back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 >> Sari la pagina:

bella_4you_90

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:30

Aceeasi Romanie de pana acum. Nimic nou. Nimic schimbat.

9am120716

1 mesaj

As dori ca Romania sa poata fii vazuta ca o tara a implinirilor, o tara binecuvantata de Dzeu si de istorie, o tara a tuturor posibilitatilor benefice, dar din pacate cred ca ma insel. Romania inca va fi dezbinata, oamenii ei vor fi tristi si neincrezatori in viitor, sperantele inselate. In schimb natura acestei tari va fi un adevarat rai cu plante viguroase, flori multicolare, animale multiple, pasari cantatoare, apa cristalina, soare luminos.

claid_men

1 mesaj

2010 va fi un an foarte greu pentru noi,pentru romani!Din pacate,cum spune colindul ..,,semne bune anul are,,.pentru noi nu este valabil!Politicienii nostri au dus lupte de gherila pe toate fronturile pentru a castiga alegerile,iar noi am votat dupa cum am crezut de cuviinta!S-au jignit,au fost uneori josnici in lupta asta,ca dupa alegeri,sa se pupe,sa glumeasca,sa rada,si sa continue sa nu faca nimic pentru tara!Poate vor intelege in ultimul ceas ca noi,romanii avem nevoie de liniste,de locuri de munca,de toate!Va fi un an infernal pentru romani,cu certuri politice,cu greve,cu multi someri,cu taxe si impozite marite,dar ,,SPERANTA MOARE ULTIMA,,!!

danmirea2001

1 mesaj

Cred ca nu trebuie sa ne asteptam la nimic bun, dar nici nu trebuie sa ne panicam.Cei care nu au servici si cei care isi doresc mai mult , vor merge in strainatate la munca, acolo unde criza se va sfarsi in a doua jumatate a anului 2010. Cred ca acesta e cel mai mare castig al romanilor: posibilitatea sa circule, sa munceasca si sa se stabileasca oriunde gasesc de cuviinta si oriunde este mai bine pentru ei.Cred cu tarie ca o tara care nu-si are grija de proprii cetateni este un stat slab.... Oricum , previziunile mele sunt in culori inchise.....

9am165357

1 mesaj
Oras: Iasi

romania in 2010 va arata identic cu ceilalti ani in care toti au vorbit si-au promis, au negociat si-au dezbatut, au analizat si-au reformat, insa au uitat sa mai si puna-n practica pledoariile pline de speranti si orinduiri. vom fi aceiasi oameni simpli, anevoiasi in fata sortii, vom respira acelasi aer, vom avea aceeasi incredere ca si pana acum in culta noastra politica. si totusi vom fi mai buni. mai realisti in fata sortii, mai prevazatori in fata necunoscutului. romania in 2010 va fi bine. si noi o vom ajuta.

chiachu

1 mesaj
Oras: Brasov

In Romania lui 2010 va fi ,,foarte bine'' cine nu apuca sa nu-i para rau. Somaj in crestere, blocarea salariilor, cresterea preturilor.....samd. In Romania lui 2011 se poate veni acasa.

dr_mihai_bocioaca_gmail_com

1 mesaj

2010 va fi un an important pentru asezarea pe baze corecte a intregii tari fosta Dacia, azi Romania, prin reformarea clasei politice, a sistemului judiciar, de snatate, si multe alte domenii ca: asigurarile sociale, a se vedea cazul cu pensii de 50.000 Euro/luna ? investitii,etc.
Ma astept ca incepand cu anul 2010, relatiile interumane sa se bazeze pe cinste si incredere, aici este locul de spune ca si institutiile statului sa lucreze pentru romani, inepand cu Academia Romana, care va trebui sa slujeasca acest urgisit neam romanesc, sa promoveze valorile traditionale ale neamului.
Sanatatea, Justitia, Cultura si Cultele, Educatia, Mediul, etc sa fie cat mai transparente, ca sa avem oameni sanatosi intr-un mediu curat si sa ne iubim tara si pamantul care ne hraneste.

Al Dvs Dr Mihai Bocioaca

oanascu

1 mesaj

Romaina se va redresa cu siguranta. Probabil ca in 2010 nu vom ajunge la nivelul din 2008, dar sigur va fi ami bine decat oin 2009. Oana

liliana_redai

2 mesaje

Urata intrebare!!!Tocmai am citit ca a fost desemnat premier dl.Boc... a treia oara! Ma intreb cat de neinspirat este dl Basescu in acest moment,de repeta aceiasi greseala?Ce motivatie are cand stie clar ca nimeni nu este de acord cu acesta? Recunosc,intre Geoana si Basescu l-am preferat pe cel din urma,primul parandu-mi un tip foarte suspect nu doar din punct de vedere politic ci chiar ca om. As fi preferat sa avem un alt presedinte,unul mai putin contestat,capabil sa faca ceva pt tara asta amarata! Sincer cred ca Romania in 2010 v-a fi si mai amarata decat este acum,datorita crizei mondiale si a proastei guvernari. Nu cunosc toti politicienii(de fapt nu cunosc nici unul personal)dar marea majoritare sunt croiti ''pe ciolan''si rezolvarea intereselor proprii sau ale familiilor si prietenilor lor,fara sa-i intereseze prea tare de soarta noastra a celor din popor. Sunt prea ocupati sa-si numere casele,sa tine numarul conturilor bancare...treba sa-i credem!''Nu-i usor sa traiesti asa!'' Vorba romanului:''n-am bani,da ce-mi treba?!de cat sa le duc grija,mai bine le duc dorul!!!'' Cat despre Romania...Dzeu sa o ajute! Ca noi avem alte griji...

iuliancristinelcristea

1 mesaj
Oras: Bacau

Cred ca Romania pe parcursul anului 2010 va fi dominata de miscari sindicale ale angajatilor bugetari , in primul rand . Sper ca trendul crescator despre care se vorbeste in ceea ce insemna iesirea din criza economica sa nu fie intrerupt si sper deasemenea ca , ceea ce insemna clasa politica de la noi sa fie constienta ca iesirea din criza economica depinde foarte mult linistea tarii. Mi-as dori ca guvernul care va fi instalat , sper cat mai repede , asa bun sau rau cum va fi el , sa fie lasat sa-si faca treaba.

sun2007

1 mesaj

Eu vad Romania in 2010 la fel ca si in 2009, poate putin mai saraca, si mai parasita de locuitori.Craciun Fericit!!! Nicu

9am150187

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Cred intr-o redresare atat a situatiei socio- economica cat si politica a Romaniei, in anul 2010.

mailtba

1 mesaj

in cadere libera

arian_tour_pastragus

9 mesaje

Eu vad Romania in 2010, in redresare economica, cu ajutorul FMI si a UE , daca banii vor fi directionati pentru achitarea datoriilor statului fata de societatile mici si mijlocii si terminarea investitiilor incepute, sprijinirea micilor producatori si proprietari agricoli. ec. pastragus constantin.

dana_nedelcu

1 mesaj

Romania in anul 2010 dupa parerea mea va arata mai rau decat in anul 2009. Mai multi someri, salariile vor ramane la acelasi nivel, poate chiar se vor diminua, nu va mai exista prima de vacanta sau alte bonusuri. Probabil criza se va adanci... Insa e bine sa ramanem optimisti....

crombra

1 mesaj
Oras: Braila

Eu sunt destul de optimist si cred ca Romania este pe cale sa iasa din criza dar cu mari sacrificii. Cred ca in 2010 economia tarii va depasi pragul critic si vom trece pe valori pozitive. Somajul va mai creste putin. Avand in vedere ca statele vest europene au iesit treptat din criza, ma astept ca romanii care lucreaza in strainatate sa isi mareasca veniturile si sa aduca din nou bani in tara. In ceea ce ma priveste eu am simtit criza destul de putin, veniturile mele ramanand constante, la nivelul lunii decembrie 2008.

beatrice_craciun2003

1 mesaj

Cred ca Romaniei nu ii va fi usor. As vrea sa pot spune ca totul va fi bine, ca vom depasi criza imediat ce noul an va veni. Din pacate realitatea nu ne va cruta: va fi criza economica, criza politica si criza sociala. Valorile s-au rasturnat, banii si serviciile sunt din ce in ce mai putine, majoritatea oamenilor sunt din ce in ce mai abatuti si fara sperante.

9am164347

2 mesaje

Ca orice tanar care are vise si sperante...in ciuda dezamagirilor de pana acum...2010 sper sa fie un an mai spectaculos ca 2009, Romania sa fie o tara mai libera, iar mai marii nostri sa arate mai mult respect fata de noi toti. Romania anului 2010 trebuie sa fie o tara europeana, prin fapte si nu doar prin statutul de tara membra a Uniunii Europene....o tara in care sa dainuie linistea, pacea, respectul si nu in ultimul rand bunul simt, cuvant care, noua romanilor nu ne este foarte cunoscut, din pacate... Si sper, ca la finele anului 2010 sa ne putem uita cu totii in urma cu mandrie ca am realizat ceva REAL in decursul anului...

gabrielnegulescu

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Pentru Romania anul 2010,va fi un an greu si sumbru din punct de vedere economic si social.Trebuie sa punem 'osul' la treaba si sa mai lasam ambitiile prostesti,goana dupa ciolan si os de ros,ca daca ne vedem de treaba osa avem si ce roade.

9am081669

1 mesaj

Oricat de greu ne-ar fi vedem lucrurile rezolvate intr-un timp cat mai scurt, cred ca in trimestrul al III-lea putem sa respirma mai usurati, sa vedem lucrurile mai clare, deoarece in primele doua trimestre al anului 2010 legislatia, taxele si tot ce ceea ce presupune ca noi romanii sa ne ajutam statul vor depinde doar de noi. Degeaba asteptam doar de la altii si anume statul si alte imprumuturi de la UE cand noi efectiv nu ne ajutam, trebuie si noi sa depunem efort ca altfel tara are de suferit tot din cauza noastra. Inarmati cu rabdare vom vedea cum Romania se va stabiliza si vom putea spune si noi ca asta este cu adevarat tara noastra. Si cum sa ne ajutam? Raspunsul este simplu: este ca si intr-o familie, cand vrei cu adevrat ceva trebuie sa poti, nu exista nu pot, ci doar nu vreau.

costin_40

1 mesaj

Va o romanie iesita din criza si in plina dezvoltare economico sociala.

roxy_3405

2 mesaje

Sper ca anul ce vine ca ne aduca mai multa unitate din partea politicienilor, mi-ar place sa-i vad ca lucreaza impreuna pentru binele tarii si a poporului, sa fie pace intre ei. Criza nu cred ca ar putea trece asa usor dar macar sa se faca ceva pentru a o mai ameliora. Si sunt sigura ca o sa fie mai bine din punctul de vedere a locurilor de munca, sper sa imi gasesc un loc de munca stabil. Poate ca nu o sa se poata intampla o minune, dar macar sa-i vad pe cei de la conducere ca incearca sa faca ceva si pentru binele nostru, nu numai al lor. Am incredere in ceea ce o sa urmeze in anul 2010 si stiu ca o sa fie mult mai bine decat anul ce se incheie. Sper ca fiecare locuitor a tarii sa simta o schimbare majora in bine! As vrea ca zicala "Sa traim bine!" sa se adevereasca.

kartemiza

2 mesaje

Desi sper din tot sufletul sa iesim cat mai repede posibil din criza financiara in care ne aflam si din speculatiile care se fac pe langa criza , din pacate nu prevad o revenire pe plan financiar si in ceea ce priveste crearea de noi locuri de munca pentru anul 2010.

adasimonab

1 mesaj
Oras: Galati

Romania e din ce in ce mai rau si nu e vorba doar de 2010. E suficient sa ne uitam la noi,acum, dupa 20 de ani. O tara de manelisti, de guvernanti de doi lei, de fanti de Dorobanti si de prostituate ajunse mari,, vedete ". Iar asta e ceva extrem de succint, n-ar ajunge spatiul acordat daca ar fi sa scriu tot ce doresc.Ne meritam soarta!

tibby_slate

1 mesaj

tot intr-o criza economica si la fel de dezbinata.

c_mazare

1 mesaj

Pentru mine, familia mea, romanii din tara si romanii patrioti care se gandesc la locurile natale, oriunde s-ar afla, Romania anului 2010 trebuie privita ca o Romanie dezmortita din starea asta de "lasa ca merge si asa", o Romanie in care sa reinvie bunul gust, toleranta, bunul simt si mai apoi speranta . Nu degeaba cantecul spune : "uniti in cuget si-n simtiri"...asa se vede Romania anului 2010. daca credem si muncim pentru aceste lucruri atunci si rezultatul va fi cel asteptat !!!

silviu_vijiala

1 mesaj

Avand in vedere si noile prognoze FMI, cred ca romania va avea o crestere economica poate chiar peste 2%.Sa speram ca reformele sistemului bugetar vor continua si se vor finaliza.Pe termen scurt va creste somajul.Pe termen mediu si lung vor scadea cheltuielile bugetare.Anul viitor va fi unul greu pentru romani.Indiferent de cine va conduce tara, bine nu prea are cum sa ne fie chiar dcaa va exista crestere economica.Sa speram ca nu vor apare si cresteri de taxe si impozite.Cel mai bine ar fi sa ramana macar cursul de schimb undeva in jurul valorii de 4.2-4.3

precupas_cristina

1 mesaj
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:31

Din punctul meu de vedere anul 2010 va fi anul de rascruce al Romaniei, si depinde de noi si de cei de la putere sa o luam pe drumul cel bun si sa nu ne afundam si mai mult in RAU.

9am164085

1 mesaj

O TARA FRUMOASA , CA INTOTDEAUNA , DAR PLINA DE OAMENI POLITICI INTERESATI NUMAI DE PROPRIUL DESTIN , INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA . SPER SA SE TREZEASCA UNII DINTRE EI SI SA NE ARATE CA SE POATE TRAI SI ALTFEL DECAT IN SARACIE ,URA SI DEZBINARE. SUNTEM ATAT DE MULTI CEI CARE O IUBIM CU ADEVARAT...

hubercornel

1 mesaj

Din punctul meu de vedere,nu vad decat o continua confruntare politica datorata esecului d-lui Geoana,confruntare de o intensitate maxima care intrun final va decide invigatorul si invinsul!e foarte simpla formula......BASESCU-GEOANA,silabisand-ul pe d-ul Basescu veti intelege!BA-SE-SCUfunda-GEOANA!

Pagini: << 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: