9am174111
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:22
Dupa mine anul viitor nu o sa aduca nimic bun.Eu am un baiat AUTIST si anul viitor o sa am nevoie de foarte multi banii pentru terapie,deoarece in Septembrie ar fi trebuit sa mearga la scoala.Dar pentru ca avem ghinionul de a avea un asa presedinte care nici nu a vrut sa primeasca un copil AUTIST cu o scrisoare deschisa ,va dati seama cat de bine o sa fie la ANUL(pt EI nu pt NOI) SARBATORI FERICITE
|
|
|
getazlevoaca
1 mesaj
|
o tara inca in deriva, cu o clasa politica inconsistenta, care nu tine cont de realitatea natiei: saracie, somaj, lipsa serviciilor, birocratie, servilism, frauda... o tara in care criza nu e doar un fenomen al recentului, ci al perpetuului. dar si o tara a sperantei reinnoite cu fiecare nou debut: de an, de electie, de integrare in structuri de natii mari, puternice, civilizate, care promit parca o bruma de contaminare cu valuri mai solide...
|
9am108014
1 mesaj
|
I think 2010 will be a hard year for Romanian economic activities while it started in last few months to affect some governments establishments and goint to affect few private companies too these crises but i think also that the effect of these crises will not be worest than other countries in E.U. which will put Romania in advanced level of competetions between other E.U. companies in some feilds. Also i think for tourist field it will be agreat season for romania in 2010. Its only my thoughts , but future only God knows it
|
m7miha
1 mesaj
|
Anul 2010....hmmm din pacate il vad ca un an greu cu multi someri si multe certuri in politica:( trist dar astea sunt vremurile noastre si mai trist e ca nu ne pricepem sa le imbunatatim, insa cred ca lumea nu si-a pierdut toata speranta si spera oarecum ca economia sa isi revina cat de cat si macar spre sfarsitul anului sa se observe o imbunatatire a nivelului de trai Mihaela
|
|
|
9am158542
2 mesaje
|
As putea sa prezic un dezastru..Dar este mai usor si mai sanatos pentru sanatatea noastra mintala sa uitam de sfera politica, al carui scop este (deocamdata), sa duca tara spre o involutie constanta..Asa ca o sa prezint o Romanie utopica, alaturi de care voi pune toata speranta mea..Pana la urma, asta s-ar putea intampla, nu curand, ce-i drept, caci "marii" politicii mai au cativa ani de trait. Dupa tehnocratii vor avea cale libera, si ar fi o rusine sa nu facem asta sa se intample. Asadar, in Romania mea utopica toti cei care s-au gandit la interesele lor inaintea intereselor statului sunt de multi morti si ingropati. Tehnocratii, fara interese personale, guverneaza tara intr-o democratie reprezentativa deplina. Economia este intr-o continua crestere(nu prea mare totusi, ca o sa vina americanii sa ne omoare pentru binele nostru:)).. Noi, studentele de la Stiinte politice ne vom gasi usor locul la guvernare, fara sa apelam la nepotisme si la alte favoruri. Rolul femeii va fi respectat, si nu va mai trebui sa cauti un job pana mori de foame. Cand va veni iarna peste Bucuresti, primaria isi va face treaba si nu o sa ne mai inecam cand coboram din autobuz. Si vom fi fericiti. Pana atunci, in 2010-le real, speram ca macar inceputul a ceea ce am scris sa se intample, asa ..treptat..incet..Putem spera sa nu mia ninga in Bucuresti, sa se mai dezmorteasca economia, si sa nu ajungem ca pe vremea lui Ceasca, sa platim darile la stat, prin cozi infernale pentru mancare...Numa mai avem mult.. Pana la Romania mea, va doresc un sincer SA TRAITI BINE:)))
|
9am062588
1 mesaj
Oras: Braila
|
|
ilisie_muresan
4 mesaje
|
Semne bune anul n-are , contrar versului din "Plugusor" .Vad Romania saraca , icnind la fiecare incercare de a incepe sa urce spre un nivel mai apropiat de celelalte tari europene, cu certuri care se datoreaza pana la urma tot lipsurilor de tot felul si cu o economie care trebuie macar oprita din cadere, ca sa avem vreo speranta pentru viitor, oricum din punctul meu de vedere un an trist si cenusiu.
|
|
|
9am175153
1 mesaj
|
Va fi un an putin mai greu, dar il vom traversa cu bine.Sa fim cu totii putin mai optimisti.Sarbatori de iarna frumoase va doresc si la multi ani.
|
|
|
9am121096
1 mesaj
|
O vad in cenusiu inchis. O tara in care nu se promoveaza produsele proprii, se construiesc doar molluri pentru produse straine, o tara in care cercetarea tehnologica este desfiintata, sanatatea si invatamintul pe cale de disparitie ca urmare a lipsei fondurilor, o tara in care promovarea nu se mai face pe competente ci doar pe criterii de partid, nu poate produce decit someri pentru intern si din nefericire pentru viitorul ei materie cenusie cautata pentru extern. adrian
|
spy007seager43
2 mesaje
Oras: Bacau
|
CHIAR DACA SCRII PE UN FORUM FII ATENT(A) LA SCRIEREA CUVINTELOR.DAI IMPRESIA DE AGRAMATISM
|
amyy_blue
1 mesaj
|
Daca se vor rezolva disputele de pe scena politica cred ca vom reusi si noi incepand cu al doilea trimestru sa inregistram profit si pana la sfarsitul lui 2010 sa iasa si Romania din criza, dar daca vor continua politicienii nostri sa-si urmareasca in continuare interesele si orgoliile ne vom cufunda si mai mult in criza.
|
grigoc
1 mesaj
|
Tot in declin. Nu sunt pesimist dar asta cred ca va fi Romania si in 2010.
|
angelicaangelescu
1 mesaj
|
Romania in 2010,o vad cu o crestere a ratei inflatiei,cu o crestere a nr. somerilor,cu o instabilitate economica si politica,in concluzie daca nu mai rau la fel ca si 2009.
|
gheorghedanaila
3 mesaje
Oras: Brasov
|
Pentru 2010 Romania se va confrunta cu mari probleme de de ordin economic,social,chiar si politic.Criza economica se va accentua cu aparitia activelor tocsice bancare .Pe fondul acestor stari de fapt, pot apare tensiuni ,conflicte sociale...Sper intr-o perioada medie, societatea sa aiba forta si puterea a se autoregla ,politic moral,economic.Depinde de noi cei ce vom gasi forta ,puterea intelepciunea,decizia sa nu mai asteptam de la altii sa ea decizii in locul nostru, sa ne implicam,sa recladim din temelii societatea.Am schimbat un regim politic prin fapte,dar conceptiile au ramas perverse.
|
9am096534
1 mesaj
|
EU SUNT OPTIMISTA IN GENERAL, DAR ANUL 2010 CRED CA O SA FIE ANUL CEL MAI GREU DE LA REVOLUTIE PANA IN PREZENT.
|
9am122242
1 mesaj
|
romania va fi mult mai bine in noul an,cel putin asa mi-ar place sa cred. traian basescu va incerca sa faca mult mai multe decat a facut-o in anii precedenti,sper sa dispara si criza asta prin care trece toata lumea,sa fie locuri de munca si sa creasca salariile tuturor romanilor.vreau sa inchei cu un foarte cunoscut slogan ,,SA TRAITI BINE
|
9am159192
1 mesaj
|
Din punct de vedere economic se va redresa incet, incet.
|
valerian_data
1 mesaj
|
Cred ca in 2010 in Romania lucrurile se vor schimba spre bine,vor aparea noi investitii si locuri de munca.Se va stabiliza situatia politica si economica in Romania
|
titiguma
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:23
S-a speram ca in Romania va fi in primul rand, mai multa liniste. Poate ca politicienii vor incepe sa se mai gandeasca si la noi, oamenii obisnuiti, sa fie mai constiinciosi ,sa inceapa si ei sa lucreze pentru tara asta. LA MULTI ANI TUTUROR IN 2010!
|
jenu_e
1 mesaj
|
foarte rau avand an vedere ca de la anu se vede adevarata criza.
|
9am063477
1 mesaj
Oras: Targoviste
|
Furtuna nu este vesnica . Va veni SOARELE si pe ulita noastra !
|
c_stanoiu
3 mesaje
|
In baza prognozelor de crestere economica minimala,ca urmare a unor politici economice sanatoase,speram sa creasca standardul de trai,prin creasterea numarului de locuri de munca .
|
nati_popescu
1 mesaj
Oras: Slatina
|
Eu, Natalia, spun ca o sa avem un an bun, trebuie sa avem rabdare si incredere. Am incredere in cei care o sa ne conduca. Opozitia, principalele 2 partide care zic ca intra in opozitie trebuie sa-si faca treaba asa cum trebuie, eu zic ca de ei depinde cel mai mult, daca ei vad treaba asa cumtrebuie. Daca incepe Geoana sa faca galagie fara rost, fara ca el sa-si faca datoria ca pana acum nu si-a facit-o, iar Antonescu sa plece din tara daca nu-i convine ptr. ca a semnat actele de casatorie in alta tara si cununia religioasa in alta tara de parca tara ROMANIA nu-i ajungea. Sa aveti sanatate, putere de munca, succese, fericire, bafta, impliniri SARBATORI FERICITE CRACIUN FERICIT LA MULTI ANI !
|
lianaciauca
1 mesaj
|
dupa cum e vorba romanului ,,la omu sarac nici boii nu trag'' asa nici la noi, romanii ca saraci suntem nu au cum sa traga boii pentru ca nici guvernul care il avem nu prea vrea sa traga nici precum un bou
|
symonnette81
1 mesaj
|
Anul 2010 poate fi vazut de mine ca si un an putin mai bun ,dar nu foarte sigur; criza asta ne mananca pe toti cei care nu avem bani, sa speram ca o sa fie mai bine,am ramas doar cu speranta.... acum ce-o vrea D-zeu. Iar la acest concurs sper sa castige o persoana care chiar nu are bani , nu tot cei care au bani si mai vor si portiile saracilor.( tot noi cei fara bani am da de la noi din buzunare pt. cei amarati si uneori chiar si pt.cei bogati; de ce facem asta? pt ca noi stim ce inseamna suferinta ...pacat ca nu toata lumea gandeste asa si nu are pic de mila .)
|
iuli_ana7
1 mesaj
|
Cred ca prima parte a anului 2010 va fi maximul crizei in romania. Primele 3 , poate chiar 6 luni vor fi extrem de grele pentru marea majoritate a romanilor. Daca as avea ceva pus deoparte as sta acasa. Dar cum am numai datorii nu am incotro , si incerc sa muncesc cit mai mult si pe unde pot , ca sa pot plati datoriile, sa imi pot ajuta parintii pensionari, sa o pot ajuta pe sora mea care are un venit mai mic si ca sa pot trai si eu cit de cit decent. Chiar ma gindeam ieri pina la ce compromisuri as putea ajunge pentru a-mi asigura acest venit minim obligatoriu care nu e deloc mic...si explic: daca acum trei ani aveam pe cartea de munca un salariu de 15000 ron. Am plecat la o alta companie mare ...care cind a vazut salariul mi-a propus sa imi dea o parte din bani in plic. Nu am fost de acord.Anul trecut in iarna, incepuse deja criza , mi-a propus diminuarea salariului cu 15 % si jum pe cartea de munca , jum pe contract de consultanta. Am acceptat ptr ca nu aveam incotro... La sfirsitul lui 2009 am plecat la o alta companie mare. Nu a vrut decit totul pe contract de consultanta.Am zis ...ok.Cind a venit scadenta , mi-a spus ca e foarte greu si ca aplicind toate taxele conform intelegerii costul e prea mare si ca imi propune sa suspendam contractul pentru 6 luni si sa imi dea banii in mina...Inca mai negociez ... Foarte greu .insa ne-am adaptat si ne vom adapta in continuare.Si vom gasi solutii sa iesim din criza insa trebuie pentru asta sa punem toti mina la treaba ca si cei din vest.Constienti ca daca nu muncim nu avem din ce sa traim.Deocamdata mare parte din noi nu au respect pentru munca pentru ca le-a tot picat din diverse locuri.Cind vor da de fundul sacului sper ca vor realiza si vor privi altfel lucrurile.Mai putin fetele din Dorobanti pentru care totul va fi la fel de bine si in plina criza si in perioade de crestere economica.Pentru ca meseria lor e putin e foarte putin afectata de criza.Si tot mai multi in tot mai multe domenii ( politica , televiziune , presa ...) au incept sa practice aceasta meseriu. Eu speram ca aceasta criza sa ne aduca inapoi la valorile traditionale ale poporului nostru ( pentru ca am vazut ca mie asta mi s-a intimplat, nu din alt motiv...am inceput sa imi doresc sa stau mai mult acasa , sa imi petrec timpul liber alaturi de familie, de cei citiva prieteni, sa im doresc un copil...sa imi creez un spatiu numai al meu in care sa nu patrunda raul...criza... si in care sa ma simt linistita, plina de iubire, de liniste, de pace...).Se pare ca desi s-ar fi putut intimpla asta cu noi toti , se promoveaza foarte mult altceva si oamenii sint bruiati in continuare.Eu daca nu deschid radioul sau televizorul zimbesc .Daca sint deschise , te afecteaza fara sa iti dai seama. Pentru mine criza a avut si partea ei buna , in concluzie. Iar anul 2010 nu cred ca e a aduce finalul crizei si reinceperea cresterii conomice.Desii peram cu totii a fie mai bine.Dar HAIDETI SA NE GINDIM CU TOTII CA 2010 VA ADUCE FINALUL CRIZEI SI SA NE DORIM CU TOTII ASTA SI ASA SE VA INTIMPLA!
|
alexandrasiminciuc
1 mesaj
|
Bun� ziua! Cum v�d eu Rom�nia �n 2010...?....va fi un an greu pentru Rom�nia, dar tr�iesc cu speran�a c� vom ie�i din criz� pentru c� realegerea lui Traian B�sescu din punctul meu de vedere �nseamn� continuitate.Deasemenea , Rom�nia va fi mai bine v�zut� de celelalte ��ri europene, vom avea mai mult� credibilitate. �i dac� B�sescu o s�-i "scuture" pe to�i cei care au furat 20 ani, cum a f�cut �i p�n� acum, consider c� �n Rom�nia va fi mai bine.
|
virgil_pitigoi
1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Au trecut 20 de ani de la Revolutie. 2010 este primul an dupa cei 20... Din acest motiv eu cred si sper ca Romania va incepe sa mearga pe drumul cel bun. Nu stiu cum va fi acest an, dar eu doresc ca 2010 sa fie inceputul unei "noi ere" in istoria tarii. Sunt mandru de tara mea si vreau ca si copii mei sa pota spune cu toata convingerea "sunt mandu ca sunt roman!" La multi ani Romania, la multi ani dragii mei compatrioti!
|
buzea_vali2000
1 mesaj
|
Eu cred ca o sa fie un an greu, dar am incredere in poporul roman si consider ca anul 2010 va fi pentru Romania un an cu cresteri economice. Va multumesc, Buzea V.
|
ZOLTAN_FIGLER
1 mesaj
|
Romania, cred ca va continua sa simta efectele crizei cel putin pana in prima jumatate a anului 2010
|
|
|