Info
x
Basescu a lovit un copil: realitate sau imagini trucate?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 17:55
De la: mioaracosmina, la data 2009-11-30 11:44:22De la: cifra66, la data 2009-11-30 11:27:35De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 11:19:40De la: mioaracosmina, la data 2009-11-30 11:17:07De la: vaneamarin, la data 2009-11-30 08:28:42De la: 9am076753, la data 2009-11-30 00:08:11Normal ca trucate si inca cum, metode comuniste. Daca erau reale apareau atunci nu acum cand a scornit Dinu Patriciu. draga mea Mioara,bag seama ca multe nu intelegi,asa ca mai spun o data : -caseta cu filmuletul asta n-a aparut acum 5 ani,ptr. ca Nastase trebuia invins si numai un om de factura lui B putea sa-l invinga.....Nastase e un domn,totusi ,care nu s-a pretat la trucuri.....dar noi nebunii de noi,ne-am bucurat atunci desi a fost inca un semnal la ce va urma ! - caseta a aparut ori de la PDL.isti ,satui unii dintre ei de B - caseta a "rasuflat " de la SRI, satui si aia de -unii dintre ei- de B - tot de acolo au mai aparut si informatiile despre Popoviciu si casa fiicei cea mari; afacerea cu arme ale fratelui ; afacerea cu ziaristii si hayssan ... |
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:42
De la: andree_301081, la data 2009-11-27 08:43:09Sunt niste nemernici pe care i-a ajuns din nou foamea, pentru ca au terminat ciolanele de ros pe care le-au furat pe parcursul a celor opt ani de presedentie a lui Iliescu, iar din cauza lui Basescu nu au mai putut face rost de altele, acum vor sa isi umple din nou camara.Sa stii ca este adevarata caseta,asa procedeaza Traian si cu mine cind nu stau frumos cu rabdare
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 18:45
De la: lasciva1, la data 2009-11-30 18:42:50De la: andree_301081, la data 2009-11-27 08:43:09Sunt niste nemernici pe care i-a ajuns din nou foamea, pentru ca au terminat ciolanele de ros pe care le-au furat pe parcursul a celor opt ani de presedentie a lui Iliescu, iar din cauza lui Basescu nu au mai putut face rost de altele, acum vor sa isi umple din nou camara.Sa stii ca este adevarata caseta,asa procedeaza Traian si cu mine cind nu stau frumos cu rabdare PDLul este la rascruce,in privinta votului,a fost prea mult compromis de Basescu,noroc cu rahatul BOC ca se mai pomeneste cite ceva de PDL,ASTA ARE BRAZUL FOARTE GROS
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
aha 39 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:35
stiu ca nu intereseaza prea multa lume, dar mai este o analiza a filmuletului celebru, care demonstreaza ca NU ESTE NICI UN TRUCAJ!!!
www.youtube.com/watch?v=UzwwnIiycFg enjoy :) PS: AMR 7 !!! pana scapam de marinerul bataush si mincinos :)
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:40
De la: aha, la data 2009-11-30 19:35:33stiu ca nu intereseaza prea multa lume, dar mai este o analiza a filmuletului celebru, care demonstreaza ca NU ESTE NICI UN TRUCAJ!!!"Trucate'' domn'e ! Se poate !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:49
De la: Dorinel, la data 2009-11-30 19:40:46De la: aha, la data 2009-11-30 19:35:33stiu ca nu intereseaza prea multa lume, dar mai este o analiza a filmuletului celebru, care demonstreaza ca NU ESTE NICI UN TRUCAJ!!!"Trucate'' domn'e ! Se poate ! Zicea Elena Udrea ca si pe ea o pocneste cind nu face figura dictata,dar eu cred ca ea este stapina
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 20:50
Eu am primit sarcina de la PDL sa zic ca este ,ce nu este ca daca ese expertiza ,zic ca nu este ca daca ar fi inseamna ca tot nu este ,ca sa zice Basescu ,ca la lovit pe baiat care cica nu este,dar caserta originala,unde este ? |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 21:51
Admin de ce imi stergi mesajele? E dreptul meu la opinie chiar daca nu sunt PSD-ista sau PNL-ista!!!!!!!! Tembelule esti PSD-ist nu-i asa?
|
|
|
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 22:47
Pareai isteata sau istet ? Ce-i cu tine ? Asta se intampla tuturor si nu sunt PDL-ista. Refac mesajele de multe ori. Acum am deprins o tehnica noua si iti vand pontul. Inainte de a posta mesajul ii dau copy iar daca nu apare nu ma mai chinui sa refac ideile ci revin si dau paste pana il posteazaa. Altfel pierdeam tot ce scriam si de multe ori nu mai aveam rabdare sa ma repet. Renuntam. Acum mi-e mai usor si iata ca mesajele apar spre deosebire de alta data cand dupa cum iti spuneam renuntam din lipsa de rabdare sau timp.
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 00:57
De la: super_green_frog, la data 2009-11-30 22:47:01Pareai isteata sau istet ? Ce-i cu tine ? Asta se intampla tuturor si nu sunt PDL-ista. Refac mesajele de multe ori. Acum am deprins o tehnica noua si iti vand pontul. Inainte de a posta mesajul ii dau copy iar daca nu apare nu ma mai chinui sa refac ideile ci revin si dau paste pana il posteazaa. Altfel pierdeam tot ce scriam si de multe ori nu mai aveam rabdare sa ma repet. Renuntam. Acum mi-e mai usor si iata ca mesajele apar spre deosebire de alta data cand dupa cum iti spuneam renuntam din lipsa de rabdare sau timp.De cand cu liderul lor intrat la apa, unde mai vezi tu broscuto rabdare si timp la PDL-isti ?
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 01:10
De la: 9am035210, la data 2009-11-30 12:10:59 Ești dus cu pluta... fiindcă flotă ioc!
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 10:22
Din surse sigure și în colaborare cu iscoadele infiltrate în staf-ul
noului premier Johannis Klaus, acesta a decis numirile în noul guvern de criză. După cum aveți să constatați, Johannis, mizează pe un guvern restrâns,numirea unor tehnocrați foarte bine cunoscuți dar și pe câțiva minișrii numiți politic. Deci : Stimabiloșilor, vă prezint Guvernul Român din ziua de după. 1. Nimika Nuymoka 2. Yașpaga Shidute 3. Wreypostu Daybanu 4. Undeypliku Katesparg 5. Skimbaley Inparay 6. Winoakuma Kosuma 7. Furatzara Kutotu 8. Bagabany Labayatu 9. Totkumita Madeskurk 10. Nufurytu Furyo 11.Latrukata Wikushpaga 12.Yopapnumay Cyolanu 13.Ceyânbuget Yavântu 14.Hopșy Patrycyu 15.Motanu Nayloc 16.Vydeanu Syboc
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 12:50
Avem in sfarsit explicatia faptelor
.Basescu pe cica nu a avut ochelarii la el pe Realitatea ,si de fapt nu a vazut nimic din tot fimlmuletul.A fost insa prea timid sa spuna acest lucru asa ca a preferat sa se intrebe daca nu cumva l-a injurat copilul in loc sa spuna ferm,cum a spus peste trei ore printre hahaieli ca niciodata in viata lui nu a lovit un copil.Dumnezeule,cat de cretin este cineva ca sa inghita astfel de explicatii penibile ca cele date de disperatul asta?
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 12:54
De la: vaneamarin, la data 2009-12-01 12:50:19Avem in sfarsit explicatia faptelor Dați-mi arpă de aramă Dați-mi arpă de aramă Dar cu strunele de fier Căci să cânt acuma cer Ca un vânt ce se sfaramă Printre stânci de-ngheț și ger. Dați-mi arpă de aramă Pe-a mea frunte crengi de brad Voi să cânt ca largul vad Sau c-a lumei sântă dramă Sau ca răcnetul din iad. Dați-mi cupa cea de piatră Dar umpleți cu sânge roși Din dușmanii fioroși Voi să cânt în poezie De-acei timpi urâți păgâni Când strămoșii cei bătrâni Se luptau cu bărbăție Și-i dau nume ,,La români!" La români! Popor de fală Cap de geniu, piept de foc Cu județiul de proroc Dar cu inimă regală Și cu flamuri de noroc. Câți maghiari cu cap de câne, Câți tatari cu ochii mici, Câte limburi de peltici S-au zdrobit de stânci bătrâne Ce veghează înc-aici. Câte ginți cu limba slavă Au venit și-au revenit Dar cu toți s-au nimicit, O câmpie de otavă Sub al coastei fier negrit. Dați-mi arpa în rugină Să mai cânt zguduitor De-al românilor popor Și-de-al țărei cei române, Și de-al secolilor dor! Ce să cânt, fii de-armonie, Ce să cânt ca să vă-ntrec Și-n durere să mă-nec Căci cântarea mi-e stafie Pieptu-i rece, capul sec! Să cânt nației ce vie Poartă jugul cel de lemn Sub al barbarilor semn, Multe semne de sclavie Și de viață nici un semn. Să cânt țărei... Legei făr' de Dumnezeu! Să cânt frunții de ateu Ce reneagă tată, mamă Și-i ca dușmanul mai rău? Mihai Eminescu Vannea, relax please !...
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 13:57
A fost trucat sau nu, probabail nu vom sti!
Ceea ce m-a socat a fost atitudinea lui Basescu. In prima faza nu numai ca nu a negat, dar nu stia la care incident se refera Gardianul.Eu cred ca nu a fost un singur caz de acest fel. |
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 13:59
O fi fost trucat si imaginile in care Basescu nu stie sa raspunda de ce a lovit si incearca tot felul de scuze penibile?
|
|
9am087574 22 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 16:48
Scrisoare
catre un fan Basescu Desi iti pare ca il vezi, S-a dus demult,s-a scufundat! Au mai ramas doar caii verzi Ce vor pieri si ei indat Cu-adevarat nu mai exista. Nu-l plange ,e o umbra doar! .S-a dus cu era PDL-ista! Orice speranta e-n zadar! Ti-am scris sa stii ca-ti sunt amic Si-umaru-ti ofer de mi-l vei cere; Tot e ceva decat nimic, La durere.
gdam.ASA?
|
|
puteresibani 5 mesaje Membru din: 28/11/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 16:58
fisierulmeu.ro/645Z86Y99NFK/Basescu-loveste-un-copil-NECENZURAT-...
o parte din caseta originala vedeti adevaru din alt unghi al filmari |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 17:32
De la: mytcor, la data 2009-12-01 12:54:25 Il iubim toti pe Eminescu Mytcor,multumim ca ne-ai postat poezia.Sper ca i-ai si inteles mesajul. |
|
9am087574 22 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 17:48
Eu as fi preferat Ce-ti doresc eu tie,dulce Romanie ?
Nu-mi plac incrancenarile,nici chiar la Eminescu.
gdam.ASA?
|
|
nadia_oprea2008 13 mesaje Membru din: 13/11/2008 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:14
OAMENI BUNI, MA ENERVATI. CRED CA SUNTETI DUSI CU PLUTA. SA VA VAD CE MAI ZICETI DUPA 6 DECEMBRIE CAND O PICA ACEST TIRAN. SA VEDETI ATUNCI DOSAR PENAL(DACA NU O FI FACUT DISPARUTE TOATE DOVEZILE, ODATA CU SCANDALUL CU MINISTRUL DE INTERNE) AS FI CURIOASA DACA I-ATI DUCE FLORI LA PUSCARIE, CA SUNT CONVINSA CA AR FI DAT BIR CU FUGITII PE MARE, DAR NU MAI ARE CU CE.
NU ATI AUZIT-O PE LAVINIA SANDRU CAND A SPUS CA ASA A FOST, DOAR CA CEI CARE AU ORGANIZAT ACEL MITING AU ADUNAT TOATE CASETELE CARE AU FILMAT? SAU POATE VOI VEDETI DOAR CE VRETI VOI SI CE VA CONVINE NU E CLAR CA ORICE EXPERT AR ANALIZA ACEA CASETA(DE FAPT E O COPIE- NU ORIGINALUL)ESTE STRANS CU USA DE BASESCU? A SPUS MAI INTAI CA NU POATE SA ANALIZEZE DECAT ORIGINALUL SI-APOI CAND A VAZUT CA E GROASA, AU SPUS CA E TRUCATA LA CAT DE PREFACUT E ACEST ACTOR.......V-A CUMPARAT CU 50 LEI SI CU FAINA SI ZAHAR PACAT |
|
april_ro 136 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:18
|
|
nadia_oprea2008 13 mesaje Membru din: 13/11/2008 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:23
Avem in sfarsit explicatia faptelor .Basescu pe cica nu a avut ochelarii la el pe Realitatea ,si de fapt nu a vazut nimic din tot fimlmuletul.A fost insa prea timid sa spuna acest lucru asa ca a preferat sa se intrebe daca nu cumva l-a injurat copilul in loc sa spuna ferm,cum a spus peste trei ore printre hahaieli ca niciodata in viata lui nu a lovit un copil.Dumnezeule,cat de cretin este cineva ca sa inghita astfel de explicatii penibile ca cele date de disperatul asta?
ASA ESTE, PARCA I-A VRAJIT PE TOTI; SI SE DUC CA OILE DUPA EL SI-L ASCULTA DE PARCA NU AR VEDEA SI FAPTELE LUI. OR FI MULTUMITI ACESTI ROMANI DE LOCURILE DE MUNCA, DE SALARII, DE TRAIUL LOR, DE LINISTE (NU E SEARA SA NU ARATE CRIME SI JAFURI LA STIRI- DE TI-E FRICA STAI IN CASA). |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:48
De la: super_green_frog, la data 2009-11-30 22:47:01Pareai isteata sau istet ? Ce-i cu tine ? Asta se intampla tuturor si nu sunt PDL-ista. Refac mesajele de multe ori. Acum am deprins o tehnica noua si iti vand pontul. Inainte de a posta mesajul ii dau copy iar daca nu apare nu ma mai chinui sa refac ideile ci revin si dau paste pana il posteazaa. Altfel pierdeam tot ce scriam si de multe ori nu mai aveam rabdare sa ma repet. Renuntam. Acum mi-e mai usor si iata ca mesajele apar spre deosebire de alta data cand dupa cum iti spuneam renuntam din lipsa de rabdare sau timp. Esti istet, dar cum se face ca i-am dat copy si am incercat sa le postez de mai multe ori dar fara rzultat? unul chiar mi-a aparut in bulina de avertizare ca s-au postat mesaje noi si cand am dat click sa-l vad a disparut... Nu l-am gasit. Asta ce inseamna? L-am bagat in Word, am inchis si redeschis calculatorul si am incercat din nou dar fara rezultat, pana dopa vreo 3 ore cand se pare ca d-l admin s-a plictisit sa mai stea de paza am reusit sa postez mesajul antirior. Astia da PSD-isti demni de a fi alesi, tot unul si unul si ca sa va demonstrez iata mesajul pe care am vrut sa-l postez aseara... Vorbele d-lui Crin Antonescu inainte de primul tur de scrutin, citez: "Ma confrunt in aceasta campanie electorala cu donmul Mircea Geoana, cu PSD, sper ca nu este greu de inteles. Nu am nici un fel de obligatie sa trec sub tacere numele, oamenii, grupurile de interese care se afla in spatele lui Mircea Geoana si care, ar conduce Romania< de fapt, daca Mircea geoana ar ajunge presedinte, pentru ca nu am avut niciodata si nu am cu Mircea Geoana si cu PSD vreo alianta". Cred ca este un citat foarte graitor... Voteaza Romania, ce stii tu mai bine.... |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:05
De la: april_ro, la data 2009-12-01 19:18:28Dl.Geoana :NEMERNICII DRACULUI |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:08
De la: nadia_oprea2008, la data 2009-12-01 19:14:36OAMENI BUNI, MA ENERVATI. CRED CA SUNTETI DUSI CU PLUTA. SA VA VAD CE MAI ZICETI DUPA 6 DECEMBRIE CAND O PICA ACEST TIRAN. SA VEDETI ATUNCI DOSAR PENAL(DACA NU O FI FACUT DISPARUTE TOATE DOVEZILE, ODATA CU SCANDALUL CU MINISTRUL DE INTERNE) AS FI CURIOASA DACA I-ATI DUCE FLORI LA PUSCARIE, CA SUNT CONVINSA CA AR FI DAT BIR CU FUGITII PE MARE, DAR NU MAI ARE CU CE. Oare unde ai fost tu prin '89 ? Ai gustat macar cateva luni din adevarata tiranie? Stii tu ce-i aia tiranie? Eu nu cred. Daca ai 20 de ani te inteleg dar daca pe vremea aia erai activista de partid atunci rusine sa-ti fie! |
|
Bruce_Lee 36 mesaje Membru din: 6/02/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 04:55
Da asa e ..sa nu-l mai votam pe acest...monstru ..batausi de copii...!
Nu cred ca `` homo homini lupus`` ..poate fi deviza intr-o lume umana ..pe care avem datoria s-o creem..!
In acelasi timp , e foarte adevarat ...acest enunt : cine uita istoria risca s-o repete ``
Ar trebui sa ne gandim la baile de sange si genocidele ..secolului trecut ...cand confortul si tehnica au ajuns `` pe cele mai inalte culmi ``...ca sa ne dam seama ca n-am progresat catusi de putin ..de la omul cu bata si ghioaga din preistorie..
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 05:00
De la: click_cont, la data 2009-12-01 20:08:57Cu siguranta stie Traienel ... ca de ,... a fost uns cu toate alifiile si privilegile comunismului. Ptiu drace ... na belea ...De la: nadia_oprea2008, la data 2009-12-01 19:14:36OAMENI BUNI, MA ENERVATI. CRED CA SUNTETI DUSI CU PLUTA. SA VA VAD CE MAI ZICETI DUPA 6 DECEMBRIE CAND O PICA ACEST TIRAN. SA VEDETI ATUNCI DOSAR PENAL(DACA NU O FI FACUT DISPARUTE TOATE DOVEZILE, ODATA CU SCANDALUL CU MINISTRUL DE INTERNE) AS FI CURIOASA DACA I-ATI DUCE FLORI LA PUSCARIE, CA SUNT CONVINSA CA AR FI DAT BIR CU FUGITII PE MARE, DAR NU MAI ARE CU CE. am zis-o !!!!
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 05:19
Deși am fost înjurat cât pentru un an la ultimele postari despre Băsescu, nu mă potolesc. Încă mai sper că nu pot exista oameni atât de mulți oameni cu ochelari de cal.
Oare de ce primul lucru spus a fost poate copilul m-a înjurat? Trage cineva speranță că expertiza chiar îl va absolvi pe Traian Băsescu? Este atât de greu să admiteți că omul în care credeți poate greși? Ziceți, cu mâna pe inimă, că nu-l credeți în stare să pocnească pe cineva?
|
|
buniansachir 11 mesaje Membru din: 25/02/2009 |
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 09:19
BINEINTELES CA L-A LOVIT! CATI MARINARI A BATUT PE NAVA! VA ROG , DACA VRETI ADEVARUL DOCUMENTATI-VA! A LOVIT CU CAPUL UN COMERCIANT, CAD ERA PRIMAR, I-A RUPT DINTII ! ERAM DE FATA! BASE FACE PE SFANTUL DAR IN REALITATE E DRACUL GOL!
|
|
|
|

.Dupa cate zile de la producerea faptelor un lucru nu mai este adevarat?
....filmarea e din 2004, dar palma din 2009
? superr am gasit raspunsul
.Basescu pe cica nu a avut ochelarii la el pe Realitatea ,si de fapt nu a vazut nimic din tot fimlmuletul.A fost insa prea timid sa spuna acest lucru asa ca a preferat sa se intrebe daca nu cumva l-a injurat copilul in loc sa spuna ferm,cum a spus peste trei ore printre hahaieli ca niciodata in viata lui nu a lovit un copil.Dumnezeule,cat de cretin este cineva ca sa inghita astfel de explicatii penibile ca cele date de disperatul asta?
am zis-o !!!!