Info
x
Cine este crin antonescu?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 07:05
De la: Ingrid, la data 2010-07-22 19:50:13Dorinele, super avatar!! mi-l dai mie cand iti ramane mic? fantomita Gaspar !
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 07:15
De la: virgil_lica, la data 2010-07-22 20:33:28De la: gabigabi, la data 2010-07-22 19:11:49De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. poate ca de stiut ce trebuie facut, ar cam sti.... dar radacinile alea de care spui ,pe bune, nu ii lasa ! sa vedem ce se va intimpla la toamna-iarna, cind funia va ajunge la gitul omului de rind ....tare mi-e ca vor prolifera partidele extremiste ,caci ura si revolta pot exploda necontrolat !....vom vedea ce se-ntimpla ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 17:56
De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. De figuri de stil ai auzit, strapontino? Nu? Dar ce ai auzit- expresii academice gen "tiganca imputita", "gaozar", "zoaie", "pasarica" etc. nu sunt tot din politica ?[e drept politica unui derbedeu, ar zice un profesor de morala crestina!] Dar nu te-am vazut reactionand atunci la fel de prompt, nuu, erai de acord cu amiralul fara Flota, "ce bine le-a zis-o!", nu?!!! Vezi diferenta? Judeci cu stramba masura, pe unul pt o figura de stil il bestelesti, iar pe altul care injura ca un birjar il votezi! Hai, pa, fataaaa, ca iar mi-am pierdut vremea cu cine nu merita! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
strapontin 67 mesaje Membru din: 1/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 18:11
De la: vaneamarin, la data 2010-07-22 19:24:59Filozofule,nici tu nu ai inteles nimic.Dupa fotografie pari tanar.Nu ai job?Daca tot te dai mare iesi in fata,da lovituri mortale crizei.Iar imi pierd timpul ,eu am de lucru,nu cer nimic de la guvern sau presedinte.De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 18:20
De la: gabigabi, la data 2010-07-22 19:11:49Nu,e vorba de Antonescu din Delta,actual presedinte PNL.Chiar nu cititi ziarele,nu umblati pe saituri,nu ascultati radio?Da,da Crin Antonescu primar la capitala,zice ca ajunge mai usor la Cotroceni.De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 18:33
De la: vaneamarin, la data 2010-07-22 19:24:59Sa lasam filozofia,daca esti tare iesi in fata,da lovituri mortale crizei.Cu ce te ajuta faptul ca eu, chipurile, nu scriu corect gramatical.Asta se numeste carcoteala sau pierdere de vreme din partea ta. Credeam ca aflu ceva mai interesant de la tine.Dar ...Nici macar numele de user nu l-ai scris corect-este vorba de STRAPONTINA cu N Sti ce este aceea? Eu am terminat-o de mult cu politica,acum stau si ma relaxez si mai caut ceva amuzament pe saituri.De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Iulie 2010, ora 21:45
De la: virgil_lica, la data 2010-07-22 20:33:28Virgilica,Virgilica bati campii.Puiule, nici doua vieti sa ai si nu vei putea realiza pe plan profesional,familial si social cat am realizat eu.Eu pur si simplu ma distrez de buimaceala voastra.De la: gabigabi, la data 2010-07-22 19:11:49De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 16:19
De la: strapontina, la data 2010-07-23 21:45:52De la: virgil_lica, la data 2010-07-22 20:33:28Virgilica,Virgilica bati campii.Puiule, nici doua vieti sa ai si nu vei putea realiza pe plan profesional,familial si social cat am realizat eu.Eu pur si simplu ma distrez de buimaceala voastra.De la: gabigabi, la data 2010-07-22 19:11:49De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. Ma doare in cot si nici acolo ...de realizarile domniei tale ...bravo reusitule!Restul suntem niste ametiti sa-ti fie de bine eu tot pe Crin il votez asa ca sa iti fac tie in ciuda ...A! I-a spune-mi ai participat la o licitatie mica?...Acum e mai bine 100000 de Euro pentru recuperare pomanelor electorale!Si daca te distrezi aici cu noi buimaciti i-a surprinde-ma si date rotund si spune-mi cum ai facut sa atingi FERICIREA absoluta! Capabilule,reusitule!Noi ce sa facem suntem buimaci,fraieri da sa nu imi raspunzi cu o lonzinci!Impartaseste-ne si noua fraierilor si buimacitilor,din mizeria pe care cred eu ca ai ajuns sa fi realizat! |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 16:35
De la: virgil_lica, la data 2010-07-24 16:19:48Virgilica iti dau secretul meu MUNCA CINSTITA,MUNCA CINSTITA,MUNCA CINSTITA de aceea sunt reusit.Crezi ca tara e plina toata de neica nimeni?Vezi ca se spune POMENI nu POMANE.Ai grija la Curriculum vitae.Posta inchisa,asa cum spuneam cand eram mic.Iti doresc succes si o durere in cot sa vezi daca mai pomenesti acel loc .De la: strapontina, la data 2010-07-23 21:45:52De la: virgil_lica, la data 2010-07-22 20:33:28Virgilica,Virgilica bati campii.Puiule, nici doua vieti sa ai si nu vei putea realiza pe plan profesional,familial si social cat am realizat eu.Eu pur si simplu ma distrez de buimaceala voastra.De la: gabigabi, la data 2010-07-22 19:11:49De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. |
|
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 16:42
De la: strapontina, la data 2010-07-23 18:20:23De la: gabigabi, la data 2010-07-22 19:11:49Nu,e vorba de Antonescu din Delta,actual presedinte PNL.Chiar nu cititi ziarele,nu umblati pe saituri,nu ascultati radio?Da,da Crin Antonescu primar la capitala,zice ca ajunge mai usor la Cotroceni.De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. pai eu stiu ce ziare citesti tu, de gaseti asemenea bazaconii ?! ....deci, va fi la concurenta cu Lenus Udrea ,zici tu si cu Vanghelie, care vrea sa-i taie nasul Lenutei care, s-ar zice ca nu mai vrea PDL si se face independenta ? ...oauuuu ! nebunie mare !
|
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 18:57
Crin Antonescu este unicul personaj care mai are putina credibilitate si ar putea deveni -cu putin antrenament-un excelent scriitor de discursuri pentru presedintele Romaniei,dar in nici un caz insusi un presedinte capabil de realizarea reformelor necesare statului nostru.Partidul pe care il conduce Antonescu este populat de personaje care sunt efectiv periculoase pentru economia nationala si PNL nu a facut absolut nimic ca sa scape de acesti indivizi.Tariceanu nu a fost sanctionat in vreun fel pentru vanzarea pe doi bani a resurselor minerale si a activelor strategice ale statului,iar Vosganian nu a fost sanctionat pentru contributia pe care a avut-o la crearea dezechilibrelor economice structurale in economie si lichidarea sectoruli exportator.La acest comentariu al redactiei Cronica romana din 23 iulie ac.as mai adauga ca in jurul lui misuna tot felul de indivizi reformati,fara credibilitate,arivisti de genul lui Radu Stroe,Norica Nicolai,Chiliman primar la sectorul 1 si altii.
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 19:21
De la: gabigabi, la data 2010-07-24 16:42:10Citesc ,dar nu cap -coada,aproape toate ziarele asa ca este posibil sa fie o bazaconie ,dar nu am inteles de ce Realitatea FM, in ziua cand a avut ca tema de discutie candidatura Elenei Udrea la primaria capitalei, a facut referire si la aceasta posibilitate adica sa candideza si Crin .Daca vrei sa afli ceva interesant cauta ultimele 5-6 numere din Curentul in care este prezentata reteaua Vantu,respectiv si sumele incasate de la el de moderatori si ziaristi bine cunoscuti l ,desi acestia . lucreaza in alte trusturi de presa sau TV.Iti sta mintea in loc in ce tara traim si pe cine citim sau vedem seara la TV.Asta ca Vantu sa beneficieze de liniste din partea presei scrise si audiovizuale.Spre exemplu blonda aceea care vine la Mihai Gadea ,de nu spune mai nimic,se numeste Oana Dobre si a incasat peste 400 milioane vechi,si Ciutacu este incasator ,si CTP si Mihaiu Mihai -Catavencu ,asta e cu miliardele. Regret faptul ca multi oameni cred ca se mai poate face ceva in tara asta..De la: strapontina, la data 2010-07-23 18:20:23De la: gabigabi, la data 2010-07-22 19:11:49Nu,e vorba de Antonescu din Delta,actual presedinte PNL.Chiar nu cititi ziarele,nu umblati pe saituri,nu ascultati radio?Da,da Crin Antonescu primar la capitala,zice ca ajunge mai usor la Cotroceni.De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 19:33
De la: virgil_lica, la data 2010-07-24 16:19:48Citeste secretul.Se afla in mesajul meu , mai sus ,este trimis pe numele tau.De la: strapontina, la data 2010-07-23 21:45:52De la: virgil_lica, la data 2010-07-22 20:33:28Virgilica,Virgilica bati campii.Puiule, nici doua vieti sa ai si nu vei putea realiza pe plan profesional,familial si social cat am realizat eu.Eu pur si simplu ma distrez de buimaceala voastra.De la: gabigabi, la data 2010-07-22 19:11:49De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 22:23
A adus un plus de scor partidului, substantial avanand in vedere conjunctura politica. daca nici asta nu e bine, tunci ce ?
PNL-istilor carcotasi le-as atrage atentia ca Base ne aduce de peste Prut valuri de "cetateni". Aud ca bat milionul. In ritmul asta, pe fondul dezbinarii in opozitie cat si in interiroul partidelor de opozitie parca vad ca n e trezim cu madam Udrea in capul satului. O noua "domnie" PDL cum va suna ? Iar o sa va dezmeticiti dupa ? Iar o sa va ia prin surprindere ce se intampla cu votul romanilor ? Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 23:10
De la: super_green_frog, la data 2010-07-24 22:23:11A adus un plus de scor partidului, substantial avanand in vedere conjunctura politica. daca nici asta nu e bine, tunci ce ? PD-L-ul se prabuseste incet dar sigur!! Scade dezastruos in sondaje, si pana si taranii care se presupune ca sunt mai prost informati, sunt lamuriti, stai linistita!!! Cu putin noroc PD-L-ul nu mai intra in Parlament in 2012!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 09:55
De la: strapontina, la data 2010-07-23 18:33:56De la: vaneamarin, la data 2010-07-22 19:24:59Sa lasam filozofia,daca esti tare iesi in fata,da lovituri mortale crizei.Cu ce te ajuta faptul ca eu, chipurile, nu scriu corect gramatical.Asta se numeste carcoteala sau pierdere de vreme din partea ta. Credeam ca aflu ceva mai interesant de la tine.Dar ...Nici macar numele de user nu l-ai scris corect-este vorba de STRAPONTINA cu N Sti ce este aceea? Eu am terminat-o de mult cu politica,acum stau si ma relaxez si mai caut ceva amuzament pe saituri.De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. M-ai inteles gresit ,nu despre dezacordurile tale gramaticale vorbeam deoarece nu mi-a parut ca nu te-ai exprima corect din punct de vedere gramatical. Eu ma refeream la aceasta postare a ta pe care o citez mai jos : De la: strapontina, la data 2010-07-20 17:38:59Din gandirea lui Crin;ziarul National19.07.2010.El afirma -eu am dus,in raport cu PSD-ul,o politica,din care nu regret niciun centimetru.Voi intelegeti ceva?Si mai radem de tanara Elena Basescu daca crapul din Delta se exprima asa si viseaza la inalte demnitati. Tot ce am facut a fost sa iti explic diferenta intre o figura de stil (cum a facut Antonescu) si un dezacord (cum a facut EBA).Citeste mai sus .Este absolut incorect sa comparam mere cu pere asa cum ai facut tu .Figura de stil este un lucru normal si permis in timp de dezacordurile nu . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 11:21
Degeaba d-lor carcotasi, degeaba negati evidenta, stiu ca va inspaimanta ideea unui lider de tara cinstit but......., Crin Antonescu asta va fi: primul presedinte cinstit al Romaniei!!!!
|
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 11:27
Si sincer d-lor carcotasi ati putea aduce acuze mai serioase dl-ui Antonescu decat: culoarea camasii, daca a tusit sau a stranutat, daca se plimba seara sau dimineata, daca ii plac crevetii sau mamaliguta. Fiti d-lor seriosi, totusi, ma astept la mai mult de la domniile voastre!!!!
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 15:43
De la: super_green_frog, la data 2010-07-24 22:23:11A adus un plus de scor partidului, substantial avanand in vedere conjunctura politica. daca nici asta nu e bine, tunci ce ? Stai linistita, broscuto, am invatat si noi - din Societatea civila sau din Opozitie -tactica bideanului! Si oricati moldoveni vor capata cetatenia romana [intre noi fie vorba vor doar sa plece "afara" mai usor, is abonat la newsletter-urile lor..], nu vor putea ei maslui voturi in asemenea masura incat sa mai denatureze vointa populara - in Romania sau in Diaspora! "Nihil sine Deo!" |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 02:43
De la: vasile_vali, la data 2010-07-25 15:43:58De la: super_green_frog, la data 2010-07-24 22:23:11A adus un plus de scor partidului, substantial avanand in vedere conjunctura politica. daca nici asta nu e bine, tunci ce ? Ce vor , ce nu vor...electorat fidel si recunoscator. S-a vazut cu ocazia vizitelor la ei. Tipau in gura mare ca l-au votat. Cetateni si aici si acolo si oriunde...fideli, recunoscatori si iubitori.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 19:40
De la: strapontina, la data 2010-07-24 16:35:07De la: virgil_lica, la data 2010-07-24 16:19:48Virgilica iti dau secretul meu MUNCA CINSTITA,MUNCA CINSTITA,MUNCA CINSTITA de aceea sunt reusit.Crezi ca tara e plina toata de neica nimeni?Vezi ca se spune POMENI nu POMANE.Ai grija la Curriculum vitae.Posta inchisa,asa cum spuneam cand eram mic.Iti doresc succes si o durere in cot sa vezi daca mai pomenesti acel loc .De la: strapontina, la data 2010-07-23 21:45:52De la: virgil_lica, la data 2010-07-22 20:33:28Virgilica,Virgilica bati campii.Puiule, nici doua vieti sa ai si nu vei putea realiza pe plan profesional,familial si social cat am realizat eu.Eu pur si simplu ma distrez de buimaceala voastra.De la: gabigabi, la data 2010-07-22 19:11:49De la: strapontina, la data 2010-07-22 18:45:08Vasile Vali ,nu ai inteles nimic.Politica se masoara in centimetri pentru Crin.? Poate se gandea la altceva....Nu agreez nici pe Crin nici pe Eba dar de ce sa-i tratam in mod diferit pentru prostiile care le debiteaza.Si apoi si unul si altul pana acum sunt ZERO pentru Romania.Cand am auzit ca vrea sa devina primar la capitala mi-am dat seama definitiv ce capacitati are...de luntras.Hai ca mi-am pierdut prea mult timp,puteam sa fac ceva mai folositor. |
|
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 09:19
Noi cetatenii mai avem o solutie de protest impotriva clientelei politice prezidentiale, acei lupi flamanzi care duc la infometare populatia tarii:
REVOLUTIA FISCALA- NIMENI, NICI UN CETATEAN ROMAN PERSOANA FIZICA SAU JURIDICA SA NU MAI PLATEASCA DE LA O ANUMITA DATA, NICI O TAXA SI NOCI UN IMPOZIT LA STATUL ROMAN!!!! SA VEDEM CE NE VA FACE PUTEREA ACTUALA, SA VEDEM CUM O SA NE EXECUTE SILIT PE TOTI , CA ORICUM VREA SA RATIONALIZEZE SALARIILE SI PENSIILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]PUTEREA ACTUALA, GUVERNUL CRIMINAL SI MAFIOT TREBUIE SANCTIONATE DE NOI SOCIETATE CIVICA PENTRU CA AUTORITATILE PUBLICE SUNT PARALIZATE. SINGURA SPERANTA ESTE IN NOI, HAIDETI SA HOTARAM ZIUA SI ORA DE LA CARE NOI CETATENII UMILITI DE GUVERNUL PORTOCALIU VOM INCETA ORICE PLATA CATRE GUVERNUL MAFIOT. :sml-mad0217
|
|
rinso54 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 23:32
Pentru autorul postarii proncipale:
Daca nu esti rau intentionat esti IDIOT "amice"!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 00:01
Crin ar fi nume de floare,
cu miros puternic, dur, insa el e o putoare, face doar fas imprejur Asa la-ncurcat pe Geoana, cu flacara violet, Base n-a schitat o geana si-a urcat pe parapet.. Prostii au vazut surpriza, pregatita de toti trei; dupa vot a venit criza, pe la noi dar nu la ei. |
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 09:03
De la: emil_pislaru, la data 2010-07-30 00:01:00Crin ar fi nume de floare, Vorbesti prostii!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 15:46
De la: 9am178165, la data 2010-07-30 09:03:41De la: emil_pislaru, la data 2010-07-30 00:01:00Crin ar fi nume de floare, Am dedus; esti PNL-ist, poate ca nu esti un trist, insa altii pe la spate, injura de mama frate... Toti promit miere cu lapte, dar ioncapabili la fapte.. doar naivii mai pun botul cand creduli iar le da votul. Toti se-ntrec, care de care la bucata cea mai mare; fura tot asta-i problema, toti de-a randul, chiar si stema.. |
|
Postat pe: 2 August 2010, ora 20:42
De la: emil_pislaru, la data 2010-07-30 15:46:55De la: 9am178165, la data 2010-07-30 09:03:41De la: emil_pislaru, la data 2010-07-30 00:01:00Crin ar fi nume de floare, Cum adica, toti fura? Nu-i deloc asa!!!! |
|
Postat pe: 2 August 2010, ora 21:23
Fratilor,nu imi vine sa cred.Crin isi modifica pozitia ochiului drept-cum il privim din fata-exact ca ochiul lui Basescu.Oare este bine ca tot timpul este obsedat de Basescu? Cand te gandesti prea mult la cineva incepi sa te confunzi cu persoana.Poate ma insel eu,priviti-l si voi cu atentie.
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 2 August 2010, ora 21:29
De la: strapontina, la data 2010-08-02 21:23:28Fratilor,nu imi vine sa cred.Crin isi modifica pozitia ochiului drept-cum il privim din fata-exact ca ochiul lui Basescu.Oare este bine ca tot timpul este obsedat de Basescu? Cand te gandesti prea mult la cineva incepi sa te confunzi cu persoana.Poate ma insel eu,priviti-l si voi cu atentie. Ai grija sa nu te-ndragostesti
|
Postat pe: 3 August 2010, ora 08:02
D-le Antonescu, este momentul sa incepeti sa elaborati un plan de preluare a presedintiei. Sfarsitul anului il va gasi la Cotroceni pe dl. Geoana ca presedinte interimar, dar probabil in primavara anului 2011 vom avea alegeri anticipate. De aceea este momentul sa va ganditi la o strategie de "tip german" de intrare la presedintie si de colaborare pe dl. Johannis.
Romanii incep sa inteleaga cat de periculoasa este incapacitatea si incompetenta ( a se vedea, boc) si au realizat ca nu au nevoie de un premier simpatic si coleric, ci de unul harnic, corect, calm si ferm. Romanii au nevoie de "cătănie" in sensul de disciplina si rigoare ( rigoare - RIGOÁRE, rigori, s.f. Asprime, severitate, strictețe, strășnicie. ♢ Loc. adj. De rigoare = care este cerut de o anumită împrejurare, de o anumită etichetă; potrivit împrejurării. ♢ Loc. adv. La rigoare = în caz de extremă necesitate. ♦ (La pl.) Principii severe; rigurozitate. Din fr. rigueur, it. rigore, lat. rigor, -ris. RIGOÁRE s. 1. v. severitate. 2. exactitate, exactitudine, precizie, rigurozitate, (înv.) scumpătate. (~ științifică.) rigoáre s. f., g.-d. art. rigórii; pl. rigóri RIG//OÁRE ~óri f. 1) Caracter riguros; rigurozitate. ♢ Cu toată ~oarea cu toată severitatea; riguros. De ~ obligatoriu în anumite împrejurări. La ~ la mare nevoie. 2) la pl. Principii severe, riguroase. / Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

fantomita Gaspar !
cine ? Crin Antonescu ? cind ? ....