Info
x
Ce este ziua judecatii?
|
tasa_nuti 182 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Sighetu Marmatiei |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 13:08
PTR SYMI
Efoarte greu a purta o discutie care poate nu v-a multumeste ,sunt f multe alte argumente in legatuideera cu TRINITATEA ,ce-a ce cred ca ar fi pirdere de timp sa vb la nesfarsit de ceva care BIBLIA ,nu sustine si nici cei mai aspri CRITICI ai EI sunt de acord ca aceasta ,idee .in primul rand nu este CANONICA ,DAR POATE A APARUT CA SI ,M,APOCRIF ,, CEEA CE NU ESTE SUB INSPIRATIA ,,SPIRITULUI SFANT ,, CU BINE MAI VB
TASA
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 13:28
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-22 13:08:09PTR SYMITasa...normal ca tu nu aprobi alte pareri ,asta ar insemna ca cultul tau este FALS...!!!!Raspunsul tau este in doi peri...deci;Dumnezeu -Tatal ;Dumnezeu-Fiul ;Dumnezeu-Duhul Sfant...NU POT FI TRINITATE...doar luati separati..!!!!Bun...continuam cu Dumnezeu-Duhul Sfant..... Te rog sa definesti Duhul Sfant...!!!!!Cu trimiteri din Biblie..
Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 13:56
SYMI
Daca crezi ca cultul meu este fals ,de ce imi pui mie intebari parca am fi ,,LA VREI SA FI MILIARDAR,,? vino tu cu argumente sa purtam un dialog ,nu eu sa tin conferinte de una singura ! ai tot dreptu sa crezi in ce vrei dar ,EU nu te-am jignit ,nu ma-m batut cu pumnu in piept ca sunt atotstiutoare ,toata viata avem de invatat PS ai citit rasp de la pag 9 ? Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 10:25
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-22 13:56:41SYMITasa cu tine personal nu am nimic,dar invatatura Martorilor este putreda...motivul.???Exemplu;''Eu am un copil de 10 ani si jucanduse cu mingea afara ,este lovit de o masina...vine Salvarea il duce la spital fiind grav accidentat il baga direct in sala de operatie...vine Doctorul si-mi zice ;trebuie mai mult sange pentru transfuzie...puteti dona acum pentru fiul dv.???NORMAL..IMI DAU VIATA PENTRU FIUL MEU...!!!!...Tasa spune-mi tu ce-ai face in locul meu????...ai dona sange pt. copil???...sau l-ai lasa sa moara???Pune premiza ca spitalul nu are alte variante(inlocuitori,medicamente)....Deci ce ai ALEGE???DA SAU NU....
|
|
gabita_2 5 mesaje Membru din: 23/03/2010 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 11:23
De la: symy1, la data 2010-03-23 10:25:20De la: tasa_nuti, la data 2010-03-22 13:56:41SYMITasa cu tine personal nu am nimic,dar invatatura Martorilor este putreda...motivul.???Exemplu;''Eu am un copil de 10 ani si jucanduse cu mingea afara ,este lovit de o masina...vine Salvarea il duce la spital fiind grav accidentat il baga direct in sala de operatie...vine Doctorul si-mi zice ;trebuie mai mult sange pentru transfuzie...puteti dona acum pentru fiul dv.???NORMAL..IMI DAU VIATA PENTRU FIUL MEU...!!!!...Tasa spune-mi tu ce-ai face in locul meu????...ai dona sange pt. copil???...sau l-ai lasa sa moara???Pune premiza ca spitalul nu are alte variante(inlocuitori,medicamente)....Deci ce ai ALEGE???DA SAU NU.... Symy,ai auzit de fanatism sau extremisti ?oameni care se dau iubitori de Dumnezeu ,care pronunta Numele Lui , dar cand se iveste ocazia unei facere de bine pt.aproapele sau dau inapoi ca si cum ar fi o blasfemie pt.ei...si asta tot in Numele lu Dumnezeu . INTERESANT ?NU ' Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 11:28
De la: gabita_2, la data 2010-03-23 11:23:54De la: symy1, la data 2010-03-23 10:25:20De la: tasa_nuti, la data 2010-03-22 13:56:41SYMITasa cu tine personal nu am nimic,dar invatatura Martorilor este putreda...motivul.???Exemplu;''Eu am un copil de 10 ani si jucanduse cu mingea afara ,este lovit de o masina...vine Salvarea il duce la spital fiind grav accidentat il baga direct in sala de operatie...vine Doctorul si-mi zice ;trebuie mai mult sange pentru transfuzie...puteti dona acum pentru fiul dv.???NORMAL..IMI DAU VIATA PENTRU FIUL MEU...!!!!...Tasa spune-mi tu ce-ai face in locul meu????...ai dona sange pt. copil???...sau l-ai lasa sa moara???Pune premiza ca spitalul nu are alte variante(inlocuitori,medicamente)....Deci ce ai ALEGE???DA SAU NU.... Ai dreptate...nici unul dintre noi nu-i perfect...dar macar nu cadem in absurd,fanatism...
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 11:30
Facem cu totii multe greseli si uneori din convingeri religioase si asta doar pentru ca gruparea religioasa din care facem parte, secta, are respectivele convingeri. Noi personal nu suntem rau intentionati ci pur si simplu ,, asa spune legea religiei noastre''.E mult de discutat si acum n-am timp si nici chef de polemica. Asta e, fanatismul religios nu e deloc bun.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 11:31
De la: symy1, la data 2010-03-23 11:28:19De la: gabita_2, la data 2010-03-23 11:23:54De la: symy1, la data 2010-03-23 10:25:20De la: tasa_nuti, la data 2010-03-22 13:56:41SYMITasa cu tine personal nu am nimic,dar invatatura Martorilor este putreda...motivul.???Exemplu;''Eu am un copil de 10 ani si jucanduse cu mingea afara ,este lovit de o masina...vine Salvarea il duce la spital fiind grav accidentat il baga direct in sala de operatie...vine Doctorul si-mi zice ;trebuie mai mult sange pentru transfuzie...puteti dona acum pentru fiul dv.???NORMAL..IMI DAU VIATA PENTRU FIUL MEU...!!!!...Tasa spune-mi tu ce-ai face in locul meu????...ai dona sange pt. copil???...sau l-ai lasa sa moara???Pune premiza ca spitalul nu are alte variante(inlocuitori,medicamente)....Deci ce ai ALEGE???DA SAU NU.... Exacto, dar aici se mai cere si putina ratiune ca sa nu mai vorbim de a cunoaste adevaratul caracter a lui Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 11:36
Gabyta...toti crestini urca pe un munte,fiecare pe partea lui(cult,religie,secta)la unii mai greu,la altii mai usor.....si in final ajungem toti in varf,in fata JUDECATORULUI....
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 11:36
De la: rodik_mi, la data 2010-03-23 11:30:20Facem cu totii multe greseli si uneori din convingeri religioase si asta doar pentru ca gruparea religioasa din care facem parte, secta, are respectivele convingeri. Noi personal nu suntem rau intentionati ci pur si simplu ,, asa spune legea religiei noastre''.E mult de discutat si acum n-am timp si nici chef de polemica. Asta e, fanatismul religios nu e deloc bun. ,, asa spune legea religiei noastre''. Ce spune religia voastra sau ce spune Dumnezeu ?cum crezi ca ar suna mai bine ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 11:38
De la: symy1, la data 2010-03-23 11:36:00Gabyta...toti crestini urca pe un munte,fiecare pe partea lui(cult,religie,secta)la unii mai greu,la altii mai usor.....si in final ajungem toti in varf,in fata JUDECATORULUI.... Perfect...sono deacordissimo con te . God bless you. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 11:40
De la: gabita_2, la data 2010-03-23 11:36:34Eu cred ca ar suna mai bine numai ca aici e vorba exact despre ceea ce-am postat eu adica legea religiei respective (NU A MEA , ca eu nu ma identific cu gruparea respectiva)De la: rodik_mi, la data 2010-03-23 11:30:20Facem cu totii multe greseli si uneori din convingeri religioase si asta doar pentru ca gruparea religioasa din care facem parte, secta, are respectivele convingeri. Noi personal nu suntem rau intentionati ci pur si simplu ,, asa spune legea religiei noastre''.E mult de discutat si acum n-am timp si nici chef de polemica. Asta e, fanatismul religios nu e deloc bun. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 11:43
De la: rodik_mi, la data 2010-03-23 11:40:43De la: gabita_2, la data 2010-03-23 11:36:34Eu cred ca ar suna mai bine numai ca aici e vorba exact despre ceea ce-am postat eu adica legea religiei respective (NU A MEA , ca eu nu ma identific cu gruparea respectiva)De la: rodik_mi, la data 2010-03-23 11:30:20Facem cu totii multe greseli si uneori din convingeri religioase si asta doar pentru ca gruparea religioasa din care facem parte, secta, are respectivele convingeri. Noi personal nu suntem rau intentionati ci pur si simplu ,, asa spune legea religiei noastre''.E mult de discutat si acum n-am timp si nici chef de polemica. Asta e, fanatismul religios nu e deloc bun. Atunci e ferice de tine...
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 15:09
de CE 9 AM ,NU IMI AFISATI
RASPUNSURILE CE S-A INTAMPLAT???????????????? DEJA AM POSTAT 2 ,CARE E MOTIVU? Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 15:17
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 15:09:34de CE 9 AM ,NU IMI AFISATI Nu e 9am de vina ! Te-a pedepsit Dumnezeu !
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 15:58
Sunt cu adevãrat necesare transfuziile de sânge?
ÎN LUNA noiembrie a anului trecut, întrebarea de mai sus apãrea într-un articol dintr-un ziar, articol redactat de dr. Ciril Godec, ºeful secþiei de urologie de la Long Island College Hospital, din Brooklyn (New York). El a scris: „În prezent, probabil cã sângele nu va mai fi aprobat ca medicaþie, întrucât nu va îndeplini normele de securitate stabilite de Departamentul pentru Controlul Alimentelor ºi al Medicamentelor. Sângele este un organ al corpului, iar transfuzia nu este altceva decât un transplant de organ“. Dr. Godec a fãcut urmãtoarea observaþie: „Transplantul de organe este ultima alternativã terapeuticã ce li se pune la dispoziþie pacienþilor. Din cauza posibilitãþii apariþiei unor efecte secundare grave, pacienþii sunt informaþi în detaliu cu privire la toate alternativele existente înainte de efectuarea transplantului“. Cât despre transfuzii, el a tras urmãtoarea concluzie: „Beneficiile sunt atât de îndoielnice, încât unii chirurgi au adoptat o filozofie a «evitãrii transfuziilor», iar aceasta nu numai din motive medicale, ci ºi din motive juridice“. O problemã majorã cu privire la transfuziile de sânge este contaminarea a mii de oameni cu boli mortale, inclusiv cu SIDA. Deºi metodele de testare a sângelui au fost îmbunãtãþite în multe locuri, dr. Godec a precizat: „Un pericol îl poate constitui sângele donat de persoanele infectate, dar al cãror organism nu a format încã anticorpi care sã poatã fi detectaþi prin testele de depistare“. La sfârºitul articolului, dr. Godec a pus întrebarea amintitã mai sus: „Pe mãsurã ce chirurgii ºi medicii ajung la o mai bunã înþelegere a fiziologiei oxigenoterapiei ºi recunosc cã nivelul hemoglobinei nu este necesar sã fie atât de ridicat cum se credea înainte, aproape în orice situaþie ei pot gãsi alternative la transfuziile de sânge. Pânã anul trecut, dificilele operaþii de transplant de inimã ºi ficat erau urmate de pierderi atât de mari de sânge, încât se credea cã acestea necesitau întotdeauna înlocuirea în cantitãþi mari a sângelui. În prezent, ambele operaþii se efectueazã fãrã sã se recurgã la transfuzii. Este cât se poate de probabil ca în viitorul foarte apropiat transfuziile sã fie eliminate complet. . . . Transfuziile nu numai cã sunt costisitoare ºi periculoase, dar nici nu constituie îngrijirea de cea mai înaltã calitate pe care o meritã pacienþii Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 16:07
SYMY sa ,sti ca si eu am 3 copii ,si sunt si bunica ,am un nepotel de 2 ani si 7 luni ,dar NICODATA ,NU AM GANDIT CA sa ne lasam copii sau prietenii sa moara STI CA VIATA E sacra NU? vezi eu am o boala minora a sangelui ,si medici au aprreciat ca am refuzat sange si am acceptat alte alternative ,SI CHIAR AU COLABORAT CU MINE
asa ca aceasta ,,religie nu e putreda ,, ptr ca ce e asa? ca nu calcam normele biblice ? medicina a evoluat si asta multumita intelepciuni lui D-ZEU asa ca nu mai da verdicte aiurea ca nu are rost ,mai bn informeazate citeste si lasa adevaru sa ti intre in INIMA
TASA
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 16:09
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 15:58:54Sunt cu adevãrat necesare transfuziile de sânge? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 16:10
De la: karpov, la data 2010-03-23 15:17:50VAI MA-I LAMURIT ! dar stai tu nu credeai in DUMNEZEU ? asta e bn mergi pe drumu bunDe la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 15:09:34de CE 9 AM ,NU IMI AFISATI Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 16:15
symy , nu ,nu ,nu nu NICIODATA NU AS FACE ACEAS LUCRU ! TI-M RASPUNS MAI SUS TE ROG CITESTE ASA CA NU AS LASA PE NIMENI SA MOARA DACA AR DEPINDE DE MINE AS FACE ORCE ,IN AFARA SA CALC NORMELE BIBLICE
ESTI MULTUMIT???????????????? Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 16:16
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 16:07:56SYMY sa ,sti ca si eu am 3 copii ,si sunt si bunica ,am un nepotel de 2 ani si 7 luni ,dar NICODATA ,NU AM GANDIT CA sa ne lasam copii sau prietenii sa moara STI CA VIATA E sacra NU? vezi eu am o boala minora a sangelui ,si medici au aprreciat ca am refuzat sange si am acceptat alte alternative ,SI CHIAR AU COLABORAT CU MINE Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 16:25
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 16:07:56SYMY sa ,sti ca si eu am 3 copii ,si sunt si bunica ,am un nepotel de 2 ani si 7 luni ,dar NICODATA ,NU AM GANDIT CA sa ne lasam copii sau prietenii sa moara STI CA VIATA E sacra NU? vezi eu am o boala minora a sangelui ,si medici au aprreciat ca am refuzat sange si am acceptat alte alternative ,SI CHIAR AU COLABORAT CU MINETasa...nu vreau sa fiu meschin,dar Martorii au refuzat si vaccinurile...dar cand au vazut ca se imbolnavesc pe capete..Russell a luat decizia ca Martorii sa se vaccineze..!!!!Iar cand vom discuta despre profetiile ''implinite''....ale Martorilor,va fi alta tema..!!!Eu am obligatia sa cercetez si Scripturile....si '''roadele'''invatatorului....deci departe de mine sa te judec pe tine,care esti un simplu martor credincios(?)....si vrei sa faci multe fapte bune aici pe Pamant....Din pacate pentru tine nici o FAPTA NU ACOPERA JERFA DOMNULUI ISUS..!!!...
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 16:31
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 16:15:28symy , nu ,nu ,nu nu NICIODATA NU AS FACE ACEAS LUCRU ! TI-M RASPUNS MAI SUS TE ROG CITESTE ASA CA NU AS LASA PE NIMENI SA MOARA DACA AR DEPINDE DE MINE AS FACE ORCE ,IN AFARA SA CALC NORMELE BIBLICE Ma crezi copil???Tasa...scrie tu cu manuta ta asa;....NU ACCEPT /DAU SANGE LA NIMENI.....sau ;ACCEPT SA DAU/TRANSFUZEZ..SANGE ORCUI......Asta este raspunsul asteptat de mine...ASTEPT.!!!!!!!
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 19:24
De la: symy1, la data 2010-03-23 16:31:12STI foarte bine ce as face ,sti ca nu as lua sange ,doar vad ca cunosti destul de bine ,,convingerile noastre ,dar as accepta ALTERNATIVE ,CARE SUNT F MULTE !! imi pare bine ca cercetezi chiar iti doresc succes ,De la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 16:15:28symy , nu ,nu ,nu nu NICIODATA NU AS FACE ACEAS LUCRU ! TI-M RASPUNS MAI SUS TE ROG CITESTE ASA CA NU AS LASA PE NIMENI SA MOARA DACA AR DEPINDE DE MINE AS FACE ORCE ,IN AFARA SA CALC NORMELE BIBLICE P.S, sa sti ca ptr mine valoarea jerfei lui ISUS CRISTOS ,ARE o foarte mare VALOARE CHIAR INESTIMABILA ,citeste FAPTE APOSTOLILOR 15:29, ai auzit de solutii care marescvolumukl plasmatic ca:-soluti saline ,soluti Ringer, si dextran? Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 19:24
De la: symy1, la data 2010-03-23 16:31:12De la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 16:15:28symy , nu ,nu ,nu nu NICIODATA NU AS FACE ACEAS LUCRU ! TI-M RASPUNS MAI SUS TE ROG CITESTE ASA CA NU AS LASA PE NIMENI SA MOARA DACA AR DEPINDE DE MINE AS FACE ORCE ,IN AFARA SA CALC NORMELE BIBLICE Pai eu si tasa suntem copii -nu vrei si matale sa fii ?
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 19:29
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 19:24:02De la: symy1, la data 2010-03-23 16:31:12STI foarte bine ce as face ,sti ca nu as lua sange ,doar vad ca cunosti destul de bine ,,convingerile noastre ,dar as accepta ALTERNATIVE ,CARE SUNT F MULTE !! imi pare bine ca cercetezi chiar iti doresc succes ,De la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 16:15:28symy , nu ,nu ,nu nu NICIODATA NU AS FACE ACEAS LUCRU ! TI-M RASPUNS MAI SUS TE ROG CITESTE ASA CA NU AS LASA PE NIMENI SA MOARA DACA AR DEPINDE DE MINE AS FACE ORCE ,IN AFARA SA CALC NORMELE BIBLICE Cand ai un accidentat grav-fara apartinatori langa el -nu astepti pana se gasesc rudele sau pana iese din coma respectivul ! Ca alternativa ,intr-un asemenea caz ,poate,ar fi cimitirul sau Crematoriul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 22:51
karpov
sti in cazurile extreme care se pot intampla ,noi avem o ,,DIRECTIVA MEDICALA ,, pe care sistemu medical o cunoaste ,care se poarta alaturi de CARTEA DE IDENTITATE , acolo este trecut tot ceea ce este nevoie ca siguranta noastra medicala sa fie in ordine ,dar daca se intampla ceva care nu mai se poate tinea cont de situatie ,poate fi accident de masina ,sau cine stie ce alta situatie cand cum ai spus ,nu se mai poate colabora ,atunci ce poti face decat ca medici sa isi faca datoria pana la aparitia familiei este greu dar este foarte important un lucru NIMENI SI NIMIC NU TE POATE OBLIGA SA-TI INTRODUCI IN CORP DECAT CEEA CE TU DORESTI, Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 09:55
De la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 22:51:42karpovTasa...de 3 ani ma ''lupt'' cu cu voi ,am chiar prieteni ,cunoscuti! Din pacate in urma cu 2 ani o femeie din Anglia a nascut 2 gemeni ,dar din cauza unor complicatii a trebuit sa-i faca transfuzie...A REFUZAT....A MURIT...!!!!! Poti sa o numesti MAMA pe aceasta femeie.????A lasat 2 copii fara dragostea de mama pentru un crez nebun si FALS..!!!!!. Sta scris.;''AFARA DIN OM NU ESTE NIMICCARE,INTRAND IN EL ,SA-LPOATA SPURCA;DAR CE IESE DIN OM ACEIA-L SPURCA.Daca are cineva urechi de auzitsa auda''''..Intelegi d-ta Tasa ce zice ISUS..????Marcu 7/15.... Si inca un aspect...DE CE VRETI SA INTRATI SUB LEGE???Deoarece doar in LEGE ESTE INTERZIS SA ""MANANCI/BEI....SANGE...!!!Eu stiu ca cei care sunt sub lege vor fi judecati de lege. Alta gresala a Martorilor...Domnul ISUS...ne-a eliberat de LEGE...pricepi???Citeste Romani14.
|
|
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 17:35
De la: symy1, la data 2010-03-24 09:55:26SYMY ,imi pare rau ca te lupti cu ,,prieteni tai ,EU chiar nu inteleg acest lucru ,uita eu vb cu tine ,dar nu consider ca ,,ma lupt cu tine ,, fiinca consider ca a cerceta anumite lucruri nu inseamna ca a duce o lupta ,De la: tasa_nuti, la data 2010-03-23 22:51:42karpovTasa...de 3 ani ma ''lupt'' cu cu voi ,am chiar prieteni ,cunoscuti! Din pacate in urma cu 2 ani o femeie din Anglia a nascut 2 gemeni ,dar din cauza unor complicatii a trebuit sa-i faca transfuzie...A REFUZAT....A MURIT...!!!!! Poti sa o numesti MAMA pe aceasta femeie.????A lasat 2 copii fara dragostea de mama pentru un crez nebun si FALS..!!!!!. ok ,despre femeia de care ai spus .EU nu cunosc cazu si nu pot sa imi dau cu parerea,dar ma cam indoiesc ca e ADEVARAT ,dar pana la proba contrara eu doar ascult . tu ce credinta ai ? ca imi pari cam ,,JUSTITIAR ,, APROPO... sa sti ca si in faptele apostolilor 15:28,29 se scrie despre SANGE , FAPTU DE-A CONSUMA SANGE ESTE PUS PE ACELASI PLAN CU IDOLATRIA SI CU FORNICATIA lucruri pe care desigur nu am dori sa le comitem Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 21:34
Tasa...crezi ce doresti,nu sunt un Justitiar dar faptul ca lasi pe cei dragi tie sa moara pentru ca Martorii de la varf ''clasa unsa'''..au hotarat asa,se vede ca NU AVETI DISCERNAMANT....!!!!!Daca Domnul ISUS spune CLAR CA POT MANCA ORICE..!!!!.Sa vina un inger din cer,cu alte invataturi...NU-L CRED.!!!Si inca ceva;...PORUNCA..;'''SA IUBESTI PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUSI'''.....
Tu Tasa ai lasi sa moara...!!!!..''''FERICE DE CEL CE-SI DA VIATA PENTRU PRIETENUL SAU''''.....dar tu Tasa ce faci????...Va conduce un orb....veti pica alaturi de el in groapa..!!!..TREZITI-VA.!!!!
|
|
|
|

Te rog sa definesti Duhul Sfant...!!!!!Cu trimiteri din Biblie..