Info
x
Cine este crin antonescu?
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 14:01
Azi s'a spurcat Cotroceniul ,a venit somnorosul chiulangiu ,a venit felix zis si varanul apoi a venit si copy paste ,tonta ,ce s'au mai lafait ei prin toate salile ,au ras s'au zbenguit si au baut tot ce l'ea cazut in mana.......halal "conducatori" ptiuuuuu
Se zboneste ca'l cheama la ordin pe ambasadorul SUA.......
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 16:37
De la: 9am251136, la data 2012-07-10 12:59:07De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 19:48:14NU MAI FI MINCINOASA! DORESTI MONARHIA ASA CUM IL VREAU EU PE ACEST ,,COATE-GOALE-ADORMIT'' PRESEDINTE! In general cei care au simpatii monarhiste nu pot tolera nesimtirea si incalcarea normelor democratice deoarece au cultura politica , capitol la care tu exccelezi intr-o prostie si idiotenie crunta!De la: 9am251136, la data 2012-07-08 19:22:46De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 08:34:20Vom avea din toamna in locul unui presedinte jucator unul adormit ? Ce poate fi mai apocaliptic decat un PSD agresiv si un presedinte adormit? Somnul natiunii naste somnorosi???De la: giovausaro, la data 2012-07-07 22:12:39Traiasca presedintele interimar al Romaniei impreuna cu ceata lui de chiulangii.Da sa traiasca pe banii lor.si cat mai departe de Romania. vai de capu' tau ! te lauzi ca traiesti intro tara vestica, dar n-ai inteles nimic din ceea ce-nseamna Democratie ! n-ai nicio idee, nu esti capabil sa analizezi nici macar diferenta de concept intre a fi Jucator sau Mediator si spui Numai prostii ! hai, du-te si te plimba, cirpa-nkur ce esti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 16:41
De la: Silver9AM, la data 2012-07-10 14:01:08 Azi s'a spurcat Cotroceniul ,a venit somnorosul chiulangiu ,a venit felix zis si varanul apoi a venit si copy paste ,tonta ,ce s'au mai lafait ei prin toate salile ,au ras s'au zbenguit si au baut tot ce l'ea cazut in mana.......halal "conducatori" ptiuuuuu aha : deci cind venea blonda in miez de noapte la Cotroceni , ptr. o mica hirjoana extraconjugala , atunci se conSFINTEAU legaturile dintre presedentie si guvern ! bine, ma cashcheta, e bine, mai !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 18:33
Crin Antonescu........un pokerist incurabil,un betiv notoriu,un tip caruia ii place somnul (ceea ce denota lenea) ,un repetent ,un ciumpalac care viseaza sa fie Presedinte fara sa cunoasa o limba straina ,un parlamentar intrat de pe locul 3 in parlament,un uzurpator........etc. Concluzie ,este un
Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 18:36
De la: gabigabi2, la data 2012-07-10 16:41:41De la: Silver9AM, la data 2012-07-10 14:01:08 Azi s'a spurcat Cotroceniul ,a venit somnorosul chiulangiu ,a venit felix zis si varanul apoi a venit si copy paste ,tonta ,ce s'au mai lafait ei prin toate salile ,au ras s'au zbenguit si au baut tot ce l'ea cazut in mana.......halal "conducatori" ptiuuuuu ia si bucura'te si tu !!! Eu in sfarsit ma bucur,tu......cum vrei....... www.youtube.com/watch?v=QWZ_XFdzzd4
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 19:41
O scotiana ,doua scotiene .....................................se mai aude inca prin colturile intunecate ale cotroceniului /
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 21:02
De la: 9am251136, la data 2012-07-10 12:59:07De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 19:48:14NU MAI FI MINCINOASA! DORESTI MONARHIA ASA CUM IL VREAU EU PE ACEST ,,COATE-GOALE-ADORMIT'' PRESEDINTE! In general cei care au simpatii monarhiste nu pot tolera nesimtirea si incalcarea normelor democratice deoarece au cultura politica , capitol la care tu exccelezi intr-o prostie si idiotenie crunta!De la: 9am251136, la data 2012-07-08 19:22:46De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 08:34:20Vom avea din toamna in locul unui presedinte jucator unul adormit ? Ce poate fi mai apocaliptic decat un PSD agresiv si un presedinte adormit? Somnul natiunii naste somnorosi???De la: giovausaro, la data 2012-07-07 22:12:39Traiasca presedintele interimar al Romaniei impreuna cu ceata lui de chiulangii.Da sa traiasca pe banii lor.si cat mai departe de Romania. Tavarisci, in tvaia respublikka [savetzkaia respublikka] Monarhia e un subiect tabu, deci botu' jos!! Stii tu cate ceva despre monarhisti, si daca tot zoiesti asta, de unde, de la telefoanele ascultate? Ba tavarisci, monarhistii NU au "simpatii monarhice", ilogicule, ci convingeri monarhice, ceea ce e o mare diferenta, pe care tu, un tavarisci blejhnaritzy [corcitura intre blejhnar si ritzy.. ], n'ai cum s'o discerni cu ochelarii aia mari de gloaba!!Panimal tavarisci, v tvaia durakaia galava? "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 21:35
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-07-10 19:41:06 O scotiana ,doua scotiene .....................................se mai aude inca prin colturile intunecate ale cotroceniului / Esti sigur ca nu e sforaitul lui chiul? Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 21:39
De la: vasile_vali, la data 2012-07-10 21:02:14De la: 9am251136, la data 2012-07-10 12:59:07De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 19:48:14NU MAI FI MINCINOASA! DORESTI MONARHIA ASA CUM IL VREAU EU PE ACEST ,,COATE-GOALE-ADORMIT'' PRESEDINTE! In general cei care au simpatii monarhiste nu pot tolera nesimtirea si incalcarea normelor democratice deoarece au cultura politica , capitol la care tu exccelezi intr-o prostie si idiotenie crunta!De la: 9am251136, la data 2012-07-08 19:22:46De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 08:34:20Vom avea din toamna in locul unui presedinte jucator unul adormit ? Ce poate fi mai apocaliptic decat un PSD agresiv si un presedinte adormit? Somnul natiunii naste somnorosi???De la: giovausaro, la data 2012-07-07 22:12:39Traiasca presedintele interimar al Romaniei impreuna cu ceata lui de chiulangii.Da sa traiasca pe banii lor.si cat mai departe de Romania. Pe dracu convingeri monarhice sub pulpana lui Ilici, carpa kaghebista! Tavarisci Vasily, singurul vostru monarh este tovarasul Stalin. Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 285 mesaje Membru din: 20/02/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 22:02
De la: 9am_523, la data 2012-07-10 13:10:04Vorbesti tu Sile, aparind un bisnitar betiv plin de tupeu care ne minte din 2004 ca distruge coruptia ...Aici iti dau dreptate omule, sa sti ca ai mare dreptate, Basescu nu a reusit sa distruga coruptia deoarece daca se tinea de cuvant acum nu mai aveam acest Parlament mafiot, un prim-ministru plagiator si un presedinte interimar care a reusit sa ajunga la putere doar prin manevre de tip bolsevic. Ai dreptate ca daca era micsorat numarul infractorilor de drept comun din politica romaneasca acum nu mai aveam Andoni, Hrebenciuci, Voicusori , Voiculesti , Patricieni care acum incearca sa-si spele actele de mare coruptie prin intermediul tocmai al celor pe care i-au furat .Ai dreptate stupidule! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 07:11
De la: Black_Friday, la data 2012-07-10 21:39:33De la: vasile_vali, la data 2012-07-10 21:02:14De la: 9am251136, la data 2012-07-10 12:59:07De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 19:48:14NU MAI FI MINCINOASA! DORESTI MONARHIA ASA CUM IL VREAU EU PE ACEST ,,COATE-GOALE-ADORMIT'' PRESEDINTE! In general cei care au simpatii monarhiste nu pot tolera nesimtirea si incalcarea normelor democratice deoarece au cultura politica , capitol la care tu exccelezi intr-o prostie si idiotenie crunta!De la: 9am251136, la data 2012-07-08 19:22:46De la: gabigabi2, la data 2012-07-08 08:34:20Vom avea din toamna in locul unui presedinte jucator unul adormit ? Ce poate fi mai apocaliptic decat un PSD agresiv si un presedinte adormit? Somnul natiunii naste somnorosi???De la: giovausaro, la data 2012-07-07 22:12:39Traiasca presedintele interimar al Romaniei impreuna cu ceata lui de chiulangii.Da sa traiasca pe banii lor.si cat mai departe de Romania. te-nteleg, pe cuvint ! nevoia voastra de un monarh s-a implinit prin INSCAUNAREA anticomunistului Base' , fostul tov. nomenclaturisto-securist , intrun fast demn de un rege mai modest totusi....deh, ca ptr. o "tara de mina a doua" , dupa cum spuse chiar inaltimea sa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 471 mesaje Membru din: 23/06/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 13:29
De la: 9am251136, la data 2012-07-10 22:02:30De la: 9am_523, la data 2012-07-10 13:10:04Vorbesti tu Sile, aparind un bisnitar betiv plin de tupeu care ne minte din 2004 ca distruge coruptia ...Aici iti dau dreptate omule, sa sti ca ai mare dreptate, Basescu nu a reusit sa distruga coruptia deoarece daca se tinea de cuvant acum nu mai aveam acest Parlament mafiot, un prim-ministru plagiator si un presedinte interimar care a reusit sa ajunga la putere doar prin manevre de tip bolsevic. Ai dreptate ca daca era micsorat numarul infractorilor de drept comun din politica romaneasca acum nu mai aveam Andoni, Hrebenciuci, Voicusori , Voiculesti , Patricieni care acum incearca sa-si spele actele de mare coruptie prin intermediul tocmai al celor pe care i-au furat .Ai dreptate stupidule! La intrebarea cu salariile cum raspunzi portocaloiule ? Lupta anti-coruptie ZERO! Crestere nivel de trai ZERO ! Bun simt ZERO ! Credeti ca va castiga Basescu pe 29 ?
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
|
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 7/03/2012 |
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 14:56
De la: 9am_523, la data 2012-07-11 13:29:05De la: 9am251136, la data 2012-07-10 22:02:30De la: 9am_523, la data 2012-07-10 13:10:04Vorbesti tu Sile, aparind un bisnitar betiv plin de tupeu care ne minte din 2004 ca distruge coruptia ...Aici iti dau dreptate omule, sa sti ca ai mare dreptate, Basescu nu a reusit sa distruga coruptia deoarece daca se tinea de cuvant acum nu mai aveam acest Parlament mafiot, un prim-ministru plagiator si un presedinte interimar care a reusit sa ajunga la putere doar prin manevre de tip bolsevic. Ai dreptate ca daca era micsorat numarul infractorilor de drept comun din politica romaneasca acum nu mai aveam Andoni, Hrebenciuci, Voicusori , Voiculesti , Patricieni care acum incearca sa-si spele actele de mare coruptie prin intermediul tocmai al celor pe care i-au furat .Ai dreptate stupidule! verzuiule mai bine raspunde tu unde a crescut nivelul de trai in Europa in ultimi trei ani? si mai spune-mi cam stii cum se traia in Grecia..Spania cam acum vre-o 4-5 ani? castiga sau nu Basescu ...nu are importanta ! important este ca unul ca Poanta s-a trezit ca vrea putere cu orice pret cand toata lumea cauta stabilitate...si oricum mai erau doar cateva luni pana la alegeri pe care sigur le-ar fii castigat USL acum sigur ca nu mai este sigur! si sigur Leu nu se va mai intari vara si nimeni nu mai are nici vacanta linistita ! halal politicieni ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 15:04
WOOOWWW , m-ai bagat la coltz frate , oare cat de nashpa si nasol se putea trai in tari in care romanii se inghesuiau sa lucreze ?? Cred ca e greu sa traiesti cu 1000 de euro pe luna ajutor social , taaaareee nasol trebe sa fie ! Daca te bazezi pe faptul ca romanii " e prosti " si poti sa le torni gogosi pedeliste " peste tot e greu " , afla ca mai toate familiile au 1 -2 persoane plecate afara , deci .... n-ai cum sa minti , nu mai suntem in 1985 ! Tarile din Vest dau 700 de euro alocatia de copii si voi nu sunteti in stare sa dati banii astia nici salariu , hoti imbuibati ! Cand leul era tare , iar nu era bine ... astea sunt spusele voastre , ca Tariceanu a distrus tara cat a fost prim-ministru si a avut leul tare ! Sau era bine ? Sau nu era bine ? Sau cine pnm mai sta sa va inteleaga ? Apropo , esti Andreea Pora cumva , de ai inceput sa ne numesti " spalati pe creier " pe forumul asta ?
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 15:40
De la: 9am251353, la data 2012-07-11 14:56:37De la: 9am_523, la data 2012-07-11 13:29:05De la: 9am251136, la data 2012-07-10 22:02:30De la: 9am_523, la data 2012-07-10 13:10:04Vorbesti tu Sile, aparind un bisnitar betiv plin de tupeu care ne minte din 2004 ca distruge coruptia ...Aici iti dau dreptate omule, sa sti ca ai mare dreptate, Basescu nu a reusit sa distruga coruptia deoarece daca se tinea de cuvant acum nu mai aveam acest Parlament mafiot, un prim-ministru plagiator si un presedinte interimar care a reusit sa ajunga la putere doar prin manevre de tip bolsevic. Ai dreptate ca daca era micsorat numarul infractorilor de drept comun din politica romaneasca acum nu mai aveam Andoni, Hrebenciuci, Voicusori , Voiculesti , Patricieni care acum incearca sa-si spele actele de mare coruptie prin intermediul tocmai al celor pe care i-au furat .Ai dreptate stupidule! nici tu nu intelegi ca nu despre asta-i vorba in ce se-ntimpla ? ca romanul e mult prea rabdator si nu neaparat taierile l-au suparat ? ca, de fapt, nici nu s-a protestat asa cum am vazut facindu-se prin tarile europene, cu lupte de strada, ci NEOBRAZAREA si MINCIUNA portocalie ! ca Solidaritatea era numai ptr. " catei" , DULAII s-au imbogatit in timpul Crizei, transformind Ro si Bugetul ei intrun adevarat Eldorado ! ca , Insulta Prezidentiala si Batjocura a deranjat din ce in ce mai mult, JUPINUL purtindu-se din ce in ce mai ca unul Ales Pe Viata, ajungind sa spuna , dar mai ales sa se poarte conf. sintagmei " Statul sunt EU " ! NU , nu este el Statul ....este doar cel ales, la un moment dat, sa-l SERVEASCA - asa cum a Jurat la Investitura- cu Credinta ! Romania NU este o Rep. Prezidentiala si NICI NU DORIM sa fie ,ca el sa fie SEFUL Statului si JUCATORUL nr. 1 al tarii , controlind Guvern, Parlament si continuind sa fie si seful partidului democrat, incalcind intro veselie si separatia puterilor in stat si legea partidelor parlamentare ! S-au Incalcat Toate Legile din tara asta, sub ochii si-n aplauzele Institutiilor Statului care trebuiau sa Vegheze ca asa ceva sa nu se-ntimple ; sub ochii si aplauzele Soc. Civile ce a inchis ochii si a Intelectualilor tarii care, din Obedienta si vechea , nenorocita Slugarnicie in fata Puterii , AU PERMIS ABUZUL de PUTERE ! acum se-ncearca a se reda Institutiilor rolul consfintit prin Constitutie si Parlamentul sa Redevina Puterea Suprema ; guvernul - Executivul si presedintele sa redevina MEDIATOR intre toate fortele Statului ptr. PROPASIREA RO si Prosperitatea ei ! ce faceti voi, cei care inorbirea voastra Nu vreti sa vedeti ce s-antimplat cu adevarat cu noi ? tipati ca disperatii : lovitura de Stat, nazism, hitler, mineriada....si faceti asta si Afara , IRESPONSABIL ! Frumos ! Bravo ! ne omoriti de dragul ei sau al lui Base ? ce veti face in 2014 cind i se va incheia mandatul, ca mi-e si groaza sa ma gindesc ? veti lesina pe strada , veti plinge ca-n Coreea , decretind doliul national ? ati innebunit, oameni buni , ati innebunit de tot ! Nu e ZEUS, Nu-i nici Moise si nici Al. I. Cuza al II lea....nu e ales ca Ceau', presedinte pe viata....e un om- un politician si atit ! lasati disperarile astea isterizante de tip Pora, Cristoiu- asta aseara a fost PENIBIL - Macovei si T. Ungureanu .....mai bine ne-am uni, caci Romania e mai IMPORTANTA decit orice om ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 16:12
De la: 9am_523, la data 2012-07-11 13:29:05Eu sper sa castige democratia nu Base. Hai sa-ti fac pe plac ,,roscovane'' .De la: 9am251136, la data 2012-07-10 22:02:30De la: 9am_523, la data 2012-07-10 13:10:04Vorbesti tu Sile, aparind un bisnitar betiv plin de tupeu care ne minte din 2004 ca distruge coruptia ...Aici iti dau dreptate omule, sa sti ca ai mare dreptate, Basescu nu a reusit sa distruga coruptia deoarece daca se tinea de cuvant acum nu mai aveam acest Parlament mafiot, un prim-ministru plagiator si un presedinte interimar care a reusit sa ajunga la putere doar prin manevre de tip bolsevic. Ai dreptate ca daca era micsorat numarul infractorilor de drept comun din politica romaneasca acum nu mai aveam Andoni, Hrebenciuci, Voicusori , Voiculesti , Patricieni care acum incearca sa-si spele actele de mare coruptie prin intermediul tocmai al celor pe care i-au furat .Ai dreptate stupidule! Salariile bugetarilor? De ce crezi tu ca salariile bugetarilor nu trebuiau taiate? Tu sti cu cat au fost taiate salariile celor din mediul privat ? Cred ca nu bugetare dar tine cont ca cei din privat va da voua ,,spaga'' lunara! Lupta anti- coruptie Pai bolsevicule de cate dosare ai auzit tu ca sunt pe rolul curtilor? Ca PROCEDURILE facute in asa fel de tactu Iliescu pentru tergiversarea lor pana la prescriere este un mare adevar. Vezi cazul Nastase, Voiculescu care in ultimul moment si-a dat demisia pentru a scapa de inchisoare, Patriciu care mai are putin si faptele se prescriu si mai pot sa-ti dau exemple. Uite unul recent ,,Procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva lui Romeo Balan, membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), si a consilierului acestuia, Marcel Sampetru, fost adjunct al procurorului general in perioada mandatului lui Ilie Botos. DNA a obtinut aviz de la CSM pentru a face descinderi miercuri, scrie MEDIAFAX. In plus, cei doi suspecti au fost suspendati din functii, miercuri, de catre Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a anuntat presedintele CSM, Alina Ghica. Potrivit acuzatiilor DNA, Sampetru si Balan s-ar fi folosit de note informative ale DGIPI in scopul obtinerii sprijinului politic, pentru a fi numiti procuror sef al DNA si procuror general al Romaniei, dar negociau si alte functii de conducere din Ministerul Public. Cei doi magistrati au fost interceptati cand vorbeau cu politicieni din cadrul USL. Potrivit unor surse evz.ro, negocierile pentru functia de procuror general al Romaniei ar fi ajuns pana la Primul Ministru Victor Ponta. Aceleasi surse mai arata ca Victor Ponta si Marcel Sampentru, consilierul membrului CSM George Balan, au fost colegi la Parchetul General.'' CITESTE cu atentie si incearca sa nu obosesti deoarece este un mare efort pentru tine sa citesti mai mult de o pagina dintr-un tabloid. Crestere economica. Prostovane in ce tara din UE a existat crestere economica in aceasta perioada? Esti de tot rasul fraiere! La capitolul bun simt m-ai dat pe spate! Ai vazut tu aceasta insusire la politicienii romani? Vezi tu acesta calitate la acest USL corupt? Nici nu vei constata asta niciodata in politica romaneasca! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 16:40
Natafletzel , toata presa straina scrie ca avem cele mai dure masuri de austeritate din UE ? Sau nu conteaza , mogulii Varanu si Sorinel au cumparat presa mondiala ? La cele mai dure masuri de austeritate, nu trebuia sa avem si cele mai rapide rezultate ? Tot nu raspunzi de ce salariile sunt asa de mici comparativ cu UE .... SA NU UIT ! VEDETI CUM INCEPETI SA INJURATI USOR-USOR , VOI NESIMTITII ASTIA PEDELISTI ? ? IA UITA-TE LA TEXTUL TAU SA NU TE VAD SUPARAT / SUPARATA PESTE CATEVA ZILE CA TE-AM INJURAT DE ... CHESTII-TRESTII
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 17:07
De la: 9am251136, la data 2012-07-11 16:12:19De la: 9am_523, la data 2012-07-11 13:29:05Eu sper sa castige democratia nu Base. Hai sa-ti fac pe plac ,,roscovane'' .De la: 9am251136, la data 2012-07-10 22:02:30De la: 9am_523, la data 2012-07-10 13:10:04Vorbesti tu Sile, aparind un bisnitar betiv plin de tupeu care ne minte din 2004 ca distruge coruptia ...Aici iti dau dreptate omule, sa sti ca ai mare dreptate, Basescu nu a reusit sa distruga coruptia deoarece daca se tinea de cuvant acum nu mai aveam acest Parlament mafiot, un prim-ministru plagiator si un presedinte interimar care a reusit sa ajunga la putere doar prin manevre de tip bolsevic. Ai dreptate ca daca era micsorat numarul infractorilor de drept comun din politica romaneasca acum nu mai aveam Andoni, Hrebenciuci, Voicusori , Voiculesti , Patricieni care acum incearca sa-si spele actele de mare coruptie prin intermediul tocmai al celor pe care i-au furat .Ai dreptate stupidule! cu se pare si se zice , Nu se face Justitie si nici cu "explozibilele "aruncate de EVZ si nici cu informatii "de la surse" sau pe teveuri ! cit despre masurile de Austeritate luate ,pina si cei de afara spuneau ca au fost foarte DURE si se mirau ca poporul nu s-a razvratit... ei n-ar fi indraznit sa faca asa ceva ! problema este alta : NU aplici asupra celor mai saraci aceste masuri, Inainte de a Reduce cheltuielile din Ap. de Stat : presedentie, parlament, guvern ! NU tai unui amarit cu 1000 ron salariul 25 % ca l-ai nenorocit, ci faci o analiza si tai de la unul mai mult, de altul mai putin sau deloc, in timp ce prin agentiile guvernamentale si companiile de stat, se zburda lejer printre salarii de nababi si prime ! acum va dati de ceasul mortii ca scazind leul, moama ,ce fac cei cu rate la banci ....da' nu v-ar fi rusine, mincinosilor si tilharilor ? PUTIN v-a pasat de asta cind le-ati taiat cei 25% si sporuri , micsorarea fiind in realitate cam de 40 % - v-a durut in palarie de ce fac oamenii aia atunci, acum ii jeliti , IPOCRITILOR !
|
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 17:14
De la: 9am_523, la data 2012-07-11 16:40:03 523 starea ta este doar a Ta! Probabil de continua tranzitie. acum sa inteleg ca in conceptia USL capitalism inseamna instabilitate generata de factorul politic ? spunem ceva din doctrina ...dottore ! acum parerea mea este ca doctrina de partid se limiteza la, varianta 1- cum castigam noi puterea ? varianta 2-cum pacalim noi electoratul ? varianta 3-daca nu ne alege poporul, nu conteza! ne alegem singuri ! Rezultate rapide?! La ce te referi mai precis ? Cred ca nu la justitie . Hai sa-ti spun ceva...posibil sa si intelegi. in Franta chiar si in aeroport, inainte de 2008 stateai la coda sa bei o cafea. Dupa 2008 cafea se bea de la aparat si sunt unele la subsol cu pretul la jumatate. inainte de plecarea avionului Tarom spre tara romanii se inghesuiau la shopping de tot felul...made in France ! Dupa 2008 nu prea mai sunt romani ce calatoresc iar magazinele sunt goale. Basescu e de vina ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 17:30
De la: 9am251353, la data 2012-07-11 17:14:36De la: 9am_523, la data 2012-07-11 16:40:03 si Starea ta e doar a ta ! cind ai deschis topicul despre Democratie ,m-am gindit ca voi putea discuta despre ce-nseamna ea si cum e aplicata-n tara noastra ! intre timp, am vazut ca tie iti place Numai cea a lui Base ' considerind-o, probabil, o Adevarata Democratie de tip Viril ! te rog eu frumos, n-o mai aduce-n discutie pe Shri Mataji , ca Relevarea Sinelui, bunatatea, cinstea, mila, respectul fata de toti si toate, Armonia Interioara si Intelepciunea, n-au nicio legatura cu individul ravasit de ura si dominat de Setea de putere- de fapt, e BOLNAV de putere, care este T. Basescu ! uita-te la figura lui cu ochiul treaz , ca Scrie acolo cine e si nu te mai lasa inselat de aparente, daca esti un realizat asa cum ai vrut sa ne dai de inteles ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 18:34
nu stiu cine esti dar o sa raspund ca pentru 9am251136 .. Citeste cu atentie : REZULTATE RAPIDE : DUPE MINTEA MEA CREATZA INSEAMNA CA DACA LU' MAMA SI LU' TATA ... BUGETARI OBEZI SI NESIMTITI ... LI S-AU TAIATARA SALARIILE CU 25 % .... IOOOO , ACUUUM, CAND IMI CAUT DE MUNCA GASESC ! SI NU VREAU CU 1300 EURO MINIMUL CA IN FRANTA , VREAU SA GASESC PE POTRIVA STUDIILOR MELE, NUUUUUUU VANZATOARE IN PIATAAAAA SI NUUUUUU PE 800 DE RON PE LUNA , CA NU-S TANTI FROSA VECINA DE LA 3 CU 4 CLASE LA F.F.MY FRIEND, NU STIU IN CE AEROPORT AI FOST TU IN FRANTA EU AM FOST DE CURAND PE ALA DIN TOULOUSE SI TE ASIGUR CA ROMANII VIZITAU SHOP-URILE IN RAND CU TOTI CEILALTI .... AI INTELES CE VREAU SA SPUN PRIN REZULTATE RAPIDE ?? COMPARA ACUM CU LALALA-UL LUI BOC , LA CARE 6 LUNI DEVIN 12 SI MANDATUL DEVINE VESNICIE AMIIIIN
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2012, ora 19:46
De la: 9am_523, la data 2012-07-11 16:40:03Hai ca ai inceput sa-mi fi simpatic(a) Vreau sa-mi spui de unde ai tras tu concluzia ca sunt pdlist? Ai citit cumva topicul deschis de mine cu titlul ,,Sunt partidele politice organizatii de crima organizata?'' si ai tras aceasta concluzie? Nu sunt simpatizant PDL , mai mult sunt un opozant inversunat al PSD si doresc doar o democratie autentica in tara. Faptul ca sunt vehement in legatura cu guvernarea USL nu se datoreaza decat faptului ca ei incearca sa distruga statul de drept asa cum au facut in perioada anilor 90 si nu uita ca raul pe care al simtim cu totii se datoreaza in primul rand guvernarii FSN-PSDR-PSD,USL adica acelasi partid dar imbracat in alta haina care la fel ca acum a acaparat puterea pentru a devaliza in mod,, legal'' Romania.Acesta este cel mai corupt partid din istoria Romaniei si nici fanariotii nu au fost atat de anti-nationali ca acest partid. ,Sa nu te surprinda ca il apar pe Base(pe care nu l-am votat) dar de fapt eu apar democratia si nu uita ....daca acum trecem cu vederea derapajele anticonstitutionale ale acestei guvernari , maine poate ca un partid extremist va proceda la fel ajutat de prostia si neajunsurile oamenilor.Nu-ti vine sa crezi dar Partidul Nazist tot la fel a procedat in momentul in care a ajuns la putere si tot la fel de multe ilegalitati a legiferat cu complicitatea populatiei satule de guvernarile anterioare. Mai mult guvernul Petru Groza tot asa de ,,democratic'' au procedat cand au pecetuit destinul Romaniei iar urmasii acelor tradatori de tara se regasesc acum in actualul USL. |
|
Postat pe: 12 Iulie 2012, ora 00:43
De la: 9am251136, la data 2012-07-11 19:46:07De la: 9am_523, la data 2012-07-11 16:40:03Hai ca ai inceput sa-mi fi simpatic(a) doamna Gabi, nici eu, de 22 de ani, nu am nici un angajament politic si posibil ca astfel vad mai detasat ca d-vostra figura presedintelui Basescu. comparati-o cu a lui Iliescu...Constantinescu...Antonescu si poate ajungeti la o imagine putin mai lipsita de pasiune. |
|
Postat pe: 12 Iulie 2012, ora 08:39
daca priviti mai detasat si, vezi doamne, nu aveti simpatii politice , cum faceti de vorbiti numai in termenii preluati de la colonelul
Turcescu, Cristoiu si EVZ ? de ce nu analizati FAPTELE ? Transformarea Ro intr-o rep. de tip Prezidential, prin acel " AM DECIS " chiar nu v-a spus nimic ? chiar nu ati vazut ca Boc era doar un apendic al lui Base ? si ca parlamentul era scos din uz ? mai sa fie ! probabil ca dormeati cind se intimplau toate astea !
|
Postat pe: 12 Iulie 2012, ora 09:33
De la: gabigabi2, la data 2012-07-12 08:39:15daca priviti mai detasat si, vezi doamne, nu aveti simpatii politice , cum faceti de vorbiti numai in termenii preluati de la colonelul Asa a spus ciutacu si badea la ordinul varanului ?????????? poi daca'i asa ordinul nu se discuta,executa'l ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2012, ora 10:47
De la: gabigabi2, la data 2012-07-12 08:39:15daca priviti mai detasat si, vezi doamne, nu aveti simpatii politice , cum faceti de vorbiti numai in termenii preluati de la colonelul Pentru informarea d-vostra, Parlamentul a fost scos din uz de guvern ce are dreptul de a emite ordonante cu valoare de lege . Si chiar emit cu multa voiosie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Iulie 2012, ora 12:21
De la: 9am251353, la data 2012-07-12 00:43:58Daca doar la atat se rezuma decizia ta politica insemna ca imi bat gura de pomana.De la: 9am251136, la data 2012-07-11 19:46:07De la: 9am_523, la data 2012-07-11 16:40:03Hai ca ai inceput sa-mi fi simpatic(a) Basescu (repet, pe care nu l-am votat) a promis in ambele campanii prezidentiale ca va fi un ,,presedinte jucator'' si asa a si facut. Ca a fost bine ori rau fiecare individ trebuie sa decida dar nu putem spune ca a fost ales in necunostinta de cauza. Mai mult stim cu totii ca Parlamentul Romaniei este cea mai corupta institutie a statului si orice om cu scaun la cap nu poate lasa acest stup de hoti fara o cenzurare democratica asa cum este ,,nasit'' acum de catre USL. Ce faceam in urma cu ceva timp cand alesii neamului vroiau sa-si legalizeze pensiile suplimentare pentru prestatia de parlamentar si nu intervenea Presedentia si CCR pentru a invalida aceasta aberatie? Ce vom face atunci cand prin procedee nedemocratice ,,alesii'' vor dori imunitate in vecii vecilor pentru ei si tot neamul lor de borfasi notorii? Sunt aspecte negative si chiar distructive la care poporul poate sa riposteze acum cand acest parlament incearca sa acapareze toate parghiile de control in folosul haimanalelor corupte care il compun dor prin realegerea presedintelui ales in mod democratic , sunand un NU hotarat dictaturii USL. |
|
Postat pe: 12 Iulie 2012, ora 14:57
De la: Silver9AM, la data 2012-07-12 09:33:07De la: gabigabi2, la data 2012-07-12 08:39:15daca priviti mai detasat si, vezi doamne, nu aveti simpatii politice , cum faceti de vorbiti numai in termenii preluati de la colonelul arunca ba, cashecheta aia jos de pe cap , ca-i tare proasta, ba , ca sa poti gindi si tu cu capul tau : varanul l-a pus pe Base' sa spuna " AM DECIS taierea salariilor si a pensiilor.....etc,etc " ?in CE CALITATE DECIDEA el ? era primul-ministru ca s-o poata face ? in clipa in care a iesit la Tv si a spus aceasta chestie, s-a AUTOINDICAT ca fiind INITIATORUL.....de altfel a si spus-o, Numai voi Nu stiti nimic ! de ce sa stiti , devreme ce vuvuzelele basesciene NU VA ARATAU nimic din toate astea ca sa nu cadeti pe ginduri, punindu-va intrebari ....caci, nu ? cine gindeste devine periculos ! |
|
Postat pe: 12 Iulie 2012, ora 15:06
De la: 9am251353, la data 2012-07-12 10:47:19De la: gabigabi2, la data 2012-07-12 08:39:15daca priviti mai detasat si, vezi doamne, nu aveti simpatii politice , cum faceti de vorbiti numai in termenii preluati de la colonelul si guvernul era condus de catre CINE ? nici cind se vota la indicatia lui Toader , nu v-ati sesizat ca ceva nu-i in ordine ? nici cind R. Anastase, secondata de Cotoi- Voinescu , care s-a facut ca nu vede falsul numaratorii ei ajungind la dublul celor numarati in mod real ? nici atunci nu v-ati intrebat : bai frate, ce fac oamenii astia ? pina unde se poate merge cu , vorba Academicienei , "minciuna in falsh " ? si cit timp dureaza pina un elastic intins prea mult, plezneste ? de ce va mirati de ce se-ntimpla acum cind, parca ziceti ca STITI ca relatia Cauza-Efect functioneaza si in conf. cu aceasta lege , aceasta era inevitabil sa se intimple ?
|
Postat pe: 12 Iulie 2012, ora 15:15
De la: 9am251136, la data 2012-07-12 12:21:18De la: 9am251353, la data 2012-07-12 00:43:58Daca doar la atat se rezuma decizia ta politica insemna ca imi bat gura de pomana.De la: 9am251136, la data 2012-07-11 19:46:07De la: 9am_523, la data 2012-07-11 16:40:03Hai ca ai inceput sa-mi fi simpatic(a) Stia cineva in 2004 ce se Intelege prin acel presedinte JUCATOR ? sau ce intelege el insusi prin asta ? eu, tu, boborul, habar nu aveam de asemenea " fineturi " si nici acum nu inteleg multi ca TOT raul a pornit de la acest " nevinovat" Jucaor, dar CCR , TREBUIA ATUNCI sa-i atraga atentia ca JUCATORUL e ANTICONSTITUTIONAL si ca in RO , care NU este o rep. PREZIDENTIALA, rolul presedintelui este de a MEDIATOR intre institutiile statului si nu a le Controla , dindu-le Indicatii de Joc ! |
|
|
|

bine, ma cashcheta, e bine, mai !
WOOOWWW , m-ai bagat la coltz frate , oare cat de nashpa si nasol se putea trai in tari in care romanii se inghesuiau sa lucreze ?? Cred ca e greu sa traiesti cu 1000 de euro pe luna ajutor social , taaaareee nasol trebe sa fie !
AI INTELES CE VREAU SA SPUN PRIN REZULTATE RAPIDE ?? COMPARA ACUM CU LALALA-UL LUI BOC , LA CARE 6 LUNI DEVIN 12 SI MANDATUL DEVINE VESNICIE AMIIIIN