back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:27

Romania va inainta pe calea progresului atat economic cat si politic. Nivelul de trai va creste, puterea de cumparare va creste. Vom trai intr-o Romanie libera intr-o Europa unita in liniste si PACE. Cu respect, Ion Morariu

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj

...Inainte de a incepe sa scriu am oftat citind intrebarea dumneavoastra ! Sincer, nu cred ca ne va fi mai bine, cel putin nu anul viitor, nimic parca nu se mai "leaga" in tarisoara asta ! As vrea sa le spun copiilor mei, care sunt niste copii extraordinari, ca vor avea un viitor aici, in tara lor...Din pacate, nu-i pot minti ! Sa auzim de bine si toate cele bune intregii echipe 9AM !

monica_abrudan

1 mesaj

Romania in 2010 va fi cam la fel cu cea din 2009 in prima parte a anului, iar in a doua parte a anului sper ca vom incepe sa iesim din criza si astfel sa scada numarul somerilor.

profuadrian

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Eu vad Romania in orice fel, dar bine nu.

viosoc

1 mesaj

Dupa o perioada grea in primele trei luni ale anului, dupa ce zapada va sterge o parte din mizeria din tara, Romania va incepe din nou sa creasca. Asadar, vad viitorul an in termeni optimisti. viorel g

andrei_moisescu

1 mesaj

Criza se va accentua, putere de cumparare va scade... 2010 va fi cel mai greu an pentru Romania din ultimii 20 de ani.

9am041027

1 mesaj

Pentru c� istoria ne-a �nv��at s� fim optimi�ti nu doar fatali�ti, v�d o Rom�nie �n care politicienii vor fraterniza... pentru a nu-�i pierde func�iile, �n care intelectualii vor avea aceea�i pozi�ie ... ingrat�( vor sta departe de mediile politice, pentru c� nu se pot amesteca �n acest .....), �n care tinerii vor visa cum se pot realiza profesional ... pe un alt continent sau m�car �ntr-o alt� �ar�... Sunt rom�nc� �i m� m�ndresc cu acest lucru, dar, din p�cate, �n afar� de familie �i c�r�i, nu g�sesc o alt� solu�ie pentru o imagine frumoas� a Rom�niei, �n 2010! La mul�i ani, rom�ni!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Anul 2010 va fi dificil pentru toata lumea. Imprumuturile facute si condiitiile impuse pentru acordarea lor vor duce, vrand-nevrand la aplicarea unor masuri nepopulare. Pe care guvernul, orice culoare ar avea, va trebui sa le ia. Si le va lua ! Opozitia va specula si va tipa ca tara se duce de rapa, ca directia este gresita, ca realizarile guvernului Tariceanu .... media inregimentata politic va continua sa otraveasca sufletele telespectatorilor creind impresia ca viata este si mai grea decat este de fapt, ca si pana acum. Multe firme care nu faceau decat sa vand marfuri de import isi vor inchide portile. Se vor dezvolta acei intreprinzatori care vor reusi sa produca ceva romanesc si sa-l vanda in tara si, poate si in exterior. Serviciile vor avea de suferit. In a doua jumatate a anului economia va cunoaste un usor reviriment, iar cifrele statistice vor arata bine (pentru ca vor fi raportate la anul 2009) dar economia va mai avea pana sa creasca cu adevarat, probabil 3-4 ani. Totul va depinde de modul in care guvernul va reduce cheltuielile cu propriul sau aparat. Si, tot guvernul va trebui sa investeasca in programe mari, gen autostrazi, care sa aiba o finalizare utila si, cel mai important, vor crea locuri de munca productive. Va fi un an greu, nu atat ca va fi greu in sine, cat, mai ales, pentru ca noi, ca natiune, nu prea stim sa ne mobilizam pentru un tel comun. Liderii, nu omul de rand. Omul de rand nu are cine stie ce cuvant de spus nici la noi nici in vest. Doar la alegeri. Diferenta o face calitatea guvernarii. Acum vom vedea de ce este in stare Basescu si guvernul condus de PDL. Daca vor obtine rezultate bune, si repede, un an, in 2010, atunci PSD si PNL se vor micsora considerabil si-si vor pierde din credibilitate. Liderii lor vor disparea. Ar fi trebuit sa se intample deja dupa pierderea alegerilor, dar asta arata ca ei au confiscat puterea in cadrul partidelor lor ... O vor pierde in timp. La fel de bine se poate ca PDL-ul sa nu faca ce trebuie si sa continue proastele obiceiuri ale PNL si PSD, cu proprii moguli si regi ai asfaltului si parcarilor. Imaginea Elenei Udrea (care nu e deloc proasta) va afecta PDL-ul daca va mai arunca bani pe fantasme cu clipuri publicitare. Grecia, o tara aproape exclusiv turistica este un exemplu clar ca lumea contemporana nu mai are chef de turism si bani aruncati pe vacante. Banii ar putea fi folositi pentru sprijinirea nemijlocita a agentilor care fac un turism sanatos, cu cazare si mancare buna la preturi cat mai mici. In fine, anul 2010 va insemna relansarea economica. Batalia politica s-a terminat si oamenii se vor apuca de munca, indiferent de pareri si opinii politice, pentru ca nu vor avea de ales. Silviu B

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
anamariaturcitu

1 mesaj

Romania!!!! Un cuvant un pic greu de rostit! Suntem un popor dezbinat lasat in paragina, de rusine, lasat la mila altora! Suntem popor de marionete, comandati practic executati , siliti la saracie, la boala, foame etc. Parca cuvintele nu-si au rostul! 2010- SPERANTA MOARE ULTIMA!!!!!!!!!!

liana_picu

1 mesaj

Dupa parerea mea vor putea fi 2 scenarii: 1.bugetul si masurile de reformare si anti criza vor fi taraganate in Parlament cu amendamente si se va tipa pe incompententa guvernului...posibile alegiri anticipate(poate cel mai sanatos lucru la ora aceasta) 2.bugetul si masurile de reformare si anti criza sustinute de toate partidele care au iesit din campania electorala.....(scenariu stiintifico-fantastic)

florynbucatca

1 mesaj

Din punct de vedere financiar anul 2010 va fi mai prost decat 2009, din punct de vedere politic vom asista la aceasi conflicte politice intre PD-L si PNL, partide care vor forma majoritea in parlament.

bilancia200

1 mesaj
Oras: Brasov

Intr-un dezastru economic total

patrascuiulica

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:28

Sper ca acel ultim lucru ramas in cutia Pandorei sa reuseasca sa iasa osata si pentru tara asta si implicit pentru Romani.

9am113757

4 mesaje

LA FEL, SAU MAI RAU. TOT CE SE FACE SAU MAI BINE CE NU SE FACE IMI CONFIRMA ACEST LUCRU

oanadan200

1 mesaj
Oras: Iasi

Romania in 2010 va fi amortita. Anul 2010 ne va ajuta sa raspundem la numeroase intrebari, ca de ex : ce se intampla cu economia, viitorul pensionarilor si a copilor etc. Eu sunt o fire optimista si cred ca va fi bine. Pacat ca avem o tara frumoasa cu multe valori, dar din pacate...

gabi_tache73

1 mesaj

Romania in 2010...sincer, doresc sa va raspund dintr-o perspectiva realista si de aceea imi permit sa va spun ca, din pacate, nu privesc acest subiect dintr-o perspectiva optimista.Dincolo de promisiunile politicienilor, avem toti nesansa de a trai in mijlocul unei lumi in care putem toti sa simtim pulsul evenimentelor, sa observam cum prieteni, colegi sunt concediati sau au probleme cu serviciul, afacerile, etc; asteptam si speram toti sa ne fie mai bine, dar trebuie sa ne raportam la o dimensiune concreta; imi doresc din tot sufletul sa existe " acel mai bine" asteptat de toti sau de cei mai multi dintre noi, dar sansele sunt totusi destul de mici. Personal, in a doua parte a anului 2009 nu am resimtit asa de tare criza, dar citesc, ma informez, citesc ingrijorarea in ochii oamenilor din jurul meu, la metrou, pe strada; ii citesc si le simt tristetea, incertitudinea; poate ca in acele momente, as dori sa fiu un factor decizional influent care sa poata efectiv face si schimba ceva pentru toti; cum, din pacate, nu mi s-a oferit pana acum aceasta oportunitate, nu-mi ramane decat sa ma rog ca cei care ne conduc sa fie mult mai implicati, interesati de binele comun, astfel incat sa ne redresam cat mai curand.

Pelikanull

3 mesaje
Oras: Galati

Zaresc o romanie stabila din punct de vedere politic si care va accelera ritmul de revenire pe " linia de plutire" a economiei. O romanie care va sti sa profite de bogatiile ei din punct de vedere turistic si va investi mai mult in tineret si sport. Asta e Romania pe care o vad in 2010 !

9am059749

1 mesaj

Sincer, doresc ca anul care vine sa ne schimbe viitorul in bine, de fapt noi toti trebuie sa ne schimbam, sa ne putem bucura de painea din casa, sa putem zambii mai mult, sa muncim mai mult si sa nu ne m-ai plangem. Sa avem puterea sa ne vedem puterile si sa le punem la treaba . Doar umar la umar, cu principii ferme, cu mentalitati sanatoase vom reusii sa urnim viitorul. Viitorul e doar proiectia a ceea ce ne dorim, pana nu constientizam acest lucru nu ne va fii bine. Sper sa ne trezim !

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje

Inzapezita, apoi insorita, apoi toropita, mai apoi umeda si din nou inghetata. Ca in fiecarea an.

ancaioan1973

1 mesaj

Parerea mea este ca va fi un an de criza economica ceva mai greu decat 2009, cu mari sacrificii sociale(somaj, disponibilizari, reduceri de salarii, firme care vor da faliment), implicit cu manifestari sociale si iesiri in strada ale oamenilor nemultumiti. Puterea de cumparare va fi mai mica iar euro va fi pe la 50.000.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Brasov

Pesimistic vorbind Romania 2010 va fi mai trista decat Romania 2009, urmele crizei se vor adanci pe obrajii romanilor, somajul va creste, politicienii vor continua cursa lor absurda si jenanta sfidandu-i pe cei care i-au ales.

marimar

1 mesaj

o vad cam sobra dar sper sa ne punem in valoare tot ceea ce stim si cred ca o sa ne descurcam mai bine! mereu exista sperante! sarbatori frumoase!

alina_florean

1 mesaj

este greu de spus ce ne va aduce 2010,dar cred ca si aceasta criza ne-a pus un pic pe ganduri ,daca nu cumva mergem intr-o directie gresita trag speranta ca lumea isi va gasi iar valorile autentice

matrix71

1 mesaj

Romania anului 2010 va fi in plina criza economica, cu falimentarea multor firme si implicit cresterea numarului somerilor ceea ce va duce la ample tulburari sociale care, ar putea chiar degenera in violente. Se va inmulti numarul infractorilor si chiar cresterea suicidelor. Dar, cum romanul este invatat sa spere e posibil ca spre sfarsitul anului, daca se vor folosi cu intelepciune fondurile externe, sa asistam la o revigorare a economiei si implicit o crestere a nivelului de trai. Sa speram ca Dumnezeu isi va intoarce fata catre Romania si va ajuta acest popor sa supravietuiasca. "LA MULTI ANI!" SI "DOAMNE AJUTA!"

9am175359

1 mesaj

O ROMANIE RESPONSABILA, CONSTIENTA DE GREUTATILE MOMENTULUI, O ROMANIE DIN CARE SA DISPARA URA INTRE ROMANI, O ROMANIE UNITA PENTRU O CAUZA MAI BUNA : FERICIREA TUTUROR ROMANILOR !

nicula_mariana_diana

1 mesaj

Buna ziua, Anul 2010 va fi mai greu decat 2009, va asigur...restul nu comentez

sorina_vlad

2 mesaje

buna ziua Ma numesc Sorina si fac parte din categoria romanilor pesimisti. Locuri de munca tot mai putine, salarii intarziate sau chiar reduse, taxe mai mari pentru contribuabili, o putere de cumparare a romanilor tot mai slaba, si de aici restul.... adica, mai exact, va fi un an greu, dar pe care, sper sa il depasim, macar, sanatosi la trup si la suflet. Pana atunci sa ne bucuram de sarbatori si de zapada pe care am tot asteptat-o si care iata, ca nici de aceasta data nu ne-am prea stim ce sa facem cu ea......

ione_mia6

1 mesaj

Cred ca anul ce urmeaza nu va fi unul mai bun, ci poate doar la fel ca cel care se incheie sau chiar mai rau.Criza politica va continua o perioada, iar cea economica se va adanci;rata somajului va atinge cote alarmante iar companiile private se vor inchide rand pe rand.Traim insa cu speranta si credinta in Dumnezeu dorindu-ne ca realitatea anului 2010 sa nu mai fie atat de cruda ca pana acum!

oinimadeaur

1 mesaj

Buna dimineata. O sa fie vai de capul nostru. Mai ales ca eu sunt bugetar. M-am saturat de austeritate. Vreau o excursie la Viena sa-mi eliberez un pic mintea de stres si de problemele tipic romanesti. Va pwp. LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

Shikar

8 mesaje
Oras: BUCURESTI

Vad o Romanie datoare si fara prea multe posibilitati de plata a datoriei. Vad o Romanie saraca. Vad o Romanie cu si mai multi plecati de acasa, vad o Romanie care va fi reprezentata in Europa in continuare de infractorii care vor fi pe prima pagina in toate ziarele, in schimb cei care ne reprezinta cu adevarat vor ramane la fel de anonimi ca si pana acum. Ma vad pe mine in 2010 si tot asa vad si Romania. O Romanie care spera sa treaca mai departe peste ranile comunismului, care inca sangereaza.O Romanie care spera sa nu mai traiasca doar din speranta. O Romanie care spera sa transforme speranta in concret. Incerc sa fiu optimist si sa sper ca n-am dreptate, dar asa vad eu Romania in anul 2010.

Smart peoples use google. Smartest ones write google.
Pagini: << 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: