Info
x
Cine este crin antonescu?
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 27 Iunie 2012, ora 20:13
DACA basescu ar mai putea candida . Dracu ar putea sa il mai voteze ? 90 % din romani sint scirbiti de interpretarile sanchiului / ceilalti 10% il urasc atit de mult incit incit ar da orice sa nu mai auda de el .
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2012, ora 20:32
De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 09:26:17 Carici -pogonici e atat de disperat sa ajunga presedinte incat il ameninta si da ultimate Presedintelui si daca nu merge in fiecare zi la wc..........parerea mea e ca nu o sa ajunga presedinte, NICIODATA ! Prietene, sa fii sigur ca nu o sa ajunga presedinte! Numaratoarea inversa a inceput si timpul lucreaza in defavoarea lor, pentru ca zi de zi se mai arata cate putin din mizeria din spatele usl-ului vopsit. Cand erau in opozitie au castigat increderea fraierilor dand di gura. Acum treaba s-a schimbat, trebuie sa faca ceva, sa ia masuri si sa puna in aplicare ce au promis, dar se vede clar ca au fost doar vorbe goale... Ce au facut pina acum? Doar vendeta politica, vanatoare de vrajitoare si politizarea tuturor structurilor Statului! Cand isi vor da seama de teapa cei care i-au votat, atunci sa te tii! De ce crezi ca ca limiteaza in fiecare zi libertatile si drepturile democratice? Tocmai, ca sa ramana la putere! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2012, ora 20:57
De la: Black_Friday, la data 2012-06-27 20:32:43De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 09:26:17 Carici -pogonici e atat de disperat sa ajunga presedinte incat il ameninta si da ultimate Presedintelui si daca nu merge in fiecare zi la wc..........parerea mea e ca nu o sa ajunga presedinte, NICIODATA ! Prietene Black,iti spun sincer ca sunt BULVERSAT.......Sa nu respecti o decizie a CCR ,sa treci Monitorul Oficial in subordinea guvernului ptr. a nu fi publicata HOTARAREA CCR ,asa ceva nici la nord coreeni nu am auzit.......in ce trta traim ? Asta e .........DEMOCRATIE ? Sunt ptr. prima oara suparat,ptr. viitorul copiilor mei,ptr. cei care cred in acest papitoi care le taie craca.......naspa rau ! Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 471 mesaje Membru din: 23/06/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Iunie 2012, ora 22:04
Vaaiii tu , ce suparata esti ! Inseamna ca esti in greva asta-seara ? Pai unde, in ce gauri se mai usureaza soferii de camion ? Cine mai sterge cu limba scaunele camioanelor azi ?
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
|
|
Postat pe: 27 Iunie 2012, ora 22:32
Auzi , tu ai copii ? Eu sper ca nu, si nici nu vei face vreodata ...
Vezi ca la capitolul "copii" ... aia spoiti pe faianta nu se pun ! fap!fap!fap! Iar daca esti femeie, ceea ce e foarte posibil , un barbat n-ar fi pierdut atatia ani pe aici , nici aia inghititi nu se pun
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
|
|
Maramuresanca 69 mesaje Membru din: 2/03/2010 |
Postat pe: 28 Iunie 2012, ora 17:41
Sper sa nu fim pedepsiti de Dumnezeu cu un presedinte ca Antonescu Crin,care habar n-are pe ce lume traieste.El viseaza doar fotoliu,fara sa aiba vreun merit.Tovarasi lasati-l sa mearga in parlament ,de unde lipseste mereu,dar nu uita sa ia banii.Ca poate uita si lipseste si de la Cotroceni,daca Doamne fereste ajunge acolo!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 Iunie 2012, ora 17:48
De la: Maramuresanca, la data 2012-06-28 17:41:30Sper sa nu fim pedepsiti de Dumnezeu cu un presedinte ca Antonescu Crin,care habar n-are pe ce lume traieste.El viseaza doar fotoliu,fara sa aiba vreun merit.Tovarasi lasati-l sa mearga in parlament ,de unde lipseste mereu,dar nu uita sa ia banii.Ca poate uita si lipseste si de la Cotroceni,daca Doamne fereste ajunge acolo! dar daca tot il invoci pe Dumnezeu sa ne apere , CUM de nu vezi mutra DRACEASCA a actualului presedinte ? cum de nu l-ai auzit spunind ca "Bugetarii si Pensionarii sunt CANCERUL bugetului de stat " si Boc, alt " ingeras spera la Iesirea mai rapida din Sistem ....pe cale naturala, desigur , a adaugat el cind si-a dat seama ce ENORMITATE a putut spune .....tu NU ai auzit nimic din toate astea si nu te-ai ingrozit de URA ce izvora din aceste cuvinte ? de cind este URA venita de la Dumnezeu, femeie ?
|
Postat pe: 28 Iunie 2012, ora 18:41
Ura aceasta vine de la liber cugetatorul Iliescu,care si-a impuscat rivalul in ziua de Craciun!Asa ca nu confunda lucrurile!!!!!!!!!!!Tot raul atunci a inceput,nu tot dati vina pe Basescu si Boc.Cand au venit ei,tara era pe butuci.Ramai cu ingerasii Ponta si Crin,demni urmasi ai liber cugetatorului.In ce priveste pensiile,sa vedem cat o sa ne dea Ponta .Vad ca de cand a venit la guvern,numai asta il preocupa.HA! HA! HA!
|
|
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2012, ora 18:50
De la: Maramuresanca, la data 2012-06-28 18:41:00Ura aceasta vine de la liber cugetatorul Iliescu,care si-a impuscat rivalul in ziua de Craciun!Asa ca nu confunda lucrurile!!!!!!!!!!!Tot raul atunci a inceput,nu tot dati vina pe Basescu si Boc.Cand au venit ei,tara era pe butuci.Ramai cu ingerasii Ponta si Crin,demni urmasi ai liber cugetatorului.In ce priveste pensiile,sa vedem cat o sa ne dea Ponta .Vad ca de cand a venit la guvern,numai asta il preocupa.HA! HA! HA! nu le confund, n-ai grija ,stiu exact cita vina are fiecare ,dar eu te-am intrebat in legatura stricta cu ceea ce ai afirmat : iti place figura Diabolica a lui Basescu ? iti place Lipsa lui de Respect la adresa RO - tara second hand si locuitorii ei, un popor de mina a doua ? puturos si pe sfert homosexual- ca ne-a spus-o si pe asta ? ce Legatura au porcariile astea aruncate-n spatiul public cu Iliescu pe care mi l-ai adus in discutie, hodoronc-tronc ? el le-a spus sau Basescu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iunie 2012, ora 19:31
De la: Maramuresanca, la data 2012-06-28 18:41:00Ura aceasta vine de la liber cugetatorul Iliescu,care si-a impuscat rivalul in ziua de Craciun!Asa ca nu confunda lucrurile!!!!!!!!!!!Tot raul atunci a inceput,nu tot dati vina pe Basescu si Boc.Cand au venit ei,tara era pe butuci.Ramai cu ingerasii Ponta si Crin,demni urmasi ai liber cugetatorului.In ce priveste pensiile,sa vedem cat o sa ne dea Ponta .Vad ca de cand a venit la guvern,numai asta il preocupa.HA! HA! HA! Mie nu imi spui nimic nou , asa urlau si cei infiltrati de serviciile secrete in Piata Universitatii in ianuarie ... Ce vreti sa propuneti de fapt ? Ce forma de conducere ? Ce persoane vor forma "noua clasa politica" ? Le putem vedea si noi ? Astea sunt intrebarile la care nu aveti niciodata raspuns ... si asta va arata adevarata fatza ... Mai amesteci in discursul asta si o mentiune , doua ... despre pensii si Crinutz si Victorash si ciorba e gata ... Nu spui nimic ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2012, ora 20:48
De la: Maramuresanca, la data 2012-06-28 18:41:00Ura aceasta vine de la liber cugetatorul Iliescu,care si-a impuscat rivalul in ziua de Craciun!Asa ca nu confunda lucrurile!!!!!!!!!!!Tot raul atunci a inceput,nu tot dati vina pe Basescu si Boc.Cand au venit ei,tara era pe butuci.Ramai cu ingerasii Ponta si Crin,demni urmasi ai liber cugetatorului.In ce priveste pensiile,sa vedem cat o sa ne dea Ponta .Vad ca de cand a venit la guvern,numai asta il preocupa.HA! HA! HA! In momentul in care un PRIM-MINISTRU iese si declara ca nu respecta CONSTITUTIA ptr. ca asa vrea muschi lui ,ce se mai poate discuta ? Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2012, ora 21:05
De la: gabigabi2, la data 2012-06-28 18:50:17De la: Maramuresanca, la data 2012-06-28 18:41:00Ura aceasta vine de la liber cugetatorul Iliescu,care si-a impuscat rivalul in ziua de Craciun!Asa ca nu confunda lucrurile!!!!!!!!!!!Tot raul atunci a inceput,nu tot dati vina pe Basescu si Boc.Cand au venit ei,tara era pe butuci.Ramai cu ingerasii Ponta si Crin,demni urmasi ai liber cugetatorului.In ce priveste pensiile,sa vedem cat o sa ne dea Ponta .Vad ca de cand a venit la guvern,numai asta il preocupa.HA! HA! HA! Mai mare durere in flecuri fata de Lege si Constitutie, nu mi-a fost dat sa vad pina la Dottore Tonta! Si totusi tu o tii pe a ta cu Basescu! Esti ori diabolica ori cu mintile ratacite! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 11:01
De la: Black_Friday, la data 2012-06-28 21:05:18De la: gabigabi2, la data 2012-06-28 18:50:17De la: Maramuresanca, la data 2012-06-28 18:41:00Ura aceasta vine de la liber cugetatorul Iliescu,care si-a impuscat rivalul in ziua de Craciun!Asa ca nu confunda lucrurile!!!!!!!!!!!Tot raul atunci a inceput,nu tot dati vina pe Basescu si Boc.Cand au venit ei,tara era pe butuci.Ramai cu ingerasii Ponta si Crin,demni urmasi ai liber cugetatorului.In ce priveste pensiile,sa vedem cat o sa ne dea Ponta .Vad ca de cand a venit la guvern,numai asta il preocupa.HA! HA! HA! am inteles opinia ta foarte profesionista, buna cunoscatoare a Constitutiei : acolo Scrie negru pe alb ca presedintele are rol de JUCATOR si este SEFUL statului ca atare , NU exista 3 puteri in stat cu atributii clare ci , totul se DECIDE la Cotroceni ! excelent si te felicit ptr. clar-viziune : asa va fi, probabil, in cazul in care Ro va deveni rep. PREZIDENTIALA , dupa un referendum si o modificare de Constitutie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 12:01
PE CE BAZA NI SE STERG COMENTARIILE ??
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 14:48
De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 20:57:55De la: Black_Friday, la data 2012-06-27 20:32:43De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 09:26:17 Carici -pogonici e atat de disperat sa ajunga presedinte incat il ameninta si da ultimate Presedintelui si daca nu merge in fiecare zi la wc..........parerea mea e ca nu o sa ajunga presedinte, NICIODATA ! sufletel, revino-ti din bulversare , desi cam asta ti-e starea naturala, dar hai, fie : cind in "decizia " CCR , semnata de ei SCRIE negru pe alb o chestie ce Incalca flagrant Constitutia tarii si ei o autentifica, in clipa aia ea -decizia- devine NULA si ei de risul studentilor de anul I de la Drept ! niste papagali
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 17:58
De la: gabigabi2, la data 2012-06-29 14:48:22De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 20:57:55De la: Black_Friday, la data 2012-06-27 20:32:43De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 09:26:17 Carici -pogonici e atat de disperat sa ajunga presedinte incat il ameninta si da ultimate Presedintelui si daca nu merge in fiecare zi la wc..........parerea mea e ca nu o sa ajunga presedinte, NICIODATA ! Ma intreb ,asa ..........retoric..........oare cat timp ti'a luat sa scrii asa ceva ??? Te gandeai in acel moment la ce meniu sa mai gatesti,sau...........pur si simplu NU GANDEAI ?!? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
deblogatu 23 mesaje Membru din: 5/02/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 22:18
De la: gabigabi2, la data 2012-06-29 14:48:22De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 20:57:55De la: Black_Friday, la data 2012-06-27 20:32:43De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 09:26:17 Carici -pogonici e atat de disperat sa ajunga presedinte incat il ameninta si da ultimate Presedintelui si daca nu merge in fiecare zi la wc..........parerea mea e ca nu o sa ajunga presedinte, NICIODATA ! Cucoana esti incredibil de PROASTA daca nu realizezi in ce hal poti sa te compromiti lasandu-te indoctrinata si indobitocita de televiziunile de rahat .. Ai cumva impresia ca vine Ponta maine , da o ordonanta de urgenta si trece Consiliul European sub tutela Guvernului ? Esti de toata jena Casca ochii bine si gandeste cu neuronii tai , nu cu aia ai lu' Ciutacu amanetati lui Felix . Si pune deoparte din pensie ca vin vremuri grele ! Si nu te mai salveaza nici Constitutia .. |
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 23:40
Tu esti BlackFriday maimutoiule !
Te cunosc dupa viteza cu care numesti PROASTE ( te citez ) toate femeile care iti ies in cale SLUGOI POROCALIU
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 00:09
De la: 9am_523, la data 2012-06-29 23:40:49Tu esti BlackFriday maimutoiule ! Nu , draga ..Doo'strei , nu sunt Black ! Gresesti , doar pe alea obsedate de Basescu
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 00:38
De la: deblogatu, la data 2012-06-29 22:18:53De la: gabigabi2, la data 2012-06-29 14:48:22De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 20:57:55De la: Black_Friday, la data 2012-06-27 20:32:43De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 09:26:17 Carici -pogonici e atat de disperat sa ajunga presedinte incat il ameninta si da ultimate Presedintelui si daca nu merge in fiecare zi la wc..........parerea mea e ca nu o sa ajunga presedinte, NICIODATA ! Nu poti sa-i explici ei nimic, pentru ca ea a baut apa dupa Ceausescu si acum este policalificata. Daca in viata reala a fost proiectanta sau desenatoare, ce o fi fost, in mediul virtual este o mare capacitate, Geniul Carpatilor II. Acum da lectii de drept, desi ea nu a studiat decat la fel ca Ceausescu, doar stangul, cum se pingeleste, cum se schimba flecul... Daca o intrebi de macroeconomie, iti da si acolo lectii, despre rachete su fizica cuantica, la fel, este si ea Doftoroaie facuta ca Tonta, la apelul bocancilor... Cred ca suntem noi nerecunoscatori si nu realizam cu cine avem de a face! Daca am vinde-o japonezilor, ne-am plati datoria externa!
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 05:50
De la: deblogatu, la data 2012-06-29 22:18:53De la: gabigabi2, la data 2012-06-29 14:48:22De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 20:57:55De la: Black_Friday, la data 2012-06-27 20:32:43De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 09:26:17 Carici -pogonici e atat de disperat sa ajunga presedinte incat il ameninta si da ultimate Presedintelui si daca nu merge in fiecare zi la wc..........parerea mea e ca nu o sa ajunga presedinte, NICIODATA ! moiiii asta atitu de deistiept sh'are ,moiiii , sula cu prefectura, moiiii diesteptule ? hai, du-te si te plimba si, mai treci p'aci ! |
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 05:51
De la: deblogatu, la data 2012-06-30 00:09:47De la: 9am_523, la data 2012-06-29 23:40:49Tu esti BlackFriday maimutoiule ! si pe cei obsedanti in iubirea fata de basescu, in ce fel le spui ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 05:59
De la: Black_Friday, la data 2012-06-30 00:38:42De la: deblogatu, la data 2012-06-29 22:18:53De la: gabigabi2, la data 2012-06-29 14:48:22De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 20:57:55De la: Black_Friday, la data 2012-06-27 20:32:43De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 09:26:17 Carici -pogonici e atat de disperat sa ajunga presedinte incat il ameninta si da ultimate Presedintelui si daca nu merge in fiecare zi la wc..........parerea mea e ca nu o sa ajunga presedinte, NICIODATA ! si Cind ai explicat tu ceva ? sau voi , ha ? v-am tot intrebat despre maretele realizari ale Jupinului si PDL.ului ....inafara de copy-paste cu lozinci mobilizatoare, articole insultatoare la adresa opozitiei , CE altceva ati "produs " voi cu mintea voastra ? aaaa, da : injuraturi, ieftine ironii si amenintari - asta va e nivelul ....daca Japonezii ma vor cumpara pe bani asa de multi ca sa ne scoatem din datorii, pfoaiii, inseamna ca sunt Tare de tot ! pe voi cine v-ar cumpara, ca si ptr.cubanezi sunteti expirati !
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 11:26
Bah gabi , pai tu chiar esti nedreapta ! Pai tu stii cata energie consumi sa trimiti " la produs" pe toti care intra pe forum si ameninta Marele Carmaci ?
Tu realizezi ce investitie de timp este sa iti faci 5 -6 id-uri ca astia si sa postezi in 5 feluri, toate despre realizarile PDL si mizeriile USL ? Despre cum a scos PDL tara din criza taind salariile ? Ia gandeste-te , bah ( expresie preluata de la protestul papioanelor , nu-mi apartine ) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 13:21
De la: Maramuresanca, la data 2012-06-28 17:41:30Sper sa nu fim pedepsiti de Dumnezeu cu un presedinte ca Antonescu Crin,care habar n-are pe ce lume traieste.El viseaza doar fotoliu,fara sa aiba vreun merit.Tovarasi lasati-l sa mearga in parlament ,de unde lipseste mereu,dar nu uita sa ia banii.Ca poate uita si lipseste si de la Cotroceni,daca Doamne fereste ajunge acolo! Iar ai aparut, tavariscia din herta agatata-n cui? Mamaie, mata nu ai habar pe ce lume te afli, nu singura bineinteles, ci sold by shoulder cu tzoapele mata pe care le'ai trimis la Bucuresti, woodra, ialanase, ritzy, mantale, eba si alte kkokkote!! Deh, va faceti doar meseria... "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 13:26
De la: Black_Friday, la data 2012-06-30 00:38:42De la: deblogatu, la data 2012-06-29 22:18:53De la: gabigabi2, la data 2012-06-29 14:48:22De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 20:57:55De la: Black_Friday, la data 2012-06-27 20:32:43De la: Silver9AM, la data 2012-06-27 09:26:17 Carici -pogonici e atat de disperat sa ajunga presedinte incat il ameninta si da ultimate Presedintelui si daca nu merge in fiecare zi la wc..........parerea mea e ca nu o sa ajunga presedinte, NICIODATA ! Eeee, aici esti complet nedrept!!! Ia d-aci, poate iti aduci aminte cine a " studiat la fel ca Ceausescu": www.cotidianul.ro/mihai-razvan-ungureanu-file-de-istorie-172212 si www.napocanews.ro/2009/05/este-emil-boc-lustrabil-istoria-politi... [mai am si altele, un dosar intreg de pingelatori portokkaloi cahul/kabuli] DEci, cere-i scuze doamnei Gabi, daca onestitatea nu ti'e un cuvant strain... "NIHIL SINE DEO!" |
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 16:16
De la: gabigabi2, la data 2012-06-30 05:51:59De la: deblogatu, la data 2012-06-30 00:09:47De la: 9am_523, la data 2012-06-29 23:40:49Tu esti BlackFriday maimutoiule ! ...."obsedanti "....
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 17:42
Matale nu sti pe ce lume traiesti !Daca suntem asa de desconsiderati de domnia ta(cei de unde se agata harta in cui),de ce stimabilul Ponta la pus ministru interimar la invatamant pe Pop,ca si el e tot de-acolo?!!Cei enumerati de matale,nu sunt din zona.Asa ca las-o balta,ca nu prea sti ce vorbesti!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 19:28
Poate va mai amintiti cumva de casuta din mihaileanu ? sau cea ionicai ? si oieru cu catuse /.......
-Ce bine le potriveste dracu............................... CURAT MURDAR COANE FANICA/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 19:34
De la: 9am_523, la data 2012-06-30 11:26:04Bah gabi , pai tu chiar esti nedreapta ! Pai tu stii cata energie consumi sa trimiti " la produs" pe toti care intra pe forum si ameninta Marele Carmaci ? - Saraca gabi / de ar vedea pe fostul reporter al bbc de la bucuresti cum emana idei revolutionare................................binenteles portocalii , Mizeria este la ea acasa / Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

spera la Iesirea mai rapida din Sistem ....pe cale naturala, desigur , a adaugat el cind si-a dat seama ce ENORMITATE a putut spune .....tu NU ai auzit nimic din toate astea si nu te-ai ingrozit de URA ce izvora din aceste cuvinte ? de cind este URA venita de la Dumnezeu, femeie ?
si este SEFUL statului
SCRIE negru pe alb o chestie ce Incalca flagrant Constitutia tarii si ei o autentifica, in clipa aia ea -decizia- devine NULA si ei de risul studentilor de anul I de la Drept !
niste papagali