Info
x
Cine este crin antonescu?
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 31 Mai 2012, ora 19:58
De la: gabigabi2, la data 2012-05-31 14:14:22De la: Silviu, la data 2012-05-31 08:10:14Un-te duci, un-te-ntorci, dai de Gabi-Cotoroanta care combate si da cu tine de pamant. |
|
Postat pe: 1 Iunie 2012, ora 06:49
De la: 9am251136, la data 2012-05-31 19:24:24De la: gabigabi2, la data 2012-05-31 19:17:05De la: 9am251136, la data 2012-05-31 19:11:59Pana la urma varianta mea este una legala si fiecare individ in parte va exercita dreptul la vot intr-un mod democratic. him ! tinind cont ca Iliescu a fost votat cu 85-87 % in ' 90 , ma-ntreb : Care " nimeni nu-i mai vrea " ca pe Ceau' si comunismul .....da' hai sa fim seriosi : ce fel de comunism era ala ?
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2012, ora 15:08
De la: Black_Friday, la data 2012-06-16 08:36:24 cu astia/ astea defilezi tu, mai Black ? ia vezi cum isi incepe fata asta articolul ? cica Antonescu i-a replicat dur si mai incolo putin zice ca i-a dat de inteles lui cimpeanu ca....blablabla ! deci i-a dat de inteles lui Cimpeanu de una de alta, dar a fost duurrrr, mai, foarte dur !
|
|
Postat pe: 16 Iunie 2012, ora 15:16
De la: Black_Friday, la data 2012-06-16 08:36:24 offfofff....te tot jelesti....pe toate topicurile te jelesti ca USL.ul i-a luat Jucariile pres. JUCATOR si se plictiseste bietu' om ,obligat saracu' sa se Limiteze la ce-i permite Constitutia ! deh , asa-i in Democratie : se mai respecta si Legea de capatii a tarii, nu numai se Joaca tontoroiul pe ea !
|
|
Postat pe: 17 Iunie 2012, ora 08:08
ai orbu' gainilor ,cumva ? cu priceperea lui la de DE TOATE, don. pres. si Pdl.ul ,acolo ne-ati dus : la capatul podului !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 21:32
Crin Antonescu: Viata politica va fi mai saraca fara Adrian Nastase
de Alina Neagu HotNews.ro Miercuri, 20 iunie 2012, 19:26 Actualitate | Politic Crin Antonescu Foto: HotNews / DP Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri ca "viata politica romaneasca va fi mai saraca, sub aspectul calitatii, fara Adrian Nastase". Crin Antonescu a adaugat ca "Eu unul nu voi accepta niciodata ideea ca daca a fost condamnat un fost prim-ministru, un cap politic, justitia este independenta. Simplul fapt ca bifam succesele justitiei in functie de capetele importante condamnate nu mi se pare normal. La noi asta inseamna ca justitia merge bine, in timp ce in Ucraina, in cazul Timosenko, lucrurile stau invers". Tovarasi liberali, astia ati ajuns sa fiti! Muhaiele, carpe comuniste! Daca un liberal poate sa spuna ca viata politica va fi mai saraca fara cel care a ridicat hotia pe cele mai inalte culmi si caruia UE ii pusese clauza pe Justitie datorita coruptiei...Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 23:46
De la: Black_Friday, la data 2012-06-20 21:32:35Crin Antonescu: Viata politica va fi mai saraca fara Adrian Nastase Tavarisci fesenoi, probabil ca lustruiesti prea tare icoanele cu Necuviosul Trahahaian si vezi enorm si simti monstruos, de nu-ti vezi toarrasii tai prea-iubiti, cum numara ba nave, ba stadioane in panta sau scene din aur pt concerte de 2 lei! Deh, propaganda de pe timpurile cand iti parai colegii ca nu porta cravata rosie isi face efecte si mai tarziu...doar parrtidu' e in toate, nu? "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 08:24
De la: Black_Friday, la data 2012-06-20 21:32:35Crin Antonescu: Viata politica va fi mai saraca fara Adrian Nastase noi ,fiind mai modesti din fire, recunoastem suprematia in domeniul hotomaniei , dl Base, caci Primul Mare TUN dat Ro a fost FLOTA .....aia a fost de incercat puterile si cit se poate intinde elasticul si daca a mers, de atunci incoace totul a mers struna si tocmai ce-am aflat ca si onor don Blejnar ,ca si impartialul Turcescu si apoliticul MRU ,semnau pe statele de colonei !
|
|
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 21:53
De la: vasile_vali, la data 2012-06-20 23:46:37De la: Black_Friday, la data 2012-06-20 21:32:35Crin Antonescu: Viata politica va fi mai saraca fara Adrian Nastase Vasile, nu intinde coarda! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 22:29
Data: 21 Iunie 2012
Crin Antonescu suspendã regulile în Partidul Național Liberal Autor: Romania Liberala “Permiteți-mi sã nu comentez acest aspect. Îl prețuiesc prea mult pe fostul președinte Radu Câmpeanu și anii grei de temnițã pe care îi are în spate.” Așa ar fi trebuit sã rãspundã Crin Antonescu, vineri, la emisiunea “Vorbe Grele”. Așa s-au obișnuit liberalii sã-și audã președinții rãspunzând la întrebãri dificile, mai puțin plãcute, delicate, legate de personalitãți care au fãcut istorie în partid. Crin Antonescu a ales însã o cu totul altã abordare, producând și forțând reacții diverse, despre care vã invitãm sã discutãm în cele ce urmeazã. Dar, mai întâi, sã vedem exact ce s-a întamplat. Într-una din zilele sãptãmânii trecute, seniorul liberal Radu Câmpeanu a fãcut o declarație publicã într-un interviu pentru ziare.com, prin care își exprima neîncrederea cã liderul liberal va fi votat la urmãtoarele alegeri prezidențiale, din cauza lipsei de prestanțã și echilibru necesare acestei funcții. “Nu știu dacã poporul român îl va vota, nu ºtiu. Dar nu cred cã îl va vota. Mai ales dupã experiența cu Traian Bãsescu, nu vor vota un om care nu are prestanța necesarã, echilibrul necesar adus totuși, trebuie sã recunoaștem, de o anumitã vârstã. Nu devii președintele unei țãri dacã n-ai depãºit cel puțin 55 de ani.” Declarația nu a stârnit inițial niciun rãspuns din partea partidului, liderii PNL nesimțind nevoia sã-l contrazicã pe Radu Câmpeanu sau sã ia oficial apãrarea președintelui liberal. Totul ar fi trecut probabil în uitare dacã actualul președinte al PNL nu ar fi reacționat. Invitat vineri, 15 iunie, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Antonescu a punctat vehement pe acest subiect, sãgetându-l dur atât pe seniorul liberal, cât și pe cei care, spunea el, stau în spatele acestui atac dirijat. Ceea ce l-a deranjat însã cel mai mult pe actualul președinte liberal a fost… tãcerea colegilor sãi. O tãcere asurzitoare venitã dinspre partid. Dar și faptul cã, probabil pentru prima datã, a simțit cã, de fapt, e aproape singur. Dupã emisiune, i-au venit în ajutor câteva declarații forțate și anemice. O declarație a lui Dinu Zamfirescu, o alta a lui Relu Fenechiu și o scrisoare siropoasã cãtre activul partidului din partea protejatului sãu, Eduard Hellvig. Scrisoarea lui Hellvig, prin care liberalii erau îndemnați sã fie alãturi de președintele lor, a stârnit chicote și ironii printre liberali. Pe de altã parte, a existat, pentru cei care, oficial, sunt loiali liderului, obligația de a difuza scrisoarea mai departe, cãtre ceilalți membri ai partidului. Postacii PNL și-au fãcut, ca de obicei, datoria. Aproape cã nu mai are importanțã ce a spus fostul președinte al PNL, Radu Câmpeanu. Ceea ce conteazã acum este modul în care a reacționat Crin Antonescu. Așa cã ne punem și noi câteva întrebãri: 1. De ce ar fi trebuit sã sarã tot partidul în apãrarea liderului, înfierând un bãtrân de 90 de ani, pe deasupra și fost deținut politic? 2. Dacã Radu Câmpeanu a prejudiciat partidul, prin declarațiile pe care le-a fãcut, nu era normal și democratic sã fie pus în discuție statutar, în cadrul Biroului, și nu la un post de televiziune? La cei 90 de ani ai sãi, în virtutea vârstei și a experienței sale, Radu Câmpeanu are tot dreptul sã vorbeascã așa cum dorește. În calitatea sa de fost deținut politic, de om care a fãcut ani grei de temnițã comunistã tocmai pentru faptele și opiniile sale, Radu Câmpeanu are cu atât mai mult dreptul sã-și expunã liber pãrerile. Nimãnui nu-i este îngãduit sã încerce sã închidã gura unui om care a plãtit cu vârf și îndesat tocmai pentru delict de opinie. Asta e o parte a problemei. O altã parte a problemei este aceea cã respectul nu se impune, ci se câștigã. Dupã 1990, Corneliu Coposu nu a impus nimãnui, din funcția de președinte al PNȚ-CD, ce sã facã și ce sã spunã. Unanim respectat, Coposu, și el un fost deținut politic, era ascultat și urmat grație respectului de care se bucura, și nu pentru funcția pe care o deținea. Orice președinte de partid ar trebui sã se comporte în acest mod, cu atât mai mult președintele unui partid istoric, așa cum este Partidul Național Liberal. Pe scurt, Crin Antonescu ar fi trebuit sã-l aducã pe Radu Câmpeanu în discuția PNL, conform statutului partidului; asta în cazul în care se simțea atât de jignit de opiniile fostului președinte PNL. Sau ar fi trebuit sã tacã, eschivându-se politicos cu o frazã de genul celei din debutul acestui material. Nu a fãcut nici una, nici alta. A ales o cale de mijloc, o cale politicianistã, ca orice politician român de generație nouã, care preferã sã se ducã în studiourile de televiziune pentru a-și desființa adversarii, pentru ca apoi, mãrinimos și ipocrit, sã le acorde generos iertarea. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 22/06/2012 Oras: Sibiu |
Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 15:14
Mars la munca, nu la postat pe forum, soparloi portocaliu
Liderul PD-L a mai afirmat ca democrat-liberalii isi propun si alte obiective indraznete, pentru urmatorii patru ani. "Ne propunem ca salariul mediu pe cap de locuitor in Romania sa creasca de la 490 euro la 905 euro.Ne propunem ca pensia medie in Romania sa ajunga de la 160 de euro la 405 euro.Sigur,cifrele par indraznete, par frumoase, dar trebuie sa spunem ca asemenea performante nu pot fi obtinute decat daca castigam batalia pentru competitivitate si productivitate", a afirmat Stolojan
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 16:16
De la: 9am_519, la data 2012-06-22 15:14:39Mars la munca, nu la postat pe forum, soparloi portocaliu nu fii rau- nu fii nedrept : asa-l munceste pe el constiinta !
|
Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 22:55
De la: gabigabi2, la data 2012-06-22 16:16:17De la: 9am_519, la data 2012-06-22 15:14:39Mars la munca, nu la postat pe forum, soparloi portocaliu Ciocul mic, pentru ca deocamdata eu iti platesc pensia! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 07:31
De la: Black_Friday, la data 2012-06-22 22:55:53De la: gabigabi2, la data 2012-06-22 16:16:17De la: 9am_519, la data 2012-06-22 15:14:39Mars la munca, nu la postat pe forum, soparloi portocaliu nu-i nimic, puiule : si eu te-am ajutat sa-ti faci gradinita, elementara, taberele de pionieri, liceul si facultatea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 08:30
De la: gabigabi2, la data 2012-06-23 07:31:25De la: Black_Friday, la data 2012-06-22 22:55:53De la: gabigabi2, la data 2012-06-22 16:16:17De la: 9am_519, la data 2012-06-22 15:14:39Mars la munca, nu la postat pe forum, soparloi portocaliu Te inseli! Din fericire nu m-ai crescut tu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 21 mesaje Membru din: 22/06/2012 Oras: Sibiu |
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 10:13
Jet , prietenas ! Te-a facut din vorbe !
Liderul PD-L a mai afirmat ca democrat-liberalii isi propun si alte obiective indraznete, pentru urmatorii patru ani. "Ne propunem ca salariul mediu pe cap de locuitor in Romania sa creasca de la 490 euro la 905 euro.Ne propunem ca pensia medie in Romania sa ajunga de la 160 de euro la 405 euro.Sigur,cifrele par indraznete, par frumoase, dar trebuie sa spunem ca asemenea performante nu pot fi obtinute decat daca castigam batalia pentru competitivitate si productivitate", a afirmat Stolojan
|
|
Fosta membra 9am.ro 471 mesaje Membru din: 23/06/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 13:49
Ia fa tu o tura la scoala , cu " sofierii " tai cu tot ! Mi-ati anulat contul, nu m-am putut autentifica , tu cu ceata ta de postaci zdrentarosi . Astia sunteti si urlati pe aici ca e democratie neica in romania , nu gluma !
MOARTE SLUGILOR PORTOCALII
Raporteaza abuz de limbaj
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
|
|
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 15:25
De la: Black_Friday, la data 2012-06-23 08:30:36De la: gabigabi2, la data 2012-06-23 07:31:25De la: Black_Friday, la data 2012-06-22 22:55:53De la: gabigabi2, la data 2012-06-22 16:16:17De la: 9am_519, la data 2012-06-22 15:14:39Mars la munca, nu la postat pe forum, soparloi portocaliu tu te-nseli, caci exact asa cum imi platesti tu pensia, asa ti-am platit eu educatia ! exact pe acelasi sistem ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2012, ora 21:09
Se producea cineva prin evropa ? a abandonat? sau a fost discriminat.
|
Postat pe: 25 Iunie 2012, ora 21:37
De la: 9am_523, la data 2012-06-23 13:49:55Ia fa tu o tura la scoala , cu " sofierii " tai cu tot ! Mi-ati anulat contul, nu m-am putut autentifica , tu cu ceata ta de postaci zdrentarosi . Astia sunteti si urlati pe aici ca e democratie neica in romania , nu gluma ! Au si serverele limitele lor! La cat de virusata esti la cutia cu maimute, normal ca nu te autentifica. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Iunie 2012, ora 21:58
Tradatorilor ! Lasati Guvernul sa lucreze , nu mai zbierati ca niste oi incoltite "DEMISIA ! DEMISIA ! "
Peste 6 luni , la alegeri , veti incepe sa zbierati iarasi " CE A FACUT GUVERNUL USL ? " Pai va dau eu raspunsul , a analizat plagiate si plecari la Bruxelles , in loc sa ia masuri economice . S-a certat cu Marinarul Bezmetic , in loc sa hotarasca ce spune , ce cere , si ce ofera la Consliliul de la Bruxelles ! Raporteaza abuz de limbaj
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iunie 2012, ora 07:30
ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Voma urii lui Crin Antonescu Autor: Ion Cristoiu Miercuri, 13 iunie 2012, Guvernul a adoptat Ordonanța de urgențã nr.27 din 2012 privind unele mãsuri în domeniul cultural. Sursa: EVZSintagma „unele mãsuri“ e un eufemism prin raportare la adevãrul crud al realitãții. Ceva în genul cuvântului "coit" folosit de academicieni pentru a desemna actul cãruia poporul îi zice altfel de-a dreptul. În fapt, e vorba, nu de unele, ci de o mãsurã: Trecerea Institutului Cultural Român sub autoritatea Senatului. Constituția nu lasã loc pentru nici o șmecherie: Ordonanþa de urgenþã e un instrument pus la îndemâna Guvernului pentru a face faþã „unor situaþii extraordinare, a cãror reglementare nu poate fi amânatã“. Luând în serios campania dusã de cuplul Victor Ponta – Crin Antonescu împotriva ordonanþelor de urgenþã promovate de guvernul PDL, am fost tare curios sã desluºesc urgenþa care a stat la temelia Ordonanþei de urgenþã nr. 27 din 13 iunie 2012, privind unele mãsuri în domeniul cultural. Tipãritã în Monitorul oficial din 14 iunie 2012, motivarea urgenței e un motiv în plus sã compãtimim aceastã publicaþie pentru obligaþia de a publica tot ce se scurge din inteligența la nivel înalt: „luând în considerare faptul cã neadoptarea mãsurilor propuse prin prezenta ordonanþã de urgenþã va duce, pe de o parte, la prelungirea efectelor profund negative ale unor stãri de lucruri care tind sã afecteze, cu titlu de permanenþã, sentimentul de apartenenþã la naþiunea românã a celor stabiliþi, vremelnic, în alte state (...). Potrivit motivãrii, dacã Horia Roman Patapievici nu e dat jos de urgențã de la conducerea ICR, românii de peste hotare își vor pierde sentimentul apartenenþei la naþiunea românã, culcându-se seara români ºi trezindu-se dimineaþa malgaºi. Vineri seara Crin Antonescu a dat un autointerviu la televiziunea de stat USL Antena 3. Cine i-a vãzut fața desfiguratã când vorbea despre care au cutezat sã nu-l ridice în slãvi a înțeles care e adevãratul motiv al adoptãrii unei ordonanțe de urgențã în cazul ICR. Teama ca nu cumva Crin Antonescu sã moarã sufocat în voma urii sale Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2012, ora 09:24
Aaaa , politrucilor , acum ordonanta este un instrument marsav in mana oribilului Guvern USL ?
Cand Guvernul Boc-Poc a guvernat ani de zile prin ordonante nu era asaaaa .... ordonanta era o masura constitutionala foooaaaarteee legala de a evita bestiile politice din Parlamentul Romaniei ! Vedeti ce urate sunt metodele dictatorile pe care le-ati folosit ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Iunie 2012, ora 13:29
De la: Silver9AM, la data 2012-06-26 07:30:23 Ai vazut,ce tie nu-ti place altuia nu-i face
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 7/03/2012 |
Postat pe: 26 Iunie 2012, ora 18:25
Prestatia politica a lui Crin aflat pe val, il descalifica ca si canditat la presidentie.
Parerea mea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iunie 2012, ora 18:30
Din moment ce Traian Basescu nu mai poate candida , Crin Antonescu este viitorul Presedinte al Romaniei !
|
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 7/03/2012 |
Postat pe: 27 Iunie 2012, ora 08:31
De la: 9am_523, la data 2012-06-26 18:30:01Din moment ce Traian Basescu nu mai poate candida , Crin Antonescu este viitorul Presedinte al Romaniei ! E logic ce spuneti . Si dupa asa o logica eu automat ar trebui sa-l votez pe Crin. Interesant ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Iunie 2012, ora 08:58
De la: 9am251353, la data 2012-06-27 08:31:56De la: 9am_523, la data 2012-06-26 18:30:01Din moment ce Traian Basescu nu mai poate candida , Crin Antonescu este viitorul Presedinte al Romaniei ! dupa logica lui, da ! dupa a ta ,nu ! tu poti sa-l votezi pe Vadim sau DD ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2012, ora 09:26
Carici -pogonici e atat de disperat sa ajunga presedinte incat il ameninta si da ultimate Presedintelui si daca nu merge in fiecare zi la wc..........parerea mea e ca nu o sa ajunga presedinte, NICIODATA !
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2012, ora 09:35
Parerea mea e ca Presedintele tau ( ca al meu nu este , nu votez chiori cu gura mare din principiu ) va parcurge traseul facut zilele astea de Bombonel !
Sa te vad atunci dupa ce fusta / pantalon politic te mai ascunzi ?? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

ia sa ma apuc eu de politica, pe bune, daca sunt atit de tare !
frumos si pe placul vostru, este ?
him ! tinind cont ca Iliescu a fost votat cu 85-87 % in ' 90 , ma-ntreb : Care " nimeni nu-i mai vrea " ca pe Ceau' si comunismul .....da' hai sa fim seriosi : ce fel de comunism era ala ?
lui cimpeanu ca....blablabla !
deci i-a dat de inteles lui Cimpeanu de una de alta, dar a fost duurrrr, mai, foarte dur !
deh , asa-i in Democratie : se mai respecta si Legea de capatii a tarii, nu numai se Joaca tontoroiul pe ea !