back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu a lovit un copil: realitate sau imagini trucate?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:45

De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 11:42:10
De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:39:21
Sa vezi tu vannea ce rating am sa fac eu acestui topic bestelindu-TE pe tine, am sa te fac , ca pe-o laba de ciorap din opinca lui badea Stan Patitu.

Bine mai durule! Sa ii ceri si ajutorul lui Cifra,aveti mentalitati identice.

Si tu sa-ti scoti cotoroanta de la naftalina !...aveti afinitati congenitale

bley64

3 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:45

ROMANI TREZITIVA ! Nu va poate reprezenta un betiv violent in tot ceea ce face; bataia este stilul de viata al "marinarului" - de la nevasta la copii nevinovati.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:46

De la: larryserban, la data 2009-11-27 11:44:28Ai dreptate black10131307
In studio la iRealitatea cei care au votat cu Antonescu vor vota cu Basescu... Dar ai vazut ce s-au ofticat realizatorii cand se facea acest sondaj?

Da,in viata reala insa nu te astepta sa fie tot asa ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:47

De la: bley64, la data 2009-11-27 11:45:35ROMANI TREZITIVA ! Nu va poate reprezenta un betiv violent in tot ceea ce face; bataia este stilul de viata al "marinarului" - de la nevasta la copii nevinovati.

hai , valea ca te-nteapa iarba !...

Eu cu Vannea ma ciondanesc !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:48

De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 11:46:13
In studio la iRealitatea cei care au votat cu Antonescu vor vota cu Basescu... Dar ai vazut ce s-au ofticat realizatorii cand se facea acest sondaj?

Ah, iar a aparut maimutoiul liberal ce-l voreaza pe prostanacul iliescian !...

larryserban

18 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:58

Am discutat cu foarte multi colegi, prieteni si alte persoane... Au fost foarte dezamagiti de Antonescu... Nu se asteptau... Unii au spus ca vor merge cu Basescu in turul 2, sau unii au spus ca vor sta acasa... Nu am auzit pe nici unul spunand ca vor merge cu Geoana...
Concluzia: Geoana sa nu mai faca adunari ca 31% + 20% (Antonescu primul tur) fac 51% si au castigat alegerile... S-ar putea sa ramana socat pe 6 dec.
Unguri care au spus ca niciodata cu PSD...
PNL-isti care si-au dat demisia din partid...
Sa stii ca-mi place sa fiu informat...
Si inca ceva, referitor la subiectul nostru, ii vad pe colegii mei la servici foarte revoltati de acest scandal si pana ieri ma innebuneau ca merg cu Geoana... Spre surprinderea mea, au inceput sa coboare cu picioarele pe pamant si ceea ce nu am reusit eu, a reusit un filmulet sa-i intoarca...

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 11:59

De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:45:19
Sa vezi tu vannea ce rating am sa fac eu acestui topic bestelindu-TE pe tine, am sa te fac , ca pe-o laba de ciorap din opinca lui badea Stan Patitu.

Ai grija cu Vanea pentru ca este foarte alunecos si lupta murdar! Cat timp te tine de vorba sa-ti distraga atentia, locotenentele lui gabigabi si broasca super rea te ataca pe la spate sau te lovesc sub centura!

Sunt foarte priceputi in lupta de gherila, mai ceva ca Rambo!

9am115671

39 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:00

Din punctul meu de vedere, filmuletul este un trucaj de 2 lei...Un copil "batut" nu prea cred ca rade in urma agresiunii...plus ca daca era adevarat ca presedintele l-a lovit pe acel copil, iesea scandal atunci in 2004...dar filmuletul nu ne demonstreaza altceva decat o CAMPANIE MURDARA din partea unora...Si daca in 2004 filmuletul nu a iscat un scandal,atunci de ce totusi nu a iscat discutii la propunerea pt demiterea din functie a presedintelui???Probabil ca atunci oamenii lui "X"(cel cu aspiratii de presedinte care o sa mareasca pensiile si salariile) nu au avut idei sau nu au gasit pe nimeni care sa falsifice un "document" de tip .avi....Si pana la urma POLITICA a fost,este si va ramane CEL MAI MURDAR JOC DE NOROC SI PUTERE....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:02

De la: larryserban, la data 2009-11-27 11:58:25

Am discutat cu foarte multi colegi, prieteni si alte persoane... Au fost foarte dezamagiti de Antonescu... Nu se asteptau... Unii au spus ca vor merge cu Basescu in turul 2, sau unii au spus ca vor sta acasa... Nu am auzit pe nici unul spunand ca vor merge cu Geoana...
Concluzia: Geoana sa nu mai faca adunari ca 31% + 20% (Antonescu primul tur) fac 51% si au castigat alegerile... S-ar putea sa ramana socat pe 6 dec.
Unguri care au spus ca niciodata cu PSD...
PNL-isti care si-au dat demisia din partid...
Sa stii ca-mi place sa fiu informat...
Si inca ceva, referitor la subiectul nostru, ii vad pe colegii mei la servici foarte revoltati de acest scandal si pana ieri ma innebuneau ca merg cu Geoana... Spre surprinderea mea, au inceput sa coboare cu picioarele pe pamant si ceea ce nu am reusit eu, a reusit un filmulet sa-i intoarca...

Domnul Larry,nu va luati visele drept realitate si nici nu va ganditi ca votantii liberali cred astfel de baliverne.Eu va spun CA NU STIU NICI MACAR UN SINGUR VOTANT AL LUI CRIN(si stiu multi) DIN TURUL INTAI CARE SA NU MEARGA IN TURUL DOI SA VOTEZE IMPOTRIVA LUI BASESCU! Inteleg ca simti nevoia sa va mai incurajati unii pe altii ,este firesc cand aveti doar 30% iar restul partidelor in afara de PDL il doresc pe Johannis premier.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:03

De la: black10131307, la data 2009-11-27 11:59:52
Ai grija cu Vanea pentru ca este foarte alunecos si lupta murdar! Cat timp te tine de vorba sa-ti distraga atentia, locotenentele lui gabigabi si broasca super rea te ataca pe la spate sau te lovesc sub centura!

Sperasem candva ca lucrurile intre noi Black,vor merge altfel.M-am inselat,recunosc.

larryserban

18 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:07

Stau si ma intreb, de ce Realitatea si Antena3 nu au dat filmuletul (inregistrarea audio) cu incercarea de fraudare a alegerilor de catre PSD in jud. Valcea???
De ce unii cablisti de prin satele valcene au scos posturile VTV si B1TV, singurele posturi care au dat inregistrarea?
Vreau si eu ceva comentarii, ca vad ca PSD-ul este cel mai frumos, cel mai curat partid...
Inca o data!!! Romania trezeste-te!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:10

De la: mytcor, la data 2009-11-27 11:45:19

Blackule, nu-s fan T.basescu, n-am fost membrul vreunui partid politic si nici nu sunt, n-am fost nici macar pionier, mmmdeh1..n-aveam origini sanatoase,

Dar cu mine sa stii c-o sa li se-nfiunde atat lui Vannea cat si restului de trepadusi ce nu sunt in stare sa se informeze si apoi sa concluzioneze cu propriul neuron.

Adevarul juridic primeaza, adevarul moral il urmeaza, iar cele doua au la baza unul NORMA, celalalt DOGMA.

Pentru acesti trepadusi, norma si dogma, nu conteaza, la ei primeaza interesul lor ingust !..

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:11

De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 12:03:29

Sperasem candva ca lucrurile intre noi Black,vor merge altfel.M-am inselat,recunosc.

ca de fiecate data tu Vannea, TE INSELI !

ASA cum AI SA TE INSELI VOTANDU-L PE GEOANA !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:11

De la: larryserban, la data 2009-11-27 12:07:56Stau si ma intreb, de ce Realitatea si Antena3 nu au dat filmuletul (inregistrarea audio) cu incercarea de fraudare a alegerilor de catre PSD in jud. Valcea???
De ce unii cablisti de prin satele valcene au scos posturile VTV si B1TV, singurele posturi care au dat inregistrarea?
Vreau si eu ceva comentarii, ca vad ca PSD-ul este cel mai frumos, cel mai curat partid...
Inca o data!!! Romania trezeste-te!!!

Deoarece postul B1TV,fiind al onestilor cetateni fratii Paunescu (cunoscuti pentru Bancorex,Lido etc) este un post al mogulilor buni nu un post al mogulilor rai

larryserban

18 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:16

Pentru VaneaMarin...
Iti place sa te joci cu realitatea... Eu ii am langa mine pe cei care au votat cu Crin, am vazut aseara spre disperarea moderatorilor de la Realitatea catre cine se indreptau votantii lui Crin...
Eu spun ce vad... Nu trebuie sa spun unuia sau altuia, trebuie sa te uiti langa tine... si asta spune realitatea chiar daca asta va supara...
PSD-ul a observat treaba asta si de aceea apar aceste mizerii, pt. ca sunt disperati sa puna mana pe ciolan...
Reactia lui Gusa de dupa alegeri cand s-a luat cu mainile de cap si a explodat ca va face orice compromisuri ca sa castige alegerile spune tot.
Si nu vorbesc din vise, vorbesc din ce se intampla in jurul nostru si unii nu vor sa vada... asta e...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:18

TREZITI-VA BAI marinarilor si prostanacilor -in turul 2 nu exista optiune -ce e asa greu de inteles !
Sunt 2 fosti comunisti carora putin le pasa de voi - isi fac treaba cu prostimea-isi alimenteaza conturile si apoi va dau cu flit !
Nici nu banuiti ce va asteapta -eu zic sa va pregatiti de o revolutie-sigur schimbarile nu vor fi cum le visati voi 1
Sunt curios -daca castiga basescu cu cine guverneaza-cum isi creeaza majoritatea in parlament
La geoana sunt curios cum isi vor imparti ,in teritoriu "ciolanele" - sunt judete in care si liberalii si pesedistii sunt puternici-vor vrea caimacul doar pentru ei
Habar nu aveti ce inseamna sferele de influenta-cum se duc banii vostri spre ei-nu o sa va intrebe nimeni cand se vor lua asemenea decizii
Interesul lor este sa nu se afle in presa deoarece cu DNA-ul si cu cei de la fisc se descurca ei
Solutia este sa nu mergem la vot -sa lasam prostimea sa voteze-noi sa ne pregatim sa-i contracaram-nu mai trebuie sa-i lasam sa-si bata joc de noi
Dovediti ca aveti creier -in caz contrar o sa dati de

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:19

De la: mytcor, la data 2009-11-27 12:11:47

Admit ca ma mai insel.Spre exemplu pe tine te credeam candva un monarhist civilizat cand tu esti de fapt un banal injurac basescian .

Cu Geoana insa nu ma insel,este raul mai mic fata de Basescu cu demagogia,isteria si mafia din jurul sau .Geoana are in spate o majoritate parlamentara formata din TOATE PARTIDELE IN AFARA DE PDL,are si un premier excelent ,pe Johannis, iar Basescu are doar oameni ca Udrea si Boc.NU MAI AVETI TIMP MYTCOR ,SUNTETI DISPERATI si chiar daca va veti lauda intre voi toata ziua si veti repeta fara odihna toata propaganda stupida basesciana,ATI PIERDUT ALEGERILE.Basescu a fost cel mai bun dusman al sau,gafele ,demagogia si faptele sale l-au distrus.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:27

De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 12:19:30
De la: mytcor, la data 2009-11-27 12:11:47

Admit ca ma mai insel.Spre exemplu pe tine te credeam candva un monarhist civilizat cand tu esti de fapt un banal injurac basescian .

Cu Geoana insa nu ma insel,este raul mai mic fata de Basescu cu demagogia,isteria si mafia din jurul sau .Geoana are in spate o majoritate parlamentara formata din TOATE PARTIDELE IN AFARA DE PDL,are si un premier excelent ,pe Johannis, iar Basescu are doar oameni ca Udrea si Boc.NU MAI AVETI TIMP MYTCOR ,SUNTETI DISPERATI si chiar daca va veti lauda intre voi toata ziua si veti repeta fara odihna toata propaganda stupida basesciana,ATI PIERDUT ALEGERILE.Basescu a fost cel mai bun dusman al sau,gafele ,demagogia si faptele sale l-au distrus.

Vannea, te inseli ca de obicei !..

Citeste declaratiile lui Johannis din presa germana, v-a lasat balta puisor ! daca vrei sa-ti reproduc citatul sa-mi spui.

Vannea, atat timp cat tu pe toate topicele indemni VOTATI GEOANA !..( ca liberal ce te auto-intitulezi)...pt. mine este clar, tu nu doresti servirea intereselor generale ale cetatenilor romani ci interesele unui grup restrans.
Ok...spune-mi cine face parte din acest grup si accept indemnul tau, dar fa-o cu onestitate !...

Daca vrei sa nu votezi raul cel mai mic, atunci sustine cinstit reinstaurarea MONARHIEI si optezi pentru binele cel mai bine al tuturor !..

altfel...sictir ! liberal vopsit cu dejectiile haznalei cu potential dambovitene , .

9am087574

22 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:27

EDUCATIE
Pe fiul neastamparat
O mama,astfel l-a amenintat:
-Danute,de nu esti cuminte
Il chem pe d-nul presedinte

Sa-ti dea una in plex!

RASPUNSUL LUI DANUT

Sa stii ca nu imi este flica
Ca totul este tlucat;
Mi-a zis nenea Mitica
Cledeai ca n-am aflat?

D-nul plesedinte ne saluta pe oblaz!

gdam.ASA?
mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:34

cand a fost confruntarea lui geoana i se uscau buzele ca nu stia ce sa raspunda la intrebarile incuietoare si bineinteles ca le ocolea, antonescu vorbea despre flota lui basescu si cand i s-a dat actul nu mai avea cuvinte, iar basescu raspundea pe fapte cu acte nu ocolea raspunsuri! asta e realitatea. nu stiu care e mai bun sau care e mai rau, stiu doar ca in acea confruntare singurul care avea raspunsuri era basescu. si nu zic asta de nebuna, se poate verifica pt cei care nu au vazut confruntarea

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:35

Am primit un pumn în față
de Cristian Tudor POPESCU | 27 NOIEMBRIE 2009

"Și atunci, dl Băsescu a trecut la ceea ce i-a rămas și știe cel mai bine să facă: să manipuleze, să amenințe, să insulte, să șmecherească, să prostească lumea în față. Mi-e pur și simplu lehamite să mai comentez ieșirea sa în replică la declarațiile dnilor Antonescu și Geoană. Cine vrea să-l creadă, n-are decât". Așa îmi încheiam editorialul de marți. Când Dinu Patriciu a afirmat miercuri seara că Traian Băsescu a dat un pumn unui copil pentru că ar fi strigat: "Trăiască Iliescu!", cu toate că am încheiat ultima emisiune "Cap și Pajură" spunându-i dlui Hurezeanu că Traian Băsescu este un om josnic și punct, nu mi-am spus decât că în campania asta se depășesc nu limitele bunului simț, ci ale umanului. Oricât de proastă ar fi părerea mea despre Băsescu ca om, n-aș fi pus vreodată printre verbele de mai sus - să manipuleze, să amenințe, să insulte… - să lovească un copil cu pumnul în gură. Chiar și când am vâzut pe net imaginile loviturii pe care personajul T. Băsescu o aplică unui copil aflat lângă o femeie disperată care îi cere să-i rezolve o petiție, deși m-am înfiorat, mi-am păstrat rezerve ca ziarist. Trebuie să vedem și ce spune Băsescu. Filmul ar putea fi trucat. Însă când T. Băsescu a răspuns la întrebarea dlui Răzvan Dumitrescu "Poate că m-a înjurat copilul" nu mi-am putut stăpâni un icnet, pentru că primisem un pumn în față.

Din acel moment nu mai conta dacă filmul e trucat sau nu. Singurul lucru pe care îl mai așteptam de la T. Băsescu era să spună, așa cum a făcut-o de atâtea ori, cu privirea în cameră, fără să clipească, rostind rar: "Nu numai că nu am făcut ce se vede în imagini, niciodată în viața mea și sub nici un motiv n-aș putea să lovesc în felul ăsta un copil". Iar traian Băsescu a spus: "Poate că m-a înjurat copilul".

Întrebat ce consecințe ar trebui să suporte un oficial în Occident în ipoteza că s-ar face vinovat de o asemenea lovire, T. Băsescu răspunde: "Nu știu, trebuie văzut". Am rămas fără grai!

Mai observ un singur lucru: lovitura pe care în aceste imagini personajul T. Băsescu o dă acelui copil este tipică pentru agenții de pază ai serviciilor secrete: scurtă, laterală, fără elan, din încheietură, fără a-l privi în ochi pe cel lovit.

În rest, aș vrea ca filmul să fie trucat. E mai suportabil decât să fie adevărat.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:36

"Poate că m-a înjurat copilul" ..RETINETI CUVINTELE ACESTEA ,IL ARATA PE TRAIAN BASESCU EXACT CUM ESTE!

razvan77

91 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:38

De la: larryserban, la data 2009-11-27 12:16:38Pentru VaneaMarin...
Iti place sa te joci cu realitatea... Eu ii am langa mine pe cei care au votat cu Crin, am vazut aseara spre disperarea moderatorilor de la Realitatea catre cine se indreptau votantii lui Crin...
Eu spun ce vad... Nu trebuie sa spun unuia sau altuia, trebuie sa te uiti langa tine... si asta spune realitatea chiar daca asta va supara...
PSD-ul a observat treaba asta si de aceea apar aceste mizerii, pt. ca sunt disperati sa puna mana pe ciolan...
Reactia lui Gusa de dupa alegeri cand s-a luat cu mainile de cap si a explodat ca va face orice compromisuri ca sa castige alegerile spune tot.
Si nu vorbesc din vise, vorbesc din ce se intampla in jurul nostru si unii nu vor sa vada... asta e...
De unde stii tu ce au votata domnii invitati? Au venit cu poze pe telefonul mobil? Fiecare poate sa spuna ce vrea, dar nu trebuie sa fie si adevarat. Toata campania e o manipulare ieftina

Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
mioaracosmina

31 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:38

cum este? :))))) I love you base!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:44

De la: mioaracosmina, la data 2009-11-27 12:38:42cum este? :))))) I love you base!!!!

Este dreptul dumnevoastra doamna sa iubiti pe cine vreti. .Cum ar putea rezista o doamna farmecelor unui barbat ale carui mentalitati presupun lovirea cu barbatie,cu curaj, a unui copil in gura?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:48

De la: vaneamarin, la data 2009-11-27 12:35:07 Am primit un pumn în față
de Cristian Tudor POPESCU | 27 NOIEMBRIE 2009

"Și atunci, dl Băsescu a trecut la ceea ce i-a rămas și știe cel mai bine să facă: să manipuleze, să amenințe, să insulte, să șmecherească, să prostească lumea în față. Mi-e pur și simplu lehamite să mai comentez ieșirea sa în replică la declarațiile dnilor Antonescu și Geoană. Cine vrea să-l creadă, n-are decât". Așa îmi încheiam editorialul de marți. Când Dinu Patriciu a afirmat miercuri seara că Traian Băsescu a dat un pumn unui copil pentru că ar fi strigat: "Trăiască Iliescu!", cu toate că am încheiat ultima emisiune "Cap și Pajură" spunându-i dlui Hurezeanu că Traian Băsescu este un om josnic și punct, nu mi-am spus decât că în campania asta se depășesc nu limitele bunului simț, ci ale umanului. Oricât de proastă ar fi părerea mea despre Băsescu ca om, n-aș fi pus vreodată printre verbele de mai sus - să manipuleze, să amenințe, să insulte… - să lovească un copil cu pumnul în gură. Chiar și când am vâzut pe net imaginile loviturii pe care personajul T. Băsescu o aplică unui copil aflat lângă o femeie disperată care îi cere să-i rezolve o petiție, deși m-am înfiorat, mi-am păstrat rezerve ca ziarist. Trebuie să vedem și ce spune Băsescu. Filmul ar putea fi trucat. Însă când T. Băsescu a răspuns la întrebarea dlui Răzvan Dumitrescu "Poate că m-a înjurat copilul" nu mi-am putut stăpâni un icnet, pentru că primisem un pumn în față.

Din acel moment nu mai conta dacă filmul e trucat sau nu. Singurul lucru pe care îl mai așteptam de la T. Băsescu era să spună, așa cum a făcut-o de atâtea ori, cu privirea în cameră, fără să clipească, rostind rar: "Nu numai că nu am făcut ce se vede în imagini, niciodată în viața mea și sub nici un motiv n-aș putea să lovesc în felul ăsta un copil". Iar traian Băsescu a spus: "Poate că m-a înjurat copilul".

Întrebat ce consecințe ar trebui să suporte un oficial în Occident în ipoteza că s-ar face vinovat de o asemenea lovire, T. Băsescu răspunde: "Nu știu, trebuie văzut". Am rămas fără grai!

Mai observ un singur lucru: lovitura pe care în aceste imagini personajul T. Băsescu o dă acelui copil este tipică pentru agenții de pază ai serviciilor secrete: scurtă, laterală, fără elan, din încheietură, fără a-l privi în ochi pe cel lovit.

În rest, aș vrea ca filmul să fie trucat. E mai suportabil decât să fie adevărat.

C.T.P...sustinatorul infocat al criptocomunismului post decembrist romanesc de sorginte iliesciano-brucanian.

Vannea, alceva , pe altcineva nu gaseai ?...

sa-mi spui daca vrei sa-ti traduc declaratiile lui Johannis din presa germana, sa vezi si tu cum v-a lasat sasu balta !...cum a lasat sasu monstruasa coalitie cu ochii-n soarele Iliesciano-Hrebengisto-"liberalo"- UDMR-ist.

tete_md

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:49

Am vazut, prezentat de dl. Agarici ( un specialist in televiziune care nu poate fi contestat) modul prostesc in care s-au trucat acele imagini.Am ascultat si relatarea d-nei care a fost langa copil,si care neaga cu vehementa ca acesta ar fi fost lovit.De asemenea, orice om cu mintea intreaga si-ar fi dat seama ca la forta cu care se vede ca a fost lovit copilul,acestuia i-ar fi curs instantaneu sange din nas si din gura.
Concluzia :rusine sa va fie de mincinosi ordinari ce sunteti !

manu_tzole

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:53

e un trucaj! si soby cseh a spus-o in direct fara sa vada frame to frame si dupa aceea multi altii,fotografi,regizori etc.

petri_sor_ion

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:54

Buna ziua, aceste trucaje se faceau de pe vremea lui Caragiale. Nu au pic de rusine sa inventeze tot felul de magarii. De ce nu l-au lasat pe Szobi Check aseara sa le explice cum se faceau asemenea trucaje acum 30 de ani in urma,dar mai ales acum cu tehnica moderna,va dati seama ce se poate face...Sa dea Dumnezeu sa iasa Base presedinte,ca au rupt cuiul toti shmecherii astia,alde Patriciu(care era un lesinat pe vremea lui nea Nicu,si altii)

riel

1 mesaj
Oras: Braila

Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 12:58

1.- La adunarea respectiva erau, firesc, cei ce-l sustineau pe dl. Basescu. Firesc, si cel ce a filmat scena era unul dintre acestia. Tot asa de firesc nu era, ca admirator al d-lui Basescu, sa puna atunci in circulatie o astfel de filmare. Astazi, fie si-a schimbat optiunea - ceea ce n-ar fi prea greu de inteles - fie si-a vandut ziarului "filmarea".
2.- Dl. Basescu are antecedente violente: capul in gura dat celui cu chioscul, violentele de limbaj de atatea ori semnalate si, extraordinar de proaspata - ieri chiar! - amenintarea cu scosul dintilor rechinilor!
3.- S-a facut de nenumarate ori caz de profesori care aplicand pedepse violente copiilor au fost indepartati din scoli. Absolut firesc!
4.- Are dl. Basescu imunitate pentru aplicarea violentei fata de oricare cetatean roman pe care, ca presedinte, trebuie sa-i pastoreasca? Parca cerea, tot ieri, inlaturarea oricarei imunitati a politicienilor, inclusiv a presedintelui tarii!
5.- Filmarea nu pare a fi "prelucrata" daca se urmareste reactia celor din fundal si din jur si a copilului insusi care incearca sa se apere cu mana de o eventuala repetitie.
6.- Reactia imediata a d-lui Basescu la prezentarea filmului a fost cea a unui om care se apara si se justifica si nu a unui om care se indigneaza in fata unei acuzatii grave si absurde! In acelasi timp este reactia automatizata de o indelungata - si asumata! - practica!
7.- Dl. Basescu ar trebui, imediat, sa-si dea demisia! Si sa se duca...pe mari!

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Basescu a lovit un copil: Realitate sau imagini trucate?
Mergi la: