back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este crin antonescu?

Pagini: << 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 19:41

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-06-30 19:34:54
De la: 9am_523, la data 2012-06-30 11:26:04Bah gabi , pai tu chiar esti nedreapta ! Pai tu stii cata energie consumi sa trimiti " la produs" pe toti care intra pe forum si ameninta Marele Carmaci ?
Tu realizezi ce investitie de timp este sa iti faci 5 -6 id-uri ca astia si sa postezi in 5 feluri, toate despre realizarile PDL si mizeriile USL ? Despre cum a scos PDL tara din criza taind salariile ?

Ia gandeste-te , bah ( expresie preluata de la protestul papioanelor , nu-mi apartine )

- Saraca gabi / de ar vedea pe fostul reporter al bbc de la bucuresti cum emana idei revolutionare................................binenteles portocalii ,
Mizeria este la ea acasa /

Asa e bai nea Gogule, asa ca mai lasa bautura si apuca-te si fa-ti curatenie prin casa!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 19:46

De la: vasile_vali, la data 2012-06-30 13:26:59
De la: Black_Friday, la data 2012-06-30 00:38:42
De la: deblogatu, la data 2012-06-29 22:18:53
De la: gabigabi2, la data 2012-06-29 14:48:22
De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 20:57:55
De la: Black_Friday, la data 2012-06-27 20:32:43
De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 09:26:17 Carici -pogonici e atat de disperat sa ajunga presedinte incat il ameninta si da ultimate Presedintelui si daca nu merge in fiecare zi la wc..........parerea mea e ca nu o sa ajunga presedinte, NICIODATA !

Prietene, sa fii sigur ca nu o sa ajunga presedinte! Numaratoarea inversa a inceput si timpul lucreaza in defavoarea lor, pentru ca zi de zi se mai arata cate putin din mizeria din spatele usl-ului vopsit.
Cand erau in opozitie au castigat increderea fraierilor dand di gura. Acum treaba s-a schimbat, trebuie sa faca ceva, sa ia masuri si sa puna in aplicare ce au promis, dar se vede clar ca au fost doar vorbe goale...

Ce au facut pina acum? Doar vendeta politica, vanatoare de vrajitoare si politizarea tuturor structurilor Statului! Cand isi vor da seama de teapa cei care i-au votat, atunci sa te tii! De ce crezi ca ca limiteaza in fiecare zi libertatile si drepturile democratice? Tocmai, ca sa ramana la putere!

Prietene Black,iti spun sincer ca sunt BULVERSAT.......Sa nu respecti o decizie a CCR ,sa treci Monitorul Oficial in subordinea guvernului ptr. a nu fi publicata HOTARAREA CCR ,asa ceva nici la nord coreeni nu am auzit.......in ce trta traim ? Asta e .........DEMOCRATIE ? Sunt ptr. prima oara suparat,ptr. viitorul copiilor mei,ptr. cei care cred in acest papitoi care le taie craca.......naspa rau !

sufletel, revino-ti din bulversare , desi cam asta ti-e starea naturala, dar hai, fie : cind in "decizia " CCR , semnata de ei SCRIE negru pe alb o chestie ce Incalca flagrant Constitutia tarii si ei o autentifica, in clipa aia ea -decizia- devine NULA si ei de risul studentilor de anul I de la Drept ! niste papagali

Cucoana esti incredibil de PROASTA daca nu realizezi in ce hal poti sa te compromiti lasandu-te indoctrinata si indobitocita de televiziunile de rahat ..
Ai cumva impresia ca vine Ponta maine , da o ordonanta de urgenta si trece Consiliul European sub tutela Guvernului ? Esti de toata jena
Casca ochii bine si gandeste cu neuronii tai , nu cu aia ai lu' Ciutacu amanetati lui Felix .
Si pune deoparte din pensie ca vin vremuri grele ! Si nu te mai salveaza nici Constitutia ..

Nu poti sa-i explici ei nimic, pentru ca ea a baut apa dupa Ceausescu si acum este policalificata. Daca in viata reala a fost proiectanta sau desenatoare, ce o fi fost, in mediul virtual este o mare capacitate, Geniul Carpatilor II. Acum da lectii de drept, desi ea nu a studiat decat la fel ca Ceausescu, doar stangul, cum se pingeleste, cum se schimba flecul...
Daca o intrebi de macroeconomie, iti da si acolo lectii, despre rachete su fizica cuantica, la fel, este si ea Doftoroaie facuta ca Tonta, la apelul bocancilor...
Cred ca suntem noi nerecunoscatori si nu realizam cu cine avem de a face! Daca am vinde-o japonezilor, ne-am plati datoria externa!

Eeee, aici esti complet nedrept!!! Ia d-aci, poate iti aduci aminte cine a " studiat la fel ca Ceausescu": www.cotidianul.ro/mihai-razvan-ungureanu-file-de-istorie-172212 si www.napocanews.ro/2009/05/este-emil-boc-lustrabil-istoria-politi... [mai am si altele, un dosar intreg de pingelatori portokkaloi cahul/kabuli]
DEci, cere-i scuze doamnei Gabi, daca onestitatea nu ti'e un cuvant strain...

"NIHIL SINE DEO!"

Vasile, aici e vorba ca madama Gabi da verdicte acolo unde nu are nicio compenenta si de aici paralela cu Geniul Carpatilor care le stia pe toate si dadea indicatii in toate domeniile. Uite, ca sa nu zici ca sunt rau si ca sa te iubeasca madama pentru ca m-ai pus la punct, imi revizuiesc punctul de vedere: Gabi nu este precum Ceasca, ci precum coana Leana, Savanta de renume mondial, doctor docent, academiciana de renume mondial! Multumit?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2012, ora 19:42

Curatenia trebuie inceputa de la cotroceni /

Raporteaza abuz de limbaj
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2012, ora 19:23

Capacitatea ofiterului de marina basescu s-a inpotmolit in politica . are rezultate catastrofale in administratia locala. in cea politica CATASTROFA/ este cel mai bun la intrigi si gilceava .
Antonescu se prezinta ca un om normal . parca inca nu a pus copilul in post european /
Asteptam ca presedintele sa devina un cetatean cu scaun la cap /

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2012, ora 20:02

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-07-02 19:23:44 Capacitatea ofiterului de marina basescu s-a inpotmolit in politica . are rezultate catastrofale in administratia locala. in cea politica CATASTROFA/ este cel mai bun la intrigi si gilceava .
Antonescu se prezinta ca un om normal . parca inca nu a pus copilul in post european /

Nea Gogule, mie ca un om care se trezeste in fiecare dimineata la 5.30 sa mearga la slujba si sa munceasca 9-10 ore/zi, nu mi se pare ca antonescu este un om normal, ci un parazit care incaseaza fraudulos bani.

Ce a facut normalul asta in viata lui? Ce a produs ca absolvent de istorie? Cate carti a scris? Dar ca parlamentar? Cate initiative legislative a avut? Cate proiecte de lege i-au fost aprobate?

Asta o fi normalitatea electoratului uslinos, pentru ca vorba aia, cine se aseamana se aduna, dar eu nu am sa votez niciodata un parazit ca asta!
Decat chiul presedinte, mai bine se desfiinteaza functia de Presedinte si punem la Cotroceni un tablou.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2012, ora 19:26

...animalele au preluat puterea la ZOO...
IN menajeria denumita impropriu PARLAMENTUL ROMANIEI...sclavii s-au revoltat si-au preluat puterea ..noua planeta a MAIMUTELOR va fi condusa de george laurentiu crin antonescu...ultimul va inchide usa....

RAMANE DE VAZUT CINE VA STINGE LUMINA...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2012, ora 19:29

De la: XYW, la data 2012-07-03 19:26:26...animalele au preluat puterea la ZOO...
IN menajeria denumita impropriu PARLAMENTUL ROMANIEI...sclavii s-au revoltat si-au preluat puterea ..noua planeta a MAIMUTELOR va fi condusa de george laurentiu crin antonescu...ultimul va inchide usa....

Important e sa nu mai scape gaze...

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2012, ora 19:37

De la: Black_Friday, la data 2012-07-02 20:02:06
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-07-02 19:23:44 Capacitatea ofiterului de marina basescu s-a inpotmolit in politica . are rezultate catastrofale in administratia locala. in cea politica CATASTROFA/ este cel mai bun la intrigi si gilceava .

Nea Gogule, mie ca un om care se trezeste in fiecare dimineata la 5.30 sa mearga la slujba si sa munceasca 9-10 ore/zi, nu mi se pare ca antonescu este un om normal, ci un parazit care incaseaza fraudulos bani.

Ce a facut normalul asta in viata lui? Ce a produs ca absolvent de istorie? Cate carti a scris? Dar ca parlamentar? Cate initiative legislative a avut? Cate proiecte de lege i-au fost aprobate?

Asta o fi normalitatea electoratului uslinos, pentru ca vorba aia, cine se aseamana se aduna, dar eu nu am sa votez niciodata un parazit ca asta!
Decat chiul presedinte, mai bine se desfiinteaza functia de Presedinte si punem la Cotroceni un tablou.

Daca fetiscana ajunsa europarlamentar ar avea inteligenta sa ne apere interesele, daca numaratoarea Anastasei ar fi legala ,daca unpr ar fi jucat corect , / citi de daca trebuie sa adaug.....
poate trebuie sa analizam cum au ajuns politisti saracii statului / cum a ajuns seful mafiei personale ministru .............. cite stele a primit?
Mizeriile prezidentiale au fost simtite si pe peluzele occidentale . oare cine numara firele de praf pe pantofii proaspat lustruiti?
Sint destule motive ca presedintele actual sa demisioneze . el e disperat de putere ,de jocuri , de lacrimi . de ce nu de demagogia si minciuna dusa la apogeu /
Cine seamana vint aduna furtuna /

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2012, ora 19:39

De la: _Ingrid, la data 2012-07-03 19:29:28
De la: XYW, la data 2012-07-03 19:26:26...animalele au preluat puterea la ZOO...

Important e sa nu mai scape gaze...

trebuie sa ne informam de meniul de la COTROCENI...de-acolo s-ar putea sa emane...CEVA...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 20:52

Cel mai neiubit dintre pd listi .
Ce frumos a implementat el statul de drept / cind i-si repartiza el cite o casuta / donata fatucii ajunsa notar , ajunsa europarlamentar/
Capitalistul adevarat ,ce nu a produs in nici o societate prorie . dornic de posturi de stat . de unde a promovat interesul personal/
IUBITI PERFORMANTA /[ uriti parvenitii ]

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2012, ora 13:02

Crin Antonescu? Pana si numele sau manjeste memoria unui mare patriot Roman, nu mai vorbesc de
inaitasii liberali prin a caror oseminte razbat dezgustul si furia ca le intineaza memoria. Ei au fost intr-o apriga lupta cu ideile comuniste, cu infaptuitorii lor, iar acest surogat liberal imbratiseaza stanga comunista. Mai intotdeauna grupuri de putere interesate inping in faata astfel de specimene, docile, inconstiente, aventuriste si incitate de gustul de putere. Nu mai fac aluzii la tot ce s-a spus despre el: chiulangiu, incompetent si slugarnic, sunt tarele sale care-l definesc.
Dar unii l-au comparat cu Hitler, eroare! Nici in discurs macar. Hitler a facut armata in transee,
impostorul a trecut pe langa ea. Hitler a atras initial o natiune de partea sa, implicit sprijinul inconstient al unor tari europene, hahalera se maimutareste in fata unor parlamentari de teapa sa si spre bucuria mogulilor din umbra. Hitler a trecut imediat la dezvoltarea Germaniei, din acest punct de vedere a lasat posteritatii, progresul Germaniei: infrastructura, dezvoltarea marei si micii industrii, prosperitatea poporului, mascariciul se manifesta din toti rarunchii sa inmormanteze democratia impreuna cu un alt tembel, frate de crucea ideologica. Singura asemaanare este geniul distructiv. Popandaul pus in frunte nu va putea provoca un eventual razboi cu arme, provoaca valuri si admiratii in turma electoratului pastorit, in troaca politicienilor care ii tin trena si nemultumiri in restul taberelor. O alta asemanare ar fi cam acelasi sfarsit ca a lui Hitler: otraava sau impuscarea, de data asta nu in gat.
Visele nebune nu dainuie, exista intodeauna o forta careia i se opune, si aceasta forta s-ar putea sa fie a poporului desteptat in ceasul al doisprezecelea de Dumnezeu.

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2012, ora 13:06

citeste: exista intotdeaauna o forta carora li se opune..

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2012, ora 19:50

Romania si romanii au nevoie de un altfel de presedinte . jucatorul s-a intrecut pe sine . majoritatea trebuie sa conduca / nu neaparat cel ce minte mai mult/
Sa traim bine /

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2012, ora 20:08

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-07-06 19:50:13 Romania si romanii au nevoie de un altfel de presedinte . jucatorul s-a intrecut pe sine . majoritatea trebuie sa conduca / nu neaparat cel ce minte mai mult/
Sa traim bine /

Care majoritate? Milogii, fripturistii, ghiolbanii care se bucura la doua eugenii?
Traiesti bine nea Gogule? O sa mai vedem, dar sa vezi ce o sa iti livrez cand o sa ii regreti si pe Basescu si PDL-ul!
Pina una-alta, milogii sunt cu USL iar intelectualii incep sa se exprime impotriva USL, la fel ca in 1990. Si atunci ati comis-o si deja putiti de prostie daca o faceti a doua oara!

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Iulie 2012, ora 22:42

Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc,repetandu-se.N.Iorga.Sau de cei care o cunosc dar nu au tras invataminte as adauga eu....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 15:31

De la: gladiator, la data 2012-07-06 13:02:14Crin Antonescu? Pana si numele sau manjeste memoria unui mare patriot Roman, nu mai vorbesc de
inaitasii liberali prin a caror oseminte razbat dezgustul si furia ca le intineaza memoria. Ei au fost intr-o apriga lupta cu ideile comuniste, cu infaptuitorii lor, iar acest surogat liberal imbratiseaza stanga comunista. Mai intotdeauna grupuri de putere interesate inping in faata astfel de specimene, docile, inconstiente, aventuriste si incitate de gustul de putere. Nu mai fac aluzii la tot ce s-a spus despre el: chiulangiu, incompetent si slugarnic, sunt tarele sale care-l definesc.
Dar unii l-au comparat cu Hitler, eroare! Nici in discurs macar. Hitler a facut armata in transee,
impostorul a trecut pe langa ea. Hitler a atras initial o natiune de partea sa, implicit sprijinul inconstient al unor tari europene, hahalera se maimutareste in fata unor parlamentari de teapa sa si spre bucuria mogulilor din umbra. Hitler a trecut imediat la dezvoltarea Germaniei, din acest punct de vedere a lasat posteritatii, progresul Germaniei: infrastructura, dezvoltarea marei si micii industrii, prosperitatea poporului, mascariciul se manifesta din toti rarunchii sa inmormanteze democratia impreuna cu un alt tembel, frate de crucea ideologica. Singura asemaanare este geniul distructiv. Popandaul pus in frunte nu va putea provoca un eventual razboi cu arme, provoaca valuri si admiratii in turma electoratului pastorit, in troaca politicienilor care ii tin trena si nemultumiri in restul taberelor. O alta asemanare ar fi cam acelasi sfarsit ca a lui Hitler: otraava sau impuscarea, de data asta nu in gat.
Visele nebune nu dainuie, exista intodeauna o forta careia i se opune, si aceasta forta s-ar putea sa fie a poporului desteptat in ceasul al doisprezecelea de Dumnezeu.

oare chiar nu-ti dai seama- ca te vad curatel la cap- ca tot ce-ai scris i se APLICA lui Base' punct cu punct ? si ,daca tot vorbim despre nume atunci ,drept sa-ti spui , prefer mirosul crinului decit o basineasca imputita !

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 15:48

De la: Black_Friday, la data 2012-07-06 20:08:24
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-07-06 19:50:13 Romania si romanii au nevoie de un altfel de presedinte . jucatorul s-a intrecut pe sine . majoritatea trebuie sa conduca / nu neaparat cel ce minte mai mult/
Sa traim bine /

Care majoritate? Milogii, fripturistii, ghiolbanii care se bucura la doua eugenii?
Traiesti bine nea Gogule? O sa mai vedem, dar sa vezi ce o sa iti livrez cand o sa ii regreti si pe Basescu si PDL-ul!
Pina una-alta, milogii sunt cu USL iar intelectualii incep sa se exprime impotriva USL, la fel ca in 1990. Si atunci ati comis-o si deja putiti de prostie daca o faceti a doua oara!

Care dreaku intelectuali fraiere, cand votantul PDL - Basescu are varsta medie, studii medii, venituri medii spre mici ? Sunt sondajele publicate chiar de ei, cu mare mandrie , spre a-si demonstra "aderenta" la masele populare largi .
Aia de la ICR , mancatori de fonduri publice si pupatori de dos prezidential nu sunt intelectuali, sunt niste jigodii descurcarete asa ca tine... inteleg simpatia de la un pitecantrop cu diploma catre altul, dar nu pot s-o aprob !

Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene ! BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 16:14

De la: 9am_523, la data 2012-07-07 15:48:37
Sa traim bine /

Care dreaku intelectuali fraiere, cand votantul PDL - Basescu are varsta medie, studii medii, venituri medii spre mici ? Sunt sondajele publicate chiar de ei, cu mare mandrie , spre a-si demonstra "aderenta" la masele populare largi .
Aia de la ICR , mancatori de fonduri publice si pupatori de dos prezidential nu sunt intelectuali, sunt niste jigodii descurcarete asa ca tine... inteleg simpatia de la un pitecantrop cu diploma catre altul, dar nu pot s-o aprob !

ei si tu acusica ! da' esti un circotas de toata jena si nimic nu-ti place : cind vor sa para din popor o zic p'aia cu baia de multime....cind vor sa se dea intelectuali ,o zic p'aia cu intelectualii lu' basescu, desi Jupinu' le-a spus cite parale face ptr. el un intelectual vs tinichigiu si ospatar si cit de impresionat e d'un papion sub o mutra de european

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 16:23

O SA VEDETI VOI PE DRACU FARA BAS.....
nICI CU CIOCOLAX NU VA MAI TRECE.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 20:22

Sa traim bine /

Pentru promisiunile ce nu le-a onorat , pentru lipsa de civilizatie , pentru dosariada intretinuta cu banii natiei trebuieste sa ceara scuze/ este prea mizerabil si prea ranchiunos sa recunoasca ca postul de presedinte nu i sa potrivit neam /
DUSMANUL VEGHEAZA /

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2012, ora 22:12

Traiasca presedintele interimar al Romaniei impreuna cu ceata lui de chiulangii.Da sa traiasca pe banii lor.si cat mai departe de Romania.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 08:34

De la: giovausaro, la data 2012-07-07 22:12:39Traiasca presedintele interimar al Romaniei impreuna cu ceata lui de chiulangii.Da sa traiasca pe banii lor.si cat mai departe de Romania.

o sa ai ocazia in toamna sa-l alegi pe cel care-ti place tie dar, sa nu crezi cumva ca nu tot din banii bugetului va fi si acela intretinut pe masa, casa, bautura, izmene si ciorapi !

ioncretu47

2 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 19:14

Daca tot ati descris cu atata amanunt pe Crin Antonescu v-as ruga sa prezentati pe Tr. Basescu si daca o faceti la fel de bine voi ramane toata viata impartial, dar daca nu sunt sigur ca banuiti ce as putea spune.

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 19:22

De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 08:34:20
De la: giovausaro, la data 2012-07-07 22:12:39Traiasca presedintele interimar al Romaniei impreuna cu ceata lui de chiulangii.Da sa traiasca pe banii lor.si cat mai departe de Romania.

o sa ai ocazia in toamna sa-l alegi pe cel care-ti place tie dar, sa nu crezi cumva ca nu tot din banii bugetului va fi si acela intretinut pe masa, casa, bautura, izmene si ciorapi !
Vom avea din toamna in locul unui presedinte jucator unul adormit ? Ce poate fi mai apocaliptic decat un PSD agresiv si un presedinte adormit? Somnul natiunii naste somnorosi???

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 19:48

De la: 9am251136, la data 2012-07-08 19:22:46

Vom avea din toamna in locul unui presedinte jucator unul adormit ? Ce poate fi mai apocaliptic decat un PSD agresiv si un presedinte adormit? Somnul natiunii naste somnorosi???

JUCATOR ? cind o sa intelegeti ce nefast a fost ptr. noi toti acest JUCATOR, ce Nu exista ca idee in Constitutie ? daca-l vrei asa, atunci Ro trebuie sa devina o rep. PREZIDENTIALA, trecind printr-o Schimbare de constitutie si un referendum cu intrebarea pusa explicit ce sa fie Ro :
rep. parlamentara
rep. prezidentiala si, poate se va pune si a treia varianta de intrebare - Monarhie ?

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 21:33

De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 19:48:14

JUCATOR ? cind o sa intelegeti ce nefast a fost ptr. noi toti acest JUCATOR, ce Nu exista ca idee in Constitutie ? daca-l vrei asa, atunci Ro trebuie sa devina o rep. PREZIDENTIALA, trecind printr-o Schimbare de constitutie si un referendum cu intrebarea pusa explicit ce sa fie Ro :
rep. parlamentara
rep. prezidentiala si, poate se va pune si a treia varianta de intrebare - Monarhie ?

A spus el de ce adorit 320 parlamentari ? de ce unicameral ?l ca sa ce . asa a vrut dumnealui.
probabil a vrut sa razbune suspendarea trecuta / pentru valul de ura ce la atras , pentru lipsa de transarenta dovedita si actiunile iresponsabile nu exista decit o singura optiune; DEMISIA /

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 21:39

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-07-08 21:33:46

rep. parlamentara

A spus el de ce adorit 320 parlamentari ? de ce unicameral ?l ca sa ce . asa a vrut dumnealui.
probabil a vrut sa razbune suspendarea trecuta / pentru valul de ura ce la atras , pentru lipsa de transarenta dovedita si actiunile iresponsabile nu exista decit o singura optiune; DEMISIA /

daca ar fi om de onoare, asa ar trebui....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2012, ora 18:37

Urban, despre Antonescu: "Crizel Somnorescu, un leneș chiulangiu și repetent"
PUBLICAT
Astăzi, la 17:43
ACTUALIZAT
Astăzi, la 17:43
SURSA
REALITATEA.NET
COMENTEAZĂ Într-o postare pe pagina sa de socializare, senatorul independent Iulian Urban, ex-PDL, îl numește pe președintele interimar, Crin Antonescu "Crizel Somnorescu", și îl cataloghează ca fiind ”un leneș chiulangiu și repetent”.

4 0 0
ARTICOL GALERIE FOTO 7 COMENTARII
Citește totul despre:
Cotroceni, Crin Antonescu, Iulian Urban, PDL, PNL, președinte, Traian Băsescu

Urban, despre Antonescu: "Crizel Somnorescu, un leneș chiulangiu și repetent"

Urban spune despre Antonescu că "bucuria-i va fi de scurtă durată" deoarece lucrurile merg prost în țară și le transmite celor care-l susțin pe acesta că "le va da și peste gură în eventualitatea în care va vrea să-l tragă cineva la răspundere". "Lăsați-l să se bucure căci bucuria-i va fi de scurtă durată. Economia o ia la vale, Euro a depășit 4,5 lei, șomajul e în creștere. Sunt semne bune pentru pomanagii, asistați, chiulangii, pensionari vremelnici și alte categorii defavorizate", scrie Urban pe facebook, potrivit NewsIn.

"Să vedeți "dragi tovarăși și pretini" cum cei pe care-i adulați și-i pupați cu ONOR în dos, vă vor mai da oarece pomeni. Stați cu mana-ntinsa că o să vă dea: o să vă dea...și peste gura în eventualitatea că veți vrea să-i trageți la răspundere pentru neonorarea promisiunilor. Ați văzut ce urât face Crizel Somnorescu dacă-l criticați", mai continuă el.

Acesta mai spune că Antonescu îl are alături pe Ponta, care este "un mincinos plagiator" și ironizează faptul că "cel mai cinstit Guvern" lucrează pentru popor. "Avem în fruntea țării un leneș chiulangiu și repetent, urmat de un mincinos plagiator. Votați-i "dragi tovarăși" și stați cu mana-ntinsa! Să te ferească Sfântul de furia prostului căruia i-ai promis pomană și nu i-o mai dai. Stați liniștiți că "cel mai cinstit guvern" lucrează pentru dumneavoastră. Să ieșiți atuci în stradă când se termină pomenile. Banii la buget se împuținează și-o să vedem cine o să-i mai împrumute așa că, bucurați-vă cât mai puteți, dar în liniște, să nu-i tulburați somnul lui Crizel!", a mai explicat senatorul independent. "Somn ușor, dulce Românie!!!", a conchis Urban.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: www.realitatea.net/urban-despre-antonescu-crizel-somnorescu-un-l...

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 12:59

rep. parlamentara
NU MAI FI MINCINOASA! DORESTI MONARHIA ASA CUM IL VREAU EU PE ACEST ,,COATE-GOALE-ADORMIT'' PRESEDINTE! In general cei care au simpatii monarhiste nu pot tolera nesimtirea si incalcarea normelor democratice deoarece au cultura politica , capitol la care tu exccelezi intr-o prostie si idiotenie crunta!

Fosta membra 9am.ro

471 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 13:10

Vorbesti tu Sile, aparind un bisnitar betiv plin de tupeu care ne minte din 2004 ca distruge coruptia ...

Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene ! BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
Pagini: << 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Crin Antonescu?
Mergi la: