back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu a lovit un copil: realitate sau imagini trucate?

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 22:46

De la: aha, la data 2009-11-27 18:53:07
he he he, ati observat cate comentarii sunt pe vreo 2-3 topicuri, de ieri incoace?
o multime de noi utilizatori, inregistrati pe 27.11.2009, care au postat 1-2-3 comentarii pe forum... toate (sau marea majoritate) pro BASEXU :)))
oare sa cerem adminului sa verifice ceva IP-uri? :)))
cred ca nu, ca s`ar putea sa fie uimit sa observe cat de bine functioneaza masinaria portocalie a PDL-istilor :D

MAI ,,AHA'' EU NU SUNT NICI MACAR SIMPATIZANT AL PDL DAR TU IN MOD SIGUR FACI PARTE DIN GASCA ,,PROSTUTILOR''

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 22:49

De la: april_ro, la data 2009-11-27 19:28:40Ion Iliescu (n. 3 martie 1930, Olteniþa) este un politician român. A fost preºedinte ales al României între anii 1990-1996 ºi 2000-2004. În prezent (2009) este presedinte de onoare al PSD.

Iliescu este o figurã dominantã ºi controversatã a politicii româneºti de dupã 1989. În timpul mandatelor sale a început introducerea reformelor politice, sociale ºi economice.

În 2005 a fost începutã o anchetã pentru a stabili rolul lui Ion Iliescu în mineriadele din 1990, în care minerii din Valea Jiului, sub conducerea lui Miron Cozma au descins în Bucureºti pentru a înãbuºi manifestaþiile antiguvernamentale. Iliescu declarã cã scopul anchetei este "rãzbunare" împotriva sa. Pe 13 octombrie 2008 Biroul de presã al Ministerului Public a emis un comunicat de presã în care se aratã cã preºedintele Ion Iliescu nu va fi urmãrit penal în dosarul mineriadei din 1990. Procurorii au hotãrât cã nu sunt suficiente probe pentru ca Iliescu sã fie pus sub urmãrire penalã. [1]

La sfârºitul anului 2006, Ion Iliescu a fost ales preºedinte de onoare al PSD.

P.S.
Domnul Iliescu este un foarte echilibrat si nu a lovit niciodata un copil.

Domnul iliescu e cel mai mare idiot in viata !
Atunci cand lauzi faptele unor infractori esti tu insuti infractor (studiaza codul penal valabil la acea data ) El a scapat de puscarie pentru acea fapta deoarece s-a prescris-a durat prea mult cercetarea penala !
Apoi urmeaza vina pentru crimele din timpul mineriadei-din timpul revolutiei si pentru acordul dat pentru asasinarea sotilor ceausescu -acestia nu au mai avut dreptul la recurs
Daca nu stii sau nu cunosti sau nu intelegi istoria -stai in banca ta -nu lauda un infractor -un comunist tampit si paranoic !
El , e adevarat , nu a lovit pe nimeni -el e mult mai complex -el asasineaza copii -atunci cand are ocazia -mai ales pe la mineriade sau revolutii de 2 bani -cum a fost cea de dupa asasinarea lui ceausescu
Iliescu nu merita nici macar sa fie scuipat !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 22:51

ACHTUNG !!! ALARM !!! L-au pierdut pe neamþ-TONOMATELE TAC
noiembrie 26, 2009 in Uncategorized

MOTTO :
“Acum, dupa alegeri, vad mai degraba un Guvern politic, iar un premier politic ar fi o solutie normala. Si acela nu sunt eu.”
În 21 noiembrie 2009 Klaus Johannis a acordat un interviu prestigiosului Die Welt, prilej cu care a declarat cã a considerat nominalizarea “doar ca o soluþie interimarã disponibilã ºi a promis sã preia pentru o luna ºi ceva problemele guvernului. Apoi în mod clar, de asemenea, (Johannis –n.m) a declarat cã nu renunþã la mandatul sãu de primar. [Inzwischen frage ich mich, ob ich nach den Präsidentschaftswahlen überhaupt noch aufgefordert werde, eine Regierung zu bilden. Ich denke, die Chancen sind dafür eher gering. Das ist wohl nicht mehr aktuell. ]“Cand am fost propus de partide in octombrie, era o situatie de urgenta. Atunci a fost propus un Guvern de tehnocrati, pe care sa il conduc. Acum, dupa alegeri, vad mai degraba un Guvern politic, iar un premier politic ar fi o solutie normala. Si acela nu sunt eu.” [. Das war damals mein Vorschlag. Nach der Wahl dürfte hingegen eine politische Regierung mit einem politischen Premier eine normale Lösung darstellen. Und das bin ich nun einmal nicht.].
Într-o þarã normalã o astfel de declaraþie ar fi stârnit comentariii politice aplicate pe text.Trãim într-o þarã normalã însã ? La noi,atunci când îl pierdem pe neamþ, tonomatele tac sau repetã la nesfârºit : “Proiectul Johannis”, “Johannis premierul-minune “,”miracolul Johannis “.

PENTRU CONFORMITATE ( ARTICOLUL ORIGINAL)
“Als ich nominiert wurde, hatten wir eine Notsituation”[Când am fost nominalizat,exista o urgenþ]
Von Thomas Roser 21. November 2009,
Interview
Erstmals hat eine Parlamentsmehrheit in Rumänien einen Angehörigen der deutschen Minderheit für das Amt des Premiers nominiert. Mit dem Hermannstädter Bürgermeister Klaus Johannis sprach Thomas Roser.
Ads by Google
Sibiu Rumänien Hotel
Besuchen Sie Sibiu?
Hotelpreise & -kritiken vergleichen
www.TripAdvisor.de
DIE WELT: Warum scheint Präsident Basescu Sie als Premier unbedingt verhindern zu wollen?
Klaus Johannis: Die Erklärung dafür ist denkbar einfach – und hat nichts mit meiner Person zu tun. Der Präsident möchte vor den Wahlen nicht jemanden in der Regierung haben, der unabhängig ist oder gar der Opposition angehört. Der Präsident will jemanden, der die Hebel in seinem Sinne kontrolliert.

DIE WELT: Warum wollen Sie Ihre Heimatstadt für die Löwengrube Bukarest eintauschen?
Johannis: Ich hatte mich (nach dem Misstrauensvotum gegen den mittlerweile geschäftsführenden Premier Boc, d. Red.) nur als Interimslösung zur Verfügung gestellt und zugesagt, für einige Monate die Regierungsgeschäfte zu übernehmen. Ich hatte damals aber auch klar gesagt, dass ich dafür nicht mein Mandat als Bürgermeister aufgeben würde.
DIE WELT: Die Opposition hält aber weiter an Ihnen als Premier fest. Wären Sie denn auch nach den Wahlen bereit, den Job zu übernehmen?
Johannis: Für mich wäre es sicher am bequemsten, hier zu bleiben. Da weiß ich, was ich habe. Alles andere wären mehr oder weniger gewagte Experimente. Inzwischen frage ich mich, ob ich nach den Präsidentschaftswahlen überhaupt noch aufgefordert werde, eine Regierung zu bilden. Ich denke, die Chancen sind dafür eher gering. Das ist wohl nicht mehr aktuell.
DIE WELT: Warum? Werden die Parteien, die Sie als Parteilosen nominiert haben, nach der Wahl dann doch lieber einen ihrer eigenen Leute zum Premier küren?
Johannis: Ja, das erwarte ich – und ich finde das eigentlich auch korrekt. Als ich Mitte Oktober nominiert wurde, hatten wir eine Notsituation. Ich bin nach wie vor der Meinung, dass diese Krise für eine gewisse Übergangszeit durch eine von mir geführte Regierung von Technokraten gut hätte überwunden werden können. Das war damals mein Vorschlag. Nach der Wahl dürfte hingegen eine politische Regierung mit einem politischen Premier eine normale Lösung darstellen. Und das bin ich nun einmal nicht.
“Cand am fost propus de partide in octombrie, era o situatie de urgenta. Atunci a fost propus un Guvern de tehnocrati, pe care sa il conduc. Acum, dupa alegeri, vad mai degraba un Guvern politic, iar un premier politic ar fi o solutie normala. Si acela nu sunt eu.”
www.welt.de/die-welt/politik/article5282385/Als-ich-nominiert-wu...

Pai mai tovarasi liberali, daca neamtul si-a dat seama ca e doar o marioneta si ca-i mai bine sa nu dea vrabia(Sibiul) din mana pe cioara de pe gard, ce justificare mai gasiti ca sa-l votati pe Geoana?

Ca doar asa ziceati: il votam pe Geoana ca sa vina Klaus! Poate Santa Claus o sa vina, imbracat in rosu si cu sapca de ilegalist pe cap, in sania trasa de renii Hrebe, Mitrea, Oprisan!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 22:52

De la: florinpreda999, la data 2009-11-27 22:45:40gata bai lichelelor portocalii,galbene si rosii,terminati cu mascarada,tot jigodii penale sunteti cu tontii,indiferent de vopseaua din gentute,PAPAGALILOR!!!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 22:55

De la: florinpreda999, la data 2009-11-27 22:52:59
De la: florinpreda999, la data 2009-11-27 22:45:40gata bai lichelelor portocalii,galbene si rosii,terminati cu mascarada,tot jigodii penale sunteti cu tontii,indiferent de vopseaua din gentute,PAPAGALILOR!!!

Predo, mai ia un distonocalm, tata! Daca ii face bine lui Vadim, o sa-ti faca si tie!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 23:02

De la: black10131307, la data 2009-11-27 22:55:04
De la: florinpreda999, la data 2009-11-27 22:52:59

Predo, mai ia un distonocalm, tata! Daca ii face bine lui Vadim, o sa-ti faca si tie!
mersi pt.sfatul tau binevoitor,nu sunt medicu' lu' nea cornel,nici nu am prea multe taine cu el,da' s-ar putea sa fac ceva bani buni zilele astea cu materialu' recomandat de tine-distonocalm- distribuit la suprapret pt.ciorile vopsite in rosu si portocaliu,ce zici ,nu cumperi,pt.tine ofer reducere???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 23:06

EU DORESC SA IASA BASESCU SI SA DECLANSEZE ALEGERI ANTICIPATE ! OARE CAT AR MAI LUA PNL?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 23:06

De la: mioaracosmina, la data 2009-11-27 12:34:42cand a fost confruntarea lui geoana i se uscau buzele ca nu stia ce sa raspunda la intrebarile incuietoare si bineinteles ca le ocolea, antonescu vorbea despre flota lui basescu si cand i s-a dat actul nu mai avea cuvinte, iar basescu raspundea pe fapte cu acte nu ocolea raspunsuri! asta e realitatea. nu stiu care e mai bun sau care e mai rau, stiu doar ca in acea confruntare singurul care avea raspunsuri era basescu. si nu zic asta de nebuna, se poate verifica pt cei care nu au vazut confruntarea

Sa inteleg ca actele lui basescu si flota care nu mai este -ne vor scoate din criza ?

9am115671

39 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 23:24

Am citit in ahricunoscutul ziar "Gardianul" o chestie extrem de interesanta....ni se prezinta nici mai mult nici mai putin de 6 "dovezi" de veridicitate a filmuletului...in prima asa zisa confirmare,baiatul "agresat" se intituleaza Bogdan(nimic interesant pana aici...un nume de baiat)...dar cu cateva randuri mai jos,in "confirmarea" cu nr 2, baiatul se intituleaza Marius...ca sa nu va mai zic ca Patriciu a afirmat ca a fost prezent la deranjul respectiv si ca ar fi vazut cu ochii lui ca baiatul(Bogdan sau Marius) a primit din partea presedintelui 2 lovituri,in timp ce madame Roberta Anastase ne spune clar in declaratia ei ca Patriciu nu s-a aflat la locul faptei...S-A AFLAT SAU NU PATRICIU LA LOCUL "FAPTEI"???SI CUM SE INTITULEAZA PANA LA URMA COPILUL,BOGDAN SAU MARIUS?

CEI CARE SUSTIN CU VEHEMENTA CE FILMULETUL ESTE REAL,DE CE NU FAC PUBLIC INTREG FILMUL,ASTA CA SA VEDEM SI NOI REACTIILE EXACTE ALE TUTUROR CELOR PREZENTI....dar probabil o sa apara si continuarea filmuletului,dar trebuie sa mai asteptam cateva zile ca sa iasa din studio...continuarea filmuletului este inca in lucru...

alexandrumitache

35 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 23:29

De la: 9am115671, la data 2009-11-27 15:29:00pana la urma...de ce au aparut doar 18 sec dintr-un filmulet in care basescu face scheme de karate cu un copil de 10 ani????de ce nu a aparut si continuarea....sa vedem mai exact reactiile copilului si a celor prezenti...oare le-a fost prea greu sa "falsifice" reactiile mai multor oameni??? PSD-istilor nu v-ati facut niciodata bine treaba si de aceea nu ati reusit nici acum cu acest filmulet..trebuia sa fie mai bine "lucrat"..mereu ati umblat cu minciuni,cu ascunzisuri si cu mizerii....
si DACA...basescu este un amarat de marinar care navigheaza pe o mare de vin la goldenblitz si pe deasupra imparte picioare si pumni in gura sustinatorilor lui, DACA nu este apt pt functie de presedinte al unei tari europene...DE CE TUTUROR LE ESTE FRICA DE EL???...
ati vrut sa il denigrati pe marinar...dar am trait ultimii 5 ani pe "puntea" lui si ultimii 20 de ani in mizeriile PSD-ului si am putut face o comparatie...Si pt simplul fapt ca avem dreptul la decizie...
V-ati gandit o clipa ce toata mizeria cu filmuletul ar putea fi prolific pt sustinatorii lu basescu...dar nu ati avut timp sa va ganditi la mult prea mult detalii...nu ati avut timp decat sa trucati prost un filmulet....

[B]FOARTE CORECTA OBSERVATIA! Chiar, de ce nu se da toata filmarea? Poate apare si domnul Patriciu in ea...
Este, o facatura absurda.[/b]

@lexandru
aha

39 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 23:57

De la: acumvotez2009, la data 2009-11-27 22:46:59
he he he, ati observat cate comentarii sunt pe vreo 2-3 topicuri, de ieri incoace?
o multime de noi utilizatori, inregistrati pe 27.11.2009, care au postat 1-2-3 comentarii pe forum... toate (sau marea majoritate) pro BASEXU :)))
cred ca nu, ca s`ar putea sa fie uimit sa observe cat de bine functioneaza masinaria portocalie a PDL-istilor :D

MAI ,,AHA'' EU NU SUNT NICI MACAR SIMPATIZANT AL PDL DAR TU IN MOD SIGUR FACI PARTE DIN GASCA ,,PROSTUTILOR''

nu era vorba de tine, caci postarile tale agramate le stiu mai de multa vreme :)
deci prostutz, in cel mai bun caz, esti tu :)
pentru curiozitatea ta si a altora, sunt simpatizant PNL
si, de nevoie, la turul 2, votant ANTI-BASEXU :)

9am174701

2 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 00:03

NU POT sa cred......CE FACATURA .....CE MIZERABILA CAMPANIE.....!!! RUSINE TUTUROR ACELORA CARE MINT 1 SA VA FIE RUSINE!!! DE CE PINA ACUM NU A APARUT ACEASTA CASETA???????????NU VA CRED ORICE ATI FACE! NU PUTEA SA BATA ACEL COPIL DE FATA CU ATITA LUME!!!! MINCINOSILOR!!!!

buicavlntn

1 mesaj
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 00:05

Felicitari dinspre Bundestag
Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Bundestagului, Gunther Krichbaum l-a felicitat pe Dacian Ciolos pentru nominalizarea in functia de comisar european pentru Agricultura. "Aceasta nominalizare este atat un succes personal al lui Dacian Ciolos cat si al presedintelui Romaniei Traian Basescu. Acest succes arata greutatea mare pe care presedintele Romaniei o are la Bruxelles", a precizat Krichbaum.Cititi si judecati!Este un articol publicat in ZIUA!!!

9am174701

2 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 00:07

DE CE SUNTETI ASA DE PARTINITORI??? BANII NU AU MIROS..NU-I ASA?SUNTETI JALNICI SI PENIBILI 1 ADIO ANTENA, ADIO IREALITATEA TV! www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/21995.html#

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 00:12

De la: buicavlntn, la data 2009-11-28 00:05:33Felicitari dinspre Bundestag
Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Bundestagului, Gunther Krichbaum l-a felicitat pe Dacian Ciolos pentru nominalizarea in functia de comisar european pentru Agricultura. "Aceasta nominalizare este atat un succes personal al lui Dacian Ciolos cat si al presedintelui Romaniei Traian Basescu. Acest succes arata greutatea mare pe care presedintele Romaniei o are la Bruxelles", a precizat Krichbaum.Cititi si judecati!Este un articol publicat in ZIUA!!!

O fi si el saracu' bolnav -poate s-a tratat cu vodka ca si nea' basescu -s-au poate o fi prostanac ca stim noi cine !

aha

39 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 00:26

De la: 9am115671, la data 2009-11-27 22:34:26
De la: aha, la data 2009-11-27 22:11:23
De la: 9am115671, la data 2009-11-27 20:08:33

si eu sunt o pers care a scris pt prima data pe forum...AZI...si dupa ce am vazut comentariul tau...am ajuns la concluzia ca HOTILOR TOT DE HOTI LE E FRICA....daca te deranjeaza atat de mult ca pe un forum oamenii isi spun liber parerea...atunci sa cerem admin sa verifice cateva ip-uri...poate sa inceapa cu al meu...asa,ca sa ti se inchida gura...Pana la urma pe acest forum iti poti spune parerea despre "filmuletul" vizibil trucat,nicidecum sa comentezi pe langa subiect...daca ai alte comenturi si daca te deranjeaza numarul de sustinatori ale unui partid..deschide alt topic

stimata domnisoara
1. v`ati simtit vizata de mesajul meu? sau de ce ati raspuns?
2. multumesc pentru "compliment", dar nu sint hotz :)
3. inteleg ca va incanta deosebit daca mi s`ar inchide gura :) sper ca nu veti fi satisfacuta niciodata :)
4. ontopic: filmuletul este vizibil trucat? LOL =)) e vizibil, da :) mai ales daca ai ochelarii portocalii :)

Stimate Domn...In comentariu dvs au fost vizati TOTI cei care au scris pt prima oara un mesaj pe forum in ultimile 2 zile...am inteles exact ca nu am fost vizata in mod direct...dar indirect da...iar cu afirmatia mea "HOTILOR TOT DE HOTI LE ESTE FRICA"...nu m-am referit la dvs. personal...asa ca nu am de ce sa primesc "multumiri pt complimente"...cat despre partea cu inchis gura...de ce nu faci un apel la admin ca sa vezi cam cate pers cu "ochelari portocalii" au mai multe conturi de pe acelasi ip...cat despre filmulet,ar exista mai multe argumente care se demonstreze suficient de logic ca este o facatura...aveti cumva dvs cateva argumente prin care sa ne demonstrati noua necredinciosilor. ca filmuletul este real si nu prelucrat...aratati-ne dvs o "lumina" rosie(ca dupa revolutie nu ati facut decat sa ne bagati in ceata)

Dragutza domnishoara...
in primul rand, filmul a fost prezentat la tv si il iau asa cum e :)
nici Basescu, in prima faza, nu a acuzat trucarea filmului ci a incercat sa`si justifice reactia golaneasca: dosul palmei in fata baiatului...
in al doilea rand, daca cineva se indoieste de veridicitatea filmului, atunci EL e obligat sa`si motiveze indoielile (daca vrea sa fie luat in serios si daca vrea sa deschida ochii concetatenilor)...
in al treilea rand, va informez ca opinia mea a fost exprimata deja, pe pagina 2 a topicului, dar probabil nu ati bagat`o in seama, din cauza vitezei :D

citat:

De la: elenamiaro, la data 2009-11-27 09:44:25
Sunt grafician de foarte multa vreme. Priviti cu atentie spre dl Basescu intre cele doua "lovituri". Veti observa cum pt o fractiune de secunda doar imaginea sa se "tulbura". Acolo este raspunsul. Am incercat aseara sa sun la Realitatea pe nr de tel afisat dat primeam un mesaj de nr de tel nealocat sau inexistent. Asa ca -cu siguranta- chiar daca au avut si altii de spus ceva in legatura cu aceasta minciuna, nu au avut cum sa o faca.
Apoi, nu cred ca un om in campanie sau inainte de campanie electorala, cand stie clar ca toti ochii sunt atintiti asupra sa, face o asemenea nesabuinta (mai ales ca nu parea deloc suparat sau nervos). Se observa cum o prinde pe acea doamna de mana, o asculta si apoi dintr-o data ii lasa mana, ii trage copilului 2 pumni, domna vorbeste in continuare fara nici o problema, ceilalti nu au nici o reactie, copilul rade, doamna rade si dl Basescu fericit ca l-a lovit bine si fara motiv pe un copilas se ridica triumfator si se departeaza. Mi se pare de-a dreptul aberanta aceasta poveste. Deci, domnilor, nu ne mai credeti prosti si daca aveti ceva de aratat despre cineva, faceti-o cu bun simt si pe drept

cred ca te`ai uitat la alt film :)

dar pe omul aflat in stanga copilului l`ai observat?
ai vazut cum se uita la copil, dupa ce acesta o incaseaza? il urmareste cu privirea cand copilul se misca in spate...
si daca ala e ras de copil, inseamna ca sunteti de pe alta planeta :)

citat inchis

PS: astept argumentele dvs pertinente care sustin acuzatia ca filmul e trucat

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 00:29

De la: alexandrumitache, la data 2009-11-27 23:29:47
De la: 9am115671, la data 2009-11-27 15:29:00pana la urma...de ce au aparut doar 18 sec dintr-un filmulet in care basescu face scheme de karate cu un copil de 10 ani????de ce nu a aparut si continuarea....sa vedem mai exact reactiile copilului si a celor prezenti...oare le-a fost prea greu sa "falsifice" reactiile mai multor oameni??? PSD-istilor nu v-ati facut niciodata bine treaba si de aceea nu ati reusit nici acum cu acest filmulet..trebuia sa fie mai bine "lucrat"..mereu ati umblat cu minciuni,cu ascunzisuri si cu mizerii....
si DACA...basescu este un amarat de marinar care navigheaza pe o mare de vin la goldenblitz si pe deasupra imparte picioare si pumni in gura sustinatorilor lui, DACA nu este apt pt functie de presedinte al unei tari europene...DE CE TUTUROR LE ESTE FRICA DE EL???...
ati vrut sa il denigrati pe marinar...dar am trait ultimii 5 ani pe "puntea" lui si ultimii 20 de ani in mizeriile PSD-ului si am putut face o comparatie...Si pt simplul fapt ca avem dreptul la decizie...
V-ati gandit o clipa ce toata mizeria cu filmuletul ar putea fi prolific pt sustinatorii lu basescu...dar nu ati avut timp sa va ganditi la mult prea mult detalii...nu ati avut timp decat sa trucati prost un filmulet....

[B]FOARTE CORECTA OBSERVATIA! Chiar, de ce nu se da toata filmarea? Poate apare si domnul Patriciu in ea...

Voi chiar nu stiti ca atunci cand nedreptatea este mai mare se face mai mare taraboi? Prostimea v-a ramane doar cu o "informatie" mincinoasa ca Basescu a facut ceva rau, asta se si vrea. Eu am urmarit acel filmulet si se vede clar ca Basescu gesticuleaza cu mana intinsa spre femeie si copil. Nu se vede nicaieri ca Basescu ar avea macar intentia sa loveasca pe cineva, de altfel el este pe scena la o distanta destul de mare fapt care il forteaza sa se aplece dar fara macar sa ajunga cu mana la cineva.
Toata aceasta sarada este pusa la cale de niste nemernici din televiziune care actioneaza la comanda politicienilor rusi a caror interes la ora actuala este castigarea alegerilor in Romania de catre fortele de stanga. Ar rezolva astfel o problema care sta demult in coasta Rusiei: pierderea oportunitatilor viitoare, care s-ar crea in urma intrarii Moldovei in Uniunea Europeana _ de unire a Moldovei cu Romania. Rusia inca nu renunta la influenta sa de tip socialist asupra popoarelor vecine. Voronin a promis ca se va intoarce la conducerea Moldovei... Haideti sa nu-i dam ocazia sa poata fi asa.
Geoana este marioneta lui Iliescu si a Rusiei, Antonescu un pampalau care nu vede ce se petrece sub nasul sau pentru ca este orbit de propriul sau succes. Nu Geona conduce psd-ul ci tot Iliescu si asa v-a fi pana la moartea acestuia. Nu va amagiti, voi nu vedeti cum se citeste falsitatea pe fetele lor?
Ia amintitiva cine a vandut zacamintele de petrol din Marea Neagra? Oare nu cei din PNL? Oare de ce s-ar alia acestia cu PSD-ul daca nu pentru protectie? Puterea ii poate apara de neregulile savarsite pe vremea cand unul era primministru si altii misunau prin ministere.
Niciodata o alianta de tipul acesteia, dreapta cu stanga nu v-a aduce stabilitate Romaniei, dimpotriva. Vom avea parte de un haos total.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 00:35

s-a vazut cat de inteligenti sunt romanii,au ales cum sa moara:spanzurati de marinelu' sau jupuiti de vii,lent si obositor de prostu' prostilor

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 00:48

De la: florinpreda999, la data 2009-11-28 00:35:54s-a vazut cat de inteligenti sunt romanii,au ales cum sa moara:spanzurati de marinelu' sau jupuiti de vii,lent si obositor de prostu' prostilor

Da! si se va mai vedea inca mult si bine. Eu sunt de parere ca trebuie sa alegem raul cel mai putin rau. Romania este astazi in aceasta situatie pentru ca sisteme de tip socialist au guvernat prea mult aceasta tara. Nu putem deveni o tara bogata si prospera intr-un sistem in care se ia de la unii si se da la altii. Unii muncesc si altii castiga pe nedrept din rodul muncii lor. PSD-ul a avut prea mare influenta in guvern intodeauna si atunci cand se dorea o reforma de tip democrat se grabeau sa o opreasca pentru ca nu era de tip socialist. Au fost si la putere si in opozitie tot timpul. De ce dati vina pe un presedinte cu puteri limitate si nu va uitati cine ne-a pus piedica 20 de ani? E chiar atat de greu de vazut? Voi ati trait acele vremuri, le traiti si pe astea de acum, chiar n-ati invatat nimic din trecut? Detasativa de aceste tampenii cu care sunteti orbiti si priviti limpede la ceea ce trebuie sa facem. Mai jos puteti citi un exemplu despre ce inseamna socialismul:

Un profesor de economie la un colegiu
> local, a declarat ca nu a picat niciodata un elev, insa
> odata a picat o clasa intreaga.
>
> Acea clasa a sustinut cu tarie ca socialismul functioneaza
> si ca nimeni n-ar mai fi sarac si nimeni n-ar mai fi bogat,
> un mare egalizator.
>
> Profesorul le-a raspuns atunci: "Bine, o sa facem in
> aceasta clasa un experiment asupra socialismului. Toate
> notele vor fi facute medie si toti veti primi aceasi nota
> astfel incat nimeni nu va pica si nimeni nu va lua nota
> A".
>
> Dupa primul test, notele au fost facute medie si toata
> lumea a primit un B.
>
> Elevii care au invatat din greu au fost tristi iar cei care
> au invatat putin erau fericiti.
>
> Pe masura ce testul al 2-lea se apropia, elevii care au
> invatat putin, au invatat si mai putin acum, iar cei care au
> invatat din greu s-au decis ca vor si ei sa primeasca de-a
> gata, gratis o nota buna asa ca au invatat putin.
>
> Media celui de-al
> 2-lea test a fost un D! Nimeni nu a fost fericit.
>
> Cand cel de-al 3-lea test a fost dat, media a fost un F.
>
> Notele n-au crescut niciodata, insa certurile, reprosurile
> si jignirile au rezultat in dusmanii si animozitati, si
> nimeni nu a mai invata pentru beneficiul celorlalti.
>
> Toti au picat clasa, spre marea lor surpriza, iar
> profesorul le-a spus ca si socialismul va cadea in cele din
> urma, pentru ca atunci cand rasplata e mare, efortul depus
> pentru a reusi e de asemenea mare, insa atunci cand
> guvernamantul i-a toata rasplata din ecuatie, nimeni nu va
> mai incerca sau va vrea sa reuseasca.
>
> Nu poate fi mai simplu de atat.
>
> Sau intr-un paragraf scurt insa profund, care exprima
> totul:
>
> "Nu poti legisla ca saracii sa fie eliberati dand o
> lege prin care bogatii sunt inrobiti. Ceea ce o persoana
> primeste fara sa fi muncit pentru acel ceva, o alta persoana
> trebuie sa munceasca fara sa fi primit acel ceva.
> Guvernamantul nu
> poate da nimanui ceva, fara ca acel ceva sa nu fie luat in
> prima faza de la altcineva. Cand jumatate din populatie
> merge pe ideea ca nu trebuie sa munceasca fiindca cealalta
> jumatate va avea grija de ei, iar cand cealalta jumatate
> merge pe ideea ca nu serveste la nimic sa munceasca fiindca
> oricum altcineva va culege roadele muncii lor si vor primi
> ceea ce ei au muncit, asta dragul meu prieten, este
> sfarsitul oricarei natiuni. Nu poti multiplica bogatia
> divizand-o".

9am115671

39 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 01:41

De la: aha, la data 2009-11-28 00:26:53
De la: 9am115671, la data 2009-11-27 22:34:26
De la: aha, la data 2009-11-27 22:11:23
De la: 9am115671, la data 2009-11-27 20:08:33

si eu sunt o pers care a scris pt prima data pe forum...AZI...si dupa ce am vazut comentariul tau...am ajuns la concluzia ca HOTILOR TOT DE HOTI LE E FRICA....daca te deranjeaza atat de mult ca pe un forum oamenii isi spun liber parerea...atunci sa cerem admin sa verifice cateva ip-uri...poate sa inceapa cu al meu...asa,ca sa ti se inchida gura...Pana la urma pe acest forum iti poti spune parerea despre "filmuletul" vizibil trucat,nicidecum sa comentezi pe langa subiect...daca ai alte comenturi si daca te deranjeaza numarul de sustinatori ale unui partid..deschide alt topic

stimata domnisoara
1. v`ati simtit vizata de mesajul meu? sau de ce ati raspuns?
2. multumesc pentru "compliment", dar nu sint hotz :)
3. inteleg ca va incanta deosebit daca mi s`ar inchide gura :) sper ca nu veti fi satisfacuta niciodata :)
4. ontopic: filmuletul este vizibil trucat? LOL =)) e vizibil, da :) mai ales daca ai ochelarii portocalii :)

Stimate Domn...In comentariu dvs au fost vizati TOTI cei care au scris pt prima oara un mesaj pe forum in ultimile 2 zile...am inteles exact ca nu am fost vizata in mod direct...dar indirect da...iar cu afirmatia mea "HOTILOR TOT DE HOTI LE ESTE FRICA"...nu m-am referit la dvs. personal...asa ca nu am de ce sa primesc "multumiri pt complimente"...cat despre partea cu inchis gura...de ce nu faci un apel la admin ca sa vezi cam cate pers cu "ochelari portocalii" au mai multe conturi de pe acelasi ip...cat despre filmulet,ar exista mai multe argumente care se demonstreze suficient de logic ca este o facatura...aveti cumva dvs cateva argumente prin care sa ne demonstrati noua necredinciosilor. ca filmuletul este real si nu prelucrat...aratati-ne dvs o "lumina" rosie(ca dupa revolutie nu ati facut decat sa ne bagati in ceata)

Dragutza domnishoara...
in primul rand, filmul a fost prezentat la tv si il iau asa cum e :)
nici Basescu, in prima faza, nu a acuzat trucarea filmului ci a incercat sa`si justifice reactia golaneasca: dosul palmei in fata baiatului...
in al doilea rand, daca cineva se indoieste de veridicitatea filmului, atunci EL e obligat sa`si motiveze indoielile (daca vrea sa fie luat in serios si daca vrea sa deschida ochii concetatenilor)...
in al treilea rand, va informez ca opinia mea a fost exprimata deja, pe pagina 2 a topicului, dar probabil nu ati bagat`o in seama, din cauza vitezei :D

citat:

De la: elenamiaro, la data 2009-11-27 09:44:25
Sunt grafician de foarte multa vreme. Priviti cu atentie spre dl Basescu intre cele doua "lovituri". Veti observa cum pt o fractiune de secunda doar imaginea sa se "tulbura". Acolo este raspunsul. Am incercat aseara sa sun la Realitatea pe nr de tel afisat dat primeam un mesaj de nr de tel nealocat sau inexistent. Asa ca -cu siguranta- chiar daca au avut si altii de spus ceva in legatura cu aceasta minciuna, nu au avut cum sa o faca.
Apoi, nu cred ca un om in campanie sau inainte de campanie electorala, cand stie clar ca toti ochii sunt atintiti asupra sa, face o asemenea nesabuinta (mai ales ca nu parea deloc suparat sau nervos). Se observa cum o prinde pe acea doamna de mana, o asculta si apoi dintr-o data ii lasa mana, ii trage copilului 2 pumni, domna vorbeste in continuare fara nici o problema, ceilalti nu au nici o reactie, copilul rade, doamna rade si dl Basescu fericit ca l-a lovit bine si fara motiv pe un copilas se ridica triumfator si se departeaza. Mi se pare de-a dreptul aberanta aceasta poveste. Deci, domnilor, nu ne mai credeti prosti si daca aveti ceva de aratat despre cineva, faceti-o cu bun simt si pe drept

cred ca te`ai uitat la alt film :)

dar pe omul aflat in stanga copilului l`ai observat?
ai vazut cum se uita la copil, dupa ce acesta o incaseaza? il urmareste cu privirea cand copilul se misca in spate...
si daca ala e ras de copil, inseamna ca sunteti de pe alta planeta :)

citat inchis

PS: astept argumentele dvs pertinente care sustin acuzatia ca filmul e trucat

Stimate domn,
nu se poate denigra un om cu o poza sau cu un filmulet de teapa celui care a starnit multe controverse...mai sunt necesare si argumente...inteleg perfect ca Patriciu este anti Basescu acum dupa ce acesta din urma l-a refuzat intr-o "afacere",iar Geoana este cel mai mare rival politic al lui Basescu,asta ca sa nu mai vorbesc de cele 2 partide...DAR,voi toti care sustineti cu vehementa veridicitatea filmuletului,ar trebui sa aveti argumente solide...NU MAI PUTEM MINTI POPORUL CU TELEVIZORUL...
Un argument care pune la indoiala veridicitatea filmuletului este faptul ca acesta a aparut dupa 5 ani...atunci nu a prezentat interes...nu avea nimeni de castigat de pe urma lui?A aparut exact in momentul cand cineva "capabil" a avut idei fictioniste cu speranta ca il va ajuta intr-un fel sau altul...
Un alt argument ar fi acela ca s-au facut publice doar 18 sec din film...pastrand partea cea mai interesanta...reactiile oamenilor...probabil o sa se faca publica o continuare a filmuletului,in momentul in care acesta o sa iasa din "fabrica"
Un al 3 lea argument-este mai mult decat clar ca este vorba de ras de copil... 1. o persoana lovita destul de tare in oricare parte a corpului din instinct duce mana la locul leziunii..un semn ca s-ar vaita... 2. copilul afirma ca nu a fost lovit si ca a ras
Un al 4 lea argument- orice om care stie clar ca in ziua X toti ochii o sa fie atinti la el si toate camerele de filmat vor monitoriza si vor surprinde pana si cel mai mic gest,nu ar face imprudenta de a lovi un copil...Daca Basescu ar fi fost atat de deranjat de prezenta copilului,ar fi putut foarte simplu sa unei garzi de corp sa-l indeparteze pe copil....
SUFICIENTE ARGUMENTE STIMATE DOMN???
DVS AVETI ARGUMENTE PT A VA SUSTINE IN CONTINUARE PAREREA?
REPET...NU MAI PUTEM MINTI POPORUL CU TELEVIZORUL...
TRAIM IN EPOCA TEHNOLOGIEI MODERNE(UNA DESTUL DE AVANSATA)...SI NIMENI NU MAI CREDE INTR-O POZA SAU UN FILMULET....
ARGUMENTE VREM,DOMNILOR!!!

Bruce_Lee

36 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 05:14

Odata ce acest film a aparut tocmai in campania electorala spune totul....

De ce n-a aparut in momentul in care a fost facut..?

Asa e campania electorala ...murdara ...

Nu cred ca Basescu ..ar fi fost atat de nestapanit incat sa loveasca un copil in fata camerelor de luat vederi si-n fata cu toata lumea...

Gogosi vandute pentru ..divertisment...doar romanul poate sa-nghita multe ...

Nu cred ca `` homo homini lupus`` ..poate fi deviza intr-o lume umana ..pe care avem datoria s-o creem..! In acelasi timp , e foarte adevarat ...acest enunt : cine uita istoria risca s-o repete `` Ar trebui sa ne gandim la baile de sange si genocidele ..secolului trecut ...cand confortul si tehnica au ajuns `` pe cele mai inalte culmi ``...ca sa ne dam seama ca n-am progresat catusi de putin ..de la omul cu bata si ghioaga din preistorie..
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 08:20

Baieti si fetite,dragi raspandaci PDListi,revolutionari dornici de sange,"monarhisti" basescieni ca Mytcor,bloggeri ca Mitache sau "specialisti in filmari" pe fond portocaliu...In acest cea se cumpana pentru PDL va comunic noua strategie pe care sa o adoptati .Domnul Basescu a spus sa sustineti in primul rand ca nu este adevarat si in al doilea rand ca o merita mogulul ala mic deoarece avea pensie nesimtita! Mobilizare maxima baieti,repetati intre voi chestia asta pana va convingeti unul pe altul!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 08:24

De la: alexandrumitache, la data 2009-11-27 23:29:47

Mitache,nu mai pierde vremea aiurea.A spus Felix Tataru ca are el un film in care domnul presedinte de fapt ii da o ciocolata copilului , ii spune o poveste draguta si il mangaie pe capsor ca un iubitor de copii ce este.Eu cred ca este bine sa o dea pe post ca sa vedem toti cu ne-au pacalit mogulii aia rai ! .Sper ca nu este prea ocupat zilele acestea si mai are timp si pentru domnul fost presedinte Basescu.

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:01

Basescu a lovit un copil: Realitate sau imagini trucate?

Nici nu mai conteaza atata timp cat "musculitele" roiesc in jurul subiectului.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:05

De la: april_ro, la data 2009-11-28 09:01:09Basescu a lovit un copil: Realitate sau imagini trucate?

Nici nu mai conteaza atata timp cat "musculitele" roiesc in jurul subiectului.

Doamna ,m-ar bucura sa cred ca si pe dumneavoastra va intereseaza sa aflati adevarul despre cel pe care il sustineti.Daca insa acest lucru nu va intereseaza atunci sunteti in tagma celor care voteaza fara sa fie interesati de adevar ci doar de repetarea demagogiei portocalii.

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:13

Daca ar fi fost vorba despre copilul meu, as fi lamurit situatia la momentul respectiv.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:18

De la: april_ro, la data 2009-11-28 09:13:12Daca ar fi fost vorba despre copilul meu, as fi lamurit situatia la momentul respectiv.

Eu ma intreb de ce Basescu NU A LAMURIT SITUATIA LA MOMENTUL RESPECTIV?

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:27

Polemica si nimic mai mult - din pacate nu este constructiva.
Mi-e greata de tot ce vad de doua zile la televizor.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:35

De la: april_ro, la data 2009-11-28 09:27:47Polemica si nimic mai mult - din pacate nu este constructiva.
Mi-e greata de tot ce vad de doua zile la televizor.

Nu trebuie sa puneti atat de multa pasiune doamna,este un sfat foarte sincer si dat la modul cel mai serios!

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 09:36

aparitia acestui film dovedeste inca odata ca Basesca NU este corupt ,ca NU le-a facut favoruri mogulilor Patriciu ,Voiculescu, Vantu si multi altii care au intrat in PSD

M
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Basescu a lovit un copil: Realitate sau imagini trucate?
Mergi la: