back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este crin antonescu?

Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 11:12

De la: yxz, la data 2010-07-13 11:06:49 Deocamdata, iar ii face curte lui Ponta. Iar Mickey Mouse nu pare doritor...

Necunoscute sunt caile ...........politicii

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 11:18

De la: adiuc, la data 2010-07-12 16:44:59

Haide sa te lamuresc:

- in primul rand basescu nu se afla pe o insula pustie a politicii numita Romania, nu e deloc un Robinson Crusoe, si nici de boc-Vineri nu avem nici cea mai mica nevoie. Prin urmare, MAI EXISTA POLITICIENI IN ROMANIA CU ADEVARAT INTELIGENTI SI IN PRIMUL RAND NEPATATI DE INFRACTIUNI DE DREPT COMUN, ASA CUM ESTE BASESCU.
- sper din tot sufletul ca doar incerci sa ridiculizezi monarhia, ca in nici un caz nu vorbesti serios atunci cand pomenesti de basme si de personaje mitice. Principalele monarhii ale Europei sunt cat se poate de prezente, de reale si de pragmatice, n-o mai coti spre fantezii. Iar cetatenii acestor monarhii sunt cat se poate de mandri ca sunt supusii Majestatii Sale (DE ex./ celei britanice). In Romania, republica nu are o vechime decat de 63 de ani, deci sute si mii de ani tara nostra a avut structuri de guvernamant monarhice. Prin urmare, mai gandeste-te!!
- ai definit corect democratia, te intreb acum, PD-L-ul, partidul aflat acum la guvernare o aplica? Si m-am referit la PD-L strict bazandu-ma pe faptul ca el ne influenteaza vietile nu de alta!!!

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 12:53

De la: 9am178165, la data 2010-07-13 11:18:34
nu am ridiculizat nimic, tu ar trebui sa-ti sustii punctul de vedere... de ce romania ar avea nevoie de monarhie acum? cum ne ajuta acest lucru? ma mai gandesc daca vii si cu ceva noutati, doar faptul ca are o vechime, ca unii sunt mai mandri sau mai putin mandri, nu sunt argumente, noi vorbim acum de o stare de drept, in care se gaseste romania si as dori sa stiu cu ce ne ajuta monarhia sa iesim din starea asta...prima fraza nu stiu ce vrea sa insemne, parca trebuia sa fim mai seriosi, ti-am raspuns de ce sustin guvernul si pe basescu, ti-am spus clar ca nu cred sa faca ce au promis, nici opozitia nu-i lasa, mafia fiind pe picior mare, spune si tu de ce nu avem nevoie de ei, spune care sunt oamenii care ne pot ajuta, care ar fi ideile pe care le promoveaza...vad ca nu ti-ai spus parearea pe cele doua legi, sa zicem, sunt sau nu necesare, care partide le mai sustin...
vad ca deja pui intrebari si nu raspunzi si tu la ele..., chiar nu ma intereseaza definitia corecta a democratiei, ma interesa si care era parerea ta... sau de ce in romania democratia este o gluma? pdl reprezinta principala piedica in calea democratiei? tu chiar crezi ca pdl influienteaza vietile oamenilor?
atunci care mai este rolul opozitiei? sau care a fost rolul opozitiei in ultimii doi ani...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 13:26

De la: adiuc, la data 2010-07-13 12:53:17

Cel putin formal pentru ca se stie ca tara e guvernata despotic de traian basescu, da, PD-L-ul influenteaza viata oamenilor, guvernul boc, boc fiind presedintele PD-L e cel care si-a asumat raspunderea pentru masurile de austeritate care....ooooops.......influenteaza soarta oamenilor!!!! Ce raspundere "uriasa" si-a asumat nu stiu de ce, pentru ca oricum si daca esueaza, basescu il va desemna iar pe boc premier ( pana la guvernul boc 1000) asa ca sa traim intr-o schizofrenie totala si pentru a ne demonstra tuturor ca in tara asta totul se invarte dupa cum "vrea muschiul lui".
Iar opozitia si-a jucat rolul foarte bine spun eu avand in vedere care sunt caile democratice prin care poate actiona!!!! Doar nu te astepta sa navaleasca la Cotroceni si in Palatul Victoria si sa ia la bataie tot ce gaseste: presedinte si guvern!!!!
A initiat motiuni de cenzura, motiuni simple, atacari de legi la Curtea Constitutionala, CHIAR CE AI MAI VREA SA FACA? basescu a avut grija sa mituiasca PARLAMENTARI ( VEZI LISTA RUSINII), SA-SI SUBORDONEZE GUVERNUL SA-SI ASIGURE MAJORITATEA LA CURTEA CONSTITUTIONALA, PARCHETUL GENERAL, TOATE INSTANTELE DE JUDECATA, DIICOT, CE MAI VREI SA FACA OPOZITIA? Daca in tara asta politicienii au dovedit ca nu mai au caracter si ca sunt niste nenorociti ce pot fi cumparati de cine da mai mult, ce vrei?
De exemplu, Cristi Diaconescu!! Acu` candideaza la presedintia PSD, dupa trei zile trece cu bagaje cu tot la independenti!! Halal convingeri social-democrate, pentru functii si bani s-au topit toate precum ceara la lumina focului!!
Asa ca las-o moarta si raspunde-mi la intrebarea mea: de ce avem nevoie de campanie prezidentiala formala+mita electorala+clientela politica de saturat din 5 in 5 ani, cand monarhia constitutionala ne-ar scuti de aceste cheltuieli fara rost?!!!
Si te rog daca vrei sa-mi raspunzi sa nu faci nici un fel de aprecieri la adresa mea ( nici eu n-am facut).

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 13:45

De la: 9am178165, la data 2010-07-13 13:26:43

nu, tu nu faci, ai pe altii care sa le faca... eu oricum vroiam sa-ti fac un compliment... dar nu mai am curajul...
uite ca nu m-am gandit la intrebarea ta, dar tu stii cat costa poporul englez monarhia? crezi ca ar acoperi cheltuielile de campanie?...
chiar asa, ce ar trebui sa faca opozitia? sa se rezume la a sta capra in calea unei guvernari, doar doar nu or izbuti sa faca ceva pentru tara, doar doar mai acumulam ceva voturi...
cat timp esti in opozitie nu ai voie sa faci ceva constructiv? sa vii cu o idee buna, o initiativa, etc.., cunosti asa ceva tu? cum vrei sa atragi oameni, doar aratand cu degetul la celalalt?nu suntem satiu de toti, cum se vad cu sacii-n car, cum uita pentru ce au fost pusi...
sunt de acord ca sunt niste nenorociti, ca e vand cui ofera mai mult, sunt de acord si cu caile democratice enumerate de tine, dar asta nu ma incalzeste cu nimic...
cand vii si spui ca trebuie schimbat boc, basescu, trebuie sa vii si cu ceva in loc, nu sa schimbam doar stapanii, singura spui ca toti sunt la fel...
pana la urma nu pot sa ma abtin si iti pun o intrebare, care este optiunea ta politica?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 13:47

De la: adiuc, la data 2010-07-13 13:45:45
ELENA UDREA presedinte

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 14:22

Hai omule ca nici Cotroceniul nu se intretine singur printr-o emanatie divina, costa anual mai mult decat intretinerea unei camere a Parlamentului, plus armata de misunatori de acolo, hai sa fim realisti.
CAND AI AUZIT TU MINUNEA CA BASESCU SA ASCULTE DE PAREREA SAU DE INITIATIVA CONSTRUCTIVA A CUIVA? CAND? ITI SPUN EU: NICIODATA!!!! CU CAT ITI DORESTI TU CA AVAND INTENTII BUNE DE A AJUTA GUVERNAREA SA FACI CEVA, SA PROPUI CEVA, BASESCU CU O INCANTARE SADICA ITI RADE FERICIT SI-TI RESPINGE INITIATIVA MULTUMIT CA TE FACE SA SUFERI!!!
Cand cu anuntarea masurilor de austeritate, pe langa injuraturi, toti cei din opozitie s-au straduit sa gaseasca alte cai de a scoate Romania din criza, toti s-au socotit si au propus cate ceva: PNL, PSD, UDMR, etc. Nu trebuia sa preia ghemul de propuneri in intregime, ci doar una care i se parea viabila pentru tara, dar basescu orgolios si sadic ca un cerb a respins totul.
Ai atunci? CE VREI SA MAI FACA OPOZITIA? Opozitia este in acest moment impotenta, pe cale amiabila nu poate trata cu basescu pentru ca basescu se crede mult superior opozitiei, prin forta iarasi nu pentru tentatia banilor a luat mintile parlamentarilor si opozitia nu mai are nici macar majoritate. Singur, judecatorul UDMR-ist a mai prelungit viata "cersetorilor" de pensionari cu inca un an, fara el mureau nefericitii de foame inca din acest an. O, scuze, am uitat ca ti-e nu-ti pasa de acest aspect, la tine conteaza scopul nu mijloacele!!! Iar scopul este sa se faca bani la buget INDIFERENT PRIN CE MIJLOACE!!!
Prin presiunea populara, sunt pentru obligarea presedintelui basescu la demisionare din toate functiile, si regret ca te intristez la arestarea acestuia. In arest preventiv, sa-si astepte rabdator condamnarea. A FACUT DESTULE ADIUC, NU-L MAI APARA, A TRECUT DEJA DE ORICE LIMITE! Vezi bine ca nu sunt pentru linsaj, nu sunt pentru ucideri, sunt pentru dreptate si mi se pare nespus de nedrept ca o multime de conationali nevinovati ca mine si ca tine sa fie chinuiti de un singur om.
Dupa indepartarea lui, mi se pare potrivit ca sa-l avem pe Geoana ca presedinte interimar (in calitate de presedinte al Senatului, si nu-l vreau ca-i PSD-ist ci pentru ca functia sa ii da acest drept) pentru cateva luni pana am organiza un referendum pentru a afla dorinta poporului, daca acesta doreste monarhie constitutionala sau republica parlamentara. Apoi, in functie de rezultate am avea fie monarhie constitutionala, fie republica parlamentara.
Daca am avea monarhie, fireste vom avea Casa Regala a Romaniei, eu l-as dori pe Crin Antonescu premier, dar nu eu ci 300 de parlamentari vor hotari cine va fi si sunt de acord cu asta, asa mi se pare democratic.
Daca am avea republica parlamentara, nici asa nu e tocmai rau si tot pe Crin Antonescu l-as vrea presedinte si pe Johannis premier.
Si ca sa nu faci remarci in legatura cu preferinta mea spre dl. Antonescu iti voi spune ca il prefer din urmatoarele considerente:
- sunt liberala prin gandire, si deocamdata PNL-ul se apropie cel mai bine de ideea de incurajare a mediului de afaceri romanesc, de initiere a investitiilor ( vezi evolutia China);
- PD-L-ul pierde zi de zi electorat datorita lui traian basescu. Curios, acest om care a lansat puternic in sondaje PD-L-ul, il trage acum inapoi;
- PSD-ul trezeste inca multe, multe resentimente in randul populatiei, sa nu uitam ca basescu a castigat in alegeri cu discursurile lui impotriva comunistilor, iar oamenii inca asociaza PSD-ul cu comunismul.
Si atunci, cine? Marko Bela? Vadim Tudor? Sorry cu toata inteligenta sa e considerat un personaj ridicol datorita lipsei de ponderatie Si atunci?
Sper ca te-am convins de data aceasta!!!

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 15:22

De la: 9am178165, la data 2010-07-13 14:22:35

cu ce sa ma convingi? doar nu ai sarcina de partid? ai zis ca esti liberala prin gandire, dar daca tu consideri ca partidul liberal are un program de guvernare sau de ce o fi el, liberal, atunci ai dreptate, china are cel mai bun sistem liberal...
in rest, cred ca te uiti la telenovele, altfel nu vad de ce plangi dupa drobul de sare, sau voi liberalii stati bine la anticipatie, de asta nu va mai obositi cu initiative, oricum basescu nu tine cont... asa cum nici tariceanu nu a tinut cont de isarescu si nu a mai pus inapoi celel 3.5 miliarde, asa cum vosganian ne explica ce bine duduie motorul romaniei si ca el aduce banii intr-o luna...
era o chestiune de timp sa -ti dai arama pe fata, sa vad de ce te apara gentlemenii pe forum, la voi la pnl prostia este criteriu de selectie..., altfel nu vad cum s-a prelungit viata pensionarilor, pe mine chiar ma intereseaza acest aspect, numai ca nu toata lumea intelege adevarata problema a sistemului de pensii, cu atat mai putin tu...
auzi, vreau sa te intreb totusi ceva, esti cumva lavinia sandru? numai ea este specilizata pe politice, ca prea le spui ca la carte... cred ca ar trebui sa te intrebi cum naiba a-ti reusit sa intrati in parlament, ca daca nu era sistemul asta tampit de vot, nu prea pupati parlamentul ca ati intrat de pe locurile 2-3 , dovada a bunei guvernari liberale,... ca daca nu era basescu si pdl in 94' nu pupati guvernarea, ca, cel mai urat lucru, este sa-ti tradezi partenerul..., dupa ce va facut sa castigati multe primarii, in comune, orase, v-ati instalat oameni peste tot prin admistratii locale, centrale, agentii, acum sunteti fete mari, nici gura nu va miroase... o sa vina vremea sa platiti scadenta asta, cel care trezeste multe resentimente, doar in capul tau, va iesi invingator..., pnl luand calea taranistilor... adica ce merita...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 15:45

De la: adiuc, la data 2010-07-13 15:22:08... cred ca ar trebui sa te intrebi cum naiba a-ti reusit sa intrati in parlament, ca daca nu era sistemul asta tampit de vot, nu prea pupati parlamentul ca ati intrat de pe locurile 2-3 , dovada a bunei guvernari liberale,... ca daca nu era basescu si pdl in 94' nu pupati guvernarea, ca, cel mai urat lucru, este sa-ti tradezi partenerul..., dupa ce va facut sa castigati multe primarii, in comune, orase, v-ati instalat oameni peste tot prin admistratii locale, centrale, agentii, acum sunteti fete mari, nici gura nu va miroase... o sa vina vremea sa platiti scadenta asta, cel care trezeste multe resentimente, doar in capul tau, va iesi invingator..., pnl luand calea taranistilor... adica ce merita...

Adiuc,nu stiu ce este cu '94 dar in 2004 a fost "vita -vercea",PDLul avea cam 7% si fara liberali nu ii baga nici dracu in seama si nu ii vota nimeni. De altfel ,recunosc ca asta a fost o mare greseala a liberalilor ,ca au adus astfel de dobitoci la putere ca cei din PD,desi aveau experienta guvernarii alaturi de ei in CDR.Apoi sistemul a fost clasic, PD a procedat exact ca in CDR .Oricat te straduiesti tu sa falsifici istoria recenta ,adevarul il stim toti :PDLul a inceput sa isi sape colegii de alianta mai abititr ca opozitia. Cum au facut cu taranistii asa au incercat si cu liberalii .Din fericire nu le-a mers cu Tariceanu, caruia trebuie sa ii fim recunoscatori ca inca mai exista PNLul si ca nu este tara doar in mana fostului FSN.

Nu cred ca PNL va avea soarta PNTului ci cred ca PDLul va ajunge acolo unde ii este locul ,la cosul de gunoi al istoriei .Ce crezi,mai ia PDL-ul 5% la viitoarele alegeri ?...Cu tot cu furturi ,scandaluri si primejdii imaginare,ce zici,ia un 5%?...

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 15:53

De la: vaneamarin, la data 2010-07-13 15:45:58
De la: adiuc, la data 2010-07-13 15:22:08... cred ca ar trebui sa te intrebi cum naiba a-ti reusit sa intrati in parlament, ca daca nu era sistemul asta tampit de vot, nu prea pupati parlamentul ca ati intrat de pe locurile 2-3 , dovada a bunei guvernari liberale,... ca daca nu era basescu si pdl in 94' nu pupati guvernarea, ca, cel mai urat lucru, este sa-ti tradezi partenerul..., dupa ce va facut sa castigati multe primarii, in comune, orase, v-ati instalat oameni peste tot prin admistratii locale, centrale, agentii, acum sunteti fete mari, nici gura nu va miroase... o sa vina vremea sa platiti scadenta asta, cel care trezeste multe resentimente, doar in capul tau, va iesi invingator..., pnl luand calea taranistilor... adica ce merita...

Adiuc,nu stiu ce este cu '94 dar in 2004 a fost "vita -vercea",PDLul avea cam 7% si fara liberali nu ii baga nici dracu in seama si nu ii vota nimeni. De altfel ,recunosc ca asta a fost o mare greseala a liberalilor ,ca au adus astfel de dobitoci la putere ca cei din PD,desi aveau experienta guvernarii alaturi de ei in CDR.Apoi sistemul a fost clasic, PD a procedat exact ca in CDR .Oricat te straduiesti tu sa falsifici istoria recenta ,adevarul il stim toti :PDLul a inceput sa isi sape colegii de alianta mai abititr ca opozitia. Cum au facut cu taranistii asa au incercat si cu liberalii .Din fericire nu le-a mers cu Tariceanu, caruia trebuie sa ii fim recunoscatori ca inca mai exista PNLul si ca nu este tara doar in mana fostului FSN.

Nu cred ca PNL va avea soarta PNTului ci cred ca PDLul va ajunge acolo unde ii este locul ,la cosul de gunoi al istoriei .Ce crezi,mai ia PDL-ul 5% la viitoarele alegeri ?...Cu tot cu furturi ,scandaluri si primejdii imaginare,ce zici,ia un 5%?...

nu stiu, vom vedea... am gresit anul, dar tu intelegi istoria recenta a pnl...
daca pdl reusete sa duca la bun sfarsit legea salarizarii unice si a peniilor, sa faca curatenie in sistemul de pensii, daca face ordine in aparatul bugetar, in sanatate... acum visez si eu, dar ar avea sanse... numai ca nimeni nu doreste acest lucru, toti sunt manjiti...

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 17:17

De la: yxz, la data 2010-07-13 10:50:37Serios, ma intereseaza mult absentele lui Crin si ma ingrijoreaza cresterea PSD in sondaje.

In schimb, remarc un progres in discursul politicianului cu nume de floare: nu il mai mentioneaza direct pe Basescu. Indirect ne spune ca avem un stat neguvernat si in acelasi timp o dictatura. N-ar fi rau sa se hotarasca...

zyzi,cred ca n-ai tu ochi ptr. el,caci este foarte prezent....si ,ce sa zic : mai mult m-a ingrijorat absenta lu' tovarasu presedinte , care dupa acel "AM HOTARIT " din 6 mai ,s-a cam dat la fund....nu intru-n amanunte pe aceasta tema intima , culminind cu tara sub ape si el de negasit timp de mai bine de o saptamina....apoi, cind si-a aratat pretioasa faptura printe sinistrati a calcat in strachini, de mai bine statea pitit in continuare !
cit despre "nehotarirea" lui Crin Antonescu ,nu-i greu de descifrat : intr-un Stat de Drept adevarat ,cu un Parlament adevarat si un guvern la fel de adevarat , NU Basescu trebuie sa fie vioara-ntii la absolut tot ce misca-n tara asta ! deci, din acest pct de vedere , RO NU este un Stat Guvernat Democratic si, de aici deriva cea de'a doua afirmatie ,care si asta este adevarata : regimul de guvernare al Ro este Dictatura personala a dl. Basescu !

Raporteaza abuz de limbaj
strapontin

67 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 17:25

Crin ma ingrijoreaza.L-am vazut aseara la Mihai Gadea ,are multe ticuri pe care nu le avea.Isi aranjeaza parul de zeci de ori{in 90% din situatii nu este cazul},se scarpina printre suvite,dupa ureche,se freaca la nas.Ce o fi insemnand asta?

cristim67

1 mesaj
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 17:30

Poate are paduchi...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 17:35

De la: strapontina, la data 2010-07-13 17:25:49Crin ma ingrijoreaza.L-am vazut aseara la Mihai Gadea ,are multe ticuri pe care nu le avea.Isi aranjeaza parul de zeci de ori{in 90% din situatii nu este cazul},se scarpina printre suvite,dupa ureche,se freaca la nas.Ce o fi insemnand asta?

Inseamna ca Base si PDLul se duc dracu'...Asta era codul secret .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 17:36

De la: cristim67, la data 2010-07-13 17:30:38Poate are paduchi...

Nu are,au plecat toti cu Stolo la PD...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 18:18

De la: adiuc, la data 2010-07-13 15:22:08

Te-am prins!!!! Vezi ca nu mai ai ce sa raspunzi? Postezi cat se poate de dezlanat si de superficiali, ma acuzi ca ziua e lumina si noaptea e intuneric.
Ai dovedi fair-play daca ai recunoaste ca de fapt nu ai replica la cele postate de mine, pentru ca eu nu am aruncat cu cuvinte ci ti-am argumentat ca la carte, DE CE ESTE NECESARA SI LA LOCUL EI MONARHIA IN ROMANIA.
Hai pa, nu te mai oftica pentru ca nu face bine la stomac, provoaca gastrita!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:03

De la: strapontina, la data 2010-07-13 17:25:49Crin ma ingrijoreaza.L-am vazut aseara la Mihai Gadea ,are multe ticuri pe care nu le avea.Isi aranjeaza parul de zeci de ori{in 90% din situatii nu este cazul},se scarpina printre suvite,dupa ureche,se freaca la nas.Ce o fi insemnand asta?

maninci castane ! Nu a fost la Gidea aseara, ci la realitateatv si nici-o clipa n-a facut ce spui tu ! vezi ca-ti creste nasul si mai mult, pinochio !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 08:08

De la: gabigabi, la data 2010-07-14 08:03:30

maninci castane ! Nu a fost la Gidea aseara, ci la realitateatv si nici-o clipa n-a facut ce spui tu ! vezi ca-ti creste nasul si mai mult, pinochio !

rectific : da, alaltaieri seara a fost la gadea si aseara la realitatea.... dar nici la unul nici la celalalt, n-a facut gesturile incriminate de tine, strapontino .....interesant acest avatar ales ! ce e o strapontina ? ceva pe care te asezi cind n-ai unde te aseza in alta parte,ca o solutie de avarie asta esti ?

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 10:57

De la: 9am178165, la data 2010-07-13 18:18:03

recunosc ca nu am ce sa mai postez la cele scrise de tine, sunt destul de plictisit si vad ca tu nu faci deosebirea intre o lingura si o furculita... raman la parerea ca ai multe lipsuri, la toate capitolele si, daca vrei iti argumentez... numai pe tine trebuie sa te conving, ceilalti sau convins din postarile tale...

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 11:07

De la: gabigabi, la data 2010-07-13 17:17:23br />

zyzi,cred ca n-ai tu ochi ptr. el,caci este foarte prezent....si ,ce sa zic : mai mult m-a ingrijorat absenta lu' tovarasu presedinte , care dupa acel "AM HOTARIT " din 6 mai ,s-a cam dat la fund....nu intru-n amanunte pe aceasta tema intima , culminind cu tara sub ape si el de negasit timp de mai bine de o saptamina....apoi, cind si-a aratat pretioasa faptura printe sinistrati a calcat in strachini, de mai bine statea pitit in continuare !
cit despre "nehotarirea" lui Crin Antonescu ,nu-i greu de descifrat : intr-un Stat de Drept adevarat ,cu un Parlament adevarat si un guvern la fel de adevarat , NU Basescu trebuie sa fie vioara-ntii la absolut tot ce misca-n tara asta ! deci, din acest pct de vedere , RO NU este un Stat Guvernat Democratic si, de aici deriva cea de'a doua afirmatie ,care si asta este adevarata : regimul de guvernare al Ro este Dictatura personala a dl. Basescu !

Doamna Gabi, nu ma refeream la prezenta lui la diverse show-uri politice, ci la absentele lui la locul de munca.
Ah, iar cu calcatul in strachini...mda, l-a cam copiat pe Tariceanu cu replica despre hotelul pt. sinistrati. Si sa nu uitam de Vosganian care a fost sambata la Iasi: ''PNL abia a supravietuit cu o guvernare minoritara, insa noi am majorat lefurile din 6 in 6 luni. In conditiile austeritatii de azi, un astfel de executiv n-ar rezista mai mult de o saptamana, exact timpul necesar pt. introducerea unei motiuni de cenzura.'' Deci, asta e cheia supravietuirii politice a unui guvern minoritar: mariri de salarii din 6 in 6 luni. Si de pensii, adaug eu.
Da, eu chiar il laudam pe Antonescu ca nu isi mai promoveaza imaginea de cvasiinamicul lui Basescu. Ca nu castiga nimic astfel.
Dictatura lui Basescu? Care? Pe mine ma enerveaza dictatura Curtii Constitutionale...care da verdicte dupa bunul plac.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 11:11

Adiuc,nu ti-am spus dom'le sa renunti la a mai vorbi in numele unui grup de oameni ?!I Intelege mai ca vorbesti doar in numele tau si lasa dracu' stilul asta penibil in care ca sa iti sustii prostioarele invoci o multime("ceilalti s-au convins") care chipurile sta in spatele tau si iti confirma prostiile .Huhhhh,si tu si Base mereu vorbiti in numele poporului ... .Lui vezi ca i-a trecut,vezi si tu ce pastile a luat .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 11:12

De la: yxz, la data 2010-07-14 11:07:21
Dictatura lui Basescu? Care? Pe mine ma enerveaza dictatura Curtii Constitutionale...care da verdicte dupa bunul plac.

Si dupa al cui plac ar trebui sa dea verdictele Curtea Constitutionala ?...Nu este o instututie independenta care are dreptul sa dea verdicte asupra constitutionalitatii unor legi sau hotarari ? Ce altceva ar trebui sa faca?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 11:14

De la: vaneamarin, la data 2010-07-14 11:11:07Adiuc,nu ti-am spus dom'le sa renunti la a mai vorbi in numele unui grup de oameni ?!I Intelege mai ca vorbesti doar in numele tau si lasa dracu' stilul asta penibil in care ca sa iti sustii prostioarele invoci o multime("ceilalti s-au convins") care chipurile sta in spatele tau si iti confirma prostiile .Huhhhh,si tu si Base mereu vorbiti in numele poporului ... .Lui vezi ca i-a trecut,vezi si tu ce pastile a luat .

Vanea ,Adiuc se crede la sedintele de partid unde este invatat sa se adreseze in numele tovarasilor ....personalitatea lui este la gramada!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 11:22

De la: 9am045616, la data 2010-07-14 11:14:46
De la: vaneamarin, la data 2010-07-14 11:11:07Adiuc,nu ti-am spus dom'le sa renunti la a mai vorbi in numele unui grup de oameni ?!I Intelege mai ca vorbesti doar in numele tau si lasa dracu' stilul asta penibil in care ca sa iti sustii prostioarele invoci o multime("ceilalti s-au convins") care chipurile sta in spatele tau si iti confirma prostiile .Huhhhh,si tu si Base mereu vorbiti in numele poporului ... .Lui vezi ca i-a trecut,vezi si tu ce pastile a luat .

Vanea ,Adiuc se crede la sedintele de partid unde este invatat sa se adreseze in numele tovarasilor ....personalitatea lui este la gramada!

Nu stiu ce este cu baiatul asta dar este posibil sa sufere de personalitate multipla.Stii,sunt unii care ziua isi stiu numele iar seara se cred Napoleon sau Mihai Viteazu .Asta are ceva mai grav,se crede singur ...o multime de oameni care sunt incantati de postarile lui si ii dau mereu dreptate.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 11:41

De la: vaneamarin, la data 2010-07-14 11:12:03br />

Si dupa al cui plac ar trebui sa dea verdictele Curtea Constitutionala ?...Nu este o instututie independenta care are dreptul sa dea verdicte asupra constitutionalitatii unor legi sau hotarari ? Ce altceva ar trebui sa faca?

Tie ti-a placut cum s-a hotarat recalcularea pensiilor speciale, mai putin ale magistratilor?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 12:38

De la: yxz, la data 2010-07-14 11:41:54
De la: vaneamarin, la data 2010-07-14 11:12:03br />

Tie ti-a placut cum s-a hotarat recalcularea pensiilor speciale, mai putin ale magistratilor?

Conteaza daca mi-a placut sau nu ? Ca sa nu spui ca evit raspunsul ,uite,nu mi-a placut. Nu mi-a placut ca nu au acceptat sa moara si capra lor ci doar a vecinului. Faptul insa ca nu imi place un lucru la tine (spre exemplu) ,nu inseamna ca nu imi place de tine pe ansamblu, si nici ca tot ce faci tu este gresit.

Din punctul meu de vedere, rolul Curtii Constitutionale este unul exagerat ,dus pe culmi absolute in mandatul lui Basescu cand brusc Constitutia nu a mai fost inteleasa de el . Pana la Base, Curtea Constitutionala se pronunta din joi in paste pe niste probleme serioase care necesitau arbitraj constitutional.Acum insa,datorita dispretului fata de Constitutie,Curtea Constitutionala a devenit o institutie care lucreaza si arbitreaza de zor incercand sa rezolve ceva din haosul avalansei de masuri neconstitutionale propuse de guvernanti. Nu este o institutie pe care eu sa o idealizez, dar este o institutie necesara intr-o democratie . Faptul ca se apeleaza prea des la Curtea Constitutionala, nu arata dupa mine decat faptul ca in prezent se guverneaza neconstitutional si este necesar mereu arbitraj.

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 13:01

am observat ca tu suferi de boala asta, cred ca este deformatie profesionala vaniuska, mai ales cand stai singur intr-un sediu gol de partid... si visezi la zilele glorioase in care curgea lapte si miere din visteria statului... dar ca esti si retardat, n-am stiut... basescu rerpezinta poporul roman si numai un om retardat nu intelege asta, fie ca-i place sau nu... mai cultiva-te si tu, nu o lua pe aratura....poti sustine orice despre el, ca este betiv, chior, handicapat,...ca prea vede bine problemele reale ale romaniei dar nu poate sa le si rezolve ca mafia este inca puternica, ca prea nu s-a mai auzit nimic de voicu si magistratii corupti, ..., dar nu poti spune ca nu reprezinta poporul roman...
tu nu mai citesti si raspunsurile la postarile tale, sa vezi cat de inteles si stimat esti pe forum? am uitat, abia stii sa citesti, nu sa tragi concluzii, eu trag concluzii in urma postarilor celorlalti, nu m-am erijat ca-i reprezint...
asa si cu "stimata ta colega de partid si monarhista", doamne cum a tunat si va adunat, nu-i urmaresti postarile? nu vezi reactia celor din forum? nu neaparat ca sunt pdl-isti, este reactia unor oameni normali la imbecilitatile ei ... sau si tu vezi "substanta" din postarile ei?

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 13:11

De la: vaneamarin, la data 2010-07-14 12:38:18br />

Conteaza daca mi-a placut sau nu ? Ca sa nu spui ca evit raspunsul ,uite,nu mi-a placut. Nu mi-a placut ca nu au acceptat sa moara si capra lor ci doar a vecinului. Faptul insa ca nu imi place un lucru la tine (spre exemplu) ,nu inseamna ca nu imi place de tine pe ansamblu, si nici ca tot ce faci tu este gresit.

Din punctul meu de vedere, rolul Curtii Constitutionale este unul exagerat ,dus pe culmi absolute in mandatul lui Basescu cand brusc Constitutia nu a mai fost inteleasa de el . Pana la Base, Curtea Constitutionala se pronunta din joi in paste pe niste probleme serioase care necesitau arbitraj constitutional.Acum insa,datorita dispretului fata de Constitutie,Curtea Constitutionala a devenit o institutie care lucreaza si arbitreaza de zor incercand sa rezolve ceva din haosul avalansei de masuri neconstitutionale propuse de guvernanti. Nu este o institutie pe care eu sa o idealizez, dar este o institutie necesara intr-o democratie . Faptul ca se apeleaza prea des la Curtea Constitutionala, nu arata dupa mine decat faptul ca in prezent se guverneaza neconstitutional si este necesar mereu arbitraj.

Halal arbitraj. Eu zic sa transferam integral atributiile guvernului catre CC. Am avea macar certitudinea ca toate actele de politica economica, administrativa si executiva ar fi constitutionale. Si sa platim in continuare daunele de pe urma proceselor pierdute aici, dar castigate in afara.
Da, este o institutie necesara intr-o democratie, dar da sentinte discutabile.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 13:14

De la: adiuc, la data 2010-07-14 10:57:44
De la: 9am178165, la data 2010-07-13 18:18:03

Nu postezi pentru NU AI CE ARGUMENT SA MAI ADUCI!! Mai bine ai lasa orgoliul deoparte si ti-ai recunoaste barbateste infrangerea, ar fi mult mai demn din partea ta!! E jenant sa incepi sa arunci cu invective pentru ai ramas cu tolba (creierasul) goala!!!
Imi pare rau pentru tine, dar poate iti amintesti ca in sport, competitorii isi strang mana la sfarsitul rundei indiferent care este cel care castiga!!!

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2010, ora 14:02

De la: vaneamarin, la data 2010-07-13 17:36:51
De la: cristim67, la data 2010-07-13 17:30:38Poate are paduchi...

Nu are,au plecat toti cu Stolo la PD...

exact, au rams capusele in pnl si sunt insetate de sange...

Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Crin Antonescu?
Mergi la: