaxia din care facem noi parte ºi care se numeºte Calea Lactee. Sistemul nostru solar‚ adicã soarele‚ pãmîntul ºi alte planete cu sateliþii lor‚ aparþin acestei galaxii‚ dar ele nu constituie decît o infimã parte din ea‚ deoarece galaxia noastrã numãrã peste 100 de miliarde de stele! Dupã opinia altor savanþi‚ ea are între 200 ºi 400 de miliarde de stele. Un redactor ºtiinþific a scris chiar: „S-ar putea sã existe în Calea Lactee între cinci ºi zece mii de miliarde de stele.“2 6 Diametrul galaxiei noastre este atît de mare încît‚ dacã ne-am putea deplasa cu viteza luminii‚ (adicã 300.000 km pe secundã)‚ ne-ar trebui 100.000 de ani pentru a o traversa! Cîþi kilometri reprezintã aceasta? Dat fiind cã lumina parcurge circa zece mii de miliarde (10.000.000.000.000) de kilometri pe an‚ aceasta înseamnã cã galaxia noastrã are un diametru de 100.000 de ori mai mare‚ adicã de circa un miliard de miliarde — 1.000.000.000.000.000.000 de kilometri! Distanþa medie dintre stelele unei galaxii este estimatã la circa 6 ani luminã‚ adicã aproape 60 de mii de miliarde de kilometri! 7 Este aproape imposibil ca mintea omeneascã sã înþeleagã asemenea dimensiuni sau asemenea distanþe. ªi totuºi‚ galaxia noastrã nu este decît o infimã parte a universului. Fapt încã ºi mai stupefiant este cã s-au descoperit atît de multe galaxii‚ încît se spune cã ele „sînt tot atît de numeroase ca ºi firele de iarbã dintr-o pãºune“.3 În universul observabil cu ajutorul mijloacelor noastre de investigare existã circa 10 miliarde de galaxi. Dar existã încã mult mai multe dincolo de raza de acþiune a telescoapelor moderne. Unii astronomi cred cã ar exista în univers 100 de miliarde de galaxii. ªi fiecare din ele este alcãtuitã din sute de miliarde de stele Mai citeste sa vezi ca haosul e doar in mintea ta ,daca mai vrei detali mai vb !! Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 17:04
De la: tasa_nuti, la data 2010-04-01 15:00:20De la: karpov, la data 2010-03-31 15:58:44În ultimele secole‚ astronomii care au scrutat cerul cu primele telescoape au remarcat formaþiuni nebuloase‚ asemãnãtoare norilor. Ei au presupus cã era vorba de nori de gaze nu prea îndepãrtaþi. Dar în anii 1920‚ cînd au început sã fie utilizate telescoape mai mari ºi mai puternice‚ s-a constatat cã aceste „gaze“ erau în realitate ceva mult mai vast‚ ceva de dimensiuni extraordinare: galaxii.De la: tasa_nuti, la data 2010-03-31 13:58:35De la: karpov, la data 2010-03-26 01:43:26ai rabdare ,vezi ca D-ZEU are rabdare sa fie injosit ,tu ai avea atata RABDARE? cu uni care te instiga atat? vezi asta e diferenta.....EL are timp si ,nu uita , Pai ,tot nu am inteles ! De ce ar face dumnezeu asa un univers ! Pentru cine , din moment ce pe noi vrea sa ne casapeasca si sa ne mute de pe pamant in rai sau in iad !? Sau te pomenesti ca mai exista si alte lumi ? Daca mai exista atunci biblia e o mare minciuna -dispare si chestia aia cu poporul ales -dispare rolul lui isus -pot exista lumi care nu cred in nimic si nici nu au crezut vreodata ! Am citit biblia de mai multe ori desi bunicul meu spunea ca e o carte "grea" .Am tratat-o ca si pe Legendele Olimpului ! Nu am simtit realul -am simtit ca totul e doar ceva din imaginatia cuiva ! E o tratare din partea unuia care nu are nici macar talentul autorului Iliadei ! Simti tratarea primitiva a unor evenimente ,mai mult fantastice decat reale ! Nu inteleg de ce de-a lungul timpului nu s-a gandit nimeni sa dea la slefuit din punct de vedere literar aceasta scriere ! Eu am simtit inca inainte de a merge la scoala diferenta dintre biblie si celelalte scrieri ! Mai tarziu ,pe la 13-14 ani am remarcat ca operele clasicilor greci sunt pe departe mult mai "istete"decat cele ale crestinilor ! De ce un dumnezeu si-ar dori sa fie inteles de cei creduli si nu accepta un dialog construvctiv ,cu noi ce-i care nu il contesta dar vor sa-l vada si sa-l simta ! Are atatea posibilitati pentru a comunica -nu am pretentia sa vina el ,isus ,sfintii sau vreun inger -de ce nu il trimite pe bunicul meu sa-mi spuna ca exista ! Tot ce nu poate fi demonstrat ,in orice moment , Nu exista ! Nu poti sa te bazezi pe vorbe sau pe scrierile unora de acum cateva mii de ani ! Ar insemna sa crezi ca tot ce zboara se mananca ! Sunt"mii de adevaruri" scrise de-a lungul timpului - de ce sa dam crezare tocmai bibliei ? Ca spun preotii ? Pai ei sunt interesati si mai sunt si destule javre printre ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 17:08
De la: tasa_nuti, la data 2010-01-27 13:17:09Biblia spune ca,,a stabilit o zi in care urmeaza sa judece cu dreptatepamanul locuit,, -faptele apostolilor 17 cu vers 31 ,ce parere aveti? Lasa vrajeala,nu mai tine !
Vasile Blaga a fost ales preºedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru ºi 28 împotrivã. El a candidat cu moþiunea "PDL pentru o societate dreaptã" . Noul preºedinte a spus cã partidul are nevoie de unitate ºi este dispus sã colaboreze cu fostul premier Mihai Rãzvan Ungureanu în perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completatã de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberalã din care sã facã parte alãturi de PDL, Noua Republicã, PNÞCD, PER ºi Mihai Rãzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 20:11
Stau si citesc, si ma intreb......PINA CIND DOAMNE....NE MAI POTI RABDA?????
Maranatha
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 22:19
De la: tilsor, la data 2010-04-01 20:11:32Stau si citesc, si ma intreb......PINA CIND DOAMNE....NE MAI POTI RABDA????? Dooooaaaamnneee !! Heeelllp!!! nu-mi vine sa cred cum isi bat joc oamenii de ideea de Divinitate!!! ,,Dumnezeu are rabdare!!! ADICA ???? Dumnezeu ar putea si sa-si iasa din minti??? sa se infurie ...??? sa dea cu globu' pamantesc ....de .....stele??? Baaai voi nu realizati ce caraghiosi sunteti???? Ii atribuiti lui Dumnezeu si ,, rabdare ,, si ,, mila,, si iubire ,,( hai ..treaca -mearga..) furie ,, razbunare ,, instigare ,, !! Se poate ???? ceva mai UMAN .. ..ca Dumnezeul vostru ???? Parerea mea este ca voi cei asa -zis credinciosi va bateti joc de ideea de Dumnezeu ...ca .. va folositi de el ca de-o unealta!!! Cei mai umili dupa parerea mea sunt AGOSTICII .. pt ca ei nu cred ca pot cuprinde cu mintea lor .. .conceptul -ideea de Divinitate !!Voi toti ,, credinciosii ,, il descrieti pe Dumnezeu cu lux de amanunte ..stiti ce-i place si ce nu ...ce-l infurie si ce-l linisteste ..!!! Ce mai .... il aveti la degetul mic!!BAAAAAAAA !!! NU VA OBOSITI ...sa ma injurati !!! va cunosc reactiile ,, crestinesti,, ...!!
|
Postat pe: 3 Aprilie 2010, ora 22:37
De la: VANGHELIED, la data 2010-04-01 17:08:52Scuze nu am inteles sensul ,ce nu mai tine ,?De la: tasa_nuti, la data 2010-01-27 13:17:09Biblia spune ca,,a stabilit o zi in care urmeaza sa judece cu dreptatepamanul locuit,, -faptele apostolilor 17 cu vers 31 ,ce parere aveti? Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
|
|

Tu Tasa ai lasi sa moara...!!!!..''''FERICE DE CEL CE-SI DA VIATA PENTRU PRIETENUL SAU''''.....dar tu Tasa ce faci????...Va conduce un orb....veti pica alaturi de el in groapa..!!!..TREZITI-VA.!!!!
Domnul ISUS.....este un MARE INVATATOR....fara scoala....MARE MEDIC...fara facultate...A invins MOARTEA....
..Tu in schimb vei sta alaturi de socrate,platon,aristotel...cu gura plina de pamant...
Ce-ai vrea sa te laud???Nu pot lauda faptele gresite pe care le fac ""crestini""din orice cult....!!!!!Nici eu nu-s perfect,dar ma staduiesc sa respect CUVANTUL....