back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu a lovit un copil: realitate sau imagini trucate?

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 17:35

De la: Horus, la data 2009-11-28 22:37:23
De la: mioaracosmina, la data 2009-11-28 12:31:18
De la: karpov, la data 2009-11-27 23:06:29
De la: mioaracosmina, la data 2009-11-27 12:34:42cand a fost confruntarea lui geoana i se uscau buzele ca nu stia ce sa raspunda la intrebarile incuietoare si bineinteles ca le ocolea, antonescu vorbea despre flota lui basescu si cand i s-a dat actul nu mai avea cuvinte, iar basescu raspundea pe fapte cu acte nu ocolea raspunsuri! asta e realitatea. nu stiu care e mai bun sau care e mai rau, stiu doar ca in acea confruntare singurul care avea raspunsuri era basescu. si nu zic asta de nebuna, se poate verifica pt cei care nu au vazut confruntarea

Sa inteleg ca actele lui basescu si flota care nu mai este -ne vor scoate din criza ?

de inteles este cate minciuni i se pun in carca lui basescu, la fel si cu filmuletul inventat in turul II.

de inteles este ca e o jigodie de comunist ca si iliescu si geoana -toti trei sunt conducatori de mafiii ,tolereaza furturile pentru a-si atinge scopurile personale !
De ce nu dispar hotii si hoatele din anturajul lor ?
Daca tolerezi hotia inseamna ca meriti orice pentru a fi inlaturat ,chiar si un filmulet trucat !
Sa nu uitam cum a fost arestat Al Capone -faci orice ca sa indrepti lucrurile ,daca nu poti rezolva cu mafiile din jurul lor atunci ai dreptul sa te transformi si tu intr-un mica mafiot ,pentru a-l putea inlatura !
Pacat este insa faptul ca alternativa pare si mai proasta 1
Suntem o tara plina de hoti si prosti -ei decid soarta votului ,ei ne-au dat aceasta alternativa -o alternativa ilogica
Trebuie sa fii dus cu capul sa mergi la vot ,daca mergi inseamna ca de fapt asta e optiunea ta si ca de fapt in primul tur ai facut o gafa alegand altceva
Daca in turul 2 nu exista optiunea ta ,atunci logic e sa stai acasa -nu e nevoie sa mergi alaturi de prosti,prostii oricum prin numar,vor invinge !
Daca vrei sa fii invins de prosti atunci poti sa mergi la vot !

oricum ar fi trebuie mers la vot, pentru ca trebuie ales cineva. este tara noastra si chiar daca nu apreciem unul dintre ei este de datoria noastra sa facem o alegere. asta pentru ca daca nu meregm la vot, nu v-a schimba cu nimic alegerea finala. poate sunt multi in situatia ta, care nu vor sa mearga la vot, dar macar printr-o mica sau mare diferenta care poate fi vizibila si probata te poate indruma sa faci o alegere buna sau macar corecta intre cei doi.

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 17:47

acum mi-am adus aminte de ceva. cand a candidat basescu acum 4 ani, in oras la mine se distribuiau niste plicuri in care el era acuzat de viol. si era prezentata declaratia femeii, nr. dosarului de la politie si alte informatii care vroiau sa para convingatoare.
acum cand el canditeaza iar, i se pune in carca acest filmulet, care nu face decat sa dezinformeze oamenii, sa arate frica contracandidatului si lasitatea lui. majoritatea persoanelor care au scris pe acest forum si care sustin ca este un trucaj, sunt persoane care inteleg aceste jocuri murdare. e clar ca nu ai cum ca om, oricat de rau ai fi, nu ai cum intr-o asemenea situatie sa faci un gest necontrolat. nu exista gesturi necontrolate!!! e logic, pentru ca sunt oameni care au grija de imaginea fiecarui om important. in primul rand asta e logica. trebuie sa ne punem noi in situatia unui candidat si sa vedem daca vom primi o piatra in frunte, vom riposta? normal ca nu. rolul lor este altul acolo pe scena.
eu sincer nu vad aici decat frica celor care nu vor sa piarda aceasta mare putere unde sunt multi care activeaza in diferite domenii si care vor sa profite de putere, iar noi sa ne intoarcem in timp si sa fim niste biete animale...

aha

39 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 22:50

AMR 7 !!!
pana scapam de marinerul bataush si mincinos :)

camelia_otilia

1 mesaj
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 23:37

imagini trucate

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 00:08

Normal ca trucate si inca cum, metode comuniste. Daca erau reale apareau atunci nu acum cand a scornit Dinu Patriciu.

GINA
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 08:28

De la: 9am076753, la data 2009-11-30 00:08:11Normal ca trucate si inca cum, metode comuniste. Daca erau reale apareau atunci nu acum cand a scornit Dinu Patriciu.

Dar care naiba este logica prin care se leaga veridicitatea unei casete de momentul apartiei ei pe piata? .Dupa cate zile de la producerea faptelor un lucru nu mai este adevarat?

9am047645

2 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 08:34

Vedet- iva de treaba nu va-ti gandit ca a fost un gest pur si simplui si apoi probabil a spus ceva urat daca a reactionat asa Base . Lasati-o naibi.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 08:43

De la: 9am047645, la data 2009-11-30 08:34:14Vedet- iva de treaba nu va-ti gandit ca a fost un gest pur si simplui si apoi probabil a spus ceva urat daca a reactionat asa Base . Lasati-o naibi.

Ai copii ?

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 08:54

De la: mioaracosmina, la data 2009-11-29 17:47:33acum mi-am adus aminte de ceva. cand a candidat basescu acum 4 ani, in oras la mine se distribuiau niste plicuri in care el era acuzat de viol. si era prezentata declaratia femeii, nr. dosarului de la politie si alte informatii care vroiau sa para convingatoare.
acum cand el canditeaza iar, i se pune in carca acest filmulet, care nu face decat sa dezinformeze oamenii, sa arate frica contracandidatului si lasitatea lui. majoritatea persoanelor care au scris pe acest forum si care sustin ca este un trucaj, sunt persoane care inteleg aceste jocuri murdare. e clar ca nu ai cum ca om, oricat de rau ai fi, nu ai cum intr-o asemenea situatie sa faci un gest necontrolat. nu exista gesturi necontrolate!!! e logic, pentru ca sunt oameni care au grija de imaginea fiecarui om important. in primul rand asta e logica. trebuie sa ne punem noi in situatia unui candidat si sa vedem daca vom primi o piatra in frunte, vom riposta? normal ca nu. rolul lor este altul acolo pe scena.
eu sincer nu vad aici decat frica celor care nu vor sa piarda aceasta mare putere unde sunt multi care activeaza in diferite domenii si care vor sa profite de putere, iar noi sa ne intoarcem in timp si sa fim niste biete animale...

si coroborind cu informatiile mai nou aparute si cu felul lui Natural-Violent de a fi, nu te-ai gindit ca s-ar putea sa fie adevarat ? chiar nu te prinzi ca-i genul de barbat care iti da si doua labe daca nu vrei ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 09:11

Razvan Murgeanu: "Eram cu Basescu... Eram in Piata Crangasi acolo, venise. Tocmai il demola pe arabul ala care avea fabrica aia de paine mare. Eram cu totii acolo si arabul ii zice : ce ma vrei spaga de la mine?. Sta, sta sta, eu eram chiar in spatele lui, in lateral, eu ma bagasem cumva sa nu incerce ala ceva. Si el zice(n.r. Basescu): Si acolo o sa fie un terminal (redirectionand pervers atentia audientei spre o tinta falsa). Si aia s-au intors cu camerele de luat vederi, si cand i-a ars un cap in gura lui ala, la pus in c*r. Pac ! Ala a cazut bum ! I-a spart fata. Facea, ce ati patit ceva, (n.r.Basescu catre victima )vi s-a facut rau?".
Apoi a fost chemata salvarea, la ordinul lui Basescu, unui om i se facuse rau. Mai multi reporteri aflati la fata locului in acel moment au confirmat incidentul.

9am140547

2 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 09:47

BRAVO !!! sa chemam iar mineriii sa ne invete democratia, asta vrei ? ILIESCU si PSD?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 09:52

De la: 9am140547, la data 2009-11-30 09:47:41BRAVO !!! sa chemam iar mineriii sa ne invete democratia, asta vrei ? ILIESCU si PSD?

Domnule ,stiti bine ca mineriadele nu au fost facute doar de PSD pentru singurul motiv ca PSDul si PDul erau atunci un singur partid!Hai va rog eu,terminati cu chestiile astea penibile in care ati fost partidul care a organizat mineriada iar acum va pretindeti aparuti brusc de undeva din spuma marii,albi,curati imaculati! .

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 09:56

De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 09:52:26
De la: 9am140547, la data 2009-11-30 09:47:41BRAVO !!! sa chemam iar mineriii sa ne invete democratia, asta vrei ? ILIESCU si PSD?

Domnule ,stiti bine ca mineriadele nu au fost facute doar de PSD pentru singurul motiv ca PSDul si PDul erau atunci un singur partid!Hai va rog eu,terminati cu chestiile astea penibile in care ati fost partidul care a organizat mineriada iar acum va pretindeti aparuti brusc de undeva din spuma marii,albi,curati imaculati! .
Eu zic sa-l chemam pe Solomon sa ne trimita pe malul drept al Dunarii ... ca nu-l votam pe marinel.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 10:48

Un loc, un om !

Un loc !
Unde este locul ? În România.
Cum arată locul ? Măcinat. Distrus. Nelucrat. Furat. Cu populația învrăjbită și înfometată. Un loc al haosului! Un loc al jafului! Un loc unde copiii primesc pumni în gură fiindcă, în inocența lor, au greșit numele conducătorului suprem.
Un om !
Unde este omul? În acel loc. În România !
Cine este omul? Președintele României, Traian Băsescu.
Cum este omul? Nesincer. Manipulator. Profitor. Conflictual. Dictator. Președinte doar pentru el, familia lui, pentru rude, prieteni. Pentru mogulii lui. În special pentru Elena Udrea, Cocoș, Păunescu, Cășuneanu, Umbrărescu, Popovicu, Constanda, Videanu, Berceanu, Negoiță...
Un loc, un om... Schimbăm locul? Nu! Un categoric nu! România trebuie să redevina normală. M-am hotărât. Schimbăm omul

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
ist39tina

1 mesaj
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 11:06

Dra sau dna, pai a avut ceva timp la dispozitie al de cand e presedinte sa mareasca alocatia pentru copiii sau a avut lucruri mai imortante de facut, cum ar fi promovare copilului personal ca europarlamentar... cat priveste filmuletul suntem indreptatiti sa il credem in stare sa loveasca un copil (care a facut cativa pasi in spate derutat pentru ca nu stia daca sa ia in serios gestul) sau ati uitat cum de "tiganca imputita" si de comentariul pe care l-a facut cand pleca de la o nunta tiganesca si credea ca nu il aude nimeni....

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 11:17

De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 08:28:42
De la: 9am076753, la data 2009-11-30 00:08:11Normal ca trucate si inca cum, metode comuniste. Daca erau reale apareau atunci nu acum cand a scornit Dinu Patriciu.

Dar care naiba este logica prin care se leaga veridicitatea unei casete de momentul apartiei ei pe piata? .Dupa cate zile de la producerea faptelor un lucru nu mai este adevarat?

nu are legatura ce spui cu realitatea. pai de ce nu au fost aratate atunci cand a candidat prima data??? atunci nu mai era rau?? sau nu cumva.... ....filmarea e din 2004, dar palma din 2009 ? superr am gasit raspunsul : filmarea din 2004, iar palma a dat-o in 2009...cu ajutorul trucajelor

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 11:19

De la: mioaracosmina, la data 2009-11-30 11:17:07

nu are legatura ce spui cu realitatea. pai de ce nu au fost aratate atunci cand a candidat prima data??? atunci nu mai era rau?? sau nu cumva.... ....filmarea e din 2004, dar palma din 2009 ? superr am gasit raspunsul : filmarea din 2004, iar palma a dat-o in 2009...cu ajutorul trucajelor

Eu v-am intrebat ce legatura are momentul cand a iesit caseta cu faptele intamplate?Daca a iesit caseta dupa 4 ani este Basescu mai putin vinovat ?Ce legatura are momentul aparitiei casetei cu faptele intamplate?

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 11:27

De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 11:19:40

Eu v-am intrebat ce legatura are momentul cand a iesit caseta cu faptele intamplate?Daca a iesit caseta dupa 4 ani este Basescu mai putin vinovat ?Ce legatura are momentul aparitiei casetei cu faptele intamplate?

Daca esea caseta ma devreme ,nu mai stateam Eu atita timp in chilotzi Elenei Udrea,nu mai luam atitea suturi de la sefu

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 11:44

De la: cifra66, la data 2009-11-30 11:27:35
De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 11:19:40

Daca esea caseta ma devreme ,nu mai stateam Eu atita timp in chilotzi Elenei Udrea,nu mai luam atitea suturi de la sefu

daca aceasta caseta ar fi fost adevarata ar fi aparut de atunci. tocmai de aceea acum nu o mai pot considera importanta. faptul ca a aparut dupa 4 ani, inseamna ca nu a existat si de aceea eu nu o pot lua in seama. apropo nu-l prea vad pe geoana pe la confruntari....de ce oare?? se ascunde de ceva?? eu ca cetatean chiar nu inteleg...

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 11:57

De la: solnica, la data 2009-11-29 03:02:11DE CE ,INVITAT BASESCU LA REALITATEA TV CAND A URMARIT ACEST FILMULET NU A AVUT UN RASPUNS FERM ?!!!SA ADMITEM CA AU FOST IMAGINI TRUCATE!!!!DAR RASPUNSUL A LASAT DE DORIT SI DE GANDIT!!!!.......AICI NU MAI ESTE MANA MOGULILOR CI ASA ESTE DIN PACATE BASESCU!!!Pentru cei ce nu au vazut emisiunea la Realitatea...raspunsul a fos":Poate copilul a zis ceva,a jignit-o pe doamna care avea o problema de relatat...nu stiu poate a zis ceva copilul"citat Basescu.

daca intr-o zi o sa te anunte cativa prieteni ca a aparut un filmulet cu tine si cu inca o persoana de acelasi sex ca si tine ca te saruti, cum vei reactiona? probabil la inceput violent, pentru ca nu esti obisnuita, dupa care vei incerca sa aduci probe contrarii etc, dupa care vei vrea sa dai sau nu in judecata pe cel care a postat. aceste lucruri nu merg ca la carte, pentru ca in momentul in care lucrezi la ceva ce nu este adevarat, incerci sa faci cat mai real, ca sa poata fi greu de aflat adevarul, sau sa nu poata fi aflat, desi acest filmulte si pentru noi oamenii daca ne uitam de mai multe ori ne face sa ne punem cateva intrebari de genul: de ce se face imaginea albastra la baiat? de ce basescu nu se dezechilibreaza cand ii da cu palma? de ce nu se uita basescu la baiat atunci cand chipurile il loveste? in primul rand il i-a de manuta si poate ca a intins mana sa-l mangaie pe fata, asa cum el obisnuieste sa faca cu copiii si normal ca oamenii se uita.
din cate stiu basescu a spus ca nu si-a batut niciodata copii sau nevasta, dapai sa dea intr-un copil nevinovat.

9am035210

7 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 12:10

CEA MAI ORDINARA CAMPANIE FACUTA DE P.S.D.NU MAI STIU CUM SA ADEMENEASCA POPULATIA.AM LUPTAT 50 ANI SA SCAPAM DE EI.A PLECAT CEAUSESCU SI A VENIT ILIESCU.
OAMENI BUNI MERGETI LA VOT CA SA SCHIMBAM TARA
DE CE NU SPUN POSTURILE DE TELEVIZIUNE CE POMANA IMPART P.S.D-ISTI LA PLOIESTI
CA SA ATRAGA VOTURI?DAU RADIOURI,UMBRELE, FAINA, ZAHAR....DIN BANII CUI?
SUNT VOTURI CUMPARATE,DAR OAMENII AU INTELES.
FILMULETUL?O FACATURA ORDINARA FACUTA TOT DE EI.OAMENII CARE AU FOST ACOLO NU AU FOST INVITATI LA TELEVIZIUNILE MOGULILOR.DE CE?
JURNALISTII?DE UN PROFESIONALISM CARE LASA DE DORIT,EI SUNT CEI CARE MANIPULEAZA POPULA-TIA.,SA LE FIE RUSINE CA NU SE GINDESC LA BINELE TARII ,FAC INTERESELE ANUMITOR PERSOANE
DE CE NU VORBESC DE DATORIILE DE 600MIL.EURO PE CARE PATRICIU LE ARE DE DAT LA STAT?
DIN BANII ACEIA SE PLATEAU PENSIILE,AGRICULTORII.....
CIT VOR SA MAI FURE?NOI NU-I MAI LASAM CA PREA NE CRED PROSTI

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 12:15

am intrebat pe cineva cu cine voteaza. si el a raspuns cu basescu. si am intrebat de ce. si a zis: de ce sa ma intorc in timp? daca as avea de ales intre basescu si altul nou, poate l-as alege pe cel nou, dar asa macar mergem inainte cu basescu, nu inapoi cu geoana.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 12:48

De la: mioaracosmina, la data 2009-11-30 11:57:21
din cate stiu basescu a spus ca nu si-a batut niciodata copii sau nevasta, dapai sa dea intr-un copil nevinovat.

A spus si ca nu a fost la Grivco dar si-a amintit dupa, ca de fapt a cam fost .

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 14:20

De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 12:48:28
De la: mioaracosmina, la data 2009-11-30 11:57:21

A spus si ca nu a fost la Grivco dar si-a amintit dupa, ca de fapt a cam fost .

da asa e. a zis ca a fost...daca nu recunoaste e rau, daca recunoaste iar e rau. cum e bine oare? geoana dc nu zice ce a facut la moscova??

fane_b

20 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 14:28

observ ceva interesant,toti care incearca sa-l scoata basma curata pe basescu posteaza sau sunt inscrisi pe forum cel mai devreme din data de 29.11.2009,asta demonstreaza clar de ce au venit si de ce posteaza aici,lingai platiti de basescu si stafful sau de campanie sa-i mascheze greserala care a facut-o lovind copilul,sunt care au 1-2 postari, dar sunt si cu 200-300-400 de postari dar daca verificati toate sunt din 29 noiembrie incoace si toate pe aceasta tema si ma mai intreb cine posteaza 400 si ceva de mesaje in 2 zile daca nu est lingau de profesie sau platit?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 15:33

Miron Mitrea : „Geoană a pus mâna și pe baza secretă a M. I., în scop de șantaj politic!”
noiembrie 29, 2009 in Uncategorized

MIRON MITREA A CONFIRMAT, PENTRU EXPRESUL DE SUD, că mafia lui Geoană a penetrat la vârf Ministerul Administrației și Internelor. Declarația lui Mitrea, conform căreia Geoană și Vanghelie au primit acces în arhiva Poliției Politice din România, adică a Direcției Generale de Informații și Protecție Intern㠖 DGIPI, coroborată cu prezentarea demisiei de către șeful acestei caracatițe informative (Gelu Drăjneanu), imediat ce ministrul Nica a fost remaniat, precum și cu ieșirea de la guvernare, din acest motiv, a pionilor PSD, justifică de ce gruparea de crimă organizată condusă de Geoană are acum pârghii de șantaj asupra unor lideri PNL, cu scopul ca aceștia să îi ofere, contra tăcere, voturi lui Geoană.

DGIPI (UM 0968) ESTE URMAȘA CELEBREI “DOI ȘI-UN SFERT” (UM 0215), singura structură postdecembristă născută cu scopul declarat de a obține informații politice și a le folosi pentru FSN, partidul lui Ion Iliescu din 1990. Înființată de Gelu Voican Voiculescu în 1990, pe structura Securității Municipiului București, “doi și-un sfert” a căpătat în ultimii 19 ani puteri discreționare în domeniul informațiilor și a fost folosită în scopuri de poliție politică.

„ATENȚIE MARE, ROMÂNI! GEOANĂ NU A INTRAT DOAR ÎN BAZA DE DATE A ARMATEI, ci și a Ministerului de Interne, îmi asum declarația deoarece dețin probe! Prin asta, el deține puterea dată de actuala poliție politică din România, și anume fosta doi și-un sfert. Voi sesiza DIICOT în acest caz și voi dezvălui și numele complicilor lui Mircea Geoană”, a afirmat, pentru Expresul de Sud, Miron Mitrea, chiar unul dintre greii Partidului Social Democrat
www.expresul.ro/index.php?articole=1&rubrica=19&id=11360

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 15:49

Au trecut multe zile de cand a aparut filmul trucat pt. a pata imaginea presedintelui si pt. al impiedica sa mai candideze.De ce nu se da verdictul oficial despre trucare si sa plateasca cei vinovati.Dupa cate vad nu stiu cu ce judeca fiecare .Oameni santem si toti trebuie sa avem creer.

GINA
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 16:05

De la: 9am076753, la data 2009-11-30 15:49:20Au trecut multe zile de cand a aparut filmul trucat pt. a pata imaginea presedintelui si pt. al impiedica sa mai candideze.De ce nu se da verdictul oficial despre trucare si sa plateasca cei vinovati.Dupa cate vad nu stiu cu ce judeca fiecare .Oameni santem si toti trebuie sa avem creer.

Exact,daca tot avem "creer" trebuie sa ne intrebam de ce spuneti dumneavoastra ca filmul a fost trucat ?Nu mai discut si despre afirmatia ca acest film il "impiedica sa nu mai candideze" .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 16:06

De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 16:05:04
De la: 9am076753, la data 2009-11-30 15:49:20Au trecut multe zile de cand a aparut filmul trucat pt. a pata imaginea presedintelui si pt. al impiedica sa mai candideze.De ce nu se da verdictul oficial despre trucare si sa plateasca cei vinovati.Dupa cate vad nu stiu cu ce judeca fiecare .Oameni santem si toti trebuie sa avem creer.

Exact,daca tot avem "creer" trebuie sa ne intrebam de ce spuneti dumneavoastra ca filmul a fost trucat ?Nu mai discut si despre afirmatia ca acest film il "impiedica sa nu mai candideze" .

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 16:24

De la: 9am049801, la data 2009-11-30 14:28:07observ ceva interesant,toti care incearca sa-l scoata basma curata pe basescu posteaza sau sunt inscrisi pe forum cel mai devreme din data de 29.11.2009,asta demonstreaza clar de ce au venit si de ce posteaza aici,lingai platiti de basescu si stafful sau de campanie sa-i mascheze greserala care a facut-o lovind copilul,sunt care au 1-2 postari, dar sunt si cu 200-300-400 de postari dar daca verificati toate sunt din 29 noiembrie incoace si toate pe aceasta tema si ma mai intreb cine posteaza 400 si ceva de mesaje in 2 zile daca nu est lingau de profesie sau platit?

toate sunt pe aceasta tema, pentru ca asta e subiectul. suntem multi care avem mai multe postari pentru ca raspundem diferitelor intrebari sau comentam la comentarii. pe mine una, nu ma plateste nimeni, pur si simplu ma atrage subiectul, la fel cum ii atrage si pe ceilalti, la fel cum te-a atras si pe tine. parerea mea

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Basescu a lovit un copil: Realitate sau imagini trucate?
Mergi la: