back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 >> Sari la pagina:

raduccristea

4 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:36

IN ROMANIA NU SE GASESC LOCURI DE MUNCA . DACA SUNT SI NU AM FOST EU ATENT, ATUNCI IN PARE RAU DAR NU MAI AM SI NU MAI POT AVEA INCREDERE IN PATRONII ROMANI CARE SA TE ANGAJEZE... EU DE MULTE ORI AM TRIMIS CV-URI SI SCRISORI DE INTENTIE LA AEROPORT SI LA FIRME DE MASINI RENUMITE, CUM AR FI ( BMW; MERCEDES-BENZ; VOLKSWAGEN; AUDI; SKODA ETC). NU MAI AM INCREDERE IN OAMENII DIN ROMANIA. MI-AM PIERDUT INCREDEREA IN EI SI DE ASTA FAC TOT POSIBILUL SA POT PLECA DIN TARA SI MAI ALES DIN ROMANIA. IMI PARE RAU PENTRU TARA NOASTRA, DAR DACA STAU ASA FARA SA MA ANGAJEZ SI EU, NU FAC ALTCEVA DECAT SA TREACA ANII MEI DE TINERETE PE LANGA MINE SI NICIODATA NU O SA MA REALIZEZ. ROMANII ISI BAT JOC MAI ALES DE TARA NOASTRA. INTR-ADEVAR AVEM O TARA FOARTE FRUMOASA, DAR NOI OAMENII DE RAND NE BATEM JOC DE EA. ASTA E. IAR DACA DE LA ANUL LUI 2010 NU SE VA FACE NIMIC IN ROMANIA, NU RAMANE DE FACUT DECAT SA FIE O TARA SARACAL, SA NE DEA ALTOR TARI SI SA DEVENIM SCLAVII ALTOR PATRONI. IMI PARE RAU DAR ASTA E.

cameliiaurash

2 mesaje

La fel ca in 2009,nici o schimbare

9am149429

1 mesaj

In 2010 Romania se va mai redresa din criza, si cred ca incepem "sa intram din ce in ce mai mult in Uniunea Europeana".O sa creasca cererea in domeniul constructiilor, dar strazile o sa ramana tot neterminate sau in stadiul de proiect.Domeniul IT o sa fie tot mai cautat in industrie.

mihaelaputz

2 mesaje

Pacat de asa o tara bogata...cum o vad in 2010, mult mai saraca, s-a furat mult dar inca tara mai are, DECI TOT INAINTE!!!!

mili_tina

1 mesaj

In 2010 Romania va traversa criza, cu reforme dureroase, cu masuri nepopulare...dar pe termen lung va deveni un stat european, reformat, modernizat! Prezenta unor personalitati precum domnul Funeriu la educatie, ma face sa sper ca si oamenii acestei tari se vor "moderniza"

liliana_fottescu

1 mesaj

Daca in 2010 dl. presedinte T. Basescu nu-si va schimba modul de lucru si va continua sa creada ca presedintele tarii le stie pe toate, cred ca vom merge din rau in mai rau. Totusi, sper ca toti politicienii isi vor uni fortele si Romania va iesi din criza. Eu cred ca relaxarea fiscala ar fi cea mai buna solutie - aduni cate putin de la multi, astfel sunt mai putine tentatii de frauda.

adrian_ispas

1 mesaj

Viziunea mea pentru Romania anului 2010 a fost grav afectata de rezultatul injust al alegerilor prezindentiale,in sensul ca ceea ce mi se parea a fi normal,corect si generator de energii si sperante s-a transformat in deziluzie.Din pacate fac parte din categoria celor destul de multi care nu mai au forta de a lua viata de la inceput,bineinteles pe alte meridiane,am facut-o odata! Dar poate nu ar fi nici corect,pentru ca eu cred ca suntem datori copiilor nostri si nu numai, sa le oferim sau macar sa creem conditiile unei societati cu principii democratice si morale bine determinate,conforme comunitatii europene din care doar geografic deocamdata facem parte.In consecinta vad un 2010 foarte agitat politic si economic in care sper ca anumite clarificari si optiuni sa fie infirmate sau confirmate si intr-un final sa gasim solutii care sa ne permita sa mergem spre binele tuturor!

9am123101

1 mesaj

buna ziua, eu sunt unul din cititorii pesimisti care crede ca anul ca vine va fi unul si mai greu decita cel care se incheie atit pe plan plotic cit si economic. Se pare ca tara noastra sau mai bine spus economia noastar nu este pregatita sa iasa din criza. toate cele bune Craciun fericit!La multi ani

adriana_potlog

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Romania in 2010 o sa fie ca cea din 2009. Nu are cum sa se schimbe daca nu se schimba mentalitatile oamenilor, ori diferentele se vor vedea dupa zeci de ani, nu dupa un an...majoritatea romanilor trebuie sa se civilizeze, iar dupa cum se prea bine vede, nu sunt sperante in viitorul apropiat. Soarta bietei noastre tari depinde de gradul de civilizatie a populatiei. Toti dau vina pe guvernare, pe primarii, pe toti ceilalti, mai putin pe ei insisi. Daca am fi toti putin mai civilizati, s-ar vedea simtitor schimbarile in bine.

pascun

1 mesaj

Nu avem voie sa nu speram. Oricat de rau este , maine va fi mai bine. Vom fi mai buni , vom avea spitale mai bune , sosele mai bine facute, scoli mai bune. Aci ne-am nascut si aici trebuie sa facem tot ce se poate incepand de la fiecare in parte sa avem o tara mai frumoasa, in care maine sa traim mai bine , mai civilizat . lacrimile noastre de azi sa se transforme in zambetele de maine ale copiilor nostri. Mahniti suntem azi dar maine vom ridica privirea. SPERANTA ne va ajuta. Cu cat credem ami mult in aceste lucruri cu atat se vor indeplini . poate nu azi , poate nu maine dar poimaine TREBUIE sa se indeplineasca. Spiritul acestor sarbatori trebuie sa ne faca sa gandim la o ROMANIE de maine mai buna . . LA MULTI ANI ROMANIE DE AZI SI DE MAINE !

gabriela_a17

1 mesaj
Oras: Bacau

Mai saraca, cu mai multi someri neindemnizati, cu mult mai trista si mai infometata.

madalinamoreanu

2 mesaje

Buna dimineata pentru intreaga echipa 9AM News , Daca privim putin in cursul acestui vom constata ca Romania nu a fost afectata de criza, ci criza am creeat o noi . Este normal sa nu mai functioneze economia la acelasi nivel ca in ani trecuti dar este exclus sa nu functioneze deloc . Prin alegerile prezidentiale din 06 dec 2009 putem spune ca lumea , economia nu merge intr-o directie buna. Este un razboi psihologic , cine reziasta acela va invinge. Romania v a merge inainte in anul 2010. Este clar ca vom avea probleme economice , sociale si demografice, dar trebuie sa tinem capul sus si sa privim inainte, cale de intors nu avem . Doresc tuturor multa intelepciune , rabdare si credinta . La multi ani! 9AM News- echipa Un am bun , cu cat mai multe informatii constructive pentru societate. Madalina Moreanu

ivanescu

2 mesaje

Romania in 2010 va fi sumbra si pe punctul de a intra in faliment, avand in vedere guvernul care se preconizeaza, a carui prioritate, ca si anul asta, NU o constituie gestionarea crizei economice si financiare...Mai ales ca si Presedintele a afirmat ca aceasta criza nu poate fi administrata sau macar limitata, pentru ca...este ca o calamitate naturala care vine din exterior si in fata careia nu poti face nimic... In consecinta, oamenii obisnuiti vor trai din ce in ce mai greu si multi se vor afla in situatii disperate prin pierderea locurilor de munca, pentru ca a fi somer in Romania este aproape egal cu moartea clinica... Oricum, clasa politica a dovedit si la recentele alegeri cat de departe este de problemele concrete ale oamenilor si de menirea de a contribui la ridicarea nivelului de trai al populatiei si la cresterea prestigiului tarii, fireasca pentru niste lideri responsabili... Nu fac parte din categoria celor carora "le este rusine cu valorile romanesti", dimpotriva, fiind de formatie umanista, cunosc si apreciez profund literatura romana, pictura, arhitectura, muzica, talentul creator de care a dat intotdeauna dovada poporul roman, in ciuda ostilitatilor cu care s-a confruntat de-a lungul istoriei. Din punct de vedere cultural, nu suntem cu nimic mai prejos decat multe alte tari europene, dar, din pacate, este singurul domeniu in care excelam... Cred ca un roman care constientizeaza ce se intampla in jur nu prea are de ce se "agata" ca sa mai spere ca lucrurile se vor remedia curand si ca va fi bine si pentru oamenii de rand...Deocamdata, de 20 de ani, este bine doar pentru liderii nostri, deci traim, ca si pe vremea comunismului, tot prin reprezentanti... Asa ca nu vad alta scapare decat emigrarea intr-o tara care-ti poate oferi un trai decent si unde esti respectat si protejat de catre autoritati, nu dispretuit si complet neglijat, ba chiar tracasat si stresat cu buna stiinta de un aparat administrativ complet ineficient si neperformant, desi prea bine platit din banii nostri, ai tuturor. Cineva spunea ca incearca sa supravietuiasca in aceste conditii vitrege de viata creandu-si o Romanie proprie, formata din cei dragi si din valorile romanesti pe care le pretuieste. Aceasta este reteta emigrarii: sa profiti de nivelul ridicat de dezvoltare al unei alte tari din UE, dar luand cu tine "Romania ta". Asta le recomand romanilor carora le mai pasa de viata lor, pentru ca aici nu-i asteapta decat o viata cumplita, de cosmar, din toate punctele de vedere: asta ne pregatesc liderii nostri politici pentru urmatorii 20-30 de ani! Poate ca este o viziune prea pesimista, dar nimic nu ma indreptateste sa cred altceva, nu am de ce "sa ma agat" ca sa mai pot spera si sa pot construi o viziune mai optimista! Mariana Ionescu

mirceamarta

1 mesaj

2010, cred ca va fi un an plin de instabilitate politica, in care nu se vor putea face multe realizari pe plan economic. Politicienii n-au interesul de a face ceva pentru tara, ei se gindesc doar la pungile lor. Rusine sa le fie! Noroc ca suntem in Comunitate si ne mai trag aia de urechi, altefel s-ar duce tara asta de ripa. Oricum sper sa se intimple si ceva bun, sa terminam cu criza, criza care ascunde incompetenta parlamentului si guvernelor foste si viitoare.

vz_ro

1 mesaj

Cred ca situatia in Romania nu este asa de sumbra cum este prezentata,necazul este ca este condusa de politicieni,totalmente nepregatiti sa gestineze decat pe timp frumos. Pentru 2010 vom avea in continoare scandal la nivel politic,dar cred ca economia si mai ales agricultura se vor imbunatati si sper sa nu fie asa de greu. Oricum de va fi bine sau rau si noi suntem raspunzatori,mai ales ca in 2008 si 2009 am ales pe cine sa ne conduca.

money_catcher

7 mesaje

In anul 2010 Romania va fi in plina criza iar falimentul va fi cuvantul care va defini toate sectoarele economice.

gratzi_luca

1 mesaj

O perioada de recesiune economica, foarte, foarte dificila.

9am084899

1 mesaj

Mult mai rau decat pana acum: mult mai multi someri, rata infractionalitatii va fi mult mai mare, foarte putine locuri de munca (majoritatea dintre ele date cunoscutilor sau contra unor sume de bani sau bunuri; desi este dat un anunt pentru un anumit job, acesta este doar de forma),foarte multi tineri vor alege sa plece in strainatate unde vor putea trai decent,iar problema pensionarilor tot nu va fi rezolvata. Asa vad eu Romania anului 2010.

mafomar_gabi

1 mesaj
Oras: Galati

Haotica, cu masuri economice luate la repezeala, de cele mai multe ori in defavoarea oamenilor. Cu someri mai multi, pensionari mai saraci, bolnavi mai fara-speranta, scolari cu coloana franta sub greutatea cartilor si creierul gol din cauza informatiilor multe si fara rost rasturnate cu galeata peste ei. Cu contabili si economisti mai ingropati sub mormane de declaratii inutile, pentru ca oricum, niciodata, nici o institutie a statului, nu are o situatie clara si corecta a datelor pe care le solicita de la agentii economici (in fiecare an mai multe). Cu medici si profesori, din ce in ce mai multi, care profeseaza doar pentru bani si nu din pasiune. Cu toate acestea, Romania in 2010, este si va fi tara pe care o iubesc fara speranta ca voi ajunge sa fiu si multumita de conditia mea de roman.

Florimar

1 mesaj

Sunt constienta ca in 2010 nu ne va fi mai usor decat ne-a fost pana acum, insa as vrea sa cred ca treptat ne vor redresa atat pe plan economic, cat si social.La Multi ani tuturor romanilor de pretutindeni!!!!!Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

ancagheorghiu1

1 mesaj
Oras: Deva

Inglobata in datorii externe iar nivelul de trai va fi in usoara scadere ,fapt datorat scumpirilor...un peisaj deprimant.

roxanap_m

1 mesaj

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 11:37

Eu sper sa o vad mai bine, dar din pacate, nu cred ca am vreo sansa.

sultanicapopescu

6 mesaje

Cred ca anul 2010 nu va fi un an usor pt. Romania. Romanii se vor trezi din naivitatea cu care au votat in 2009. Cei care nu l-au votat pe Basescu il vor injura, cei care nu l-au votat pe Basescu ii vor injura pe toti cei din guvern! FMI va pune in aplicare "amenintarile"...piata imobiliara va scadea, vanzarea imobilelor va fi ingreunata de certificatul energetic al cladirii... noi sa fim sanatosi, ca belele curg. Sanatate si optimism!...

9am106108

1 mesaj

ce cred eu despre noul an? pai ,v-a fi un an mult mai greu decat acesta care peste puti timp ne va parasi.un an cu multe framantari politice,fara locuri de munca,pentru multi dintre noi in imposibilitatea de a ne achita darile catre stat,catre banci,nu vom avea cu ce sa ne acoperim cheltuielile de sanatate ,fara medicamente,fara pensii,fara salarii... nu stiu ce viitor or sa aiba copii nostri.nu mai exista posibilitatea de ai trimite la scoala, da a ajunge ceva mai bun in viata decat am fost noi,...cat de curand vom fi steptati la coltul strazii si vom fi loviti in cap ca sa ne poata fura bruma de alimente pe care o mai putem avea in sacosa.... si multe lucruri rele.minic bun.poate cand v-a mai creste copilul meu care acum are 10 ani se va mai reabilita ceva bun in aceasta tara,dar sincer la cate se intampla nu stiu ce viitor o sa aiba acesti copii nevinovati si nu mi-as dorii sa-i vad cum se chinuie si cum ne vor cere ajutorul si nu-l vom putea oferii.este strigator la cer ,ca am ajuns asa de rau sa ne uram intre noi,sa ne omoram sora cu frate,copii care-si omoara parintii ca nu au posibilitatea de a castiga un ban cinstit si apuca pe drumuri gresite....sfintele sarbatori sa ne lumineze pe noi si pe cei "alesi"de noi ca sa nu ne mai gandim la ce o sa fie mai rau.dumnezeu sa ne ajute

emmyly

1 mesaj

Romania anului 2010 o vad saraca, cu mai multe concedieri, cu oameni care traiesc de pe o zi pe alta mult mai numerosi decat pana acum. Sper din tot sufletul sa se remedieze situatia pentru ca altfel mult mai multi tineri vor laege sa plece in strainatate ca sa lucreze si sa-si asigure cat de cat o viata decenta.Poate spre sfarsitul anului va incepe econhomia sa se redreseze, dar cu foarta mare efort din parte tuturor. La multi ani si Sarbatori fericite!

filip_vladimir

3 mesaje

NU VA FI BINE!

ionelagavriliu

1 mesaj

Imi vad tara un pic mai demna, un pic mai pusa pe treaba, un pic mai curata si mult mai solidara.

9am136604

1 mesaj

ca in 2009....nimic spectaculos........

9am070921

1 mesaj

Anul 2010 se prefigureaza a fi un an greu, cu multe conflicte. Cei in masura sa schimbe ceva in Romania, sunt mult prea ocupati de bunastarea lor si nu de cea a 21 milioane de romani. Sper, ca se vor trezi din euforia in care au intrat si isi vor aminti pentru ce au fost alesi. Cred ca numai Dumnezeu, mai poate sa le trezeasca constiinta si sa faca ceva bun pentru romani, nu sa dea oamenii afara sau sa-i trimita in concediu fara salariu.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Brasov

Romania anului 2010 va fi asa cum au dorit-o 50% dintre cetatenii cu drept de vot. Speram mereu sa fie mai bine insa pentru cetateanul de rand, cel care se confrunta cu cele mai mari probleme, a disparut si speranta. Nimic nou nu se va intampla. Imbogatitii vor continua sa isi sporeasca averile iar amaratii vor cauta sa lucreze pe salarii de mizerie in alte tari. Va doresc pentru noul an numai sanatate ca restul nu mai are nicio semnificatie!

Pagini: << 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: