Info
x
Basescu a lovit un copil: realitate sau imagini trucate?
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 23:15
Imagini trucate , bineinteles !! Intrebarea mea ar fi alta . De ce acum , si nu atunci , ptr. ca mie greu sa cred ca Patriciu le-a tinut atata timp...si le-a scos trucate ca sa ce , sa castige geoana alegerile?? Ma mai intreb , asa retoric , bre nene astia de au bani asa cu nemiluita (cum i-au facut este irelevant) , nu au imprejurul lor un staff pregatit , instruit pe la facultati d-astia inteligente , bre tata , sa le zica si lor cum se fac treburile astea - in politica sau in viata de zi cu zi , ca vorba aia sunt si ei oameni de vaza...sau varza ... na` c-am uitat cum ii zice...
|
|
9am147400 8 mesaje Membru din: 4/10/2009 |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 14:48
Daca nici dupa ce a recunoscut ca la B1TV nu va vine mintea la cap si va sfaditi pentru acest personaj sinistru...
Sa traiti bine!!! Si faceti ceva sa vi-l mai alegeti pentru inca doua mandate!!!!! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 16:18
De la: roman6204, la data 2009-12-24 09:56:19nu a fost lovit cu pumnul, ci cu dosul palmei. scurt ! intrebat fiind, nu-si amintea, in schimb si-a amintit de doamna care "avea o problema" . intr-o prima faza nu a negat, doar ca nu-si aducea aminte, "probabil copilul m-a injurat" !!!!!!!! . "lasati-ma sa ma consult"!!!!!!. nu e nici un fals. toti sint la fel si ma intreb cind vor da socoteala pt ceea ce fac . va veni si ziua aia , nu stiu cind, dar va veni! acum sint protejati, se simt in siguranta. dar atunci.....atunci nu-i va mai proteja nimeni, vor incerca sa se ascunda si nu vor mai avea unde! pina una-alta,cel care l-a pus fata-n fata cu acel "filmulet " si vorbesc despre Razvan Dumitrescu de la realitateatv., nu mai apare pe post ! nu stiu daca l-a ajuns razbunarea Sefului sau e in concediu ?! |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 20:29
Nici nu mai are importanta. Este consumat momentul. Din 2004.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 14:18
De la: gabigabi, la data 2009-12-28 16:18:37De la: roman6204, la data 2009-12-24 09:56:19nu a fost lovit cu pumnul, ci cu dosul palmei. scurt ! intrebat fiind, nu-si amintea, in schimb si-a amintit de doamna care "avea o problema" . intr-o prima faza nu a negat, doar ca nu-si aducea aminte, "probabil copilul m-a injurat" !!!!!!!! . "lasati-ma sa ma consult"!!!!!!. nu e nici un fals. toti sint la fel si ma intreb cind vor da socoteala pt ceea ce fac . va veni si ziua aia , nu stiu cind, dar va veni! acum sint protejati, se simt in siguranta. dar atunci.....atunci nu-i va mai proteja nimeni, vor incerca sa se ascunda si nu vor mai avea unde! aseara a reaparut pe post R. Dumitrescu....deci,omul a fost in concediu si nu ce am banuit eu....asta asaa,ca sa fim corecti si sa nu lansam zvonuri nefondate ! |
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 14:24
De la: gabigabi, la data 2009-12-29 14:18:07PanicaroDe la: gabigabi, la data 2009-12-28 16:18:37De la: roman6204, la data 2009-12-24 09:56:19nu a fost lovit cu pumnul, ci cu dosul palmei. scurt ! intrebat fiind, nu-si amintea, in schimb si-a amintit de doamna care "avea o problema" . intr-o prima faza nu a negat, doar ca nu-si aducea aminte, "probabil copilul m-a injurat" !!!!!!!! . "lasati-ma sa ma consult"!!!!!!. nu e nici un fals. toti sint la fel si ma intreb cind vor da socoteala pt ceea ce fac . va veni si ziua aia , nu stiu cind, dar va veni! acum sint protejati, se simt in siguranta. dar atunci.....atunci nu-i va mai proteja nimeni, vor incerca sa se ascunda si nu vor mai avea unde!
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:46
1. MAI INTAI, IUBITUL NOSTRU CONDUCATOR ARE TOATE CALIFICARILE CA SI FOST SECURIST SA STIE SA BATA, SI STIE SI CUM SA BATA, ARE SI TEMPERAMANTUL POTRIVIT, EU CRED CA SI LUI BOC II MAI ARDE CATE UNA CAND NU PERCUTEAZA CUM II TRASEAZA EL;
2. A ZIS CLAR CAND A VAZIT FILMULETUL: POATE M-A INJURAT, A FACUT EL CEVA, DECI HAI DOM`LE NU MAI UMBLA CU PURCEAUA CA AI RECUNOSCUT, E CLAR...... 3. CUM ISI PERMITE SA ANUNTE CHIAR TORTIONARUL DOM`LE REZULTATUL EXPERTIZEI, CE ESTE SI PURTATORUL DE CUVANT SAU REPREZENTANTUL INSTITUTULUI RESPECTIV, CE II ARE LA MANA CU SANTAJE SI PE AIA CA SI PE JUDECATORII CURTII CONSTITUTIONALE? 4. DIN TOATE ASTEA PUTEM CONCLUZIONA CA MARELE MOGUL SI PAPUSAR AL TARII ESTE ACEST MALEFIC BASE, INDIVIDUL CARE POATE CONDUCE BEAT MASINA, CARE ARUNCA CU STICLE IN MULTIME, CARE POCNESTE COPII, CARE VINDE FLOTA COMERCIALA DAR PARCHETUL CONSTATA CA NU S-A PRODUS NICI UN PREJUDICIU, DAR....OUCH FLOTA A DISPARUT...., A CARUI FIICA CUMPARA O CASA CU 1 MILION DE EURO, CARE NU-SI POATE TINE AMANTA SECRETARA CI O FACE DOM`LE MINISTRU SA SE POATA DA LINISTITA MITITICA CU SALUPA SI SA-SI BAGE DEGETELELE PARFUMATE IN BANUL PUBLIC, CARE CU FRATIORUL CEL NAZBATIOS FACE AFACERI CU ARMAMENT, CARE A PUS GHEARA PE GUVERN SI OCHESTE CU PRIVIREA-I DE VULTUR PARLAMENTUL SA-L INGENUNCHEZE SI PE ACELA, CARE, CARE, CARE........! TREZITI-VA ROMANI PANA MAI PUTETI CASTIGA O BIATA LEAFA IN TARA NOASTRA, CA ALTFEL VOM EMIGRA CURAND CU TOTII. |
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 08:27
De la: 9am178165, la data 2009-12-29 20:46:031. MAI INTAI, IUBITUL NOSTRU CONDUCATOR ARE TOATE CALIFICARILE CA SI FOST SECURIST SA STIE SA BATA, SI STIE SI CUM SA BATA, ARE SI TEMPERAMANTUL POTRIVIT, EU CRED CA SI LUI BOC II MAI ARDE CATE UNA CAND NU PERCUTEAZA CUM II TRASEAZA EL; Draga prietena, fii pregatita, vin scuipatorii ...asta nu inseamna ca nu ai dreptatae, ci din contra! Na. am comis-o, acum ma vor balacari si pe mine!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 10:54
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 08:27:10De la: 9am178165, la data 2009-12-29 20:46:031. MAI INTAI, IUBITUL NOSTRU CONDUCATOR ARE TOATE CALIFICARILE CA SI FOST SECURIST SA STIE SA BATA, SI STIE SI CUM SA BATA, ARE SI TEMPERAMANTUL POTRIVIT, EU CRED CA SI LUI BOC II MAI ARDE CATE UNA CAND NU PERCUTEAZA CUM II TRASEAZA EL; ...paiele pe foc... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 17:49
din cateva postari , observ cata duritate in al combate pe base... doamna 9am178... arestati-l daoamna , ca vorba aia , noi , astia multi de l-am votat , suntem prosti si nu am stiut ce facem (la votare) . Bine ca ati aparut dumnevoastra sa ne luminati...
. Cine dracu` o mai fi inventat si gandirea...ca grea mai e ...!! Eu , in nemernicia mea de caine turbat , va rog sa ma scuzati ca nu mi-am ridicat nivelul gandirii si al analizei politice la un rang asa de inalt , ca al dumneavostra ...Un singur lucru ma nedumereste... De ce postati cu majuscule ? Vreti sa va impuneti punctul de vedere in fata noastra ? Sau tipati ? Scuzati-ma , eu cam la atata pot sa ajung . Ce ziceti , mai pot trai sau...sa ma sinucid ??
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 18:02
De la: camioneros70, la data 2009-12-30 17:49:29din cateva postari , observ cata duritate in al combate pe base... doamna 9am178... arestati-l daoamna , ca vorba aia , noi , astia multi de l-am votat , suntem prosti si nu am stiut ce facem (la votare) . Bine ca ati aparut dumnevoastra sa ne luminati...io nu v-as omori,doar v-as taia mana cu care l-ati votat
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 08:13
LA MULTI ANI ! gata, ne certam la anu' , caci motive or sa fie berechet !
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 19:50
La multi ani, tuturor "politicienilor", si tuturor.
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 19:50
Oricum baiatul a crescut mare, si poate acum si el sa-l trosneasca pe Basescu.
|
|
georgecristache 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 10:17
Cred ca au scenarii bine puse la punct!!,imagini trucate
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 00:35
De la: camioneros70, la data 2009-12-30 17:49:29din cateva postari , observ cata duritate in al combate pe base... doamna 9am178... arestati-l daoamna , ca vorba aia , noi , astia multi de l-am votat , suntem prosti si nu am stiut ce facem (la votare) . Bine ca ati aparut dumnevoastra sa ne luminati... DOMNULE DRAGA, ACCEPT CA ATUNCI CAND E VORBA DE BASESCU DEVIN CAM PATIMASA ASA CUM NU MI-E FIREA, DAR OMUL ACESTA A COMIS PREA MULTE ABUZURI SI DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE NU ESTE DECAT UN INFRACTOR CARE SE FACE VINOVAT DE MAI MULTE INFRACTIUNI TOATE PREVAZUTE DE CODUL PENAL ROMAN, PENTRU CARE INSA PARCHETUL NU S-A SESIZAT. ACESTEA SUNT: INFRACTIUNEA DE FURT- E VORBA DE FLOTA COMERCIALA, INFRACTIUNEA DE TALHARIE- VA AMINTITI CAND S-A NAPUSTIT PESTE BIATA ZIARISTA SI I-A SMULS TELEFONUL, INFRACTIUNEA DE CONDUCERE A AUTOTURISMULUI SUB INFLUIENTA BAUTURILOR ALCOOLICE, INFRACTIUNEA DE LOVIRE SI ALTE VIOLENTE - CAND A APLICAT UN PUMN IN GURA ACELUI COPIL,ETC. NU CRED CA AM PARUT VREO AROGANTA, ORICUM SA STITI CA SUNT UN OM MODEST SI NU AM PRETENTIA CA SUNT VREUN ANALIST POLITIC CONSACRET. SCRIU CU MAJUSCULE DIN SIMPLUL MOTIV CA MA AJUTA IN EXPRIMARE, IN ELABORAREA IDEILOR PE CARE INTENTIONEZ SA LE FORMULEZ, NU INCERC SA IMPUN NIMIC. VA ROG EU SA VA PRETUITI VIATA, AVEM CU TOTII LOC PE PLANETA, DEVIZA UE E CHIAR: UNITATE IN DIVERSITATE, PRIN URMARE SUNT CONVINSA CA SUNTETI CHIAR UN TIP SIMPATIC... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 03:35
De la: 9am178165, la data 2010-01-03 00:35:43De la: camioneros70, la data 2009-12-30 17:49:29din cateva postari , observ cata duritate in al combate pe base... doamna 9am178... arestati-l daoamna , ca vorba aia , noi , astia multi de l-am votat , suntem prosti si nu am stiut ce facem (la votare) . Bine ca ati aparut dumnevoastra sa ne luminati... Bun . Unu: cu flota - indovedibil . Doi : daca va povestesc cati pumni in gura am dat (si incasat -recunosc ) si nu m-a inchis nimeni...Trei : Sarcozi , la o intalnire cu putin , era manga si a si iesit la pupitru si a luat cuvantu`...O ficondus el pana acasa sau...? O mai fi presedinte al Frantei ?? In orice caz , eu pe Dvs. va inteleg , ce nu intelegeti dumneavoastra , este ca -inatlta tradare fata de neam si tara , abuzul de functie , urmarirea interselor proprii si celor de grup cu atac direct la siguranta statului de drept Romania , acestea sunt acuzatii ce trebuie aduse lui Basescu si eu as fi primul care as arunca piatra...Pana atunci ...MUCLES !! Ceva dovezi in sustinerea presupuselor acuzatii , aveti ? Nu ? Atunci...MUCLES !! Nu , nu-mi pareti aroganta , dar modestia fara rost miroase a ignoranta si asta nu-i a buna , ca ea(ignoranta ), are leac pana la un punct......Iar cu pretuitu` vietii si cu locu` pe planeta...ce sa zic...Doamna , la toti ne e greu...da`nu la toti la fel...! Toate cele bune sa se adunesi sa auzim numai de mine...asta , de bine ...nu`s ce am de tot gresesc aici la urma...
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 06:48
Sa se duca baiatul la base si sa-i traga o palma, ca sa fie in regula.
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 06:56
De la: nastasemihail, la data 2010-01-04 06:48:31Sa se duca baiatul la base si sa-i traga o palma, ca sa fie in regula. Base e sub terapie!!! am vazut la mesajul de anul nou ca i-au pus trei copii foarte tentanti in preajma si a rezistat!
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 06:57
De la: nastasemihail, la data 2010-01-04 06:48:31Sa se duca baiatul la base si sa-i traga o palma, ca sa fie in regula. Exact. Ochi pe ochi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 14:41
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 06:56:53De la: nastasemihail, la data 2010-01-04 06:48:31Sa se duca baiatul la base si sa-i traga o palma, ca sa fie in regula. nenea Jiji , e presedinte , ce naibii , tre` sa ne fie de model pe urmatorii 5 ani...5 ANI...CINCI ANI !! Ce zici , rezistati atata ?????
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 14:45
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 14:41:34De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 06:56:53De la: nastasemihail, la data 2010-01-04 06:48:31Sa se duca baiatul la base si sa-i traga o palma, ca sa fie in regula. Vezi ca sunt atent, cum se scapa iti spun numai sazi bland cu valurile alea ca m-ai ametit! Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 14:47
Asa e bine ??
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 14:56
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 14:47:38 Ighen! Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 15:00
Toda rraba !!
Acu` te-am inchis ! ia sa vedem daca p-asta o sti ?
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 15:04
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 15:00:10Toda rraba !! Aaaaa...auzi, eu nu te-am injurat! as prefera sa te bat
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 16:05
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 15:04:23De la: camioneros70, la data 2010-01-04 15:00:10Toda rraba !! Eu , nu injur , de obicei ,numai raspund la injurii !! Toda rraba inseamna multumesc , in ebraica...Simplu si la obiect ! Si eu nu voi trage niciodata in pianist...
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 17:27
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 16:05:58De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-04 15:04:23De la: camioneros70, la data 2010-01-04 15:00:10Toda rraba !!
Nu trageti in pianist!
|
|
|
|

. Cine dracu` o mai fi inventat si gandirea...ca grea mai e ...!! Eu , in nemernicia mea de caine turbat , va rog sa ma scuzati ca nu mi-am ridicat nivelul gandirii si al analizei politice la un rang asa de inalt , ca al dumneavostra ...Un singur lucru ma nedumereste... De ce postati cu majuscule ? Vreti sa va impuneti punctul de vedere in fata noastra ? Sau tipati ? Scuzati-ma , eu cam la atata pot sa ajung . Ce ziceti , mai pot trai sau...sa ma sinucid ??
Acu` te-am inchis ! ia sa vedem daca p-asta o sti ?
Aaaaa...auzi, eu nu te-am injurat! as prefera sa te bat