back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu a lovit un copil: realitate sau imagini trucate?

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 17:55

De la: mioaracosmina, la data 2009-11-30 11:44:22
De la: cifra66, la data 2009-11-30 11:27:35
De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 11:19:40
De la: mioaracosmina, la data 2009-11-30 11:17:07
De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 08:28:42
De la: 9am076753, la data 2009-11-30 00:08:11Normal ca trucate si inca cum, metode comuniste. Daca erau reale apareau atunci nu acum cand a scornit Dinu Patriciu.

Dar care naiba este logica prin care se leaga veridicitatea unei casete de momentul apartiei ei pe piata? .Dupa cate zile de la producerea faptelor un lucru nu mai este adevarat?

nu are legatura ce spui cu realitatea. pai de ce nu au fost aratate atunci cand a candidat prima data??? atunci nu mai era rau?? sau nu cumva.... ....filmarea e din 2004, dar palma din 2009 ? superr am gasit raspunsul : filmarea din 2004, iar palma a dat-o in 2009...cu ajutorul trucajelor

Eu v-am intrebat ce legatura are momentul cand a iesit caseta cu faptele intamplate?Daca a iesit caseta dupa 4 ani este Basescu mai putin vinovat ?Ce legatura are momentul aparitiei casetei cu faptele intamplate?

Daca esea caseta ma devreme ,nu mai stateam Eu atita timp in chilotzi Elenei Udrea,nu mai luam atitea suturi de la sefu

daca aceasta caseta ar fi fost adevarata ar fi aparut de atunci. tocmai de aceea acum nu o mai pot considera importanta. faptul ca a aparut dupa 4 ani, inseamna ca nu a existat si de aceea eu nu o pot lua in seama. apropo nu-l prea vad pe geoana pe la confruntari....de ce oare?? se ascunde de ceva?? eu ca cetatean chiar nu inteleg...

draga mea Mioara,bag seama ca multe nu intelegi,asa ca mai spun o data :
-caseta cu filmuletul asta n-a aparut acum 5 ani,ptr. ca Nastase trebuia invins si numai un om de factura lui B putea sa-l invinga.....Nastase e un domn,totusi ,care nu s-a pretat la trucuri.....dar noi nebunii de noi,ne-am bucurat atunci desi a fost inca un semnal la ce va urma !
- caseta a aparut ori de la PDL.isti ,satui unii dintre ei de B
- caseta a "rasuflat " de la SRI, satui si aia de -unii dintre ei- de B
- tot de acolo au mai aparut si informatiile despre Popoviciu si casa fiicei cea mari; afacerea cu arme ale fratelui ; afacerea cu ziaristii si hayssan ...

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:42

De la: andree_301081, la data 2009-11-27 08:43:09Sunt niste nemernici pe care i-a ajuns din nou foamea, pentru ca au terminat ciolanele de ros pe care le-au furat pe parcursul a celor opt ani de presedentie a lui Iliescu, iar din cauza lui Basescu nu au mai putut face rost de altele, acum vor sa isi umple din nou camara.
Sa stii ca este adevarata caseta,asa procedeaza Traian si cu mine cind nu stau frumos cu rabdare

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:45

De la: lasciva1, la data 2009-11-30 18:42:50
De la: andree_301081, la data 2009-11-27 08:43:09Sunt niste nemernici pe care i-a ajuns din nou foamea, pentru ca au terminat ciolanele de ros pe care le-au furat pe parcursul a celor opt ani de presedentie a lui Iliescu, iar din cauza lui Basescu nu au mai putut face rost de altele, acum vor sa isi umple din nou camara.
Sa stii ca este adevarata caseta,asa procedeaza Traian si cu mine cind nu stau frumos cu rabdare

PDLul este la rascruce,in privinta votului,a fost prea mult compromis de Basescu,noroc cu rahatul BOC ca se mai pomeneste cite ceva de PDL,ASTA ARE BRAZUL FOARTE GROS

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
aha

39 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:35

stiu ca nu intereseaza prea multa lume, dar mai este o analiza a filmuletului celebru, care demonstreaza ca NU ESTE NICI UN TRUCAJ!!!

www.youtube.com/watch?v=UzwwnIiycFg

enjoy :)

PS:

AMR 7 !!!
pana scapam de marinerul bataush si mincinos :)

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:40

De la: aha, la data 2009-11-30 19:35:33stiu ca nu intereseaza prea multa lume, dar mai este o analiza a filmuletului celebru, care demonstreaza ca NU ESTE NICI UN TRUCAJ!!!

PS:

AMR 7 !!!
"Trucate'' domn'e ! Se poate !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
LYLYKAE

309 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:49

De la: Dorinel, la data 2009-11-30 19:40:46
De la: aha, la data 2009-11-30 19:35:33stiu ca nu intereseaza prea multa lume, dar mai este o analiza a filmuletului celebru, care demonstreaza ca NU ESTE NICI UN TRUCAJ!!!

PS:

AMR 7 !!!
"Trucate'' domn'e ! Se poate !

Zicea Elena Udrea ca si pe ea o pocneste cind nu face figura dictata,dar eu cred ca ea este stapina

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
bilbe

409 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 20:50

Eu am primit sarcina de la PDL sa zic ca este ,ce nu este ca daca ese expertiza ,zic ca nu este ca daca ar fi inseamna ca tot nu este ,ca sa zice Basescu ,ca la lovit pe baiat care cica nu este,dar caserta originala,unde este ?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 21:51

Admin de ce imi stergi mesajele? E dreptul meu la opinie chiar daca nu sunt PSD-ista sau PNL-ista!!!!!!!! Tembelule esti PSD-ist nu-i asa?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 22:47

Pareai isteata sau istet ? Ce-i cu tine ? Asta se intampla tuturor si nu sunt PDL-ista. Refac mesajele de multe ori. Acum am deprins o tehnica noua si iti vand pontul. Inainte de a posta mesajul ii dau copy iar daca nu apare nu ma mai chinui sa refac ideile ci revin si dau paste pana il posteazaa. Altfel pierdeam tot ce scriam si de multe ori nu mai aveam rabdare sa ma repet. Renuntam. Acum mi-e mai usor si iata ca mesajele apar spre deosebire de alta data cand dupa cum iti spuneam renuntam din lipsa de rabdare sau timp.

All Things Grow With Love
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 00:57

De la: super_green_frog, la data 2009-11-30 22:47:01Pareai isteata sau istet ? Ce-i cu tine ? Asta se intampla tuturor si nu sunt PDL-ista. Refac mesajele de multe ori. Acum am deprins o tehnica noua si iti vand pontul. Inainte de a posta mesajul ii dau copy iar daca nu apare nu ma mai chinui sa refac ideile ci revin si dau paste pana il posteazaa. Altfel pierdeam tot ce scriam si de multe ori nu mai aveam rabdare sa ma repet. Renuntam. Acum mi-e mai usor si iata ca mesajele apar spre deosebire de alta data cand dupa cum iti spuneam renuntam din lipsa de rabdare sau timp.
De cand cu liderul lor intrat la apa, unde mai vezi tu broscuto rabdare si timp la PDL-isti ?

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 01:10

De la: 9am035210, la data 2009-11-30 12:10:59

CEA MAI ORDINARA CAMPANIE FACUTA DE P.S.D.NU MAI STIU CUM SA ADEMENEASCA POPULATIA.AM LUPTAT 50 ANI SA SCAPAM DE EI.A PLECAT CEAUSESCU SI A VENIT ILIESCU.
OAMENI BUNI MERGETI LA VOT CA SA SCHIMBAM TARA
DE CE NU SPUN POSTURILE DE TELEVIZIUNE CE POMANA IMPART P.S.D-ISTI LA PLOIESTI
CA SA ATRAGA VOTURI?DAU RADIOURI,UMBRELE, FAINA, ZAHAR....DIN BANII CUI?
SUNT VOTURI CUMPARATE,DAR OAMENII AU INTELES.
FILMULETUL?O FACATURA ORDINARA FACUTA TOT DE EI.OAMENII CARE AU FOST ACOLO NU AU FOST INVITATI LA TELEVIZIUNILE MOGULILOR.DE CE?
JURNALISTII?DE UN PROFESIONALISM CARE LASA DE DORIT,EI SUNT CEI CARE MANIPULEAZA POPULA-TIA.,SA LE FIE RUSINE CA NU SE GINDESC LA BINELE TARII ,FAC INTERESELE ANUMITOR PERSOANE
DE CE NU VORBESC DE DATORIILE DE 600MIL.EURO PE CARE PATRICIU LE ARE DE DAT LA STAT?
DIN BANII ACEIA SE PLATEAU PENSIILE,AGRICULTORII.....
CIT VOR SA MAI FURE?NOI NU-I MAI LASAM CA PREA NE CRED PROSTI

Ești dus cu pluta... fiindcă flotă ioc!

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 10:22

Din surse sigure și în colaborare cu iscoadele infiltrate în staf-ul
noului premier Johannis Klaus, acesta a decis numirile în noul guvern de criză.
După cum aveți să constatați, Johannis, mizează pe un guvern restrâns,numirea unor tehnocrați foarte bine cunoscuți dar și pe câțiva
minișrii numiți politic.

Deci :

Stimabiloșilor, vă prezint Guvernul Român din ziua de după.

1. Nimika Nuymoka
2. Yașpaga Shidute
3. Wreypostu Daybanu
4. Undeypliku Katesparg
5. Skimbaley Inparay
6. Winoakuma Kosuma
7. Furatzara Kutotu
8. Bagabany Labayatu
9. Totkumita Madeskurk
10. Nufurytu Furyo
11.Latrukata Wikushpaga
12.Yopapnumay Cyolanu
13.Ceyânbuget Yavântu
14.Hopșy Patrycyu
15.Motanu Nayloc
16.Vydeanu Syboc

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 12:50

Avem in sfarsit explicatia faptelor .Basescu pe cica nu a avut ochelarii la el pe Realitatea ,si de fapt nu a vazut nimic din tot fimlmuletul.A fost insa prea timid sa spuna acest lucru asa ca a preferat sa se intrebe daca nu cumva l-a injurat copilul in loc sa spuna ferm,cum a spus peste trei ore printre hahaieli ca niciodata in viata lui nu a lovit un copil.Dumnezeule,cat de cretin este cineva ca sa inghita astfel de explicatii penibile ca cele date de disperatul asta?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 12:54

De la: vaneamarin, la data 2009-12-01 12:50:19Avem in sfarsit explicatia faptelor .Basescu pe cica nu a avut ochelarii la el pe Realitatea ,si de fapt nu a vazut nimic din tot fimlmuletul.A fost insa prea timid sa spuna acest lucru asa ca a preferat sa se intrebe daca nu cumva l-a injurat copilul in loc sa spuna ferm,cum a spus peste trei ore printre hahaieli ca niciodata in viata lui nu a lovit un copil.Dumnezeule,cat de cretin este cineva ca sa inghita astfel de explicatii penibile ca cele date de disperatul asta?

Dați-mi arpă de aramă

Dați-mi arpă de aramă
Dar cu strunele de fier
Căci să cânt acuma cer
Ca un vânt ce se sfaramă
Printre stânci de-ngheț și ger.

Dați-mi arpă de aramă
Pe-a mea frunte crengi de brad
Voi să cânt ca largul vad
Sau c-a lumei sântă dramă
Sau ca răcnetul din iad.

Dați-mi cupa cea de piatră
Dar umpleți cu sânge roși
Din dușmanii fioroși

Voi să cânt în poezie
De-acei timpi urâți păgâni
Când strămoșii cei bătrâni
Se luptau cu bărbăție
Și-i dau nume ,,La români!"
La români! Popor de fală
Cap de geniu, piept de foc
Cu județiul de proroc
Dar cu inimă regală
Și cu flamuri de noroc.

Câți maghiari cu cap de câne,
Câți tatari cu ochii mici,
Câte limburi de peltici
S-au zdrobit de stânci bătrâne
Ce veghează înc-aici.
Câte ginți cu limba slavă
Au venit și-au revenit
Dar cu toți s-au nimicit,
O câmpie de otavă
Sub al coastei fier negrit.

Dați-mi arpa în rugină
Să mai cânt zguduitor
De-al românilor popor
Și-de-al țărei cei române,

Și de-al secolilor dor!
Ce să cânt, fii de-armonie,
Ce să cânt ca să vă-ntrec
Și-n durere să mă-nec
Căci cântarea mi-e stafie
Pieptu-i rece, capul sec!

Să cânt nației ce vie
Poartă jugul cel de lemn
Sub al barbarilor semn,
Multe semne de sclavie
Și de viață nici un semn.

Să cânt țărei...
Legei făr' de Dumnezeu!
Să cânt frunții de ateu
Ce reneagă tată, mamă
Și-i ca dușmanul mai rău?

Mihai Eminescu

Vannea, relax please !...

july

563 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 13:57

A fost trucat sau nu, probabail nu vom sti!
Ceea ce m-a socat a fost atitudinea lui Basescu. In prima faza nu numai ca nu a negat, dar nu stia la care incident se refera Gardianul.Eu cred ca nu a fost un singur caz de acest fel.

july

563 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 13:59

O fi fost trucat si imaginile in care Basescu nu stie sa raspunda de ce a lovit si incearca tot felul de scuze penibile?

9am087574

22 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 16:48

Scrisoare
catre un fan Basescu

Desi iti pare ca il vezi,
S-a dus demult,s-a scufundat!
Au mai ramas doar caii verzi
Ce vor pieri si ei indat’…

Cu-adevarat nu mai exista.
Nu-l plange ,e o umbra doar!
….S-a dus cu era PDL-ista!
Orice speranta e-n zadar!

Ti-am scris sa stii ca-ti sunt amic
Si-umaru-ti ofer de mi-l vei cere;
Tot e ceva decat nimic,
La durere.

gdam.ASA?
puteresibani

5 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 16:58

fisierulmeu.ro/645Z86Y99NFK/Basescu-loveste-un-copil-NECENZURAT-...

o parte din caseta originala vedeti adevaru din alt unghi al filmari

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 17:32

De la: mytcor, la data 2009-12-01 12:54:25
Dați-mi arpă de aramă

Dați-mi arpă de aramă
Dar cu strunele de fier
Căci să cânt acuma cer
Ca un vânt ce se sfaramă
Printre stânci de-ngheț și ger.

Dați-mi arpă de aramă
Pe-a mea frunte crengi de brad
Voi să cânt ca largul vad
Sau c-a lumei sântă dramă
Sau ca răcnetul din iad.

Dați-mi cupa cea de piatră
Dar umpleți cu sânge roși
Din dușmanii fioroși

Voi să cânt în poezie
De-acei timpi urâți păgâni
Când strămoșii cei bătrâni
Se luptau cu bărbăție
Și-i dau nume ,,La români!"
La români! Popor de fală
Cap de geniu, piept de foc
Cu județiul de proroc
Dar cu inimă regală
Și cu flamuri de noroc.

Câți maghiari cu cap de câne,
Câți tatari cu ochii mici,
Câte limburi de peltici
S-au zdrobit de stânci bătrâne
Ce veghează înc-aici.
Câte ginți cu limba slavă
Au venit și-au revenit
Dar cu toți s-au nimicit,
O câmpie de otavă
Sub al coastei fier negrit.

Dați-mi arpa în rugină
Să mai cânt zguduitor
De-al românilor popor
Și-de-al țărei cei române,

Și de-al secolilor dor!
Ce să cânt, fii de-armonie,
Ce să cânt ca să vă-ntrec
Și-n durere să mă-nec
Căci cântarea mi-e stafie
Pieptu-i rece, capul sec!

Să cânt nației ce vie
Poartă jugul cel de lemn
Sub al barbarilor semn,
Multe semne de sclavie
Și de viață nici un semn.

Să cânt țărei...
Legei făr' de Dumnezeu!
Să cânt frunții de ateu
Ce reneagă tată, mamă
Și-i ca dușmanul mai rău?

Mihai Eminescu

Vannea, relax please !...

Il iubim toti pe Eminescu Mytcor,multumim ca ne-ai postat poezia.Sper ca i-ai si inteles mesajul.

9am087574

22 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 17:48

Eu as fi preferat Ce-ti doresc eu tie,dulce Romanie ?
Nu-mi plac incrancenarile,nici chiar la Eminescu.

gdam.ASA?
nadia_oprea2008

13 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:14

OAMENI BUNI, MA ENERVATI. CRED CA SUNTETI DUSI CU PLUTA. SA VA VAD CE MAI ZICETI DUPA 6 DECEMBRIE CAND O PICA ACEST TIRAN. SA VEDETI ATUNCI DOSAR PENAL(DACA NU O FI FACUT DISPARUTE TOATE DOVEZILE, ODATA CU SCANDALUL CU MINISTRUL DE INTERNE) AS FI CURIOASA DACA I-ATI DUCE FLORI LA PUSCARIE, CA SUNT CONVINSA CA AR FI DAT BIR CU FUGITII PE MARE, DAR NU MAI ARE CU CE.
NU ATI AUZIT-O PE LAVINIA SANDRU CAND A SPUS CA ASA A FOST, DOAR CA CEI CARE AU ORGANIZAT ACEL MITING AU ADUNAT TOATE CASETELE CARE AU FILMAT?
SAU POATE VOI VEDETI DOAR CE VRETI VOI SI CE VA CONVINE
NU E CLAR CA ORICE EXPERT AR ANALIZA ACEA CASETA(DE FAPT E O COPIE- NU ORIGINALUL)ESTE STRANS CU USA DE BASESCU?
A SPUS MAI INTAI CA NU POATE SA ANALIZEZE DECAT ORIGINALUL SI-APOI CAND A VAZUT CA E GROASA, AU SPUS CA E TRUCATA
LA CAT DE PREFACUT E ACEST ACTOR.......V-A CUMPARAT CU 50 LEI SI CU FAINA SI ZAHAR
PACAT

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:18

Dl.Geoana :NEMERNICII DRACULUI

www.youtube.com/watch?v=EDvY55HLRxE

nadia_oprea2008

13 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:23

Avem in sfarsit explicatia faptelor .Basescu pe cica nu a avut ochelarii la el pe Realitatea ,si de fapt nu a vazut nimic din tot fimlmuletul.A fost insa prea timid sa spuna acest lucru asa ca a preferat sa se intrebe daca nu cumva l-a injurat copilul in loc sa spuna ferm,cum a spus peste trei ore printre hahaieli ca niciodata in viata lui nu a lovit un copil.Dumnezeule,cat de cretin este cineva ca sa inghita astfel de explicatii penibile ca cele date de disperatul asta?

ASA ESTE, PARCA I-A VRAJIT PE TOTI; SI SE DUC CA OILE DUPA EL SI-L ASCULTA DE PARCA NU AR VEDEA SI FAPTELE LUI. OR FI MULTUMITI ACESTI ROMANI DE LOCURILE DE MUNCA, DE SALARII, DE TRAIUL LOR, DE LINISTE (NU E SEARA SA NU ARATE CRIME SI JAFURI LA STIRI- DE TI-E FRICA STAI IN CASA).

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:48

De la: super_green_frog, la data 2009-11-30 22:47:01Pareai isteata sau istet ? Ce-i cu tine ? Asta se intampla tuturor si nu sunt PDL-ista. Refac mesajele de multe ori. Acum am deprins o tehnica noua si iti vand pontul. Inainte de a posta mesajul ii dau copy iar daca nu apare nu ma mai chinui sa refac ideile ci revin si dau paste pana il posteazaa. Altfel pierdeam tot ce scriam si de multe ori nu mai aveam rabdare sa ma repet. Renuntam. Acum mi-e mai usor si iata ca mesajele apar spre deosebire de alta data cand dupa cum iti spuneam renuntam din lipsa de rabdare sau timp.

Esti istet, dar cum se face ca i-am dat copy si am incercat sa le postez de mai multe ori dar fara rzultat? unul chiar mi-a aparut in bulina de avertizare ca s-au postat mesaje noi si cand am dat click sa-l vad a disparut... Nu l-am gasit. Asta ce inseamna? L-am bagat in Word, am inchis si redeschis calculatorul si am incercat din nou dar fara rezultat, pana dopa vreo 3 ore cand se pare ca d-l admin s-a plictisit sa mai stea de paza am reusit sa postez mesajul antirior. Astia da PSD-isti demni de a fi alesi, tot unul si unul si ca sa va demonstrez iata mesajul pe care am vrut sa-l postez aseara...
Vorbele d-lui Crin Antonescu inainte de primul tur de scrutin, citez:

"Ma confrunt in aceasta campanie electorala cu donmul Mircea Geoana, cu PSD, sper ca nu este greu de inteles. Nu am nici un fel de obligatie sa trec sub tacere numele, oamenii, grupurile de interese care se afla in spatele lui Mircea Geoana si care, ar conduce Romania< de fapt, daca Mircea geoana ar ajunge presedinte, pentru ca nu am avut niciodata si nu am cu Mircea Geoana si cu PSD vreo alianta".

Cred ca este un citat foarte graitor...

Voteaza Romania, ce stii tu mai bine....

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:05

De la: april_ro, la data 2009-12-01 19:18:28Dl.Geoana :NEMERNICII DRACULUI

www.youtube.com/watch?v=EDvY55HLRxE[/quote]

Chiar asa D-le Geoana? Noi suntem nemernicii?

Cei care nu ati vazut eu va rog sa vizionati neaparat!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:08

De la: nadia_oprea2008, la data 2009-12-01 19:14:36OAMENI BUNI, MA ENERVATI. CRED CA SUNTETI DUSI CU PLUTA. SA VA VAD CE MAI ZICETI DUPA 6 DECEMBRIE CAND O PICA ACEST TIRAN. SA VEDETI ATUNCI DOSAR PENAL(DACA NU O FI FACUT DISPARUTE TOATE DOVEZILE, ODATA CU SCANDALUL CU MINISTRUL DE INTERNE) AS FI CURIOASA DACA I-ATI DUCE FLORI LA PUSCARIE, CA SUNT CONVINSA CA AR FI DAT BIR CU FUGITII PE MARE, DAR NU MAI ARE CU CE.
NU ATI AUZIT-O PE LAVINIA SANDRU CAND A SPUS CA ASA A FOST, DOAR CA CEI CARE AU ORGANIZAT ACEL MITING AU ADUNAT TOATE CASETELE CARE AU FILMAT?
NU E CLAR CA ORICE EXPERT AR ANALIZA ACEA CASETA(DE FAPT E O COPIE- NU ORIGINALUL)ESTE STRANS CU USA DE BASESCU?
A SPUS MAI INTAI CA NU POATE SA ANALIZEZE DECAT ORIGINALUL SI-APOI CAND A VAZUT CA E GROASA, AU SPUS CA E TRUCATA
LA CAT DE PREFACUT E ACEST ACTOR.......V-A CUMPARAT CU 50 LEI SI CU FAINA SI ZAHAR
PACAT

Oare unde ai fost tu prin '89 ? Ai gustat macar cateva luni din adevarata tiranie? Stii tu ce-i aia tiranie? Eu nu cred. Daca ai 20 de ani te inteleg dar daca pe vremea aia erai activista de partid atunci rusine sa-ti fie!

Bruce_Lee

36 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 04:55

Da asa e ..sa nu-l mai votam pe acest...monstru ..batausi de copii...!

Nu cred ca `` homo homini lupus`` ..poate fi deviza intr-o lume umana ..pe care avem datoria s-o creem..! In acelasi timp , e foarte adevarat ...acest enunt : cine uita istoria risca s-o repete `` Ar trebui sa ne gandim la baile de sange si genocidele ..secolului trecut ...cand confortul si tehnica au ajuns `` pe cele mai inalte culmi ``...ca sa ne dam seama ca n-am progresat catusi de putin ..de la omul cu bata si ghioaga din preistorie..
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 05:00

De la: click_cont, la data 2009-12-01 20:08:57
De la: nadia_oprea2008, la data 2009-12-01 19:14:36OAMENI BUNI, MA ENERVATI. CRED CA SUNTETI DUSI CU PLUTA. SA VA VAD CE MAI ZICETI DUPA 6 DECEMBRIE CAND O PICA ACEST TIRAN. SA VEDETI ATUNCI DOSAR PENAL(DACA NU O FI FACUT DISPARUTE TOATE DOVEZILE, ODATA CU SCANDALUL CU MINISTRUL DE INTERNE) AS FI CURIOASA DACA I-ATI DUCE FLORI LA PUSCARIE, CA SUNT CONVINSA CA AR FI DAT BIR CU FUGITII PE MARE, DAR NU MAI ARE CU CE.
PACAT

Oare unde ai fost tu prin '89 ? Ai gustat macar cateva luni din adevarata tiranie? Stii tu ce-i aia tiranie? Eu nu cred. Daca ai 20 de ani te inteleg dar daca pe vremea aia erai activista de partid atunci rusine sa-ti fie!
Cu siguranta stie Traienel ... ca de ,... a fost uns cu toate alifiile si privilegile comunismului. Ptiu drace ... na belea ... am zis-o !!!!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 05:19

Deși am fost înjurat cât pentru un an la ultimele postari despre Băsescu, nu mă potolesc. Încă mai sper că nu pot exista oameni atât de mulți oameni cu ochelari de cal.
Oare de ce primul lucru spus a fost “poate copilul m-a înjurat”? Trage cineva speranță că expertiza chiar îl va absolvi pe Traian Băsescu? Este atât de greu să admiteți că omul în care credeți poate greși? Ziceți, cu mâna pe inimă, că nu-l credeți în stare să pocnească pe cineva?

buniansachir

11 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 09:19

BINEINTELES CA L-A LOVIT! CATI MARINARI A BATUT PE NAVA! VA ROG , DACA VRETI ADEVARUL DOCUMENTATI-VA! A LOVIT CU CAPUL UN COMERCIANT, CAD ERA PRIMAR, I-A RUPT DINTII ! ERAM DE FATA! BASE FACE PE SFANTUL DAR IN REALITATE E DRACUL GOL!

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Basescu a lovit un copil: Realitate sau imagini trucate?
Mergi la: