Info
x
Cine este crin antonescu?
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 22:35
Daca il rasturnam pe besescu saptamana viitoare de la putere si il scoatem cu picioare in dos din Cotroceni, apoi il instalam ca interimar pe Mircea Geoana, ne putem ocupa linistiti de anticipate pentru a fi ales presedinte al Romaniei, Crin Antonescu.
Daca schimbam ( da Doamne) forma de guvernamant, si hotaram sa avem monarhie constitutionala, consider ca dl. Crin Antonescu este perfect pe postul de premier al Romaniei. |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 15:27
Un adevarat leder al Romaniei
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Mai 2010, ora 15:08
De la: 9am045616, la data 2010-05-25 15:27:36Un adevarat leder al Romaniei Chiar asa!!! Important este sa-l "mutam", ce-i drept fara mobila si privilegii pe impostorul basescu din locul pe care prin frauda il ocupa, exact intr-un penitenciar romanesc!!!!!!!!!!! Si asta, rapid si fara prea multe comentarii!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 08:32
Ce ziceti? Va reusi procedura de suspendare a fraudulosului de la Cotroceni pe care vor s-o initieze national-liberalii?
In curand, CrinAntonescu, presedinte?!!!!!!!!!!!!!!!Huura, huura, huura! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1507 mesaje Membru din: 26/05/2010 |
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 08:36
De la: 9am178165, la data 2010-06-23 08:32:22Ce ziceti? Va reusi procedura de suspendare a fraudulosului de la Cotroceni pe care vor s-o initieze national-liberalii? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 09:23
Nu cred ca asta intentioneaza, eu cred ca el chiar vrea sa redreseze economia, sa faca investitiile necesare, si o va face. CURAND!!
|
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 09:39
De la: 9am178165, la data 2010-06-23 09:23:36Nu cred ca asta intentioneaza, eu cred ca el chiar vrea sa redreseze economia, sa faca investitiile necesare, si o va face. CURAND!! conteaza atat de putin ce crezi tu si ce vor ei, faptele au dovedit-o... Raporteaza abuz de limbaj |
|
strapontin 67 mesaje Membru din: 1/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 11:19
Cititi Atac la persoana 21-27 iunie 2010 si va veti convinge daca Antonescu si-a facut sau nu propriul sondaj de opinie prin frauda si metode securiste,tipic securiste.Eu nu dau verdicte si nici nu pun etichete .Faceti-o voi ca sa ved eti daca mai poti avea incredere in cineva in tara asta .Pacat!
|
|
|
|
Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 11:29
De la: strapontina, la data 2010-06-23 11:19:23Cititi Atac la persoana 21-27 iunie 2010 si va veti convinge daca Antonescu si-a facut sau nu propriul sondaj de opinie prin frauda si metode securiste,tipic securiste.Eu nu dau verdicte si nici nu pun etichete .Faceti-o voi ca sa ved eti daca mai poti avea incredere in cineva in tara asta .Pacat! Ce metode securistice? Un profesor de istorie? Din cate stiu eu omu' nu a fost nici macar membru cu drepturi depline al PCR. Primul securist si informator al tarii se afla la Cotroceni!
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 09:09
Pregatiti-va, inca putin si il vom avea pe Crin, presedinte!!
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 20:54
Dintre toti politicieni,urmarindu-l spikiul in Parlament este singurul care imi da incredere!Restul niste prefacuti! Pe el l-as vrea presedinte! Oricum Basina este o creatura a intunericului!Si piguinul lacheu la fel!
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 00:06
De la: virgil_lica, la data 2010-06-24 20:54:32Dintre toti politicieni,urmarindu-l spikiul in Parlament este singurul care imi da incredere!Restul niste prefacuti! Pe el l-as vrea presedinte! Oricum Basina este o creatura a intunericului!Si piguinul lacheu la fel! Ai mare dreptate!! Carcotasii antibasescieni ar trebui sa admita ca Antonescu este singura optiune viabila dupa ce, fie va trece procedura de suspendare a lui basescu, fie dupa reusita loviturii de stat care il va inlatura pe securistul basescu de la Cotroceni. Avem nevoie de strategii clare liberale de relansare economica de aceasta data pe bune, si numai PNL-ul poate urni motorul economiei romanesti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am175401 16 mesaje Membru din: 1/12/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 12:20
de acord cu tine pa!
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 12:30
De la: 9am178165, la data 2010-06-25 00:06:20De la: virgil_lica, la data 2010-06-24 20:54:32Dintre toti politicieni,urmarindu-l spikiul in Parlament este singurul care imi da incredere!Restul niste prefacuti! Pe el l-as vrea presedinte! Oricum Basina este o creatura a intunericului!Si piguinul lacheu la fel! aloo, da' cine a gripat motorul? ce strategie clara liberala cunosti tu? au avut liberalii vreo strategie? probabil avea vosganian cand ne explica ca putem creste pensiile, (vai ce constitutional era atunci), ca sunt bani destui, in conditiile in care au aparut si fondurile private de pensii obligatorii (cum dracu se impaca constitutia cu fonduri private obligatorii?) si un sfert din incasarile statului mergeau la aceste fonduri... pentru a le putea folosi tot statul trebuind sa plateasca dobanda... asta da afacere... sa vezi cand or incepe sa plateasca pensii, daca mai apuca, unde nu-i cap, vai de picioare... |
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 12:45
De la: 9am178165, la data 2010-06-25 00:06:20De la: virgil_lica, la data 2010-06-24 20:54:32Dintre toti politicieni,urmarindu-l spikiul in Parlament este singurul care imi da incredere!Restul niste prefacuti! Pe el l-as vrea presedinte! Oricum Basina este o creatura a intunericului!Si piguinul lacheu la fel! ... bei gogule ... pina acum am avut numai strategii ''liberale'' ... intelege, gogule ca romania nu are cu cine sa le aplice ... cum dai drumul la niste bani, bugetarii ii directioneaza imediat la cei pe care ii reprezinta ... politizarea administratiei, neprofesionalismul angajatilor, lipsa si nerespectarea procedurilor si celor mai simple regulli de bun simt nu fac decit sa creeze noi miliardari in timp ce saraceste complet restul populatie ... acum nu mai sint bani de pensii ... miine de salarii ... poimiine nu vor mai fi romani ... nici boieri ,nici saraci ... ... romania din pacate, nu poate performa liber pina nu isi formeaza o clasa de mijloc care sa controleze o multitudine suficenta de IMM-uri care sa poata acoperi concurential nevoile de bunuri si servicii macar pentru piata interna ... pina atunci sper sa poata fi clonat Base ... |
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 13:44
De la: adiuc, la data 2010-06-25 12:30:51De la: 9am178165, la data 2010-06-25 00:06:20De la: virgil_lica, la data 2010-06-24 20:54:32Dintre toti politicieni,urmarindu-l spikiul in Parlament este singurul care imi da incredere!Restul niste prefacuti! Pe el l-as vrea presedinte! Oricum Basina este o creatura a intunericului!Si piguinul lacheu la fel! Uite ce e scumpule, sunt satule pana peste cap de critici!! Hai sa vedem optiunile: PSD-ul se ocupa de social-democratie, de protectie sociala efectiv doctrinar vorbind n-are nici in clin, nici in maneca cu investitiile pentru ca ROMANIA ARE NEVOIE VITALA DE ASA CEVA, PENTRU CA DACA MAI TRAIM MULT DIN IMPRUMUTURI SI NU PRODUCEM NIMIC INTRAM IN INCAPACITATE DE PLATA SI ATUNCI PUTEM TOT DA VINA UNII PE ALTII, CA NU SE MAI POATE DREGE NIMIC. Atunci? Cine PRM? Ma rog, tot asa, este vorba de un partid ce nu prea rezoneaza cu economia de piata (aia care functioneaza intr-adevar nu ceea ce se trambiteaza prin Romanica). Spune-mi care este viziunea ta!! Cine poate prelua puterea si poate face democratia si economia romaneasca sa produca, dar fara umbra de comunisti si securisti ? Eu vad asa: Crin Antonescu, presedinte, guvern national-liberal cu Johannis premier in care sa fie invitati vreo trei manageri consacrati in domeniul economic din Germania pentru 4 ministere cheie: Economia, Turismul, Transporturile, Agricultura. Acestea mi s-ar pare mie masuri serioase de relansare economica nu gargara securistica de doi bani ( prostii gen, Dan Diaconescu si alte telenovele precum Elodia). Ce consideri tu mai potrivit? Sa vedem alte optiuni! |
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 17:56
Nu stiu cine este Crin.A scris cineva mai sus ca este un fost profesor de istorie care nici macar nu a fost membru deplin in PCR.Si atunci ,ce calitati are sa poata scoate tara din coma.Iar dupa constitutia noastra presedintele nu are putere executiva .Investitiile nu le face presedintele si chiar daca ar dori nu sunt bani.Purceaua este deja moarta in cotet.Nu exista competenta, disciplina,ordine,bun simt,colaborare in schimb avem cat cuprinde analisti politici,economici care ,dupa cum vedeti,nu au facut nimic in afara de a fi prezenti pe ecranele TV.Vine Lia olguta Vasilesu sa ne dea lectii si sa-si arate nurii la TV.Stiti voi ca mediatorii astia de ne intoxica pe toate canalele TV au mii ,da asa cum scriu MII,de euro lunar asa ca ii doare in bocanci de tara,important este sa aiba subiecte iar daca nu au le inventeaza.Opozitia, intr-o asemenea situatie dezastruoasa in care ne aflam,pune numai piedici,nu colaboreaza ,spunand ca nu sunt la guvernare dar,BANII SUNT PRIMITI INTEGRAL DE LA BUGET de catre acestia.Daca nu fac nimic sa intre in concediu fara plata.Jos cu finantarea partidelor de la buget,jos cu parlamentarii pana la 300 asa cum a votat natiunea,jos cu falsii revolutionari,jos cu toate pensiile speciale,jos cu parcul auto de lux,jos cu plata cazarii la hoteluri de lux pentru parlamentari,jos...jos...Numai asa vom avea o parte din banii de investitii. Solutia mea este schimbarea din temelii a sistemului actual chiar si pe modelul chinez si lasat-o mai moale cu democratia ca vedeti unde am ajuns.Trebuie sa apara o mana forte pe care sa o sprijinim ca altfel vom continua sa ne lamentam . Si Dumnezeu s-a suparat pe noi dupa potopul care este in tara. Suntem un popor ciudat , dominat de o mana de sindicalisti imbuibati si primari corupti si asteptam pomeni electorale sau sa ne traga altii de mana .Nici la manifestatii nu suntem seriosi si organizati,multi vin acolo fara sa stie de ce. Ar fi mai multe de spus dar deja mi-am pierdiut ,scriind aici,minute bune in care puteam face ceva mai util sau sa admir natura.Dar cui ii pasa?
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 18:33
De la: strapontina, la data 2010-06-25 17:56:56Nu stiu cine este Crin.A scris cineva mai sus ca este un fost profesor de istorie care nici macar nu a fost membru deplin in PCR.Si atunci ,ce calitati are sa poata scoate tara din coma.Iar dupa constitutia noastra presedintele nu are putere executiva .Investitiile nu le face presedintele si chiar daca ar dori nu sunt bani.Purceaua este deja moarta in cotet.Nu exista competenta, disciplina,ordine,bun simt,colaborare in schimb avem cat cuprinde analisti politici,economici care ,dupa cum vedeti,nu au facut nimic in afara de a fi prezenti pe ecranele TV.Vine Lia olguta Vasilesu sa ne dea lectii si sa-si arate nurii la TV.Stiti voi ca mediatorii astia de ne intoxica pe toate canalele TV au mii ,da asa cum scriu MII,de euro lunar asa ca ii doare in bocanci de tara,important este sa aiba subiecte iar daca nu au le inventeaza.Opozitia, intr-o asemenea situatie dezastruoasa in care ne aflam,pune numai piedici,nu colaboreaza ,spunand ca nu sunt la guvernare dar,BANII SUNT PRIMITI INTEGRAL DE LA BUGET de catre acestia.Daca nu fac nimic sa intre in concediu fara plata.Jos cu finantarea partidelor de la buget,jos cu parlamentarii pana la 300 asa cum a votat natiunea,jos cu falsii revolutionari,jos cu toate pensiile speciale,jos cu parcul auto de lux,jos cu plata cazarii la hoteluri de lux pentru parlamentari,jos...jos...Numai asa vom avea o parte din banii de investitii. Solutia mea este schimbarea din temelii a sistemului actual chiar si pe modelul chinez si lasat-o mai moale cu democratia ca vedeti unde am ajuns.Trebuie sa apara o mana forte pe care sa o sprijinim ca altfel vom continua sa ne lamentam . Si Dumnezeu s-a suparat pe noi dupa potopul care este in tara. Suntem un popor ciudat , dominat de o mana de sindicalisti imbuibati si primari corupti si asteptam pomeni electorale sau sa ne traga altii de mana .Nici la manifestatii nu suntem seriosi si organizati,multi vin acolo fara sa stie de ce. Ar fi mai multe de spus dar deja mi-am pierdiut ,scriind aici,minute bune in care puteam face ceva mai util sau sa admir natura.Dar cui ii pasa? Domnul meu, poate ca investitiile nu le face presedintele, dar nu uitati ca dl. Antonescu a sustinut ca are deja un program economic bine pus la punct pentru momentul in care va prelua puterea. Premier ar fi dl. Johannis, un administrator excelent al orasului Sibiu si o persoana esentialmente pragmatica de gen: vorbe putine, planuri elaborate si urmate cu tenacitate. De asemenea, cei 4 ministri straini propusi de mine, manageri din Germania n-ar mai starni nici un fel de zanzanii in societatea romaneasca, si nici o mie si una de controverse poate-poate vom mai pierde vremea cu niste prostii. Nici eu nu sunt pentru finantarea partidelor de la buget, ca FINANTAM DESTUL, MAI ALES AGENTI SPECIALI, PESTE 70.000 DE OAMENI DESPRE CARE NIMENI, DAR NIMENI NU INTREABA CAM CE ROST SI CE EFICIENTA AU, SI DE CE NU SE DISPONIBILIZEAZA MACAR DOUA TREIMI DINTRE EI, SA VEZI CUM AM DISPONIBILIZAT ATUNCI 50.000 DE BUGETARI INUTILI. Iar opozitia ce vreti sa faca domnule? Opozitia s-a folosit deja de posibilitatile constitutionale de lupta impotriva abuzurilor comise de guvern: a initiat o motiune de cenzura PE CARE 179 DE PARLAMENTARI AFLATI PE LISTA RUSINII AU RESPINS-O prin votul lor ( mai vad ei Parlament vreodata!), a contestat masurile de austeritate propuse de securistul criminal basescu la Curtea Constitutionala, ce vreti sa faca? Sa instige la violenta si la evacuarea "locatarului fraudulos" de la Cotroceni? Nu se poate, opozitia nu poate proceda astfel doar suntem macar teoretic, un stat democratic. Da, sistemul actual trebuie sa se schmbe din temelii, INSA FARA NICI O MANA FORTE, PENTRU CA IN ROMANIA PERICOLUL TOTALITARISMULUI NU A DISPARUT. NU DE DESPOTI SAU DE TIRANI AVEM NEVOIE D-LE STRAPONTINA, CI DE DEPOLITIZAREA TUTUROR DOMENIILOR PROFESIONALE, DE RESPECTAREA LEGILOR SI DE INSTITUTII PUTERNICE. TREBUIE SA MUNCIM SI SA CONVIETUIM EFICIENT SI CIVILIZAT, NU SA EXECUTAM CHIAR SI EFICIENT SI CIVILIZAT INSA DE FRICA. DE CE AU DEVENIT LASI ROMANII? PENTRU CA N-AU FOST LASATI SA GANDEASCA SI SA ACTIONEZE CU CAPUL LOR, FOLOSINDU-SI PROPRIA RATIUNE, VESNIC AU PRIMIT DIRECTIVE CUM SA ACTIONEZE, IAR ASTFEL AU DEVENIT "CAM RETARDATI DACA-MI PERMITETI STIMATE DOMN". N-AU PARERI, N-AU IDEI, N-AU CONVINGERI, AU DOAR STOMACE, ATATA STIU ROMANII. Asta nu mai poate continua. Nici un fel de mana forte, avem Coduri Penale, Civile, de Procedura Penala, de Procedura Civila, prin urmare haideti sa le punem la treaba. Raporteaza abuz de limbaj |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 02:59
Vad ca mai apare un partid in carti. ... asa de negociere ...sau cum s-ar zice pe romaneste "incurca-i drace"! Pe Pavelescvu il respect dar tare mi-e sa nu se prinda despre ce e vorba. Nici noi nu stim care e treaba dar nu e o chestie salutara opozitiei in conditiile actuale. Ce sa mai intelegem ? Liderii opozitiei ar trebui sa fie deja in calr cu ceea ce au de facut in 2012. sa nu-i ia pe nepregatite. Nu ar trebui sa se afle in competitie la vremea aia ci sa se sprijine reciproc, fiecare unde e mai bun si are cele mai multe sanse. Stiu ca e la mintea cocosului dar zic si eu....altfel cum vom scapa de ciuma securistica ?Asta daca vor mai fi alegeri democratice pana atunci.
Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 16:54
O propunere excelenta a unei doamne din comunitate cu managerii nemti.Dar ii vor lasa cozile de topor sa lucreze?Or sa vina cu sloganul-ce,noi nu avem valori in tara?-Am vazut de 20 de ani ce au facut din tara asta minunata si bogata asa zisii valorosi .Sa accepte esalonul doi regimul monarhic,nici vorba.
|
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 20:55
De la: strapontina, la data 2010-06-26 16:54:09O propunere excelenta a unei doamne din comunitate cu managerii nemti.Dar ii vor lasa cozile de topor sa lucreze?Or sa vina cu sloganul-ce,noi nu avem valori in tara?-Am vazut de 20 de ani ce au facut din tara asta minunata si bogata asa zisii valorosi .Sa accepte esalonul doi regimul monarhic,nici vorba. Aici e problema!!! Avem nevoie de un guvern caruia sa-i pese de INTERESUL NATIONAL: INTERESUL NATIONAL INTERESUL NATIONAL INTERESUL NATIONAL INTERESUL NATIONAL INTERESUL NATIONAL INTERESUL NATIONAL Se poate intelege si actiona in acest sens?!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 01:08
Opozitia e pe mainile unor persoane spalate si destupate la minte. Asta ne face sa nu ne suntem pierduti. Daca vor reusit sa se respecte reciproc, sa se potenteze reciproc in sensul bun al cuvantului, sa ofere un model comportamental la nivel de societate ar fi suficient pentru ca noi romanii sa ne putem vedea inainte de viata si preocuparile noastre. Vom putea trai si munci in tara daca vom intra la un moment dat in limitele normalului. Nu avem nevoie de mai mult si nicidecum de pomana dupa cum sugereaza portocalii astia care dincolo de orice, ne-au mancat sufletul.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 17:09
V-am spus: este viitorul presedinte al Romaniei de la 1 ianuarie 2011!
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 14:17
Asta e treaba intregii opozitii. Fara o strategie cum se cade si pe fondul dezbinarii de trezim ca prostimea ne pricopseste cu Udrea sau Diaconescu in fruntea tarii. Ei au preluat rolul SALVATORULUI actualmente. Vedeti ce faceti cu intransigenta asta ca s-ar putea sa ne potcoviti cu potcoave de cai morti. Mizeria umana nu sta deoparte niciodata. Nu o uitati de ea.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 17:41
Un neica nimeni ca toti ceilalti polticieni.Nici macar declaratia de avere nu si-a actualzat-o,acum il critica toata presa si televiziunile.Regret ca nu a iesit presedinte sau macar premier ca sa lupte cu apele ca doar este din Tulcea.Asa ca acum pleaca in vacanta si il doare in bombeu de tara asta. Am vazut multi farisei in viata mea.
|
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 18:05
Ramane de vazut. ..ce si cum. Pana atunci, da, am vazut cu totii destui farisei. Tocmai de asta ne permitem sa fim sceptici pana si acolo unde nu e cazul. Corect !
|
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 11:33
De la: strapontina, la data 2010-07-06 17:41:16Un neica nimeni ca toti ceilalti polticieni.Nici macar declaratia de avere nu si-a actualzat-o,acum il critica toata presa si televiziunile.Regret ca nu a iesit presedinte sau macar premier ca sa lupte cu apele ca doar este din Tulcea.Asa ca acum pleaca in vacanta si il doare in bombeu de tara asta. Am vazut multi farisei in viata mea. Hai să vedem exact , căt la sută din populația română , susține pe acest individ șters ? .... Pe cine reprezintă el .... Pe urmă comentăm .... Până atunci , sssssssst !!( avizi handicapatei aprige susținătoare , cifroi !!..)
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 12:02
De la: 9am178165, la data 2010-07-05 17:09:48V-am spus: este viitorul presedinte al Romaniei de la 1 ianuarie 2011! Aveti grija fratilor ca serviciile speciale ale fraudulosului basescu LUCREAZA 24 de ore din 24. Nu zic ca trebuie sa ni se puna pata musai pe Crin Antonescu, ci va rog sa va ganditi bine: AVETI CEVA CU ADEVARAT CONDAMNABIL IMPOTRIVA OMULUI ACESTUIA? Nu cred!!!! Are un plan economic eficient de redresare a economiei? Are!!!!! S-a oferit sa fie premier alaturi de basescu presedinte? S-a oferit!!! A mai avut curajul un alt politician sa spuna asta? Nu l-a avut!!! Are afaceri de coruptie in spate? Nu are!!!! Si atunci......., ce mai vreti de la el? Adica pe nemernicul de basescu care minte cum calca pe strada sa-l credem iar, iar unui om onest sa-i cautam nod in papura!!!!!! N-aveti impresia ca e cam schizofrenica treaba? In concluzie, haideti sa-l vedem pe Antonescu la putere si sa vedem in ce consta planul lui de redresare economica. Corect?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 12:05
Mucles , prărpădito , că nu reprezinți decât pe tine , aici pe forum !!!
... Tu duci prostia în locuri neajunse de nimeni .... Bravo !! Te merită ... cine te are !!... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 12:17
De la: 9am178165, la data 2010-07-08 12:02:18De la: 9am178165, la data 2010-07-05 17:09:48V-am spus: este viitorul presedinte al Romaniei de la 1 ianuarie 2011! Cititi doar ideile fratilor, nu traim mii de ani, viata e scurta si timpul nostru pretios. De aceea, nu va pierdeti vremea cu postari de trei lulele, trei surcele. De altfel nu-mi fac griji, cei cu adevarat inteligenti si valorosi dintre voi, vor stii sa selecteze. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|