Info
x
Cine este crin antonescu?
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 16:06
Cine alege un CRIN....este....C.RETIN.....
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 16:32
si in Intelepciunea ta, pe cine propui ? pe JIJI ? pe Vadim ? sau te-ai lasat convins de D. Diaconescu ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am251554 27 mesaje Membru din: 21/03/2012 |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 17:55
De la: gabigabi2, la data 2012-03-21 16:32:17si in Intelepciunea ta, pe cine propui ? pe JIJI ? pe Vadim ? sau te-ai lasat convins de D. Diaconescu ? www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=vL0sncRTLv0 |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 19:14
De la: Black_Friday, la data 2012-03-20 22:15:21De la: Silver9AM, la data 2012-03-16 20:53:15Boala lui Antonescu. El nu e florăreasă, noi suntem găinari Salut Black ,din pacate exista......naspa rau........ Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 22 Martie 2012, ora 08:28
De la: gabigabi2, la data 2012-03-21 15:38:16De la: Black_Friday, la data 2012-03-20 22:15:21De la: Silver9AM, la data 2012-03-16 20:53:15Boala lui Antonescu. El nu e florăreasă, noi suntem găinari deh, fiecare cu gusturile lui ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Martie 2012, ora 19:49
De la: gabigabi2, la data 2012-03-21 16:32:17si in Intelepciunea ta, pe cine propui ? pe JIJI ? pe Vadim ? sau te-ai lasat convins de D. Diaconescu ? Eu si data trecuta am gandit mai bine decat cei care si-au votat criza.....si acum stiu ce ne trebuie....insa stiu....si m-am lamurit....ca oamenii nu gandesc.... Il vor alege pe crin sau pe vadim tudor.....daca avem in vedere ca alegerile sunt decalate.... Daca usl-ul se cearta....dupa alegerile locale....prostimea nu il alege pe crin si atunci campania se "relanseaza"....poate ajunge si becali......ca vorba aia....prost la prost....nu-si scoate ochii....
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 24 Martie 2012, ora 05:36
- Eu nu propun pe nimeni /
Eu nu votez Tu nu votezi................... -Firar.................iar au iesit hotii / Sa mergem la vot hotariti si limpezi la minte/ |
|
Postat pe: 24 Martie 2012, ora 07:14
corect ! un coleg de forum @136 propunea sa NU mearga nimeni la vot, in speranta ca asta i-ar speria pe politicieni....adevarat : i-ar bulversa total dar, mi se pare o utopie sau iluzie sa crezi ca s-ar putea intimpla asa ceva ! deci: daca asta nu se poate, atunci iesirea masiva la vot , ar fi o solutie !
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Martie 2012, ora 10:08
Ca sa nu mai fie surprinsi cu "pantalonii in vine" Felix ii cheama la ordine pe carici-pogonici si pe prostilica la miez de noapte........
Crin Antonescu despre acuzatia ca e "somnoros": Dorm putin, dar nu vreau eu sa-i dau socoteala lui Basescu sau Turcescu de somnul meu de Ionut Baias HotNews.ro Vineri, 23 martie 2012, 22:31 Revista Presei | Radio TV Crin Antonescu a abordat la Antena 3 si acuzatiile ca ar dormi mult si ar fi incapabil sa se trezeasca dimineata pentru a merge la Parlament. Liderul PNL sustine ca doarme chiar foarte putin, dar ca a refuzat sa vorbeasca prea mult pe subiect "fiindca nu vrea el sa-i dea explicatii lui Basescu sau Turcescu" despre somnul sau. Antonescu spune ca uneori nu se trezeste dimineata doar pentru ca are intalniri politice si la 2-3 noaptea si munceste pana dimineata. Se pare ca somnul lui Antonescu naste.......MONSTRI....... Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 24 Martie 2012, ora 17:33
ei lasati ca monstrisorul ala cu buze tunate ,nascuta din culcatul lu' nea base' e mai groaznic decit orice....dar ne reprezinta la bruxelles !
|
Postat pe: 24 Martie 2012, ora 17:54
De la: gabigabi2, la data 2012-03-24 17:33:19ei lasati ca monstrisorul ala cu buze tunate ,nascuta din culcatul lu' nea base' e mai groaznic decit orice....dar ne reprezinta la bruxelles ! Doar ptr. ca e copilul Presedintelui ,e catalogata ca si ..........si asta vine in replica la comentul despre carici-pogonici ? Exista termeni de asemanare ? Au trecut amandoi de sufragiul urnelor,una a iesit pe primul loc,iar carici-pogonici pe locul 3 ,adica poporul nu l'a vrut ,in rest ce alte dovezi poti aduce in sprijinul afirmatiei ? PS. Daca cineva s'ar lua de copilul tau si l'ar jigni,cum te'ai simti ? AAAAAAAAAA ,am uitat ,tu esti aia care vrei respect..........mdaaa........ Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Martie 2012, ora 18:04
De la: Silver9AM, la data 2012-03-24 17:54:27De la: gabigabi2, la data 2012-03-24 17:33:19ei lasati ca monstrisorul ala cu buze tunate ,nascuta din culcatul lu' nea base' e mai groaznic decit orice....dar ne reprezinta la bruxelles ! auzi, Silvare, mi-ar fi si jena sa mai aduc aminte de cum a fost Votata EBA si ce s-a intimplat cu dna Ridzi, cea care i-a asigurat EBEI postul de europarlamentar ! replica mea a fost cu ce Monstrii se nasc din Somnul- Culcatul unuia si a altuia ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Martie 2012, ora 18:42
De la: gabigabi2, la data 2012-03-24 18:04:50De la: Silver9AM, la data 2012-03-24 17:54:27De la: gabigabi2, la data 2012-03-24 17:33:19ei lasati ca monstrisorul ala cu buze tunate ,nascuta din culcatul lu' nea base' e mai groaznic decit orice....dar ne reprezinta la bruxelles ! Elena Basescu ,spre dezamagirea si oftica voastra nu a fost votata doar de Ridzi,a fost votata de populatia Romaniei ,ca si VCT,ca si JIJI sau Valeanca ,asa ca ......tot de populatie a fost votat si Antonescu care a cam dat rasol.........poate de rusine nici nu vine la parlament ,trimite doar sofierul dupa bani.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Martie 2012, ora 08:32
Eu m-am hotarat sa nu mai postez pe unde bantuie Gabi.
Nu pot sa cred cata poluare poate sa introduca femeia asta. Si vorbeste despre demnitate si respect ... Nu se poate discuta cu doamna Gabi. Pur si simplu abuzeaza de libertate de exprimare. N-are nici un sens sa citesc toate dejectiile pe care le emana ... Nu inteleg de ce voi ii dati replici. Ce-ar fi sa ignorati posturile ei ? Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Martie 2012, ora 08:40
De la: Silviu, la data 2012-03-25 08:32:02Eu m-am hotarat sa nu mai postez pe unde bantuie Gabi. Te-ai sculat cu fata la cerceaf Pupa mana doamnei si zi-i la multi ani caposule ca e ziua ei! Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 25 Martie 2012, ora 09:22
-Gata cu zoaiele ce dracu....................
tipul absolutist cu figura de betivan nu se va schimba /
|
Postat pe: 25 Martie 2012, ora 12:47
De la: Silviu, la data 2012-03-25 08:32:02Eu m-am hotarat sa nu mai postez pe unde bantuie Gabi. Ai dreptate,azi spune una,maine se schimba ......functie de ce se vorbeste pe televiziunile lui Felix ,un dialog steril ,fara cap si fara coada........
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Martie 2012, ora 13:38
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-03-25 09:22:04 -Gata cu zoaiele ce dracu.................... Stai linistit.Esti neschimbat nea Gogule! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 25 Martie 2012, ora 16:54
De la: Black_Friday, la data 2012-03-25 13:38:32De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-03-25 09:22:04 -Gata cu zoaiele ce dracu.................... Ba eu cred ca sa mai ramolit ,si gaina parca arata mai batrana.......
|
|
Postat pe: 25 Martie 2012, ora 17:58
De la: Silver9AM, la data 2012-03-25 16:54:46De la: Black_Friday, la data 2012-03-25 13:38:32De la: pascu08_yahoo_com, la data 2012-03-25 09:22:04 -Gata cu zoaiele ce dracu.................... Crezi ca gaina este neagra ..........................sau portocalie? -Eu da/ doar unul a uitat sa isi puna cuburile de gheata/
|
Postat pe: 25 Martie 2012, ora 19:38
De la: _Ingrid, la data 2012-03-25 08:40:42De la: Silviu, la data 2012-03-25 08:32:02Eu m-am hotarat sa nu mai postez pe unde bantuie Gabi. nu, nu, Ingrid, nimic nu se poate impune cu sila, decit in Politica de Dimbovita , de ex., in care un presedinte creditat cu 9% incredere si un partid cu 12-14 % ,iti poate hotari soarta ! in cazul relatiilor personale , lucrul sta altfel si daca el asa simte si asa judeca, asta e ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2012, ora 10:48
caut prosti pentru alegerile locale
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2012, ora 23:34
EDITORIALUL EVZ: Vă rog domnule Antonescu, lăsați-mă să mai fiu ziarist! Autor: Mircea Marian Acum, când diktatorul Băsescu a rămas fără guvern și majoritate, iar Dan Voiculescu îi promite că nu mai prinde Revelionul, sunt unul din numeroșii ziariști care așteaptă să vadă ce va face Crin Antonescu după ce "a înțărcat bălaia". Poate vă mai amintiți ce a spus președintele PNL, în momentul în care acest ziar a scris despre aventurile sale imobiliare: "Spuneți și celor de la "Evenimentul zilei" că, după ce se termină, după ce înțarcă bălaia, cum se zice în popor, s-ar putea să mai vrea să mai fie ziariști". Nu este singura amenințare lansată de Antonescu la adresa unor instituții de presă sau a unor jurnaliști. "Eu nu mă sfiesc să spun că da, în momentul în care puterea politica din România se va schimba, televiziunea publică nu va mai fi o televiziune clientelară în slujba puterii", declara el, în octombrie 2011. Nu mă refer aici la mitocăniile pe care ziariștii au ajuns să le audă în mod obișnuit de la politicieni. Putem alcătui o lungă istorie de grosolănii debitate de președintele PNL, unele din ele absolut gratuite. Pe Rodica Culcer a catalogat-o drept "pensionară nesimțită", iar pe jurnalista Ramona Avramescu, de la Tvr, a numit-o "servitoarea" lui Traian Băsescu. Este problema lui Antonescu dacă crede că poate culege voturi jucând roluri de grobian. Ceea ce trebuie luat în serios sunt amenințările pe care acum, fiind la guvernare și controlând majoritatea parlamentară, le poate pune în aplicare. Cu atât mai mult cu cât putem vedea ce s-a întâmplat în PNL cu toți, absolut toți, cei care i s-au opus liderului absolut al partidului! Acolo unde a avut putere, Antonescu s-a folosit din plin de ea, nu a tolerat nici un fel de dizdență și a blocat orice opinie critică. Ce fel de presă îi place lui Crin Antonescu se vede din simpatia pentru Sorin Roșca Stănescu. "Un jurnalist important. ( ) Noi suntem bucuroși (n.red: că se înscrie în PNL)", spunea Antonescu despre acest fost turnător al Securității. Chiar și amorțitul Club Român de Presă a reacționat la o aparentă tentativă de șantaj și a cerut ca Stănescu să nu mai fie prezentat drept "jurnalist". Moderatorii favoriți ai liderului liberal par a fi Mihai Gâdea și Dan Capatos, unde cel care vrea să ajungă președintele României poate comenta vesel aspectul posteriorului neromanțat al fostului premier Boc. Vin vremuri grele pentru o parte a presei din România. Se vede că multor lideri ai Opoziției nu le va ajunge spațiul publicitar oferit de Dan Voiculescu (recompensat cu un frumos post de ministru al Agriculturii) și vor mai mult. Vor totul. S-au acumulat multe frustrări în toți acești ani de Opoziție și există un puternic sentiment că orice critică la adresa USL trebuie eradicată. Interesant este că atacul dur împotriva libertății de expresie vine din partea celor care-și spun "liberali", mai puțin din zona foștilor comuniști tutelați de Ion Iliescu. Cine crede că România este o democrație consacrată, în care Puterea nu poate pune piciorul pe gâtul presei, se înșeală. Crin Antonescu mai poate fi oprit în efortul său de a transforma întreaga presă în clonele gâdea. Citiți mai mult: EDITORIALUL EVZ: Vă rog domnule Antonescu, lăsați-mă să mai fiu ziarist! > EVZ.ro www.evz.ro/detalii/stiri/editorialul-evz-va-rog-domnule-antonesc... EVZ.ro
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 3 Mai 2012, ora 08:01
De la: Black_Friday, la data 2012-05-02 23:34:26 ce noroc pe capul nostru ca tu Nu tii nici cu Base si nici PDL, ca ne omorai cu citate din presa de partid ! Drum bun si nu uita ca te iubesc....cu dragostea te urmaresc....drum bun
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Mai 2012, ora 08:13
De la: gabigabi2, la data 2012-05-03 08:01:24[ Da' unde pleaca?
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 163 mesaje Membru din: 12/10/2011 |
Postat pe: 3 Mai 2012, ora 08:54
Se spune: 'schimbarea regelui, bucuria norodului'. (Putin modificat dar mai reala). Cand base' l-a desemnat pe Ponta pentru functia de prim-ministru, stiind ca tot poporu' e cu ochii pe ei a avut imensul tupeu sa minta ca a lasat 5 miliarde de euro pentru reintregirea salariilor. Mizerabilul de mru a adaugat ieri ca 'ei' au muncit si ca noii guvernanti nu iau visteria goala. Cat de nesimtit sa fii ca om de cultura nu doar politician sa minti in asa hal stiind care e adevarul!? Adevarul relatat pe larg de Florin Georgescu! Sunt 4,7 miliarde euro si nu cinci (adica au mai disparut 3 sute de mii pe care, o sa aflam unde s-au dus), dar nu erau bani 'munciti' ci imprumut pentru rezerva in caz ca nu ajung la diferitele plati. Un fel de pusculita care trebuie sa fie mereu plina dar poti lua din ea daca imediat ce faci rost (adica iti revii cu economiile) ii pui musai la loc. Daca nu era Ponta foarte categoric incat sa-l intimideze pe mru, cine stie cat mai furau pe ultima suta de metri! De fapt nu furau pentru ca in ordinea de zi se specifica unde 'vor ajunge'!
Chiar acum am primit un mesaj :Ponta s-a pus pe treaba! Pregateste cu ministri o noua scrisoare pentru FMI! Raporteaza abuz de limbaj
Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri.
Dorina
|
|
Postat pe: 3 Mai 2012, ora 13:55
huuuuuoooooooooooooooooooooooooo
|
Postat pe: 3 Mai 2012, ora 14:06
De la: _Ingrid, la data 2012-05-03 08:13:15De la: gabigabi2, la data 2012-05-03 08:01:24[ in Germania unde lucra el de ceva vreme pe EURO, nu pe lei storciti ....da' stii ce-mi place la el ? ca de bine ce a fost condusa Romanica de Base si portocalii pedelisti si-a luat lumea-n cap si ma cearta pe mine / noi ca de ce nu ne place politica lu' Baselu' !?! sa-i zic ipocrizie ? sa-i zic rupere de realitate sau Indoctrinare ? nu stiu cum sa-i zic, dar nu-i ok !
|
Postat pe: 3 Mai 2012, ora 14:29
De la: Silver9AM, la data 2012-03-24 17:54:27De la: gabigabi2, la data 2012-03-24 17:33:19ei lasati ca monstrisorul ala cu buze tunate ,nascuta din culcatul lu' nea base' e mai groaznic decit orice....dar ne reprezinta la bruxelles ! Hai si eu! "Silver9am' chiar nu stii cum a fost aleasa fiica lui base' eba? Nu s-au dat 'ordine interioare' ca fiecare sectie de votare trebuie ca minim 10 votanti sa o stampileze? Eu stiu ca tu stii dar iti place sa conversezi pentru ca esti 'acidisor' dar la baza ai o fundatie care nu te va daezamagi indiferent din ce directie te va incerca vantul. Stiu si ca in sine accepti 'intamplarea' la care nu se astepta insusi base' (sau o astepta?), ca undeva trebuia sa se rupa firul si ca intotdeauna din cel mai rau nu poate exista alt grad adjectival, asta insemnand o noua investire in speranta ca va fi mai bine. Pentru ca e vorba de Crin Antonescu, putem sa-l descriem cum vrem atata timp cat chipul nostru ramane in anonimat deci nu poate fi atins. In plus nimeni nu-i vinavat de ceea ce ni 's-a dat'. De noi depinde instruirea care, scuza-ma, lui eba ii lipseste. Tat-su o lauda ca a facut nu stiu ce facultati prin State. Cineva de acolo care s-a simtit ofuscat a trimis o scrisoare ca a facut un curs de o luna sau asa ceva. Pentru exactitate intra pe google la Basescu Elena. Eu nu intru sa aduc informatii exacte ca nu ma intereseaza . Acum ma intereseaza cat de nesimtiti au fost toti cei care au mintit lumea ca sunt bani in visterie. Georgescu nu este un flecar si nici un corupt ca sa nu spuna adevarul urat. Cu timpul si tu te vei bucura, trebuie sa ai rabdare. Nu-mi raspunde ca o bucata maaare de timp nu voi mai deschide PC, deci nu voi mai intra pe 9am. Sigur imi esti simpatic si sper ca atunci cand voi reveni te voi redescoperi! Raporteaza abuz de limbaj
Nefericirea este o avertizare de a merge mai departe, nu de a sta jos; marile evenimente sentimentale sunt intotdeauna esecuri.
Dorina
|
|
Postat pe: 3 Mai 2012, ora 14:30
De la: _KARPOV, la data 2012-05-03 13:55:25huuuuuoooooooooooooooooooooooooo Te-am descoperit foarte subtil dar nu ma asteptam sa ajungi sa te hoooo-esti singur! Faci progrese! Raporteaza abuz de limbaj
Dorina
|
|
|
|

Mai exista parazitul asta cu ochi de salau fiert? Este atat de anonim, incat am uitat de el. Multumesc ca mi-ai reamintit!
Da' unde pleaca?