back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu a lovit un copil: realitate sau imagini trucate?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

irina250977

2 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:16

Sunteti inconstienti cu totii, inclusiv acest mafiot si golan PATRICIU!! nu va dati seama ca daca BAsescu ar fi lovit copilul femeia ar fi reactionat. Cum femeia ar fi aceeptat ca Basescu sa il loveasca pe copil, fara sa zica nimik....In filmulet femeia isi continua conversatia cu Basescu, mai mult lumea in jur nu se sesizeaza. Eu sunt convinsa ca ar fi sarit cel putin lumea si s-ar fi iscat un mare scandal acolo si ar fi fost nevoie ca SEPEPISTII sa intervina.
Este un adevarat trucaj, o golanie organizata de GEOANA,PATRICIU SI VINTUR!!!!
Romani, treziti-va la realitate cum puteti sa accepti ca tara voasta sa fie condusa de niste golani, care au furat si inca continua sa fure si mai ales sa minta poporul!
Sunt cele mai murdare alegeri prezidentiale, nu am vazut asa ceva in anii trecuti, SINCER cu asa parlamentari, lideri politici ( GEOANA, NASTASE, PATRICIU, VOICULESCU, VINTUR) IMI ESTE RUSINE SA SPUN CA SUNT ROMAN!!!
RUSINE sa le fie si celorlalte formatiuni politice ca PNL, PRM, UDMR care au cazut in capcana acestor MAFIOTI. Isi vor da seama mai tarziu ca au facut o MARE GRESEALA si sunt sigura ca peste cateva luni se vor rascula impotriva acestora.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:17

De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 11:10:02
De la: mioaracosmina, la data 2009-11-27 11:07:57de ce nu s-au difuzata pana acum imaginile??? cine raspunde??? chiar sa fi fost adevarate, oare cum psd oameni cinstiti si drepti, de ce nu au difuzat pana acum? atatia ani !!! sa fim seriosi....ce fricosi. la ce josnicii ajung astia frateee. cum a zis la stiri: antonescu a pus conditia cu iohanis, iar psd a acceptat imediat, dar ce se putea altfel?:))) oare ce ar mai fi in stare pentru aceasta functie??? :)))) ma abtin

Ce importanta are momentul ?Ce este important,momentul sau FAPTA ?!Daca era un viol l-ati fi aparat pe dom presedinte deoarece este un moment defavorabil pentru dasul ?!Importanta este fapta nu momentul in care aceasta este dezvaluita.

miliardari de carton- filozofie de carton !...

larryserban

18 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:18

Vi se pare ca acel copil deschide gura? Hai sa fim seriosi... Se uita la acea doamna fara sa zica nimic si acum se spune ca a zis ceva de Iliescu sau altceva...
Nu suntem fratilor toti prosti!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:19

De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:11:41
De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 11:03:49Mda,deruta si panica mare printre portocalele mecanice.De disperare au trecut la ce stiu ei mai bine,injuraturile .Au scos de la cutie chiar injuraci "monarhisti basescieni" care pana mai ieri citau din Eliade si Cioran iar azi au trecut la injuraturi.Cum ar spune un cunoscut monarhist Basescian,Mytcor ,nu mai au "OBTIUNE" dar vor sa "OPTINA" ceva.Deh,baietii astia nu stiu ei limba romana bine dar injuraturile le stapanesc perfect.

Vannea, nu-i nici un fel de deruta in ceea ce ma priveste.

Cer autoritatilor statului Roman anchetarea-n regim de urgenta a acestui caz mediatic.
Doresc o expertiza criminalistica a probei video.
Doresc anchetarea celor ce au pus-o in circulatie pe media.
Doresc anchetarea prezumtivului agresor.
etc. etc.

Intelegi Asta Vannea ?...

Doresc sa cunosc ADEVARUL JURIDIC.

Sunt convins Mytcor ca daca TU le ceri autoritatilor romane ceva atunci treaba se va rezolva rapid si vei "OPTINE" ceea ce vrei .Sa le spui ca te-a trimis Basescu si precis va urma o ancheta rapida si corecta,cred ca ii stim deja si rezultatul.Nu am inteles insa de ce ai inceput sa injuri?Te-au lasat nervii si iti dai seama ca iti pica idolul sau este pur si simplu educatie "nemteasca" ?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:20

De la: mioaracosmina, la data 2009-11-27 11:10:31opaaaa am observat ceva!!!!!! cand ii iintrebi ceva pe cei de la psd, raspund cu altceva !!!! asta ce denota??
raspunde-ti , de ce nu s-au difuzat imaginile pana acum????

Pai am raspuns eu de ce nu s-au difuzat imaginile !!!

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:21

De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 11:19:00
De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 11:03:49Mda,deruta si panica mare printre portocalele mecanice.De disperare au trecut la ce stiu ei mai bine,injuraturile .Au scos de la cutie chiar injuraci "monarhisti basescieni" care pana mai ieri citau din Eliade si Cioran iar azi au trecut la injuraturi.Cum ar spune un cunoscut monarhist Basescian,Mytcor ,nu mai au "OBTIUNE" dar vor sa "OPTINA" ceva.Deh,baietii astia nu stiu ei limba romana bine dar injuraturile le stapanesc perfect.

Cer autoritatilor statului Roman anchetarea-n regim de urgenta a acestui caz mediatic.
etc. etc.

raspunde de ce nu s-au difuzat imaginile pana acum....restul....

Sunt convins Mytcor ca daca TU le ceri autoritatilor romane ceva atunci treaba se va rezolva rapid si vei "OPTINE" ceea ce vrei .Sa le spui ca te-a trimis Basescu si precis va urma o ancheta rapida si corecta,cred ca ii stim deja si rezultatul.Nu am inteles insa de ce ai inceput sa injuri?Te-au lasat nervii si iti dai seama ca iti pica idolul sau este pur si simplu educatie "nemteasca" ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:22

aveti aici un liberal ce voteaza pe Geoana, cel ce a primit stafeta Iliesciana pe care o furase de la Ceausescu prin intermediul lui Brucan, stafeta inmanata de Visinski lui Groza, apoi lui G..G.Dej....acum o poarta cu mandrie Geoana si-l voteaza Vannea

Bravo tie vannea, halal liberal !..

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:24

un rau trebuie taiat de la radacina, nu sa asteptam sa-l folosim in scopuri personale...asa e corect...oricum imaginile nu reflecta realitatea....sau ma insel??? trebuie sa ne folosim de oameni aflati in suferinta pentru propriile interese??
deci....se vede realitatea...imaginile nu au legatura cu realiatetea !!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje

etc. etc.

Vezi ce a declarat Johannis in presa germana, V-a lasat balta , dobitocule !..habar n-ai pe ce lume traiesti !...

esti un decrepit falmbat !...

irina250977

2 mesaje
Oras: Iasi

ALINA,
crezi ca daca Geoana ajunge la conducerea tarii se vor indrepta lucrurile? NU, te inseli amarnic, nici o schimbare, lumea va iesi in strada! In plus toate formatiunile politice care s-au aliat cu PSD-ul acum, vor ajunge sa fie contra PSD-ul, vo avea parte de acelasi scandal pe care il avem acum.
Nu prevad nici o imbunatatire a situatiei nici daca vine Geoana nici daca ramane Basescu!!! SI tie iti place ca tara asta sa fie condusa de GOLANi ca VINTUR, PATRICIU, NASTASE, VOICULESCU care s-au imbogatit pe spatele poporului. Se stie ca au furat cat au putut, sunt implicatii in atatea dosare penale, a facut cineva ceva, nu....nimeni!!! Ce vrei sa ne fure si mai mult......
NICI BASESCU dar nici GEOANA nu vor gasi o solutie ca sa iesim din criza in care suntem!!!
Este un joc de interese politice!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:25

De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:22:10

aveti aici un liberal ce voteaza pe Geoana, cel ce a primit stafeta Iliesciana pe care o furase de la Ceausescu prin intermediul lui Brucan, stafeta inmanata de Visinski lui Groza, apoi lui G..G.Dej....acum o poarta cu mandrie Geoana si-l voteaza Vannea

Vorbesti de Geoana ala cu care pana acum o luna avea domnul presedinte guvern si majoritate parlamentara ? .Mda,stim ca daca dansul face un lucru atunci acel lucru este minunat iar daca il fac altii(de fapt TOTI in afara de PDL),atunci este odios.

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:26

Domnule Vaneamarin
Sa inteleg ca esti "masochist." Iti admir curajul si consegventa ,dar in cazul asta nu se merita ca nu ai cu cine schimba pareri in mod democratic si echidistant. Nu ai de-aface decat cu personaje de ultima speta care au un sef prin persoana (inca) presedintelui TRAIAN BASESCU.
Aceste personaje cu care tu te incapatanezi sa faci schimburi de idei si pareri nu sunt decat oameni bolnavi psihic care n-au capacitatea de analiza si intelegere

razvan77

91 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:26

Omnes homines sibi sanitatem cupiunt

* Acasă
* Ion Iliescu
* Nina MORIÆ
* Oriental
* Transilvania
* V.I.P
* Victor Stănculescu
* Talleyrand
* Gheorghe D. Mărdărescu
* Document

Traian Basescu, loveste cu pumnul in gura un copil mic, in timpul unei manifestari electorale! Cum răspunde președintele: “Poate m-a înjurat”
2009 noiembrie 26
tags: Marius Istrățoiu, PD-L, Traian Basescu, Traian Basescu bate copii mici
by Ovidiu
Discutie pe yahoo messenger intre copilul agresat si un ziarist de la Observatorul de Prahova

Reporter: salut!
Marius Istrățoiu: buna seara!
Rep.: ma numesc Mihai Nicolae, sunt ziarist la www.observatorulph.ro
Rep.: am adresa ta de la un amic din Drajna
Marius Istrățoiu: asa si ce doriti
Rep.: Cred ca esti la curent cu scandalul care e acum pe televiziunile de la noii in legatura cu faptul ca, la un miting electoral din 2004, Traian Basescu te-ar fi lovit
Marius Istrățoiu: da domnule sunt dar asta trebuia pusa in vedere in acel an nu dupa 5 ani ca nu mai are rost
Rep.: absolut de acord
Rep.: de aia ma mir si eu
Rep.: dar ce s/a intimplat atunci de e asa de important acuma?
Marius Istrățoiu: uitati-va la televizor
Rep.: din cauza asta am luat legatura cu tine.
Rep.: nu inteleg de ce te-a lovit. care a fost chestia?
Marius Istrățoiu: nu vreau sa deschid acest subiect
Rep.: am inteles. totusi…
Marius Istrățoiu: multumesc pentru respect
(…)
Marius Istrățoiu:: nu ca nu vreau ca maine sa apar in toate ziarele
Rep.: esti subiectul zilei in Romania
Rep.: tu cati ani ai acum?
Marius Istrățoiu: 15 ani si jumatate
(…)
Rep.: am inteles ca acuma locuiesti in spania?
BUZZ!!!
Rep.: da?
Marius Istrățoiu: nu conteaza unde locuiesc
Marius Istrățoiu: si vreau ca acest subiect sa fie inchis
Marius Istrățoiu: nu am nici o legatura cu asta
Rep.: imi pare rau.
Rep.: dar acuma vrei nu vrei, ai ajuns vedeta
Rep.: pe mine m/a sunat un prieten din Drajna care mi-a zis ca te stie
Marius Istrățoiu: imi pare rau dar eu nu am nevoie de asa ceva eu am viata mea
Marius Istrățoiu: si nu vreau neplacerii
Rep.: cred ca inteleg prin ce treci
Marius Istrățoiu: eu nu trec prin nimic deosebit
Marius Istrățoiu: chiar nu ma preocupa
Marius Istrățoiu: sincer
Rep.: in sensul ca acuma, brusc, ai devenit un personaj foarte mediatizat
Rep.: chestia e ca e o discutie foarte controversata si oamenii vor sa stie ce s/a intimplat acum cinci ani
Marius Istrățoiu: eu nu vreau ca acea poza sa ajunga in ziare pe prima pagina

Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:27

acum e normal ca acest forum sa aiba atat pareri pro cat si contra. altfel nu se poate face diferenta intre bine si rau, intre oameni care se lasa manipulati si oameni care doar isi spun parerea sincera si vizibila.
doar cei de la psd, nu vor spune de imagini ca sunt trucate sau rupte din context.
restul care sunt apolitici sau cei care il apreciaza pe basescu vor vedea realitatea cu argumente nu cu vorbe in vant si fara raspuns la intrebari !!!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:28

De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 09:51:08
De la: cameliaradu, la data 2009-11-27 09:31:50
De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 08:37:41Nu conteaza CE CREDEM NOI DESPRE ACELE IMAGINI .Este limpede ca cei care il sustin pe Basescu vor spune ca imaginile probabil sunt trucate iar ceilalti ca imaginile sunt probabil adevarate,fara ca nici unii nici altii sa avem ceva logic sau concret in sustinerea afirmatiilor.DECLARATIILE DOMNULUI BASESCU FACUTE ASEARA LA REALITATEA,NU SUNT INSA TRUCATE CI LE-A FACUT IN DIRECT SI LE-AM AUZIT TOTI! Sa ajunga un presdinte de tara Europeana sa spuna ca "poate a vorbit urata copilul" aratand ca in acest caz trebuia sa-l loveasca, mie imi pare ca deja spune tot despre mentalitatile domnului presedinte.De altfel ce presedinte eurpean a mai talharit telefoane mobile de la jurnalisti razand si spunand amuzant "ia mergi tu la politie,ha ha ha".Sunt imagini care deja au socat o lume intreaga si ma surprinde ca mai exista oameni pe care nu ii deranjeaza ca un astfel de om reprezinta Romania.

din imaginea respectiva, se vede ca acel copil rade..
faptul ca presedintele se exprima POATE, dovedeste ca este uimit, deoarece incearca sa gasesca o explicatie unui fapt pe care il considera improbabil.
psihologic vorbind, aceasta ar fi reactia ORICARUIA dintre noi, daca am sti ca nu obisnuim sa facem ceva si totusi nu se pune un film care Pare la prima vedere veridic.
copilul rade, oare pentru ca il doare?
pana la urma e ceva ciudat cu filmul acela.. deoarece exact pentru cateva fractiuni de secunda pare repezita imaginea..

dar cum vi s epare atitudinea GARDIANULUI care, selecta raspunsurile primite de la cititorii on line si le posta numai pe cele care ii conveneau sau care rpesupuneau incuiltura? asta cum vi s epare?
eu cred ca este o imensa manipulare, avand in vedere cate forte antagonice politice isi dau mana fara rusine impotriva unei singure persoane. oare de ce le este asa de frica?
iar de la trustul dlui Voiculescu, sa ma iertati, dar nu ma astept decat la urlete si scandal.. coroborate cu ura lui patriciu.. oare ce rezulta?

Doamna,dupa mine se vede un copil uimit care este gata sa planga. Nu spuneti va rog ca doamna Anastase ca se uita admirativ la presedinte si zambea ! De altfel,prima reactie a unui copil care primeste brusc o lovitura peste fata este uimirea si socul iar astea se pot manifesta oricum,lacramioarele si durerea din suflet apar dupa ce trece socul.Oricum,va doresc sa nu ajunga niciodata copilul dumnevoastra sa rada dupa astfel de evenimente fericite.Isi imagineaza cumva cineva reactia domnului presedinte DACA FIICA DANSULUI PATEA ASA CEVA ?!

In ceea ce priveste exprimarea presedintelui VA ASIGUR CA PENTRU UN OM CARE NU A LOVIT NICIODATA UN COPIL LA UN MITING NU EXISTA NICI "POATE" SI NICI EZITARE! Asta este asa de simplu incat nu vad cum cineva nu isi da seama de acest lucru.Dumnevoastra ATI AVEA EZITARI ?!

Vaniuska, ma lasi? Bre, nu mai veni cu chestii din astea lacrimogene...copilasi, lacramioare, durerea...
Vrajeala curata! Trucaj ordinar, au spus-o cei care se pricep, doar tu nu accepti! Da-mi un film cu tine si maine o sa te vada pe net o lume intreaga cum violezi babe si ciopartesti copii cu drujba!

Cand betivul PNL-ului a lovit cu masina un copil pe trecerea de pietoni ai suferit la fel?

Va dati seama care este miza acetor alegeri daca au fost in stare mogulii sa apeleze la asa mizerii! Tocmai de asta mai multi romani vor fi convinsi sa-l voteze pe Basescu!

nsc0

1 mesaj
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:29

Oameni buni ce aveti, asta este un NEWS ALERT vechi de 5 ani, daca ar fi adevarat crede-ti ca ar mai fi fost ales presedinte atunci sau il faceau varza imediat ?

In locul presedintelui nici macar nu as fi raspuns, nu merita nici o atentie persoanele "democratice" care asa inteleg sa faca o campanie electorala si in plus ia-s da in judecata pe toti cei care acuza fara dovezi legale .

Da-le Doamne romanilor minte sa nu voteze cu persoane care se preteaza la asa ceva, pentru ca daca unui presedinte in exercitiu ales ii fac asa ceva ginditi-va ce pot sa-i faca unui om normal !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:29

De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:24:45

etc. etc.

Vezi ce a declarat Johannis in presa germana, V-a lasat balta , dobitocule !..habar n-ai pe ce lume traiesti !...

Imi pare rau Mytcor ca te-a adus pasiunea pentru Basescu in acest hal de nervi .Nu ma impresioneaza astfel de atacuri, dar daca educatia ta monarhista te indeamna la un asftel de limbaj,poti continua cat doresti.Este "OBTIUNEA" ta la urma urmelor.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:33

De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 11:29:46

etc. etc.

Imi pare rau Mytcor ca te-a adus pasiunea pentru Basescu in acest hal de nervi .Nu ma impresioneaza astfel de atacuri, dar daca educatia ta monarhista te indeamna la un asftel de limbaj,poti continua cat doresti.Este "OBTIUNEA" ta la urma urmelor.

Uite, Vannea, iti declar public.
daca continua atitudinea ta partinitoare si profun ad hominem, atunci ma faci al naibii, si o sa-l votez pe T. BASESCU .

alexandra_roman1987

11 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:35

haha haha haha pe base nu il mai voteaza nici dracu.Eu cred ca Base l-a lovit pe copil.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:37

De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:33:09
De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 11:29:46

etc. etc.

daca continua atitudinea ta partinitoare si profun ad hominem, atunci ma faci al naibii, si o sa-l votez pe T. BASESCU .

Vai de mine ce drama s-ar intampla!!!! Iti incalci principiile "monarhiste"(am pus ghilimele deoarece de fapt tu esti o rusine pentru ideea de monarhie,oameni ca tine distrug de fapt aceasta idee) si ajungi chiar sa il votezi pe Basescu NU DOAR SA IL SUSTII ca pana acum??? .Mytcor,ca sa intelegi clar,ma doare drept in cot de votul tau si asa,in general,de toata perfidia ta cu care din "monrhist" si "scarbit" de politica ai ajuns injurac basescian.

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:38

acum na, imaginile sunt pentru cei care inghit lucuri fara sa stea pe ganduri... tre sa existe si oameni care au mintea linistita si care sa le intre la suflet imaginile.
daca ar fi toti inteligenti cum am mai da peste cei cu mintea linistita??

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:38

De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:22:10

Am auzit ca ieri seara pe irealitatea, niste liberali care in turul intai au votat cu Crin, au declarat ca in turul doi vor vota cu Basescu, numai sa nu iasa Geoana si PSd!
Bravo lor! Niste oameni cu capul pe umeri!
Numai Vaniuska si plutonul lui de partizani social-liberali vor vota cu Prostanacul lui Ilici, Van Ghele, Hrebenciuc, Vantu, Voiculescu!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:39

De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:33:09

[/quote]

Sa vezi tu vannea ce rating am sa fac eu acestui topic bestelindu-TE pe tine, am sa te fac , ca pe-o laba de ciorap din opinca lui badea Stan Patitu.

larryserban

18 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:40

De la: alexandra_roman1987, la data 2009-11-27 11:35:24haha haha haha pe base nu il mai voteaza nici dracu.Eu cred ca Base l-a lovit pe copil.

Sa nu fii dezamagita pe 6 decembrie!!!
Vad ca esti de acord sa se piarda cele 600 milioane de dolari datorati statului de catre Patriciu!!! Votati-l fratilor pe Geoana ca dupa ce o sa vanda tot ce se mai poate, poate o sa ne vanda si pe noi, sa ramana numai ei...
Romania trezeste-te!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:42

De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:39:21
Sa vezi tu vannea ce rating am sa fac eu acestui topic bestelindu-TE pe tine, am sa te fac , ca pe-o laba de ciorap din opinca lui badea Stan Patitu.

Bine mai durule! Sa ii ceri si ajutorul lui Cifra,aveti mentalitati identice.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:42

De la: irina250977, la data 2009-11-27 11:16:55Sunteti inconstienti cu totii, inclusiv acest mafiot si golan PATRICIU!! nu va dati seama ca daca BAsescu ar fi lovit copilul femeia ar fi reactionat. Cum femeia ar fi aceeptat ca Basescu sa il loveasca pe copil, fara sa zica nimik....In filmulet femeia isi continua conversatia cu Basescu, mai mult lumea in jur nu se sesizeaza. Eu sunt convinsa ca ar fi sarit cel putin lumea si s-ar fi iscat un mare scandal acolo si ar fi fost nevoie ca SEPEPISTII sa intervina.
Este un adevarat trucaj, o golanie organizata de GEOANA,PATRICIU SI VINTUR!!!!
Romani, treziti-va la realitate cum puteti sa accepti ca tara voasta sa fie condusa de niste golani, care au furat si inca continua sa fure si mai ales sa minta poporul!
Sunt cele mai murdare alegeri prezidentiale, nu am vazut asa ceva in anii trecuti, SINCER cu asa parlamentari, lideri politici ( GEOANA, NASTASE, PATRICIU, VOICULESCU, VINTUR) IMI ESTE RUSINE SA SPUN CA SUNT ROMAN!!!
RUSINE sa le fie si celorlalte formatiuni politice ca PNL, PRM, UDMR care au cazut in capcana acestor MAFIOTI. Isi vor da seama mai tarziu ca au facut o MARE GRESEALA si sunt sigura ca peste cateva luni se vor rascula impotriva acestora.

Femeia a intors putin capul insa avea problema ei si nu-si putea permite sa piarda ocazia care i se ivise -un barbat din stanga baiatului s-a uitat insistent dupa copil -intocand capul !
Oamenii nu au reactionat deoarece erau sustinatori de-ai lui
Oamenii in general nu reactioneaza-ei sunt in stare sa asiste la un viol ...in direct si sa aplaude...prestatia "combatantilor"
Oamenii nu gandesc-daca ar gandi nu am fi in situatia in care suntem-romanii sunt lasi-nu au discernamant-nu cunosc valorile si principiile unui stat de drept -sunt inca si gandesc la nivel de ...pestera !
Tu crezi ca pe vremea lui gheorghiu dej -cand o mana de comunisti -sa spunem 1000 -conduceau tara -daca vreo cateva sute de mii de oamenii ar fi iesit in strada -ca in 1989 -ar mai fi existat detinuti politici -crime-case nationalizate sau terenuri confiscate !??
Eu cred ca nu -insa romanii nostri si nu doar ei-gandesc cu itarziere - unii au nevoie de 40 de ani de comunism ca sa-si dea seama de realitate iar unii chiar de mai mult timp avand in vedere ca pana si in prezent sunt atat de prosti incat si in prezent aleg ca presedinte fosti membri PCR -niste lichele -gen basescu sau geoana
Bunicii vostri au gresit -parintii deasemenea -insa e o prostie ca la a treia generatie sa faci aceeasi greseala
Cum crezi ca simt eu,ca urmas de fosti detinuti politici, cu un unchi condamnat la moarte si executat -cum crezi ca pot sa accept lichele ca basescu,geoana,oprescu,iliescu,voiculescu,mona musca,paleologu....
Si ce parere crezi ca as putea avea despre cei care fac o asemenea alegere ???
Mai si ganditi inainte de a lua o decizie -nu va bazati mereu pe sacrificiul altora-voi nu ve-ti avea curajul sa riscati ca fostii detinuti politici sau ca revolutionarii autentici din 1989 -in caz de ceva voi va ascundeti in apartamentele mostenite de la ceausescu !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:43

De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 11:37:07[a, iti declar public.

Vai de mine ce drama s-ar intampla!!!! Iti incalci principiile "monarhiste"(am pus ghilimele deoarece de fapt tu esti o rusine pentru ideea de monarhie,oameni ca tine distrug de fapt aceasta idee) si ajungi chiar sa il votezi pe Basescu NU DOAR SA IL SUSTII ca pana acum??? .Mytcor,ca sa intelegi clar,ma doare drept in cot de votul tau si asa,in general,de toata perfidia ta cu care din "monrhist" si "scarbit" de politica ai ajuns injurac basescian.[/quote]

...bai decrepitule, tu asa cum nu respecti institutiile statului REPUBLICAN, tot asa n-ai sa le respecti nici pe cele MONARHICE !...nu vezi cat de paralizat neuronal esti ?...

mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:44

unii acum vor zice: pai basescu nu a vandut flota???
heloo oameni buni, la confruntare omu si-a adus doavada: actele care certifica realiatatea
omu era in functie pe vremea cand s-a vandut, dar nu avea putere de decizie, adik nu a avut implicare in a vinde sau nu. asa ca si aia e o minciuna scornita stupida si idioata si plina de interese

larryserban

18 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:44

Ai dreptate black10131307
In studio la iRealitatea cei care au votat cu Antonescu vor vota cu Basescu... Dar ai vazut ce s-au ofticat realizatorii cand se facea acest sondaj?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:45

Constat ca de nervi Mytcor asta nici nu mai inchide corect parantezele si posteaza intr-o totala vraiste. .Vraiste asa cum este si in ideile lui de monarhist care il iubeste pe Base.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Basescu a lovit un copil: Realitate sau imagini trucate?
Mergi la: